Last news in Fakti

14 Март, 2021 07:27 3 972 53

Горан Благоев: Категорично сме за запазване на плоския данък

  • избори-
  • републиканци за българия-
  • горан благоев-
  • ддс-
  • данъци

Държавата най-после трябва да започне да си събира ДДС-то. Дотук имаме загуби от 4.5 млрд. лв. несъбран или укрит ДДС, заяви водачът на листата в 23 МИР- София на Републиканци за България

Горан Благоев: Категорично сме за запазване на плоския данък - 1
Снимка: БГНЕС

Разширяване обхвата на патентния данък е една от реалните стъпки за подкрепа на малкия бизнес. Финансовото състояние на българските пенсионери може да се подобри с ясна и строго контролирана финансова политика, а не с раздаване на 50-левки.

Това каза в предаването „Седмицата“ по Дарик радио водачът на листата в 23 МИР- София на Републиканци за България Горан Благоев.

По думите му държавата най-после трябва да започне да си събира ДДС-то. „Дотук имаме загуби от 4.5 млрд. лв. несъбран или укрит ДДС. Когато държавата си влезе в ролята, това са приходи, които респективно отиват и за увеличаване на пенсиите“, коментира Благоев.

Другото изключително важно нещо, според него, е всички да бъдат убедени да плащаме осигуровките си на реалната, а не на минималната заплата, защото от това държавата също губи, но губят и самите осигуряващи се – бъдещи пенсионери.

Политиката за пенсионерите, която Републиканци за България предлага на база добрите европейски практики включва също създаване на специална служба по заетост. Приоритет е обезпечаването на грижата за пенсионерите, особено самотно живеещите хора, които остават вдовци. Тези грижи ще включват наблюдение на здравословното им състояние и социални грижи.

Относно останалите уязвими групи, Горан Благоев коментира, че през последната година е започнала да се увеличава числеността на социално слабите, т.нар. новите бедни. Да се отделят средства за преквалификация и придобиване на нови компетентности, особено съобразно нуждата на всеки регион, е една от мерките, предвидена в програмата на ПП „Републиканци за България“. Хората в неравностойно положение трябва да бъдат включени в социално-икономическия живот, да се създаде възможност за заетост и най-важното – да се преосмисли ролята на ТЕЛК комисиите.

„Трябва да се прекрати необходимостта хората да висят често в ТЕЛК-овете, каквато е досегашната практика и другото, което сме видели от нашия непосредствен опит – в момента няма връзка между ТЕЛК и социалните служби“, заяви Горан Благоев и обясни, че когато ТЕЛК е направил дадена констатация за нетрудоспособност, хората са принудени сами да ходят и да си търсят правата, вместо социалните служби да се погрижат за тях.

Разширяване обхвата на патентния данък, в полза на дребните търговци, занаятчиите и хората от различни семейни бизнеси, е една от важните икономически мерки на Републиканци за България. По думите на водача на листата в 23 МИР, така хората ще имат възможност да развиват бизнеса си по-добре и да се намали административния и счетоводния натиск, респективно и корупцията. „Категорично сме за запазване на плоския данък“, обясни Горан Благоев.

Още за реалните стъпки за поощряване на малкия бизнес, предвидени от Републиканци за България – въвеждане на механизми за по-лесен достъп до целево финансиране, повече гаранции, възможност за рисково финансиране, както и улеснен достъп до еврофинансиране. „Тъй като реално изплатените средства за периода 2014-2020 година са само 43 процента. Това показва че имаме пропуск в управлението на средствата, неадекватно организирани програми“, коментира Горан Благоев и обясни, че облекчение за всеки бизнес в България ще е въвеждането на електронното управление, което ще доведе до спестяване на време и намаляване на корупцията.

На годишна база, минималната работна заплата трябва да се увеличава с по около 10 процента, каза Благоев, като припомни, че сме във време на тотална непредвидимост, а икономиката до голяма степен зависи от пиковете на пандемията.

Относно планираната за началото 2024 година замяна на лева с евро, Горан Благоев заяви, че Републиканци за България са категорично за влизането ни в еврозоната, но с изричното условие то да стане в условията на все още действащ валутен борд и с фиксиран настоящ курс лев/евро. „Действието на валутния борд да бъде прекратено в момента, в който влезем в еврозоната, а не той да бъде спрян и да се остави плаващ курс на еврото“.

Демографската криза – това е въпросът на въпросите, сподели мнението си Благоев. По думите му тенденциите са изключително негативни и са нужни спешни мерки. „Въвеждане на семейно подоходно облагане, възможност за данъчно облекчение на семействата с деца и повишаване на средствата за тяхното отглеждане. Но не както е сега – единият родител да има данъчно облекчение на база годишна ставка, а това да бъде ежемесечно, за двамата родители“.

Друга от предвидените мерки е да се повиши броят на инвитро процедурите, финансирани от държавата, като тя поема минимум между 6 и 8 опита. 200 000 двойки у нас имат репродуктивни проблеми, припомни Благоев. Адекватната регионална политика, която да намали диспропорцията между силно развитите и бедните райони, е друга мярка срещу демографския срив.

За многодетните и социално слаби семейства се предвижда и нова форма на подпомагане –ежегодно отпускане на ваучери за дрехи и учебници. Републиканци за България предвиждат и промени в Закона за социалните услуги, така че да е адекватен на разбирането „детето да бъде в семейството“. Социалните служби да играят спомагателна роля, а не да са тези, които да се разпореждат със съдбите на семейства, обясни Горан Благоев. Задължителна финансова компенсация пък да има за семействата, за чиито деца няма място в детските градини, е друга от предвидените мерки.

„Узаконяване съжителството на еднополовите двойки е нещо, което не се коментира в Републиканци за България“, заяви Горан Благоев при въпрос по темата.

Въвеждане на задължително вероучение е едно от предложенията, на които самият Благоев е съинициатор. По думите му губим цели поколения като морално възпитание и нагласа. Републиканци за България са и за промяна в учебните програми от V до IX клас, тъй като учениците са много натоварени. „Образователните експерти на Републиканци за България са също така на мнение, че трябва да се въведе принципа „един предмет, един учебник. Ще работим и за това разходите за образование да бъдат минимум 5% от БВП и да нараснат инвестициите в научноизследователската и развойна дейност“.

Партията е за въвеждане на безплатни ПСР тестове, осигурени за гражданите от държавата, коментира още Горан Благоев.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Събин

    49 6 Отговор
    Аз съм твърдо против !

    Коментиран от #29

  • 2 въпросче

    55 4 Отговор
    А за плоския мозък в жипка,какво ще кажеш?

    Коментиран от #17

  • 3 Дипчо

    47 2 Отговор
    Този е направил грешен избор. Ще остане излъган и без пари.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Komunist

    16 7 Отговор
    Горан Благоев: 4.5 млрд. лв. са загубите на държавата от несъбран или укрит ДДС
  • 6 СЕВЕРОЗАПАДА

    47 4 Отговор
    ТОЯ ТЪПАК ВЕЧЕ РБИРА И ОТ ФИНАНСИ.
  • 7 дедо Герчо

    33 3 Отговор
    ТОЛКОВА ПРОСТОИИ НАКУП,НЕ БЯХ ЧЕЛ,ОСВЕН ОТ БИБИ,ХВАНИ ЕДИНИЯ,УДАРИ ДРЯГИЯ,АЙДЕ ПОПЕ У ЛЕВО.....ХЪХЪХЪ..
  • 8 Гнида

    37 2 Отговор
    Уродливото дете на герб ....
  • 9 Вълканов

    37 2 Отговор
    Икономика трябва, а не разрушения в цялата държава. То какво не се разруши. С хаос, лутаница, безцелност държава не се гради. Хотели, хотели, а сега какво ще чиним, след като няма летовници. Забрани на всяка крачка. 50 работника в един цех могат да създават продукция, но един хотел под пандемна забрана, не струва пукната пара. За себе си неможе да изкара финансиите си. И постоянно помощи от държавата. Сбъркана работа сте управниците.

    Коментиран от #12

  • 10 нннн

    34 3 Отговор
    А по един асансьор на всеки българин обещавате ли ?
  • 11 Републиканци за България

    20 3 Отговор
    Значи с Цв.Цв. под №11 никога няма да имаме даже леко подобие на европейска държава.А ще бъдем като следните държави са Албания (2007), Беларус (2009), Боливия (1986), Босна и Херцеговина (2004), България (2008), о. Джърси (1940), о. Гърнси (1960), Казахстан (2007), Мавриций (2009), Парагвай (2006), Тонга, Тринидад и Тобаго (2006), Ямайка (1986)

    Коментиран от #19

  • 12 Какво ще прави

    11 2 Отговор

    До коментар #9 от "Вълканов":

    С продукцията мебелният цех, като хотелът, за когото е предназначена, я откаже? Поради пандемията. Не може да си плати тока, материалите, заплатите и осигуровките.
  • 13 Антигерб

    35 1 Отговор
    Плоския данък както и патентния данък единствено облагодетелства едрия бизнес и убива дребния и среден бизнес.

    Тези ако се докопат до властта тиквата ще ни се стори като благодетел.

    Коментиран от #32

  • 14 123

    36 0 Отговор
    До 1300 лв заплата на месец 10% данък, от 1300 до 5300 лв 12% данък, от 5300 лв до 11300 лв на месец 22% данък,от 11300 до 24300 а месез заплата 24% и повече за още по високи месечни доходи. При 10% данък бедните издържат и носат богатите на гърба си.
  • 15 123

    15 7 Отговор
    Укриването на доходи и данъчните измами са всекиденвен спорт на всеки един Българин.Най големитре измамници са хотели, ресторанти, зъболекари и зъботехници, лекари, архитекти, адвокати,таксиметвори шофьори,малки магазини, други свободни професии на услугите и строителството, също едни от най лъжливите са земеделските производители и прекупвачите.

    Коментиран от #50

  • 16 Няма такъв заспал народ

    18 0 Отговор
    Всичко е измама. Живеем в измислен свят. В сивия сектор ще стават още повече.
  • 17 Благо Горанов

    17 0 Отговор

    До коментар #2 от "въпросче":

    Мозъкът му може да е плосък, но шкембето и барабана отзад са надути като гайди. И в главата вече е заприличал на чувал с картофи.
  • 18 Благо Горана

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Утец Нафърфор":

    Отче Нафърфирие, ела да ти направя един кекс, да си оближеш пръстите от кеф на заговезни. Имам и бяла халва.
  • 19 Еразъм

    20 1 Отговор

    До коментар #11 от "Републиканци за България":

    Цв. Цв. не е под №11, а е под №21!
    Горане, Горане, жалко! Имах те за читав човек. Ама никога не е късно да станеш за резил - ти го доказа за пореден път.
  • 20 Антон

    23 1 Отговор
    Взето от Уикипедия: "Плоският данък се прилага на национално ниво в ограничен брой страни, като по света е по-разпространен прогресивният данък върху доходите, при който гражданите или компаниите с по-висок доход плащат по-висока данъчна ставка от тези с по-нисък доход."
    Без повече коментар!!
  • 21 ДЪНКАН МАКЛАУД

    22 1 Отговор
    ЧРЕЗ ПЛОСКИЯ ДАНЪК 10% И ВИНЕТКАТА ОТ 97 ЛЕВА ,РАБОТЕЩИЯТ БЕДЕН ИЗХРАНВА БОГАТИЯ
  • 22 мърфи

    16 1 Отговор
    плоски политици-----плоски данъци
  • 23 Павел Пенев

    8 2 Отговор
    Защо не си мрънкаш молитвата някъде.Какво разбираш от данъчна политика?
  • 24 Констатация

    10 2 Отговор
    Вместо депотат по-добре стни монах
    Така никой няма да знае за съществуването ти.
  • 25 Никога не е късно за излагация...

    7 0 Отговор
    Политиката е като септична яма.Някои падат по погрешка,а някои скачат с главата напред без да мислят за последствията.Накрая всички миришат на едно и също!На предателство,продажност,нагаждачество и шербет от фекалии.....
  • 26 Българите от БГ

    15 1 Отговор
    Г-чо ,ние сме категорично за въвеждането на прогресивният данък както в белите европейски държави.
  • 27 ТРЕНД

    7 1 Отговор
    Както каза Ицо Хазарта, който иска демокрация, държавност и честност като на запад, защо не иска такива заплати и такива данъци.. Мафията се въди при бедни хора, несигурни хора, ниски данъци и ниски заплати. Ще може ли, мафията, да плати големи данъци и заплати, и да прави качествено? Качественото и честното и добри заплати, е невъзможно сега, защото лошите заплати изключват да има честност и качество в продажбите и производството, така честните производители и търговци способни да продават и правят качествено и високи заплати и високи данъци са отблъснати.
  • 28 Дуранкев

    12 0 Отговор
    Проблемът на България е, че 30 семейства искат да налапат всичко, всичко, И ТАКА ВСЕКИ одобрен капиталист СЪС СТО ДИНИ ПОД МИШНИЦА, и наяден до пръсване, не може да прокара през търбуха си всичко и така всичко се вкисва - капиталът гние, и държавата трябва да им помага със субсидии, ниски данъци и ниски заплати, но и така не става. Вместо един приватизатор, да инвестира в приватизирането, той инвестира печалбата в нови проекти и земя и в какво ли не. Едни 99,99% нямат възможност за нищо за да действат, а тези с възможности са разперили сто пипала за да държат сто дини. Ето защо няма добавена стойност и развитие в икономиката.
  • 29 УЖАС И СЪЛЗИ

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Събин":

    Гледаш го по телевизията ,
    уж" нормален човек",
    а той се "изтопорил" от Цветан Цветановите " републиканци!"
    Толкова ли, лесно се лъжат,
    и уж " порасналите личности"....?
    Чрез тази скапана "републиканска партия",
    като патерица, на ГЕРБ ,
    ПОБЕДАТА Е В КЪРПА ВЪРЗАНА!
    Цветанов и наивниците няма дя влезат в парламента ,
    но какво от това,
    нали Бойко Борисов ще влезе , все тая !
    Българи избиратели, не се заблуждавайте !
    -Един път крадец, остава за цял живот такаъв!
    Гласувайте против Хунтата!
  • 30 Знайко

    6 1 Отговор
    У нас в България няма социалистическа партия или социалдемократическа, БСП са менте социалисти. "Плоския данък" такъв какъвто е у нас, прави така, че заплатите на нископлатените да са мизерни. А заплатите на високоплатените да са огромни. И почти да не се плащат осигуровки върху големите заплати. А най-вече работниците с мизерните заплати плащат осигуровки. Трябва да има поне необлагаем минимум от 500 лева месечно. Другото, което трябва е реформа на осигуровките. Трябва да има таван на пенсиите и помощоте за безработни, но не и таван на осигуровките. Какъвто има сега от 3000 лева месечно. Всички, които са запазване на сегашната данъчна система са алчни кръвопийци на сиромашка кръв имащи. Получаващи незаслужено големи доходи. Вие не сте десни, вие сте комунисти водени от девиза: "Всички животни са равни, но някои животни са "по-равни" от другите." Дано ти приседна депутатската заплата господин Горан Богоев. Много ми паднахте в очите. Вие не те сте християнин, вие сте мошеник представящ се за християнин.
  • 31 Наблюдател

    6 0 Отговор
    Виж му партията, па му глей акъла. Въпроса е: Какъв ще герба на бившите гербаджий??? Ами Големи УШИ и ОТВЕРКА....
  • 32 Знайко

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "Антигерб":

    За патентния данък си в голяма грешка. Патентния данък е хубав, ако се направи умно. Идеята е да се облекчи п още нещо на данъци и счетоводството на малките фирми чрез него. Патентния данък за малките фирми до 4-5 работника ще е по-добре. Защото с него отпадат разходите за счетоводители. Малката фирма ще плаща патентен данък, но няма са плащат на счетоводни къщи. И дори може да се окаже, че общо данъците им ще намалеят. Но трябва заедно с това да се опрости и процедурата по плащане на осигуровките за малките фирми. Но от друга страна като знам какви безмозъчни щалинки са депутатите и в министерство на финансите. Може и да си прав, че у нас реализацията ще е ужасна.
  • 33 Бай Шиле

    2 0 Отговор
    Искам мнението на Цвъки за паспортите на къщите.За новите стикери също.
  • 34 ПЕТКО

    12 0 Отговор
    В никоя богата европейска държава няма ПЛОСЪК данък. Спрете с тези глупости!
  • 35 Горан от СДС, предател на България.

    1 5 Отговор
    БСП, ако Управлява, ВАКСИНИРАНЕТО ЩЕ Е САМО ДОБРОВОЛНО И ЩЕ БЪДЕ ВНЕСЕНА И РУСКАТА ВАКСИНА. Всеки ще може да избира ВАКСИНА, АКО ИСКА ДА СЕ ВАКСИНИРА. Привържениците на ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ С КАКВАТО ЗАПАДНА ВАКСИНА ТИ НАЗНАЧАТ са СДС и подобните им подразделения. Никога повече СДС. 32г. Всяко Ново СДС е по-лошо от предходното Ново. 32г. СДС и САЩ изкореняват ценностите на Православната църква и вече България е Циганизирана и Тюркезирана. Вече е видимо и за слепите. Само влиянието на Русия все още поддържа България Християнска, БГ самостоятелно Не може да поддържа Христианска Идентичност. Не искам Нови неща. Новите ПроАмерикански Десни СМЕШНИЦИ на Сорос СДС 2 - (Трио & Мая, Слави, ДБ & Да България, Боец, Цветанов), Деца на старите ПроАмерикански КОМУНИСТИ-ДЕМОКРАТИ на Сорос от БКП - (Сдс, Бзнс, БББ, НДСВ, ГЕРБ, Вмро, Нфсд, Воля, Атака) са много Опасни и Застрашават Съществуването на България по-вече от ГЕРБ. Важното е всички НОВИ ДЕСНИ да не влязат и ВСИЧКИ КРАЙНО ДЕСНИ ПАТРИОТИЧНИ да излязат от ПАРЛАМЕНТА. Гласувам ТВЪРДО за БСП да Управлява България! За България!
  • 36 Горане

    5 0 Отговор
    Защо не си гледаше религиозните теми? Тръгнал да става политик.Нали си много релиогиизен? А религията е извън Политиката.Единствения в който би трябвало да вярваш е Господ.Политик, равнозначно на търговец.А знаеш,кой изхвърли с камишик от храма Исус Христос. Между другото,няма мощна държава без прогресивен данък.Тези локуми,ги разтягай на пуберите.Такива като нас" мощни с огромен БВП" са онези- прибалтите.Литва,Латвия и Естония.Който се сринаха под дъното за 20 г.По 3-4 олигарси,десетина мултимилонери и другото беднотия до шия.От плоския данък са богати.Младите ( 19-35 г) са навън.По данни на прибалтииския съюз над 48% от младото поколение е емигрирало. Избягали са,от огромни инвестиции и големи заплати навярно.
  • 37 Емо

    2 0 Отговор
    Ха, и тоя се продаде, дали някое апартамент с тераска са му дали или само обещале.
  • 38 гост

    2 0 Отговор
    Увеличаване на прага на ддс от 50000 до 200000 ще увеличи оборотите на малките семейни фирми респективно и данъците за България . Самоосигуряващите плащат данъци , а големите фирми използват хватки и в държавата остават стотинки .
  • 39 Някой

    5 1 Отговор
    Значи категорично съм против теб
  • 40 ПЕНКО

    4 1 Отговор
    ТОЧНО ГОРАН ПРЕДАДЕ МАНОЛ НА СВАТБАТА МУ ВЪВ " ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО " !!!!!!!!!!!!!
  • 41 тежки

    5 0 Отговор
    Плоски тикви.
  • 42 Гост

    2 0 Отговор
    Защото сте и з р о д и и не Ви интересуват бедните, а единствено да крадете от хората. Станишев докара плоския данък и вие сте същите плужеци.
  • 43 спи ми се

    3 0 Отговор
    Тоя кога почна да разбира и от финанси??? Нали беше Богослов , ама май кинтите те са ти по-важни...
  • 44 Работа

    1 0 Отговор
    Какво да прави човека, остана без работа и изява.У нас ако не си около политиката си никой.
  • 45 Сума

    0 0 Отговор
    Даже е късно за събиране на ДДС-то. Защото сега са 4,5 млрд.лева, а след време ще се удвоят. Г-н Гораов е много прав
  • 46 Акция

    2 0 Отговор
    За какво си Категоричен бе малумник продажен ?
  • 47 Ужастт

    3 0 Отговор
    Тоя малоумниик кой го пита, писна ни от вас......
  • 48 тцтцтц

    2 2 Отговор
    Поредните прости коментатори, разбирачи от всичко. Кой ви пита дали сте против или не, това е за бъдещето на България. Предложението е за да се измъкнем от дъното в което сме след Борисов
  • 49 Александър

    1 0 Отговор
    Какъв си ти бре? Не водеше ли някакво убито бнт предаване?

    На кой му дреме за кво си ти или не си?
  • 50 Касовия

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "123":

    Частните уроци на бедните учители с 1500 лв заплата и пишещи 3 на хора не можещи да четат и пишат в малките населени места . Тези заплатажии създават и основните убийци на пътя защото на база техните подарени дипломи се издават свидетелства за управление на автомобили и не само. За всичко се гледат само трите големи града. За управляващите и за света друго няма в България. За това и няма земеделие , а една шепа хора с мощни трактори изораващи до брега на реките ,вкл. и междуселските черни пътища само и само да се вземат субсидии. И това трябва да спре. Да им се плаща на произведена продукция ,а не да вземат субсидии и да вдигат цените постоянно след това. Не им е виновна чуждата стока с конкуренцията. Алчна мафия са тровещи земята, въздуха и всичко живо. А кога ползват касов апарат в кооперациите? На 8-ми март ли? За това и вечно нямат продукция - ДДС и данъци да не плащат. Само възстановяване- работят на загуба.
  • 51 Борил

    0 0 Отговор
    Смислени предложения,успех!
  • 52 Иван

    0 0 Отговор
    Кои сте вие?
  • 53 Nako 👍

    1 0 Отговор
    а е трябвало за това да са те изгонели от БНТ хората те съжаляваха кой ти плаща сега
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове