ФАКТИ.БГ

Ген. Събев: Агресивна Русия застрашава сигурността на България

Задължително трябва да инвестираме средства в нова военна техника, смята експертът по Национална сигурност и отбрана към ПП „Републиканци за България“

Публикувана: 29 Март, 2021 07:04
178 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 3677
Ген. Събев: Агресивна Русия застрашава сигурността на България
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 1.8 от 43 гласа.

Задължително България трябва да инвестира средства в нова военна техника, поради значителното технологично изоставане на страната ни от повечето съюзни държави в НАТО.

Това каза в предаването „Седмицата“ на Дарик Радио ген. Съби Събев, експерт по Национална сигурност и отбрана към ПП „Републиканци за България“ и член на ЕАЦС.

Той посочи, че при сегашното си състояние България с големи трудности и ограничения би изпълнила по необходимост съюзните си задължения по чл.5 на Вашингтонския договор.

„Задължително е да осъществим ускорено превъоръжаване на военните сили, за което е необходима и дългосрочна инвестиционна програма до 2032 година и заделяне на необходимия ресурс за същата. Освен това в новия парламент Републиканци за България ще настояват за сключване на договора за втората партида на 8 самолета -16, не по-късно от 2022 година. В програмата на ПП „Републиканци за България“ са заложени и конкретни приоритетни проекти до 2025 година“, коментира ген. Събев.

Той отбеляза, че най-голямата външна заплаха за сигурността на страната е несигурността в Черноморския регион, милитаризацията на Крим и разширяването на настъпателните ударни способности на руския черноморски флот, особено агресивността на Руската федерация към нейни съседни страни в този регион. Според него нашата общественост би трябвало да е информирана какви са резултатите от защитата на националната ни сигурност, тъй като за тази цел се използва и значителен публичен ресурс.

По думите му ангажирането на български граждани с шпионаж в полза на чужди държави е позорно явление и то не трябва да остава скрито за нашата общественост, тъй като подобни случаи рушат устоите на страната и са свързани с най-големите престъпления към нея, които изискват най-сериозни наказания. Експертът по сигурността допълни, че бюджетът на ДАНС трябва да бъде увеличен на фона на положителните резултати от работата на агенцията.

„Трябва да бъде засилен нейният капацитет и способности за най-ранно разкриване на враждебни действия срещу сигурността на страната ни и съюзите, в които членува. ДАНС като ключова агенция за защита на националната ни сигурност трябва да е оборудвана на съвременно технологично равнище, което изисква и определени инвестиции“, добави още той.

Ген. Събев коментира и основният акцент от правосъдната реформа в управленската програма на ПП „Републиканци за България“, който е своевременно ефективно и справедливо правосъдие. Той уточни, че в това отношение програмата на Републиканци за България има и конкретни предложения, като например намаляване мандата на главния прокурор на 5 години без право на преизбиране; намаляване на политическата квота във ВСС и ефективното му разделяне на колегии; въвеждане на индивидуална конституционна жалба; закриване на специализираното наказателно правосъдие, за да няма изкушение за неговото използване за други цели; отмяна на Института на допускане до касационно обжалване в гражданския процес; създаване на ефективно електронно правосъдие, както и на реално функциониращ Имотен регистър. Генералът подчерта, че са наложителни промени в Конституцията за по-доброто функциониране на правосъдната система, в направлението на отчетността на главния прокурор, ВСС, ВКС и ВАС.

По думите му към настоящия момент в Конституцията ни липсва такава отчетност. „Като съюзна държава от НАТО и ЕС, която трябва да отстоява принципите на единство и солидарност в тях, България трябва да продължи участието си в задгранични мисии, с които се е ангажирала, тъй като чрез тях страната ни натрупва ценен оперативен опит и дава своя принос за подобряване на сигурността в конфликтни зони и държави, което издига и авторитета на страната ни на международната сцена“, заяви експертът по сигурността. Той изяви позицията си и по темата за хибридните заплахи, срещу които България трябва да приеме работеща стратегия, каквато до момента нямаме у нас.

По думите му затова трябва да се разработи и конкретен план за действие с конкретни дейности и отговорности на държавните институции и медийния сектор. Ген. Съби Събев допълни, че борбата с хибридните заплахи е приоритет и в НАТО, и в ЕС, затова трябва да стане приоритет и на България. Мерките, които могат да бъдат взети са: недопускане на чуждо зловредно влияние в политическите решения на страната; недопускане също на политическо инженерство в българския политически живот; осветляване на финансовата издръжка на политически партии, движения и неправителствени организации; активна борба с киберзаплахите и надеждна киберзащита за ключовите информационни системи в страната; както и активно противодействие на дезинформацията и фалшивите новини.

„Разходите за вътрешен ред и сигурност се очертават като достатъчни, но е необходимо малко да се повишат, доколкото Републиканци за България предлагат в предизборната си програма създаване на Изпълнителна агенция „Киберсигурност“, която да обедини наличния капацитет и способности в страната. В програмата е заложена и по-добра охрана на границите на България. Считаме отбранителните разходи като недостатъчни на този етап и за целта предвиждаме повишаване на отбранителните разходи на 2% от брутния вътрешен продукт още през 2002 година без да се чака крайната 2024 година. Разбира се предвиждаме нарастването на този % на 2,5% към 2025 година“, коментира още експертът по сигурността.

Според него не е необходимо да се увеличава броят на полицейските служители, тъй като те са достатъчно, но е необходимо рационално разпределение на територията на страната, за да има видимо полицейско присъствие в малките населени места, където има и нарастване на битовата престъпност. Той обясни, че в тази връзка считат, че мобилни екипи на полицията и жандармерията могат да помогнат доста за постигането на тази цел.

„Полицейските власти в България не превишават правата си, необходимо е правомощията им да се увеличат и да не допускат провокации и насилие срещу тях при масови митинги и спортни събития. Българските полицейски власти трябва да имат права като своите колеги в утвърдените западни демокрации, без да ги превишават, особено в критични ситуации. Техните права и отговорности трябва да бъдат ясно и недвусмислено разписани в закона“, каза още ген. Събев.

Той заяви, че за малка страна като България не е необходимо да имаме платена национална гвардия, а е необходимо да се повишат капацитетът и способностите на ГДПБЗН и нейните регионални структури. По думите му създаването на платена национална гвардия би изисквало значителен финансов ресурс, с който страната ни не разполага и освен това ще се дублират и функциите на съществуващите структури в тази област.

„Считаме, че е необходимо НСО да се реформира като се намали и нейната численост и се използва нейният капацитет по-пълно в интерес на всички институции и граждани на страната. Старият модел по който е основана следва да се премахне и да се замени с нов по опита на утвърдените западни демокрации. Следва да се прецизират и ограничат лицата и обектите, които трябва да охранява службата, включително и нейното подчинение“, добави още ген. Съби Събев.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 1.8 от 43 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
az #МУТРИ, ВЪН!
1 Отговор
МУТРО, ВЪН!

Коментиран от #89, #159


Оценка:
-15 +198

цървул
2 Отговор
ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН

Оценка:
-14 +204

НОВО ПЕТ
3 Отговор
НЯКОЙ ХОРА ОТ БСП СА НА ОБРАТНОТО МНЕНИЕ

Оценка:
-12 +80

гадно
4 Отговор
Как е другарю генерал, как е преди тридесетина години говореха същото за сегашните ни съюзници що така???

Коментиран от #12


Оценка:
-8 +190

РУСИЯТА....ШПИОНИРА НИ ПО....БРАТСКИ
5 Отговор
ТЕ РУСНАЦИТЕ ЗАТОВА НИ ШПИОНИРАТ.........

Оценка:
-92 +20

РУСИЯТА....ШПИОНИРА НИ ПО....БРАТСКИ
6 Отговор
ШПИОНИРА НЕ БЪЛГАРИЯ, А НАТО.....

Оценка:
-15 +90

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
7 Отговор
Добре че демократична Америка от където мина е хармония и възход за местните 😉 (Либия, Ирак, ...)

Коментиран от #82


Оценка:
-5 +147

Реалист 2
8 Отговор
Какъв е този махмурлия ?
Русофоб - щатско-турски слуга от партията на ЦвЦв.

Генералските звания сините ги раздават като семки .
Армия няма, ама натовски генерали - бол. Прескачат се вече.

Оценка:
-9 +166

9
Този коментар е премахнат от модератор.
Кую
10 Отговор
Господ когато раздавал акъл, този е бил на учение под моста...

Коментиран от #11


Оценка:
-8 +130

НОВО ПЕТ
11 Отговор

До коментар #10 от "Кую":


КАТО РАДЕВ ЛИ....

Коментиран от #58


Оценка:
-83 +10

РЕАЛИСТ
12 Отговор

До коментар #4 от "гадно":


Като му гледам годинките и този е бил член на БКП, като офицер и е направил кариера, щото на събрания е обещавал да разгроми НАТО . Сега се прави на по голям християнин от папата.

Коментиран от #17, #20, #114


Оценка:
-5 +135

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
13 Отговор

До коментар #9 от "Ииии":


НИЕ СМЕ НАТО.....НЕ ЗНАМ НЯКОЙ ДА Е СПАДНАЛ....НАТО

Оценка:
-75 +4

124
14 Отговор
Нагаждач, не е разбрал, че НАТО е излишно след разпадането на Варшавския договор.

Коментиран от #18


Оценка:
-5 +113

15
Този коментар е премахнат от модератор.
нннн
16 Отговор
Аман от тия евроатлантисци! Мястото им е в средата на Атлантика. Армия трябва да имаме, но не защото Русия ще напада България.

Оценка:
-4 +108

НОВО ПЕТ
17 Отговор

До коментар #12 от "РЕАЛИСТ":


НОРМАЛНО ДА Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП...ТО ДРУГА ПАРТИЯ НЯМАШЕ...КОМУНИСТИТЕ ГИ ЗАБРАНИХА А ЧЛЕНОВЕТЕ ИМ РАЗСТРЕЛЯХА ИЛИ ПРАТИХА В БЕЛЕНЕ И СКРАВЕНА....А ДРУГАРИ

Коментиран от #50, #176


Оценка:
-76 +14

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
18 Отговор

До коментар #14 от "124":


АЙДЕ ДЕ......ИЗЛИШЕН Е ...СОЦА ПО СВЕТА....

Коментиран от #80


Оценка:
-51 +4

Обективно
19 Отговор
Сигурността на България я заплашват такива като тебе.

Оценка:
-4 +86

гадно
20 Отговор

До коментар #12 от "РЕАЛИСТ":


Така е по онова време не можеше да станеш офицер, ако не си член на БКП, друг е въпроса дали се е натискал за да го приемат или е станал такъв по задължение.

Коментиран от #40, #47


Оценка:
-6 +50

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
21 Отговор
СИЛНИ СМЕ КАТО СМЕ ЗАЕДНО....И НАТО НИ ГАРАНТИРА ТАЗИ СИГУРНОСТ....А ДРУГАРИ

Коментиран от #175


Оценка:
-59 +5

Някой си
22 Отговор
Я кажи ти бе, КОЙ те направи ГЕНЕРАЛ?

Коментиран от #23, #158


Оценка:
-3 +70

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
23 Отговор

До коментар #22 от "Някой си":


НАЛИ ЗНАЕШ КВА Е ПРОЦЕДУРАТА....ЗА КАКВО ПИТАШ....КОЙТО НАПРАВИ И...РАДЕВ

Оценка:
-45 +4

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
24 Отговор
НЕ СЕ СЕЩАМ НЯКОЙ ДА Е НАПАДНАЛ НАТО....ЩО ЛИ

Коментиран от #61


Оценка:
-38 +8

JEB
25 Отговор
догодина като минем ватниците по бвп на глава от населението друга песен ще пеете..после те никога няма да ни изпреварят повече

Оценка:
-43 +5

БАЙ Х@Й‼
26 Отговор
Много ми харесва като вземат да ми размахват чл.5 пред очите ‼ Как ви изглежда Русия да нападне Турция или САЩ ( при техните армии) и ние с нашата от сектор "Г" да им се притечем с нашите Фъ*16(чертеж) и АК ‼

Коментиран от #29


Оценка:
-4 +47

Румен
27 Отговор
Тъпак на Цвъки. Повече не е нужно да пишем

Оценка:
-2 +61

За кво ви са оръжия
28 Отговор
Ковето сега с кои танк ше го газиш и с коя пушка ше стреляш и кои радар ше го засече😂😂😂😂😂 бегето остана без население тои за национална сигурност говори и за руска агресия😂😂😂

Коментиран от #31


Оценка:
-2 +54

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
29 Отговор

До коментар #26 от "БАЙ Х@Й‼":


РУСИЯ НЕ СИ И ПОМИСЛЯ ДА НАПАДНЕ....НАТО....НА НЕЯ ВОЙНА НЕ И ТРЯБВА......А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО БГ...ПРЕДОСТАВЯМЕ ТЕРИТОРИЯ И ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО НА...НАТО...ТОВА ИМ СТИГА

Коментиран от #43


Оценка:
-17 +18

JEB
30 Отговор
радари ще имаме за радост на ватниците..да не могат да мърдат много много..те затова недоволстват

Оценка:
-44 +3

КОВИТО.......ЦАЙТНОТ ЗА БСП
31 Отговор

До коментар #28 от "За кво ви са оръжия":


А КАК Е В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ....В РУСИЯТА И ....ЕС....ТАМ КОВИ НЕМА....НАЛИ

Коментиран от #37


Оценка:
-18 +3

🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺
32 Отговор
Фантазираш си ама.....???

Оценка:
-1 +23

Словянин
33 Отговор
Кариерист = ГЕРБ. Синоним на еничар на Фашингтон.

Оценка:
-3 +45

другарят
34 Отговор
Значи Русия ни "шпионира модернизацията" на армията, която още не е започнала!? Иначе с това заробване на държавата с още 8 нови самолета на хартия, трябва да има нов Народ съд за работа в полза на чужда държава!

Коментиран от #38


Оценка:
-4 +47

Какво ли да му кажеш?
35 Отговор
Лекувай се бе, ако си човек

Оценка:
-2 +35

Дед Хасан
36 Отговор
Цървули няма гайда иска. Всеки в нашата държава е подлудял за пари.
Този овенен няма мозък да раздели на две магарета сламата а тръгнал да се въоръжава и то против кого. О Дон Кихоте.

Оценка:
-3 +47

Само в бегето е ковето
37 Отговор

До коментар #31 от "КОВИТО.......ЦАЙТНОТ ЗА БСП":


По света нема

Коментиран от #39


Оценка:
-1 +5

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
38 Отговор

До коментар #34 от "другарят":


РУСИЯ ШПИОНИРА НАТО....А НЕ...БГ

Оценка:
-14 +4

КОВИТО.......ЦАЙТНОТ ЗА БСП
39 Отговор

До коментар #37 от "Само в бегето е ковето":


ВЕРВАМ ТИ.....

Оценка:
-6 +1

БАЙ Х@Й‼
40 Отговор

До коментар #20 от "гадно":


Да бе , 80-те завършил академия ! Както казват руските алкохолици " Пия с отвращение" !

Оценка:
-4 +17

пешо
41 Отговор
боклук като лидера си .

Коментиран от #44


Оценка:
-1 +31

Ненормалник хората умират от глад
42 Отговор
Той самолети иска да купува....да угоди на евреите!!

Коментиран от #48


Оценка:
-2 +34

43
Този коментар е премахнат от модератор.
НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
44 Отговор

До коментар #41 от "пешо":


КАТО РАДЕВ ЛИ....

Оценка:
-21 +2

45
Този коментар е премахнат от модератор.
Смешник
46 Отговор
Абе ТРАНКООГЛУ какви глупости дърдориш, СМОТАНЯК...

Оценка:
-2 +29

РЕАЛИСТ
47 Отговор

До коментар #20 от "гадно":


Можеше да се офицер и да не си член на БКП. Аз самият бях такъв. Караха ме, но отказвах. Сега виждам от екрана, същите тези които ме караха , какви демократи се извъдиха.

Оценка:
-0 +35

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
48 Отговор

До коментар #42 от "Ненормалник хората умират от глад":


И КЪДЕ СА ТИЯ УМИРАЩИ ОТ ГЛАД...ЧЕ НЕЩО НЕ СЕ...ВИЖДАТ...

Коментиран от #153


Оценка:
-26 +4

chi
49 Отговор
Калтаци-некадърници!

Коментиран от #51


Оценка:
-1 +16

РЕАЛИСТ
50 Отговор

До коментар #17 от "НОВО ПЕТ":


Веднъж на събрание се обсъждаха лагерите в Скравена и Белене преди 31 години. Стана един комунист Бойко Борисов и каза" Не е имало издевателства там другари, това си е било гонка , като в казармата помежду си"

Коментиран от #52


Оценка:
-3 +28

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
51 Отговор

До коментар #49 от "chi":


ТО ПЪК БСП КОМУНЯГИТЕ СА МНОГО КАДЪРНИ.....ДОРИ ЕДНА ВЛАСТ НЕ МОГАТ ДА...ВЗЕМАТ

Оценка:
-18 +5

НОВО ПЕТ
52 Отговор

До коментар #50 от "РЕАЛИСТ":


ЩО ЛИ НЕ ТИ...ВЕРВАМ

Коментиран от #73


Оценка:
-10 +3

dfер
53 Отговор
Поредния дърт калинко хехехе

Оценка:
-1 +21

Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺
54 Отговор
А НАТО не е ли агресивно?
А ние сме в НАТО.

Коментиран от #59


Оценка:
-4 +27

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
55 Отговор
НИЕ СМЕ В...НАТО......НАЙ ДОБРИЯТ ЗАЩИТНИК НА МИРА В....СВЕТА

Коментиран от #64, #86


Оценка:
-27 +3

гост
56 Отговор
Български генерал,член на ДПС !!!?

Оценка:
-3 +19

Божеее
57 Отговор
и тоя "компетент" генерал ! С вид на подмолен нагаждач и агресивен алкохолик комплексар !

Коментиран от #60


Оценка:
-3 +27

Кую
58 Отговор

До коментар #11 от "НОВО ПЕТ":


И двамата, и много други.

Оценка:
-1 +2

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
59 Отговор

До коментар #54 от "Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺":


ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ВОЕННИТЕ ИГРИЧКИ МЕЖДУ НАТО И РУСИЯ СА НОН СТОП....ТАКА ДЕ.....ДА СИ ОПРАВДАЯТ ОГРОМНИТЕ ВОЕННИ РАЗХОДИ....

Оценка:
-10 +6

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
60 Отговор

До коментар #57 от "Божеее":


ОСТАВИ ВИДА.....ГЛЕДАЙ ДЕЙСТВИЯТА.......

Оценка:
-8 +0

61
Този коментар е премахнат от модератор.
62
Този коментар е премахнат от модератор.
Еврейски мурафети!!
63 Отговор
Дават помощи..заеми..евро на българите..и внасят отровни меса плодове и зеленчуци да тровят българите!!сега ще им вземат и милиардите да си купят самолети!!на гол газ..чифте пищови..съсипаха го този народ и тая държава..геноцида продължава!!!

Оценка:
-2 +21

Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺
64 Отговор

До коментар #55 от "НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ":


Убийци на деца.

Коментиран от #70


Оценка:
-2 +15

Гост плюс
65 Отговор
Неприятен тип..............................................Както всеки Атлантик.....

Оценка:
-2 +17

66
Този коментар е премахнат от модератор.
Един Човек
67 Отговор
Ето за това парламента ще го гледате само на картинка!!Бойко спретна шпионския скандал,че да ви вкара и вас в парламента,ама нЕма да стане ....ако не вЕрвате ,питайте социолозите!

Оценка:
-2 +12

ЧОКИ
68 Отговор
ОЩЕ ЕДИН ЛУД

Оценка:
-1 +15

Див
69 Отговор
селянин над 70-те , комунист , сега за пари "републиканец" при Цветана , учил по СССР и ГДР....... Безродник без грам достойнство и мозък !

Оценка:
-1 +20

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
70 Отговор

До коментар #64 от "Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺":


ТОВА ЛИ Е ИДЕОЛОГЕМАТА НА БСП ЗА....НАТО

Коментиран от #146


Оценка:
-11 +1

войнаиздраве
71 Отговор
Събев плащай си го от джоба.

Като искаш да воюваш с Русия, Китай и т.н.

А не да сте виснали на комисионни( бонуси) от всяка сделка, и вие и здравните ни кадри дето налагат ГМО ваксинките, дето чиновниците от ЕК и СЗО ни натресоха с непрозрачните си " пандемично- обществени поръчки".

Щото виждаме и ние може да смятаме, че само от ГМОрнк субстанцията- Пфизера, Модерната, Джонсъна ще си делнат само от ЕС 1, 2 млрд. ваксинки средно Х 20 $ средна цена= 24 млрд. $.

Докторчетата ваксинатори- пандемици и чиновници в ЕК, здравни агенции ще получат щедри бонусчета от тия 24 млрд. $ дето ще си делната Пфизера, Модерната, Джонсъна.

И всичко е легално- бизнес и търговски практики, налагане на продукти и съответно бонуси.

Оценка:
-2 +14

1234
72 Отговор
Не знам за каква агресия говори този гя у р, но тук има 4 американски, не натовски бази а руски за 45 не е. България е пред физическо изчезване заради демографията под вещото ръководство на сегашните съюзници

Коментиран от #85


Оценка:
-2 +21

РЕАЛИСТ
73 Отговор

До коментар #52 от "НОВО ПЕТ":


Точно пък теб изобщо не те карам. Бойко помниш ли го това?

Оценка:
-2 +5

пешо
74 Отговор
на тоя бутонели подарили ли са му?
ако не, защо се пъне тогава, като гладен на...

Оценка:
-3 +6

ТОЗИ
75 Отговор
И ТОЙ СЕ ГОТВИ ЗА ХРАНИЛКАТА ГЕПИ. НАЙ ГОЛЕМИЯ АГРЕСОР Е
СУАЩ. ПОМНИМ ВИЕТНАМ ИРАК ЮГОСЛАВИЯ КАМБОДЖА ЗАПЛАХИ КЪМ ИРАН И ДР. А СЪС ТАЗИ КРЕХКА
АРМИЯ СМЕ ЗА СМЕХ. ТО НЯМА КАКВО ДА И РАЗУЗНАВАТ.

Оценка:
-2 +13

Един
76 Отговор
А, бе Събинчо! 1. Генералите не са за мир - защото стават ненужни, не са и за война - щото може да ги убият! Генералите са за напрежението - дрънкат с оръжие и дрънкат глупости! 2. В случая реалната заплаха е НАТО ! Как ли ? Ако НАТО използва България като плацдарм за нападение срещу Русия! Тогава със сигурност Русия ще отговори на "дрънкащия"! (какво като е в "братска" България...)

Оценка:
-2 +20

big
77 Отговор
Пълна откачалка! Явно той е минал под моста, когато Бог е чакал военните на моста, за да им даде акъл!

Коментиран от #78


Оценка:
-2 +12

НОВО ПЕТ
78 Отговор

До коментар #77 от "big":


КАТО РАДЕВ ЛИ....

Коментиран от #149


Оценка:
-10 +1

Тоя фашист
79 Отговор
Луд за връзване!!генерал на кой(??

Оценка:
-2 +10

80
Този коментар е премахнат от модератор.
123
81 Отговор
Нема армия генерали дал бог

Оценка:
-1 +13

Хаджи Хаджи Българин
82 Отговор

До коментар #7 от "🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣":


Републиканци за България“ и член на ЕАЦС! Това ми беше достатъчно, за да подмина статията!

Оценка:
-1 +16

тит
83 Отговор
Събчо прочети се от Чудомир има там един разказ за " Лъжлив Съби" не си ли ти?

Оценка:
-1 +15

Аман
84 Отговор
Поредният пребоядисан соросоид.
При комунягите завършва "Гагарин", при "демонократите-вСАЩ.
Аман от пребоядисани комуняги.

Оценка:
-1 +16

Фъкoff
85 Отговор

До коментар #72 от "1234":


За твое сведение съюзниците ни се тревожат от лошите демографски тенденции, а рушняците заселват България с бъдещи и настоящи шпиони и диверсанти. Събев е професионалист и патриот, който сочи проблемите и решенията. Не е торба лой работеща за мужиците.

Оценка:
-17 +1

ТИР
86 Отговор

До коментар #55 от "НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ":


Чудно защо Камиони На Тези "Защитници' Се Движат По Пътищата ни без Рег,Номер,без Тол и Гражданска,,,?

Коментиран от #94


Оценка:
-0 +12

temerut
87 Отговор
Сигурността ни е заплашена от нас си-некадърни политици,лакейщина,безпринципност,национално обезверяване,демографска катастрофа,безебразно здравеопазване,тотално безпаричие,мафия-олигархия.....

Оценка:
-1 +8

88
Този коментар е премахнат от модератор.
89
Този коментар е премахнат от модератор.
90
Този коментар е премахнат от модератор.
Мим
91 Отговор
Тоя е абсолютна мутра и никой не ттябва да му се връзва на локумите.Пълен фашага.....

Оценка:
-1 +11

92
Този коментар е премахнат от модератор.
Уйке
93 Отговор
Генерале и ти си се продал на американците! Русия може да е враждебна към България само по две причини-враждебното отношение на българските власти и отделни политици към Русия и присъствието на американски бази на наша територия!

Коментиран от #110


Оценка:
-1 +12

За американските ТИР -ове
94 Отговор

До коментар #86 от "ТИР":


Сега точно не си спомням но май беше 2015 година .Пътувах сам и на новата хубава отсечка Кюстендил -ГКПП към тогава все още Македония настигнах едва пъплещ ТИР на американската армия и по всички ПДПП го изпреварих.Преди ханчето и ГКПП спрях да се изпи_кая и оня замина към границата.Качвам се аз и спирам на ГКПП полицая ме гледа страшно и ми кряка явно американските войници нещо са послъгвали за мен.Такъв спокоен свалям очилата и му отговарям "те какво превозват" .Стана от тревата по нисък😁Караха контейнер с оръжие и нашия шубелия полицай кой знае какво си е помислил😁

Коментиран от #98


Оценка:
-1 +9

Ганди
95 Отговор
Феиса му го издава че е американски гьотферен..

Оценка:
-1 +7

ПРЕДАТЕЛИ
96 Отговор
ТОЯ Е ГЕНЕРАЛ КОЛКОТО БОЙКО Е ГЕНЕРАЛ

Оценка:
-1 +15

МРАСТНИГ
97 Отговор
И КЪДЕ Е ТАЯ АГРЕСИВНОСТ НА РУСИЯ БЕ МРАСНИКО !?

Коментиран от #100


Оценка:
-1 +14

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
98 Отговор

До коментар #94 от "За американските ТИР -ове":


ПРАВИЛА НА НАТО.....ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ПРЕВОЗВАТ ОРЪЖИЕ, А НЕ .........КИСЕЛО МЛЯКО

Коментиран от #102, #125


Оценка:
-4 +5

Ха-ха-ха-ха ха-ха
99 Отговор
Събчо,един е написал бели знамена да купите ще ти кажа защо.Ако решат да влязат руснаците ,няма да имаме време да им опечем погачата и да приготвим шарената сол.Само си спомни 5 дневната война между Израел Египет и арабите.Спомни си сега че именно руснаците създадоха Израел и защо го създадоха.Дреме им на онази работа за ф-16 базите на съюзниците ни тук и прочее свързано с шпионската врътка.Ти като генерал знаеш ...изчезне ли радиовръзката включително и на ЖСМ-ите,изключили се електричеството в цялата страна едновременно значи руската войска вече е влязла и скоро руската ВП ще ти позвъни на звънеца

Коментиран от #103


Оценка:
-1 +11

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
100 Отговор

До коментар #97 от "МРАСТНИГ":


ДОБРЕ ЧЕ НИЕ НЕ ЗНАЕМ ЗА АГРЕСИВНОСТТА НА РУСИЯ.....ТЕ С НАТО СИ ЗНАЯТ...И СИ ИГРАЙКАТ ИГРИЧКИ......

Оценка:
-6 +2

Azz
101 Отговор
И ти си един гИнИрал...колкото аз съм космонавт...

Оценка:
-1 +11

Боцмана Варна
102 Отговор

До коментар #98 от "НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ":


Оръжие се ама виж човека за коя година пише - за 2015 !! А Македония миналата година я взеха в НАТО следователно това оръжие е било за Косово защото през Сърбия нема как да го превозят....чаткаш ли...а сега говорят че Косово ще се влее в Албания ....

Коментиран от #105


Оценка:
-1 +6

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
103 Отговор

До коментар #99 от "Ха-ха-ха-ха ха-ха":


ЩО ЛИ НЕ ТИ ВЯРВАМ......И КОГА РУСНАЦИТЕ ЩЕ ТРЪГНАТ СРЕЩУ НАТО...ЧЕ НЕЩО НЕ МИ СТАНА ЯСНО......

Оценка:
-7 +5

Безродник
104 Отговор
А неагресивното ФАЩ разпалва войни и конфликти по света,и безчинства .
Слава на Велика Русия и непобедимата армия на Руската федерация,стожери на мира и свободата по Земята!
Слава на Путин!

Коментиран от #106


Оценка:
-1 +13

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
105 Отговор

До коментар #102 от "Боцмана Варна":


ТИ МАЙ СИ БИЛ С КАМИОНИТЕ НА...НАТО......ИЛИ СА ТИ ДОКЛАДВАЛИ ...ЛИЧНО...ЧАТКАШ ЛИ

Коментиран от #108


Оценка:
-5 +1

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
106 Отговор

До коментар #104 от "Безродник":


ТО ПРЕДИ ТОВА ВИКАХА И СЛАВА НА СССР И НЕПОБЕДИМАТА МУ АРМИЯ.....АМА НЕЩО СССР ОТИДЕ В НЕБИТИЕТО....ЩО ЛИ

Коментиран от #135


Оценка:
-7 +2

Илия
107 Отговор
Далаверата е да си харчим паричките вместо да ги инвестираме в образованието на нашите деца които да разработват наши оръжия по хубави от техните ,да ги продаваме и да произвеждаме наши коли и да сме богати .Целта е да сме си роби завинаги

Оценка:
-1 +7

Емо
108 Отговор

До коментар #105 от "НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ":


Е тогава 2015 година как американски военни тирове са влизали в Македония ,с какво право?

Коментиран от #109, #115


Оценка:
-1 +4

Емо
109 Отговор

До коментар #108 от "Емо":


Значи процесите са задействани и са в действие много преди официалната им дата,били са незаконни

Оценка:
-0 +1

Аре
110 Отговор

До коментар #93 от "Уйке":


Дано Събчо ви прочете коментара,ама едва ли той сега е зает да спасява България от агресивната Русия.

Оценка:
-1 +6

НАТО ...ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!
111 Отговор
Крайно време е да излезем от тази организация отбор от бандити в която тихомълком ни набута еврейчето Соломон Паси виден евроатлантици и смени Трабанчето с Мерцедес

Коментиран от #118, #119


Оценка:
-2 +11

Орел
112 Отговор
Леле, Съби Сабята колко лайка е събрал!
Ако има еталон за продажник в армията, този го чупи.
Тези от "софийската петорка" да тичат насреща му, сто години няма да го стигнат!

Оценка:
-2 +5

циба
113 Отговор
дреме ми за мнението на тъпите руснаци..никой не напада нато освен ако не иска да умре от бърза и безболезнена смърт..

Оценка:
-10 +2

😁😁😁😁
114 Отговор

До коментар #12 от "РЕАЛИСТ":


Само че папата не е християнин ако не знаеш.....

Оценка:
-0 +2

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
115 Отговор

До коментар #108 от "Емо":


ЯВНО МАКЕТАТА СА ИМ РАЗРЕШИЛИ......ДРУГИЯТ ПЪТ ПРЕДИ ДА ВЛЯЗАТ, ШЕ ТЕ ПИТАТ ТЕБ

Оценка:
-5 +1

НАТОМИРОТВОРЕЦ
116 Отговор
100% вярна позиция на генерала. Повтаря изцяло СДС по темата. Разликата е, че СДС, като част от управляващите ще я реализира, а Събев ще е извън играта. Всеки нормален българин с акъла си гласува с #28 и преференции за СДС.
Всичко друго е ДаМосква

Оценка:
-12 +1

FARAON
117 Отговор
АЗ ВИКАМ, ПУМИСТАНЦИТЕ ДА ИНВЕСТИРАТЕ ПЪРВО В НОВИ ЧИПОВЕ :) ЩОТО КАКВАТО И ТЕХНИКА ДА КУПИТЕ 2-ТЕ ПЕЕРАСЧЕТА ДЕТО ЛИКВИДИРАХА ЛУКАНОВ - ОТ БЯНКЯ И ОТ СИРИЩНИК, ЩЕ СИ ОСТАНАТА ДОЛНИ, ПОДЛИ ПЕЕРАСЧЕТА :)
ТРЯБВА ДА СИ СМЕНИТЕ ЧИПОВЕТЕ!

Оценка:
-1 +1

Да ми ядат ку_а едните
118 Отговор

До коментар #111 от "НАТО ...ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!":


и другите! Нема излизаме ве! Обаче требе да си плащат наема ! Сега и на руснаците да им дадем да си направят база тук и те да ни плащат наем! И им даваме да се бият и избиват на някой полигон ама пак наем ще ни плащат!

Коментиран от #120


Оценка:
-0 +2

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
119 Отговор

До коментар #111 от "НАТО ...ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!":


И КЪДЕ ДА ОТИДЕМ...САМИ ДА СЕ ЗАЩИТАВАМЕ....ИЛИ ПРИ РУСКО АЗИАТСКИТЕ РЕПУБЛИКИ....АЙДЕ ДЕ

Оценка:
-6 +1

😁😁😁😁
120 Отговор

До коментар #118 от "Да ми ядат ку_а едните":


Ето че и бизнесмен имаме във форума

Оценка:
-0 +1

Каквото и да разтягаш,
121 Отговор
Става дума за пари.Огромни,чудовищно огромни суми за една бедна държава.Тези ако имат възможност,да държат цялата власт в държавата,ще ни заринат от борчове.За това са и изпратени и създадени.Веднага,на момента ще изръсят още 3,4 милиарда за нови фърчоплани, от ерата на ТОП-гън.Отделно иска да харчи по 2,5% от БВП за железария.Всяка година до 2025. Това сумарно е над 17-19милиарда.От нашите пари.Тук не влизат фърчочлани за над 6 милиарда.Със тези над 20 милиарда Държавата може без проблем,да построи във всеки областен град,в столицата десетки ,стотици А
хиляди жилища.В който да настани само млади семейства.Срещу бъдещо заплащане със символична лихва.И държавата добре( рязко повишаване на работни места) във всички съпътстващи дейности.Увеличена раждаемост.Стотици хиляди няма да мигрират.Имат дом,но и задължения за този дом.На тях не им е мила България.Да си напълнят дисагите.Ако се забърка някоя каша,ще бягат с втора космическа.Но ще ни убеждават да гинем със същите железарии защото сме евроатлантици.

Коментиран от #122


Оценка:
-1 +6

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
122 Отговор

До коментар #121 от "Каквото и да разтягаш,":


С ПРИ СОЦА КОЛКО ДАВАХМЕ ЗА ИЗДРЪЖКА НА 120 000 АРМИЯ...ИЛИ НЕ СИ СМЯТАЛ........НЯМА БЕЗПЛАТЕН...МИР

Оценка:
-4 +2

Мухаа,хаа!
123 Отговор
Утре,ако дойдат тук Драконите,точно тези,ще изкарат генетични изследвания,че предците им са с китайски корени.Кой те е издържал,обучавал на 100% за да станеш офицер? Атлантиците навярно.От народната пара ,заделяна с милиони- за да ядеш,пиеш,да си облечен,да те обучават почти 5 години,на гърба на Народа.Ако не беше соца, щеше да станеш офицер,на футкин ден.И още стотици, като теб.Клел си се в Онази Конституция.Целувал си знамето.Но Българското.Не онова- синъото.

Коментиран от #124, #126


Оценка:
-0 +3

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
124 Отговор

До коментар #123 от "Мухаа,хаа!":


ЩО БЕ..НА ЗАПАД НЯМА ЛИ ОФИЦЕРИ И ГЕНЕРАЛИ......ИЛИ ТАМ ГИ ПРАВЯТ С ВЪЛШЕБНИ ПРЪЧИЦИ......И БЕЗ...ПАРИ....А ДРУГАРИ

Оценка:
-4 +1

ТИР
125 Отговор

До коментар #98 от "НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ":


НАТО е Бизнес Организация ,Трябва да си Плащат като Всички,Наеми,Движение По Пътищата,да спазват Забрани и тн,,,

Коментиран от #127


Оценка:
-2 +3

НОВО ПЕТ
126 Отговор

До коментар #123 от "Мухаа,хаа!":


КЛЕЛ СЪМ СЕ В БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ, НО СЛУЖЕХМЕ НА...СЪВЕТСКОТО....А ДРУГАРИ

Оценка:
-7 +1

НОВО ПЕТ
127 Отговор

До коментар #125 от "ТИР":


ДА БЕ ...И СА ПОДЧИНЕНИ НА НАШИТЕ...БИЗНЕСМЕНИ.....

А ДРУГАРИ...

Оценка:
-1 +0

Русофили 12 ном
128 Отговор
отговора за този тъпанар е : ГЛАСУВАМЕ С НОМЕР 12 ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО ! РУСОФИЛИТЕ СМЕ 90 НА СТО !

Оценка:
-1 +4

Русофили 12 ном
129 Отговор
Публикувано във факти.бг: отговора за този тъпанар е : ГЛАСУВАМЕ С НОМЕР 12 ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО ! РУСОФИЛИТЕ СМЕ 90 НА СТО !

Оценка:
-2 +6

130
Този коментар е премахнат от модератор.
131
Този коментар е премахнат от модератор.
132
Този коментар е премахнат от модератор.
ходи на битака и си купи прашка
133 Отговор
споко е Боко каза че няма да нападаме Русия дишай спокойно услади ви са комисионната за 8 антики кво оръжие ше купиш точно да спреш руснаците някой те е излагал мноо лошо такова още и на чертеж няма нато

Оценка:
-1 +0

Gowko
134 Отговор
Абе той Бойко не ка им се подлага ,пък после руснаците ни са виновни.Те ли ни измъкнаха 3 милиарда насила.Не ги ли даде правителството на Бойко Методиев Борисов доброволно.Тя била агресивна.

Оценка:
-1 +3

Антиседесар
135 Отговор

До коментар #106 от "НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ":


Ами те преди викаха слава на СССР само демократите-днешните, иначе обикновените не само не се превъзнасяха по СССР, но и обратно. Почти всички мои познати, които днес са с резерви към Америка, навремето бяха с резерви към СССР и всички, които навремето викаха за СССР и мразеха Америка, днес без изключения мразят Русия и искрено обичат Америка. Та докато не се изкорени лакейщината от българина положението ще става от лошо по-лошо.

Коментиран от #161


Оценка:
-2 +6

О Боже....и тоя....
136 Отговор
И каква сигурност заплашва?На чекмеджетата?На пътя да не блъсне някой джипката?И на какво тоя е генерал?Тия звания днеска за нищо ги нямате.Дайте на Тиквата званието Маршал на простащината.Аз напуснах тая военна зона каквато ще я направят такива като тоя .

Оценка:
-2 +3

137
Този коментар е премахнат от модератор.
Gowko
138 Отговор
Сараите на Доган на черноморското крайбрежие ,руснаците дойдоха и ,,агресивно "ни я построиха и ни взеха 200 метра от брега.Без съпротива от наша страна.На един километър от Морската ни военна база ,,Атия".Тоз господин знае ли на кое небе се намира.Че говори глупости за простаците да му се връсват

Оценка:
-2 +7

Бесен Язовец
139 Отговор
Юда Събев чл 5 от устава на НАТО се активизира до 90дни. 90.дни ще умуват дали да окажат помощ на съюзмика видя се в Киколкострува НАТО. Шоионите на Цецо - Кафето продажника да сме купували скрап от краварите затова ли фкараха зам. шефа на финансите към МО от ареста защито ме е съгласен ?

Оценка:
-3 +4

Stan
140 Отговор
Русия е заплаха за мира в Европа и вече воюва с голяма европейска, приятелска на Отечеството ми, славянска и православна държава

Коментиран от #143


Оценка:
-9 +1

Параграф 22
141 Отговор
Италианският дядо в публичният дом:"когато дойдоха фашистите бях първи фашист,когато дойдоха американците бях първи антифашист"-така и нашите к--у--р--в--и като тоя.Аз съм русофил и такъв ще си остана.Руснаците не са ми сторили нищо лошо и знам историята на нашите отношения-военни,икономически ,политически и културни.За американците какво да напиша-не ги мразя-народът работи,твори,плаща данъци,гледа да оцелява в тези времена....като нас.Кой както може.Изобщо да не бъркаме народите с "елитите"."Елитите" ни манипулират и ще ни скарат и на със кат а те самите ще се скрият в мишка дупка.

Оценка:
-1 +7

hmhmhm
142 Отговор
ма а ви продажна , разкрачена ...

Оценка:
-1 +4

Русия не воюва с тая приятелска страна
143 Отговор

До коментар #140 от "Stan":


А е на обратно.Украйна започна всичко с ограничаване правата на руснаците на територии които от столетия са руски но Хрушчов така раздаде наляво и надясно- чети история и после грухти.Де и нашите слуги да бяха такива за народът си.

Оценка:
-1 +3

Павел Пенев
144 Отговор
Какво ти е направила Русия бе мухльо? Кой ти даде това звание за да манипулираш хората.Гледай си пенсията,ваксинирай се и ходи редовно за кисело мляко.

Оценка:
-1 +6

Жаклин
145 Отговор
След последния шпионински скандал е видно, че трябват мерки!

Оценка:
-4 +2

Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺
146 Отговор

До коментар #70 от "НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ":


Какво общо имат комунистите с дружбата с Русия?
БСП,ДПС,СДС,герб са едни л....има....

Оценка:
-2 +4

Републиканци за България? ???
147 Отговор
Игра на думи. ....като NSDAP (НСДАП)-Националсоциалистическата германска работническа партия ....видяхме колко е социалистическа и работническа. ...така и тия "републиканци" ама за облаги като и тия от ГРОБ- за европейското развитие...смях....поздрави от Франция.

Оценка:
-1 +2

Шломо
148 Отговор
Русия заплашва целия цивилизован свят

Коментиран от #160


Оценка:
-10 +2

big
149 Отговор

До коментар #78 от "НОВО ПЕТ":


Не знам, но него не съм го чувал да плещи такива глупости, а знаеш ли, може и той да е бил на моста за контрол изпълнението на задачата!

Оценка:
-1 +3

oлеся
150 Отговор
За БЪЛГАРИЯ -милее само народа който не искаше бази на НАТО на земята си ...Заради Нато сме на прицел на руснаците.... Дано ГОСПОД да ни пази ,но не и управниците ни....

Коментиран от #163


Оценка:
-1 +4

Народняк
151 Отговор
Доколкото виждам, генерала иска още едни чертежи за 3 милиарда, нека този път има референдум по въпроса, който иска хартиени самолет на тази цена нека е съгласен да му удържат от заплатата, докато се изплатят.

Оценка:
-1 +6

иван иванов
152 Отговор
от къде ги намирате такива кретени...този е от партията на наглеца...всички знаем какви са...срам и позор за армията е този.

Оценка:
-1 +6

Човека Коза
153 Отговор

До коментар #48 от "НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ":


То сляп ли си?!

Коментиран от #156


Оценка:
-1 +3

Да те АГРЕСИРАТ М А Н А Ф И Т Е!
154 Отговор
Ненормален Еврей, то нормален и няма. Просто му кажи Еврейн - Американец и не го обиждай, това е достатъчна обида.

Оценка:
-2 +3

ДоуниКопеулета
155 Отговор
Откакто преди 30г.СДС-Шайката ,а по-късно и шайкаджиите от другите политически партии унищожиха армията и не само нея ,и изкормиха държавата, превръщайки я в Евроатлантическо Бунище с разграден двор, всякакви агенти на чужди разузнавания/СеРеУ, МОСАД,МИ-6: ингилизи,турци, германци и пр./ сноват и безчинст- ват, под "зоркото око" на Асфалт паша,Шайката му и на Каскет ага, и същите не виждат никакъв шпионаж.Може би и да са прави, защо- то когато няма държава,няма как да има шпионаж.

Оценка:
-1 +2

НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ
156 Отговор

До коментар #153 от "Човека Коза":


НЕ СЪМ ВИДЯЛ 3ДИН УМРЕЛ ОТ ГЛАД...ВИЖ ОТ ПРЕЯЖДАНЕ И ПРЕПИВАНЕ........

Оценка:
-2 +1

BoLeto
157 Отговор
Гласувайте, мили хора, вдигнете се на 04.04 и отидете до избирателните секции иначе няма отърване от "братска" Русия!

Оценка:
-2 +1

😁😁😁😁
158 Отговор

До коментар #22 от "Някой си":


Е кой.... Руснаците дето ще ни нападат

Оценка:
-0 +0

Rado
159 Отговор

До коментар #1 от "az #МУТРИ, ВЪН!":


Шпиони вън!!!

Оценка:
-3 +0

😁😁😁😁
160 Отговор

До коментар #148 от "Шломо":


Най вече теб центъра на галактиката нали

Оценка:
-0 +0

😁😁😁😁
161 Отговор

До коментар #135 от "Антиседесар":


Ам Иван Костов демократа къде е завършил образованието си...че е в Москва там е ...но в кой факултет а😁😁...а тези шпиони дето ги заловиха те къде са завършили....че е в Москва там е ...но в кой факултет..😁😁

Коментиран от #162


Оценка:
-0 +0

😁😁😁😁
162 Отговор

До коментар #161 от "😁😁😁😁":


...да продължавам ли или стига....😁

Коментиран от #164


Оценка:
-0 +0

Rado
163 Отговор

До коментар #150 от "oлеся":


Крим колко бази на НАТО имаше? Защо сте така наведени? Турция е член на НАТО и свали руски самолет? Какво къде е на прицел?

Оценка:
-1 +1

😁😁😁😁
164 Отговор

До коментар #162 от "😁😁😁😁":


Гиди гиди....врътки и въртели на краставичаря краставици ще продават а 😁😁😁😁

Оценка:
-0 +1

Верно ли
165 Отговор
"републиканците" са новите лакеи на Козяк, дето изкат да ни вкарат във филма с Русия. Добре, че няма изгледи да са в парламента.

Оценка:
-1 +3

Bork
166 Отговор
Прав е и последният скандал го доказва.....

Оценка:
-0 +0

ТОЧКАТА
167 Отговор
НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ Е САМО ЕДНА/ТАЗИ НА САЩ!!!!!!всяка друга национална сигурност им пречи много /виж Русия,Китай,Венецуела,Иран и страните през които минаха и насадиха демократични семки и глогинки...

Оценка:
-0 +3

ХАН КРУМ
168 Отговор
ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ПРЕДИ ДА ДАВА СЪВЕТИ БИВШИЯ Н–К ЩАБ НА ВВС ДА СИ ПОКАЖЕ ДИПЛОМИТЕ ДА СЕ ВИДИ КОИ АКАДЕМИИ Е ЗАВЪРШИЛ, И НЕ БЕШЕ ЛИ ОТ ПЪРВИТЕ ПРЕЗЕМИЛИ СЕ НА ДРУГИЯ БРЯГ, НА ТИХ ПРИСТАН И ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ.АМАН ОТ ЕВРОАТЛАНТИЦИ ,КАТО НЕГО И ВЕЛИЗАР ШАЛАМАНОВ.НО ТО СИ Е ДО ЧОВЕКА ,НЕ Е ДО УНИФОРМАТА . И СЕ УЧУДВАМ – ГЕНЕРАЛИ СА БИЛИ И ТОЗИ И ШИВИКОВ , СЕГА СА ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ ИЛИ СА ОТ РЕЗЕРВА.ТА В МОМЕНТА КАКВИ ГЕНЕРАЛИ СА?

Оценка:
-0 +1

ХАН КРУМ
169 Отговор
ЗАЩО НЕ СЕ РАЗРОВИТЕ В ТОЗИ АТЛАНТИЧЕСКИ СЪВЕТ, ТА ДА СЕ ВИДИ ,ТЕ С КАКВА ИНФОРМАЦИЯ РАЗПОЛАГАТ И В ГОДИНИТЕ НА КОГО СА Я ПРЕДАВАЛИ,ОТ СОЛОМОН ПАСИ ТА ДО СЕГА . ИДА РАЗБЕРЕМ ,БИЛИ ЛИ СА ИЛИ НЕ СА БИЛИ ПОЛЕЗНИ ЗА БЪЛГАРИЯ.АМА ТАМ НЕ СМЕЕТЕ НАЛИ???Е КАК ДА ОЦЕЛЕЕМ БЪЛГАРИ ,ОТ СВОИ ИЛИ ОТ ЧУЖДИ ДА СЕ ПАЗИМ?ТРОЯНСКИ КОН ,ДО ТРОЯНСКИ КОН!!!!

Оценка:
-0 +1

олеся
170 Отговор
до 163
С присъединяването на Крим към Русия Владимир Путин осуети плановете ... да бъде превърнат в централна база на НАТО в най-кратки срокове ... Бившият агент на ЦРУ разкрива, че САЩ са имали разработен план ...но ударели на камък.....

Оценка:
-0 +1

171
Този коментар е премахнат от модератор.
ПЕНКО
172 Отговор
ТОЙ НЕ Е ЕКСПЕРТ ОТ ЦРУ - ТОЙ Е И З П Е Р К Т -ОТ " РЗБ" !?!?

Оценка:
-0 +0

абе
173 Отговор
фатмак!
всичко около църно маре ще бъде унищожено с първия залп на бреговити комплекси но Крим!и после с прашки!!
пък ако турция доде да освобождава резградска или кърджалийска република ,пак ша са молив на Дядо Иван!!

Оценка:
-0 +0

Този
174 Отговор
е отявлен шизо....

Оценка:
-0 +0

ИМПЕРИАЛИСТ
175 Отговор

До коментар #21 от "НАТО.......СТРАШИЛИЩЕ ЗА БГ КОМУНЯГИТЕ":


Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим! Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата ни...

Оценка:
-0 +0

Е не баш
176 Отговор

До коментар #17 от "НОВО ПЕТ":


Имаше и БЗНС , а известно време и ОФ. Недей лъга.

Оценка:
-0 +0

Нели
177 Отговор
Знам само ,че искам сигурност. Бойко не ми я даде, точно обратното. Разчитам , че Републиканците ще ни помогнат. Желая им успех

Оценка:
-0 +0

178
Този коментар е премахнат от модератор.
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


ТОП 5