Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 07:48 14 232 95

Елена Йончева: Борисов два пъти отказва да се яви в Европейския парламент

  • елена йончева-
  • борисов-
  • брюксел-
  • европейски парламент

"Досега не е имало министър-председател, който да се откаже да се появи след подобна покана", каза Йончева

Елена Йончева: Борисов два пъти отказва да се яви в Европейския парламент - 1
Кадър: 7/8 TV

”Всеки от българите тук намира битката, която да води. Аз съм част от мониторингова група, в нея има само 14 евродепутати. Това е нещо като група по бързо реагиране в Европейския парламент, защото има право да извика министър-председатели, когато в дадена държава има проблем и той не може да се реши. В тази група два пъти поканихме министър-председателя г-н Борисов и прав си, Слави, ”няма такава държава”, досега не е имало министър-председател, който да се откаже да се появи след подобна покана.

Това каза евродепутатът Елена Йончева по време на свое интервю със Слави Трифонов, предаде Фрогнюз.

"Той два пъти се скри и два пъти се отказа да се покаже в тази мониторингова група. Преди това бяха поканени и премиери на Словакия, на Малта, те дойдоха. Почти никой не може да повярва, че е възможно нещо подобно. Веднъж да се откаже, но два пъти, това става практика. Разчита се на опозиционните партии и медиите в България да се окаже необходимия натиск, Борисов поне да се появи в ЕП. За съжаление ти знаеш, Слави, каква е свободата на медиите в България и натискът не може да бъде осъществен", каза още тя.

"Българите сме европейци, но ние трябва да се борим за това, за да станем европейци, това не е лесна битка. Не мисля, че ще има край на тази битка. Въпросът е да успеем да се приближаваме към това, което наричаме европейско", посочи Йончева от Брюксел.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 130 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фан

    114 162 Отговор
    Е как да се яви, като се опитвате да го викате, за да се обяснява, защо не приема Истанбулската конвенция и македонското малцинство?

    Коментиран от #47, #72, #93

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 истина е

    202 73 Отговор
    Боко трябва от затвора да не излиза ,а той иска пак да краде и мушингерсттва !

    Коментиран от #52, #64, #91

  • 4 Елмаз

    105 51 Отговор
    Боко, Гусподине трябва помалко да крадеш и България доиде натова положени е
  • 5 Герб

    87 91 Отговор
    Не се уморихте да лъжите хората, но те се умориха да ви слушат!

    Коментиран от #65

  • 6 555

    88 50 Отговор
    Е та ние сме се приближили до "европейското"! Да не би само в България да е корупцията, преенесоха я от Европейско. Стига с тези хвалби какви били в ЕП видяхме ги колко пари и те чинат.
  • 7 Наблюдател

    108 46 Отговор
    Борисов и Гешев са протежирани от Вашингтон и Анкара . Саш и Турция са нещо като негласни шефове на брюкселските бюрократи .

    Близостта на Гешев-Борисов до Анадола и Белия дом ги поставя над Европарламента . Дотук тази близост струва на България Южен поток и АЕЦ Белене .
  • 8 Баце ви Боко

    87 49 Отговор
    Кат дойда трябва да ви оправя с двеста!Имам по важна работа!Пълня шкафчета с пачки по петстотин!

    Коментиран от #49

  • 9 Еленче защо европата не спре парите

    71 40 Отговор
    За бегето докъто тиквата не се яви там на разпит ама не с бг преводач ами с чужденец

    Коментиран от #66

  • 10 NikNay

    72 48 Отговор
    ЕС спира парите , налага парична глоба и само гледайте как Бойко ще дотърчи в Брюксел - незаете ли че българина е най-послушен когато му са бръкне в джоба!
  • 11 оня с коня

    80 49 Отговор
    Йончева се е уредила в в "Група за бързо реагиране" в ЕП което е похвално,защото вероятно има Надбавки към Заплатата.Грешката й обаче е,че обяснява едни неща дето не са за обясняване щото ОЛЕКВА- че Групата й ИМА ПРАВО да "Привиква" Министър- председатели,но не И ДА ГИ ЗАДЪЛЖАВА да отидат!И се изцепва Йончева по адрес на Борисов че той 2 пъти СЕ Е СКРИЛ и не реагирал на Поканите на Групата й "За бързо реагиране".Ако обаче попитаме ББ ЗАЩО СЕ КРИЕ от Йончева и не реагира на Поканите,той ще свие рамене и съвсем Откровено ще попита "Тия пък какви са"?!На Йончева обаче й се насъбра Много и е добре че не е в БГ.Да оставим това че експериментира с търпението на бат Бойко,тя Скочи и на НИНОВА,което е много по-опасно,защото Нещата ще завършат със взаимно Скубане на Коси...Мдааа!:)

    Коментиран от #14

  • 12 Пешо

    97 36 Отговор
    Горчивата истина е, че ЕС, ЕК ,САЩ и дори Русия искат колкото е възможно по дълго ББ да е на власт, защото им е удобен- безропотно изпълнява всичко, което му наредят в ущърб на българските интереси! За това за 10 г. БГ оглави всички негативни класации!!!!!

    Коментиран от #28

  • 13 Стопанин

    69 43 Отговор
    На твоя ъкъл ли да одисва, няма си друга работа та с теб да се занимава

    Коментиран от #22

  • 14 Pilot

    34 37 Отговор

    До коментар #11 от "оня с коня":

    Качвай се на коня и бегай в гората! Аман от тролове. Нямаш ли малко мозък да си заработваш честно ?

    Коментиран от #18

  • 15 7777

    69 42 Отговор
    Защо не пишете коя е тази Милиончева че хората не знаем коя е, малко повече информаци ,как има имоти за над 3 милиона
  • 16 ЙОНЧЕВА......ПАК СЕ ИЗДЪНИ

    74 35 Отговор
    АМИ ОСЪДИ ГО БЕ ЙОНЧЕВА.....КВО СЕ ПЛАШИШ....ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НЕ Е НИТО СЪД , НИТО ИНКВИЗИЦИЯ....АМА МАЙ НЕ ТИ СТИСКА
  • 17 Дръндаров🐷🦛

    29 33 Отговор
    Събрали се мутра и руски агент. Аре у лево
  • 18 Фърчило

    45 38 Отговор

    До коментар #14 от "Pilot":

    Ти да не си Радев , та си толкова глупав ?

    Коментиран от #63

  • 19 Ха ха ха

    65 34 Отговор
    на снимката един проЗД чалгар-клоун, веселил мутрите на прехода .... придворен шут ! И една продажна женица - русофилка, готова за пари на висчко ! Искрено съжалявам хората които вярват на тези агресивно-пасивни мошеници, но може би припознават себе си в техния образ !
  • 20 Пловдив

    56 47 Отговор
    Няма друг такъв страхливец, като банкялийския полуидиот!!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Пешо

    27 29 Отговор

    До коментар #13 от "Стопанин":

    Аз отдавна съм си решил проблема- просто от 10 години съм за моя радост много далеч от тази прокълната държава! Защото в нея живеят мижитурки и мазохисти като теб!😃

    Коментиран от #60

  • 23 Диверсант

    53 32 Отговор
    И какви са тия цървуланковци за да привикват министър председателя на България.?????? Били го поканили. И мене ме канят понякога хора неприятни на които не откликвам. Българите са първо българи и после всичко останало.
  • 24 Знайко

    56 16 Отговор
    По-големия проблем е, че Борисов на се явява в българският парламетн. Според българските закони Народното събрание и депутатите са шефове на министрите. А не митистър председателя да е шеф на всички. За това са виновни избирателите, защото са си избрали за депутати мижитурки, тикволакеи и калинки издигнати от Тиквата. Виновни са и БСП, защото са дори по-големи маскари и некадърници от ГЕРБ. Ние българите трябва да разберем едно: Трябва сами да си оправим държавата и да не чакаме на Брюксел, Москва, Берлин, Вашингтон. Казал го е Васил Левски преди 150 години. И толкова дълго време все още не сме способни да го направим сами. Причината не е само, че подло няколко чужди държави ни пречат и ни се бъркат във вътрешните работи. Причината е, че у нас има много лакеи предатели и прости хора. Европейците или руснаците или американците защо да ни оправят държавата? Аз лично не очаквам нито от Борисов, нито от Йончева да ми оправят държавата. Защото съм ги видял какво могат, видял съм ги какви са некадърници, лъжци и мошеници. Най-доброто, което могат да направят за България и Борисов, и Йончева е веднага да се махат от власта.

    Коментиран от #67

  • 25 Я като толкова знае

    57 14 Отговор
    Нека г-н Трифонов да каже откъде са парите за партия и за да му съществува телевизията.А не да ходи и да плюе по тези които му осигуряват полето за изява и да каже ще бъде ли патерица на Б.Б.
  • 26 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    23 22 Отговор
    ЗА ДА НЕ ГО АРЕСТУВАТ!!!!!
  • 27 Васил

    29 33 Отговор
    Много ясно че отказва какво може да им каже един диктатор че корупцията дупките по пътищата а и вече пандемията във България са вечни. Трябва да осъдят България за бавната ваксинация

    Коментиран от #30

  • 28 Да бе

    42 21 Отговор

    До коментар #12 от "Пешо":

    Оглави.Я вземи прочети малко за икономическите ни резултати .и стига като папагали повтаряхте комунистическите тези.
  • 29 Неска ша троля

    18 11 Отговор
    гжа много говори, нищо съществено не казва+ бъдат щата патерица на гроп
  • 30 Какъв

    42 20 Отговор

    До коментар #27 от "Васил":

    Диктатор бе . Точно перачката на пари ще говори за корупция и какво искаш да каже, че го обича ли след като в България е обвинена. Ма що не крещеше срещу любовника си Станишев дето и парите му спряха именно за корупция
  • 31 Еленке

    44 19 Отговор
    Да кажеш нещо и срещу участъка от магистралата дето Станиш я построи пък сега Борисов поправя
  • 32 Азззззззззз

    39 19 Отговор
    Йончева май и тя е на хранилка при Сатанистите.
  • 33 Behemoth

    26 12 Отговор
    Той не знай езика затова......иначе е демокрад целия....
  • 34 Чудно

    44 12 Отговор
    Как децичата и внуците на тези който унищожиха България и убиваха всеки който не мисли като тях, Ви промиват мозъците и днес, години след 1989г, са в парламента, че и в ЕП и са отново следователи, прокурори и съдии в едно.И как поколение след поколение в България продължава да им ръкопляска изгубило във времето абсолютно всякаква трезва преценка за добро и лошо

    Коментиран от #43, #44

  • 35 Инатливо

    16 18 Отговор
    Човече е госпожата...за банкянския е права, че не става, ама защо дъвче сега Нинова. Уж беше в битката за справедливост и човек се изкушаваше да я слуша, но сега прозира зад всяко нейно изказване нещо нечистоплътно, нещо заядливо, нещо скроено, нещо замислено, нещо гузно, нещо празно...нещо станишевско.. Няма как, ще се гласува за Нинова. ..трябва да се застане на страната на тези, които я предпочетоха и защитиха от ястребите отвсякъде.

    Коментиран от #38

  • 36 Що бе

    27 10 Отговор
    Ленче да ся явява, ти нали си там!
  • 37 прани гащи

    19 10 Отговор
    Бацито е инспектор под прикритие бе Йончева , що искат вие да го инспектирате.
  • 38 РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    25 25 Отговор

    До коментар #35 от "Инатливо":

    Защото се разбраха със Станишев, а Питека го е страх да отиде в голям български град за да не го усвиркват пък тя го кара да ходи в Брюксел той затова обикаля балкана .

    Коментиран от #50, #51

  • 39 будасавагоце

    27 14 Отговор
    трябва лаура кьовеши да покани боко,там може и да клъвне!
  • 40 РАДИО ЕЛТО

    30 29 Отговор
    БОЙКО е патологичен лъжец двуличник лицемер мутра крадец престъпник мястото на БОРИСОВ е съд присъда затвор
  • 41 ЪРП

    26 21 Отговор
    ДА СИ БЪЛГАРИН И ВСЕ ОЩЕ ДА ПРОДКРЕПЯШ ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕКА!!!!!!!......Е ВСЕ ЕДНО ДА СИ ЕВРЕИН ПРЕЗ ВСВ И ДА СЕ РАДВАШ НА ХИТЛЕР!!!!!!!!!!!
  • 42 Йончева намерила си къде да се...

    20 12 Отговор
    Оплакваш от Тиквю Пъдарски?Слафчо му е левото балансиращо устройство в килотите от времето на Симунчо 800 дена.Той Симеончо му помогна много на главният подлого слагач на Тато Тодор,но това са минали слагации и излагации .Сега другарко Йончева, да ходиш при Славуца,е равносилно да се качиш на катунарска каруца!!
  • 43 Behemoth

    6 11 Отговор

    До коментар #34 от "Чудно":

    За фашистите ли говориш?
  • 44 Вие пък

    8 9 Отговор

    До коментар #34 от "Чудно":

    Не спряхте да се ровите в кокалите на мъртвите. Ами вийте си там злобно, но ни оставете да живеем днес и да мислим за утре. Знаем за битките преди...рани има и вляво и вдясно и никой нищо не е забравил - нито едните , нито другите . Ама се събудете вече. Оставете мъртвите на мира. Помислете за внуците си. Накъде днес с такива като вашите идоли.
  • 45 чичо

    24 14 Отговор
    Йончева,че Бойко на теб разчита да защитаваш интересите на България,а ти се превърна в предател.Бас хващам,че тази няма да се върне в България повече.
  • 46 пфу

    24 12 Отговор
    Сигурно има причини да не се явява там.Май ти имаш голям проблем с него,а Елено.Ти да не си света вода ненапита,а??????

    Коментиран от #70

  • 47 ТтТ

    25 17 Отговор

    До коментар #1 от "Фан":

    Тая ако я видя в пандела, ще бъда много обнадежден!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 в нулата

    14 10 Отговор

    До коментар #8 от "Баце ви Боко":

    Тая песен вече е изтъркана,не я пейте повече
  • 50 БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ

    20 16 Отговор

    До коментар #38 от "РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    ЩО ЙОНЧЕВА НЕ ОСЪДИ БАЦЕТО....ЕВРОПАРЛАМЕНТА АЙ МНОГО ДА МУ КАЖЕ....НЕ ПРАВИ ТАКА
  • 51 БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ

    14 18 Отговор

    До коментар #38 от "РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    КАТО ТИ ГЛЕДАМ НИКА, РАДВАМ СЕ ЧЕ СЪМ СТАНАЛ...КЛАСИК
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 savovsa

    22 11 Отговор
    Тя самата казва "ПОКАНИХМЕ", което означава,че поканата не е приета. Няма хищо нередно. Ако беше "ВИКАМЕ" си е друг въпрос. Но няма такава опция.
  • 54 ЙОНЧЕВА......ПАК СЕ ИЗДЪНИ

    25 20 Отговор
    ДРУГАРКО ЙОНЧЕВА, ЕВРОПАРЛАМЕНТА НЕ Е ДРУГАРСКИ СЪД....
  • 55 ЙОНЧЕВА......ПАК СЕ ИЗДЪНИ

    26 14 Отговор
    МАИ ДОБРЕВ ТЕ ОПРАВИ....СЪДЕБНО ДЕ
  • 56 Развийш ли

    22 11 Отговор
    КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА
  • 57 Кьовеши

    22 14 Отговор
    Къв Борисов Ма Ти си наред ма Офшоркова
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Павел Пенев

    14 10 Отговор
    А ние точно за това искаме отдавна да напуснем този съюз!
  • 60 стоян

    18 9 Отговор

    До коментар #22 от "Пешо":

    до 22 ком -пиши в тамошните сайтове за вашите си проблеми другарю -като си се махнал от тази проклета държава ура ли ми търсиш тук в този български сайт
  • 61 Българин БГ

    20 13 Отговор
    Милиончева,ти не си българка!Запомни го един път завинаги!
  • 62 Бай Курти

    16 13 Отговор
    То само това оставаше.Борисов да ти се обяснява.Стара чанта си вече и не хващаш окото.Е ,за Славуца може и да ставаш.Той поне е ергенин.
  • 63 Детска градина

    7 5 Отговор

    До коментар #18 от "Фърчило":

    А ти като не си Радев, да не си по-умен?
  • 64 Истина

    10 10 Отговор

    До коментар #3 от "истина е":

    Е че бсп има наи много милионери в ръководството с много труд са спечелини/Само мъртвия комунист не краде и не приватизира

    Коментиран от #68, #69

  • 65 Бсп

    10 11 Отговор

    До коментар #5 от "Герб":

    Елена е постоянно в България по съдилища но лошото е че пари дава все глуби делать за лъжи
  • 66 КАЙ ЕВРОПА ДА СПРЕ

    10 5 Отговор

    До коментар #9 от "Еленче защо европата не спре парите":

    ПАРИТЕ?! ОТДЕКА ЩЕ ВЗЕМА МЕРКЕЛАНА ... ТУСК ... ИШИАСА?!? БОКО ИМ ПЛАЩА!!!
  • 67 4455

    10 4 Отговор

    До коментар #24 от "Знайко":

    Значи ако ние сами изгоним Борисов от властта и еврогейците няма да могат да му помогнат!
  • 68 Какви са

    2 2 Отговор

    До коментар #64 от "Истина":

    тия хитлеристки лозунги от теб?!!!
  • 69 Прав си наистина

    11 8 Отговор

    До коментар #64 от "Истина":

    Като гледам снимките с пачките и пищова на шкафа, наистина е така.
  • 70 Не позна

    9 6 Отговор

    До коментар #46 от "пфу":

    Тя си реши проблема с НЕГО. Нали не си забравил, че ГО осъди за лъжи (меко казано).
  • 71 кукуруку

    6 6 Отговор
    две мумии от снимката се опитват да комуникират, хахахах
  • 72 Антимафия

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "Фан":

    Елена, има избрани 11 български прокурори за ЕО ,от тях ,няма един свястен?
    Какво ще разследват, тези прокурори ,като те самите ,са за разследване ?
    Повдигни този важен въпрос?
    Не може, да инфилтрираме и Кьовеши?
    Ние нямаме хора, които да разследват ,всичко е мухлясало и става само за далавери?
    В момента се пращат там, тези прокурори ,за да информират Иван Гешев , кой ще бъде разследван и кой не?
    Яли сме дървото и знаем, че от този храст ,заек никога няма да искочи!
    Предупреди Кьовеши ,че и изпращат , шпиони ,но не и достойни прокурори ,които магат да разследват престъпници, освен
    ако не им нареди , Иван Гешев!
  • 73 cpv

    10 8 Отговор
    Йончева,за да ти прави на теб "кеф"!Това си е негова работа!Ти защо стана евродепутат,за да бягаш от правосъдието,но то рано или късно ще те достигне?
  • 74 Фончо

    6 7 Отговор
    Те за тва му викат Боко праните гащи, щото е 120 кила страх
  • 75 хелиКОПТер

    5 6 Отговор
    ТиквЕто е БОГ ! Никой за нищо и никога не може да го вика където и да е ? Той ги вика и то предимно моми като мис Бикини и Мата Хари , с цел да удовлетворят мъжките му нужди !
  • 76 Вмирисаната пастърма

    10 7 Отговор
    Милинчева скоро ще я привикат от олаф. Ктб и офшорките, дека са пароците Елено моме.

    Коментиран от #82

  • 77 БСП най крадливата партия

    10 8 Отговор
    Милионкова е последната дупка на кавала в евро парламента, затова дига шъм някой да я забележи. За сега само ОЛАФ е забелязва за мейно нещастие. Колкото повече рие повече потъва патката.
  • 78 Гост

    9 6 Отговор
    Ленче бегаи да му правиш фелацио на бат бойко тогава

    Коментиран от #94

  • 79 Ваня

    3 2 Отговор
    ами те си въобразяват, че българите са тъпи като него, от западните покрайнини! Което всички българи знаем , че сме много високо интелигентни!!!!! и с много западни и руски езици
  • 80 Ваня

    4 1 Отговор
    а вижте днес какво каза СЗО!!!! много скоро лъжите ще видим на всичките маймуни!!!!
  • 81 А бре

    6 6 Отговор
    Какво става с имунитета на Милиончева? За един прИятел питам.
  • 82 Али баба

    3 4 Отговор

    До коментар #76 от "Вмирисаната пастърма":

    Пороците са у чекмеджето
  • 83 МИЛИОНЧЕВАТА

    5 4 Отговор
    Ама фашкиьо.Защо ЕК не спре паите а ни дава близо 60 милярда.?????????Нали много се краде в БГ,шкафчета пълни с евро а парите не ги спират,ТАКА КАКТО СПРЯХА ПЛАЩАНИЯ ПО ВСИЧИ ФОНДОВЕ,КОГАТО ВАШАТА БСП ШАЙКА УПРАВЛЯВАШЕ..СПОМНЯШ ЛИ СИ МА??????Не спряхте да лъжете ,маниполирате и да заливате с компромати пространството.ИЗПЕЧЕНА ОФШОРКА С ПАРИТЕ НА КТБ,ПЕРАЧКАНА НА Ц.ВАСИЛЕВ ЗА МИЛИОНИ..ХАЙДЕ ЗАЩО НЕ СИ ДАВАШ ИМУНИТЕТА ,А ТЪРСИ ПОДКРЕПА ЗА ДА НЕ ТИ ГО СВАЛЯТ..НАЛИ СИ УЖ ЧЕСНА МА.

    Коментиран от #89

  • 84 Петър

    5 2 Отговор
    За по-малко от едно кюлче злато ншия не си вдиг задника от стола.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Тъпа

    2 4 Отговор
    Долна държава

    Коментиран от #92

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Пожарната съм

    6 1 Отговор
    Ами как да отида,като съм оцапан отвсякъде!Освен това се изразявам селяндурски,защото съм чел само една книга през живота си и тя не е някаква философска,ами е за деца-"Винету".Даже не съм я чел цялата ама карай.Най-ме кефи,че никой не пита,дали съм чел цялата трилогия,тъй като "Винету" е в три тома.Мноо са кефя как победихме команчите,ама и много ревах като Винету умря.Все пак се зарадвах че Винету призна,че е християнин.А пък когато запяха "Аве Мария",направо...Как да го обясня това на тия от ЕС,те нямат сърца...!
  • 89 Турчина

    5 1 Отговор

    До коментар #83 от "МИЛИОНЧЕВАТА":

    Ами защото се връщат под масата,по метода на задкулисното банкиране-"Ето ти 5 млн. от които ще върнеш веднага 1,5 млн...След две години ела пак за да ти дам 7 млн...за да върнеш веднага 2 млн...и да погасиш първия кредит...И така до края на света...!"
  • 90 Бай...

    1 1 Отговор
    Елена, аз съм абсолютно анти ГЕРБ и Борисов, но твоето поведение след Евро изборите ме кара силно да се съмнявам в искреноста и истиноста на всичко което казваш! И само като си помисля, че ти се гласува доверие да си водач на листата на БСП! Мисля, че си морално нечисто плътна!
  • 91 Аз, бе... Аз...

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "истина е":

    Сигурно, в сравнение с теб, относно негативи, Борисов е цвете !!!
  • 92 Болярин

    0 0 Отговор

    До коментар #86 от "Тъпа":

    А ти какъв си и в коя държава си роден ?!!
  • 93 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фан":

    Грешиш много,щото си с промит герберунски далак вместо мозък...!!! Извикаха го за Къщата,чекмеджето,кюлчетата,Барцилоната,Шиши,Гешев,Доганчу,Мата Хари,записите,ПКП,....и още и още...!!!Че той в Народното Събрание не е влизал 1 година и 3 месеца,като Шиши и Г.Марков....ама получават заплатки....
  • 94 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    2 0 Отговор

    До коментар #78 от "Гост":

    Оди ти,дека си по- оправен от нея...!!! Пък и си свикнал с миризмата,дека по цял ден му лижете зад....ка на Винету...!!!
  • 95 stan4o

    0 0 Отговор
    Щом е позволено! Освен бюрокрация друго няма в ЕП. На българите им трябват либерални закони и либерална политика за правене на бизнес,както беше при Иван Костов. С такава политика България излезе от кризата причинена от задкулисието, което управлява и в момента.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове