ФАКТИ.БГ

Отново заплахи от управляващите към партия Възраждане (ВИДЕО)

Заплашват Стоян Таслаков, че ще му избият всички зъби от устата, ще го намерят дори във Великобритания

Публикувана: 31 Март, 2021 16:54
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 6226
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.2 от 91 гласа.

Кандидатът за народен представител на Възраждане за Пловдив-област – Стоян Таслаков, е бил заплашван от шофьора на кмета на община Стамболийски. Това е поредният опит от страна на управляващите да затворят устата на опозицията. Кандидатът за народен представител от Възраждане успява да запише всичко.

Кадрите може да намерите тук:

От видеото се вижда и чува, как заплашват Стоян Таслаков, че ще му избият всички зъби от устата, ще го намерят дори във Великобритания.

Таслаков е предупреден да спре да казва истината и да критикува кмета Мараджиев, срещу което се дава гаранция, че проверките на общината срещу кандидата на Възраждане ще бъдат прекратени.

Управляващите за пореден път показват, че не се спират пред нищо. Заплахи, проверки спрямо неудобните, преследвания, търговия с влияние. Използват се властови позиции за партийна изгода, държавата и общините служат като бухалка спрямо всички, които си позволяват да критикуват управляващите.

Партия Възраждане смята за недопустимо, който и да било гражданин на България, да бъде заплашван по подобен безцеремонен начин да се отказва от правото си да критикува управляващите, недопустимо е и постове в държавата да се използват за политически рекет и търговия с влияние.

Щом това, което виждате на видеото се случва спрямо кандидат за народен представител, който има статут на длъжностно лице, съгласно Изборния кодекс, то може да се случи на всеки редови гражданин.

За заплахите е сигнализирана и Районна прокуратура– Пловдив, на която са предадени и записите и трябва да провери случая. От партия Възраждане заявяваме, че няма да позволим да бъдем заплашвани и манипулирани, за да се откажем от идеите и ценностите си. България заслужава да бъде правова и свободна държава!

Българският народ съвсем скоро ще избира - на 4-ти април 2021 г. Избор има: между статуквото и Възраждане, между натиска и свободния избор. Нека променим нещата и да повярваме в България, да си я вземем обратно от мутрите!

Възраждане е с номер 5 в интегралната бюлетина! Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.2 от 91 гласа.


Ловци на бисери
папа Франциск
Главата на Римокатолическата църква с рецепта за проблема с безработицата и причината за него
Общество, което кара възрастните хора да работят прекалено дълго и кара цяло поколение от млади хора да не работи е глупаво и късогледо"

Още бисери
ТОП 5