Last news in Fakti

6 Април, 2021 19:36 6 303 131

Христо Иванов: Най-вероятно вървим към нови избори

  • христо иванов-
  • избори-
  • правителство-
  • бойко борисов

В никакъв случай няма да приемем предложението на Бойко Борисов от изборната нощ, каза един от съпредседателите на коалицията "Демократична България"

Христо Иванов: Най-вероятно вървим към нови избори - 1

Гласуването за коалицията ни само в София започва да се преодолява. Разширяваме електоралната си подкрепа в цялата страна. С малко, но побеждаваме ГЕРБ в столицата, което е окуражаващо. Най-важното е, че тези резултати са задължаващи за нас. Имаме да свършим много работа. Хората трябва да видят, че могат да се доверят на нашите послания, които не са популистки, а напротив - ние ясно и точно заявяваме какви са проблемите. Трябва категорично да покажем, че този път няма да има трикове и каквото сме казали предизборно, ще го изпълним. Отново ще повторя, че ни предстои адски много работа. Очевидно е, че сме тръгнали по правилния път, но сме направили само първата стъпка.

Това обяви в предаването "Лице в лице" по БТВ един от съпредседателите на коалицията "Демократична България" Христо Иванов.

"В никакъв случай няма да приемем предложението на Бойко Борисов от изборната нощ. Този лайв беше забележителен. Борисов панически се скара и се обяви за единствения, който може да спаси страната и после го удари на молба. Ние няма да подкрепим никаква форма на участие на ГЕРБ и ДПС във властта. Надявам се, че всички останали партии, които обявиха същото, ще застанат зад думите си и по този начин ще освободим страната от едно бреме. Едни нови избори ще се проведат без захвата на Борисов. Той ще се опита да състави кабинет и няма да успее. Това мога да го гарантирам на хората. Ние ясно сме заявили нашата позиция и за концесията на летище София", отговори Иванов на въпрос относно днешното предложение на БСП.

"Само аритметиката е по-трудна от ситуацията с бъдещия парламент. За мен всяко правителство трябва да е експертно и по никакъв начин над него не трябва да тегне сянката на ГЕРБ. Първо всички трябва да издържим теста и да гласуваме против новия кабинет на Борисов. Едва след това може да говорим с останалите мандатоносители. Вторият мандат ще бъде връчен на Слави Трифонов. Ако той успее да ни убеди в намеренията си, ние с уважение ще водим разговори с него, но мога да направя прогноза, че трудно ще постигнем разбирателство по всички въпроси с "Има такъв народ". Това ще е много сложно. Ясно сме заявили, че не можем да участваме в по никакъв начин в коалиция и разговори с БСП. Това е причината да мисля, че отиваме на едни нови избори, в което няма нищо страшно и лошо.

Не трябва да се плашим от демокрацията. Сега вече се говори, че едни нови избори ще струват 100 млн. лева. Само утре с концесията на летище София ще бъдат загубени много повече пари. С едни избори, които няма да се организирани от сегашните управляващи, много хора няма да ги е страх и ще излязат да гласуват спокойно. Ако някой успее да състави правителство без нас, тогава ще реагираме на това. Ние нямаме самоцел да участваме във властта и съвсем спокойно можем да сме в опозиция. Категорично заявявам, че в момента не водим разговори с никой", завърши Христо Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    57 11 Отговор
    А ДАНО...

    Коментиран от #56

  • 2 мислещ

    91 31 Отговор
    Браво, нямам ви доверие и никога няма да имам, но дотук се държите много достойно и определено сте най-малкото зло в парламента.
  • 3 Гошо

    49 45 Отговор
    Евала, а ако изпреварите и чалгаджията ставате N1
  • 4 Майна

    73 31 Отговор
    И ЗАЩО НИКАКВИ РАЗГОВОРИ С БСП, КОСТОВ ЛИ ВИ ЗАРЪА, ТОЯ КОЙТО РАЗПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ...
  • 5 Ляв плюс

    66 30 Отговор
    Един Наивник на Средна Възраст - размечтал се............

    Коментиран от #119

  • 6 Истината за

    63 30 Отговор
    За първи път партия излъга избирателите си, още преди да е влязла в Парламента!

    Тоя дългоносия две години ни проглушава ушите за машинно гласуване. Агитираше за него, твърдеше, че е единствения истински начин да упражниш ЧЕСТНО правото си на вот!

    И когато държавата брои над 60 милиона, за да вземе такива машини, днес Христо Бойкикиев отиде и пусна… хартиена бюлетина!

    ДеБъ лъжеца!

    Машината може и да не излъже, но Бойкикиев – със сигурност!

    Коментиран от #48

  • 7 Боко тиквата

    29 18 Отговор
    Ама моля ви бе чекмеджето е още празно още 5 годинки ми трябват ! На мен парите ми трябват повече, вие и без това сте свикнали да сте бедни
  • 8 гадно

    33 14 Отговор
    Нищо лично ,но когато такива от които в случая зависи малко или нищо говорят за правителство или избори е малко несериозно. Какво ще бъде на този етап зависи от тиквата и дългия, ако се договорят (дано да не стане) всичко ще си продължи по старому.
  • 9 Помак

    19 5 Отговор
    Нии ко ша праим на родопите ли ша са връщаме, то ние вмирисааме столицата и сички администрации, шо да не останем оше малко,я при юрданка, я у някои министерство

    Коментиран от #59

  • 10 демократ

    19 23 Отговор
    "С малко, но побеждаваме ГЕРБ в столицата, което е окуражаващо."

    С малко, но завинаги!

    Коментиран от #45

  • 11 Хахаха..

    10 6 Отговор
    Как"пет пари" не дават за парите..А те са номиналната равностойност на хлебеца,сметките,данъците,задълженията към банки,кредитите,лихвите,съдии-изпълнители и злобни мутри,чупещи кости за подсещане.Докато има Капитализъм,все така ще е.Ами все така да е..

    Коментиран от #39

  • 12 www

    9 5 Отговор
    Дано си прав!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 хахахах

    13 8 Отговор
    Много важно. Като сте толкова кухи и не си оправите кодекса и кафявите гербосифилистични калинки, резултатите няма да са много по-различни ... "министре" на Тиквата кух...
    Малка Тиква тоест.
  • 15 Forro

    10 6 Отговор
    Къню Мутафа И Бай Шиле Дадоха резултатите на Гербъ,Боко да се гордее с Ани Къню Мутафа и Бай шиле и НОШЪ дето затваряха държавата,ето резултатите Бай Бойко.
  • 16 Пръц

    24 12 Отговор
    Що бе,Ристо,кокала ли не можете да разделите та искате още избори?
  • 17 Страхливец си

    34 21 Отговор
    Тоя се уплаши още не влязъл в Парламента.Умира от страх Бойко да не се откаже от мандата си ,а после те да направят правителство.Неуки,политически неграмотни и знаят,че това не е лъжица за тяхната уста.Чака ги участта на орешарското правителство.Самите техни избиратели ще ги изгонят от Парламента,а после в девета глуха.
  • 18 Жоро

    28 18 Отговор
    Тоя брадясал буратино хапе ръката която го хранеше.Сега Костов го храни ама скоро ще остане гладен.

    Коментиран от #33

  • 19 Боко

    19 20 Отговор
    Заради такива цифуняци ще се харчат отново народни милиони!
  • 20 Софиянец

    25 22 Отговор
    Успех, но по-доброто решение е да сформирате анти ГЕРБ парламент. Ясно е, че ще е с мандат на ИТН но смятам че министър председател трябва да е Христо Иванов. Стабилизирайте държавата, извадете я от тинята без значение и без да се мисли за следващите избори. Ако го направите и си свършите работата следващите проценти ще са смазващи за статуквото. Не се и лъжете, втори шанс няма да има.

    Коментиран от #24, #26, #29, #41, #58

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 One

    20 6 Отговор
    Вариант 1- обявяват служебно правителство и следват нови избори. Но....изведнъж, шок и ужас-първи Герб! Вариант 2- обявяват служебно правителство и следват нови избори. Печели Слави, след него се нареждат ДПС, БСП, Мутри вън и бам...пак Герб! Вариант 3- обявяват служебно правителство и следват нови избори. Появява се нов играч на сцената-нова партия на отчаяните и гладни българи. Тази партия печели изборите, но с малка преднина. Втори ДБ, трети-ИТН, следват Мая, БСП,ДПС и пак Герб. Обаче се промъква отново Шкембе войвода, в съюз с Воля и НФСБ. А точно накрая, с точно 4% влиза и Божков. Е......докога избори и схеми?
  • 23 ПОЛИТИЦИ...ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ НАРОДНАТА ВОЛЯ

    23 15 Отговор
    НЕМА ДА ПРАЙМ ВСЕКИ МЕСЕЦ ИЗБОРИ ЗА ДА ВИ УГОДИМ...НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ШУШУМИГИ А ПРАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО...КОЙТО ИСКА НОВИ ИЗБОРИ, ДА СИ ГИ....ПЛАША....

    Коментиран от #79

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 хахахахаха

    19 3 Отговор
    Новият Болен Сидеров...

    И Болен така с циркове и изцепки се правеше на "борец за свобода"... А Меди Джолан си пече пак мършавия ъз пак на росенец.
  • 26 мислещ

    10 8 Отговор

    До коментар #20 от "Софиянец":

    Има време, първо да се изритат мутрите, да се направят нормални избори и тогава да се смятат проценти и да се правят коалиции. сега не излизат сметките и трябва коалиция дори с БСП.

    Коментиран от #47, #116

  • 27 1234

    17 1 Отговор
    Защо само Христо Иванов се изказва? Ген. Атанасов е наврян в миша дупка!
  • 28 Пучо Капучо

    16 4 Отговор
    От глава на населението избори в България излизат най-скъпо от цяла Европа? А втори избори? Още толкова. Българският данъкоплатец за нищо го нямат - свалят му кожата от гърба ,когато и както им скимне, мародери с мародери...
  • 29 Само казвам

    11 6 Отговор

    До коментар #20 от "Софиянец":

    Е как ще го направят,като нямат нищо в главата?!Имат само злоба и нищо друго,а само със злоба не може да се управлява.Те са пътници и техните избиратели започнаха да го разбират.Иде видов ден за тях.

    Коментиран от #34

  • 30 Нане

    9 1 Отговор
    тоя секи ден кисне в лабораторията в Драгалевци
  • 31 Баба Яга

    11 2 Отговор
    Добре бе, пето място, разбрахме !
  • 32 Притча

    18 4 Отговор
    При положение, че дадат мандат на Слави Трифонов да състави правителство, ОЧАКВАЙТЕ следващата президентска двойка Ники Михайлов и Валери Божинов, а в ролята на Севдалина Арнаудова - Николета Лозанова. НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ - ЧЕСТИТО!!!
  • 33 яяяя

    4 3 Отговор

    До коментар #18 от "Жоро":

    Подценяваш сорош и ЦРУ!!! Имат достатъчно пари.
  • 34 мислещ

    3 12 Отговор

    До коментар #29 от "Само казвам":

    Според теб да се коалират с с БСП, ДПС или/и Тиквата ли? Според теб кой след това ще гласува пак за тях после? Ако сега покажат принципна позиция и изритат тиквите, после ще имат много по-голяма подкрепа

    Коментиран от #44

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ТВА РИСТЮ БОЙК'ИК'ЕВ- С'ОР'ОС'ПИЯТА

    9 5 Отговор
    РАДКА ДЪЛБОКАТА, ТАНАС-ГНОМА, ВИБР'АТО'РА И НЕЖНАТА ДРУЖИНКА ОТ ДЕЕЕБЪЪ,....НЕ СА Г-ЕЙЗЕРИ!
    АМА...ИЗОБЩО ,..А НЕ СА И... ПАСИВНЯЦИ,.... ЧЕСТНО ✊😂🇸🇮🇻🇳
    ОООХХХ КОТЬОООООО
  • 37 123

    11 7 Отговор
    Нови избори които не са организирани от ГЕРБ и гербавите отиват в канала.

    Коментиран от #40

  • 38 един от многото

    19 10 Отговор
    Хората са ви избрали да управлявате а не да мислите за други избори. Щом не искате коалиции , значи , че не сте никакви политици и сте много далеч от управлението на държава. Още резултатите от тези избори не са излезли и вече искат предсрочни , и до кога така? Вие не сте богоизбрани , избрани сте от хората и както днес гласуваха за вас , точно така утре не можеш и с полиция ги накараш да гласуват!

    Коментиран от #49

  • 39 компромат

    7 2 Отговор

    До коментар #11 от "Хахаха..":

    Ти явно си малък и не си виждал истенски МУТРИ

    Коментиран от #60

  • 40 ???

    11 8 Отговор

    До коментар #37 от "123":

    Годината е 2005. Борисов печели частичните местни избори за кмет на София, организирани от тройната коалиция на БСП.
    Годината е 2007. Борисов печели редовните местни избори за кмет на София, организирани от тройната коалиция на БСП.
    Годината е 2007. ГЕРБ печели междинните евроизбори, организирани от тройната коалиция на БСП.
    Годината е 2009. ГЕРБ печели редовните евроизбори, организирани от тройната коалиция на БСП.
    Годината е 2009. ГЕРБ печели редовните парламентарни избори, организирани от тройната коалиция на БСП.
    Годината е 2013. ГЕРБ печели предсрочните парламентарни избори, организирани от служебното правителство на Марин Райков.
    Годината е 2013. ГЕРБ печели частичните местни избори за кмет на Варна, организирани от кабинета Орешарски на БСП.
    Годината е 2014. ГЕРБ печели редовните евроизбори, организирани от кабинета Орешарски на БСП.
    Годината е 2014. ГЕРБ печели предсрочните парламентарни избори, организирани от служебното правителство на Георги Близнашки.
    Годината е 2017. ГЕРБ печели предсочните парламентарни избори, организирани от служебното правителство на Огнян Герджиков.

    Коментиран от #131

  • 41 Майката

    6 5 Отговор

    До коментар #20 от "Софиянец":

    На Христо Иванов , би трябвало да стани МП, като дърта комуниста, помолила Нинова, да ходотайства пред Борисов?! Какво знае и може, Ицко, мамин?
  • 42 Иванкин

    14 2 Отговор
    Вас подкрепих, но самоусещането не трябва да се губи. Четвърти сме. Не може да говорим все едно имаме 51 5 мнозинство. Някак си не върви, не е самоуважително и не е уважително към другите, Дори е леко отблъскващо.
  • 43 Боко

    9 10 Отговор
    Заради такива джендари ще се харчат отново НАРОДНИ МИЛИОНИ!

    Коментиран от #86

  • 44 Склероза си

    8 16 Отговор

    До коментар #34 от "мислещ":

    Ти не си мислещ,а направо си склерозирал!Цяла България е синя,слави има едно Русе,ДеБъ има само два района в София,а галевата няма нищо.Всичко е на ГЕРБ и СДС!

    Коментиран от #55

  • 45 пешо

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "демократ":

    това вече съм го чувал някъде? някой ще помогне ли?
    смешници! не са мръднали и на йота от 89-та.
  • 46 Доволен от вота

    13 4 Отговор
    Ице не бързай. Първо за махане са Кошлуков и Мишо Константинов.

    Коментиран от #124

  • 47 Софиянец

    4 6 Отговор

    До коментар #26 от "мислещ":

    Не съм съгласен, така се дава шанс на други а те не трябва да го получават. Ще има нови коалиции, даже се почна - копейкин се е предложил на ВМРО. И най лошото, статуквото ще затегне редиците и както казах втори такъв шанс няма да има близките 15-20 години, не трябва да се изпуска.

    Коментиран от #50

  • 48 Исус Христос

    13 7 Отговор

    До коментар #6 от "Истината за":

    Абе Бойко им каза,порадвайте се няколко дни,после поразмислете,пък ще видим какво да правим.И така става.Славуца се скри,упалши се,не може да носи тая огромна отговорност.Знае какво ще му се стовари на главата ако не тръгне в правилната посока.Така че ще запеят друга песен,оная,правилната:)))))))
  • 49 мислещ

    4 3 Отговор

    До коментар #38 от "един от многото":

    Казал е, че иска коалиция с ИТН. Сега 2-те партии нямат достатъчно гласове, но като изритат тиквите, и те ще имат, и Възраждане вероятно влизат, и сметките излизат. ПАрламент с толкова тикви и депесари е по-добре да се пропусне. Иначе хем нищо няма да могат да постигнат, хем ще се окалят яко.
  • 50 мислещ

    8 1 Отговор

    До коментар #47 от "Софиянец":

    Значи "копейкин" е по-голям проблем от ГРОБ и БСП? И нещо премълчаваш какви са му условията за коалиция с МВРО, що така? А редиците на мутрите по-стегнати от на тези избори няма накъде да бъдат. Могат само надолу да вървят след едно служебно правителство и нови избори.

    Коментиран от #75

  • 51 Българин

    6 2 Отговор
    Прав е ще има нови избори с други проценти
  • 52 5Kan

    5 0 Отговор
    Коалицията е нещо лошо а пък да не може да се състави такава още по лошо. Това се очаква при тези резултати.
  • 53 Тулуп

    12 1 Отговор
    cлeд избoри ce мълчи пoнe някoлкo чaca, cъбирaш cи миcлитe, нe ce пърчиш зa щялo и нeщялo, нe плуeш и хрaчиш нaлявo и нa дяcнo, cпирaш дa прaвиш мръcнo. В тaкъв мoмeнт хрaчeнeтo нe e пo пaртийния вoдaч, a пo хoрaтa, кoитo ca глacувaли зa тaзи пaртия, мoжe дa ca и милиoн. Кoй пo дявoлитe cи зa дa cи гo пoзвoлявaш?
  • 54 ПОЛИТИЦИ...ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ НАРОДНАТА ВОЛЯ

    9 6 Отговор
    МОЖЕ НОВИ ИЗБОРИ АКО ВИЕ СИ ГИ ПЛАТИТЕ ОТ ВАШИЯТ ДЖОБ....ДЪРЖАВАТА НЕ Е ДОЙНА КРАВА, ЗА ДА ВИ УГОДИ......НЕМА КВО ДА СЕ ТУТКАТЕ И МОТКАТЕ...А ПРАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО
  • 55 мислещ

    8 4 Отговор

    До коментар #44 от "Склероза си":

    Я да смятаме. Тиквата има 26%. Дпс 10. Всички останали гласуваха категорично за изритването на мутрите, и те май са над 50%, а?

    Коментиран от #57, #62

  • 56 КАКВО ДАНО БЕ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    МЕРКЕЛ,....чаргинал
  • 57 Готин

    7 7 Отговор

    До коментар #55 от "мислещ":

    Интeрecнa "лoгикa"!Тoгaвa,... ЛУДOГOРEЦ ,..НE E НИКAКЪВ ШAМПИOН,..зaщoтo имaт 4 тoчки пo-мaлкo oт минaлaтa гoдинa!Шaмпиoн e...AРДA КЪРДЖAЛИ,.. зaщoтo тaзи гoдинa ca 6- тo мяcтo и пo-дoбрo клacирaнe oт минaлaтa гoдинa!!ХA ХA ХA ХA ХA.....Т 'Ъ'П CИ КAТO...Г' Ъ'З

    Коментиран от #63

  • 58 Майката

    3 6 Отговор

    До коментар #20 от "Софиянец":

    На Христо Иванов , би трябвало да стани МП, като дърта комуниста, помолила Нинова, да ходотайства пред Борисов?! Какво знае и може, Ицко, мамин?
  • 59 Дидко Добрев катърь и пом@к от аскоу

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Помак":

    Нидей така ва артикь и ние помаците сме хора . Най много обичаме да лажеме тъпите балгаре

    Коментиран от #71

  • 60 Глей ся

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "компромат":

    Сяка сутрин си виждам мутрата в огледалото,и не се пише"истенски",пише се "истински"..
  • 61 София

    11 2 Отговор
    Браво, Христо но с Слави трудно ще се разбереш защото сте на 2 различни полюса.
  • 62 Пропуснал си,

    5 10 Отговор

    До коментар #55 от "мислещ":

    Господини, че специално в София , хората не искаха да ги мокри дъждът и да чакат на опашки ! И тези хора щяха и ще гласуват за Борисов !
  • 63 Мислещ

    2 6 Отговор

    До коментар #57 от "Готин":

    Май футболът ти е силна страна, препоръчвам да се придържаш към него и да не го смесваш с политика.

    А тиквата колко ли ще има без контролирания вот, дали пак ще е "победител"? Щом е толкова харесван, защо се дърпате? Аа, да, хората щели да обеднеят заради разходите по избори...хахаха.

    Коментиран от #67, #72, #73, #87

  • 64 2222

    3 7 Отговор
    Ще махнете дедовия...ха ха, колко сте слаби и жалки.
  • 65 Демократ

    5 9 Отговор
    Ице стига шикалкави обединяваите се сьс мая и слави и управляваите
    Хората това очакват от вас

    Коментиран от #68

  • 66 ПОЛИТИЦИ...ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ НАРОДНАТА ВОЛЯ

    7 4 Отговор
    БОЙКИН...ДОКОГА ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ДА ВИ.....ДОНДУРКАМЕ....НАРОДА РАЗПОРЕДИ...ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ.....НОВИТЕ ИЗБОРИ СИ ГИ ПЛАЩАТЕ ЛИЧНО ВИЕ....
  • 67 ама

    7 3 Отговор

    До коментар #63 от "Мислещ":

    за избор на президент нямаше контролирания вот. Еййй страшни прави лопати сте.
  • 68 Мислещ

    3 1 Отговор

    До коментар #65 от "Демократ":

    И колко ще изкара такова правителство с 30 и малко процента от парламента?
  • 69 MGewehr

    5 2 Отговор
    Някои почват да изтрезняват че безпътицата от последните парламентарни избори няма да доведе до никъде, само до по голям раздор!
  • 70 Бедните българи

    8 5 Отговор
    Сме мнозинство и искаме парите да ни бъдат дадени на нас, а не за избори излишни! Ма вие може да искате избори, демократична Костова България докато победите, бе?! Костов, бойкикиев и Атанасов демократи?! Не, не са!

    Коментиран от #89

  • 71 Помак

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "Дидко Добрев катърь и пом@к от аскоу":

    Е бре, убао е да опваме ахрянките на Чисто на столицата не като у назе на землята .. Оп от външната тоалет на масата, вода няма... :)
  • 72 Готин

    8 2 Отговор

    До коментар #63 от "Мислещ":

    Пълни глупости след повече от десет години управление след всичките интриги протести и какво ли не Ако този резултат е загуба не знам какво да кажа а може би резултата на протестиращите на Дб и Мая Манолова е много впечатляващ в кавички Трифонов не го споменавам защото той се дистанцира и нито е инициатор нито е участник в протестите

    Коментиран от #76

  • 73 Аз в 25 МИР,

    8 5 Отговор

    До коментар #63 от "Мислещ":

    Не видях контролиран вот! Ти къде го видя, или си лъжеш, по правило?!

    Коментиран от #80

  • 74 БОХВЪХ

    8 1 Отговор
    Ристъо,първо не разбрахме ,точно каква позиция имаш за концесията.Ако си е изразил,повтори -ясно и кратко.Да е чуят всички.Дано не греша,но нещо ми се върти като спомен,че скочи на Нинова когато тя-в Парламента искаше стопиране на сделката.Твоят мотив беше,че БСП винаги са спирали ЧУждите инвеститори!? Ако подобен,загробващ договор за тридесет години напред,за теб и гупата ти,означава добра Инвестиция,си го кажи направо! Второ: Как със твойте 17 депутати ще управляваш? Дори и със Слави,Манолова накуп,сте малцинство,без подкрепа на БСП. Трето: От година ни проглуши ушите,да махнем Бойко,със всички средства.Сега при реална възможност(събирате общо с БСП,много над 121 гласа),говориш за нови избори.В резултат на тази ваша "Твърда позиция" подаряваш в прекия смисъл минимум три-четири месеца,абсолютна и безконтролна власт на Бойко.Парламент-закрит,и единствено Той ръководи цялата държава.Няма опозиция,няма питане,няма парламентарен контрол.Днес решава,утре е концесионирал,приватизирал половин България.Как ще го спрете,когато той е реалната,законна власт.Нещо ми намирисва,за скрит лобизъм в тази концесия,или поне да не пречите. А той.напълно е възможно да харчи,сключва договори за милиарди,със загробващи условия и неустоики.Като за последно.Ти ще ги анулираш ли? Или си на принципа: Колкото по зле-толкова повече недоволни ще гласуват за нас! просто риба сте яли-развалена,ако лежите на тази кълка.Ножа вече е под ребрата ни.Никой няма да ви чака!

    Коментиран от #104

  • 75 Софиянец

    2 3 Отговор

    До коментар #50 от "мислещ":

    Нищо не премълчавам, само пример давам. Статуквото ще се преструктурира и няма да допусне такъв шанс. По добре да си свършат работата в едно анти ГЕРБ правителство, за избори винаги има време. За България няма!

    Коментиран от #77

  • 76 Мислещ

    3 2 Отговор

    До коментар #72 от "Готин":

    Той че трифонов не е наистина враг на тиквата - не е, но е казал, че няма да се коалира с партиите на статуквото, така че да, гласуеалите за него гласуваха срещу тиквата или поне така си мислеха. Може да са прави. Слави точно като Христо няма интерес точно сега да влезе в безпринципна коалиция и после да е аут от следващия парламент, вместо да изрита мутрата и после да има много повече власт. Още повече, че ще има яки протести и така или иначе такова правителство може да не успее да заграби почти нищо, а да си замине бързо.

    Коментиран от #84

  • 77 Мислещ

    2 1 Отговор

    До коментар #75 от "Софиянец":

    Премълчаваш. Коалиция между МВРО и Възраждане няма да има, защото шкембето няма да пусне кокъла. А ако го направи, тогава няма да има нищо лошо в такава коалиция.

    Коментиран от #81, #82

  • 78 предложение

    6 4 Отговор
    Нови избори - да, но разходите да се поемат от опозиционните партии. От партийните субсидии и от личните спестявания на техните лидери.
    Стига сме плащали за капризите на
    самозабравили се авантюристи.
  • 79 ти да мълчиш

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "ПОЛИТИЦИ...ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ НАРОДНАТА ВОЛЯ":

    Ще правим, докогато трябва!

    Коментиран от #100

  • 80 Мислещ

    4 2 Отговор

    До коментар #73 от "Аз в 25 МИР,":

    Как точно трябваше да го "видиш"? В гетата и там ли няма контролиран, или си манипулатор по право?
  • 81 неее

    3 0 Отговор

    До коментар #77 от "Мислещ":

    Това е невъзможна коалиция.

    Коментиран от #83

  • 82 Софиянец

    0 4 Отговор

    До коментар #77 от "Мислещ":

    Това е ясно, не е съществено - просто пример. Всички ще се коалират и доста ще прескочат бариерата. Стакмистиката тогава съвсем няма да излезе. А ако има правителство на малцинството, ще си свършат работата, ще се види кой колко струва и при едни избори дори и на есен процентът на да България ще скочи неимоверно.

    Коментиран от #85

  • 83 Мислещ

    3 1 Отговор

    До коментар #81 от "неее":

    Еми той самият Костадинов точно това каза, в крайна сметка; ама тук манипулаторчетата веднага видяха шанс да плюят.
  • 84 Готин

    8 3 Отговор

    До коментар #76 от "Мислещ":

    Слави няма да спечели нови избори с мнозинство. Дори да стане чудо и ИТН да е първа политическа сила (с три пъти повече гласове от чужбина), пак няма да може да състави правителство без компромисПри нови парламентарни избори веднага след тези, по-вероятно е процентите му да паднат. Ще паднат и тези на ДБ, защото побързаха да си покажат рогата и дори техни избиратели взеха да осъзнават, че рогата обичайно вървят и с опашка.Що се отнася до мутрите, вероятно ще поканят и Черепа, за да е пълен състава, да има малко свежи инвестиции и да притурят 3% отгоре, но ми се ще да вярвам, че тогава поне Татяна Дончева ще се измъкне от тази тиня. Чудя се как умна жена като нея (винаги ми е била симпатична, когато сме правили интервюта с нея въпреки полярно различните ни идеи – вярно, преди доста години) цопна така грозно в тинята, или пък я цопнаха. Дано не е ефект на възрастта!Вероятно патриотите пак ще са три формации на едни следващи избори – ВМРО, НФСБ и “Воля”. Така ще докарат до над 4%.ГЕРБ трудно ще падне много под сегашните си проценти – като гледам коментарите, мнозина само за 2 дни след изборите, като видяха резултата и безрезултатното бъдеще, изпитаха остра носталгия по предвидимата стабилност, дори и да не е дотам чистичка и спретната.Ресурс от гласове за вземане, май ще има само от БСП, защото Корнелия ще продължи да оглавява столетницата и това е надежда за всички други партии.Така, или иначе, при това насипно общество, всеки бъдещ парламент ще е все така н
  • 85 Мислещ

    1 0 Отговор

    До коментар #82 от "Софиянец":

    ОК. Дано си прав. Но не мисля, че при сегашното съотношение би имало успех такова правителство, а и още повече се съмнявам, че биха опитали.
  • 86 111

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Боко":

    Щом трябва! И без това не са твои.
  • 87 На практика

    3 1 Отговор

    До коментар #63 от "Мислещ":

    В 23-ти МИР имаше манипулация , изразяваща се в лъжи! Факт! Личен свидетел съм, а ти си лъжи...
  • 88 ЕХАА

    7 2 Отговор
    РИСТЬО , НЕ БЯГАЙ ОТ ОТГОВОРНОСТ !!! ИЗБРАНИ СТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ !!!! А НЕ ДА ПРЪСКАТЕ ПОВЕЧЕ ДЪРЖАВНИ ПАРИ Т.Е. НАШИ !!! ЗАТУЙ АКО ИСКАТЕ ДРУГИ ИЗБОРИ , САМИ СИ ГИ ПЛАЩАЙТЕ !!!!
  • 89 Това

    5 3 Отговор

    До коментар #70 от "Бедните българи":

    е демокрацията.Скъпо нещо.Избори до дупка!
  • 90 Сър Пичук

    3 0 Отговор
    Стига с тази лъжлива мантра за страха вееее!!!
  • 91 Тия келеши

    11 4 Отговор
    Почват да бият отбой И кога тия избори, август ли, че не разбрах.
    Следващият път, ще ти бием яко шута, ако ни влачите на избори посред лято , а октомври ще изтреляме и фърчилотЯо в небитието, за да има спокойствие в тази държава

    Коментиран от #94

  • 92 Хмммммм

    8 0 Отговор
    С голямо нетърпение ще очаквам да науча по кои въпроси ДБ и Слави са се разбрали и по кои въпроси - не.

    Коментиран от #99

  • 93 ГЕРБ 2021

    7 5 Отговор
    Да и този път такива като мен в САЩ които не гласуваха заради короната, ще сме вече ваксинирани, и този път ще излезем да подкрепим Бойко. Втория път ГЕРБ ще е над 50%. Не гласувахме, защото и без това беше ясно че Бойко ще е първи.
  • 94 Мислещ

    1 0 Отговор

    До коментар #91 от "Тия келеши":

    Чакай малко, ти защо изобщо гласува за тях, след като те точно това обещаха и преди изборите? Това е "отбой", ама нарушаване на обещанието - не е? Сигурен ли си, че баш за него си гласувал?
  • 95 Независим

    2 0 Отговор
    Ситуацията е " Кой ще мигне първи"!
  • 96 123

    5 2 Отговор
    Нямате много възможности да избирате дали ще правите правителство с ГЕРБ,БСП или ДПС, ако не направите правителство с тчх се гответе за нови избори, а те няма да са с много по различни резултати от сега. И пак след нови избори ще трябва да правите правителство с е една или две от тези партии, но юе заггубите електорат до тогава.
  • 97 АнтиСорос

    6 2 Отговор
    Парад на воинстващите Соросоиди, маразмите на раковото образувание СДС-съсипало БГ и изгонило милиони българи в чужбина.
    Започна активна соросоидна цензура по медиите.
    Бог да ни е на помощ с "евроатлантическите" васали, ще досъсипят БГ.
  • 98 ПОЛИТИЦИ...ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ НАРОДНАТА ВОЛЯ

    6 3 Отговор
    НЕМА ДА ВИ ДОНДУРКАМЕ ДОКАТО СЕ РАЗБЕРЕТЕ....КАТО ОЩИПАНИ МОМИ СТЕ....ВСЕКИ СИ ТЕГЛИ КЪМ НЕГО..РАЗБИРАЙТЕ СЕ И ПРАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО, ЧЕ НА ХОРАТА ИМ ПИСВА....И АКО ИМА НОВИ ИЗБОРИ ЩЕ СИ ГИ ПЛАЩАТЕ ВИЕ ЛИЧНО, А НЕ...НАРОДА
  • 99 СлавчоЛетищеС

    7 1 Отговор

    До коментар #92 от "Хмммммм":

    Виждате, че Славчо отказа обща позиция за Концесия летище София с останалите антиГерб партии..
    ГЕРБ Концесионерите да не плащат първите десет години, от щаба на Славчо нямало да подкрепят "никого", сиреч започнаха да си защитават кукловодите, и са срещу държавните интереси на БГ.
    Ако мислят тихичко да подкрепят бандитските Концесии на предишните-в което много хора се съмняваха, не са познали.

    Коментиран от #112

  • 100 ПОЛИТИЦИ...ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ НАРОДНАТА ВОЛЯ

    3 1 Отговор

    До коментар #79 от "ти да мълчиш":

    БОЙКИН, НОВИТЕ ИЗБОРИ СИ ГИ ПЛАЩАТЕ ЛИЧНО ВИЕ.....НЕМА ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ШУШУМИГИ И ГОЛЕМИ ПОЛИТИЦИ....А ПРАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО, ЧЕ НА ХОРАТА ИМ ПИСНА ОТ ВАС....И ПОМНЕТЕ ОРЕШАРСКИ....НАРОДНАТА ЛЮБОВ НЕ Е БЕЗКРАЙНА....
  • 101 Ха хаа

    5 1 Отговор
    Славчо днес защити бизнес интересите на ГЕРБ, като хлъзгаво се измъкна от Концесията Летище София.
    ГЕРБ искаха Концесионерът да не плаща десет години такса.
    БСП и другите бяха против поредното бандистко грабене от Концесионерите.
    Щабът на Славчо извъртя въпросът с Концесията, че отказали коалиция с БСП.
    Уичиндолеца с тез селски номера няма да мине.
    Ние сме срещу ГЕРБ, ама го защитаваме мазничко
  • 102 бай Даньо

    9 3 Отговор
    Христо Иванов си беше неприятен тип дори когато помиярстваше покрай Бойко, сега е дважди по неприятен, барем да избръсне тая свинска четина ...
  • 103 sbs

    3 3 Отговор
    ТАКА ЛИ И НЕ РАЗБРАХТЕ -ЧЕ ТОВА Е СЪВРЕМЕННА ВОЙНА НА ГРУПИРОВКИТЕ ---БЕЗ СТРЕЛБА --ИЗПОЛЗВАЙКИ НАРОДА --КАК ТАКА 10 год -ТЪРПЯХА ГЕРБ - И СЕГА КОГАТО -НАТИСНАХА БОЖКОВ --И ВИНПРОМ КАРНОБАТП ---НА ЧИЕТО ОТКРИВАНЕ .ЛИЧНО ПРЕЗЕДЕНТА ПЪРВАНОВ ПРИСЪСТВА ----ЧИИ ЛИ СА ТЕЗИ ПАРИ --- ПОВТАРЯ СЕ СЦЕНАРИЯТ ОТ ИВАН КОСТОВО ВРЕМЕ ----ТРИ СА ГРУПИРОВКИТЕ -БСП--червена -СДС ГЕРБ -синя ---ДПС --ТЪМНО СИНЯ ----ОСТАНАЛИТЕ --- СА -ПРИДАТЪЦИ -
    ДОКАТО НЕ СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН ---3 ПАРТИИ -НА ИЗБОРИ ----ЛЯВА -ДЯСНА -ЦЕНТЪР ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТАКА ---ЗАЩО ТРЯБВА ОТ НАШИЯТ ДЖОБ -ДА ПЛАЩАМЕ НА СУЛЬО -СУБСИДИИ ЗАТОВА ЧЕ Е МИНАЛ 1 ПРОЦЕНТ ---СРАВННЕТЕ ПРОГРАМИТЕ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ --/ЧАЛГАРЯ НЯМА ДОРИ ПРОГРАМА -/--ТЕ ВСИЧКИ ИСКАТ ЕДНО ---НАШЕТО ДОБРО ---/да ни го нахлузят /---НО АКО СМЕ -К---У.---ВИ ---ДА БЪДЕМ ЕЛИТНИ ----НА ТРИМА СПОНСОРИ ---А НЕ УЧЕБНО ОПИТНО ПОЛЕ ---НА ---РАЗНИ НЕДОРАСЛЯЦИ
  • 104 Истината2

    0 2 Отговор

    До коментар #74 от "БОХВЪХ":

    БРАВО ЗА НАЙ УМЕНИЯТА И НАЙ ДОБРИЯТ КОМЕНТАР.ЗАЩО ИСКАТЕ НОВИ ИЗБОРИ.А БРЕ СЛАВЧО АБРЕ ИВАНОВ.А СЕ СТИГНЕТЕ НАПРАВЕТЕ КОМПРОМИС ЗА БСП ДАВИД ПОД КРЕПЯТ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ДАВАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА ШАЙ КАТАЛОГ И ПАТЕРИЦИ ТЕ И ДА СЕ СТЕГНАТ ДА КУПУВАТ ГЛАСОВЕ И ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ.Е ПО ДОБРЕ СЕГА СЕ КОАЛИРАЙТЕ С МУТРА ТА И ДА СВЪРШИ ЦЕЛИЯ ЦИРК.НОВИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СА ПО ЗЛЕ ОТ СЕГАШНИТЕ.ОБЕДИН ЕТЕЛ СЕ И НАПРАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО И С ГЛАСОВЕТЕ НА БСП.КОМПРОМИС ЗА ДА МАХНЕТЕ МУТРА ТА ОТ ВЛАСТТА.ТОВА Е СПАСЕНИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ.
  • 105 В основата на всичките ни беди е липсата

    5 1 Отговор
    В основата на всичките ни беди е липсата на правосъдна система у нас, Не напразно професионалният доносник Доган е сложил ръка на цялото правосъдие чрез поставяне под зависимост така наречените ни висши магистрати. Без правосъдие,държавата е в застой-държавни поръчки и еврофондове се крадат наполовина, ,а народа е обезверен-не гласува ,което точно иска престъпната власт!
  • 106 Браво Христо!

    2 4 Отговор
    До теб сме и ще те подкрепим пак. Много тролове има тук, но факта че за няколко часа си натрупал над 100 коментара, говори че за добро и лошо внимание към теб и това, което правиш има. Едни те подкрепяме, други злословят за теб, защото се страхуват. Страхуват се за пачките си! Искаме от теб едно! Постигнеш ли го, постигнал си всичко. Независима и справедлива съдебна система. Прокуратура, която не се страхува да обвини дори и министър-председателя и е независима от изпълнителната и законодателната власт. И още нещо сегашния трябва да си ходи. Къде ще ходи вие решете!
  • 107 Аз Негодника

    4 2 Отговор
    Да ГЕРБ може и да са крадяли от еврофондовете,но европейците си мълчаха...А вас, как ви хванат в крачка,веднага ще ви изискат осъдителните присъди.Защото не сте част от европейското семейство,а това на еврейското Жорж Порос.
  • 108 Прост народ слаба държава

    5 0 Отговор
    Искаха властта и сега бягат от отговорност нямате топки да управлявате и почнахте бягате от отговорност само където излъгахте хоратс

    Коментиран от #111

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 sbs

    3 0 Отговор
    ВЪРВИШ КЪМ КОЛЧЕТО НА ДОГАН ---ДА СИ ЗАКОТВИШ ДУПЕНЦЕТО
  • 111 Шамара

    3 0 Отговор

    До коментар #108 от "Прост народ слаба държава":

    На тия боклуци им дай само да храчат! Тоя ревеше с крокодилски сълзи на баце да го спаси! Боклук.....
  • 112 Шамара

    4 0 Отговор

    До коментар #99 от "СлавчоЛетищеС":

    Дай му на чалгаря да разказва вицове , интересното те първа предстои !

    Коментиран от #115

  • 113 БГ Политик

    3 0 Отговор
    Тия избoрни рeзултaти нe ми хaрecвaт. Иcкaм нoви (прeдcрoчни) избoри. Инaчe бoйкoт!............ Тoзи филм cмe гo глeдaли и пo врeмeтo нa A. Лукaнoв и Ж. Жeлeв, и пo врeмeтo нa Ж. Видeнoв и И. Кocтoв, и т.н. Тoзи cцeнaрий нe ни дoвeдe дo никъдe и пaк щe e тaкa. Нaпeрeни нoвoпoлитици c cпeчeлeни пo 5-10% cи въoбрaзявaт, чe щe нaпрaвят чудeca. Ми и тoзи филм cмe гo глeдaли c Ж. Гaнчeв, нaпримeр. Cмoтaняци!!!
  • 114 ПРИШЪЛЕЦ

    0 0 Отговор
    Успех Ице и поздравления !
    Сега се хванете с Мая и Славчо за ръчичка и рачистете административните "обори" от мутри, калинки и други герберасти ....
    Спрете веднага източването на хазната и съмнителни сделки на наш гръб ..
    След това може спокойно да направим "истински " нови избори !
    И ние обикновените хора отново ще ви подкрепим !
  • 115 Хмммммм

    2 0 Отговор

    До коментар #112 от "Шамара":

    Това е и моето подозрение, че те не искат да управляват, а само да стоят в сянка и да подкрепят или не това, което им изнася без никаква отговорност. Както беше ДПС. Да, но сега получиха повече отколкото искаха и според мен не са готови, което значи връщане на мандата и предсрочни избори.
  • 116 Интересно,

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "мислещ":

    как се разсъждава за БСП - че чака да и подхвърлят залък.
    Уважаеми сънародници, нещо сте се объркали. БСП е в най-изгодна позиция в момента и събитията работят за нея.
    1. Ако се състави кабинет ГЕРБ+ИТН - догодина пак на избори. Тогава чалгаря изчезва от сцената.
    2. Ако ИТН с ДБ и Мутри направи правителство, БСП и да не е във властта ще бъде равнопоставен партньор.
    3. ГЕР+ДПС ми се струва несериозно, но кой знае...

    Какъвто и да е вариантът, БСП единствена оттласква от дъното, ще качи процентите със сигурност и новите избори я устройват най-много.

    Останалите - може би, ама надали...

    Коментиран от #117

  • 117 Неразбрал

    2 1 Отговор

    До коментар #116 от "Интересно,":

    Верно бе!
    Ама защо не слязоха още по-ниско за да са още по-добре?!?!?!
  • 118 Прост народ слаба държава

    1 0 Отговор
    Едно е да викаш на улицата друго е да носиш отговорност за толкова много хора няма такива страхливци като теб и слави
  • 119 Пенсионер

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ляв плюс":

    Ако чакаме Ристьо да прави промени-много избор ще трябват. Той си плещи, ама си умира от страх, че ако се стигне до други избори
    , може и да не влезе в парламента.
  • 120 Кси

    0 0 Отговор
    И новите избори ще произведат от същото, тогава към къде вървим, към НИЩОТО, ох тая БГ
  • 121 Гост

    1 0 Отговор
    Айде друг път и другаде си прави заключенията, а ИЦе?!
  • 122 Йоли

    0 0 Отговор
    При такъв сценарий определено ще падне % на ДБ
  • 123 Дана

    0 0 Отговор
    Май се взе много насериозно след тия няма и 10 процента, които получи като подкрепа.
  • 124 Пенсионер

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "Доволен от вота":

    И как по - точно ще ги махне Ицето с неговите проценти?Лесно е само преди избори. Всичките лалаха и щяха да са пъри, а сега отново искат избори.
  • 125 Петър

    1 0 Отговор
    Държава, в която Пинокио се мисли за фактор в политиката не заслужава светло бъдеще!
  • 126 Рали

    0 0 Отговор
    Айде този път ако може избирателите да се събудят и да гласуват за някой адекватен политик, а не клоун като Христо Иванов
  • 127 Траката

    0 0 Отговор
    Много жалко за всички, които гласуваха доверието си на ДБ. България има нужда от политици, които да се обединят и да преведат страната през ковид кризата, а явно ДБ не са правилните хора.
  • 128 Мартин

    1 0 Отговор
    А кой ще плати новите избори, г-н Христо Иванов? Вие ли? Или олигарсите като Сашо Дончев и Иво Прокопиев, които седят зад него? Не, ще ги платим ние, данъкоплатците!
  • 129 Пенсионер

    1 0 Отговор
    Тоя всеки де бълваше нещо срещу Борисов, а сега за цикли. Все едно и също"Вероятно вървим към предсрочни избори."
  • 130 Живка

    0 0 Отговор
    Това според мен ще е най-глупавото решение и само ще покаже, че партиите като тази на Христо Иванов не разбират нищо от политика, а са поредните популисти. Имаше избори, така ги подреди народа. Сега трябва да се прояви мъдрост и да се състави правителство, за да не изпадне страната в криза.
  • 131 Николай

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "???":

    Какъв е извода, че когато състави правителство новата петорна коалиция, ще имаме Орешарски 2, протести, спрени евро фондове и оставка на правителството щото ДПС ще оттегли подкрепата. Отиваме на нови избори и ГЕРБ печели.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове