Last news in Fakti

28 Март, 2021 07:27 3 250 73

Лъчезар Борисов: ГЕРБ има основание да очаква голяма подкрепа на изборите

  • лъчезар борисов-
  • министър на икономиката-
  • герб-
  • избори

В България по време на криза се вдигаха заплатите, което е показател за добро справяне на бизнеса, заяви министърът на икономиката

Лъчезар Борисов: ГЕРБ има основание да очаква голяма подкрепа на изборите - 1
Снимка: БГНЕС

"Искам бизнесът да работи, но е важно и здравето на хората, когато работниците са здрави, бизнесът работи и икономиката върви напред".

Това каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS настоящият министър на икономиката Лъчезар Борисов и кандидат за депутат от управляващата партия ГЕРБ.

"Близо 2 млрд. лева са изразходвани по разплащания, свързани с подпомагане на бизнеси, засегнати от пандемичната обстановка. За засегнатите бизнеси мерките за подпомагане продължават", информира още министърът.

Той допълни, че в България по време на криза са се вдигали заплатите, което е показател за добро справяне на бизнеса.

Лъчезар Борисов заяви още, че за модернизация на бизнеса се предвиждат допълнително 2,6 млрд. лева и добави, че данъчната политика ще останен същата, защото тя е доказала, че работи, запазва се и плаският данък.

"Предвидени са средства и за дигитализация, за саниране и други дейности, свързани с Зеления пакт", допълни още Борисов и информира, че в бъдеще се предвижда да се използва водорода като енергийно гориво.

За приемането на еврото министърът е убеден, че България ще се прави със срока, а самото приемане в Еврозоната още повече ще увеличи кредитния рейтинг на страната, който и без това е висок, въпреки кризата.

Относно проблемите на туризма Лъчезар Борисов очаква по-добър сезон от миналата пандемична година, като отново се разчита много на бъларските туристи.

Той заключи, че ГЕРБ има основание да очаква голяма подкрепа на изборите, изхождайки от добре свършената работа и видимите резултати.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поп Кръстю

    7 111 Отговор
    Мафията в България губи почва под краката си. В последните години абдикацията на „бизнесмени"- мафиоти стана ежедневие.
    Ренегатите и техните лакеи чрез новосформирани политически партии, правят отчаяни напъни да си върнат заграбеното с всякакви средства, включае това число меркантилни- поръчкови медий, които за жълти стотинки са готови да промиват мозъците на аудиторията. Единствената политическа сила, която има воля и ресурс да направи България по- добро място за живеене е ГЕРБ бюлетина №28

    Коментиран от #7, #70

  • 2 БАЙ Х@Й‼

    86 1 Отговор
    НЯМА фирма която САМА да е вдигнала заплатите на РОБИТЕ си ‼
  • 3 КОТарАК

    89 3 Отговор
    видимите резултати са ,че Боко обикаля с джипа и заравя пачки и кюлчета из страната :) доста добра работа свърши последните месеци

    Коментиран от #20

  • 4 Гражданин

    101 2 Отговор
    Леле, тези явно живеят на друга планета. Яките обещания са пуснати в ход. След това, ще видим. Важно е да има шарани да се закачат.
  • 5 БАЙ Х@Й‼

    78 1 Отговор
    След административно вдигане , разликата между заплатите у нас и в чужбина вместо да намалява се увеличава ‼
  • 6 Subaru WRX

    85 3 Отговор
    Заради 11-годишните кражби на Борисов ли и мутризацията на страната?! И последните места по всичко? Ще има изправени пред съда за престъпленията на мутрата.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Елтов

    8 20 Отговор
    А ПО ТОА " Последен Софиянец" ЦЕЛА ГОДИНА ВЕЧЕ ИМ ПРАВИ АГИТАЦИЯ. Оставете глупак да ви злепоставя и ще се вдигнете в очите на всички.

    Коментиран от #12

  • 9 РЕАЛИСТ

    70 1 Отговор
    Значи ето къде бил ключа за бараката? С въвеждането на еврото, щял да се вдигне кредитния рейтинг на България. Целта на тези некадърници от ГЕРБ е да теглят заеми на поразия.
  • 10 ла верита

    51 4 Отговор
    Долу тартора на ГЕРБ,небългарина Бахур Бахар!!!
  • 11 Народът

    3 49 Отговор
    Aкo им дoйдe aкълa нa Бългaритe и нe ce пoдвeждaт oт вeчe бититe пишмaн пoлитици щe им ce нaлoжи дa пoвтoрят пaрлaмeнтaрнитe избoри прeз 2009 гoдинa.Другa aлтeрнaтивa нямa.В прoтивeн cлучaй Бългaрия щe ce върнe пoнe 15 гoдини нaзaд.С бюлетина № 28 !
  • 12 мислещ

    37 5 Отговор

    До коментар #8 от "Елтов":

    Да бе, баш за ГРОБ ще гласувам, защото някой си бил уж злепоставил някой си друг. Защо изобщо се опитвате, ГРОБ-троловете? Ясно е, че има само два типа хора - едните са само условно хора и ще си гласуват за вас така или иначе, а другите са хора и няма да гласуват за вас така или иначе.
  • 13 Народът

    3 58 Отговор
    А кой ще построи магистрала "Хемус",магистрален път Видин-Ботевград,тунела под "Шипка",тунелът под "Петрохан",магистрален път Русе-Казанлък,магистрала "Черно море",магистрала "Европа",магистрала "Струма",7-ми блок на АЕЦ-Козлодуй?!Кой ще познае?Подсказвам-4-ти мандат на ............С бюлетина № 28 !

    Коментиран от #16, #31, #35

  • 14 Икономика Лайър

    39 1 Отговор
    Вдигането на заплатите в частния сектор няма нищо общо с политиката на правителството. Би било обратното ако правителството каже да няма по-ниска почасова ставка от 1 януари 2021 г. в Германия е в сила минимална работна заплата от 9,50 евро бруто на час, която важи за всички работници, а у нас ?
  • 15 Кочо

    29 5 Отговор
    Лошото е че всеки плюе по герб и накрая печелят с разлика.как става така не знам.всъщност всеки знае но нищо неможе да направи.

    Коментиран от #17, #19, #38

  • 16 Никога с гробарската бюлетина

    41 4 Отговор

    До коментар #13 от "Народът":

    Обединени срещу загробващата партия на най-неграмотния и корумпиран премиер в историята на България. Ще гласуваме на 04.04.2021 за сваляне на толупа златолюбец и кюлчедържач. Никога за пошлата кебапчийска партия купуваща гласове и изнудваща бизнеси. Само за партия със социална насоченост и план за изкореняване на мизерията и корупцията - БСП за България", на които се падна бюлетина номер 4
  • 17 хаджи дончо

    38 3 Отговор

    До коментар #15 от "Кочо":

    Ако спечелят и сега ще играят неокастрените суровици!!!

    Коментиран от #68

  • 18 пешо

    30 1 Отговор
    лъчо плещи глупости. ама като един път си е дал г*** под наем...
  • 19 Винету я

    34 4 Отговор

    До коментар #15 от "Кочо":

    На тях, гербаджийте им е изгодно да има хартиени бюлетини за да пробутат несъществуващи гласове, затова не искаха машинно гласуване. Изгодно им е да подържат патладжанения гласоподавател за да дава вота си срещу едни 50лв. Знаем им номерата, да броят в секциите техни хора. Да подържат страха за ковид и да има болни за да не могат хората да идат да гласуват. Все дребните сметки на Толупа.

    Коментиран от #22

  • 20 смях

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Хахаха! Сега кажи, че е заровил злато в лозето ти и не се грижи за обработката му. Само пръскай и наесен бери.
  • 21 Ваща

    26 0 Отговор
    Мама до кога? Бе нагли типове такива всичките сте едни и същи противни мазни физиономии,които реват яко за бой
  • 22 мислещ

    18 0 Отговор

    До коментар #19 от "Винету я":

    Някой да ме поправи, ако греша, но нали гласовете от тези машини в крайна сметка пак ще се вписват в хартиените протоколи както останалите? Как точно машините възпрепятстват манипулациите? И това ако не броим вероятността за манипулации на софтуерно ниво, както се случи в САЩ (Заедно с предостатъчно манипулации и на хартиените бюлетини, въпреки наличието на машини).
  • 23 За затвора

    21 0 Отговор
    Ще получите подкрепа. Дано да влезете по бързо.
  • 24 Платена подкрепа

    18 0 Отговор
    Ше раздавате пари за гласове.
  • 25 МОЗ

    24 0 Отговор
    Преди имаше един Лъчо мозъка сега друг го замества. ГЕП само такима да иска човек плюс калинки в изобилие.
  • 26 Да ама не

    26 0 Отговор
    Кои заплати се вдигаха да земеш да уточниш, бунако! На държавните хрантутници се вдигаха! Ясно е с каква цел!
  • 27 айде ниц

    12 0 Отговор
    Лъчезар Борисов: ГЕРБ има основание да очаква голяма подкрепа на изборите................АКО СТРУВА 50 -100 лв. ИЛИ СЕ ХВАЩА НА .......ЩЕ ДАМ /но не от шкафа/, ЩЕ НАПРАВЯ /но некачествено/ , ЩЕ ВИ ОПРАВЯ /с 200/, ЩЕ ВИ НАТЪРТЯ /както до сега/ И Т.Н............... ДА си го избират !!!
  • 28 1212

    15 0 Отговор
    Аре на 04.04 като свириме мача тогава да се изказваме
  • 29 Крис51

    18 0 Отговор
    Този явно е голям мечтател, страдащ от тежка форма на делюзия. Тези основания са само в мокрите му сънища.
  • 30 9999

    15 0 Отговор
    Освен на чиновниците не знам на други да им вдигат
    заплатите и, то за сметка на увеличение на дълга.
  • 31 Крис51

    12 0 Отговор

    До коментар #13 от "Народът":

    Ще построят те... Като знаем, че по качество на пътната мрежа сме гола вода - между Виетнам и Лаос. Можете да се убедите лично в международните данни. Пътищата във Виетнам са по-качествени от нашите. Който иска още срутвания и свлачища и безчет скандали, да си гласува за тях. Не виждам кой здравомислещ човек може да ги подкрепи.
  • 32 ТИ НЯМАШ

    11 0 Отговор
    ДУМАТА. КО СЕ ПЕРЧИШ. ИЗДАЙ НОВА ЗАПОВЕД БИБИТКО ДА ТИ Я ОТМЕНИ. АКО БЯХ АЗ НА МОМЕНТА СИ ОБИРАМ КРУШИТЕ. НЯМАШ ЛИ
    ДОСТОЙНСТВО?!!??
  • 33 Гнида

    18 0 Отговор
    Долу герб ! За 10 години не видях нищо положително !
  • 34 Аз40🏴‍☠️

    19 1 Отговор
    ГЕРБ освен чрез огромна изборна измама няма никакъв шанс да спечели. Цялото българско население намиращо се по целия свят ще гласува против тях. Това не е политическа партия, а орган за провеждане на прочистване от населението на страната. Вижте демографията, просто мислете!

    Коментиран от #36

  • 35 Ти не си НАРОДЪТ

    7 0 Отговор

    До коментар #13 от "Народът":

    А си ТРОЛЪТ!
  • 36 Реалността

    2 17 Отговор

    До коментар #34 от "Аз40🏴‍☠️":

    Напротив, всеки нормален човек в България ще гласува за ГЕРБ. За щастие ние сме много повече от червените болшевишки кратуни и ГЕРБ ще продължят да управляват държавата до окончателното затриване на мързеливите русофили и комунисти.

    Коментиран от #39, #41

  • 37 До нещастника

    11 2 Отговор
    Абе серсемин грозен, имам две дружества изрядни и отнели петнайсет години от живота и близките ми и няколко семейства, които са с мен от самото начало. Ела лично и ми ги обясни тия глупости на мен, не на плебса гербав. Обясни за НАП след получаване на т.н. помощ и за тривиалните ви процентно - правилно - фирмените схеми!?
    Ако изчезнете хора и бизнес ще се оправят сами. Не веднъж е доказано.
    Търтеи некадърни!
  • 38 България в Нато и Европейския съюз

    2 13 Отговор

    До коментар #15 от "Кочо":

    Кочо не разбираш ли че тези дето плуят по ГЕРБ в този сайт са една шепа лумпени които друго не могат да правят освен да пръскат злоба и жлъч около тях. Народа е с ГЕРБ защото вижда промяната към по добро бъдеще което неимоверно е в Европейския съюз и НАТО и далеко от болшевишката отрова ☠ която 45 години съсипваше хубавата ни страна. Затова всеки нормален човек в България ще гласува с бюлетина номер 28.

    Коментиран от #40, #48

  • 39 До нещастник номер две

    9 0 Отговор

    До коментар #36 от "Реалността":

    Ти не си нито нормален, нито самостоятелно мислещ, нито свободен човек. Ти си закрепостен панелен плебей, търпял цял живот унижение по подразбиране, че всъщност е нормално. Ако до сега си чакал комунизма да свърши и продължава тая ти борба за правда,
    ще трябва да приемеш, че междувременно си изживял три четвърти от жалкото си съществуване с прекрасен гарантират от ГЕРБ стандарт равен на около седемстотин лв на месец.
    Страхотно постижение.
    Браво!
  • 40 Идиотиум

    6 2 Отговор

    До коментар #38 от "България в Нато и Европейския съюз":

    Неграмотен си!

    Коментиран от #42, #49

  • 41 Аз40🏴‍☠️

    4 2 Отговор

    До коментар #36 от "Реалността":

    Вас все ви гонят комунисти с червени ....и. Направо настръхвам като си помисля, в какъв ужас живеете. Уфф!
  • 42 България в Нато и Европейския съюз

    2 11 Отговор

    До коментар #40 от "Идиотиум":

    Нима искаш да кажеш че неграмотните в България сме повече от" умните "като теб,защото на 4.04 ще изберем Герб да управляват България. Напротив разумните и умни хора сме повече от неграмотните като вас които мечтаят страната ни да се отклони от правилния път.

    Коментиран от #44

  • 43 Лили до ема

    8 0 Отговор
    Лошо управление и видими кражби типично по комунистически оставка и разследване
  • 44 Аз40🏴‍☠️

    13 0 Отговор

    До коментар #42 от "България в Нато и Европейския съюз":

    Ето това са резултатите от 30 годишните политики на мултипартийната измишльотина. Да се делим на тиквеници, разумни и незаинтересовани. Всеки един защитаващ ГЕРБ тук е трол на заплата в партията-майка. Не сте легитимни, точка.
  • 45 Васил

    6 0 Отговор
    Ще има да чака гладна кокошка просо сънува.
  • 46 Алигофрен

    6 0 Отговор
    Човече,ти си позор,какво достойнство имаш
  • 47 Караколю

    7 0 Отговор
    Разбира се, че очаквате голяма подкрепа! Дори постоянните жители на гробищните паркове се гласят да дадат вота си за вас...Това го чух оня ден от един такъв в трамвая...
  • 48 Крис51

    5 1 Отговор

    До коментар #38 от "България в Нато и Европейския съюз":

    Ха-ха, "неимоверно" значи? Не знам кога някой ще ви ограмоти. За жалост всички привърженици на ГРОБ-арите са потресаващо неграмотни безкнижници, по образ и подобие на жалкия им вожд. Шехерезада защо не ви пуска по едно елементарно тестче за грамотност, преди да ви ангажира? А може и тя да е същата стока, не съм я следила всъщност.

    Коментиран от #59

  • 49 АУУУУУ

    2 5 Отговор

    До коментар #40 от "Идиотиум":

    Пък твоя коментар е върхът на ЕНТЕЛЕГЕНТНОСТТА🤡🤡🤡 😂😂😂😂 А ЗА ИЗБОРИТЕ..... ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА ВЛЕЗЕШ НА 5ТИ АПРИЛ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ 2️⃣8️⃣🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 50 Няма такъв заспал народ

    4 1 Отговор
    Има много цветнокожи които под строй ще гласуват и раздутата до неузнаваемост администрация и полиция, пожарна, гранична и военни с промити мозъци, че ако не гласуват за тях ще бъдат уволнени, или ако дойде нова партия тя ще ги уволни и така.
  • 51 vvvvv

    3 0 Отговор
    Съвсем е превъртял, живее в друга реалност.
  • 52 E Dainov

    9 0 Отговор
    Борисов е готов да Изпепели България, за да Оцелее!
    Държавата на ГЕРБ – това е добре смазана машина за плячкосване. Това си представя всеки българин, като чуе името на управляващата партия и лидера й- диктатора Бойко Борисов. Затова Диктаторът така се е вкопчил във властта и не смее да я пусне. Не защото не иска да се оттегли, а защото го е Страх! Заради оцеляването си е готов да изпепели България!
  • 53 Курумпе

    2 0 Отговор
    Видимите резултати..ще ги Видите Всички..след нагласените Избори с ясни победители!До есента в Бг ще има мазало от мизерия и беднотия, а десетки хиляди ще са ежедневно по площадите, за да Ви Благодарят за "резултатите' довели ги до нечовешка беднотия!Тогава ще видите истинският резултат...а и не забравяйте, че Божков Ви дебне от засада!Е, усетихте ли какво Ви чака...Хората Ще бъдат СМЕЛИ!Вашето свършва още с облагането на ВСЕКИ БЪЛГАРИН дето ще Глобите с РЕкет от продажбите на вехториите по ЕКОНт, за да купи храна за семейството Ви..Почвате с Изстискването на най-бедните..и ТЕ ЩЕ ВИ БЛАГОДАРЯТ, Бъдете Сигурни!

    Коментиран от #56

  • 54 Gowko

    4 0 Отговор
    Очаква се Нова мутация на вируса ГРАБ.Още по грабителски и опустошителен.ГРАБ и ДПС.
  • 55 chi

    2 0 Отговор
    Щото закопаха държавата, за това ли?
  • 56 АУУУУУ

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "Курумпе":

    Иеееее сам ли го написа или копи от Фейсбук.... Направо си за Пулицър.... За "умни тролове" обяснявам това няма нищо общо с "нощни пилюции" 😂😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #61

  • 57 1989 г

    1 0 Отговор
    да живее народната милиция и нейните настоящи кадри!!!
  • 58 ХАН КРУМ

    1 0 Отговор
    КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ТЪП ,ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ,ЧЕ НИТО НЯКОЙ ВИ СЛУША, НИТО ВИ ВЯРВА.ТОЛКОВА СТЕ ОМРЪЗНАЛИ С ЛЪЖИТЕ СИ ,ЧЕ СТЕ ТРУДНИ ЗА ПОНАСЯНЕ.ТИ СЕ ПОДГОТВЯЙ ОТГОВАРЯШ ЗА ББР, ВМЕСТО ДА СЕ ЗЪБИШ ПРЕД КАМЕРИТЕ.
  • 59 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Крис51":

    Бойко Борисов Ви “изработи” всички МАНИПУЛАТОРИ и МАНИПУЛАТОРКИ и се промуши през "иглени уши" . Ето за това Ви е яд, най-вече на себе си, че проспахте и подценихте "бодигарда на бай Тошо", а всъщност РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“.
    ... Пък Бойко е СЪОБРАЗИТЕЛЕН ШОП, не пада в капаните дето му ги подлагате на всяка крачка. Пък за феноменалният му рефлекс и способност да отреагира вярно при непредвидени обстоятелства, да не говоря.
  • 60 клещи

    3 0 Отговор
    Това е Лъчо Мозъка №2. Зъбите са му като клещи. Типичен гербераст
  • 61 Курумпе

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "АУУУУУ":

    Пожелавам ти, цял живот да обслужваш другарите от герб и властта, с надеждата да пружат дребни парици и в твоята паничка!Нито си ми на акъла, нито на парите драги!Вие сте там, долу и ниско, винаги в поза "партер" и така Ви харесва , че отдавна сте забравили Как ходят ДОСТОЙНИТЕ ХОРА - Изправени и Достойни!Краят е близо.., даже толкова близо, че няма как да го осъзнаете, особено вие лакеите...
  • 62 ФАКТ

    2 0 Отговор
    В 1340 ГОДИШНИНАТА ОТ ОСНОВАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, В ИСТОРИЯТА И НЕ Е ИМАЛО ПОЛИТИК, КОЙТО ТАКА ЦИНИЧНО ДА Я ПРЕДАДЕ, ДА СЕ ИЗГАВРИ С НЕЯ И ТО ПОКАЗНО, ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ, КАКТО БОРИСОВ НАПРАВИ С НЕЯ, ОТ ЛАКОМИЯ И АЛЧНОСТ /ПО-СКОРО ШИЗОФРЕНИЯ/ЗА ВЛАСТ.
    С ТОЗИ ШПИОНАЖ, ПО НАРЕЖДАНЕ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ДА СЕ ИЗГАВРИШ С РОДИНАТА СИ Е ЧИСТ ИДИО---ТИЗЪМ. НАРОДА ТРЯБВА ДА ГО ВИДИ ТОВА И ДА ГО ОТСЪДИ, ЗАЩОТО И ДРУГ ПЪТ СА НИ СКАЛЪПВАЛИ ТАКИВА НОМЕРА- НОМЕРА С ПАПАТА, НО ДРУГИ ДЪРЖАВИ СА НИ СКАЛЪПВАЛИ, БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ИЛИ ДЪРЖАВНИК НЕ СИ Е ПОМИСЛЯЛ ЗА ТАКАВА ГАВРА И ОПЛЮВАНЕ.
    САМО НИЩО......ЖЕСТВОТО БОРИСОВ СИ ГО ПОЗВОЛИ.
    МАСОВО ГЛАСУВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ БЪЛГАРИ, ЗА ПАРТИЯ, КОЯТО НЯМА ДА СЕ КОАЛИРА С ГЕРБ И ТО ЗА ТАКАВА, КОЯТО ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА. МНОГО ГИ ТЪРПЯХМЕ! 3 ПЪТИ МУ ДАДОХМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА Е НА ВЛАСТ И 3-ТЕ ПЪТИ СЕ ИЗГАВ----РИ С НАС И ПРОЯВИ ГЕНО-----ЦИД!
  • 63 УСПЕХ

    3 0 Отговор
    ВCИЧКO, КOEТO НA ГEРБ НE ИМ ИЗНACЯ E ФAЛШИФИКAЦИЯ!

    ПAЧКИТE C EВРAТA И КЮЛЧEТAТA CЪC ЗЛAТO В ЧEКМEДЖEТAТA НA БOРИCOВ CПOРEД ГEРБ CA ИЗФAБРИКУВAНИ, НO ЧУЖДИ ЛAБOРAТOРИИ КAЗВAТ OБРAТНO, ЧE НЯМA МOНТAЖ, A E ИCТИНA. БOЖКOВ ДOКAЗA C БAНКOВИ ИЗВЛEЧEНИЯ, ЧE E ДAВAЛ ПAРИ НA БOРИCOВ ЧРEЗ МEНДA И ГOРAНOВ, НO ТE КAЗВAТ, ЧE НE E ИCТИНA. КOПЮРИТE OТ 500 EВРO В ЧEКМEДЖEТAТA CA OПИCAНИ OТ БAНКИТE И ПРEДAДEНИ НA ПOЛУЧAТEЛЯ ИМ /C ТРИТE ИМEНA/, НO НИТO БAНКИТE, НИТO ПРOКУРAТУРAТA НE CE ЗAДEЙCТВA ДA ГИ РAЗКРИE И ЗAЩO? ФИНACOВИЯ МИНИCТЪР ГOРAНOВ, КOЙТO БEШE ПРИНЦИПAЛ НA ХAЗAРТA НA БOЖКOВ OЩEТИ ДЪРЖAВAТA CЪC 700 МИЛИOНA ЛEВA НEВНECEНИ ДAНЪЦИ - НИКOЙ НE МУ ТЪРCИ OТГOВOРНOCТ, A НAПРOТИВ ПAК E КAНДИДAТ ДEПУТAТ OТ ЛИCТИТE НA ГEРБ, МAРИНOВ CЪЩO, ДEЛЯН ДOБРEВ И МOМAТA ДAНИEЛ МИТOВ, ВCИЧКИ ИЗГOНEНИ OТ ПРOТECТИРAЩИТE ХOРA ЗA КOРУПЦИЯ, ЗЛOУПOТРEБИ, ПРECТЪПНOCТ, OТНOВO ГEРБ ГИ ВРЪЩA НA БЯЛ КOН, CЯКAШ НAРOДA E C ДEМEНЦИЯ И НE CИ CПOМНЯ КAКВO CA ПРAВИЛИ. ИЗOБЩO "ВCИЧКИ В БЪЛГAРИЯ" ЛЪЖAТ", A ГEРБ CA "OНEПРAВДAНИ"

    ХOРA, ИЗЛEЗТE НA 04.04.2021 Г. И МACOВO ГЛACУВAЙТE, ТOВA E EДИНCТВEНИЯ ШAНC ДA CE OТЪРВEМ OТ ХУНТAТA ГEРБ! ГЛACУВAЙТE ЗA ПAРТИИ, КOИТO ЩE ВЛИЗAТ В ПAРЛAМEНТA И ТO ЗA ТAКИВA, КOИТO НЯМA ДA CE КOAЛИРA C ГEРБ! ТOВA E EДИНCТВEНOТO НИ CПACEНИE! OТ НAC ЗAВИCИ ВCИЧКO! НE CE ПЛAШEТE, НE CE ПOДAВAЙТE НA МAНИПУЛAЦИИ! ЛOКДAУНA НE E CЛУЧAЙНO - ПРEДИ ИЗБOРИТE! НAПРAВИХA ГO ЗA ДA НИ МAНИПУЛИРAТ, CПЛAШAТ!

    УCПEХ!
  • 64 ВЕЛКОВ

    0 0 Отговор
    от кой от матеряла ли и от дибилите вие на тях разчитате
  • 65 заката

    1 0 Отговор
    излезте на 04 и го набутайте на шайката ограбила норода Мутриии Вън вие знаете как с 200 на тъпите КП
  • 66 мирон

    0 0 Отговор
    Шайката на суджуците е объркала като пиле в кълчища и да Ви кажа аз за суджуци и тъпи КП не гласувам
  • 67 БАБА ТИ

    2 0 Отговор
    разчитам на младите хора да го турат на Герб където ги изгони от България млади хораа набутайте го на тъпите КП якоооо
  • 68 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "хаджи дончо":

    Цитат: "Пак ще извадя сопата, ако Партията ми нареди!"
    (Юлияна Павлова Андреева) т. е. Юлия Ръжгева, надзирател в лагер Белене...
    Този цитат е да отрезви младите хора, които не знаят "Що е то социализъм...", а мнението на червени боклуци като тебе, въобще не ме интересува.
  • 69 Вай, Вай.

    0 0 Отговор
    Голема рабта са. Малий.
  • 70 сдфг

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Поп Кръстю":

    само два герберски трола с по 3 телефона те подкрепят.Така печелехте изборите,но всичко свърши
  • 71 Фаро

    0 0 Отговор
    Във всеки колектив има по 1-2 лизачи и подмазвачи на шефа това са лузерите в човешкото общество и когато шефа им се довери на 100% бизнеса му пропада и загива.Извода е,че не вссеки става за шеф,защото са нужни положителни качества,образование,професионализъм,природна интелигентност все неща които липсват у българските работодатели селяндури
  • 72 сара

    0 0 Отговор
    Добре свършената работа е вероятно доста раздадено олио и не само.
  • 73 така е

    0 0 Отговор
    Лъчезар Борисов: ГЕРБ има основание да очаква голяма подкрепа на изборите единствено от крадците и малоумните !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове