Last news in Fakti

14 Март, 2021 06:27 10 361 96

Карадайъ в Дулово: Бойко натрупа 20 милиарда дълг, руши държавата, гази демокрацията

  • карадайъ-
  • дпс-
  • дулово-
  • избори

Лидерът на ДПС сравни тоталитарния режим със сегашното управление и даде пример със забраната за агитация на език, различен от българския

Карадайъ в Дулово: Бойко натрупа 20 милиарда дълг, руши държавата, гази демокрацията - 1
Снимка: ДПС

„На тези избори трябва да определим хоризонта на страната, в каква България искаме да живеят нашите деца“, това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на площада в село Черник, община Дулово, където пристигна за да подкрепи листата на ДПС в Силистра, с водач доц. д-р Джевдет Чакъров, следван от Гюнер Ахмед.

Карадайъ припомни, че през 1989 година ”в името на името, на честта и достойнството, в името на културата и традициите докарахме демокрацията и свободата в България. Много висока цена платихме ние, за да има демокрация в България. Но дойде Бойко, натрупа 20 милиарда дълг. Руши държава и държавност. Гази демокрация, гази Конституция, гази законите на страната и ние го търпим“ заяви Карадайъ.

Лидерът на ДПС сравни тоталитарния режим със сегашното управление и даде пример със забраната за агитация на език, различен от българския.

„Ако по времето на Тодор Живков глобата за говорене на турски език беше 20 лв, сега по времето на Бойко е 2000 лв ." - И допълни: - „Отиват в ЕП и гласуват Резолюция за защита на езиците, езиковото многообразие, идват в България - забраняват езиците. Сутрин говори едно, на обяд - второ, вечерта прави друго. По този начин държава не може да се управлява и това трябва да спре."

Карадайъ призова на тези избори да определим хоризонта на страната и това в каква България искаме да живеят нашите деца. И призова: „Избираме или да ги оставим да трупат дългове или избираме с номер 9 програмата за ускорено икономическо развитие, която има Движението за права и свободи“.

На площада в с Листец, община Главиница, зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев направи кратка равносметка на управлението на ДПС и заяви: „По времето на ДПС успяхме да намалим данъците на 10%, направихме ги най-ниските в Европа. При най-ниски данъци върнахме 16 млрд външен дълг, при най-ниски данъци качихме БВП, при най-ниски данъци качихме доходите. Ето това е икономическото чудо!“ бе категоричен Цонев.

„Какви доказателства повече да дадем, за това че можем да управляваме?“ попита той и продължи: „На България ѝ отива Движението за права и свободи да участва в управлението, не само да участва, но и да показва пътя, по който ще се развива България, защото не говорим празни приказки и имаме доказателства.“

„Управление, което може с доверието в себе си да привлече 35 млрд евро инвестиции за 8 години има право да каже на управление, което за 11 години успя да привлече само 15 млрд, има право да каже, че то е по-некадърно, по-лошо отколкото България заслужава.“ заключи Цонев и призова за рестарт на държавата с № 9 в интегралната бюлетина.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Герчо

    77 2 Отговор
    ХА ХА ХА,СТАВА ИНТЕРЕСНО И НЕ ВИНАГИ-С ПАРИ !!!...
  • 2 Давид

    164 9 Отговор
    Е краде за да пълни и гушите на дерибеите зад Доган. Що ни играете такива номера . За да се оправи България и е нужен рестарт без политически партии . Без старата ДС и без Америка за България .
  • 3 Subaru STI

    65 67 Отговор
    Има само един, който ще замени модела на разграбване с истойчиво развитие на страната - Васил Божков.
  • 4 Коко

    107 1 Отговор
    Пак нелепо. То на всеки избори определят хоризонти. И от определяне маса народ пое към хоризонта. То всичко е така, но ще се гушнете след изборите, а? Един стар виц по темата. Журналист пита кандидат депутат - вие защо се кандидатирате? Кандидата - не виждате ли? Корупция, кражби и разврат в парламента. Журналиста - браво, и вие ще се борите срещу всичко това? Кандидата - а не, не и аз искам да участвам.
  • 5 Бойко в затвора

    136 20 Отговор
    Вашта м...а ц......а,нали с вашата подкрепа ц......а и с подкрепата на БСП,тоя тумор ГЕРБ е още на власт. Всички в парламента сте едни и същи, но вие от ДПС,ГЕРБ и БСП сте най-големите престъпници и боклуци!

    Коментиран от #35, #46, #57

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Деси Дуловската

    82 6 Отговор
    Е, защо така бе Мустафа? Точно в родното ми място такива приказки. Аз съм природно, дуловско богатство и правя много неща.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 бушприт

    75 4 Отговор
    Нейди в Пловдив:
    - Виждал ли си Далай Лама, майна?
    – Не, само кучи съм виждал да лай, майна.
  • 10 гост

    98 2 Отговор
    ТОЗ МНОГО ЛЪЖЕ !!!!! Краде като за последно БОКЛУКА МУ С БОКЛУК
  • 11 Стефан

    71 11 Отговор
    Хайде и мъжката секретарка се обади, добре че тая мутра е на власт и е зависим иначе двореца в Росенец и противозаконното крадене на земя и морска ивица нямаше да се случи, КОЛКО ПРОЗОРЛИВО Иван Костов го каза преди години - ДПС СА ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, но електората, умния и мъдър народ , както обичат да се изразяват политиците ПРЕДИ ИЗБОРИ НЕ МИСЛИ СЪС СОБСТВЕНАТА СИ ГЛАВА, а това което кажат разни журналиститутки от рода на мадам В и една сюрия ДОНОСНИЦИ и социолози с голф игрища, кажете какво образование имат Борисов, Станишев, онова нещо дето се нарича цар и за какво гласувате, но вие си знаете че нищо не можете да промените защото сте се примирили горе в акъла си.
  • 12 Мнение

    93 12 Отговор
    Говори се за 36 милиарда долара външен дълг.
    Нарочно статистиките са за три-четиримесечие.
    Единият заем покривал другият.
    1985 г. имаме само 2 милиарда долара външен дълг, 1989 г. имаме 10 милиарда долара външен, и то, дадени заеми към други държави, които след "евроатлантиците" опростиха-Ирак, Либия и др..
    Като нямаме производство, а само услуги-майстори-сива икономика, продавачи без касови бележки, здравеопазване под масата, кол центрове, застрахователи, фризьори,ненужна администрация не правят икономика и др.
    Така е и в САЩ от 85% производство, в момента само 16%, всичко друго е услуги, само че те имат печатница за пари.
    Нямаме БГ перални, автомобили, телевизори, хладилници, един БГ пирон нямаме,производство на плодове и зеленчуци, изнасяме жито и пшеница.
    Кой ще инвестира в БГ, като нямаш евтини ток, вода, и е безумна бюрокрация.
    Гледам по електронни анкети 30% от софиянци ще гласуват за десните, същите корумпета, които съсипаха БГ 30 г..
    Не разбра този народ, че в БГ няма десни и леви, всичко усвоява като за световно, с моного малки изключения, и тези изключения са на ръба на бариерата.

    Коментиран от #20

  • 13 Котарак

    75 16 Отговор
    Щом ДПС са толкова яростни в коментарите си за тиквата, значи яко го е загазил. Никакъв 4-ти мандат! Гербаджийте са тотална издънка, съсипваща държава и народ!

    Коментиран от #30, #94

  • 14 Калинков

    65 14 Отговор
    По времето на управлението- цели 11 години общо- са умрели най-много българи в цялата история по мирно време на държавата. Останалото, казано от Карадайъ е точно така- натрупани дългове, мутризация, калинки, хаос, здравна криза, уреждане на "наши хора", корупция, прости хора в управлението, занемаряване на науката и образованието, тотална бедност и 3% богаташи от далавери.
  • 15 Майкъл

    69 7 Отговор
    Тези милиарди,са и в ДПС- защо плюеш и отхвърляш ръката,която ти дава! Мафията има закони,не ги нарушавай!!! Явно,рано или късно- си пътник!!!
  • 16 А, още един

    83 3 Отговор
    Аспящ красавец, който сега се събужда от 12 годишен сън... Аланкоолу, къде беше, когато юли, август и септември хората масово бяха по улиците и площадите на страната? А да, тогава беше зает да организираш "жив щит" за крадливия сопол, който те е назначил и ти да лапаш на софрата. Имаш ли да кажеш нещо за едни къщи за гости на роднини; за десетки милиони подарени на сопола през т.н. "студен резерв"; за изсипани 350 милиона лева за удълбаване на канала до пристанището на ТЕЦ Варна - (Варна-Запад)?
  • 17 БГ провал

    83 5 Отговор
    ДЗУ Стара Загора, Химко, Булгартабак,Ромика изкупена от корейци, за да не е конкуренция на Запада, фармацевтични заводи-всички на печалби с договори за години напред-съсипани и разпродадени с лека ръка, и няма осъдени. Стотици хиляди безработни на улицата.
    Внасяме зеленчуци от Полша и Турция.
    Провалена държава е БГ, провалена.
    16 милиарда заеми за КТБ и няма виновни, 5 милиарда за оръжия, 1 милиард катери, 17 милиарда несъбрано ДДС, 2 милиарда незаконно взети НЗОК. над 2 милиарда заеми само за една година.
    За еврофондовете-да не говорим и субсидиите, в кои ръце попадат.
    30 г. икономически и морална съсипаха народът на БГ.
    По селата е страшно-разруха.

    Коментиран от #21, #24

  • 18 Аспарух

    63 1 Отговор
    Цонев,твоя ,,Росенец"- се нарича ,,Силистар"!!! Как го доби- отговори на народа!!!
  • 19 Енот

    65 3 Отговор
    Интересно! Истина е. Но да каже каква е ролята на ДПС. Не че ние не сме наясно. Крадете си заедно! И въобще, за да се оправим, всички комунисти и техните деца независимо дали са в ГЕРБ, ДПС, БСП, АБВ, Воля, ВМРО, НФСБ, Републиканци
    и т.н. трябва да се махнат!!!!!
  • 20 Д'рт манипулатор,

    32 19 Отговор

    До коментар #12 от "Мнение":

    мнението можеш да си го завреш (знаеш къде). Никога, ама никога не пропускай да отбележиш, че гепаджиите са децата на обслужващия персонал на крадците от бкп.
  • 21 Абсолютно!

    32 2 Отговор

    До коментар #17 от "БГ провал":

    Съгласен съм с всяка една дума от написаното от теб. За жалост, е така...
  • 22 перничанин

    31 13 Отговор
    Браво Факти, чудесна статия. Сига тукашните тролове са в шах. Ако плюят Боко (за което им се плаща) , излиза че са съгласни и подкрепят ДПС, а ДПС в момента са "враг" с който си мият ръцете всички партии. Класика в стил "отпред змия, отзад магаре". Хахах, наистина забавна ситуация, интересно как ще коментират Кури, Ристе Крадливото, Мая Галева. Според мен ще си траят, но ще видим.
  • 23 Диверсант

    44 1 Отговор
    Е как пък цялата политическа излет крещи хорово че виновника е един. Някои тази опера сме я гледали преди 30 години

    Коментиран от #29

  • 24 перничанин

    34 7 Отговор

    До коментар #17 от "БГ провал":

    За ДЗУ питай Станишев и шефа на тоя , защо като дойдоха на власт не съдиха Костов. Костов разпродаде и разби и малкото останало от безу меца Жан Виденов. Бе то ако тръгнем в тая посока , много народ трябваше да е в затвора и да лежи за много дълго.
  • 25 djemmil

    40 4 Отговор
    дпс в тарговище 30 години ДЕЛИБЕИСТВА НАЗНАЧАВА САМО СВОИТЕ НА РАБОТА приммер ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ бащата на входа на пазара сабира парите а синат е ДИРЕКТОР ПАЗАРИ

    Коментиран от #28

  • 26 I eleverbb CNN b

    36 7 Отговор
    Оффф български не можеш да говориш кара !!!! Щом искате турско отивайте в турция нам има много!!!
  • 27 Кси

    22 25 Отговор
    Кажи като сте били винаги в парламента, как все с бсп гласувате, заедно сте с насилника си бсп, виновен ви бил Бойко, след вас още по-големи заеми и мафия, и народа нищо не е разбирал от заемите с бсп, договореното от Борисов е за години напред, не е изразхидвано, всички искате да се докопате до еврофондовете, затова сте отвратителни
  • 28 Кси

    27 2 Отговор

    До коментар #25 от "djemmil":

    Само там ли, нали си признаха, че те разпределят порциите, вечния златен среден пръст, балансьор го играят
  • 29 Кси

    22 11 Отговор

    До коментар #23 от "Диверсант":

    Врещят всички в хор срещу един, понеже ги държи настрани от еврофондовете, а те са свикнали на коритан все да лапат

    Коментиран от #37

  • 30 Върколак

    26 7 Отговор

    До коментар #13 от "Котарак":

    за герб,не знам хората ще решат! Но НИКОГА отново бкп-бсп-дпс,и производните им!! Яли сме им попарата НЯКОЛКО пъти "котенце"!!!
  • 31 Синапа

    34 4 Отговор
    Този лапач и натегач явно е забравил,че са в гробарското управление на шайката!Колко министерства получихте и какви ги вършите,а?Долна шайка крадлива!

    Коментиран от #34

  • 32 Бивш гербаджия

    33 2 Отговор
    Конкуренция между крадците. Чистка трябва, чистка с голямата метла и Белене.
  • 33 Нормално

    17 9 Отговор
    ДПС отново ще бъдат в съюз с БСП. Те и досега бяха в опозиция. С помощта на златния пръст на ДБ. През лятотоползваха ДПС да настървят въстаниците, пришивайки го към ГЕРБ. Сега истината лъсна.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Събуди се народе

    24 13 Отговор

    До коментар #5 от "Бойко в затвора":

    Колкото и да не им се иска на много хора и партийки, но изхода е един..... Да се подкрепи за момента най голямата опозиционна партия способна да гътне ШАЙКАТА в случая БСП, която да победи на изборите ГЕРП и да състави коалиционно правителство с ясна и кратка цел.....СВАЛЯНЕ И РЕВИЗИЯ НА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ....пък после кой от къде

    Коментиран от #42, #43, #92

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Шопо

    13 8 Отговор

    До коментар #29 от "Кси":

    В момента управляват БКП (герб и оп) и ДПС. Харесва ли ти?

    Коментиран от #61, #63

  • 38 Кънчо

    7 2 Отговор
    УжасТ!
  • 39 АМОН

    26 7 Отговор
    БОЙКО НАТРУПА 20 МИЛИАРДА ДЪЛГ, НО ВАШАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НАТРУПА 20 МИЛИАРДА ПЕЧАЛБА.

    МОЖЕ БИ НЯМАТЕ НИЩО ОБЩО СЪС ШИШИ , С ДОМУЗА И РАЗБИРА СЕ С БОРИСОВ В ЧИАТО ПРОВЕТЕЛСТВО ИМАШЕ ТРИМА ДОКАЗАНИ МИНИСТРИ НА ДПС от които впечатляващо е името на ВАШИЯ министър на ФИНАНСИТЕ - ВЛАДИ ГОРАНОВ.

    БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВЛАДИ ГОРАНОВ И ВУЙЧО МУ АНАНИЕВ БЪЛГАРИТЕ ЗАБРОЧНЯХА С ТЕЗИ 20 МИЛИАРДА , А ВИЕ МИЛИТЕ И СТРАДАЛНИТЕ СЕ ОБОГАТИХТЕ С ТЯХ.

    НАДЯВАМ СЕ ДА ДОЖИВЕЯ ДЕНЯТ В КОЙТО ДА ВИ ВИДЯ ОСЪДЕНИ И В ЗАТВОРИТЕ МРЪСНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!!
  • 40 АМОН

    21 5 Отговор

    До коментар #34 от "Върколак":

    И ТИ МОЖЕ БИ СИ ЗАБРАВИЛ КОЙ ПРЕЗ 2009 ГОДИНЕ ОБЕЩА ДА СЪБОРИ БАРБЕКЮТО НА ТОЗИ КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯШЕ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА И РАЗБИРА СЕ СЪЩИТЕ ТЕЗИ 20 МИЛИАРДА ЗА КОИТО ГОВОРИ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК.

    КАКВО СТАНА ПОСЛЕ?!!
    Доган продължи да разпределя порциите , чрез ШИШИ и ДОМУЗА , а този който щеше да се бори с тях започна да дялка с тях тези 20 милиарда.

    ТАЗИ ИЗМЕТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕНА И ВКАРАНА В ЗАТВОРА , А ИМУЩЕСТВОТО ИМ ЕКСПОПРИИРАНО.

    Коментиран от #45

  • 41 Володя

    11 7 Отговор
    Часовника отброява,с всяка изминала минута наближава победата с бюлетина 28 за кошмар на всички нещастници.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Психо от Курило

    9 21 Отговор

    До коментар #35 от "Събуди се народе":

    Ко??? НЕ!!! Никога повече БКП/БСП, по-добре да си остане Боко.
    Пример: имаш стадо овце, имаш две кучета (в случая са повече), едното е не много умно, но хитро и нахранено, другото е гладно (в случая и бясно). На кое ще оставиш да пази стадото? Ситото от мързел или глупост , може и да изпусне някой вълк, но може и да го хване 50/50. Гладното ще изпояде овцете, а като свършат ще почне да си яде краката , защото е и бясно. Хубава приказка, нали?

    Коментиран от #52, #87

  • 44 Справедливия

    30 0 Отговор
    Статията е некоректна. Глобата от 2000лв. е за АГИТАЦИЯ на език, различен от българския. Което е абсолютно правилно. В Турция, Гърция и т.н. някой ще позволи ли агитация на български?!?
  • 45 Върколак

    11 11 Отговор

    До коментар #40 от "АМОН":

    Не не съм забравил,за барбекюто,но по-добре на тоя българомохамеданин още едно,да му построим,отколкото,да допуснем пак бсп+дпс+още някои отрепки,да ни докарат ОТНОВО,до 3 три долара пенЦия,и 5 пет долара заплата!!!И не забравяй-от комунист прекръстен,за една нощ по крадливо,и лъжливо нЕма!!!
  • 46 ГЕРБ Forever

    9 26 Отговор

    До коментар #5 от "Бойко в затвора":

    Какъв затвор,кви 5 лева,свикни с факта че Бойко ще е на власт още 4 години.
  • 47 Кара Да Гъ

    13 3 Отговор
    Здраувейтъе пръятхелъи! Наъ чистъ бъгарски ви къазвъам – аз съм въаш пръятхел!
  • 48 ГОРСКИ

    21 1 Отговор
    За този дълг вие знаехте и гласувахте за него, и няма кой да ви повярва!!!!
  • 49 будасавагоце

    11 3 Отговор
    тоя чиляк мустафа е говорител на ахмед/сава/ и по думите му разбирам.че дс задкулисниците с одобрението на сащ разбира се ,ще ни подменят боко с някоя по-лъскава мутра
  • 50 Дедо Дуловската-

    6 1 Отговор
    Лелее какоооо
  • 51 4 април

    11 3 Отговор
    Да свалим бай Ганьо от джипката
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 тарикати бе

    13 2 Отговор
    А вие му се праите на опозиция , докато делите с него милиардите направени дългове.
  • 54 4 април

    9 5 Отговор
    Да свалим бай Ганьо от джипката
  • 55 Петър

    17 2 Отговор
    Бойко е изчислил, че няма да вземе достатъчно депутати. И е решил да си открадне изборите. Ето как:
    - Преса върху СИК и РИК. Ще се дописват и надписват протоколи.
    - Потулване на всички сигнали за купуване на гласове от ГЕРБ и ДПС. МВР, ДАНС и прокуратурата ще разследват само сигнали за други партии.
    - Бригадите на Пеевски, Таки, Маргините и Пашата вършеят из цялата страна и организират купен вот.
    - Компромати срещу опозицията. Имат и за Корнелия, и за Слави.
  • 56 Рррр

    9 0 Отговор
    Офф този още ли говори
  • 57 Пашшол.........!

    13 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бойко в затвора":

    От 30 години, туй ДПС, я има, я няма, 30-тина депутати в парламента, а нашите юнаци и юначки с 200 и кусур, сиреч със седемкратно превъзходство, не могат да ги гътнат и неутрализират. Ей на, пак реват, кой се изтакова в гащите ми, защо сме най-бедни, болни и нещастни.
  • 58 Нямат наяждане подлогите на Доган...

    10 1 Отговор
    Колкото повече крадат,толкова повече реват,че много малко да си взели..Доган каза в директно изказване пред орките,че той определя парчетата от баницата,какво искат повече радетелите за Права и Свободи ?Трябва да им се набие в къртуните ,че има и ЗАДЪЛЖЕНИЯ !
  • 59 странно

    13 0 Отговор
    Правата и свободите за някои хора се измерват само по време на избори с агитация на турски език.
    През останалото време същите хора не се интересуват от никакви права и свободи.
  • 60 българка

    7 4 Отговор
    Признавам, че не прочетох цялата статия. Отегчително и вече известно, колко са "мъдри" и "милеят за народа на България"!
    Но съм сигурна, че нищо не се казва за незаконно получени/придобити пари и имоти от върхушката на ДПС, които по право принадлежат на българския народ.
    Така че и тези влизат в графата "НЕ ИМ ОПРОЩАВАМЕ!" на днешния и всеки утрешен ден!
  • 61 Кси

    4 3 Отговор

    До коментар #37 от "Шопо":

    И да не ми харесва, другите варианти са още по-зле, изпълзял ъндърграунд, криминална партийна олигархия пак са се приготвили, за кой пореден път да управляват, да занулят държавата и да копаем дъното, тоя филм не си ли го гледал, че питаш?

    Коментиран от #64

  • 62 Пичо

    13 2 Отговор
    Даже вече и селяните не се хващат на приказки. Ортаците Бочко, Делянчо и Меди ошушка държавата пак сега мелодрама колко се измъчили.
  • 63 Диверсант

    7 0 Отговор

    До коментар #37 от "Шопо":

    ОТ 1989 година управлението е на КОЗЯК. а на Дондуков са бушоноте
  • 64 странно

    5 1 Отговор

    До коментар #61 от "Кси":

    Сега не копаем ли дъното?
  • 65 Gowko

    11 0 Отговор
    Делян Пеевски да не би пък да е строител на съвременна България.Или Ахмет Доган.А те са в редиците на ДПС.Ако дойдете на власт и я искате , какво да очакваме от вас.И сега имаме ,,недосегаемите".И сега си имаме хора които са над законите за всички граждани.От татово време нищо не се е променило.
  • 66 дявола

    8 0 Отговор
    Ти и много други плачете за Ботевата чета
  • 67 София

    7 0 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца !
  • 68 Геоги Станков

    7 0 Отговор
    Господин Карадайъ!
    За какъв хоризонт говорите като ДПС от повече от 30 години здраво се е окопала в него? И няма значение дали сте участвали във властта или сте били неофициална патерица на властимащите! Евалла! Успешно осребрихте активността на ДПС като етническа партия в условията на мътилката, която е заляла страната отвсякъде! Така наистина не ви се налага да търсите нов хоризонт за ДПС, а още по-малко - за България!

    Коментиран от #70

  • 69 Кси

    6 0 Отговор
    Абе, какви глупости плещиш, какъв език ти е забранен, че и глоба, простаците като в теб в ЕС искате да регистрирате сепаратистката омо-илинден, имаш ли новини на турски език, кое е забранени, от сутрин до вечер плещите глупости, долнички сте, и то доста
  • 70 57885

    3 0 Отговор

    До коментар #68 от "Геоги Станков":

    Най-точно казано, осребриха си участието като патерица във всички управления, все пак са запенати от ДС съррудници, научени са
  • 71 7333

    0 0 Отговор
    Дори противняците, понякога изглеждат симпатични
  • 72 сноу

    5 0 Отговор
    Въх..това Курадайъту какви сложни изречения е подредил...Не ми се вярва той да ги е измислил..
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 neznaiko

    1 1 Отговор
    май ,че сте прави.
  • 75 Глас за ББ

    3 1 Отговор
    Сус бе керата!!!
  • 76 Тези на снимката не са турци

    6 1 Отговор
    Не ги бъркайте с турците в турция нямат нищо общо тея тука са измекяри българи дето се турчеят щото от тва има далавера

    Коментиран от #79

  • 77 ТРЕНД

    1 3 Отговор
    Бойко от какво е пазил РЕКОЛТАТА В ДУЛОВО????? Когато биеха там турците дето се противяха на смяната на имената, 1989г. ли по рано ли??!!?
  • 78 112

    4 0 Отговор
    Дпс вина няма, вината е в българските политижи и номенклатурни кадри преди 1989, за една лира или парче злато. И някой чувал с картоф или теле, крава, мляко, месо де.
  • 79 КО НЕ

    3 0 Отговор

    До коментар #76 от "Тези на снимката не са турци":

    Прав си .....а за Делян Пеевски нищо не казват от коя партия , кой взима бизнеси и ги фалира и тн ...все Делянчо ....ами КТБ...
  • 80 денис сачев

    1 1 Отговор
    Не Мустафа, не 20 млн., а 32, че може и повече, но вратаря на отбора от Долна Секирна - Пернишко /преписвача на бюджетите/ ананиев/ поскрива.
  • 81 любител

    9 0 Отговор
    само не знам до кога ще има такава партия ДПС която е на верска основа което е забранено от конституцията и до кога ще се бърка в управлението на Б-я нещо което е вредно. пример доган милиарди пеевски милиарди и накрая избяга в дубай да изреждам ли още.
  • 82 Турчин

    3 4 Отговор
    А благодарим на Унгария, че спазва правата,езика и етническата принадлежност на българите живеещи в тази страна. Голям дявол се пишем, искаме ама не даваме.
    Ех, дано тези които искат един ден да не разберат,че с искане нищо не се дава, а исканото се ВЗИМА,НАСИЛА.ИЗТРЪГВА СЕ ОТ РЪЦЕТЕ НА ХАЙДУТИНА ПОРОБИТЕЛ.....НА ДОБЪР ЧАС ГОСПОДИН ПРЕДСЕДАТЕЛ. И ПАК ЩЕ НИ ИМА....

    Коментиран от #86

  • 83 Нямам срам

    6 1 Отговор
    даде пример със забраната за агитация на език, различен от българския , а така точно с това изречение ваща измислена партия трябва да се затрие ... След като живееш в България всички официални диалози документи трябва да са на български ... идете си в турция да агитирате на турски. Прегледай отново конституцията
  • 84 Дидо

    4 1 Отговор
    Този да се навре от където е излязал.защо не говори за Доган и там подобни колко пари са измъкнали и си карат работата а обвиняват другите сякаш карат на помощи
  • 85 Всички крадат бе

    3 0 Отговор
    Всички!
  • 86 Gowko

    3 0 Отговор

    До коментар #82 от "Турчин":

    Пич, кой ти забранява да говориш на турски.И в училище нямате ли турски език като предмет.Какво искате.Не стига че по националната ни телевизия има новини на турски, сега не искаш ли и фафлите да пише на етикета на турски.И като отидеш на некое гише да ми фъфлиш на турски и аз да те разбера.Ми Бат Бойко .Той не мой ингилиски да научи , са и турски ли требен да знае като оди да се пъчи по строежите.

    Коментиран от #91

  • 87 Справедлив

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Психо от Курило":

    Да остане тиквата ? В никакъв случай!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 От ващи

    0 0 Отговор
    Дядовци Т@рористите да са живи и здрави и пак да гърмят Български Влакове Ама само Ердоган е във влакът
  • 90 Сатъра на Хана

    0 0 Отговор
    общото между Ахмет Исмаилов Ахметов (прекръстил се на 33 години на Ахмет Демир Доган) .......................
    ...................... и Тодор Яшаров Живков Сакскобургота ....................
    ................ ..................... ...... е че и двамата са "Румънци"
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Минчо

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Събуди се народе":

    Е това никога няма да стане Бойко ще е до гроб има много пари и власт иска ни се или не това е истината
  • 93 факт

    0 0 Отговор
    ама управлявате заедно!
  • 94 Ооо

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Котарак":

    ДПС тоя път ще вземат голямо парче от тортата и ще минат 10%. В момента всички убиват ламята ГЕРБ и се борят за трупа и!
  • 95 за екарисажа

    0 0 Отговор
    Бойко ПЕЕВСКИ И ДОГАН натрупаха 20 милиарда дълг, рушат държавата, газят демокрацията !
  • 96 МИСКИНИ

    1 0 Отговор
    Бойко ПЕЕВСКИ И ДОГАН натрупаха 20 милиарда дълг, рушат държавата, газят демокрацията !Публикувано във факти.бг:Публикувано във факти.бг: Бойко ПЕЕВСКИ И ДОГАН натрупаха 20 милиарда дълг, рушат държавата, газят демокрацията !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове