Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 09:00 12 364 27

Трифонов бил причината за влошаването на отношенията между Светльо Витков и Венци Мицов

  • светльо витков-
  • венци мицов-
  • слави трифонов-
  • глас народен-
  • парламентарни избори

Лидерът на "Глас народен" смята, че трябва да има нов вид политика - срещу статуквото, което, според Витков, се формира от ГЕРБ, БСП и ДПС

Трифонов бил причината за влошаването на отношенията между Светльо Витков и Венци Мицов - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

"Политическото хамелеонство не води до нищо добро".

Така председателят на ПП "Глас народен" Светльо Витков коментира участието на лидера на "Републиканци за България" Цветан Цветанов преди седмица в студиото на бТВ. Според певеца да бъдеш втори в партия ГЕРБ и сега да говориш срещу нея е било трудно за понасяне като зрител, предаде Новини.БГ.

Заради такива прояви "Глас народен" смята, че трябва да има нов вид политика - срещу статуквото, което, според Витков, се формира от ГЕРБ, БСП и ДПС. Неговата партия ще се яви самостоятелно на вота на 4 април. Влизането в Народното събрание обаче не е самоцел, отбеляза певецът. Според него малките партии са по-ощетени в предизборната кампания.

Пред бТВ Витков говори и за критиките към него, че целта му е само да взима държавна субсидия. Той подчерта, че когато я има тази субсидия, това означава, че не трябва да имаш някой олигарх зад гърба си. И отново направи паралел с партията на Цветанов, която получава дарения от бизнесмена и неин заместник-председател Павел Вълнев.

Лидерът на "Глас народен" с усмивка говори за слуховете по негов адрес, че си е купил "Мерцедес" с държавната субсидия. Той коментира и данните за субсидиите на партията, които Слави Трифонов изнесе. Именно Трифонов бил причината и за влошаването на отношенията между Витков и Венци Мицов. Вторият отишъл да бъде ко-водещ в медията 7/8 в момент, в който Трифонов е атакувал "Глас народен", разказа певецът.

"Малко е нечистоплътно. Не считам, че това е нормално поведение. Иначе Венци Мицов си е в партията, ако иска да се отказва - да се отказва, ако иска да продължава - продължава", коментира Витков.

Плановете си в политиката Витков описа така: "Върнах се доста по-назад във времето и си мисля да направя една по-малка партия, която да образова хората. Най-правилната стратегия е да се ходи от човек на човек, да ходиш да обясняваш, а не да чакаш някой да дойде в офиса ти".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Накъдри Юкселов

    53 12 Отговор
    кви са тез паляци???

    Коментиран от #3, #27

  • 2 я у уево

    106 6 Отговор
    ТЕЗИ УЛИЧНИ ХИТРЕЦИ КЪДЕ БЯХА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ,/че не си сещам/ А КАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИ ,.....ИЗПЛУВАТ КАТО ПЯНА ....МРЪСНА ПЯНА !!!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 шумкари

    32 35 Отговор
    Светльо, и ти си прикрит болшевик, ама се правиш на разсеян. Как пък един "политик" не каза, че трябва да се премахнат комунистическите паметници?

    Коментиран от #11, #22

  • 5 Ами

    40 7 Отговор
    помолен интригант и страхливец , играещ го "мъж" !
  • 6 Дурак

    29 2 Отговор
    Статуквото? Кажете при кое управление е нямало проблеми? Винаги е имало, но тук има тънки моменти. Хората не обичат да ги правят на глупаци, а сега ни обработват и то много. Но това е по скоро геополитика. По рано когато така наречените комунисти ни управляваха и когато хората не бяха доволни, Запада блокираше всички финансови потоци и правителство подаваше оставка. Сега никой не се интересува че демокрацията в БГ била в криза?
  • 7 За всичко е виновен Картаген

    11 13 Отговор
    От девет (9) кладенчета вода насят, доказват, че е с рога и опашка, сама и само макар и един (1) глас да е по малко за Трифоновата листа. Това са мошениците.
  • 8 ПРОФЕСОР ВИНЕТУ

    16 6 Отговор
    Аз съм най - големото статукво последните 11-12 години !!!

    Коментиран от #14

  • 9 Ха ха ха

    32 3 Отговор
    и двамата са ми безлични като цяло, но Венци Мицов е по-ерудиран и реалистично гледа на нещата ! За Светката няма какво толкова много да се каже ..... проЗД пънкар/пияндурник ! Гласоподавателите му са с IQ граничащо към минус или едноцифрено число ! ТоЗ мошеник се хвана със щерката на Бриго, и в момента му се преподават уроци от първо лице ед. число от КГБ/ДС. Пази Боже този да влезне в парламента, или някаква коалиция да направи .... тогава и неговите поддръжници ще се очароват от неговата простотия и пошлост !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 А ве

    30 9 Отговор

    До коментар #4 от "шумкари":

    Шмульо, паметниците ти пречат, а. Деа и про бок дето се навъдихте.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ФЕН

    27 4 Отговор
    СРАМ МЕ Е ЧЕ 1 ПЪТ ГЛАСУВАХ ЗА НЕГО !!!После разбрах , че е вече вербуван в ДС от тъста си и само краде от Държавата ...но Венци е друго и хората го виждат ...много го е ЯД че Венци си остана честен човек и не се подаде на корупция!!! Венци да се маха от този Бокл...к
  • 14 11111111

    7 4 Отговор

    До коментар #8 от "ПРОФЕСОР ВИНЕТУ":

    Xa-xa браво вee професоре... ще строите ли още магистрали или ще пазите пари за чекмеджето.
  • 15 Братчеда на мистър Пропър

    4 3 Отговор
    Братчеда на мистър Пропър
  • 16 СкакаУец

    17 2 Отговор
    Ти първо въни субсидията която завлече и си мълчиш... И на теб ти хареса да лапаш от народни пари
  • 17 САМО ОТЦЕПВАТ ВОТА НА МЛАДИТЕ

    11 2 Отговор
    И ПОМАГАТ НА МУТРИТЕ ,ХАРЧАТ СУБСИДИЯ
  • 18 Стига лъжи

    10 1 Отговор
    Със сигурност мога да кажа,че всичките чалгари сте един дол дренки.Вие сте като оня лаф за жабата и коня.Знаете го много добре!
  • 19 Иван Матев

    11 2 Отговор
    Ей тия селски тарикати като гепиха едно процентче и кусур от баламите които гласува за тяхната мижава партийка гушнаха супсидийката и се изпокриха като мишки за четири години....!!!!!!!!!!!!!!!!
    И пак гласувайте за такива паразити,те малко са ни и другите барабар с брикетите!!!!
    А вие блъскайте за мижави заплатки!!!!
    Дерзайте наивници, защото блажени са вярващите!!!!
  • 20 ПЕНКО

    3 2 Отговор
    САМО ПАРВЕНЮ МОЖЕ ДА СЕ САМОУКРАСИ КАТО ВЕНЦИ МИЦОВ !!! ДА СЕ САМОУКРАСЯВАШ -БЕЗ ДА СИ ДОПРИНЕСЪЛ НЕЩО ЗА НАРОДА И ДЕЦАТА МУ- СИ Е ПОВРЕДА ОТ ДЕТИНСТВО --- ЯВНО МАЙКА МУ НЕ Е БИЛА -КАТО ЩО ТРЯБВА !!!!!!!!!!!!!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Куку

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "шумкари":

    Я кажи умнико, къде по света се руши история без значение каква е била, само в България. Такива сте тези които искате подобно нещо - мине... чии.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Комунисти

    1 0 Отговор
    Съд и затвор за тия боклуци
  • 25 Доко Доко Доко Кеба Шеску Калумач

    5 0 Отговор
    Светльо Витков заслужава да бачка в автомивка или да е бензинджия. С наще пари си купи Мерцедес а иначе преди плюеше Бойко нали ?
    Нештасник от класа
  • 26 Слави Трифонов

    3 1 Отговор
    Абе на Светльо му казах че като взема властта ще си делим заедно градинката на кристал ма той не си трае. Както е казал великият писател Кондьо Капор - някои хора остаряват като катедрали а други като чалгари от учиндол.
  • 27 БКП

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Накъдри Юкселов":

    Ти си олигофрен. Такива хора трябва да ни служат. Подчертавам - служат. Но такива като теб изкара да бъдат управлявани.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове