25 Март, 2021 07:02 12 243 69

Автомобилист: 82 депутати ни внедряват по тъмно и набърже нова винетка за екология

  • винетка-
  • екология-
  • искрен миланов

Искрен Миланов с коментар за новите удостоверения за технически преглед

Автомобилист: 82 депутати ни внедряват по тъмно и набърже нова винетка за екология  - 1
Снимка: Архив

Едни 82 депутати по тъмно и набърже са сменили винетка номер 6. Късно повдигам въпроса, защото никой не разбра, че изобщо има подобна инициатива в парламента. Аз съм намерил 15 организации, които са съпричастни и с нито една организация не е съгласувана промяната. Безусловно трябваше да има обществен дебат за това. Това коментира председателят на софийския автомобилен ретро клуб Искрен Миланов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

От 12 юли 2021 г. ще се издават нови удостоверения за техническия преглед и нови стикери за преминат преглед. В стикерите ще се отразява и екологичната група на автомобила. Екологичната група ще се контролира визуално и с чип, който ще бъде вграден в стикера. Стикерът ще бъде поставян на предното стъкло на автомобила (в средата зад огледалото за задно виждане) и ще важи до следващия технически преглед.

"Това е едно от най-големите нарушения срещу автомобилистите. Тази винетка ни я пакетират като грижа за екологията, но зад всяка една винетка стои 1.40 лв. себестойност, която няма кой друг да я плати освен крайния клиент и сложете поне едни 4 лв. куриерски разходи, за да може тя физически да достигне до стъклото на автомобила. Винетката няма да се сложи по време на техническия преглед. Изглежда тя ще ни бъде внедрена насила, защото не е имало обществено обсъждане", коментира той.

"Това най-вероятно ще се случи в печатницата на депутата от БСП Петър Кънев, а екологичния ефект от тази винетка ще е отрицателен", допълни Миланов.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    149 9 Отговор
    Абе ние даже Протест правихме за това.Този Миланов къде е спал че не разбрал?Да идва на площада и ще знае всичко за подлите номера на властта.

    Коментиран от #42, #44

  • 2 какъв е

    135 4 Отговор
    а какъв е смисъла от този стикер...

    какво ще се промени...
    освен едни хвърлени пари

    Коментиран от #3, #4, #20, #29

  • 3 Последния Софиянец

    65 8 Отговор

    До коментар #2 от "какъв е":

    С чипа няма да пускат коли от преди 2009 година в центъра на София.

    Коментиран от #7, #10, #66

  • 4 Гошо

    131 8 Отговор

    До коментар #2 от "какъв е":

    Да разтовари движението от центъра на София, Пловдив, Варна и Бургас! Тва са тъпотиите на даскалицата по руски от Самоков, като не можеш да правиш улици, намаляваш колите!
  • 5 свинетка

    138 6 Отговор
    Гарантирано от ГЕПИ. По 3 кожи съдират тези ненаситни кърлежи. А сега на изборите пак искат мандат за да смучат от народа. Никога повече глас за тези кръвопийци. Никога глас за ГЕПИ и ибриците им патрЕоти.

    Коментиран от #6

  • 6 Последния Софиянец

    94 12 Отговор

    До коментар #5 от "свинетка":

    Ама като ви викаме на Протест срещу тези безобразия не идвате и после ревете!Сами сте си виновни.Аз каквото можах,направих.

    Коментиран от #11, #43, #59

  • 7 Любен

    37 7 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    И как ще стане на практика? Ще има бариери на улиците на входа за центъра и ако ти е правилен чипа бариерата се вдига и минаваш, ако ли не - правиш обратен завой, така ли?

    Коментиран от #8

  • 8 Последния Софиянец

    92 5 Отговор

    До коментар #7 от "Любен":

    Полицията ще те засича по чипа и ще те глобява.Нали е номера да пълнят шкафчето на Тиквата.
  • 9 Мирко

    89 1 Отговор
    Все още най-големият грабеж си остава, маркирането на резервоарите на бензиностанциите. Накараха ги да платят по 15 000 лева, защото контролните органи не можели да засичат необложено с данъци гориво. Трябваше да уволнят 80 % от контролните служби и със спестените пари, държавата да си слага техника колкото си ще. А междо другото най-много необложено гориво вече 20 години продава Вальо Златев. Да сте чували някой от ДАНС или прокуратурата да го е разследвал?
  • 10 дърт шофьор

    111 4 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Може ли да ми обясниш какво ще спечели центърът на София от недопускането на автомобили отпреди 2000 г? Въздухът в София и другаде не е неподвижна материя. Той се движи с различна скорост, но никога не е в застой. Добре, ти си в центъра, а моята стара кола е извън града или до факултето. Вятърът носи замърсения въздух към центъра, а там където съм аз идва свеж въздух. Каква е ползата, че ме няма в центъра. И кой ще спре пушеците от римляните.

    Коментиран от #61

  • 11 нннн

    80 3 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    А най сме си виновни, че ходим за гъби, вместо да гласуваме.

    Коментиран от #13

  • 12 Нестава

    65 1 Отговор
    Всичко е за пари нищо не се променя

    Коментиран от #18

  • 13 любопитен

    46 19 Отговор

    До коментар #11 от "нннн":

    И за кой да гласувам, като всичките са маскари?

    Коментиран от #25, #39, #53, #56

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ужас

    64 0 Отговор
    Ако и за това ги оставим без да си надигнем главите...тая държава я отпиши! С 800-1000лв заплати...как да си купиш нова кола, която още от фабриката не излиза в норми? Справка...W с манипулирания си софтуер!
  • 16 пешо

    39 1 Отговор
    цялата история е поредното доказателство за сияйните висоти, които е стигнала територията.
    от едната страна е учительницата, под чийто натиск т.н. народни избраници са приели недомислици. тук наистина едва ли някой го е грижа за околната среда... по-скоро - за санкциите, които (в екстаз!) ще бъдат събирани от општинката.
    от другата страна е въпросната особа, която няма лев и 40 в джоба. и реве, та се къса.
    от третата страна сме всички останали, които ще плащаме дивотиите. не, че не сме си сами виновни.

    Коментиран от #26

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 самуил

    38 2 Отговор

    До коментар #12 от "Нестава":

    Всичко е на религиозна основа, не е за пари. Тази земя пак е поробена. Робите нямат права освен да работят. В момента страдат всички православни народи
  • 19 Поредното ДРАНЕ на бедните с по стари

    67 1 Отговор
    Коли!! Инвалид с нова гола са само тези с Менте Телковете, Останалите карат стари коли и от преди 2000,год,повечето тагива коли са на ГАЗ Няма да са Едни Хвърлени Пари, а Усвоени от някой! Екология или Дискриминация???? Тази зима наръсиха по Софийските улици трошен и мляян камък вместо пясък???! Много по евтино е!! Тази Фракция 1.Единица съдържа 60%фини прахови частици??? Тя е по улиците в момента, като се затопли и колите ЩЕЕ вдигнат във въздуха, и хората ще дишат в Изобилие Фини прахови частици!!! Общината не знае нищо, както винаги и Мълчи!!! Наши хора насипах а улиците с тази Перфектна прах???!!! А Инвалидите със старите коли на газ няма да могат да отидат или минат през Центъра, защото ще Замърсяват въздуха? Ще им пише Актове КАТ Редовно, а от НАП ще въртят по телефоните, Инвалида да си плати акта, защото го дават на ЧСИ или Колектори?? А той Грешния Инвалид има 250лв Пенсия!!!! ПРОКЛЕТИ да сте!!! Инвалид съм!!!

    Коментиран от #54

  • 20 АМОН

    62 1 Отговор

    До коментар #2 от "какъв е":

    Освен всичко друго разбира се и ДАНЪКА на МПС - то !!!!

    БЕДНИТЕ СЪС СТАРИТЕ КОЛИ ЩЕ ПЛАЩАТ ПО ВИСОК ДАНЪК, а богатите с НОВИТЕ коли по малък.

    ОТ ТОВА НЯМА ДА ПРОИЗТЕЧЕ НИЩО ДРУГО ОСВЕН В ЕДНО КЛАСОВО ОБЩЕСТВО КАТО НАШЕТО, БЕДНИТЕ ДА ПЛАЩАТ МНОГО ПО ВИСОКА ЦЕНА ОТ БОГАТИТЕ ЗА НЕЩО КОЕТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ.

    ТОВА Е НАКАЗАНИЕ ЗА, ЧЕ СИ БЕДЕН!!
    КЪДЕ БЯХА БСП , ПАТРИОТИ И МАГАРЕШКИ КОГАТО ПРИЕМАХА ТОЗИ РАСОВ ЗАКОНОПРОЕКТ ПРЕВЪРНАЛ СЕ В ЗАКОН?!

    НЯМАШЕ ГИ И ЗАЩО ЛИ ПЪК ДА ГИ ИМА.
    Сега ни проглушеха ушите какво са щели да направят в бъдеще , когато ДЕСЕТИЛЕТИЯ търкат столове в парламента без да ни обяснят ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА ЕДИНСТВЕНО У НАС ПЛОСКИЯ ДАНЪК, при който потърпевши са пак БЕДНИТЕ, които плащат цената на дълга на БОГАТИТЕ.

    В БЪЛГАРИЯ БЕДНИТЕ НЯМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ В ПАРЛАМЕНТА !!

    ТОВА Е ИСТИНАТА И ПОРАДИ КОЯТО ХОРАТА НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА НЯКАКВИ ХОЛДИНГОВИ СТРУКТУРИ НАРЕКЛИ СЕ ПАРТИИ !

    ТУК ВИНАТА НЕ Е НА КОАЛИЦИЯТА ГЕРБ - ДПС, а на представящата се като лява партия БСП която ни натресе ПЛОСКИЯ ДАНЪК и не продумва дума за неговото отменяне.

    КАРАЙТЕ Я ВСЕ ТАКА , ДОКАТО ИЗГОНИТЕ И ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРИН ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА.

    Коментиран от #28

  • 21 Кола

    3 1 Отговор
    Кола
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Bat Sande

    35 1 Отговор
    Въпроса не е да се подобри екологията, въпроса е да се прибират още едни пари (съдере още една кожа) от обикновения човечец.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 самуил

    22 1 Отговор

    До коментар #13 от "любопитен":

    С гласуване не става. Резултатът от гласуването е ясен след 30 години. Заповядайте за поредния неуспешен опит. Разходете се по пазара...изберете си обещание и ще получите на изборния ден удовлетворение или разочарование. До следващите избори. Пазарен ден е! Купувай народе! Прост!
  • 26 АМОН

    38 1 Отговор

    До коментар #16 от "пешо":

    Кажи го по простичка: С ПО ВИСОКИЯТ ДАНЪК БЕДНИТЕ ЩЕ БЪДАТ НАКАЗАНИ, ЧЕ КАРАТ СТАРИ КОЛИ.

    ГУБЕЩИ СА ОТНОВО БЕДНИТЕ ХОРИЦА, А ПЕЧЕЛИВШИ СА БОГАТИТЕ, КОИТО ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СИ СМЕНЯТ ПРЕЗ МЕСЕЦ НОВИТЕ КОЛИ.

    Къде беше "лявата" партия БСП когато се приемаше този закон?
    Подбутваха се в парламенто с управляващите ни еничари от ГЕРБ.

    Коментиран от #63

  • 27 Турбо

    5 31 Отговор
    Шофирането не е задължително

    Коментиран от #31

  • 28 самуил

    23 1 Отговор

    До коментар #20 от "АМОН":

    Че нали това е целта? Да се изгонят всички българи оттук. Защо ги съдиш, че си вършат задачата.
  • 29 Нищо неразбиращ

    19 0 Отговор

    До коментар #2 от "какъв е":

    Ами прмерно ще се увеличат цифричките на някоя банкова сметка
  • 30 Е така

    16 4 Отговор
    При определени дни с високо замърсяване евентуално.... Няма да се допускат в едно каре от 500кв.м Голямо ограничение няма що! Колкото файда има зеленият билет...
  • 31 Опа

    7 0 Отговор

    До коментар #27 от "Турбо":

    За да дойде хляба до масата - е нужно!

    Коментиран от #40

  • 32 chi

    26 1 Отговор
    Защо въобще ги траем тез дюмбели, дето ни рекетират непрекъснато?
  • 33 хнтс

    32 0 Отговор
    ЕКО ВИНЕТКАТА СИ Е ЧИСТ ДЪРЖАВЕН РЕКЕТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА ДУПКИ В БЮДЖЕТА И ОБОГАТЯВАНЕ НА НАШИТЕ ХОРА ,НЕМА ГЕРБ, НЕМА БСП И ДПС. НОВ ВИД ГРАБЕЖ НАД НАРОДА1
  • 34 нико

    21 1 Отговор
    Така ще ни прецакват продажните политици , до като си седим в къщи , не протестираме и не гласуваме . Трябва да сме по площадите на всички градове , срещу всички непрвади които сътворяват некадърните ни управници .
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Админ

    7 1 Отговор
    Пак се работи отзад напред.Не се мисли в посока за увеличаване драстично на доходите, а не само на цените и стимулиране на закупуване на нови автомобили, а се мисли само от къде да се събират още и още пари от бедния народ.
  • 37 Браво

    9 1 Отговор
    Да пак ще ни взимат пари за глупости и пак ще тормозят хората до безобразие ....щели да изчистят въздуха ....и как ще го изчистят ....пълни глупости
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Принципно

    9 0 Отговор

    До коментар #13 от "любопитен":

    За който решиш. Аз съм за всеки.... тези и предните ги видяхме. Трябва като в една връзка, сменявсш гаджетата докато намериш подходяща зацтеб или се предадеш. И тук така трябва да е. Идва един .... като не става за 1 -2 години протести и аут. То че е сбъркана цялата работа е така. Не може да повериш цяла държава на неуки и необразовани мутри само защото неуки и необразовани сиганини са сложили по един ченгел. На идейно ниво демокрацията издиша. Но това е сега. Трябва силно гражданско общество , много силно , за да има поне надежда.
  • 40 Турбо

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Опа":

    Подържайте ги тогава и не тровете другите
  • 41 27.Турбо??нее задържите но, но ако ти

    1 3 Отговор
    Дойде до главата, да сложиш Синия стикер на предното стъкло какво ще правиш!! А в София да те вози друг Шофьор??? КАК??? ще се чустваш??помисли Малко ако можеш!!
  • 42 petro

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ееее, ами нали трябва да покажем ''гражданска активност'', е малко позакъснял, ама ..активен
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Щом

    10 0 Отговор
    няма протести значи хората са съгласни. То е ясно, че по този начин държавата ще събира пари (ще дере кожи), за да покрива щетите от пандемията. То от пропадналата държавност друго не може да се очаква. Освен да щавят друго не могат да измислят. Корупцията по върховете е главоломна.
  • 46 Акхмет

    8 1 Отговор
    Путин е виновен! Кулезич каза.
  • 47 ромлянин

    5 0 Отговор
    Раздавате ли кебапчета че да дойдеме и ние ромите?
  • 48 123456

    10 0 Отговор
    Така се пасе добитък. Като го удариш с остена и влиза сам в кошарата.

    Коментиран от #49

  • 49 Ккк

    13 0 Отговор

    До коментар #48 от "123456":

    Колко пъти облагат с данък едно МПС. Веднъж, еко такса, местен данък, акциз, винетка сега и еко преглед.
  • 50 Еколог

    8 3 Отговор
    Екологичната група я определя производителят на автомобила, който е със сертификат за тази група. ГТП има право само да установи, дали автомобилът все още отговаря на изискванията за тази група. Ако не - спира се от движение. Не може на ГТП да се установява самата еко група, а само дали има съответствие. Така е в целия ЕС. Така ще е и у нас.

    Коментиран от #58

  • 51 питам

    13 0 Отговор
    Моята Вектра е на 20 г. и на газ 170000 км. При ГТП показа 128 мг. СО2. На фирмата Н баничарката е дизел на 3 години, над 250000 км. и пуши бетер парен локомотив. Та коя кола е по-екологична?
  • 52 Riko

    9 0 Отговор
    Стига с тези глупости за екология, много добре се знае, че всичко е за пари.
  • 53 БАБА

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "любопитен":

    Не мога да разбера,защо има толкова минусчета на мнението ти.Като гледам има хора,които още вярват,че има свестни политици.Е може и да има някой и друг,ама те просто нямат думата.

    Коментиран от #57

  • 54 Гост

    10 0 Отговор

    До коментар #19 от "Поредното ДРАНЕ на бедните с по стари":

    Не е до екология колкото до по малко брой автомобили в центъра. Наш човек ще наслага камерите. Наш човек ще печата стикери. И така като тол полицията- хранилка за наши хора.
  • 55 Бобо

    4 1 Отговор
    Предните номера на комунистите и терористите скапани!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Знайко

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "БАБА":

    "Не мога да разбера, защо има толкова минусчета на мнението ти." Има толкова много минуси, защото има толкова много МАСКАРИ у нас. Всичките тези, които са сложили минусите на (#13 любопитен) са я министър, я депутат, я кмет, я общински съветник, я партиен координатор, я областен управител, я в борда на държавна фирма, я в борда на ТОТО-то, я гербаджия, я бесепар, я депесар, я "патриот", я "десен демократ", я милиционер, я военен - пилот, танкист, артилерист, я калинка чиновник, я собственик на частна болница, я собственик на асфалтираща фирма, я копаещ тунели, я укрепващ свлачища, я саниращ жилищни блокове. Я на фирмите срояще нови стадиони и спортни зали, докато старите стадиони буренясват и старите спортни зали стоят запустели със изпочупени стъкла. ... Какво се чудите? Още ли не сте го разбрали, в България има една МАФИЯ, една престъпна ВЪРХУШКЯ, която е докарала власта. И която много добре си живее на гърба на нас останалите. Има я защото има, 30%-40% дебили, калинки и червени бабички у нас. На които мозъка им стига само да запомнят кое квадратче с кой номер да задраскат.

    Коментиран от #62

  • 58 Знайко

    5 1 Отговор

    До коментар #50 от "Еколог":

    Тогава защо всяка година ще ми слагат стикер, който аз ще плащам. Добре да сложат веднъж стикера с екологичната групата на автомобила. И ако заради махнат катализатор ..., вече не отговаря на екологичната група да го спират от движение, докато не бъде оправен. А не всяка година да плащаме нов стикер. Човека е прав, ами РЕТРО АВТОМОБИЛИТЕ, които са над 30-40 години, дори над 100 години. На тях да се мерят изгорели газовете е ИЗВРАЩЕНИЕ. До кога ще ги търпим партийците и мафията правеща технически прегледи. Да ни принуждава всяка година да минаваме ГТП. В Германия колите имат 2-3 по-големи годишни пробези и минават технически преглед на всеки 2 години. А у нас минават всяка години ФИКТИВНО за да си пълнят гушете собствениците на пунктове за технически прегледи.

    Коментиран от #69

  • 59 Пешо

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Които не ходи в София какво прави ?
  • 60 Nike

    0 0 Отговор
    Да приемем че има някаква логика в приетото. Но трябва и глобите като цяло в БГ да спрямо имущественото състояние. Тоест колкото си по богат толкова по голяма глоба да плащаш. Така някое мамино синче с ново БМВ като плати 10000 лв. глоба за превишена скорост ще я усети.
  • 61 стар шофьор

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "дърт шофьор":

    Вятърът вее у главите на "законотворците" и на тези ,които "управляват" -"изпълнително" (Изпълнителната власт) ,но не само пренася въздушните потоци, но потоците от ПАРИ и винаги в една посока...от НАШИТЕ ДЖОБОВЕ, КЪМ БАНКОВИТЕ ИМ СМЕТКИ !
  • 62 Многознайко

    4 0 Отговор

    До коментар #57 от "Знайко":

    Напълно си прав "знайко", точно така е .
    Аз съм човек с леви убеждения ,произход,възпитание и мироглед,въпреки,че никога не съм бил член на БК(С)П и от години съм напълно разочарован от днешната "лява"-уж партия -съставена от откровенни далавераджии, милионери и приватизатори с Курнела начело...Всеки ден ,просто да се посмея си пускам тяхната ТВ ..."Българска Свободна ТВ" се казва да гледам (по-точно слушам) предаването от 16:30 на един михлюз -РошкЕВ се казва, ама повечето от обаждащите се са толкова глухи ,че му казват или РошКИН или направо ...РошКОВ (картоф) ...Нямаш си на представа ,колко са изкукали и заблудени тия хора...добре ,че са малко ,защото все едни и същи се обаждат по тел. А, обади ли се някой с друго мнение -веднага го ...ЗАГЛУШАВАТ -а уж е ..."СВОБОДНА" ...Те това е "опозицията" -в лицето на БСП.
    Просто жалко-няма на КОЙ да гласуваш доверие и това е .
  • 63 пешо

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "АМОН":

    1. лявата партия беше малцинство в парлюмана.
    2. същата тази партия не е гласувала за поправките на оня закон.
    3. законът е бил приет "на пожар", което също показва какви зорлии са били внеслите го. да ви кажа ли коя партия е вносител?
    те така, те.
  • 64 Йоло

    1 2 Отговор
    Съжалявам, че трябва да го кажа, ама 89% от коментарите не са в час или поне добре информирани!!
    Първо стикери не се плаща, а заменя досегашния при редовния год. технически преглед. Ще има информация какво ниво на вредни емисии отделя колата! И съответно ще се групира в съответния екологичен клас. А какво ще се спира ..бас ловя, че следващите поне 5години Голф 2 ще си влиза в центъра. Щот сме все тарикати и все ни е тая дали ни треви нещо!!

    Коментиран от #65

  • 65 АУУУУУ

    1 0 Отговор

    До коментар #64 от "Йоло":

    Никой няма да те спира.... Просто ще ти регистрират камерите голф 2ката.... И трупаш глоби... И в един момент разбираш че висиш на държавата колкото за три голф 2ойки.... А това за 2та лева дето се опитват да реват.... Хайде стига ГЛУПОСТИ... Тези пари за стикера не стигат за 2 литра бензин или дизел.... А за прегледите всички знаем как някои минават... В Германия такива курници ги пращат на пресата, без да им мигне окото... Пък тук ти обясняват че били в перфектно състояние и на 100000 километра..... Айде, айде всички много добре знаем!!!!
  • 66 да де но

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    София не е България.
    и в прованса живеят хора и е неморално да ги скубеш за нечий кеф
  • 67 DrivingPleasure

    1 1 Отговор
    Освен цялата останала простотия, да сложиш винетката в средата на стъклото е още едно ниво на тъпоумие, по-новите автомобили зад огледалото имат направо изчислителен център

    Дори при по-старите има черна ивица за намаляване на слъчевото заслепяване - тоест трябва да го сложат на средата на стъклото. Пълна кретения... поредна!
  • 68 Бай Шиле

    0 1 Отговор
    Миланов,за печатницата позна но за стратегическата цел не.Тия стари коли трябва да се махат.И без това като не могат да влизат в центъра... Лошото за нас е,че най солидната автомобилна организация с двете ръце ще гласува "ЗА".Можеш ли да познаеш коя е?
  • 69 lako

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "Знайко":

    Тук е България и все още се крадът катализатори. Когато ми гарантират че катализатора ми няма да бъде откраднат отново, тогава и ще си поставя друг.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове