Last news in Fakti

27 Февруари, 2021 07:52 18 853 80

Даниела Бобева за премиера: Когато не знаеш, не трябва да говориш

  • даниела бобева-
  • бойко борисов-
  • кредитен рейтинг

Рейтингът на България, измерван от агенция „Фич“, може да се понижи, ако се изтегли нов дълг или настъпи политическа криза, смята бившият вицепремиер

Даниела Бобева за премиера: Когато не знаеш, не трябва да говориш - 1
Снимка: БГНЕС

"Премиерът не е задължително да знае, но когато не знаеш, не трябва да говориш, за това че промяната в перспективата не означава, че рейтингът в същия. Това, че имаме подобрена перспектива е добра новина, но тази перспектива е поставена под няколко условия".

Това коментира в предаването „ЕвроДикоФ“ на Телевизия Евроком финансистът и бивш вицепремиер Даниела Бобева.

Финансистът посочи, че България ще влезе в еврозоната след две години, а страната ни има най-нисък растеж на БВП от глава на населението.

„Този рейтинг не е най-високия и той не работи за правителството на ГЕРБ, защото те не са постигали рейтинг, който постигаха други правителства на други партии“, категорична бе тя.

Според нея рейтингът на България, измерван от агенция „Фич“, може да се понижи, ако се изтегли нов дълг или настъпи политическа криза.

Въпреки това, Бобева допълни, че рейтинговите агенции дават по-нисък рейтинг на България, а в същото време страната ни е икономически стабилна.

Тя посочи, че по време на пандемията има силна връзка между засилването и разхлабването на мерките и растежа и свиването на икономиката.

България е на 11-то място по спад на БВП в Европейския съюз, като икономиката ни се е свила с 4,9%. Средно за ЕС е 6,3% надолу. Не сме се справили много зле, но не сме се справили и много добре, уточни бившият вицепремиер.

ЕК и други страни правят икономическите си прогнози именно на база ваксинираните. Ние имаме проблем. Миналата година два от най-важните двигатели на икономическия ни растеж изключиха – едното са чуждестранните инвестиции и износът.

Тя обясни, че от една страна голяма част от гражданите на България не искат да се ваксинират, но от друга страна няма ваксини за тези, които искат да се ваксинират.

„Защо са доставили достатъчно на Литва, а не са доставили достатъчно на нас?“, попита тя.

Бобева цитира проучване на Евробарометър, което посочва, че 17% от гражданите на ЕС не искат да бъдат ваксинирани, а в България тези стойности са 34 на сто.

„76% считат, че недостатъчно са информирани за самите ваксини и, че правителствата не правят достатъчно за информираността“, посочи тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 99 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    253 20 Отговор
    Ами той нищо не знае, а толкова обича да слуша собственият си глас и да употребява думи, на които не знае значението.

    Коментиран от #4, #65, #72

  • 2 Той

    239 20 Отговор
    от къде и как да знае , че не знае ? Никой от свитата му не му казва , а и те толкова знаят ! Дяволски кръг - България страда , страда и народа ѝ , изцедени като лимон !

    Коментиран от #9

  • 3 борисов4

    36 289 Отговор
    теб затова ли никой не те знае коя си а бойко е спасителя на народа и обичан от 85 % от българите

    Коментиран от #45

  • 4 Караколю

    182 17 Отговор

    До коментар #1 от "555":

    Е как бе! Нищо не знаел? А ти знаеш ли как се разпъва маркуч в пресечена местност? Не знаеш?! А Той знае!
  • 5 1111

    20 183 Отговор
    на 4 4 2021 много хора ще ревът при новия мандат на нашия вожд господ бог Борисов

    Коментиран от #52

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 цербер

    31 57 Отговор
    финансистКАТА и бившА вицепремиерКА Даниела Бобева.
  • 8 Чичо Гошо

    155 22 Отговор
    Да върнем Бойко на село. 4 април
  • 9 555

    89 2 Отговор

    До коментар #2 от "Той":

    А, още има мазнина, щом толкова кандидати за кой да лапа с черпака се трупат около кацата "народ"
  • 10 Аз40🏴‍☠️

    137 23 Отговор
    Не само, че правителството не прави нищо за информираността на населението за ваксините, а и лъжат най-нагло от сутрин до вечер.
  • 11 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    145 20 Отговор
    4.4.21 -
    ДА ИЗМЕТЕМ алчната, крадлива
    и некадърна пасмина ГЕРБ...

    Коментиран от #50

  • 12 Дали ще я чуе обаче?

    109 20 Отговор
    Много точно му го казала!
  • 13 ПРОБЛЕМА

    119 22 Отговор
    Е В ТОВА, ЧЕ ТОЙ СЕ МИСЛИ ЗА
    ВСЕЗНАЙКО И ЕГОТО МУ Е БЕЗ
    КРАЙНО НАДУТО. НО НЯКОЙ
    ДЕН ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ. ДАНО Е
    СКОРО.
  • 14 плющи яко

    76 16 Отговор
    По тоя критерии Тулупът трябва да се е родил ням.
  • 15 мдаааа

    47 14 Отговор
    Така ще да е .. Знайни и незнайни "воини" ще се упражняват по "медиите" до 04.04. ..!
  • 16 тулуп бе

    64 17 Отговор
    От анализа прозира неразбиране на феномена , той преднамерено изработва свое представяне на всяко събитие , като умишлено преиначава смисъла му с цел собствено героизиране. Дали разбира нещо въобще е на втори план . Така балансира собствената си несъстоятелност .
  • 17 Българка

    87 18 Отговор
    Добрите резултати, които посочва агенция Фич не се дължат на Борисов или правителството. Те се дължат на това, че България е предвидима, защото сме във валутен борд. Освен това се очакват милиарди от ЕС, което е в основата на рейтинга.
    Самият факт, че Борисов се хвали на зелена поляна, показва че той си е зелена тиква, която дори не знае съдържанието на "кредитен рейтинг"

    Коментиран от #23, #28, #64

  • 18 АМИ

    32 81 Отговор
    ДРУГАРКО ДАНИЕЛА БОБЕВА , НЕ ПИТАЙ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗАЩО ХОРАТА НЕ ИСКАТ , ДА СЕ ВАКСИНИРАТ !! ПИТАЙ , ТЕЗИ КОИТО ОТРИЧАХА ПАНДЕМИЯТА И ПРАВЕХА ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СЪБОТИРАТ МЕРКИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!! НАПРИМЕР ТЕЗИ КАТО АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ НА РЕПУБЛИКАТА , ДРУГАРКАТА НИНОВА КОЯТО НАГЛЕДНО ВЪВ ПАРЛАМЕНТА ПОКАЗВАШЕ КАК СЕ ХОДИ БЕЗ МАСКА СЪС НЕЙНАТА ПАРТИЯ , СЛАВИ ТРИФОНОВ И ОСТАНАЛИТЕ КАТО ТЯХ ....ТО РЕЙТИНГА НА АГЕНЦИЯ ФИЧ , Е МНОГО ЯСНО , ЧЕ ЩЕ ПАДНЕ И ТО ВЕДНАГА АКО НЕ БЪДЕ СФОРМИРАНО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОЙКО СЛЕД ИЗБОРИТЕ !!!! КАКТО Е ЯСНО , ЧЕ ЩЕ БЪДАТ СПРЕНИ И ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ , АКО НЯМА СЪЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО !!!

    Коментиран от #21

  • 19 от бкп му е

    51 19 Отговор
    Под мъдрото и вещо ръководство на другаря Тулуп ни чакат светли бъднини , човекът просто това иска да казва и да чува.
  • 20 ЕХАА

    23 52 Отговор
    Пак събрани тук платените комунистически тролове, няма събота , няма неделя. Няма почивен ден за вас БЕ, другари !!! Трябва да водите пропаганда и да си заработвате заплатите тук !!! 😄😄😄

    Коментиран от #22

  • 21 тулуп

    47 15 Отговор

    До коментар #18 от "АМИ":

    По едър шрифт за плямпане на глупости нямаш ли бе.
  • 22 тровиш

    14 38 Отговор

    До коментар #20 от "ЕХАА":

    Кото не понася Бойко и простотията му е комунист . Просто и банално.
  • 23 НЕ ЛЪЖИ

    24 49 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    ЗАЩО СЕ МЪЧИШ ДА ЗАБЛУЖДАВАШ ХОРАТА ?? БИЛИ СМЕ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД И АГЕНЦИЯ ФИЧ , ВДИГАЛА РИЪТИНГА НА БЪЛГАРИЯ ....ТОВА ОТ КЪДЕ ГО ПРОЧЕТЕ И АКО НЕ СИ ГО ПРОЧЕЛА , КАК ТИ ДОЙДЕ НА АКЪЛА.....ДОСТА СИ СЕ НАПЪНАЛА ДА ГО ИЗМИСЛИШ !!!! НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ И НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ПОВЕЧЕ !

    Коментиран от #32

  • 24 РАДИО ЕЛТО

    22 64 Отговор
    Аз ще гласувам за БОЙКО и ГЕРБ и на есен против ЛЪЖЕЦА РАДЕВ!!!
  • 25 Другар

    22 42 Отговор
    Бобева,фасулски е отговора за Литва,неиното население е 2.794 милиона,ама като не си чел и имаш червен отенък,ще продължаваш да се излагаш.
  • 26 ПЕНСИОНЕР

    18 75 Отговор
    БОЙКО И ГЕРБ ВДИГНАХА МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ТРИ ПЪТИ , МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА - ТРИ ПЪТИ , ВДИГНАХА ВСИЧКИ ЗАПЛАТИ НА ЛЕКАРИ, УЧИТЕЛИ, ВОЕННИ, ПОЛИЦАЙ, АДМИНИСТРАЦИЯ....САМО СЛЕД ЧЕТИРИ ГОДИНИ НА УПРАВЛЕНИЕ !!!! ЗАТОВА НИЕ ЩЕ ГИ ПОДКРЕПИМ НА ИЗБОРИТЕ СЪС НАШИЯ ГЛАС !!!

    Коментиран от #46

  • 27 РЕАЛИСТ

    18 5 Отговор
    Абе ФАКТИ, стига сте ме трили. Само факти ви излагам , ама като не ви отърва и хайде с бърсалката. Днес не могат оставихте един коментар. Истината боли понякога, но по добре е да се знае.
  • 28 АМИ

    19 44 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    ТОЧНО ТАКА .....ОЧАКВАТ СЕ НАД ТРИИСЕТ МИЛИАРДА ДА ПОЛУЧИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДАЛНОВИДНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО ! ЗАЩО СЕ МЪЧИТЕ ДА УМАЛОВАЖИТЕ ТОЧНО ТОЗИ ФАКТ ??? БОЙКО ГО УВАЖАВАТ ЛИДЕРИТЕ НА ДРУГИТЕ СТРАНИ И ТОВА Е ФАКТ !!!! НЕГО ГО БЯХА ПОМОЛИЛИ ЗА РАЗГОВОР СЪС ЕРДОГАН ЗА МИГРАНСКАТА КРИЗА !!!! ЗАЩО НЕ ПОМОЛИХА ЛИДЕРИТЕ ОТ ЕС РАДЕВ ДА ОТИДЕ ВЪВ ТУРЦИЯ ....ИЛИ ДРУГ , КОЙТО И ДА Е ТОЙ ! НЕ ОТРИЧАЙТЕ ТОВА КОЕТО Е ОЧЕВИДЕН ФАКТ !!

    Коментиран от #33, #55, #79

  • 29 оня с коня

    18 39 Отговор
    Бобева е решила И ТЯ ...да каже "некой лаф".И започва в ЗАКАНИТЕЛЕН СТИЛ да поучава ББ че "ако не знаеш,не трябва да говориш".И признава Тя че е Добра новина Рейтинга ни даден от Фич,но имало и условия,т.е. АКО се изтегли Нов дълг,или настъпи Полит. криза.А не е ли ясно и на децата,че ако си Отличнок но спреш да учиш,ще станеш Двойкаджия?И отчита Бобева че БГ според Фич е Иконом. СТАБИЛНА,но същевременно Ни давали "по-нисък рейтинг".Е КАК по-нисък ,след като самата тя казва,че Икономиката ни се е свила с 4,9%,докато СРЕДНО ЗА ЕС Свиването е цели 6,3%?!Накрая Госпожата забива и последния пирон в Ковчега на Правителството,че не прави достатъчно за Информираността на Населението относно Ваксинацията.Интересно ако ТЯ беше на мястото на Правителството щеше ли да тръгне да звъни по вратите на хората и да им обяснява колко е хубаво да се ваксинират?Всъщност кокво ли не правят някои Бивши "Величия" за "некой лев"...

    Коментиран от #76

  • 30 аз съм Веска

    10 26 Отговор
    Тази ли е била вице ? НЕ СЪМ УСЕТИЛА ТОПЪЛ ПОЛЪХ ...
  • 31 Тая

    12 29 Отговор
    НЕ е никакъв икономист.....сама показва добри показатели за държавата , после сама се опровергава ....Това говори , ЧЕ НЕ харесва правителството и омаловажава всичко постигнато по неговото управление !!!
  • 32 Българка

    38 3 Отговор

    До коментар #23 от "НЕ ЛЪЖИ":

    Ако имаш поне малко познания по икономика и финансии, трябва да знаеш, че предсказуемостта е най-важния фактор за отпускане на кредити. А това са основни фактори. Не забравяй, че ние сме нисък БВП, защото нямаме иновативна икономика, а го генерираме основно по обществени поръчки и пари от ЕС

    Коментиран от #36, #41

  • 33 Българка

    51 9 Отговор

    До коментар #28 от "АМИ":

    С премиер като Борисов България само бере срам. Опростачен, но послушен, той е удобен на ЕНП, но не уважаван

    Коментиран от #35, #38

  • 34 Какво друго

    16 26 Отговор
    Да Ви каже министърката в правителството ОРЕШАРСки, свързана със службите.
    Други правителства при други условия са постигали нещо, но това с рейтинга си е положителна новина в такава световна криза. Бобева, Бобева излагаш се бе жена с мерака си и ти да плюеш
  • 35 АМИ

    11 41 Отговор

    До коментар #33 от "Българка":

    ТО ИСКАМ ДА СЕ ГОРДЕЯ СЪС , АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ РАДЕВ. АМА КАК ДА СТАНЕ , КАТО НИКЪДЕ НЕ ИСКАТ ДА ГО КАНЯТ , ВЕДНЪЖ СЕ САМОПОКАНИ И ОТИДЕ ВЪВ ТАЛИН , НО ГО ИЗГОНИХА КАТО МРЪСНО КУЧЕ ОТТАМ ......КАК ДА СЕ ГОРДЕЯ ?

    Коментиран от #43

  • 36 Нямаме

    9 28 Отговор

    До коментар #32 от "Българка":

    Ама имаме икономика и не са само парите от ЕС.И в тях няма лошо, щото от предишните правителства и тях ги нямахме
  • 37 Киро Брейка, Яде кренвирши леки

    33 8 Отговор
    Боко лъже паметта му е повредена
  • 38 Ти пък от къде

    8 31 Отговор

    До коментар #33 от "Българка":

    Измисли тази глупост, че не е уважаван бе.Че това е човекът на който не пука и всичко може да си позволи да каже в защита на България , другите ни премиери a и сегашния президент не ги бръснеха за нищо.Луканов не му говореха изобщо, Орешарски ,смях в залата, между тях само Симеон някакъв авторитет
  • 39 Само Бойко

    11 36 Отговор
    При ГЕРБ единствено се видя , че България има потенциал да строи магистрали, метро, спортни зали, мостове и тунели, да вдига от жесток фалит такива основни предприятия като БДЖ, АЕЦ "Козлодуй", да девирсифицира газовите доставки и модернизира с натовска техника армията си. Трудно е да се оправи държава оставена от комунистите изцяло производствено ориентирана към СССР, енергийно бедна и ориентирана и зависима само от Русия, със заводи произвеждащи на загуба без родни суровини и специалисти завършили московски висши учебни заведения. Трудно беше да се отлепим от тези зависимости, но Бойко го направи.

    Коментиран от #56

  • 40 Биволъ

    14 30 Отговор
    Корнелия с предложението си да се закупи руска ваксина отново доказа, че е зависима от Русия. Защо не каза нещо за китайските ваксини например. Защото БСП е в тежка зависимост от Русия. Гласувайте ,а тях ако искате да се върнем към старите зависимости и безпътици.
  • 41 НЕ ЛЪЖИ

    11 25 Отговор

    До коментар #32 от "Българка":

    ТО КАТО ЧЕТА СТАТИИТЕ , ВСЕ ИКОНОМИСТИ ГИ ПИШАТ И СЕ ИЗКАЗВАТ, КРИТИКУВАТ И ОБВИНЯВАТ ! ТУК ПИШАТ ИКОНОМИСТИ И СЕ ИЗКАЗВАТ, КРИТИКУВАТ И КАЗВАТ ,ЧЕ НИЩО НЕ РАЗБИРАМЕ....КАЖИ МИ КАТО СИ ГОЛЯМА ИКОНОМИСТКА......ЗАЩО ТАКА СЕ СЛУЧВА , ЧЕ КОГАТО И ДА ДОЙДЕ БСП НА ВЛАСТ ВСЕ ДОКАРВА НАРОДА ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА ,А ДЪРЖАВАТА , БАНКИТЕ ФАЛИРАТ , СПИРАТ СЕ ЕВРОФОНДОВЕТЕ И ВСЯКАКВИ ПРОГРАМИ ,ФИНАНСИРАНИ СЪС ЕВРОПАРИ ПАРИ ??? СЕГА ПАК ПОТРИВАТ РЪЦЕ И СЕ КАНЯТ ДА СЯДАТ НА МАСАТА.....КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЕГА АКО ТЕ ДОЙДАТ НА ВЛАСТ , АГЕНЦИЯ ФИЧ КАКВО ЩЕ ИЗНЕСЕ СЛЕД МЕСЕЦ ДВА , НАЛИ СМЕ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД И СМЕ МНОГО СТАБИЛНИ ...САМА ТВЪРДИШ ТОВА ???

    Коментиран от #44

  • 42 3986

    13 22 Отговор
    Присмел се хърбел на щърбел. Г-жата също говореше за неща от които нищо не разбираше по времето на Орешарски.
  • 43 Българка

    21 4 Отговор

    До коментар #35 от "АМИ":

    Радев какво общо има с темата? Аз да съм писала сега нещо за него?
  • 44 Българка

    23 11 Отговор

    До коментар #41 от "НЕ ЛЪЖИ":

    Ако не теглим нови заеми, а това не е сигурно, след като замо декември Борисов предизборно прахоса 7 милиарда, независимо кой управлява , Фич ще напише същото

    Коментиран от #48

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    34 8 Отговор

    До коментар #26 от "ПЕНСИОНЕР":

    Абе,Ангелинке....от 1 месец само едно и също пишеш бре мамина Гугутка...!!!Кажи за Барцилоната,Мата Хари,Доганчу,Пеевцки,Гешевтаров,М- р Билла,Магарешки....??? Абе кво стана с Вл.Горанов....да не се е споминал човечеца...???

    Коментиран от #49, #57

  • 47 Наблюдател

    27 10 Отговор
    При Лъжльото от Банкя нещата стоят точно обратното колкото по-незнае толково повече говори. Незнанието си го компенсира с приказки без значение дали са верни. В медицината му казват логорея! А това състояние с възрастта се увеличава.
  • 48 НЕ ЛЪЖИ

    13 22 Отговор

    До коментар #44 от "Българка":

    НЕЩО НЕ ТИ РАЗБИРАМ ИКОНОМИКАТА ???? СПОРЕД ТЕБЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО И БОЙКО ,ТРЯБВА ДА НЕ ВДИГАТ НИТО ЗАПЛАТИТЕ НА ХОРАТА , НИТО ПЕНСИИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ???? ПОНЕЖЕ СПОРЕД ТВОЯТА ИКОНОМИКА ТОВА СА "ПРАХОСАНИ" ПАРИ ПРЕДИЗБОРНО !!!! ???? НЕКА СИ СТОЯТ МИЛИАРДИТЕ СПЕСТЕНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО , НЯКЪДЕ ВЪВ БАНКИТЕ КАТО ГИ ИМА ВЪВ ХАЗНАТА И ПОСЛЕ АКО СЕДНЕ ДРУГ СЛЕД ИЗБОРИТЕ НА ТОЗИ СТОЛ , МОЖЕ ДА ПОВИШИ ДОХОДИТЕ , НО БОЙКО НЕ МОЖЕ - ЗАЩО??? !! НЕ СА ТЕГЛЕНИ ЗАЕМИ , ЗАЩОТО АГЕНЦИЯ ФИЧ ЩЕШЕ ДА ПОНИЖИ РЕЙТИНГА НА БЪЛГАРИЯ И ЗА ТОВА ЛЪЖАТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ , ЧЕ СЕ ТЕГЛЯТ ЗАЕМИ , НО ФИЧ КАЗВА ДРУГО И ТИ ГОВОРИШ , НО САМА НЕ СИ ВЯРВАШ!!!

    Коментиран от #51, #54

  • 49 Валиста

    12 3 Отговор

    До коментар #46 от "Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ":

    А не искаш ли да ти каже за дизеловото гориво, което работници от БДЖ източваха и продаваха???
  • 50 Валиста

    14 20 Отговор

    До коментар #11 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Да изметем старите мутри от БСП ,ДБ,шантонерката Манолова с прислугата от "Системата ни БИВА " и всички пикливи и алкохолизирани хулигани,замърсяващи площадите и улиците!!!
  • 51 хухахуха

    14 5 Отговор

    До коментар #48 от "НЕ ЛЪЖИ":

    0смука ли на баце 0я , та започна да пишеш?Нали първо това трябва да правите сутрин.

    Коментиран от #53

  • 52 Справедлив

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "1111":

    Прост народ-слаба държава!
  • 53 АМИ

    5 16 Отговор

    До коментар #51 от "хухахуха":

    На 4.04 правителство на Бат' Бойко номер 4 .😄😄😄😄
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Donzidog

    11 1 Отговор

    До коментар #28 от "АМИ":

    Какъв лидер?На кое казваш далновидно?Долно и видно да!Ако тия крадци управляват далновидно ти живееш в ПАРАЛЕЛНА ВСЕЛЕНА!Най-нискоинтелигентния премиер и крадец на света е това!Не лидер и уважаван политик!Добре че беше той да реши проблема с миграцията на Европа!Какъв народ има......
  • 56 Донев

    8 3 Отговор

    До коментар #39 от "Само Бойко":

    И всичко което си написал е направено некачествено и от него са откраднати пари!БДЖ Е на загуба както и АЕЦ КОЗЛОДУЙ е на доизживяване откъде черпиш тоя оптимизъм....а спасените сектори от фалит ги плащаме ние през преки плащания от бюджета от данъци налози и тн.
    Пак от нашият гръб не от добро управление...Ама щом казваш е така
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Пепи

    0 0 Отговор
    Е, к'во толкова казах, че ме триете?
  • 60 краси

    12 4 Отговор
    Боко Тиквата разбира от маркучи,а също и от пълни шкафчета !
  • 61 Гост

    8 1 Отговор
    „Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти. – Не знам – каза Плашилото – но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят.” „Магьосникът от Оз”
  • 62 Бобева

    2 7 Отговор
    Която за първи път и нея, виждам, за, едно е права, че като не знаеш нещо, не се изказваш по даден въпрос, разглежда , 3 основни проблема, Евро зоната, в която сме вече отдавна,, неофициално,, икономика - стабилна с какво..!, ваксините-за, Литва, има, защото от който имаш изгода на него,, пускаш,, та госпожо, обичате. всички вие да пивтаряте неща, които се знаят и от прозтите хора...!

    Коментиран от #66

  • 63 ясно мено

    1 6 Отговор
    на тая-бобева чорба,а тиквата-тиквеник ....и `гола вода`...
  • 64 Тапата

    5 9 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    От това, което си измътила се разбира, че по- скоро ти си червена коко* ка, отколкото Борисов да е зелена тиква.
  • 65 Outfielder

    1 5 Отговор

    До коментар #1 от "555":

    Кой цвърка там.....ква си ти бе,мишко неизвестна.Магаре без история .Господин никой и нищо,даже по малко от нищо.Дупка и нула.Фас или празно място.
  • 66 Аман от простотии

    2 1 Отговор

    До коментар #62 от "Бобева":

    Най-напред се научи да пишеш, пък после коментирай! Аман от неграмотници!

    Коментиран от #71

  • 67 Удар в десятката

    9 2 Отговор
    Нашия скъпоструващ на хората инспектор като чуе "Орешарски" пяна избива на муцуната му и го хваща разстройство! Той е виновен за всички неблагополучия в страната - от пропаднали пътища и метро до срутища!
  • 68 Политик ли.

    2 4 Отговор
    От сутрин до вечер се говори само за ваксини, а само госпожата, президента, Нинова, Мая и отровените нямат информация. Да не чакате в къщи да ви донесат информацията или не гледате телевизия и не слушате радио.
  • 69 КО СТАВА

    2 2 Отговор
    Нaй-мaлкo 16 души ca умрeли в Швeйцaрия cлeд кaтo ca били вaкcинирaни cрeщу кoрoнaвируc, cъoбщaвa Нaдзoрният oргaн нa пaзaрa нa лeкaрcтвa Swissmеdiс. Рeгулaтoрът e изcлeдвaл 364 cъoбщeния зa пoдoбни рeaкции cлeд вaкcинaция. Oт тях199 ca cвързaни c прeпaрaтa нa Pfizеr, a 154 — c вaкcинaтa нa Mоdеrnа. Cрeд тях 95 ca cъc ceриoзни рeaкции, включитeлнo и 4 cлучaя нa aнaфилaктичeн шoк и 16 c лeтaлeн изхoд.
  • 70 чичо митко

    2 1 Отговор
    чаках тодор Живков да падне 33 години тоя шкаф може да гочакам 45 години кефи ме да чакам и видя как мигат като мишки когато разберат че тортата е свършила иест кофе
  • 71 Ох Аман Аман аман

    0 1 Отговор

    До коментар #66 от "Аман от простотии":

    Тогава песен за тебе съсетке,, грамотна,,.......!
  • 72 БРИГО

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "555":

    Да говори лъжа след лъжа и сам си вяра на лъжите
  • 73 Тото 1 и Тото 2

    7 3 Отговор
    Че Борисов е ПРОСТАК и МЕГАЛОМЕН е ясно на всеки нормален чиляк. Но не бива да го казваме , че ще го обидим. А може дори да накърним крехката му душевност. Душевността на комунист , мутра и псевдодемократ !
  • 74 Коча от стадото

    1 0 Отговор
    На нормален човек няма нужда много да се обясняват какво е рейтинг . На проЗд чиляк само кочан от царевица 🌽 може да Му набиеш
  • 75 Боже господи

    1 1 Отговор
    Мислят че управляват чрез палячовски и просташки изцепки пред медиите.
  • 76 Коня с капаци

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "оня с коня":

    Пак пуснаха коня с капаците! Хем посоката държи, а и хонорара осигурява!
  • 77 ЖороГоцев

    3 1 Отговор
    БОБЕВА, ПЛЕЩЕШ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. МОЛЯ, НЕ СЕ ОБАЖДАЙ ПОВЕЧЕ!
  • 78 ПАРАГРАФ22

    0 1 Отговор
    Бългaрия e нa 11-тo мяcтo пo cпaд нa БВП в Eврoпeйcкия cъюз, кaтo икoнoмикaтa ни ce e cвилa c 4,9%. Cрeднo зa EC e 6,3% нaдoлу. Нe cмe ce cпрaвили мнoгo злe, нo нe cмe ce cпрaвили и мнoгo дoбрe,e oт eднa cтрaнa гoлямa чacт oт грaждaнитe нa Бългaрия нe иcкaт дa ce вaкcинирaт, нo oт другa cтрaнa нямa вaкcини зa тeзи, кoитo иcкaт дa ce вaкcинирaт.
  • 79 Дааааа

    0 3 Отговор

    До коментар #28 от "АМИ":

    МИ ЗАЩОТО ДРУГАРЯТ РАДЕФФ ЗНАЕ АНГЛИЙСКИ... ПЕРФЕКТНО... ТУ ЛИБУЛИБУДАУТЮ... ХАААХАА.. ЗАЩОТО ДРУГАРЯ РАДЕФФ НЕ ГО ИСКАТ НИКЪДЕ... Е, МОЖЕ БИ В ЕЛИН ПЕЛИН.... ХААААХАААА...
  • 80 Мммм, дааа

    0 2 Отговор
    ДРУГАРКАТА БОБЕВА... ПРИ САШКО ФЪФЛЬОФФ... ЕЙЙЙ, ЧЕ СЕ СЪБРАЛИ ЕДНИ КАПАЦИТЕТИИИИ... ИНТЕЛИГЕНТНИИИИИ... МАЛИИИИ... ЕДНА МИСЛА ПОТЕКЛА... АБЕ, МИ КЪДЕ Е МАЙЧЕТО МАНОЛОВА... Е ТЕ ТОКАВА ЩЕШЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ ЛАВИНА ОТ ИНТЕЛЕКТ... А АКО И ИЦКО ИВАНОФФ СЕ ВКЛЮЧИ... ВУЛКАНИ ОТ МОЗЪК ЩЕ ИЗРИГВАТ.... СМЕШНИЦИ НЕЩАСТНИК... НА 04.04. ДА ИЗМЕТЕМ ЦЯЛАТА ПОПУЛИСТКА ПАСМИНА... 04.04.ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН ОТ НАТРУПАНИЯ БОКЛУК... ОТ ЛЯТОТО, КАТО ЗАПОЧНЕМ ОТ ФОНТАНА ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове