Last news in Fakti

19 Януари, 2021 15:11 1 149 31

Двама на съд за хулиганство при летните блокади пред Румънското посолство

  • темида-
  • съд-
  • румънско посолство

Обвинени са за повредата на автомобил

Двама на съд за хулиганство при летните блокади пред Румънското посолство - 1
Снимка: БГНЕС

Софийската районна прокуратура предаде на съд Георги Георгиев и Стоян Атипов обвиняеми за хулигански действия по време на протест през август 2020 г. в района на Румънското посолство. Тогава възникна напрежение между гражданка управляваща автомобила си и група протестиращи.

Георгиев е обвинен за повреждане на автомобил и "непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, отличаващи се с изключителна дързост". Атипов има обвинение само за хулиганство.

Във връзка с инцидента прокуратурата е установила, че навлизането в кръстовището на автомобила предизвикало гневна реакция сред протестиращите. Те наобиколили превозното средство и започнали да блъскат, удрят и клатят колата. Децата на водачката Е.М се уплашили и разплакали. Обвиняемият Георгиев нанесъл удари с ръце по предното стъкло на колата, в резултат на което стъклото се счупило. След това се оттеглил и се слял с тълпата. Жената подала сигнал в полицията, а в това време Атипов нанесъл удари по страничните стъкла и капака на колата. След това той минал от задната страна на автомобила и свалил с ръце регистрационната му табела.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Протест срещу безобразията в България

    13 13 Отговор
    А кога Боко на съд
  • 2 Отвратен

    16 8 Отговор
    А ония мухъл със средния пръст, кога?

    Коментиран от #6

  • 3 A за михлюзината

    18 11 Отговор
    провокаторка с децата в 23 :00 h нещо няма ли да има обвинения ?

    Коментиран от #11

  • 4 Сандо

    9 3 Отговор
    Да бяха пред Руското посолство можеше и да им се размине.
  • 5 123

    8 16 Отговор
    Браво! Юнаци! Не са си довършили работата обаче!:) Трябвало е да поджиткат жената и да си "поиграят" с децата!:) Ако, аз и приятеля ми се бяхме отнесли така с техните жени и деца...! Доволни щяха да останат!:)

    Коментиран от #10

  • 6 Професора

    15 8 Отговор

    До коментар #2 от "Отвратен":

    Няма как за нея, тя е била пратена по работа там да провокира добър хонорар е взела!
  • 7 Българка

    14 12 Отговор
    А шофьорката, която явно провокира и раздаваше средни пръсти ,кога ще бъде съдена
    А главният национален предател Боко с шкафчето с евра, злато , кога????????????
  • 8 Темидец

    7 9 Отговор
    Евала на "мъжкарите".То ще има още много дела,да видим кога ще дойде реда на яйчените "герои".
  • 9 София

    6 8 Отговор
    Онова недоносеното ли адвокатче от НБУ ще ги защитава?
  • 10 отврат

    13 9 Отговор

    До коментар #5 от "123":

    То пък една жена и майка беше - видяхме я по тв . В 23 часа решила да ползва децата си и мъжа си, за да прави провокации . На тая трябва да и се отнемат децата, защото си беше чисто ненормална .

    Коментиран от #18

  • 11 123

    8 8 Отговор

    До коментар #3 от "A за михлюзината":

    Бате! Пробвай го тоя номер с жената и децата в САЩ!:) Щатският пандиз ще ти хареса!:) Там братчедите много обичат такива като теб и ще те "уважават" редовно!:) А, като излезеш много трудно ще си намериш каквато и да било работа! Ще има кой да се погрижи всички да разберат защо си "лежал"!:)

    Коментиран от #31

  • 12 Пуснете хората

    10 11 Отговор
    Тази беше пратена от ГЕРБ .

    Коментиран от #13, #15

  • 13 Кси

    7 9 Отговор

    До коментар #12 от "Пуснете хората":

    Жената е искала просто да се прибере в този късен час, а те и наскачаха като маймуни, а и тогава протеста не е бил подаден като такъв, от тротоара се местят на платното като настървена глутница, това ще е в психиката на тези деца винаги, не е провокация, пък и всеки си отговаря за постъпките, щом му стиска да чупи, значи му стиска да отговаря

    Коментиран от #16, #25

  • 14 Гост

    5 5 Отговор
    Нали искахте позор и затвор,ето ви на и двете.
  • 15 Морски

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Пуснете хората":

    Пуснали сме ги на ролбата.
  • 16 Видя се по телевизията жената

    10 8 Отговор

    До коментар #13 от "Кси":

    Какви ги върши там , заобиколила е и полицейската блокада за да отиде да я снимат.
  • 17 Анархист

    10 2 Отговор
    Всички мишки в тълпата си мислят,че са невидими и анонимни,отдавна свърши тази притча,всичко се вижда и най вече,когато се събере тълпа.
  • 18 Българин

    10 9 Отговор

    До коментар #10 от "отврат":

    Всички,които блокирахте кръстовищата трябваше да сте Съдени по бърза процедура.... Да се научите на Ред и Дисциплина...В Пандемия разнасяхте Вируса Дифузно,а стотици стоят безработни и чакат да имат резултат Мерките....В затвора,боклуци....

    Коментиран от #22

  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 6 Отговор
    Тази жена няма ли да заведе граждански иск?Защото само с глоба за хулиганство е смешно наказание,имаше и един юнак,който плюеше по нея,а това в тази епидемия,може в съда да му донесе голямата награда.
  • 20 Перо

    7 8 Отговор
    Главен виновник е селянката със селските номера,нарушителка на ЗДП,която залага здравето на децата си да прояви селски тарикатлък.Защо тя не е подсъдима,както и отговорника от МВР,допуснал нарушението на водача на МПС.

    Коментиран от #23

  • 21 !!!?

    12 7 Отговор
    А кога ще бъде повдигнато дело срещу Хаджибабикянов за съучастие в организирането на метеж срещу законно избраното правителство на България, както и за насъскване, и призив за неподчинение на наркофенчетата на Фигуранта и неговия пророк Черепа с мотото: Законът не е Закон защото Конституцията е над него и Конституцията не е Конституция защото не е писана от Фигуранта
  • 22 Перо

    5 8 Отговор

    До коментар #18 от "Българин":

    Оплачи се на твоя фюрер толупа!
  • 23 Гост

    6 6 Отговор

    До коментар #20 от "Перо":

    Перо,ходи се перкай.

    Коментиран от #26

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Перо

    7 9 Отговор

    До коментар #13 от "Кси":

    От десетки коли,които се върнаха обратно,сама селянката прояви тарикатлък да гази тълпата,разчитайки на децата. Простотия до шия!

    Коментиран от #27

  • 26 Перо

    2 7 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    Ходи се перкай ти!

    Коментиран от #28

  • 27 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #25 от "Перо":

    Селянин си ти,ама не селянин,селянин не би сторил това,ти си селяндур,щом можеш да се нахвърляш,върху жена с две деца.
  • 28 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #26 от "Перо":

    Само перовците се перкат.
  • 29 Гражданин

    10 3 Отговор
    Точно с тези актове на насилие и беззаконие отблъснахте гражданите от протеста,опростачихте го и погнусихте хората от вас.
  • 30 ПЕНКО

    6 2 Отговор
    В НК НЯМА ЧЛЕН ЗА -ПЪЛНО МЪЖКО ГОВНЯРСТВО СРЕЩУ ЖЕНА И МАЛКИ ДЕЦА -- ТАКА ЧЕ ДВАМАТА СА "НЕВИННИ "- ДО МОЯТА НАМЕСА -ЗА ВЪЗМЕЗДИЕ !!!!!!!!!!!
  • 31 загрижен

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "123":

    Респект пред хората, опитали всичко. Надявам се , че споделяш преживяното.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове