12 Април, 2021 12:50 2 955 34

Кузман Илиев: Патриотичният вот се разцепи

  • кузман илиев-
  • вмро-
  • патриоти

Нито една политическа формация не поставя въпроса, че в Украйна сме на прага на глобален конфликт - ние сме фронтова държава

Кузман Илиев: Патриотичният вот се разцепи - 1
Снимка: БГНЕС

Патриотичният вот се разцепи. Ние като партия платихме цената да имаме гръбнак. Слави Трифонов взе доста от вота на патриотичните формации.

Това заяви анализаторът Кузман Илиев, част от гражданската квота на ВМРО, в ефира на сутрешния блок на bTV, коментирайки ситуацията след парламентарните избори.

Нашето вътрешно пречистване трябваше да се случи и се случи. Ще подпомагам ВМРО. Генерал Атанасов беше например изключително мек в неговите изяви по отношение на Северна Македония. Трябва да се каже, че правата на македонските българи са нарушавани от страна, която иска да влезе в Европейския съюз.

Имам съмнение, че формации, които влизат в парламента, нарушават българския интерес. Дори и да съм вътре в парламента, моят принос е това да се изразявам и да говоря по медиите.

Относителната тежест на вота от българите в чужбина не е много висока, но разбира се, тези хора дори наказаха част от някои партии. Профилът на господин Слави Трифонов взе доста от вота на патриотичните формации.

Нито една политическа формация не поставя въпроса, че в Украйна сме на прага на глобален конфликт - ние сме фронтова държава и това трябва да е темата. След Втората световна война, това е най-трудната година за управление на България, коментира още Кузман Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    32 2 Отговор
    Парите от паспортите каде са самолетите също боклуци
  • 2 Да,бе

    24 1 Отговор
    По-скоро "патриотичния" интерес се разцепи,яко.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Брендица

    22 1 Отговор
    Няма истинска патриотична партия в България, Кузмане, затова са и вън от Парламента!!! Македонските българи не са зле, в България сме много, ама много зле българите..

    Коментиран от #28, #29, #30

  • 5 пожелание

    26 2 Отговор
    Недей да плашиш бе , цървул !!Не видяхте ли ,че за нищо не ставате
  • 6 сектант

    26 1 Отговор
    а патриотичните ф-16 блок 70 къде са, американците вече извадиха 5 поколения след този
  • 7 Ганьо

    20 0 Отговор
    Фронтова държава само по географско разположение. Другото е балон, колкото баце е голям....
  • 8 САТЪРА НА ХАНА

    8 1 Отговор
    ВСЕКИ ФАШИСТ ЗАБРАВЯ !!!!!!!!!!
    ............................ МАКЕДОНСКИ ВЪПРОС ИМА ОТ БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС 1878 ГОДИНА , КОГАТО ГЕРМАНИЯ , ФРАНЦИЯ И БРИТАНИЯ НИ ГО ХХХХХ
    ................
    ПО САН-СТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР МАКЕДОНИЯ И ЧАСТ ОТ БЕЛОМОРИЕТО СА БЪЛГАРСКИ .....
  • 9 Продадохте се на Тиквата и бяхте ...

    20 2 Отговор
    Употребени!Няма вече бъдеще за вас!Вземете се за ръце и тръгвайте към централният затвор..Всички патерици на ГЕРБ ще се отремонтират в банята на затвора...😎😎😎
  • 10 беден

    9 2 Отговор
    Акъл не ми давай, дай ми кинтите. А, какво ще кажеш специалисте ?
  • 11 3,14К

    14 1 Отговор
    Явно и Кузман е с изместен център на "мисълта". Ако сме фронтова държава срещу кого ще воюваме и защо не смее да го назове?
  • 12 време е за цсз

    25 1 Отговор
    вие разцепихте България,окрадохте,разпродадохте я, а сега хленчи за невъзможноста да краде! боклук на квадрат!
  • 13 Историк

    6 6 Отговор
    Слави Трифонов , или ИТН действително ,
    взе много гласове от т.н. "патриоти"?

    Тези гласове са били винаги под названието ,
    " изи кам, изи гоу".

    На следващите избори ,ще е пак "някой Слави" ,
    наследник на същите гласове!

    Със същите гласове и
    Бойко Борисов дойде на власт?

    Видяхме резултата?
  • 14 Българка

    14 2 Отговор
    "Твърдият", който се караше на департамента на САЩ за доклада им, че в България има едемична корупция, правосъдната система е под политически ботуш, няма свобода на словото, шири се насилие от властта чрез бухалките й над протестиращи и инаквомислещи българи, изпълзя и ръси акъл. ВМРО не е патриотична партия, а начело с брокера на български документи, раздаващия в 12 без 5 имоти на МО, колекционера на снимки за прахосани български милиарди е организацич на хулигани и крайни национал-фашисти
  • 15 И КАТО

    14 2 Отговор
    ВОДЕЩ И СЕГА МЪНКА. ПЪРВО
    ВИЖ СЕБЕ СИ ВАС УМРЕЛОТО
    "ВМРО" И ТОГАВА ПРАВИ АНАЛИЗИ.
    ДЕ ВИ НАМИРАТ(ВСИЧКИ ПАРТИИ)
    ТАКИВА ЕКЗЕМПЛЯРИ. НЕМА ТАКЪВ
    НАРОД. МЪРЛЬО. ФЦИ.
  • 16 Сеирджия

    17 1 Отговор
    Патриотичния се разцепи, както задникът ти.
  • 17 Политолог

    5 13 Отговор
    Дано не се окажат нещата в Украйна щото и ние ще гризнем дървото. Прав е Кузман...
  • 18 Стефан

    17 3 Отговор
    Кузмане, Кузманееее много си зелен за глобалната политика, за ходовете в тази политика, коментирай си партийката , трябва да искате оставката на лидера и мастит ДОНОСНИК Каракачанов, зер той от 1990 год. е лидер на тази шайка, но изгонете и ония дето е избягал от военна служба , но сега иска такава за другите, тогава ще преминете бариерата, имаче в миманса и живуркане от ден за ден.
  • 19 Смях в залата

    13 2 Отговор
    Тоя си купи фабрика на 8 септември
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Смърфиета

    7 0 Отговор
    Улегуфрен, при това не щатсен.
  • 22 Любен Стойков

    2 0 Отговор
    Война, стабилност, разум, толерантност...отчаяно бля бля на отчаяното русофилско статукво. Въпреки че са набутали калинките си навсякъде, пак ги е страх от издънки, та дори да са от собствените им сенки.
    Реалността е жестока! Който пръв предложи истински радикални мерки срещу брежневското клатене на спрелия влак за да се имитира движение, той ще е победителят на следващите избори. От тази гледна точка ГЕРБ реагират пресметливо. Но доколко са способни да формулират такива мерки, ще видим скоро.
    А те са: - отмяна на ковидните мерки; - кешово компенсиране на всеки българин заради ковида;- тотална технологична свобода на гласуване; - отстраняване на ББ, АД, Гешев и други фигури от реалната политика;- сензационно-нестандартно излизане от кризата с Македония
  • 23 Behemoth

    5 1 Отговор
    Уж голям икономист пък си взе фабрика на осми септември... ха-ха....
  • 24 Българин

    1 0 Отговор
    Руски патриоти
  • 25 А бре Кузмане

    4 1 Отговор
    Аз като ти приказвах,че си купуваш фабрика на 8-ми септември,ти не ми верваше!Язък!Да беше си останал в тимаджийската телевизийка!
  • 26 Кси

    3 1 Отговор
    Разцепени патриоти не са никакви патриоти, мислят за себе си повече отколкото за БГ, това патриоти ли са, просто е
  • 27 ТРАКИЕЦ

    2 0 Отговор
    КАКТО обикновенно ОТ 100 тина години ВМРО е вредно за БЪЛГАРИЯ защото защитава само собствените си интереси ОЩЕ ОТ МЕЖДУСЪЮНИЧЕСКАТА ВОЙНА ПРОВОКИРАНА ОТ ВМРО
  • 28 Име

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Брендица":

    Е , а къде ще намериш македонски българи, харно е писал Никола Карев на Фердинанда "Помагай или нищо българско няма да остане в Македония " , е не е пмогнал , оставиле са ги на турците и сега това е това
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Искапен вели

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Брендица":

    Дамо, Госпоѓице, Госпоѓо, Жено, Човеку, кој(а) и да си - небесна почит кон тебе.

    Коментиран от #31

  • 31 Брендица

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "Искапен вели":

    Да, жена съм.. Благодаря!
  • 32 МЕКА КИТКА

    2 0 Отговор
    КУЗМАН ИЛИ КУЗОВ - ИЗБЕРЕТЕ ВИЕ , НЕМА РАЗЛИКА
  • 33 Смех

    2 0 Отговор
    кОзмание,ти си долнаОтрепка и мръсеннагаждач без какпка чест.
  • 34 чичо

    1 0 Отговор
    Не Кузмане! Както обикновено, анализите ти са абсолютна боза! Не се е разцепил патриотичния вот, просто хората не гласуваха за такива празнодуми лаладжии като теб! Няма нормален човек, който дори и малко да те познава, да би гласувал за листа , в която си ти! Като си спомня за безумно смешните ти тези за развитишето на българската икономика и селско стопанство..... Абе въздух под налягане си отвсякъде!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове