Last news in Fakti

16 Март, 2021 08:38 1 836 23

Румен Христов категорично подкрепя по-строги наказания за бракониерите

  • сдс-
  • бракониери

Кандидатите за народни представители от СДС подписаха Меморандум за сътрудничество, с който се съгласяват да работят за решаване на проблемите в областта на ловното и риболовното стопанство

Румен Христов категорично подкрепя  по-строги наказания за бракониерите  - 1
Снимка: СДС

Председателят на СДС и водач на листата на ГЕРБ-СДС за 23 МИР – София Румен Христов проведе среща с председателя на Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България” инж. Васил Василев и ръководството на съюза. В срещата взеха участие и кандидатът за народен представител от СДС Виктор Гусев и зам.-председателят на партията Теодор Петков.

Кандидатите за народни представители от СДС подписаха Меморандум за сътрудничество, с който се съгласяват да работят за решаване на проблемите в областта на ловното и риболовното стопанство. Единствената уговорка, която направи Румен Христов е, че подписва с особено мнение точка III от Меморандума, която се отнася до решения, налагани от Европейската комисия. По всички останали теми се постигна съгласие за обличане в законодателна форма на обсъдените въпроси и проблеми.

„Аз не съм ловец, а съм човек, който много обича животните”, заяви Румен Христов. Той даде дума, че като народен представител ще подкрепя, без колебание, по-строгите наказания за бракониерите и всеобхватни мерки за защита на дивеча. Той пое ангажимент, че ако в следващия парламент има възможност да влияе за необходимите промени в Закона за лова и опазване на дивеча, ще го стори, и от чиста символика ще настоява той да бъде преименуван в Закон за опазване на дивеча и лова. Румен Христов обеща да подкрепи ловната общност по отношение на таксата за стопанисването на дивеч така, че тя да се използва целево, а не да потъва в общия държавен бюджет.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 4 април

    14 2 Отговор
    Да свалим бай Ганьо от джипката
  • 3 Пунта Мара

    11 1 Отговор
    Какъв е тоя?

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Леля Цецка

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пунта Мара":

    Мъжка мисирка на Бойко
  • 5 И ма има

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    На 4 април
  • 6 СДС умре

    8 0 Отговор
    Комунист 1 брой
  • 7 Запознат

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пунта Мара":

    Тоя е оня с трите патерици. На третата ще седне...
  • 8 БАЙ Х@Й‼

    9 0 Отговор
    А ВЪЛКЪТ в гората строи ли строи!

    Коментиран от #14

  • 9 истина е

    8 0 Отговор
    До сега в листите за депутати виждам ,че само Мангъров е нормален ,всичко друго е пълен леш !!!
  • 10 БАЙ Х@Й‼

    8 0 Отговор
    А синчето на шефа на любимото на премиера ловно стопанство на избираемо място ! На тати депутатчето ти!
  • 11 ГРОБ

    8 0 Отговор
    Кой е този Румен Христов?

    Коментиран от #13

  • 12 Нахални люде

    8 0 Отговор
    На лов за гласове,
    чрез Българския Ловно-Рилбарски Съюз?
    ,- Какво зъбърквате ловджийте ,
    във вашите интриги на полит-Корупция?

    Не набутвайте невинни хора,
    да се мразят заради "Чекмеджето и Златното кюлче"
    или "Делян- Доганов " и цялата ви Хунта?

    Оставете хората на мира ,те знаят много добре,
    по какво да стрелят и за кой да гласуват?
    Долу мръстните политически ръце от нашето хоби!

    Ловците не разбраха , колко милиона "Африканска чума ",
    изчезнаха от
    касата на съюза на ловците и кой прибра парите?

    Като ловец съм против да пълня чекмеджетата на Хунтата
  • 13 кой да е

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "ГРОБ":

    Един келеш ,нарекъл се политик?
  • 14 Не е единак

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "БАЙ Х@Й‼":

    Като няма тигри и лъвове, ще строи!
  • 15 ловец

    5 0 Отговор
    А бе уважаеми" Ловен съюз," има птичи грип навсякъде ,както и африканска чума по свинете, това е огромна задача за решаване , вие сте тръгнали да ставате ортаци на "чекмеджето"?
    И да се харесвате на политиците!
    Я си гледайте лова , че повече няма да ви избираме ?
  • 16 Marinov

    4 0 Отговор
    БОЖЕ, НЕ Омръзна ли на Нашенци Политически МИЖИТУРКИ и ИБРИКЧИИ да ги БАЛАМОСВАТ със ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ и ОБЕЩАНИЯ за СВЕТЛО Бъдеще и Реално да ги ВОДЯТ към МИЗЕРНО Съществуване ???
  • 17 кочо

    3 0 Отговор
    блрс трябва да се закрие.къде са природозащитните организации.защо се избиват беразборно от луди хора флората на страната.
  • 18 Румен

    3 0 Отговор
    Тоя кат обича животните да взима тиквата и да нахрани дивите свине

    Коментиран от #23

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ЪРП

    1 0 Отговор
    НЯМА ПО-БРУТАЛНИ БРАКОНИЕРИ ДОСУЩ КАТО ТАЛИБАНИТЕ ОТ ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЕЕЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ПОСЛУШНИ КАТО ПУДЕЛЧЕТА "КАЛИНКИ" ВЪВ ВСИЧКИ ГОРСКИ СТОПАНСТВА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!

    НЯМА ПО-ГОЛЕМИ ЗВЕРСТВА И ПОГОЛОВНО УНИЩОЖЕНИЕ НА ЧУТОООВНО ГОЛЕМИ ТЕРИТОРИИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГОРИ!!!!!!!!!!

    ВСИЧКИ ГОРСКИ СЛУЧЖИТЕЛИ В ПОСЛЕДНОТО ДЕСЕТИЛЕТИЕ БЯХА ПРЕКВАЛИФИЦИРАНИ НА ЕДНИ "УЗАКОНЕНИ" ТОТАЛНИ БРАКОНИЕРИ, ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ Е ДА СИ ТРАЯТ И ДА СЪБЛЮДАВАТ БРУТАЛНАТА И ПОГОЛОВНА СЕЧ И ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГОРИ ........., САМО И САМО ДА БЪДАТ ОСИГУРЕНИ МИЛИАРДИ БЕЗОТЧЕТНИ И ОГРАБЕНИ ЕВРА ОТ ПРОДАЖБАТА НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРВЕСИНА ЗА ЧЕКМЕДЖЕТА И ГАРДЕРОБИ НА ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕКА !!!!!!!!!!!!!!!!

    ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕЕ СА ТОТАААЛНАТА ЧУМА!!!!!

    ЗАГЛАВИЕТО ВИ Е НАПРАВО СМЕХОТВОРНО И МЕГА ЦИНИЧНО!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ЪРП

    1 0 Отговор
    ЕДИН ДЕН ГОСПОД ЩЕ ГИ ПИТА ПОИМЕННО............" ТИ ЗАЩО ГНИИДО ЧЕКМЕДЖЕЕЕГЕРБЕРАСКА УНИЩОЖИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДЪВЕТА ОТ МОЯТА БЪЛГАРСКА ПРИРОДА И ИЗРАВНИ ОГРОМНИ ТЕРИТОРИИ ОТ МОЯТА ПРИРОДА С ТРЕВАТА ЗА ДА УГОДИШ НА ГРАБЕЖА НА ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЕКА" ????????

    ВСЕКИ ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЕК ЩЕ СИ ПЛАТИ МАСРАФА , АКО НЕ В ТОЗИ ЖИВОТ, ТО КАТО СЕ ЯВИ ПРЕД СЪЗДАТЕЛЯ И ОТГОВАРЯ ЗА ГЛОБАЛНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРКИЯ РОД И ПРИРОДА !!!!!!!!!!!
  • 23 Горски

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Румен":

    Такава , тиква и дивото прасе , не е яде?


    Който не е видял "нерез" , да кара джип!

    Да гледа!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове