Last news in Fakti

8 Март, 2021 11:19 4 998 66

4 опозиционерки срещу Сачева: Не се справихте с кризата

  • деница сачева-
  • искра михайлова-
  • ирена анастасова-
  • цецка бачкова-
  • мая манолова

Първият проект за решение, който ще внеса в следващия парламент, ще бъде за създаване на парламентарна комисия, която да ревизира 11-годишното управление на Бойко Борисов и да покаже на българските граждани как парите от държавната хазна се превърнаха в кюлчета и пачки в чекмеджето на премиера, каза Мая Манолова

4 опозиционерки срещу Сачева: Не се справихте с кризата - 1
Кадър бТВ

В Международния ден на жената – 8 март, във втория предизборен дебат на предаването „Тази сутрин“ по bTV се изправиха пет дами – Деница Сачева от ГЕРБ, Ирена Анастасова от БСП, Искра Михайлова от ДПС, Цецка Бачкова от „Демократична България“ и Мая Манолова от „Изправи се! Мутри вън“.

Писмена покана за участие в дебата беше отправена и към „Има такъв народ“. От партията на Слави Трифонов не получихме официален отказ, но днес нямаме техен представител.

Основни приоритети

Деница Сачева (ГЕРБ): „Това, което възнамерявам да работя в следващия парламент, е свързано отново с политиките по заетостта и със социалното подпомагане. Ще работя за изцяло нов Кодекс на труда и Закон за насърчаване на заетостта, както и за реформа в социалното подпомагане и Кодекс за социална подкрепа.

Що се отнася до избирателния район, от който ще бъда, приоритетът е свързан с образователната инфраструктура на Добрич“.

Ирена Анастасова (БСП): „Моят професионален път е свързан с образованието – то не е просто мисия, то е смисълът на живота ми.

Това прави в 44-тия парламент, това ще правя и в 45-ия парламент, защото там има какво да направим много.

Нашата политика е с грижа към хората, така че всичко, което на правим в политиката, ще бъде насочено към хората“.

Искра Михайлова (ДПС): „Посланието на Движението за права и свободи е рестартиране на държавността. Държавност в центъра, на която е всеки един български гражданин. Всеки български гражданин да намери своите пътища за просперитет – за образование, за развитие и за успех“.

Цецка Бачкова („Демократична България“): „Ние от „Демократична България“ имаме вече подробно разписана програма за модернизация на страната и я представихме публично. За да реализираме обаче мерките в тази програма, на първо място ще работим за това да разградим порочния модел на управление и всички корупционни схеми, върху които той се крепи през последните 11 години. Това са корупционни схеми, които изяждат 10 млрд. лв. годишно.

Аз ще работя за това тези пари да достигат до българските граждани, а не да изчезват някъде в чекмеджетата или да бъдат раздавани като подаяния през прозореца на премиерския джип“.

Мая Манолова („Изправи се! Мутри вън“): „Първият проект за решение, който ще внеса в следващия парламент, ще бъде за създаване на парламентарна комисия, която да ревизира 11-годишното управление на Бойко Борисов и да покаже на българските граждани как парите от държавната хазна се превърнаха в кюлчета и пачки в чекмеджето на премиера. Ще направим така, че привилегиите на депутатите и министрите да бъдат премахнати, като първата стъпка е да ги свалим от служебните автомобили.

А иначе най-важният приоритет е на „Изправи се! Мутри вън“ е повишаване на доходите на българските граждани – 1250 лв. минимално възнаграждение на работещ българин в рамките на следващия манадт“.

COVID-19 и антикризисните мерки

Социалният министър Сачева от ГЕРБ обяви, че от първия регистриран случай на коронавирус у нас точно преди година правителството винаги се е водило на първо място от здравето и живота на хората.

„Винаги сме се вслушвали в Националния оперативен щаб и в това, което казват здравните професионалисти и сме се стремили да има баланс между политическите, социалните, здравните и икономическите последствия. Балансът ни дава възможност много по-леко да преминаваме през кризата от много други държави“, заяви представителката на ГЕРБ.

Според Анастасова от БСП държавата ни не е направила достатъчно, за да имат хората свободен избор на ваксини срещу коронавируса.

„Някои европейски държави показаха, че такъв механизъм има и не разбираме оправданията на управляващите, че Брюксел ни налага нещо, че договорките са само с определени фирми, които бяха представени в парламента“, коментира тя.

Михайлова от ДПС напомни, че в Европа има критик и към Европейската комисия относно процеса на договаряне на ваксини.

„На второ ниво за съжаление България е много назад в класацията на ваксинацията, да не кажа на последно място и това е в резултат на небалансирани поръчки, непреценена ситуация и недовършена работа на национално ниво“, смята представителката на ДПС.

Бачкова от „Демократична България“ обяви, че имам критики към управляващите и по отношение на здравните мерки, и по отношение на икономическите и социалните мерки.

„Те са изключително неадекватни, изключително закъснели и изключително пестеливи. Де факто засегнатият български бизнес не беше подпомогнат. Раздаваха се пари на калпак, предизборно“, уточни тя.

По думите ѝ България няма план за излизане и възстановяване от кризата.

Манолова от „Изправи се! Мутри вън“ също разкритикува процеса на ваксинация срещу COVID-19 у нас.

„Разбрахме, че правителството е купило 8 млн. ваксини, а до момента са поставен малко над 200 хил., тоест един мизерен процент. България е последна по тестове, първа по смъртност и последна по ваксиниране. Решението за справяне с COVID кризата и отваряне на бизнесите е ваксиниране, ваксиниране, ваксиниране“, заяви Манолова.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да,бе

    99 12 Отговор
    Не били се справили с кризата! Я вижте пак шкафчето. Яко се справиха.

    Коментиран от #10

  • 2 ПУТИН

    26 124 Отговор
    ДА БЕ, ТИЯ НИЩО НЕ НАПРАВИЛИ ЗА НАРОДА, ИМ Е ЛЕСНО ДА ПЛЮЯТ ГЕРБ, ЕДИНСТВЕНИТЕ РАБОТЕЩИ В ТАЯ ДЪРЖАВА!

    Коментиран от #65

  • 3 Си ган

    27 95 Отговор
    Тая квачка Мая не се издържа като я гледа човек, развали ми денят още рано сутрин, докато я гледах
  • 4 Си ган

    17 82 Отговор
    Тая квачка Мая не се издържа като я гледа човек, развали ми денят още рано сутрин, докато я гледах
  • 5 Наблюдаващ

    19 75 Отговор
    За тези петте с пълна сила важи поговорката "Вземи единия , удари другия " !
  • 6 2030 г.

    66 11 Отговор
    Стар буренясъл гроб. Оронена (евтини материали от Гробострой) и килната паметна плоча. Олющен надпис: „04.04.2021. Тук почива ГРОБ... а ние в къщи, живеем в мир. Българския народ“
  • 7 Номер 11

    19 28 Отговор
    Номер 11 - това е бюлетината за гласуване на 04.04!

    Коментиран от #11, #13

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 илийката

    26 110 Отговор
    Г-жа Сачева бе най-подготвена и размаза мисирките от конкуренцията.

    Коментиран от #12, #15

  • 10 Червен имбецил

    19 66 Отговор

    До коментар #1 от "Да,бе":

    Древногръцки митове и легенди са тези пачки и шкафчета.
  • 11 питащ

    30 14 Отговор

    До коментар #7 от "Номер 11":

    Защо откраднахте слогана на Атака - Да си върнем България?

    Коментиран от #17

  • 12 Да,бе

    21 57 Отговор

    До коментар #9 от "илийката":

    Най-подготвена, направо ги издуха на място.Опита си казва думата.

    Коментиран от #28, #49

  • 13 дай да видим

    34 13 Отговор

    До коментар #7 от "Номер 11":

    Кои са тия 11- стите бе. Дай да ги чуем , ще бутнат ли Баце , ще вкарат ли щайката му в пандиза , все народни очаквания. От няколко дни го щракаш това 11.
  • 14 КВИ ЗМИИ

    22 42 Отговор
    ЩЕ, ЩЕ, ЩЕЛИ ДА НИ ОПРАВЯТ, АМА ПЪРВО СЕБЕ СИ! НАЛИ БСП, ДПС ДСБ И МАЯ ВЕЧЕ СА НИ ОПРАВЯЛИ? КАК БЕШЕ ПРИ ТЯХ, А - СТО ПЪТИ ПО ЗЛЕ? СЕГА СЕ СЕТИЛИ ЗА НАРОДА, КОЛКО ЗЛЕ ЖИВЕЕЛ? НО ИДВАТ 30 МИЛИАРДА И МНОГО ИМ СЕ ИСКА ПАК ДА СИ ТОПНАТ РЪЧИЧКИТЕ В МЕДА?

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Номер 11

    19 17 Отговор

    До коментар #11 от "питащ":

    Атака - смях в залата.Кои пък бяха тия?

    Коментиран от #37

  • 18 София

    23 39 Отговор
    Най елементарно се представи сестра Галева,и не пропусна да се озъби с жълтите си зъбки на всички и показа,че няма място в парламента.Абсолютно махленско,кюстентдлско ниво.
  • 19 МУТРИ ВЪН

    19 38 Отговор
    КАК САМО СА СЕ НАСТЪРВИЛИ ДА ВЛИЗАТ В ПАРЛАМЕНТА И ДА ЛАПАТ? ПОСЛЕ - "НИЕ НЕ СМЕ УПРАВЛЯВАЛИ И ОТ НАС НИЩО НЕ ЗАВИСЕШЕ, БЯХМЕ МАЛЦИНСТВО И ЖАЛКА ОПОЗИЦИЯ" ! А ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВИ ИЗБИРАМЕ ТОГАВА? Я КАК ХУБАВО КРЕЩИТЕ И ХВЪРЛЯТЕ ПЪТПЪДЪЧИ ЯЙЦА? СТОЙТЕ СИ НА ОРЛОВ МОСТ ОЩЕ 4 ГОДИНИ!
  • 20 чичо

    17 44 Отговор
    Дами честит 8ми март./Публикувано във факти.бг: 4 опозиционерки срещу Сачева:/-точно те ме убедиха да гласувам за ГЕРБ.Няма как да управляваш държава с акъл който ти стика само за оплюване.
  • 21 Българка

    45 26 Отговор
    От петте представителки твърдо подкрепям Мая Манолова, а Сачева е за съд и затвор! Манолова както и от Демократична България ще бъдат гарант за пълна ревизия на престъпните безобразия и грабежи от властващата почти 12 години глутница, както и за съдебна реформа. В листите на Демократична България всички кандидати са нови лица, които не са били депутати и свързани с управлението. Само двамата съпредседатели са познати.
    Изправи се БГ! Мутр вън!-номер 18 и Демократична България- номер 11 са хората от протеста, които ще върнат държавността и законността! Подкрепете ги!

    Коментиран от #25, #53, #59

  • 22 БЛА БЛА

    20 7 Отговор
    ЦЕЛТА ИМ Е ДА СИ ОПРАВЯТ СВОЕТО МАТЕРИАЛНО СЪСТОЯНИЕ - ПРИМЕРИ МНОГО: ВЛИЗАТ С ПЛЕТЕНИ ПОЛОВЕРИ, ИЗЛИЗАТ С КОСТЮМИ "АРМАНИ" И ДЖИП ЗА 200 000 ЛВ. ОБЕЩАЛИ, НО НИЩО НЕ ЗАВИСЕЛО ОТ ТЯХ! ТОЯ ФИЛМ ГО ГЛЕДАМЕ ОТ 30 ГОДИНИ ПОНЕ ЗА ДЕСЕТИ ПЪТ!

    Коментиран от #30

  • 23 Манолова

    18 5 Отговор
    Същото каза и Боко 2009 г. Нищо не ревизира на комунистите.
  • 24 Никога по-вече СДС!

    26 7 Отговор
    32г. Всяко Ново е по-лошо от предходното Ново. 32г. СДС и САЩ Евреите изкореняват ценностите на Православната църква и вече България е Циганизирана и Тюркезирана. Вече е видимо и за слепите. Само влиянието на Русия все още поддържа България Християнска, БГ самостоятелно Не може да поддържа Христианска Идентичност. Не искам Нови неща. Само БСП! Новите ПроАмерикански Десни СМЕШНИЦИ на Сорос СДС 2 - (Трио & Мая, Слави, ДБ & Да България, Боец, Цветанов), Деца на старите ПроАмерикански КОМУНИСТИ-ДЕМОКРАТИ на Сорос от БКП - (Сдс, Бзнс, БББ, НДСВ, ГЕРБ, Вмро, Нфсд, Воля, Атака) са много Опасни и Застрашават Съществуването и Икономиката на България по-вече от ГЕРБ. Гласувам ТВЪРДО за БСП да Управлява България! За България!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 4 април

    33 7 Отговор
    Да свалим бай Ганьо от джипката
  • 27 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА

    12 33 Отговор
    КАТО ГЛЕДАМ РЕЗУЛТАТА ОТ ЧАСТИЧНИТЕ ИЗБОРИ....МАЙ БАЦЕТО СЕ СПРАВЯ МНОГО ДОБРЕ....А ДРУГАРИ

    Коментиран от #55

  • 28 Гост

    11 11 Отговор

    До коментар #12 от "Да,бе":

    Не е опита,фактите,защото,когато фактите и цифрите говорят даже и Галева трябва да мълчи,въпреки,че възпитанието и не го позволява,защото е низка топка.
  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 14 Отговор
    Галева,адвокатчето от НБУ и арменчето потно,защо не си спретнат едно партизанско отрядче,защото следващите 4 години,никой няма да ги търпи по жълтите павета,а парламента,ще го гледат от Витоша с бинокли само отвън.
  • 30 ЩОМ ОБЕЩАЯТ

    16 4 Отговор

    До коментар #22 от "БЛА БЛА":

    ААА, МАЯ И ТАНЯ ОПРАВИХА ВАНКО ЕДНО. ОПРАВЯТ, ОПРАВЯТ!
  • 31 Лайка

    27 8 Отговор
    Гледах дебело Очи ето на Сачева и за сетен път се убеждавам, че са за затвора. Голяма наглост и толкова лъжи на куп! Уникална е...
  • 32 ЩО ТАКА БЕ БАТЕ

    15 4 Отговор
    АБЕ, КЪДЕ Е БАТКО? КЪДЕ СЕ СКРИ ТОЯГ ДЪЛЪГ ПЛЪХ?
  • 33 НЕ СТАВАТ

    17 10 Отговор
    СЕГА СА ОПОЗИЦИОНЕРКИ, А ПРЕДИ 7 ГОДИНИ БЯХА УПРАВЛЯВАЩИ И КТБ ФАЛИРА? БСП И ДПС ТОЛКОВА ДОБРЕ УПРАВЛЯВАХА С 1000 ПОЛИЦАИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА, ЧЕ ЕДВАМ ИСКАРАХА ГОДИНА И ПОЛОВИНА. ВИДЕЛИ СМЕ ИМ МОЖЕНЕТО.

    Коментиран от #35, #52

  • 34 ОТ ББ 30 ДОЛАРА

    9 20 Отговор
    БСП УПРАВЛЯВАТ НАЙ-ДОБРЕ - 3 ДОЛАРА ПЕНСИЯ И 6 ДОЛАРА ЗАПЛАТА! А БОЙКО ДАВА 50 ЛВ = 30 ДОЛАРА ПОВЕЧЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ БЕ!
  • 35 Еееееее

    12 6 Отговор

    До коментар #33 от "НЕ СТАВАТ":

    И тук ли се появи неграмотен гейберастки трол?
  • 36 ТРЕНД

    14 2 Отговор
    В указания от премиера период между 2012 и 2018 г., в който заради „видим напредък“ все повече българи се връщат от чужбина, всъщност заради външната миграция населението е намаляло с общо 93 700 души.. и планини от боклук и сухи язовири.
  • 37 Питам

    5 7 Отговор

    До коментар #17 от "Номер 11":

    А , кои сте вие - гладни 🐀🐀🐀 ❓
  • 38 ТаУмВзе

    5 4 Отговор
    Кукумявки се лаят, пари да барат. Това е повече от цирк в пародията на полуживите. И след 4ти,уж изборчета Пак същото. С бонус още по Зле!
  • 39 Гьонсурат Сачева, ти си Женското

    14 6 Отговор
    Олицетворение на лъжата и наглостта в Държавата!!
  • 40 бойкот

    9 2 Отговор
    ще не гласувам за мутро-ченгеджийски партии на дс статуквото,които унищожиха една що-годе уредена държава,а сега като я окрадоха ще я спасяват! пфу!
  • 41 Герб Победа Завинаги

    6 14 Отговор
    Идва кабинет ББ-4. Сами преценете кой ще държи юздите на бардака в следващия парламент и на каква цена. ...Най логичен вариант: ГЕРБ -Слави ( ДПС ще държи ключа от касата) плюс желаещи помияри в Коалиция на желаещите. Логичен премиер Борисов поне до изборите за президент.

    Николай Бареков
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Наистина сте

    7 5 Отговор
    мисирки,вие и без да сме в криза фалирахте държавата няколко пъти,не ми се мисли какво щеше да е,ако сега в кризата,бяхте на власт.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ГЕРБ PR office

    9 1 Отговор
    Хайде малко по-активно! Следете си мейлите за нови инструкции.
    Плащанията след 04.04. Евентуално.
  • 47 Видин

    8 2 Отговор
    Мая Манолова първи в листата за Видин е избрала страшна лимонка,пълен изме кяр.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Спрете му

    8 2 Отговор
    белото на Славуца,изтрещели е напълно!!!
  • 51 Да, ама не

    6 7 Отговор
    Аз ще гласувам за Мая Манолова. Като омбудсман тя помогна на много хора.

    Коментиран от #54

  • 52 Doni Brasko

    8 2 Отговор

    До коментар #33 от "НЕ СТАВАТ":

    КТБ бе фалирана от БСП, ДПС И ГЕРБ . Като лъвския пай откраднаха ДПС и ГЕРБ прикрити от Гешев и Цацаров. Все пак това беше преди 7 години и ние си спомняме някои неща
  • 53 И аз да кажа

    1 5 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Като ти чета глупостите- ( пък си много активна- навсякъде си тикаш мнението) започвам да съжалявам, че сме сънародници! Но то пък...може би това обяснява защо сме изостанали и бедни. Да очакваш оная настъпателна разпорети.а да ти оправи държавата!
  • 54 Луди всякакви

    3 6 Отговор

    До коментар #51 от "Да, ама не":

    Майо, не се хвали! На кого помогна? Мой приятел инвалид с платена сметка за парно беше тормозен с години от Топлофикация София и потърси помощ от омбудсмана ( ти беше) и... естествено нищо не получи! Срама нямаш, нахални.е!
  • 55 ЗАЩО МУТРАТА ОТ СИК

    8 1 Отговор

    До коментар #27 от "БОРИСОВ...ПАК МАЧКА":

    НЕ СЕ ПОЯВИ И ОБЯСНИ ЗАЩО ПРОКУРОРИТЕ НА ГЕШЕВ БЯХА ПОЗОРНО ВЪРНАТИ ОТ КЬОВЕШИ И КЪДЕ СЕ Е СКРИР ОРТАКА МУ ПЕЕВСКИ ?
  • 56 абе сачева лиси

    3 0 Отговор
    Колко тъпо същество трябва да си за да участваш в политически дебат с въпрос '' Вие с кого бихте и с кого небихте се коалирали '' . От какво значение е подобен интерес за аудиторията и това не е ли просто примитивна провокация.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Достойна присъда

    7 1 Отговор
    Сачева се превърна в символ на равнодушието на властта към проблемите на хората!
  • 59 чичо

    1 3 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Спри да ходиш при маг Светлина,преди да е станало трагично.Спри се до ниво смешно.
  • 60 чичо

    3 3 Отговор
    Защото няма върнати прокурори.Сайта на червения Георги Готев е дал невярна информация.

    Коментиран от #61

  • 61 чичо

    2 1 Отговор

    До коментар #60 от "чичо":

    Горното е до ком. 55 „ЗАЩО МУТРАТА ОТ СИК"
  • 62 ГЕРБ No1

    3 5 Отговор
    И 4-те госпожи(ци) не можаха да се справят ОБЕДИНЕНИ срещу Сачева!!

    ГЕРБ е на път към поредна ПОБЕДА!!
  • 63 мале мила

    4 0 Отговор
    тея са като орисниците над люлката на принцесата! Само, че наЩе са 5 и сите зли! Но инак и те говорят и пожелават в бъдеще време. Като погледнеш назад, през годините кога са властвали, свят ти се вие и тръпки те побиват. Голем гьонсуратлък, джанъм.
  • 64 Знайко

    3 1 Отговор
    Какво са се вторачили всички "български" политици в този коронавирус. Той е нещо временно и ще си отиде най-много след още някоя и друга година така внезапно, както се появи. Ваксините може и да ускорят процеса на справяне с корона вируса, но може и да не го ускорят. Но това, ще се разбере дали е така едва след 3-4 години. Корона вируса е от само една година, от него смъртността под 3%-4%. Да някаква част от хората ще умрат заради него. Но 80% от хората, ще го преживеят дори и без помощ от здравната система и болниците. Основния проблем на България, не коронавируса, основния проблем е липсата на справедливост. Липсата на справедливи закони, липсата на справедливо правосъдие, липсата на справедливо наказание и липсата на справедливо разпределане на благата/заплати, пенсии и социални помощи/. На България и трябват нови системи/закони/: правосъдие, закони, данъци, пенсии, здравеопазване, администрация. Т.е. трябва ни нова държава. БСП обвиняват ГЕРБ във всички грехове. Но истината е, че: В оснаовата на некадърното и корумпирано управление на ГЕРБ стоят закони приети при управлението на БСП приети през първите 20 години на така наречения 30 годишен преход. Да ГЕРБ са правили много промени на тези закони, дори са променяли някои от тези закони по 3-4 пъти годишно. Но истината е че всички промени направени от ГЕРБ са несъществени и основата на на държавата при управлението ГЕРБ е същата каквото беше при управлението на БСП. Истината е, че вината на ГЕРБ и на

    Коментиран от #66

  • 65 Още малко ви остана

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ПУТИН":

    Ако на кражбата викаш работа боклуците от герб са скъсаха да рАботят
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове