Last news in Fakti

24 Март, 2021 10:16 2 130 24

Златан Златанов: Задкулисието иска да гласуват само твърдите ядра

  • избори-
  • гласуване-
  • златан златанов

В Русе в момента наброява не повече от 70 хил.

Златан Златанов: Задкулисието иска да гласуват само твърдите ядра - 1
Снимка: БГНЕС

Целта на олигархичното задкулисие, което краде ресурса на електората през всички тези години, е да отидат да гласуват само твърдите ядра. Така да се предреши един резултат. Това заяви в предаването „Делници“ на Телевизия Евроком кандидат-депутатът от ПП „Възраждане“ в Русе адв. Златан Златанов.

„Анализът е, че по-възрастното население ще бъде възпрепятствано да упражни правото си на глас“, допълни той, уточнявайки, че повечето от политическите субекти не правят активна кампания и не хвърлят пари:

„Това говори две неща – или са се спогодили по отношение на управление на страната, или да очакваме втори избори, съчетани с президентските“.

Според него по-младото поколение може да направи цялостна промяна в управлението.

Той обясни, че в Русе в момента наброява не повече от 70 хил. население, а преди беше над 200 хиляди.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Емил

    5 26 Отговор
    Тия па отявлени родоотстъпници и руски подлоги кой ги брои за хора?!

    Коментиран от #24

  • 3 ТаУмВзе

    19 3 Отговор
    Целта на фокуса е изобщо да няма изборчета. Диктатурата на мутропитека няма да падне с избори и разходки. И в крайна сметка, когото монтират от Козяк, те той ще върти територията.

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Емил

    4 22 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Целта на фокуса е Б.Б. да има мнозинство (без коалиция) и вероятно ще стане, щото червените бабички и дядовци няма да рискуват заразяване!

    Коментиран от #8

  • 5 русенец

    7 12 Отговор
    Първо, Русе е под 50 000 жители. Второ - както и в останалата част на България няма за кого да се гласува. Отдавна е ясно, че читав човек с политика няма да се захване у нас. Така, че не е до епидемията, а до липсата на избор, на алтернатива.
  • 6 Nako 👍

    1 0 Отговор
    елате в Бургас и си ги вземете
  • 7 Прогледнал

    16 3 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Одобрението за герб е около12%! Това е реалността! Това което ще направят е корпоративен, купен и манипулативен вот! Реално се разчита с много карантинирани, може би около 80 100 хил, които няма да си дадат гласа! Тогава от корпоративния и купеният и манипулативният вот, ако докарат 700 хил. гласа и от одобрението около 400 хил. имат шанс за първа политическа сила с много малко надмощие над вторият! Затова целта е да се намали изборната активност! Така, ще си качат процента! Затова виждате и соц. агенциите да надуват резултатите постоянно на партиите от статуквото, като същевременно им пада одобрението! Идеята е да си кажете, че няма смисъл!

    Коментиран от #10

  • 8 ТаУмВзе

    13 1 Отговор

    До коментар #4 от "Емил":

    Отиваш пред огладалото и си вързваш два Резки шамара.!..
  • 9 Sss

    16 2 Отговор
    Сега сигурно пак един куп герберастки тролове ще се изредят да пишат колко са щастливи и доволни от тези 50 лв. И как ще гласуват за това за Боко.... Забравихте ли, че за целта се изтегли нов рекорден заем и само една малка част ще отиде при хората??? Големият залък пак ще потъне по шкафчета и чекмеджета.... Докато има телета ще има и касапи. Хора, разумни хора, гласувайте масово против СТАТУКВОТО и за ПРОМЯНА! Ходенето до изборната секция е по безопасно, отколкото да отидете във Кауфланд, където има в пъти повече хора и струпване...

    Коментиран от #17, #21

  • 10 ТаУмВзе

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Прогледнал":

    Тая перверзна идейка за Смисъл я дуднат 32 годин. Явно смисъла е Геноцид, Кражби и тн. Защото само територията е Важна, без матряла. И от това спасение няма. Чудеса има по филмите.
  • 11 Даа

    12 2 Отговор
    И кой ще връща огромните заеми, направени от ГЕРБ и компания? Над 40 милиарда са вече? Сега СТАТУКВОТО играе вабанк да не изтърве кокала и да не им се търси сметка от друго, различно управление ! СТАТУКВОТО е скрита замаскирана управляваща коалиция ГЕРБ-ДПС с любезното съдействие на Патриотарите и на Магарешки. Всеки глас против тях е важен, за спасение на Родината, за ПРОМЯНА!!!!
  • 12 Емил г за

    9 1 Отговор
    Целта е да се запази статуквото, което на каишка от Козяк.
  • 13 Хмммммм

    1 8 Отговор
    Много ми е интересно, всички тези, които говорят за фалшификации, умишлено проваляне на масовото гласуване и т.н. и т.н., след изборите, ще излязат ли открито за да признаят, че са сбъркали и дори, че умишлено са насаждали страх, недоверие и психоза сред гласоподавателите.

    Коментиран от #14

  • 14 Прогледнал

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Хмммммм":

    Говориш като наивник или платен трол! Помниш ли избори до сега без манипулации? Защото аз не! Не говорим само за времето на герб! Повече мисля е излишно да коментираме! А схемите и примерите са много!

    Коментиран от #15

  • 15 Хмммммм

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Прогледнал":

    Именно заради това, че досега не е имало избори без манипулаци, този въпрос трябва да се изкарва непрекъснато на дневен ред, а манипулаторите да се помнят, заклеймяват и в бъдеще да не им се обръща внимание. Всъщнот те са си най-обикновени тролове, но не се подвизават във форумите, а в разни медии - сайтове, вестници, телевизии, радиа и т.н. И естествено заработват много повече от обикновените тролове.
    Всеки бърка, но честният и почтен човек си признава грешките, докато нечестивите и користните се снишават, докато дойде време за следващите избори и следващите поръчители.

    Коментиран от #18

  • 16 Емил

    3 2 Отговор
    Целта е никога повече на власт групировката герп, която окраде и съсипа държавата.
    Провал във всичко, провал със справянето с вируса.....
  • 17 50лв+

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "Sss":

    ДА БЯХА ПОДПОМОГНАЛИ ПРЕЗ ТРУДНИТЕ 90 ГОДИНИ ХОРАТА А НЕ ДА МИ ВАДЯТ ОТ НАФТАЛИНА -ГЕЧЕВ ,МАНОЛОВА ,ХР.ИВНОВ И Т.Н. ДА ГЛАСУВАМА С БЮЛЕТИНА -28- ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОД !!!!!
  • 18 Прогледнал

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "Хмммммм":

    Тия дето си изредил са едно на ръка! А какво става когато шефа каже на работниците, трябва да гласуваме за нашите и ще имаме и работа и по добри заплати! Или циганските барони занимаващи се със сводничество и просия в Европа и Бг и пращащи останалите да гласуват за по 20-30 лв, а те прибират по 100лв. А после с невалидните бюлетини? Тук чертичка, там точка! А мъртвите души? И това ще продължава, защото никой не се наказва! А не се наказва, защото прокуратурата ни е частна! Институциите и те! Всичко е за изриване! И мислиш, че сега за първи път ще имаме честни избори? И това всичко няма да се случи? Наивно! Иначе с най голямо удоволствие бих ти се извинил! Но за жалост, всичко това ще се случи отново!

    Коментиран от #19, #20

  • 19 Хмммммм

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Прогледнал":

    Не става въпрос за теб. Също така изобщо не вярвам, че изборите ще са честни. Те по конституция и закон не са такива, подменят вота на избирателите и дават властта в ръцете на един човек, така, че това което имаме в момента с ББ си е същото, което сме имали и преди, просто той върши всичко много демонстративно и дразни.
    Колкото до съда и прокуратурата - те са бастионите на БКП/БСП още от соц-време и никога не са преставали да бъдат. Само да припомня, че за всички умишлени фалити на банки, за всички поръчкови убийства, за разрушаването на държавата, за източването на предприятията, за пладнешкия грабеж и всичко друго от началото на прехода, няма нито един обвинен и осъден. Нито един Главен прокурор досега не е предприел нищо срещу никого. Затова и не им искаха оставките. Та сега се действа да се върне статуквото отпреди ГЕРБ, което вече имахме. Всякакви приказки за връщане на законността, нормалността, за смяна на системата и бла-бла са пунта мара за да върне предишният клан на мафията на власт.
  • 20 Хмммммм

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Прогледнал":

    Защо Конституцията и другите закони обуславят едноличен режим на управление в България:
    1. У нас всички големи партии са вождистки - и ГЕРБ (Б.Борисов) и БСП (К. Нинова) и ДПС (Доган) и ВМРО (Каракачанов) и Атака (В. Сидеров) и т.н.
    2. При победа на изборите водачът на партията става Министър Председател - Луканов, Виденов, Симеон, Станишев, Б. Борисов, т.е. оглавява Изпълнителната власт.
    3. Тъй като партията е вождистка, то вожда, командва и парламентарната група и тя по команда изпълнява неговите разпореждания. По този начин той вече контролира и законодателната и изпълнителната власт.
    4. По механизма за избор на ВСС партията спечелила изборите получава контрол и над прокуратурата и съда. Отделно си е корупцията. След като вожда командва партията, то той вече управлява и съдебната власт.
    Така, вожда на партията спечелила изборите, слага еднолично ръка и върхи трите власти. И всичко е съвсем законно.
    Ако управлява коалиция, то вече има известно разпределение "на благата", за да се осигури подкрепата.
  • 21 И за кой

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Sss":

    Да гласуваме ,другарю.Импексова ,Галева или за смърфа.?Това ако са нови лица и ще сменят статуквото ,то аз ще съм космонавт.
  • 22 Пичагата

    0 0 Отговор
    С такива разсъждения СКОТОНАСЕЛЕНИЕТО ще даде пореден мандат на ГЕРБ.
  • 23 Пичагата

    0 0 Отговор
    С такива разсъждения СКОТОНАСЕЛЕНИЕТО ще даде пореден мандат на ГЕРБ.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове