Last news in Fakti

21 Февруари, 2021 11:06 2 918 41

Психолог: Нинова и Дариткова са като учителки по заместване

  • корнелия нинова-
  • даниела дариткова-
  • психолог

Според психолога те се опитват да предадат сериозност на случващото се, въпреки че това не им е титулярният предмет

Психолог: Нинова и Дариткова са като учителки по заместване - 1
Снимка: БГНЕС

“Корнелия Нинова и Даниела дариткова приличат на начални учителки, които водят урок по заместване”, заяви пред bTV психологът Росен Йорданов, коментирайки невербалните послания, които са оставили двете дами у зрителите при регистрацията си в ЦИК за участие в предстоящите парламентарни избори.

По думите на психолога, и при двете се усещало, че се опитват да придадат сериозност на случващото се, въпреки че това не бил титулярният им предмет, нещо което особено си личало при Корнелия Нинова.

“При госпожа Дариткова имаме същия патос, разбира се, отново обран, при който имаме едно утвърдително кимане, което трябва да предаде послание за “учете се, учете се, учете се” или в случая “работа, работа, работа”, което е същото като “шестици, шестици, шестици”, изтъкна специалистът. Той допълни, че при Дариткова е имало и несъзнателен жест на отрицание, когато е говорила за следващото правителство, което идвало да покаже, че тя не вярвала, че новият парламент ще успее да състави кабинет.

Ген. Атанас Атанасов и Цветан Цветанов приличат на бивши кинозвезди

“Ген. Атанас Атанасов и Цветан Цветанов приличат на бивши кинозвезди, попаднали на не особено престижен конкурс”, заяви Йорданов, коментирайки поведението на отделните партийни лидери при регистрацията им в ЦИК за участие в предстоящите парламентарни избори.

Йорданов определи поведението на двамата като “ентусиазма на незаобиколимите фактори. “Това не са хората, които печелят най-престижните награди, а тези, които участват в някакъв второстепенен конкурс, в който така или иначе трябва да се включат, донякъде и по принуда”, обясни специалистът.

Психологът допълни, че прави впечатление, че при записването си в Централната избирателна комисия и двамата председатели не са били особено емоционални и си личало, че влизат в битка не толкова за титлата, колкото за места в лигата.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    50 9 Отговор
    Не зная дали се държат като учителки, защото ми писна от всякакви аналлизатори. Нинова не е медицинско лице, но влезе в ковид отделение да помага. Дариткова, която обаче е лекар , не влезе в здравно заведение, когато имаше спешна нужда и недостиг от лекари, а болните умираха пред болниците и линейките. Дариткова до последно търка стол в НС и защитава една ОПГ

    Коментиран от #4, #17, #20

  • 2 отвратен

    42 7 Отговор
    Дариткова е абсолно перде като тиквата То държава нямаме , обявява ,че цъфтим и вързваме !!!!!
  • 3 Господин

    18 7 Отговор
    психолог , покажи ми една , една единствена , която има работа в политиката ? Просто НЯМА !
  • 4 БАЙ Х@Й ‼

    38 6 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    👍, да добавя и министъра на здравеопазването, който каза , че лекарите от парламента ще облекат мантите и ще влязат в Ковид отделенията и ..... изпрати там Мангъров , а НИКОЙ от тях не съблече костюма си !

    Коментиран от #35

  • 5 Да се оплача

    29 4 Отговор
    написах коментар в днес.бг , който е насочен срещу онуй крадливо нещо от село Банкя , и пак ме изтриха.........герб -уродливият римейк на бкп. Благодаря за вниманието , просто народа трябва да знае , че онуй нещо е готово на всичко за да е премиер за 4-ти път!!!!!!!!!!!!!
  • 6 Крадлата с нейни болници

    30 8 Отговор
    Дариткова е толкова грозна, некадърна и тъпа, че децата ще застрашени в нейно присъствие.
  • 7 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    18 1 Отговор
    Цветанов и Атанасов са като възрастни хора, кандидати за младешки клуб. Никой няма да ги заобикаля, като направо ги прескача.
  • 8 Психолози от колхози

    25 5 Отговор
    Таз Даритка само припка подир едного с джипка!
  • 9 Тая

    29 4 Отговор
    от снимката я изучиха с 300 зора в СССР за лекарка по БКП линия на народен гръб , а тя всеки ден му се-е на главата ! Подло съществво!
  • 10 Паралелепипедчо

    25 5 Отговор
    Гербаджийка равносилно на джебчийка !!!
  • 11 ТаУмВзе

    13 5 Отговор
    Шестаци са всичките, докато ние сме техни пациенти донори. Робът овца е диагнозата!
  • 12 Психолог, Политолог, анализатор,

    17 7 Отговор
    Експерт, математик, физик епидемиолог, виросолаг!!!! Платени на Хранилка Неудачници, получаващи Изява от Също така платените Мисирки!! МАлка част имат свое мнение и го отстояват,!! Има няколко и такива, с кораж и чест!!!!!

    Коментиран от #18

  • 13 АМОН

    8 15 Отговор
    КАК ВИЖДА ПСИХОЛОГА ПОВЕДЕНИЕТО НА ДРУГАРКАТА ОТ СЕЛО КРУШЕВО?!

    КАК ВИЖДА РОЛЯТА Й НА "КОНСТРУКТИВНА" ОПОЗИЦИЯ В НАСТОЯЩАТА ДРАМА ?

    ЗА КАКВА ПРОМЯНА НА МОДЕЛА МОЖЕ ДА СТАВА ДУМА КОГАТО ПРИНЦИПИТЕ НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ - богатите плащат по малко , а бедните повече.
    НЯМА ГО ПРОГРЕСИВНОТО ПОДОХОДНО ОБЛАГАНЕ!!
    ПЛОСКИЯ ДАНЪК ПРОДЪЛЖАВА ДА ТЕЖИ ВЪРХУ ГЪРБА НА БЕДНИТЕ!!

    НЯМА ЛИ ДА ПРОМЕНИТЕ ПОНЕ ОБЛАГАНЕТО БЕ ДРУГАРКО КУРНЕЛИЯ? ЗА ЗДРАВНА РЕФОРМА И ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА НАРЕЧЕНИ БОЛНИЦИ НЯМА ДА ГОВОРИМ.
    Милиарди се източват от НЗОК.

    КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?? ЩЕ СМЕНИМ ЕДИН КОРУПЦИОНЕН РЕЖИМ С ДРУГ ЛИ?!! ЩЕ СЕ ПРЕГЪРНЕТЕ ПАК С ДПС, КАКТО СТЕ ГО ПРАВИЛИ НЕВЕДНЪЖ ЛИ??

    ДОКОГА ДПС ЩЕ Е КАНТАРА КОЙТО ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ БЪДЕЩЕТО НА ТАЗИ ДЪРЖАВА?!!
    ДОКОГА ЕДНА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ЩЕ НИ УНИЩОЖАВА КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА - бавно и планомерно с налагане на свои хора по всички управленски системи?!!


    ДОКОГА?!!

    Коментиран от #23, #36

  • 14 Бочко Бибочко

    17 5 Отговор
    Таз си ми е кратунка с гербава муцунка !
    Като няма,кой да я цунка !
  • 15 ГЕРБ жени,над средната възраст

    14 7 Отговор
    Обичаме си Буда до полуда !.....

    Коментиран от #37, #39

  • 16 бригадир

    5 7 Отговор
    да не забравяме ,че и двете са с един и същ генезис!
  • 17 перничанин

    12 14 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    А, и аз да добавя, Курнела заедно с фърчилото в началото отричаха корона вируса, не спазваха никакви мерки и плюеха по Мутафчииски. Когато Курни се разболя, отиде във ВМА точно при Мутафчииски, а следващото и влизане уж да помага си беше евтин ПР.

    Коментиран от #19

  • 18 луд

    11 1 Отговор

    До коментар #12 от "Психолог, Политолог, анализатор,":

    Брат, много си неграмотен!!! По-добре не пиши по форумите, че се излагаш.
  • 19 хамсал

    9 5 Отговор

    До коментар #17 от "перничанин":

    Дай цитат или линк на техните думи, с които отричат Корона вируса!

    Коментиран от #21

  • 20 Хмммммм

    8 11 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Всичко е PR. Нинова влезе в отделението само за снимките и след това нито се чу, нито се видя. Отделно, само два часа след като от трибуната на НС говореше как вируса не бил страшен, влезе във ВМА, уж с Ковид и само след 3-4 дена излезе "излекувана", след като беше "минала" през всички фази на болестта. Отново PR игри, без да и пука, че в болницата е заемала мястото на някой нуждаещ се, когато хората умираха по линейките и на входовете на болниците заради липса на места.
    Избрали са я и и плащаме да е депутат и да прави полезна за народа политика, а не да прави евтини циркове за пред свои и чужди.
  • 21 перничанин

    6 7 Отговор

    До коментар #19 от "хамсал":

    Линк ми е трудно да намеря, а и не ми се търси, но март и април, че и по-късно цялата група на БСП не носеше маски в Парламента и прокламираше, че няма смисъл от мерки, че Мутафчииски лъже. Фърчилото какво говореше и за какво призоваваше на Бузлуджа, когато Мутафчииски и щаба забраниха събирания на обществени места? Нима всички сте късопаметни?

    Коментиран от #38

  • 22 Полиционерски

    11 2 Отговор
    Що ли тоя полиционерски психолог Росенчо си го спомням като.....шпъргалка на гербестаците и грантаджийче на някакви евроатлантически соросоидни центрове.
  • 23 9366

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "АМОН":

    Всичко, за което питаш, Корни го обещава! Чети повечко, слушай повечко и ако искаш - пусни един глас за Корни и ако Корни спечели, след 4 години питай другарката отново! Сега чети!

    Коментиран от #28

  • 24 Дърт Пръч

    2 4 Отговор
    Искам широка коалиция с двете !
    Ще се получи Съюз на Гербави Социопати
    (пардон Социалисти)

    Коментиран от #26

  • 25 Мандатко

    3 4 Отговор
    По какво си приличат двете ?!
    Че по Бойко ги влече....
    Личи си от далече, човече !
  • 26 грррррр

    4 2 Отговор

    До коментар #24 от "Дърт Пръч":

    Предпочитам тесни социалистки...
  • 27 да я

    3 0 Отговор
    рита този карабатак...
  • 28 лапни

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "9366":

    ритнатата.....
  • 29 ТИКВИИИИИ

    5 4 Отговор
    Невъзможно е да СРАВНЯВАТЕ ТАКАВА МОТИКА КАТО ДАРИТКОВА С ТАКЪВ КОЛОС ПО КРАДЕНЕТО КАТО НИНОВА , ДАРИТКОВА ПРОСТО Я НЯМА В ,,А" ГРУПА ...............
  • 30 КОФАТА

    6 2 Отговор
    СОЦ СЪРЕВНОВАНИЕТО ДНЕС НЕ Е МЕЖДУ ДАРИТКА И КУРНЕЛА А МЕЖДУ ДВЕТЕ ПОДЛОГИ НА БОКО - ПКП И ДАРИТКА ! ЗАСЕГА ПО ТОЧКИ ВОДИ ПКП , ТЯ БЛЕСТИ КАТО ДИАМАНТ В ОЧИТЕ НА МУТРАТА И ТОЙ ПЕСНИ ЗА НЕЯ ПЕЕ !ТЯ МОЖЕ И ДА ГО ЗАМЕСТИ УТРЕ .......... ИМА НУЖНИТЕ ДАННИ !
  • 31 чичо

    7 1 Отговор
    От статията разбрах,че психолога е като мисирка по заместване.
  • 32 Бай...

    6 1 Отговор
    Ей много на мода станаха тия психоаналитици! Навсякъде се бутат с компетентни анализи! Не ни стига досадни Харалан Александров, ами сега и тоя бастун! Ами като са толко разбирачи, да се съберат и да анализират, как може човек да лъже на лягане и ставане, да дерибейства 11 г., и с цялата си арогантност да се готви за нов мандат!
  • 33 Клара Цеткин

    3 0 Отговор
    Това са наши верни другарки !
    На другаря Бойко щипалки !
    Ако бяха партизанки,щяха да са
    без презрамки....
  • 34 фандъкова

    1 2 Отговор
    Нали всички сме от една партия.
  • 35 дгтрддо

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "БАЙ Х@Й ‼":

    Доктор Десислав Тасков отиде.Депутат от Варна,но в друг град отиде да помага
  • 36 Стара тактика

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "АМОН":

    - и отново /!/ некадърно проведена - да приписваш собствените си слабости на противника. ВСИЧКО, за което пишеш, е продукт на ГЕРБ - и за всичко това има отговор и предложения ,дори в НС, от БСП. А Кой се е прегърнал със СДС - ами виж предизборната им коалиция... Просто си сменете рекламния агент - по новому - пиар...
  • 37 КМЕТА НА СЙМЙТЛИ

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "ГЕРБ жени,над средната възраст":

    АБЕ И Я ВИ ОБИЧАМ ВАС ДО ПОЛУДА ЗАЕДНО С БУДА , АМА В КРЕВАТНА ПОСОКА , А НЕ ПОЛИТИЧЕСКА НАСОКА , УУУАААУУУ МММ УУУАААУУУ 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 38 КМЕТА НА СЙМЙТЛИ

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "перничанин":

    ТИ КАТО ВЯРВАШ НА ГЕРБЕРЙСТАН , ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА М СЕ ОДУПЙШ ,А ? ,ТА ДА НАМАЖЕМ И Я ПО КАЙ БОЧКА ТА ЗА ТЕБЕ 😁😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 39 КУРЕСТЙЯ

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "ГЕРБ жени,над средната възраст":

    Я ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ БАТКО , ДА ВИ ДУНДУРКАМ СЛАДКО СЛАДКО , ТАКИВА КАЙСИИ ЩЕ МИ ВЪРТИТЕ, ЧЕ ЩЕ ЗАБРАВИТЕ ЗА ПАРЛАМЕНТА , ОХОХОХ ФФ УФУФУФ , УУАААУУУУ ЪЪЪММММ УУУАААУУУ😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💔💔💔💔💔💔💔💔💔💘💘💘💘💘💘💘🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 40 Има закон

    0 1 Отговор
    Всеки лекар губи права, ако не е практикувал 5 години. И какво е правила Госпожа Нинова?-не може да прегледа пациента, не може да направи констатация за състоянието му, не може да регистрира прегледа, защото не знае какво да пише, не може да го упъти, не може да го настани, не може да напише направление за лаборатория? Т.е. тя няма какво да прави там! Може да присъства, за да направи политика от това. Някой дали се е замислял, че никой от тези смешници няма работа там.Ееее може да се облече като космонавт и да се снима! Толкова! Трагедията на много хора беше обърната на цирк!
  • 41 chi

    0 0 Отговор
    Този психолог трябва да е голям некадърник, щом дрънка подобни глупости...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове