27 Февруари, 2021 16:15 3 944 113

Христо Иванов: Сега е моментът България да тръгне по много по-бърз път на развитие (ВИДЕО)

  • христо иванов-
  • демократична българия-
  • парламентарни избори

Ако на тези избори не бъде излъчена колективна воля за това, ще изпуснем много важен завой в нашата колективна съдба и рискуваме да тръгнем по нанадолнището, смята съпредседателят на "Демократична България"

Христо Иванов: Сега е моментът България да тръгне по много по-бърз път на развитие (ВИДЕО) - 1

“Участваме на изборите, за да променим България и да гарантираме, че тази промяна ще бъде в посока на модернизация, на ускорено развитие, на достойнство и правила, които важат за всички”, заяви съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов в предаването “Седмицата” по "Дарик радио".

Той изтъкна световните предизвикателства, свързани с технологичната революция, с коронавируса и с отношенията между САЩ и Китай, и посочи, че сега е моментът България да тръгне по много по-бърз път на развитие и да започне да решава проблема си с човешкия капитал. “Ако на тези избори не бъде излъчена колективна воля за това, ще изпуснем много важен завой в нашата колективна съдба и рискуваме да тръгнем по нанадолнището”, смята Иванов.

“Нашата цел е селекция, която да даде национален отбор, който в парламента да може да реализира политики и да може да носи политическа отговорност”, заяви Иванов на въпрос за листите на “Демократична България”. Той добави, че формацията няма да бъде в контраст с тенденцията да включи лекари в листите си.

Като свой успех Иванов посочи превръщането на темата за прокуратурата и за прокурорската република като механизъм за концентрация на власт в незаобиколима част от политическия дневен ред.

“Тази тема в последните месеци изкара стотици хиляди хора по улиците на страната, които викаха “Оставка, Гешев”. Това носи гласове, носи енергия, носи морална посока. Хората разбират много добре, че без еднакъв закон за всички няма нито просперитет, нито достойнство, нито свобода. И че за да може да има еднакъв закон за всички, трябва да има ефективни институции. А това зависи от прокуратурата, защото тя е спусъкът, тя е инициаторът на възможността изобщо да се търси отговорност, тя е монополист в това отношение и затова съм фокусиран върху нея, защото там е разковничето”, заяви Иванов. “Всеки българин с акъла си разбира абсолютната връзка между това да има законност и правосъдие и лично той или тя да има благосъстояние, достойнство и свобода”, добави той.

На въпрос за бъдещи коалиции в следващия парламент, Христо Иванов посочи, че “Демократична България” много ясно е определила червените линии.

“Ние пускаме конкретни сигнали – за шкафчетата с парите, за записите, атакуваме Доган, атакуваме Борисов. Между нас с тях има бариерен риф от конкретни казуси, които ние сме поставили и по които не можем да не работим в парламента. Няма как да се разберем с тях, да изпушим по една пура и да си кажем: “Казаното-казано, дайте да гледаме напред”. Изградили сме този бариерен риф и това е нашата гаранция за хората”, посочи Иванов. Добави, че има големи теми за реформата на страната, определени политики, по които в следващия парламент формацията е готова да работи с всеки народен представител.

“Амбицията ни е да покажем, че можем да бъдем ефективни управляващи. Със сигурност можем да бъдем безпрецедентно ефективна опозиция в следващия парламент. Имаме различни начини да налагаме дневен ред. Най-добрият е да получим мандат за управление, но ако това не се случи, ние няма да търсим самоцелно коалиция. Ще има коалиция, само ако има много висока степен на единомислие”, заяви Христо Иванов.

Попитан за провеждането на изборите в условията на коронавируса съпредседателят на “Демократична България” каза, че големият въпрос е дали тази тема ще потопи всички останали и дали страхът и хаосът ще спрат хората да излязат и да гласуват. “Тук Борисов продължава да се съюзява с вируса, защото се надява да използва страха на хората и да потисне изборната активност”, смята Иванов. По думите му в случая правителството и ЦИК не си вършат работата и не става дума за обичайна мърлящина, а това е от полза за управляващите.

Той изтъкна, че в момента са необходими ясни и последователни действия, “не просто хазартно отваряне, за да не ни протестират ресторантьорите”, а отпускане на мерките на база на науката, на база на експертните оценки и на внимателни институционални действия.

“А не Бойко Борисов, който сутрин излиза, мокри си пръста и гледа накъде духа вятърът на общественото мнение. Трябва да скъсаме с този модел, този слухарски подход към политиката, зад който се крие възможността един човек да взима всички решения и то главно в полза на своите приятелчета от сарая и котараците. Трябва да започнем да имаме институции, които да мислят самостоятелно, със собствена отговорност и да взимат дългосрочни решения”, смята Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фики

    55 20 Отговор
    Сега е момента за апартамента...........
  • 2 Разкрит си

    70 39 Отговор
    Абе Ице и Маджо няма да ти помогне скрии се отпадъците на Костов
  • 3 Социолог

    84 39 Отговор
    Какъв дребен селски хитрец е този мазен Пинокио😂😂😂😂 Точно с теб България ще тръгне да😂😂😂

    Коментиран от #9

  • 4 Наблюдател

    61 42 Отговор
    Защо да заменяме Бойко с провалените му министри, като Хр Иванов или Николай Младенов ? 🤔 Същите щатско-турски слуги. Какви ще се промени.? Щ е си държат културно пачките отолигарси в банка, а не в чекмедже? То направо режима да си остане.

    Коментиран от #71

  • 5 Чували сме ги тия..

    61 22 Отговор
    И за къде по-точно да бързаме?! В Нато и ЕС сме,сега пък на Марс ли да ходим?..
  • 6 Centurion

    45 45 Отговор
    Сега е момента тази комунистическа гнус наречена за краткост ГЕРБ ,да бъде натикана в ъгъла и по затворите!
  • 7 ха ха

    61 24 Отговор
    Кой ще го осигури тоя бърз път на развитие?? Ти ли... Маджо??

    Коментиран от #85

  • 8 Аз ще

    29 52 Отговор
    Гласувам за вас. Защото други няма

    Коментиран от #14, #94

  • 9 Гост

    31 60 Отговор

    До коментар #3 от "Социолог":

    Това е единствената опция за гласуване сред по-мислещите хора. Може и да е с комунистически произход, да е бил бивш министър на ГЕРБ, но има визия за модернизация, показал е смелост и е заобиколен с много по-умни хора от калинките на Бойко и от продуцентите на Слави. Всичко друго е претоплена манджа...

    Коментиран от #18, #57

  • 10 БОКО, Заблуждава онези, които

    25 31 Отговор
    Заблуждава онези, които живеят в по-малките населени места и най-вече пенсионерите. Работа но само на асфалт и кражба на обществени поръчки; нали и това е работа да крадНеш, но тази работа не е за всеки, а за приближените му. От сутрин до вечер ги хипнотизира със сладки приказки, колко много е направил. Огромна грешка ще е за онези, които отново ще я повторят.
  • 11 Гошо

    25 48 Отговор
    Тоя е за предпочитане пред Б.Б., комунист, чалгар и чалма!
  • 12 РАДИО ЕЛТО

    38 48 Отговор
    Аз ще гласувам за БОЙКО и ГЕРБ и на есен против ЛЪЖЕЦА РАДЕВ!!

    Коментиран от #20, #44, #48

  • 13 ПОЗНАВАЧ

    42 15 Отговор
    Добре лъже службогонецът.
  • 14 РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    44 12 Отговор

    До коментар #8 от "Аз ще":

    Аз не тоя е подлога на Костов-Маджо кръга Монтерей тея окрадоха България и сасипаха всичко което беше градено до 90 та година. Тоя и тея зад него са по зле и от Тиквата Никога СдС никога Костов

    Коментиран от #23, #65

  • 15 Нашият премиер е не само компрометиран ,

    23 22 Отговор
    Нашият премиер е не само компрометиран , но и комплексиран !
  • 16 Христо е,ама не е Ботев..

    22 13 Отговор
    Прозявам се,отварям четвърта биричка,боцкам си кашкавалец с домат и чакам едно гадже,събота е..

    Коментиран от #21, #88

  • 17 ПЕНСИОНЕР

    28 30 Отговор
    БОЙКО И ГЕРБ ВДИГНАХА МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ТРИ ПЪТИ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ТРИ ПЪТИ, ВДИГНАХА ВСИЧКИ ЗАПЛАТИ НА ЛЕКАРИ, УЧИТЕЛИ, ВОЕННИ, ПОЛИЦАЙ, АДМИНИСТРАЦИЯ,.... ЗАТОВА НА ИЗБОРИТЕ , ЩЕ ГО ПОДКРЕПИМ СЪС НАШИЯ ГЛАС!!!

    Коментиран от #41

  • 18 Социолог

    9 13 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Ама ти много бързо прецени всички опции бе колега и се спря на най-куцата...😂😂😂😂
  • 19 Сатъра на Хана

    18 8 Отговор
    И тоя НАЦИТСКИ РОБ не казва нищо за АРУБИС АГ , ДЪНДИ ПРЕШЪС , СОЛВЕЙ . ХОЛЦИМ , ШВАРЦЕ ГРУП (Билла и Кахфланд) ......
    ... и СИСТЕМАТИЧНОТО РАЗГРАБВАНЕ НА ПРИРОДНИТЕ НИ РЕСУРСИ :))
  • 20 мдда

    15 14 Отговор

    До коментар #12 от "РАДИО ЕЛТО":

    Браво, моето момче. Взел си си хапчетата и сега си добре. в Ремисия. Само така... ще гласуваш за Бойко и повече няма да те хваща инсулта.

    Коментиран от #38, #39

  • 21 Евалла

    10 5 Отговор

    До коментар #16 от "Христо е,ама не е Ботев..":

    Кефиш...и аз ще тръгна едно кшкавалче😂
  • 22 Боко вече не си фактор

    15 20 Отговор
    Дано по скоро Боко и шайката влязат в затвора и простотия, и престъпност......срам за народа
  • 23 Съгласен съм

    15 10 Отговор

    До коментар #14 от "РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    ама никога и ушанката щото не ми се връща в 82г.
  • 24 Сатъра на Хана

    16 9 Отговор
    Бивш Министър в Кабинета на Ал Рапоне
    и бивша Мутра ..... НЯМА!
  • 25 Да изметем Бойко !

    10 31 Отговор
    И с Христо ще сме на чисто !

    Коментиран от #103

  • 26 Никога по-вече СДС!

    15 17 Отговор
    Новите ПроАмерикански Десни СМЕШНИЦИ на Сорос СДС 2 - (Трио & Мая, Слави, ДБ & Да България, Боец, Цветанов), Деца на старите ПроАмерикански КОМУНИСТИ-ДЕМОКРАТИ на Сорос от БКП - (Сдс, Бзнс, БББ, НДСВ, Герб, Вмро, Нфсд, Воля, Атака) са много Опасни и Застрашават Съществуването и Икономиката на България по-вече от ГЕРБ. Гласувам ТВЪРДО за БСП да Управлява България! За България!

    Коментиран от #45

  • 27 Г-н Христо Иванов ще е

    13 24 Отговор
    Г-н Христо Иванов ще е на Шипка ,а Бойко ще се дупи в Турция
  • 28 Градска десница

    19 21 Отговор
    Ще зашлевим на ГРОБ яка плесница !!!
  • 29 123

    11 25 Отговор
    Тоя пyмияр е патерица на Боко.

    Коментиран от #62

  • 30 Бойко ще целува турското знаме

    11 18 Отговор
    Бойко ще целува турското знаме
  • 31 Сатъра на Хана

    8 12 Отговор
    Тоя стана Демократ заради пари - НА ХРИСТО МУ ПОСТАВИХА ЗАДАЧА ДА КРАДЕ от АНТИ-РАПОНСКИЯ ВОТ и ГЛАСОВЕТЕ НА НЕ-ГЛАСУВАЩИТЕ
    .......
    иначе КАБИНЕТА ЩЕ Е СЛАВИ РАПОНСКИ , С ДОГАН таен кум :))
  • 32 Естествено и неминуемо

    7 28 Отговор
    Интелигентните хора ще гласуват за
    Да БЪЛГАРИЯ ! И мислещите !...

    Коментиран от #33, #50

  • 33 РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    23 6 Отговор

    До коментар #32 от "Естествено и неминуемо":

    Интелигентните хора помнят Костов Нефтохим ,Балкан кръга Монтерей фондацията на жена му не никога СдС НИКОГА КОСТОВ-Маджо

    Коментиран от #36, #46

  • 34 Политолог

    28 5 Отговор
    Христо, с какво ще промените България? Имате кмет в София на район Красно село, няма една година и веднага започна разследване срешу нея. Откраднала 8000 лв
  • 35 Сатъра на Хана

    7 12 Отговор
    8 партии , 13 коалиции
    ....... и след толкова разкъсано гласуване ....... ЩЕ ПОБЕДИ АЛ РАПОНЕ
    .........
    РОБИТЕ ПАК СТЕ ОБРЕЧЕНИ ...... ЩОТО МУТРИТЕ СА ОБЕДИНЕНИ А НАРОДА РАЗЕДИНЕН
  • 36 Гост

    7 16 Отговор

    До коментар #33 от "РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    Зад него има предприемачи от дребния и среден бизнес които не са на държавна хранилка, ИТ специалисти, модерно мислещи хора в чиито речник липсват думи като "тулуп" и са прочели стотици пъти повече книги.
  • 37 Гост

    14 2 Отговор
    Не ги знаеш вече червени ли сини ли са Абе боклуци наи точно казано
  • 38 РАДИО ЕЛТО

    7 15 Отговор

    До коментар #20 от "мдда":

    пияно тролче БОЙНО е престъпник мутро и бандит✌✌✌✌✌✌✌✌
    РУМЕН РАДЕВ
    ПРЕЗИДЕНТ
  • 39 БЪЛГАРИЯ

    7 13 Отговор

    До коментар #20 от "мдда":

    гербер тролчо не кради ника на ЕЛТО мястото на👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️💖👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️ БОЙКО е в
    ЦСЗ
  • 40 РАДИО ЕЛТО

    9 14 Отговор
    герб мафия
  • 41 СОФИЯ

    9 13 Отговор

    До коментар #17 от "ПЕНСИОНЕР":

    сдс герб 31 години съсипват БЪЛГАРИЯ
  • 42 хари

    13 9 Отговор
    Тоя Бойкикев е един червен Л А Й Н О М Е Т , слуга на Корни.
  • 43 Ковид 19

    17 2 Отговор
    За да докажете, че можете да управлявате, трябваше да покажете подробна програма, с ясно определени приоритети и решения а не голо пожелание, като модернизация. Освен това плагиатствате стилистиката на ДПС, за "ускорено и изпреварващо развитие на България", с "бърз път на развитие", явно имайки предвид очакваната многомилиардната помощ от ЕС. Това е същото ДПС, което вие лично, съвсем евтинджийски ходихте да компрометирате на плажа. Посредственни внушения. Нищо оригинално!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 БЪЛГАРИЯ

    10 3 Отговор

    До коментар #26 от "Никога по-вече СДС!":

    да никога👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍✌✌✌✌✌👌👌👌👌👌👌👌👌
  • 46 НОВО ПЕТ

    9 7 Отговор

    До коментар #33 от "РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    КОМУНИСТИТЕ ОСТАВИХА "БАЛКАН". СЪС 160 000 000 $ ДЪЛГОВЕ ПРЕЗ 1989г.....ЗАЩО БЕ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ....ТОВА ЗАТРИТА ОТ ВАС НАРОДНА ПАРА.....КОЙ ЩЕ КУПИ ТАКАВА АВИОКОМПАНИЯ С ТАКИВА ЗАДЪЛЖЕНИЯ

    Коментиран от #104

  • 47 маалата

    12 7 Отговор
    Бойкичето ще го тричаме на изборите!
  • 48 РАДИО ЕЛТО

    10 11 Отговор

    До коментар #12 от "РАДИО ЕЛТО":

    БОЙКО е патологичен лъжец мутра престъпник
  • 49 охо бохо

    14 5 Отговор
    Ристьо Маджото ще ни развива ! А нема нужда !
  • 50 Интелигентните хора

    18 5 Отговор

    До коментар #32 от "Естествено и неминуемо":

    са видяли, че Христо Иванов, си служи с тролове! Интелигентните хора са наясно, че човек плащащ на тролове, не е чист! Интелигентните хора са наясно, че човек говорещ едно, а плащащ на тролове да плюят лъжи, е подъл и лицемерен човек! Интелигентните хора знаят, че трябва да се пазят от такива хора, които имат задкулисни цели! Иначе нищо лично!

    Коментиран от #54

  • 51 НОВО ПЕТ

    13 7 Отговор
    МАДЖО ЛИ ЩЕ НИ ПОВЕДЕ ПО НОВИЯ ПЪТ...ДРУГАРЮ БОЙКИКИЕВ

    Коментиран от #73

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Опти Мистично

    6 10 Отговор
    Пътя на развитие е следният : Заличаване на два милиона пенсионери от списъка на живите , натирване на останалите способни българи зад граница , подмяната им с афро , индо , мюсли-паплач ! Резултатът : африканска държава в периферията на Европа , служеща за складиране на всякаква измет !

    Коментиран от #56, #86

  • 54 Чукча писател ...

    6 10 Отговор

    До коментар #50 от "Интелигентните хора":

    Интелигентните хора са от тролската фабрика на Павел Вълнев и Цв. Цв :)))

    Коментиран от #72

  • 55 РАДИО ЕЛТО

    12 7 Отговор
    БОЙКО е мутра
  • 56 МИЛЕНИУМ

    9 1 Отговор

    До коментар #53 от "Опти Мистично":

    ЧУПКА да живее БЪЛГАРИЯ✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌
  • 57 Българка

    8 16 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Демократична България са последователни в политиката си. Те са гарант за съдебна реформа и съдебни достойни присъди на виновниците за разрухата на Бълфария. ДБ доказаха, че са с морал и не се отмятат от думите си
  • 58 РАДИО ЕЛТО

    6 3 Отговор

    До коментар #52 от "Стоян":

    напълно си прав но у нас вбг мафия
  • 59 63733о289

    5 4 Отговор
    С американците докато диктуват тука кво ще прайте няма как се получи?

    Коментиран от #61

  • 60 КМЕТИЦАТА НА КРАСНО СЕЛО

    11 8 Отговор
    И ХРИСТО ВЛЕЗЕ ЛИ ВЪВ ВЛАСТТА....ШЕ ГУШИМ ЗАЕДНО

    Коментиран от #69

  • 61 НОВО ПЕТ

    10 3 Отговор

    До коментар #59 от "63733о289":

    ЩО БЕ ...С РУСНАЦИТЕ ДА НЕ БИ ДА СЕ ПОЛУЧИ......
  • 62 Българка

    4 9 Отговор

    До коментар #29 от "123":

    Е точно той КАТЕГОРИЧНО не е патерица на ГРОБ
  • 63 КМЕТИЦАТА НА КРАСНО СЕЛО

    11 4 Отговор
    ЗАЕДНО ЩЕ СМЕ ПО ПОТАЙНИ......
  • 64 не не

    12 3 Отговор
    Знаем го тоя бърз път на тия дето ти дърпат конците.
    Не го искаме!
  • 65 ТАТИ

    1 3 Отговор

    До коментар #14 от "РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    те са коалиция бе не чу ли?
  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор
    рибата в морето кандидатите сложиха тигана на печката
  • 67 Опти Мистично

    7 2 Отговор
    До#56Реквием : Първа по смъртност от заболявания като рак , инфаркти и каквото се сетиш , топяща се със скоростта на айсберг в тропически океан , с отрицателен прираст и най-мизерни доходи на населението , на това живеене ли му казваш? Събуди се !
  • 68 Браво ..докажи за пореден път на мутрите

    5 6 Отговор
    Браво ..докажи за пореден път на мутрите , че пред един истински Българин няма пречки
  • 69 Българка

    6 14 Отговор

    До коментар #60 от "КМЕТИЦАТА НА КРАСНО СЕЛО":

    Кметицата на Краасно село не е член на ДБ. Тя е подкрепена за местните избори от тях. След като се разбра, че еднолично е оглавила комитета за патронаж и е получила възнаграждение, което не е незаконно, но е неморално, ДБ са събрали от членски внос сумата на възнаграждението и са направили дарени. Освен това са снели доверието от нея. Посочи друга партия, която да е постъпила така. Кога ГЕРБ ще свали доверието си от Борисов, ВОЛЯ от Марешки, ВМРО от била торба, НФСБ от Симеонов или ДПС да се разграничи от Пеевски?!
  • 70 Обединявайте се с Възраждане...

    2 12 Отговор
    Защото враговете на България са едно цяло, за да разграбят всичко до което се докопат...ДПС,ГЕРБ,БСП,ВМРО,НФСБ,Чалгаря Слафчо...Всички са с една основна цел и задача...РАЗГРАБВАНЕ.на България и разбиване на държавността до степен на гета и богаташки центрове със стени и охрана от еничари и последна дума на охранителната техника...
  • 71 Мхм

    4 6 Отговор

    До коментар #4 от "Наблюдател":

    Надявам се да не подкрепяте герб, но и се надявам да не подкрепяте дб
  • 72 Дали?

    4 3 Отговор

    До коментар #54 от "Чукча писател ...":

    Дали в тия тролски фабрики плащат за истини? А? А написаното от мен е такова! Чукча писател.....! Мислиш ли, че ще замажеш истината с глупаво и безпочвено нападение?

    Коментиран от #75

  • 73 Чукча писател ...

    11 3 Отговор

    До коментар #51 от "НОВО ПЕТ":

    Маджо сега води. Сялото крайбрежие около Варна завладя .
  • 74 Не щъ

    9 6 Отговор
    Докато сте със Сорос и други нежни организации, за чеп зеле не ставате.
    Ходете си с мир. 30 г. ни изнасилвахте-данъчно, здравно, военно-фърчила, енергийно, духовно, мръсен въздух, здравно,медийно, и всякак.
    Дори серийният изнасилвач, спи или си почива, оставя жертвата на спокойствие за известно време.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Дали?

    4 2 Отговор

    До коментар #75 от "Чукча писател ...":

    Глупостите няма как да заличат истината от ком.50!
  • 77 Арлекино

    15 4 Отговор
    Пинокьоооо,маймунке долна,Маджо съм,фнимафай!
  • 78 ПУТИН

    17 5 Отговор
    КОЛКО Е УМЕН ПИНОКИО? СЕГА Е МОМЕНТА! КАК РАЗБРА? МОЖЕ БИ ЗАЩОТО СЕ ЧАКАТ 60 000 000 000 /МИЛИАРДА/ ОТ ЕВРОПА И СЕГА ВСИЧКИ ПОМИЯРИ С НАСТЪРВЕНИЕ ДРАПАТ ЗА ВЛАСТТА - ДА СЕДНАТ НАГОТОВО И ДА СИ КРАДАТ НА ВОЛЯ? ТО ТОКУ ТАКА НЕ СЕ ДАВАТ ТОЛКОВА ПАРИ АКО НЕ СИ ГИ ЗАСЛУЖИЛ. А ЗА ТОВА ДОВЕРИЕ ГЕРБ РАБОТЯТ 10 ГОДИНИ.
  • 79 ИЗБИРАТЕЛ

    17 3 Отговор
    НАТОПИ СИ КРАЧЕНЦАТА НА ПЛАЖА РОСЕНЕЦ И ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ДА ГО ИЗБЕРЕМ ЗА ДЕПУТАТ? ЗА ТОЛКОВА ТЪПИ ЛИ НИ МИСЛИ? ЧЕ ТО ТОГАВА МИТЬО ПИЩОВА ПОВЕЧЕ ЗАСЛУЖАВА!
  • 80 Мислещ

    12 2 Отговор
    Тоя соросоид как така е без маска, да не са му сменили чипа?
  • 81 Ддд

    14 4 Отговор
    Тоя подлизурко,иска да свали Гешев,за да изкара всичко олигарси от арестите,и да свали всички обвинения на Прокопиев.
    За това е цялата борба срещу прокуратурата,съдът отдавна е купен от Прокопиев и кликата му!

    Коментиран от #87

  • 82 Изгряваща звезда

    9 3 Отговор
    Слави е новата звезда на ДС всичките му експерти ни напомнят,начина по който Симеон и НДСВ заедно с ДПС взеха власта, след това тройната коалиция, трябва на сто процента да сме сигурни Слави ше ке коалира с Герб и задкулисно с ДПС,всъщност ще управлява ДПС, това искаха, това гласуваха ,това получиха,гражданите уж десни,антикомунисти в България,срам и позор,толкова прости хора на едно място събрани.

    Коментиран от #89

  • 83 шопендар

    7 3 Отговор
    е да ,бойко направи магистрали,сега вече може да летиме по тях и да се развиваме,ноооо трябва да игнорираме разните политически отпадъциза да не ни спъват развитието
  • 84 запознат

    8 2 Отговор
    Спондж Боб с квадратни гащи!!!!!
    Голямо мекере си да знаеш. Червен боклук и еничер, помияр и подлизурко долен.
  • 85 Хахаха

    4 12 Отговор

    До коментар #7 от "ха ха":

    Маджо е колега на Борисов успех на Иванов умен и квалификациран
  • 86 Психиатър

    2 2 Отговор

    До коментар #53 от "Опти Мистично":

    И ти си избягал
  • 87 Дали?

    6 8 Отговор

    До коментар #81 от "Ддд":

    Интелигентните хора знаят, че прокуратура в България, практически няма! Интелигентните хора знаят, че Гешев е само една подлога, изпълняващ частни интереси! Интелигентните хора знаят, че олигарси с фалшиви обвинения, за разграбване на бизнесите им, ще излязат независимо кой е на власт и ще осъдят България и всички ние ше платим пладнешките грабежи! Това са безпочвени обвинения!

    Коментиран от #93

  • 88 Иван

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "Христо е,ама не е Ботев..":

    Обичам шампанско! - казало момичето. - От него се чувствам волна като птичка, която се рее в небето. Слънцето грее, вятърът роши косите ми... Романтика... А бира не обичам, от бирата много п.рдя!

    Та, да те питам - дали бира с кашкавалец и домат е най-подходящият избор в очакване на гаджето? Не само ще посещаваш двете нули по-често, но и ще имаш газове. Не е ли по-добре класически твърд алкохол с ядки и кафе - ядките за енергия и ситост, алкохолът за настроение и не заема място в корема, а кафето те държи свеж?

    По темата - България може да тръгне ускорено напред в резултат на няколко основни неща - инвестиции, електронно правителство с възможно най-голям брой лесни за издаване документи за бизнеса и гражданите и бързо и ефективно правораздаване в рамките на седмици. Хванат в престъпление, осъден по бърза процедура и разпределен в изправително учреждение.
  • 89 Темата е за подлеца Христо Иванов!

    12 6 Отговор

    До коментар #82 от "Изгряваща звезда":

    Не е за Слави! За подобни недоразумения, Айнщайн е изрекъл една крилата фраза за безкрайноста на Вселената!
  • 90 Безспорно

    9 3 Отговор
    Но спирачки, като Корнела, Мая и Маджото, трябва да бъдат отстранени!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Де Бъ

    10 7 Отговор
    КАК СЕ НАРИЧА ЧОВЕК КОЙТО СЕ Е НАТОПИЛ ДО КРЪСТА В МОРЕТО, МОЖЕ И НА ПЛАЖА РОСЕНЕЦ? ДУ ПЕДАВЕЦ!
  • 93 Ддд

    5 6 Отговор

    До коментар #87 от "Дали?":

    Кой бизнес точно заграби прокуратурата от някой,бе другарю ляв комунист?Писането на глупости като твоите,не ги правят истини,без доказателства!

    Коментиран от #96

  • 94 Ице, а събуди се от сън дълбок

    5 9 Отговор

    До коментар #8 от "Аз ще":

    Ице, това ли ти казаха от Банкя да ни омайваш за пореден път!!!!
    А вие от към кой бряг на реката сте!!!!! Стига играйте като бивша и бъдеща ПАТЕРИЧКА...
    Правителство може да има или около ГЕРП или около БСП... Не се ли обедините около най голямата опозиционна партия в случая БСП (добра или лоша), която е единствена партия способна да гътне TYЛУПА и ДОГАНЯ, ще му хапнете отново маркуча...
    Нужен е ОБЩ ФРОНТ около БСП!
    Тоя ПЕЗЕВЕНК много ви обича разединени и така се крепи 11 год. Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ TYЛУП И ДОГАНЯ... в случая това е БСП... иначе Тиквун ще е вечен!!!
    Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!
  • 95 Непознат

    5 4 Отговор
    Г-н Христо Иванов Бойкикев, гордееш ли се с това, че си наследник на комунистически дейци. Тези които четем историята няма да забравим атентата в черквата Света Неделя, не сме забравили мерзостите на комунистическия режим. Не Бойкикев, ще гласувам за Бойко Борисов, той е истински държавник. А между другото, какъв стаж имаш Христо.?
  • 96 Дали

    2 2 Отговор

    До коментар #93 от "Ддд":

    Ам чи вии да не сте врачка или нечий придворен шаман? Как по друг начин да определим термина "ляв комунист"? Как да класифицираме подобно недоразумение? Дали е признак на нисък интелект или на платена зависимост? Та не е нужно да си "ляв комунист", за да си наясно, че "прокуратурата" в България не заграбва, а заграбва собственикът и! Не е нужно и да си "ляв комунист", за да си наясно, че тя само изпълнява! А за да го видиш, не е нужно да си "ляв комунист"! Нужно е само да спреш дребните или да излезеш от облъченото закърняло съзнание!

    Коментиран от #99

  • 97 Република

    6 5 Отговор
    Каквото и да си говорим правителството заработи доста пари от ЕС за България и сега гладните хиени за власт точат лиги.
  • 98 аодддд

    7 0 Отговор
    Изме...ар няма как да ти се получи да не мислиш че някой ти вярва.
  • 99 Ддд

    4 4 Отговор

    До коментар #96 от "Дали":

    Прокуратурата не може да заграбва,или не си наясно че за да е узаконено едно заграбване,трябва да мине през съда.А като се знае,голямата част от съда са пионки на др.Прокопиев и олигарсите около него.Така че няма как прокуратурата да съдейства на някой за завземане на бизнеса на някой.
    А извинявай че съм писал ляв комунист,имах предвид "син комунист либерал".
    Ето оправих грешката,да не се чудиш какво точно съм искал да кажа!

    Коментиран от #101

  • 100 Пловдив

    4 2 Отговор
    Който е от Пловдив да знае, че Ристьо лодкате ще води листата там, а сценариста Тошко ще води листата на Трифонов, от мутрите листата води Хаджигенов от триото
  • 101 Дали

    4 2 Отговор

    До коментар #99 от "Ддд":

    Браво! Сега като си "поправил грешката си", се надявам, че ще спиш спокойно!
  • 102 Христо Иванов МУТРАТА

    6 0 Отговор
    АЙДЕ ИЦЕ СТИГА ЛЪГА, МАДЖО ТЕ ЧАКА НА ТЕЛЕФОНА. МУТРАК НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ МУХЛЬО.
  • 103 Болярин

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "Да изметем Бойко !":

    Вие, като сте професионалисти в метенето, защо не се самоизметете, че вони около вас и хр. иваноВ !?!
  • 104 Антитрол

    5 2 Отговор

    До коментар #46 от "НОВО ПЕТ":

    160 милиона дълг на Балкан са нищо - толкова струва един самолет - а БГА Балкан имаше доста, Имаше имоти на всякъде по света - представителства. Но най-скъпото бяха слотовете по големите летища - само един слот на Хитроу струва 500 милиона.

    Та не вървят опорките че "комунистите" оставили авиокомпанията с много дългове - истината е че продажниците от СДС я харизаха без пари на еврейчетата срещу тлъста комисионна.
  • 105 ПИЖО

    1 0 Отговор
    ХРИЦКО-ПРЪ ЦКО,КАКВО ЗАБЛУЖДАВАШ БЕ,ГЛУ ПАКО,КОЙ ТИ ВЯРВА,А,МАДЖОООО?МНОГО ГОЛЯМ КРИВ НОС-ЛЪ ЖЛЬО!
  • 106 ХАН КРУМ

    1 0 Отговор
    ЩОМ В. ШАЛАМАНОВ Е ПРИВАС ПРОСТО ВИ ЗАБРАВЯМЕ!!!!
  • 107 Иво

    0 0 Отговор
    Той още вярва, че ще влезе :)))
  • 108 Калигата

    1 0 Отговор
    С теб и ДБ развитието ще бъде само назад!
  • 109 Ради

    1 0 Отговор
    и да тръгне, няма да е ваша заслуга, ице. вашата партийка нема как да помогне на българия с квото и да е.
  • 110 Таня

    0 0 Отговор
    Да бе, ама не си водачът към това светло бъдеще!
  • 111 Иванов

    1 0 Отговор
    България няма шанс да тръгне по никакъв път на развитие с провалени политици като Христо Иванов и Атанас Атанасов!
  • 112 Филипов

    0 0 Отговор
    Така е, но със сигурност Христо Иванов не е правилният човек, който да повече България напред в това развитие.
  • 113 Живка

    0 0 Отговор
    На всички избори е едно и също. Все се появява по някой, който почва шарлатански да обяснява, как ако го изберем и страната ще цъфне и върже. Всичко ще се движи по-бързо и по-добре. Всичко ще се оправи за секунди. После като получи власт и нищо не се случва освен да почне да си пълни джобовете.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове