Last news in Fakti

9 Април, 2021 08:42 4 743 44

Проф. Захари Захариев: Нинова е част от статуквото и беше наказана

  • проф. захари захариев-
  • захари захариев-
  • бсп-
  • корнелия нинова

Дори и да не искат, от БСП ще вдигнат ръце за един кабинет, който е предложен от Слави Трифонов, прогнозира политическият анализатор

Проф. Захари Захариев: Нинова е част от статуквото и беше наказана - 1
Кадър: Bulgaria ON AIR

Сътресенията в БСП и ниските резултатите след парламентарния вот доведоха до редица въпроси за бъдещето на Столетницата. Ситуацията в левицата коментира в студиото на предаването "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR политическият анализатор проф. Захари Захариев.

Според него е второстепенен въпрос дали Корнелия Нинова ще подаде оставка.

"Всичко онова, което се развива от нейна страна, е като сценарий - тя търси закачки, уловки, с които би могло този въпрос да отпадне, да го избегне. Това е една мантра. Тя разчиства всички онези, които имаха друг глас, различен от този на партията, но тя не разбра една проста истина - ти можеш да махнеш някои хора от Националния съвет, но това са емблематични личности, чийто глас звучи и през медиите. Хора, които имат пряка комуникация с основни партийни структури, които формират гражданското мнение, и не само в БСП", заяви анализаторът.

И допълни още, че искането на оставката от страна на Янаки Стоилов и Крум Зарков е закъсняло.

"Когато трябваше, не чухме нито един глас, опит за пренареждане на пасианса в бъдещето ръководство на БСП. Те си дават сметка, че тази драма не може да продължава, защото изходите са два: единият е летален за БСП, катастрофален за политическата стабилността на българската държава. Вторият - действително БСП иска Корнелия или не, те вървят към свикване на конгрес с промени в ръководството", обясни проф. Захариев.

Според него политическото бъдеще на Нинова измества центъра на внимание към последствията от проблема, а именно загубата на идентичност на идейно-политическата същност на БСП по отношение на потребностите на българското общество.

"Всичко, което предлагаше БСП, нескопосаното присъствие в студиата, всичко това идваше да потвърди, че тази партия въобще няма ориентир към бъдещето. И въпреки мантрите, че е срещу статуквото, тя си остава част от това статукво. Затова беше наказана от българския народ. Има едно и също политическо мислене и това е действието, и мисленето на статуквото, което е омръзнало на хората", категоричен е анализаторът.

Играта на г-жа Нинова, според професора, е – "дайте отново да се опитаме да се закачим за онези, които бяха припознати като рушители на статуквото и да им предлагаме разни форми, да се закачим за тях, защото са срещу ГЕРБ - това са безсмислици".

И прогнозира, че всъщност - дори и да не искат, от БСП ще вдигнат ръце за един кабинет, който е предложен от Слави Трифонов.

"Нямам нищо против Слави, напротив, той хвърли камък в блатото и жабите в него започнаха по-силно да крякат. Аз съм дълбоко убеден, че президентът Радев няма да направи такава грешка да даде мандата на БСП. А последният вариант е да се състави служебно правителство и да има избори две в едно. Но аз все пак мисля, че президентът, който има ясното съзнание за отговорност, няма да играе задкулисно", допълни Захариев.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    56 15 Отговор
    Нинова НЕ Е част от статуквото и беше завързана, не наказана!

    Каква е тя, че да иска болниците да не са търговски дружества;

    Да вдига пенсиите;

    Да дава по 6000 за новородено;

    Да премахва плоския данък;

    Да дава пари;

    Да променя образованието и пр...

    Нинова беше спряна по-най-грозният начин, но всички ще си платят за тоя гяволък!
  • 2 Миризлив пор

    33 24 Отговор
    Това, което Корнелия направи за БСП последните 2 години Бойко не можа 11!

    Коментиран от #25

  • 3 Охлюв

    48 6 Отговор
    Аз пък тоя охлюв Захариев го помна вече 30 години. Той винаги е бил част от задкулисиено и в БСП,и в държавата.
  • 4 ИСТИНАТА

    49 7 Отговор
    Нинова всъщност плаши статуквото, каквото е казала и обещала, го е изпълнила!

    Затова и включиха Слави, за да отмъкне от гласовете и... успяха, но сега се чудят какво да правят с тях... 😁
  • 5 Русия

    26 8 Отговор
    Статуквото е тясно обвързано с Русия. Захари Захариев пък е направо закован за Русия. т.е. той самият е Захари Статуквото.
  • 6 Наблюдател

    50 4 Отговор
    Станишевата шайка е изкарала всички скелети от гардероба да стрелят по Нинова.

    Напразни усилия на омразата.

    Корнелия ще устои. Дори тези атаки я направиха още по-силна и непоколебима.
  • 7 Демократична България

    28 4 Отговор
    Голяма грешка направи Българския народ като избра човек от групировките-Боко на хората им писна от гадостите на ГЕРБ, ДПС голяма грешка направи
  • 8 😎😎😎

    38 5 Отговор
    Виждали ли сте програмата на БСП, тя е единствената... всички други се явиха на изпит с пищови.

    50 лв. на бабките, малко ковид, славчо и майчето, некой джендърист и гледайте какво изтървахте!

    Коментиран от #17

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Българка

    47 4 Отговор
    Никога не съм гласувала за БСП, но не съм съгласна, че всички трябва да плюят по Нинова. Да тя направи големи грешки като не подкрепи втори мандат на Радев веднага, грешка бе, че доне излязаха легитимно на площата като партия опозиция- ако ще както ДС на отделни места. Грешка бе , че до последно легитимираха шайката с ненапускане на НС.
    Но Нинова направи полезни неща не само за БСП. Опълчи се на всички задкулисни подръжници на ГРОБ в БСП. Очеизваден е примерът с Гергов. Все още в БСП има троянски коне и местни мафиоти
  • 13 Сделано в СССР

    7 19 Отговор
    Всички червени шамани говорят колко спешно и необходимо ни е правителство. Цялото БКП (ГЕРБ, БСП, ДПС ) войнство ни убеждава, че е опасно да се върви към нови избори. От една страна са прави , БКП (ГЕРБ-БСП-ДПС ) имат 148 депутата, но не смеят да се разкрият, че са от една мафия. Искат да продължат съветския цирк на ляво и дясно БКП. Избори, докато БКП падне под 30% !
  • 14 Чата

    34 1 Отговор
    Всички ако бяха ,,статукво" като Нинова, Герб отдавна да са си отишли! Такива като Гьорги Гербов, които Нинова се опитва да отстрани сигурно са правилните личности! Тези загрижените, които я критикуват и искат оставка, добре поработиха за нисък резултат, тоест пасуваха, както и на предишни избори - никаква и най елементарна агитация! Колко щяха да постигнат те? Колкото и Миков през 2014 г. - 38 депутата! Колко постигнохо в собствените си райони сега?
  • 15 Ако антигерб

    36 4 Отговор
    партиите не включат в обединението си БСП, нямат шанс за успех - нито в този, нито в следващите парламенти.

    Корнелия изчисти партията, откъсна я от тежките обвързаности с герб и от узурпаторските цели на станишеф и компания.

    Нито едно от обвиненията срещу соцлидерката не е основателно. Всички са продукт на долнопробен и коварен сценарий срещу нея, точно защото е срещу статуквото и Борисов.

    Обществото е наясно с това.

    Но трябва да се направи и следваща крачка - доверие и консолидирани действия между здравите сили, за да се излезе от блатото.
  • 16 Сър Пичук

    20 2 Отговор
    Статуквото е половината проблем.
    Другата половина са хората и партиите от прехода, които имат съществена вина днешното статукво, тъй като те участваха в разрушаването и разграбването на България и създадоха условията за да възникне явлението "Борисов". Някои, като Дончева и Манолова скочиха от потъващия кораб БСП и се представят днес за реформатори и борци срещу това, което беше градено години наред с тяхното активно участие. Струва ми се, че те нямат моралното право да го правят, но тъй като са достатъчно безочливи и морално нечистоплътни да нахалстват, трябва българският народ да ги хвърли на политическото бунище, където им е мястото.
  • 17 Чата

    20 2 Отговор

    До коментар #8 от "😎😎😎":

    Организациите по места са още от времето на Първанов! Вчера случайно видях някаква листовка, където имаше нещо като 6000 лева на младо семейство и се чудя как в предизборната кампания хич не се разбра!?

    Коментиран от #21

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Другар

    22 0 Отговор
    Ако Нинова е част от статуквото,то Манолова и Дончева са осколки от същото статукво!
  • 20 Centurion

    27 2 Отговор
    Нинова е наказана заради твоето поколение,заради техните действия по време на прехода.Те оставиха траен отпечатък в съзнанието на хората,и бяха допълнително подклаждани от отявлени и пребоядисани комуняги ката Борисов!Младите в БСП носят вашият товар,а иначе програмата им беше доста социална.Но кой чете???Чаларина няма капацитет да оправлява.Влизаме в спиралата на политическата криза.Ако успеят да променят закона за изборите ще е добре,и трябва веднага да започнат протести за смяна на Гешев и реорганизация на ВСС.
  • 21 нормално

    30 1 Отговор

    До коментар #17 от "Чата":

    БОКО ТВ бяха заети с голямата смъртност, Славчо /на БОКО ортака/ и всякакви други работи, но така и не отразиха програмата на Корнелия... тя дава 6500 на всяко новородено на работещи родители, което автоматично отхвърля на БОКО електората.

    Тя иска безплатно образование, едни учебници за всички /така връзва ръцете на НПО-тата/, връзва ръцете и на търгашите в здравеопазването... НО, хората решиха, че едно ферари с цвят червен ще ги оправя 🤣🤣🤣

    Но най-големият грях на Нинова е, че е против ИК!

    Това е!
  • 22 хан ювиги

    14 1 Отговор
    итн,дб и мв да излязат с обща декларация за предстоящите избори,ако ли не,ще стане хубава работа,ама българска- това ли искаме?

    Коментиран от #23, #24

  • 23 забрави

    13 3 Отговор

    До коментар #22 от "хан ювиги":

    Тия са бита карта, ако имате късмет, ще ходим на нови избори... иначе получаваш Борисов.
  • 24 един

    21 2 Отговор

    До коментар #22 от "хан ювиги":

    ДБ сключи сделка с Борисов още на първия ден след изборите и прекратиха делото срещу Прокопиев за "Каолин"
  • 25 Антимафия

    5 15 Отговор

    До коментар #2 от "Миризлив пор":

    Това което казваш е напълно истина за мен!
    Но има едно нещо ,което в България от край време ,
    политиците немогат да проумеят?
    Висирам Нинова в случая .
    Не може да искаш да си председател ,
    на социалистическа партия като БСП,
    и да си пиеш кафето с Олигархията ,
    съпруга ти да е свързван с Валентин Златев и да
    е зависим от Олигархията в изграждане на кариерата си?
    Има неща, които не могат да бъдат забравени,
    от членовете на такава партия ?
    БСП няма съюзник за да проведе,
    собствената си политика в парламента?
    Единствените съюзници ,са ДПС ,
    дежурни ЗА ВСИЧКИ, които искат да крадат?
    Визирам , Ахмед Доган и Делян Пеевски със Хунтата,
    не става въпрос, за нормалния им гласоподавател.
    Те никога не са били в час по краденето?
    Исляма го забранява!
    ГЕРБ искат да се наричат дясна партия ,
    която никога не е била дясна !
    Дясна партия ,която контролира Профсъюзите е
    нещо като , Хунт! Пиши каквото си иска във ,
    медиите , взима каквото си иска и накрая се получава,
    това пред което сме изправени днес!
    Последните 30 години ,
    никой не защитатва интересите на Работниците ,
    Нямаме профсъюзи де факто,
    следователно няма как, да има и социална маса!
    И няма от къде да се попълни БСП ,
    СЪС НОВА ЧЛЕНСКА МАСА?
    Няма от къде да дойде, защото ги храни ГЕРБ ,
    с държавни средства в Общините ,
    с безплатен обяд, със държавни средства, но за свой имидж?
    "Ако не си бил, на младини бунтар,
    си нямал сърце.
    Ако все още си такъв ,като пенс
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Дърт пее..раст...

    18 2 Отговор
    .Захариев е променлив мрънкалник..Който му плаща,за него се ,,,бори,,..Я,изясни,кво е статукво,бре,!!!
  • 28 Патето Яки

    14 2 Отговор
    Скрий се плешив уж професор. Много добре направи Курнелия че разкара някоя стара мутра милионер.
  • 29 ТРЕНД

    4 9 Отговор
    Нинова не искаше да управлява и да изпълнява програма. Тя знае, че САЩ не дават. Искаше да е втора или първа и с много депутати но да не се налага да управлява. Всеки го усеща това. Бриго, Масларова, Кирил Д., Овчаров, още стоят в БСП. и най важното, преди 4 години освен новото лице Радев, те взеха Зарков, Божанков, Иво Христов, Александър Симов, а сега какви нови лица? Но най вече успехът на Румен Радев и заявената промяна, накара всички гласували в първи тур за Радев да гласуват и за БСП, макар и излагацията Герджиков.. А БСП хората са 300 000 до 500 000, другото беше просто за Радев. БСП има 100 000 члена. С колко ги увеличи Нинова?

    Коментиран от #31

  • 30 ТОДОР

    12 0 Отговор
    ТОЗИ ЗАХАРОСАНИЯ ГО ПОМНЯ ОТ ФИТНЕСА В Х.РОДИНА. НИЩО ЧОВЕК СЪС САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ГРАМ ПОКРИТИЕ.
  • 31 глупости

    11 2 Отговор

    До коментар #29 от "ТРЕНД":

    Твърдия електорат на БСП се уплаши от ковид и не излезе да гласува!

    Коментиран от #34, #35

  • 32 ФАКТ

    9 1 Отговор
    ОТ СТАТУКВОТО СА ВСИЧКИ РЪГАЙКИ СЕ В БАНДИТСКАТА НИ ПОЛИТИКА. НО ФАКТ Е ЧЕ НИНОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПИЧ И БИТКАДЖИЯ И СМАЧКА СВИНАРИТЕ. ПОЧИСТИ ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ. ИМА ГРЕШКИ НО Е ПО ДОБРОТО .
  • 33 ТРЕНД

    8 0 Отговор
    Ако някой е десен но не критикува ГЕРБ и Бойко, значи е бил от ДС и още е.
  • 34 ТРЕНД

    2 7 Отговор

    До коментар #31 от "глупости":

    2014 г. за БСП гласуващите за БСП са 31% над 60 г., за ГЕРБ са 29% над 60 г. от гласуващите за тях. Сега 30% за БСП над 60 г. от гласуващи за тях, а ГЕРБ сега 26% от гласуващите за тях са над 60 г. БСП и Корнелия лъжат, че възрастните не утишле да гласуват. 12,7% от българите гласували в чужбина са за БСП през 2017г., а сега 6,5%. КАКВИ ВЪЗРАСТНИ БЕ НИНОВА??? БСП за БЪЛГАРИЯ 476 354 гласа, а 2017 г. е 955 490 гласа, 2014 г. е 505 527 гласа. Колко листовки получихте от маргиналната партия БСП??

    Коментиран от #40

  • 35 ТРЕНД

    2 2 Отговор

    До коментар #31 от "глупости":

    Да речем, че възрастните се уплашили? А не се погнусили от Нинова. 31% сега са над 60 години, а 2017 са 43%. Може по-млади сега да гласуват? Но да изчислим, ако вземем - че сега също са 43%, само с 12% се качват гласовете на БСП, тоест с 50 000 гласа. Ако сметнем, че 43% са 430 000 души през 2017 година, излиза - че сега им се губят 120 000 гласа - мъртви и живи. И пак щяха да са трети, е може и втори с малка разлика. Но кой може да докаже - че някой се е уплашил?? ПРОСТО ТАКА ИЗБИРАТ. Всъщност изборите 2017 година тези над 60 години за всички партии са гласували 29% от всички гласували, сега 24%.. Изчислете
  • 36 Кисел

    1 6 Отговор
    Нинова трябва да подаде оставка.Това прави истинския ръководител на партия.Тя все повече прилича на предателя и подлогата Бойко Методиев Борисов.И двамата са комунисти и председатели на Комунистически партии-тяхна майка и баща и БКП.Голяма грешка на Нинова.Така тя ликвидира БСП.А може да се е договорила с Герб и предателя Б. Борисов-много подозрително единство в изказванията им.Освен това Нинова се обяви срещу Румен Радев.Това е вече позор.
  • 37 Павел Пенев

    5 0 Отговор
    Всички твои разсъждения по тази тема са безсмислица.Твоето място е при Гергов,Станишев,Пирински,Кирил Добрев и др. дисиденти на БСП,които активно работите против Нинова. Какво ще правиш сега като го няма Коритаров? Къде ще си пробутваш тъпите коментари?
  • 38 red army

    1 2 Отговор
    29% от гласуващите са над 60 години през 2017 г предишният избор за парламент, сега 24%, не е ли защото Слави изкара младите 25-35 годишните да гласуват????? ко се прайте, и оправдавате ниновщината? Обещанието на Нинова и БСП за преизчисляване на пенсиите, не е ли запЛаха за понижение на пенсии???? ЗАПЛАХА, А НЕ УВЕЛИЧЕНИЕ??!! .......................... Червените бабички сега, са СДСари от 1990та, 40 годишни ТОГАВА. Първите червени бабички са на 100 или 95 години, вероятно в гробът. Ето защо БСП взе човек на Костов, Нинова, да води този електорат... Та новите червени бабички имат пенсия 160 лева, били частници, бизнесмени, неосигуряващи се, богати мечтаеха да са. .. Размерът на социалната пенсия за старост се предвижда да се увеличи от 01.07.2021 г. от 141,63 лв. на 148,71 лв. БСП ще преизчислявали пенсиите но няма да ги намалявали за богатите, и пари повече за пенсии не предвиждат.
    На година умират 100 000 българи, поне половината са над 60 години. Значи годишно 50 000 умират над 60 години, за 4 години са умрели 200 000 над 60 години, ако половината са за БСП. Значи БСП за 4 години е загубило 100 000. А 2017 Г. са били около 400 000 над 60 години, гласували за БСП.
  • 39 ГОСТ

    6 0 Отговор
    ЖАЛЪК ПЛУЖ... ПЛЮЕШ ПО ПАРТИЯТА И РЕВЕШ ЗА ИЗКЛЮЧЕНИЯ ГЕРГОВ. ТЕ И ЗА ТОВА ТЕ КАНЯТ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ. ЩОМ СИ ТОЛКОВА НЕПРЕМЕРИМ КЪМ СЪПАРТИЙЦИТЕ СИ, АМИ ВЗЕМИ И НАПУСНИ И СИ НАПРАВИ СВОЯ ПАРТИЯ ПО ТВОЙ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ. И КОГАТО СЕ ВИДИ КОЛКО ПОСЛЕДОВАТЕЛИ ИМАШ, ТОГАВА ВЗЕМИ И ДАВАЙ АКЪЛ. БСП СЕ БИЛА СРИНАЛА, КАКТО НИКОГА. ЗАШО ЛЪЖЕШ В ЕФИР - ПРИ СТАНИШЕВ 30 ДЕПУТАТИ. ПО-ДОБРЕ СИ КАЖИ КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ ЗА ПОДЛОСТТА ТИ...
  • 40 ГОСТ

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "ТРЕНД":

    КАТО СИ СЕ ЗАХВАНАЛ СЪС СТАТИСТИКА, ВЗЕМИ И НАПРАВИ СТАТИСТИКА И НА ПОЧИНАЛИТЕ ОТ КОВИД ПО ВЪЗРАСТ...
  • 41 дедо

    4 0 Отговор
    Този Захари е доказан блюдолизец от десетилетия...
  • 42 Под

    3 0 Отговор
    Как се нарича явлението, при което представител на статуквото набеждава друг че е член на статуквото? Хората трябва да бъдат оценявани по делата си, и то от компетентни да правят такива оценки, от такива които са упълномощени да дават оценки по занятие. Останалото е клевета и дилетантщина. БСП е единствената истинска партия в България, и като такава е подвластна на поведението и действията на членовете и избирателите си. Който и да е на местото на Нинова няма как толкова бързо да я изчисти от зависимости и заблуди, но усилия се правят постоянно, и това е единствено важно. Поздрави на родната демокрация.
  • 43 МАГАДАНС

    1 0 Отговор
    Aлeкcaндър Рaшeв,- юридичecки eкcпeрт cин нa дългoгoдишeн aдвoкaт нa cтрoитeлнитe прeдприeмaчи oт Cвeти Влac брaтя Динeви.- Търнoвcкият aдвoкaт oблacтeн кooрдинaтoр нa пaртиятa Мoмчил Ивaнoв. Cлeд нeгo в лиcтaтa aдвoкaт - Хриcтo Дoчeв. Гeргaнa Никoлoвa, oт чacтния бизнec.Дeлянa Пeшeвa. Тя e билa изпълнитeлeн дирeктoр нa Крeди aгрикoл Бългaрия, кoятo КТБ купи прeди дa я зaтвoрят.Вacил Гeoргиeв- тoй e бил cлужитeл в "Митничecкo рaзузнaвaнe", нa диплoмaтичecкa рaбoтa в Aнкaрa, 15 гoдини e шeф нa гoлямa бългaрcкa кoмпaния в Турция. Гeoргиeв e упрaвитeл нa дружecтвa, cвързaни c бизнecмeнитe Aтaнac и Плaмeн Бoбoкoви.A двoкaт Aндрeй Михaйлoв.Aнтoн Aдaмoв - cвързaн c кoмплeкca "Дeлтa хил" дo Клaдницa и пeрнишкитe бизнecмeни Дoбри Влaдимирoв и Cтaниcлaв Любoмирoв.Плaмeн Дaнaилoв. Тoй e cъдружник в кaнтoрaтa "Дрeнcки, Дaнaилoв, Нeдeлчeв и кo.", в лиcтaтa e eднa oт дъщeритe нa coциoлoгa и бизнecмeн Aндрeй Рaйчeв - Ружa..Тинкo Вacилeв e чeтвърти в лиcтaтa- aдвoкaт .Ивaн Лютaкoв, cъдружник във фирмa зa прoизвoдcтвo и диcтрибуция нa мeдицинcки издeлия,Ивaн Пeтрoв,- coбcтвeник нa фирмa зa рeклaмa.Aлeкcaндър Тoдoрoв, в cъвeтa нa дирeктoритe нa бившия привaтизaциoнeн фoнд, ceгa хoлдинг "Ceвeркooп - гъмзa хoлдинг". Рaдocтин Вacилeв- oблacтeн кooрдинaтoр-aдвoкaт.Тaнeр Тюркoглу. Дo 2020 г. тoй e имaл дял в хacкoвcкaтa фирмa "Кeйбълбoрю", кoйтo прeхвърля нa турcки грaждaни. Дружecтвoтo изгрaждa дeпo зa cъхр. ниe и рeциклирaнe нa плacтмacoви oтпaдъци в Кърджaли.
  • 44 Той ли

    0 0 Отговор
    Тоя пърдехулник,гол охлюв маа гощи по телевизора ми 30 години. Той ли ще ми говори и разяснява кой е статуквото?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове