Last news in Fakti

27 Март, 2021 10:47 4 801 87

Нинова: Управляващите нямат мяра в наглостта

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • избори

Истинската оценка я дават фактите и истината – първи по смъртност в Европа, втори в света и последни по ваксинация, отбеляза лидерът на БСП

Нинова: Управляващите нямат мяра в наглостта - 1
Снимка: БГНЕС

Управляващите се опитват да прехвърлят отговорността за изборните протоколи на БСП, но и в наглостта трябва да има граници.

Това каза в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ лидерът на БСП и водач на листата на "БСП за България" в 16-ти МИР-Пловдив град и в 25-ти МИР София-град Корнелия Нинова, цитирана от Епицентър.бг.

За изборните протоколи Нинова посочи, че управляващите се опитват да прехвърлят отговорността на БСП. „И в наглостта трябва да има граници. Управляващите имаха мнозинство в парламента, което прие промените в Изборния кодекс. Имат мнозинство и в ЦИК, която може по всяко време да промени протокола. Имат и изпълнителната власт. Да си понесат отговорността и да гарантират изборите. Очевидно искат да пренесат отговорността за хаоса, който създадоха, на опозицията. Искат да отклонят вниманието от важните теми в момента“, обясни Нинова.

„Когато минат изборите, ще водим разговорите за възможните коалиции. На срещите ни по време на предизборната кампания идват и хора, които не са членове на БСП. По-голяма част от тях искат промяна. Забелязвам енергия, воля, желание за това нещо, така че вярвам, че това ще се случи. На първо място са проблемите, които очертава народът – бедност и доходи, неравенства, здравеопазване, икономика и образование“, коментира тя.

Хаосът при ваксинацията е налице, заяви още лидерът на БСП.

„Истинската оценка я дават фактите и истината – първи по смъртност в Европа, втори в света и последни по ваксинация. Канцлерът Меркел вчера на Европейския съвет посочи правителствата, които се оплакват от проблеми с ваксинацията, като виновници за тези проблеми.

Важно е какво ще се направи след 4 април, за да се спаси здравето на хората и да се стимулира икономиката и социалната политика. В краткосрочни мерки е важно да се възстановят списъците на възрастните, хората на първа линия и хронично болните. Да започне ваксинирането първо от тях, а не така хаотично. Да се прави от личните лекари, които познават болестите на своите пациенти и могат да проследят здравния им статус“, коментира Нинова.

По думите ѝ ваксините трябва да се доставят служебно от РЗИ на личните лекари, а не да ходят по опашки.

„Да започнат преговорите за китайската и руската ваксина.

Да се разделят болниците на COVID и чисти от COVID. Много хора не могат да се лекуват от други болници заради ограниченията. Това е в спешен порядък от наша страна, ако спечелим изборите. Трябва да бъдат гарантирани кадрите в здравеопазването“, допълни тя.

Според нея държавата трябва да плаща специализациите на лекарите, но след това те да се ангажират да работят в страната за определено време. „Държавните и общинските болници трябва да преминат от търговски дружества към лечебни заведения и електронната здравна карта на всеки българин“, каза още Корнелия Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нинчето

    68 48 Отговор
    Аз нищичко не съм приватизирала, освен няколко завода.

    Коментиран от #13, #49

  • 2 БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ

    66 65 Отговор
    А КВО ДА КАЖЕМ ЗА НАГЛОСТТА НА....ПРИВАТИЗАТОРИТЕ.......

    Коментиран от #45

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БСП....ИЗБОРНИТЕ ТУПАНИ

    58 56 Отговор
    ИСТИНСКАТА ОЦЕНКА Я ДАВА ИЗБИРАТЕЛЯТ ПРЕД УРНИТЕ....А ТАМ ВИЕ СИ ...ЗНАЕТЕ

    Коментиран от #41

  • 5 Просто човек

    41 58 Отговор
    На 04.04 с бюлетина 4!!!

    Коментиран от #7, #59

  • 6 Туй най честната

    39 40 Отговор
    Жена ли беше, я имала Импексово наследство, лулоойско, манхатънско.
  • 7 😄😄😄😄😄

    6 12 Отговор

    До коментар #5 от "Просто човек":

    😄😄😄😄😄😄😄😄
  • 8 За Българите

    36 12 Отговор
    Кой да има мярка за наглост тези където откраднаха детските, който не са мръднали с един лев майчинството. Какво очаквате от такива хора

    Коментиран от #67

  • 9 Иво

    44 34 Отговор
    Понеже ти имаш, нали,г-жо Техноимпексова...

    Коментиран от #12, #22

  • 10 БСП....ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ

    45 44 Отговор
    ПАК НАПИРАТ ЗА ПАРЛАМЕНТА, ПАЧКИ ДА ТРУПАТ,НЕИСТОВО БОГАТИ ДА СТАВАТ, КРЪВЧИЦА НАРОДНА ДА СМУЧКАТ....БСП ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ТРЪСТИКАТА, ЯКО БАЧКАТ, ЗЛОБНО ГИ ЮРКАТ, ОТ ГЛАД УМИРАТ......КЪДЕ ГО СОЦИАЛИЗМА ДРУГАРКО НИНОВА....СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ ХОРАТА С РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ....НЕ ВИ ЛИ Е.....СРАМ
  • 11 яяяя

    0 5 Отговор

    До коментар #3 от "Гошо":

    И аз ще помагам !
  • 12 Гост

    15 16 Отговор

    До коментар #9 от "Иво":

    Аз само три апартамента купих, а те крадат като безобразни. Това е лицемерие.
  • 13 ах безсилие

    39 33 Отговор

    До коментар #1 от "Нинчето":

    А Бойко никога не е пълнуил чекмеджета , това с "приватизацията" са герберастки менте опорки , остана ви само лъжата , тъй като фактите и провала и кражбите на бойковото управление вече неможете да ги скриете ...

    Коментиран от #46

  • 14 НИНОВА

    33 21 Отговор
    Нали вие се напъвахте за машини за гласувене който ние платихме и никой няма да ползва Наглостта ви наистина няма граници. БСП най честните политици с най умните избиратели
  • 15 Някой си

    27 24 Отговор
    Коалиция ама след изборите :)
    Що за глупост е това?
    Значи влизаш като патрЕотите с антигроб риторика в парламента и после извърташ задника на 180 градуса и хоп коалиция с ГЕРБ.....
    Корнелия все още не е подкрепила Президента за втори мандат....
    Глас за БСП е загубен глас.........
  • 16 1234

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гошо":

    Не можеш да уплашиш кучето със салам!
  • 17 Како Кори

    39 27 Отговор
    вие с онова кречеталото Маяма освен комунистки,и родни сестри ли сте? Еднакво нагли крадливи лъжливи...няма кой да се хване,на голите червени куки които хвърляте.
  • 18 паксметука

    24 0 Отговор
    Един пристига на работа със синина под окото.

    – Кой те фрасна? – питат колегите.

    – Жената.

    – Че защо?

    – Защото й говоря на “ти”.

    – Само заради това? Я разкажи как стана!

    – Значи, лягаме си. И тя ми казва: “Тоше, знаеш ли, ние отдавна не сме се занимавали със секс…” Пък аз, идиотът, й отвърнах: “Не ние, а ти”…
  • 19 БСП....ИЗБОРНИТЕ ТУПАНИ

    33 31 Отговор
    И МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ....ДРУГАРИ....
  • 20 Гост

    6 4 Отговор
    Социалната идея е всички заедно да изграждаме, свободно и неограничено, рамките на живота, но на практика се оказва, че всички просто трябва да се подчиняваме на вече строго определени закони и обичаи. Традицията, културното обуславяне, законите – всичко изглежда, че подтиска свободното съзнание и изсмуква енергията от нас, водейки ни към тиха и тъпа смърт в болнично заведение или в собственото ни легло (най-големия срам за някогашните самурайски воини от Япония). Работата ни, разговорите ни с приятелите, нашата любов, нашето семейство, нашите деца, с които често почти сме изгубили всички канали за комуникация. Човек няма как да не се запита в каква игра участва и може ли тя да бъде полезна за него по някакъв начин? Не е ли всичко повторение на една и съща глупост, грешка в системата, превърната по очевиден начин в норма, която незнайно защо със зъби и нокти драпаме да интегрираме в себе си? Резултат – пълна каша или пълна роботизация.
  • 21 Фен

    37 19 Отговор
    Доста е странно приватизаторката на Трансимпекс, уволнена за корупция като зам министър, продала на Гергов панаира, и т.н. и т.н., да говори за наглост!
  • 22 пешо

    13 6 Отговор

    До коментар #9 от "Иво":

    май между ушенцата ви не може да се пръкне друга мисъл. зациклили сте като "виндолс 10". поискайте лихчета, белким ви дадат нещо по-смислено.
  • 23 ХайлАдолф

    25 15 Отговор
    Ха ха. Крадеца вика дръжте крадеца .....
  • 24 счервенотознаме

    29 14 Отговор
    Как сладко обещават... а като дойдат и хоп парите изчезват ,хората се чудят на кой свят са и така до края на света и да не забравяме 1996-97г. защото явно някои се мъчат да ни заличат паметта пак... да не говорим за преди това с купоните и т.н. все благини но не за нас разбира се..! Успехи на 4.04. но за нас а не за тях оялите се от 75г. вече.!
  • 25 Антиболшевик

    22 13 Отговор
    А дали ниновка може да измисли нищо ново или само изтъркани частушки ще припява . Поне да имаше водка и сельотка ....
  • 26 Лилява

    26 12 Отговор
    Отиди в Русия и си сложи ваксината,това поне го можете!!!!
  • 27 факт

    7 5 Отговор
    така е, но ти ги легитимираш 4 години!
  • 28 шопендар

    24 13 Отговор
    и това го казва най наглата от всички жени които са се показвали в медиите,гьонсурат.
  • 29 Българка

    24 27 Отговор
    Обръщам се към всички кадърни и почтени държавни служители, които съвестно искат да работят. Всяка държава се нуждае от администрация, МВР. Само че сега кадърните ги управляват и подчиняват некадърни калинки. Администрацията също е под ботуша на мафията ГЕРБ-ВМРО и ДПС. Та нека всички кадърни, които искат да работят спокойно да гласуват против управляващите некадърници. Само така ще живеят и работят достойно, ще осигурят спокойно и свободно бъдеще на децата и близките си.
    Преодолейте страха, повярвайте в себе си и гласувайте за опозицията!

    Коментиран от #35

  • 30 Нинова

    9 9 Отговор
    Аз ще ви оправя!
  • 31 НИКОГА ВЛАСТ ЗА БСП

    28 19 Отговор
    С ПЛЮЕНЕ И ОБИДИ ДРУГАРИ, НЯМА ДА СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИТЕ.......САМО С ТОВА МОЖЕ ДА СЕ....ПОХВАЛИТЕ

    Коментиран от #50

  • 32 Цербера

    25 15 Отговор
    Тази е супер отчаяна вече. Хаха, смешница.
  • 33 До Ипексова

    26 15 Отговор
    Тия крадливи и нагли дрОгаре , взели да приказват за морал , че на два пъти фалираха държавата , голЕм смях пада .
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Hainz

    5 12 Отговор

    До коментар #29 от "Българка":

    Предлага работа, на две българка, почасова, доходна. С панамерата ще ви караэл от нощната смяна. Конглтакт Индустриещрасе Кьолн
  • 36 Йосиффф

    16 21 Отговор
    НАГЪЛ Е САМО ПРОСТИЯ ЧОВЕК,А В ГЕРБ ВСИЧКИ КЪРТЯТ ГЛУПОМЕРА.

    Коментиран от #37, #68

  • 37 НИНОВА......В УПЛАХ

    26 16 Отговор

    До коментар #36 от "Йосиффф":

    ЯВНО ИЗБИРАТЕЛЯТ МИСЛИ ДРУГО...ЩОМ КАТО ТОЛКОВА ДЪЛГО БСП СА В ДЪЛБОКА...ОПОЗИЦИЯ
  • 38 ГРАД КАЗАНЛЪК

    10 26 Отговор
    Нинова обичам те

    Коментиран от #58

  • 39 pepy

    29 4 Отговор
    Предизборната кампания определено не е като празника преди няколко дни...

  • 40 Бойко Борисов

    2 4 Отговор
    Към кой тип хора принадлежим?

    Социумът, обществото, целия този ред и ритуалност, в никакъв случай не може да се каже, че е изцяло тъмно явление! Напротив, работата е там, че има неща, които социалната система обезпечава добре и други, които затруднява. Дори да зарежем изцяло въпроса за някаква си там система, в която сме програмирани ден след ден, а да си отговорим направо какви хора сме ние!

    Просто трябва да си отговорите какъв човек сте. Най-вероятно отговорът ще е, че сте част от системата, обичате я, допада ви, съгласен сте с нея и това е прекрасно. Няма проблем в такова положение. Обаче има шанс и да разберете, че изобщо не сте част от нея. И тогава започва наистина интересната част от пътя ви, защото тя няма да е свързана с шаблона, който 98% от хората прожектират пред себе си всекидневно, за да оцеляват.

    Оглеждайте се навсякъде около себе си и разбирайте дали имате връзка с тази работа. В сърцето си нон-стоп ще чувствате това, както сте го чувствали и досега. Няма място за симпатии тук. Може някой древен майстор да ви е много любим, или някой съвременен човек – ваш приятел – да ви е симпатичен и да искате да сте като него. Зарежете това! Говоря ви за връзки вътре във вас.
  • 41 Тито

    13 12 Отговор

    До коментар #4 от "БСП....ИЗБОРНИТЕ ТУПАНИ":

    В коя България живееш ти бе кон с капаци -по всички точки и параграфи сме на последно място и на тебе ти харесва ееее мн.жалко

    Коментиран от #48, #57, #62

  • 42 К 1929

    15 34 Отговор
    НИНОВА МОЖЕ ДА НЕ Е КИТКА ,НО КАТЕГОРИЧНО Е ПО МАЛКОТО ЗЛО В СРАВНЕНИЕ С БОЙКО.
  • 43 Червен и ляв

    22 11 Отговор
    Управляващите нямат мяра в наглостта си ,но и ТИ не им се даваш и не падаш по-долу. Облякла си това червено сако и го развяваш от две седмици ,без да го сваляш ,само да заблуждаваш изкуфелите пенсионери ,колко си уж "червена и лява" и мислиш за ...тях...Голям смях ,като във вица : "Тате...тате...какви са тези плодове на това дърво? ...Ами сини сливи моето момче...Ами защо са червени ?...Защото са зелени -детето ми " ...Червена си само със сакото си ,а иначе ЧЕРВИВА с мангизи,както цялата ти кохорта около тебе...а си ръгнала интересите на бедните и онеправданите да браниш...Айде...де ...Не всички вече сме толкова заблудени.
    Не съм трол, пиша искренното си мнение ,като ...истински с леви убеждения човек, който от тия от това БСП е дълбоко огорчен.
    Никаква опозиция или камо ли алтернатива не сте вие . Подпирате само статуквото и го "играете" ,защото си знаете ,колко сте уязвими от страна на далавери и ...ВИЕ !
  • 44 благой

    15 12 Отговор
    БСП СА КОМУНИСТИ,А ГЕРБ СА ТУРБОКОМУНИСТИ.
  • 45 Приватизацията

    10 22 Отговор

    До коментар #2 от "БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ":

    бе наложена и осъществена от СДС - същите, които сега са в един екип с ГЕРБ. Искате ли да ви цитирам думите на тогавашния - а и днес - мастит седесар и еврогерб депутат Ал.Йорданов - или сам ще ги откриете? А митът "Нинова приватизира НЯКОЛКО/?/ завода" е поредният опит чрез лъжи да се хвърля кал по противника... /

    Коментиран от #47

  • 46 НИНОВА ИМПЕКСА

    22 18 Отговор

    До коментар #13 от "ах безсилие":

    КЪДЕ ГИ ВИДЯ ТИЯ ПЪЛНИ С ЕВРАЦИ ЧЕКМЕДЖЕТА....НА СНИМКА В ИНТЕРНЕТ......ВИЖ ИМПЕКСА Е НЕЩО....РЕАЛНО, ДРУГАРИ ОТ БСП
  • 47 НИНОВА......В УПЛАХ

    24 11 Отговор

    До коментар #45 от "Приватизацията":

    САМО ЧЕ НАЙ МНОГО СЕ НАКАПАХА ДРУГАРИТЕ ОТ....БСП....НАЙ ГОЛЕМИТЕ МИЛИАРДЕРИ СА ОТ КОТИЛОТО НА БСП
  • 48 БСП....ИЗБОРНИТЕ ТУПАНИ

    13 10 Отговор

    До коментар #41 от "Тито":

    НЕ Е ВАЖНО КВО МИ ХАРЕСВА НА МЕН....А КВО ХАРЕСВА...ИЗБИРАТЕЛЯТ...А ТАМВИЕ СИ ЗНАЕТЕ....ДРУГАРИ
  • 49 Бай Стою касапина

    20 9 Отговор

    До коментар #1 от "Нинчето":

    Бъркаш. Не няколко завода, а няколко Импекса и то на младини. Сега вече е стара ку. умявка а и мангизите свършиха. Затова обикаля по студиата и лъже като за последно. И сигурно номерът пак ще мине, балъци бол. И пак ще си папка четири години до следващите избори когато за пореден път ще наглее. И така нататък и така нататък. Живот!
  • 50 Шматка

    9 9 Отговор

    До коментар #31 от "НИКОГА ВЛАСТ ЗА БСП":

    Моля? Значи за БКП (герп) може, а за БСП не може? При това Инспектора е член (все още), но Нинова никога не е била - не го ли знаеш?

    Коментиран от #52

  • 51 гост

    10 10 Отговор
    Тая е на бело. Никой не иска да прави боц - боц с нея.
  • 52 НИНОВА......В УПЛАХ

    15 11 Отговор

    До коментар #50 от "Шматка":

    ЗНАМ ЧЕ ДРУГАРКАТА Е БИЛА В...СДС....ЩОМ И ТЯ ВИ Е ЛИДЕР....ЯСНО..
  • 53 Корнелийо

    16 9 Отговор
    А твоята наглост мяра имаше ли като краде милиони от приватизацията!!!
  • 54 Азззззззззз

    4 9 Отговор
    Тази е троянски кон на Ротшилд.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 НИНОВА......В УПЛАХ

    10 7 Отговор
    НИНОВА ,ТВОЙТЕ ЗАКЛЮЧЕНИЯ СА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ....ВАЖНО Е КВО МИСЛИ ЧОВЕКА ПРЕД...УРНАТА....А ТАМ ВИЕ СИ ...ЗНАЕТЕ
  • 57 чичо

    8 6 Отговор

    До коментар #41 от "Тито":

    И така да е,не е заради ГЕРБ.Но ще си останем последни ако,след 50годишното управление на БСП не ви е дошъл акъла и отново ги изберете.
  • 58 БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ

    3 7 Отговор

    До коментар #38 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    И АЗ И АЗ НА 04.04.21 ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕМ КОЙ КОГО ЩЕ......😂😂😂😂😂😂
  • 59 pepy

    10 2 Отговор

    До коментар #5 от "Просто човек":

    Това "о" в края на първата дума сигурно е някаква грешка, най-вероятно от бързане...
  • 60 Абв

    14 8 Отговор
    Гадна подла комуняга.Тая е само за ра....л
  • 61 Знайко

    6 9 Отговор
    Бължария е на първо място по смъртност не само заради коронавируса. Там е заради застарялото население, заради емигриращите и нераждащи деца млади. Заради това, че МРЗ на един младеж, от който искаме да създава и отглежда деца е колкото средната пенсия, но в същото време 3 пъти по-ниска от максимялната пенсия. А виновни за това еднакво са всички управлявали паследните 20 години. ГЕРБ управляват 2 пъти по-дълго от БСП, и затова тяхната вина е 2 пъти по-голяма. Иначе и ГЕРБ и БСП са еднакво некадърни и корумпирани. Еднакво противни са ми и Борисов, и Нинова. Интересува ги не да подобрят живота на народа. А ги интересува само как да си напълнят чекмеджетата с пачки с евро банкноти. Имам един въпрос преди корона вирус пандемията. България на кое място по смъртност беше? Здравеопазването и преди и сега е еднакво лошо и корумпирано. Истината е, че и когато корона вируса си отиде, България ще продължи да е на първо място по смъртност. Защото, просто политиците не искат да видят истината. Причина за това са крадливите и некадърни политически върхушка от всички цветове. И некадърните и корумпирани депутати, министри, чиновници, прокурори, съдии, лекари ...
  • 62 стоян

    13 3 Отговор

    До коментар #41 от "Тито":

    До 41 ком -Не е вярно другарю -руснаците са доста по бедни от нас -провери

    Коментиран от #65

  • 63 Само минавам

    6 7 Отговор
    Който и да е новият премиер (без Инспектора, той пак ще вземе заем), дупе да му е яко! Ще завари оскубан бостан, милиардни дългове, неработещи институции и пълен хаос в останките от държавата ни. И години борба с борисовщината и опростачването на народа!
  • 64 666

    15 6 Отговор
    За какви ваксини говори червената Чума. Тези същите говореха че няма вирус горяха маски не спазват здравните забрани. По селата никой нищо не спазва. Това са комунистите лицемери и прости хора. 🤩🤩🤩🤩🤩
  • 65 Само за сведение

    3 11 Отговор

    До коментар #62 от "стоян":

    Възможно са е така. Но! В класацията на ООН по индекса PPS (паритетна покупателна способност) "бедните" руснаци са със седем места по-напред от "богатите" българи. Отделно, че всеки български гражданин дължи някому в чужбина към 5000 евро, а всеки руски гражданин дължи...47 евро! Та кой, казваш, е по-зле?
  • 66 Анонимен

    2 4 Отговор
    Нинова пари дават дпс. Майче на 100 % истина. Нинова... Една туркиня каза, търси си мъж е.. Бач и кон ездач, преди години, и 2 мъже умрел
  • 67 Черен Петър

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "За Българите":

    Ай стига лъга бре! Питай бате си Бойко къде са и детските и майчинските!
  • 68 чичо

    3 3 Отговор

    До коментар #36 от "Йосиффф":

    Никой не е виновен,че другия е тъп.Че не разбираш по-умните,си е твой проблем.
  • 69 НевЕрващ

    11 6 Отговор
    На приказките на тая, толкова вЕрвам, колкото и на приказките на лъжлива крушовенска копанарка...
  • 70 Соломунчо

    6 3 Отговор
    Да не я патентовала?Наглостта е по-заразна от К19.
  • 71 чичо

    5 0 Отговор
    ФАКТИ,похвалих това което сте написали под статия,а вие ме изтрихте.Е,тогава написаното е тъпо.Сега доволни ли сте?А към другите-нали разбрахте защо избирателно ви трият?
  • 72 UYU EU

    6 4 Отговор
    Някой да каже,ако се сети,да е сътворила нещо обществено полезно и по-значимо от присвояването на Импексите.Разрешено е и продължително чесане по лимбите.
  • 73 НикогаПовечеБСП,СДСиГроб-Чуми

    10 4 Отговор
    И ти също,нагла ОФСО !
  • 74 Българин

    11 4 Отговор
    Крадците викате дръжте крадеца
  • 75 28 28 28 ПОБЕДА

    7 4 Отговор
    Нинова в канала при фекалиите и плъховете. Завинаги. Турбо селска яхния.
  • 76 Стара чанта

    8 6 Отговор
    Курни, по наглост, дебелоочие, арогантност и лъжи скъсяваш дистанцията до примата Тръмп ! Сигурно за теб и партийката ти това е голямо постижение и повод за гордост , червени , безродни УРОДИ !
  • 77 Милев

    7 10 Отговор
    Успех на Нинова! Само тя може да извади държавата от лапите на мафията!
  • 78 Дърта комуняга

    9 5 Отговор
    хаха, а по ваше управление на кое място бяхме Ма, 1$ = 3000Лв, що пенсионери измряха тогава, а импексова се нагуши яко нали, МА ???
  • 79 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    ИЗПОВЕД : " АЗНЕСЪМ НАГЛА ЖЕНА /ВЕЧЕ БАБА/ ...АЗ СЪМ МАСКИРАНО
    СИНЬО СЪРЦЕ - С ЧЕРВЕНА ОДЕЖДА ..НО НАГЛОСТТА МИ Е ПРОТИВНА -НАБЛЯГАМ НА - МИ ...ТЕ СА НАГЛИ -А АЗ НЕ СЪМ- КАТО ТЯХ - АХ -АХ -АХ " !!!!!!!!!!!
  • 80 Фаро

    4 1 Отговор
    Ах колко си долна и двулична сякаш с ББ една майка ви е раждала и една партия ви е отгледала
  • 81 Споко Импексова

    7 2 Отговор
    Теб по наглост никой не може да те изпревари.
  • 82 Чата

    2 2 Отговор
    И защо Корнелия трябва да ми казва, че отличителен белег на герберастията е гьонсурат и наглост!? Това е всеизвестно! Да те наричат тъпа, кържалийка и гугутка и ти пак да напираш за председателския престол и да се хилиш на вожда точно като как те е нарекъл!? Оная, кафеджийката от Видин пък отивала в Герб, защото били най образовани и почтени! Утпадъци!!!
  • 83 Другия с коня

    8 0 Отговор
    Лустрация на Комунистическите партии и Правоприемните им такива...Отивайте на Бунището на Историята където ви е местото.....
  • 84 7654321

    3 0 Отговор
    ..и успяха с факти, а не с размахване на папка за спечелено импекс дело, последващо сядане на нея за да изчезне завинаги...
  • 85 БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ

    6 2 Отговор
    ПАК НАПИРАТ ЗА ПАРЛАМЕНТА, ПАЧКИ ДА ТРУПАТ,НЕИСТОВО БОГАТИ ДА СТАВАТ, КРЪВЧИЦА НАРОДНА ДА СМУЧКАТ....БСП ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ТРЪСТИКАТА, ЯКО БАЧКАТ, ЗЛОБНО ГИ ЮРКАТ, ОТ ГЛАД УМИРАТ......КЪДЕ ГО СОЦИАЛИЗМА ДРУГАРКО НИНОВА....СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ ХОРАТА С РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ....НЕ ВИ ЛИ Е.....СРАМ
  • 86 Истината

    6 1 Отговор
    Нинова: Ние нямаме мяра в наглостта!Боже,колко много п-ростащина има в БСП,Боже!
  • 87 Георгиев

    1 1 Отговор
    Наглост - думи изричани от - К.Н.+И.Костов=2,5 год.в неговото
    правителство-уволнена за??????,К.Н.+Станишев+Р.Овчаров =
    2,5 год.в правителството -уволнена.По-това време мин.на култ.
    Ст.Данаилов/св.му памет/-прокараха закон в Нар.събр.-Бобокови +
    Божков да си направят частни музеи-на каква цена за БСП?????
    Да си каже!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове