Last news in Fakti

15 Април, 2021 11:09 5 324 69

Христо Иванов: Да го бъде или не, парламентът

  • христо иванов-
  • парламент

"Демократична България" ще предложи промени в Изборния кодекс, закриване на Специализирания съд, на КПКОНПИ и други

Христо Иванов: Да го бъде или не, парламентът - 1
Снимка: Архив

Откриваме едно Народно събрание, над което тегне въпросът дали изобщо ще го бъде.
Това каза председателят ПГ на "Демократична България" Христо Иванов в декларация от името на група за началото на 45-ото Народно събрание.

По думите му ключова задача е в краткосрочен план е България да стартира процедурата по Плана за възстановяване и устойчивост. "Смятам, че отказът да бъде внесен изготвения план с всичките му недостатъци, е саботаж", подчерта още Христо Иванов. Той обяви, че "Демократична България" ще предложи промени в Изборния кодекс, закриване на Специализирания съд, на КПКОНПИ и други.

Съгласието и диалога са хубави неща, но той попита дали забравяме, че трябва да има законност. По думите му не е необходимо договаряне по кьошетата, а законност, посочи Христо Иванов.

"Откриваме го, аз много се радвам в неговата естествена сграда, в неговия истински дом. Спомням си как при встъпването си в длъжност президентът Петър Стоянов беше казал, че парламентаризмът не се състои от вар и тухли, а от съгласие. Днес много се говори за съгласие, но парламентаризмът се оказва, че се състои и от вар и тухли. Тази не е просто символ, тя е материализация на това да има прозрачен парламентаризъм в България, да има отворен парламентаризъм, да има традиция, която ни свързва с най-добрите примери за граждански кураж, за отстояване на ценности. Тук е мястото на българския парламент и това, че ние се върнахме тук от партийния дом, е много добър знак, макар че това, което ни предстои, е много сложно", каза още Иванов.

Христо Иванов изтъкна, че Народното събрание ще може да свърши само една част от промяната и това е да отстрани от управлението Бойко Борисов, ГЕРБ и техните вечни партньори по консумация на властта - ДПС. "Въпросът е какво друго може да бъде направено в този парламент и това е големият политически въпрос. Чертаят се разделителни линии, търсят се обединяващи знаменатели, но преди това е важно да се фокусираме върху това, което имаме да свършим като задачи. Трябва да си отговорим на въпроса дали този парламент заслужава да съществува, когато знаем и оценим какво може да свършим в него", каза още Христо Иванов.

Той заяви, че "Демократична България" има 10 приоритета в две групи. "Едната група е свързана с непосредствените кризисни ситуации, защото са повече от една, които следват от глобалната пандемия. На първо място трябва решителна програма за масова доброволна имунизация. На второ място трябва да се приложат комплекс от адекватни мерки за икономическо подпомагане на отделните сектори, предприятията, домакинствата и за социална защита на гражданите. Трябва да направим реална оценка на икономическото положение. Има обезпокояващи сигнали за състоянието на финансовия резерв", подчерта още Христо Иванов.

Легитимно е, ако бъде поискана нашата подкрепа, да влезем с уважение и конструктивизъм в разговор какво управление би могло да бъде излъчено с мандата на "Има такъв народ". Това каза председателят ПГ на "Демократична България".

Според него не става дума за бланкетна подкрепа, а за разговор за политики.

"Демократична България" се яви на тези избори да получи мандат за управление от гражданите. Направихме го, защото имаме амбициозна програма, защото имаме експертен капацитет и защото имаме политическа формация, която може да понесе политическата отговорност и тежест на управление. Избирателите решиха друго и ние уважаваме този вот", каза още Иванов.

Той подчерта, че "Демократична България" няма да подкрепи ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зъл пес

    13 22 Отговор
    Няма да го бъде

    Коментиран от #53

  • 2 Случайно

    17 0 Отговор
    го послушах-1.точка - Ваксинации

    Коментиран от #10

  • 3 Гарагашка

    42 5 Отговор
    А съд и затвор за шайката кога?

    Коментиран от #7, #41

  • 4 При Речта на Христо Иванов

    35 2 Отговор
    Карадайъ напусна залата демонстративно.!

    Коментиран от #25, #33

  • 5 Пенсионер

    26 56 Отговор
    Никой не иска да каже, кой сега ще ни дава 50 лева към пенсиите. Христо и той мълчи. Всички мълчат, че така им удобно. Е, тогава за какво ручахме жабетата? Бойко бил лош, а сега като го няма пенсионерите ще цъфнат и завържат. Загубена работа.

    Коментиран от #11, #27, #68

  • 6 вижда се

    39 19 Отговор
    Иванов и Майчето ще взематт душата на боко и шайката !!Скри се като мишка крадеца !!

    Коментиран от #8, #20, #21, #30

  • 7 Пенсионер

    10 20 Отговор

    До коментар #3 от "Гарагашка":

    Говориш глупости. Даваха по 50 лева към пенсиите, но вече свърши тая...
  • 8 Пенсионер

    4 15 Отговор

    До коментар #6 от "вижда се":

    Говориш глупости. По добре се скрий.
  • 9 12345

    5 6 Отговор
    Голяма лопата е.
  • 10 Майна

    23 16 Отговор

    До коментар #2 от "Случайно":

    ТОВА, ЧЕ НАЙ-АВАЖНИЯТ ПРОБЛЕМ ЗА ВАС Е ВАКСИНИРАНЕТО ПОКАЗВА ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЩЕ ПРОКАРВАТЕ!ГЛОБАЛИСТИТЕ ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!! НИКАКВО ДОВЕРИЕ КЪМ ВАС.., ДБ
  • 11 Готованковците при вожда си да отидат

    29 10 Отговор

    До коментар #5 от "Пенсионер":

    От такива подлоги като вас няма нужда, плати ви да гласувате за него. Твоите 50 лв. вожда ти ги краде от нас данъкоплатците.

    Коментиран от #14, #35

  • 12 ТаУмВзе

    14 9 Отговор
    Либерасткия плъх, бивш Гербераст го играйка политяга. Демокрацийка е бивша представа, за назадничави умове. Естествено добре платени от кравария. Платон а.
  • 13 специалист

    13 15 Отговор
    Оценка по шестобалната система на произнесените речи. Без никаква доза политика, чисто професионално:
    М. Зайкова – 5.50 - мъдра, точна и кратка реч за момента и поста, който се заема.
    Р. Радев – 6. 00 - мъдра, точна, умерена, но в същото време строга и държавническа реч.
    Д. Атанасова – 3.50 - пораженческа, оправдателна и молеща реч, която не кореспондира със заявените позиции или получените резултати на партията като цяло.
    Т. Йорданов – 2.00 - изключително слаби, нищо незначещи няколко изречения /дори не реч/, която си е чиста подигравка към форум от такова естество
    К. Нинова – 4.00 – Добри идеи, но в по-голямата си част изразени чрез празни приказки, почиващи върху обвинения към другите и социална демагогия. Като цяло слаба реч за лидер.
    М. Карадайъ - 4, 50 – Добра програмна реч около теоретичната идея за изграждане на стабилна държава. Но ясно прозират интересите на задкулисието, което диктува в момента създаването на т.н.експертно правителство.
    Х. Иванов – 5,00 – Много добра реч като основополагащи идеи за реорганизация на държавата, но не добра като изказ. Личи липсата на опит да изкажеш и организираш разбираемо дадени тези, дори да са приемливи за всички.
    М. Манолова 4,50 – Като цяло добра реч по основните приоритети, но накъсана и нееднородна, включваща демагогски нотки. Остра, нападаща реч, подчинена изцяло на силен реваншизъм, което обижда много хора.

    Коментиран от #24

  • 14 Пенсионер

    6 17 Отговор

    До коментар #11 от "Готованковците при вожда си да отидат":

    Говориш глупости. Ние освен данъкоплатци построихме на времето мощна социалистическа България, която ограбихте. Никой не иска да каже, кой сега ще ни дава 50 лева към пенсиите. Всички мълчат, че така им удобно. Е, тогава за какво ручахме жабетата? Бойко бил лош, ас сега като го няма пенсионерите ще цъфнат и завържат. Загубена работа.
  • 15 Софиянец

    13 14 Отговор
    Парламентът ще го бъде и ще свърши повече работа от всички досега взети заедно. Успех Христо, новият премиер.
  • 16 Пинокио

    7 16 Отговор
    Пинокио, Ами подкрепи чалгаря ,заедно с мутресите, щото имаш не естетически проблем Ами очевиден психически.
  • 17 Христо

    7 18 Отговор
    Иванов, да не си влюбен като Мая и Нинова в Бойко, щото с него си лягаш и с него ставаш
  • 18 Подлога

    16 2 Отговор
    Ако не си удържиш на думата за съдебна реформа и не си подкрепиш думите с действия, то теб ще те съборят много по-лесно г-н за един ден!!!
  • 19 Ей този

    6 12 Отговор
    Бойко, трън в задника на олигарсите, който представляваш
  • 20 Ще му вземат

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "вижда се":

    Третия ще по дълъг
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Иван

    12 3 Отговор
    Васил Крумов Божков посрещнат пред комплекса си в Дубай от Българи в национални носии. Божков им казва: " Аз ще смажа мафията"... Младо момиче му отговаря : " И ние сме против мафията"

    Коментиран от #28

  • 23 Българка

    15 4 Отговор
    Гледах и слушах изявленията на представителите на парламентарните групи. И трите нови парламентарни групи заявиха категорично желание за промяна на ИК, ЦИК, съдебна реформа. Христо Иванов категорично каза, че ДБ ще настоява за предсрочно прекратяване мандата на Гешев и нов ВСС, който да е професионален съдебен орган, а не политически контролиран. Той ясно заяви, че ДБ настояват за закриване бухалките на върхушката, които са компроментирани- специализиран съд и прокуратура. Силно обръщение, без да го чете, гледайки избраните в НС в очите

    Коментиран от #26, #32

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Българка

    19 3 Отговор

    До коментар #4 от "При Речта на Христо Иванов":

    Карадая напусна в знак на несъгласие, че ДПС е била в задкулисни договорки с управляващите и връзката на сараите с налагани лобиски закони и решения. Истината боли.
  • 26 Брута

    4 5 Отговор

    До коментар #23 от "Българка":

    Шейма си моме
    Тоя парламент няма да издържи и 1 месец. Тошко го каза, тъй... Че 2 път новите нямат шанс за политика. Нека се по радват малко
  • 27 БЪЛГАРЧЕ

    12 3 Отговор

    До коментар #5 от "Пенсионер":

    Хей пенсийо, я ми кажи защо твоя любимец ВИНЕТУ СЛЪНЦЕНОСНИИ започна да раздава по 50 на калпак на пенсионерите след като започнаха протестите?Защо в предходните 11, забележи цели 11 ГОДИНИ от неговото управление вие пенсионерите гледахте тези 50,00лв. през крив макарон.Хйде сега включи надраменното си устройство ако все още има нещо там с което можеш да мислиш и си отговори на въпросите.Ато обаче в надраменното ти устройство са останали само ГЕРБЕРАСТКИ БРЪМБАРИ просто замълчи и не цапай форума с ГЕРБЕРАСТКА ПЛЕСЕН.

    Коментиран от #31, #38

  • 28 Кво ревеш

    1 5 Отговор

    До коментар #22 от "Иван":

    Нали му излязат платени протести 😄😄😄
  • 29 Нали

    2 8 Отговор
    Се борите срещу корупцията, що ще закривате комисията за противодействие на корупцията.
    Щото е блокирала парите на Прокопиев,А сега и Елена Йончева е подгонила .Лъсват Ви олигархичните зависимости
  • 30 бай Ставри

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "вижда се":

    А за бай Ставри остават плондира и трътката му, които ще бъдет подложени на почетно обругаване через спукване първио на карето а втората у коридоро, със следните инсигний, а именно: булченска рокля от чершав със топлийки за кожата, и ще се проведат следните церемоний: кючек на победата, вечеря със свещи и тържествена заря с пиратка одзат. Ами сега?
  • 31 Антитрол

    7 1 Отговор

    До коментар #27 от "БЪЛГАРЧЕ":

    Не му се връзвай, това е герберастки платен трол - не е никакъв пенсионер.

    Пенсионерите са най-пострадали от Тиквата и никой не го обича и на всички е ясно за какво бяха тези 50 лв.

    Коментиран от #39

  • 32 Точно

    7 10 Отговор

    До коментар #23 от "Българка":

    Христо е моя човек.Гласувах за Демократична България и знам ,че няма да ме излъжат.
  • 33 Христо Иванов

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "При Речта на Христо Иванов":

    Карадайъ да я напусне завинаги, всички това чакаме!
  • 34 Център дясно

    8 4 Отговор
    Това е човека, най смисленото изказване. Дори не четеше. От провинцията не е лошо да гледат София и Пловдив как гласуват и да вземат пример на време, след това е късно. ДБ печели в София и Пловдив.

    Коментиран от #37, #65

  • 35 !!!

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Готованковците при вожда си да отидат":

    нищо ваше нямате 50%от народа нищо не плаща
  • 36 Демократична република България

    6 1 Отговор
    Доган да връща Росенец на България.. И ревизия на всичко 30 год. назад
  • 37 Антигерб

    7 2 Отговор

    До коментар #34 от "Център дясно":

    Бе той хубаво приказва Христо (обучили са го) ама не ми харесва кои стоят зад него - същите стояха и зад тиквата преди да го изоставят.

    Това че сменят генерал-губернатора в колонията не значи подобрение за аборигените.

    Коментиран от #44

  • 38 Пенсионер

    3 8 Отговор

    До коментар #27 от "БЪЛГАРЧЕ":

    Говориш глупости. Бащицата даваше 50 лева, а онези НИЩО! Те само крадяха и докараха Виденовата гладна зима. Май си забравил това.
  • 39 Пенсионер

    2 8 Отговор

    До коментар #31 от "Антитрол":

    Обичаме го защото само Бащицата ни съжари и даваше 50 лева към пенсиите. Предните, нищо, те само крадяха.

    Коментиран от #45

  • 40 седящият бик

    4 3 Отговор
    "масова доброволна имунизация"
    тия неща, "доброволните", ги е имало по време на ранния соц. но какво ли се чудя, бой.ки.кеф идва от там...
  • 41 пешо

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гарагашка":

    това е деликатна тема... спомням си един правосъден министър при тиквоний... за него отнася ли се? за един приятел питам.
  • 42 Анонимен

    4 4 Отговор
    Кои забавени дегенерати са гласували за тая краварско-джендърска под.лога?!?!?! Набий си ваксините на теб си ние ве те искаме нито теб нито тях!
  • 43 Амед Азнавур

    4 3 Отговор
    тоя и онея на тъпата ма няма да влязат при нови избори
  • 44 Център дясно

    6 5 Отговор

    До коментар #37 от "Антигерб":

    Христо се отказа от властта в името на правовата държава. Христо инициира протестите през лятото. Това могат малко хора да го направят. Изисква се смелост и саможертва. Той знае какво трябва и как да стане.

    Коментиран от #48

  • 45 Антитрол

    5 1 Отговор

    До коментар #39 от "Пенсионер":

    Ха ха, Бащицата ти дава по 20 ст. на пост за тролене, ама като гледам само под тази статия заработи 2 лв - до довечера сигурно ще ги направиш 20-30 (може и повече ако не те мързи) така че тези 50 лв. дето ги дават на Пенсионерите са си жива подигравка.
  • 46 Гост

    6 4 Отговор
    Пинокио пак в ролята си на спасителя :D :D :D Ей тоя Изо много си е повярвал.
  • 47 Гост

    5 3 Отговор
    Соросоид продажен.
  • 48 Антигерб

    5 1 Отговор

    До коментар #44 от "Център дясно":

    И кой го финансира Христо за работите които си изброил - те не стават без пари. Кой му даде информация кое е законно и кое не е в Росенец - обикновен гражданин не може да се сдобие с такава информация.

    Та както казах може да не е лош но стоят лоши хора зад него - същите които стояха и зад Тиквун и Цецо асансьора.

    Мълчи за външната ни политика - казали са му да говори само за вътрешната. А ако ни вкара във война какво правим.

    Коментиран от #49, #62

  • 49 Център дясно

    3 4 Отговор

    До коментар #48 от "Антигерб":

    Относно външната политика всички партии са на едно мнение Европа и НАТО. Без парите от Европа ще фалираме за една година и ще се повторят събитията от 1990 г. политиците го знаят и никой не си прави илюзии за нещо различно.

    Коментиран от #52

  • 50 Slash

    4 4 Отговор
    Отдавна го чакаше Ицо тоя момент, да влезе в Парламента. Е, хубаво, влезе. И сега какво - да го видим колко конструктивен и продуктивен ще бъде. И дали няма да се окаже, че просто си е дрънкал без покритие и нищо реално не може да направи. Подозирам, че ще се провали с гръм и трясък, честно казано.

    Коментиран от #56

  • 51 Антигерб

    4 3 Отговор
    От Козяк са ни го избрали този за новия генерал-губернатор ама спечели по-малко отколкото се надяваха от там и сега говори само по теми които са безобидни или се харесват на народа.

    - нито дума за златото, за външната политика, за енергийните проекти, за базите, за самолетите и корабите - там е пълно мълчание.

    Добре са го обучили и прави впечатление че соросоидните тролчета не плюят срещу него както срещу другите.
  • 52 Антигерб

    6 0 Отговор

    До коментар #49 от "Център дясно":

    А защо соросоидчетата обвързвате ЕС и НАТО - какво общо имат можеш ли ми каза или такива са опорките.

    Има държави които са в ЕС но не са в НАТО. И зад тоя не стоят хора от ЕС а отвъд океана.

    Парите от ЕС със съвсем малко превишават парите които даваме като вноски - така че и тази мантра че ще фалираме не върви вече. Отделно че тези пари пораждат корупция.

    Та значи според теб господарите ще са същите ама като сменим подлогата им тук и вече ще се оправим - тъпо било да правиш една и съща грешка а да очакваш различен резултат.

    Кой ли не се изреди вече 30 години и вървим все по надолу - общото е че господарите са същите.
  • 53 Антимафия

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "зъл пес":

    "Специализираните Съд и Прокуратура ", бърдака по корупция ,
    е на път да се освободи от отговорност ,
    в лобизъм за Хунтата?
    Но преди това ревизия на Иван Гешев,
    за споразуменията с престъпниците
    е задължително!
  • 54 Шошо

    2 0 Отговор
    Както го почвате не мисля, че ще го бъде
  • 55 Мимчят

    4 1 Отговор
    Като гледам,всеки се изказва и е против герберистите.Явно доста са омръзнали на всички,от тяхната наглост,самонадеяност и корупция.Дано успеете в борбата срещу тази напаст.....

    Коментиран от #57

  • 56 Пенсионер

    2 4 Отговор

    До коментар #50 от "Slash":

    Дали ще даде на пенсиите по 50 лева, както Бащицата правеше? Как мислиш? Голяма помощ бяха тези пари, особено за купуването на лекарства.
  • 57 Пенсионер

    3 5 Отговор

    До коментар #55 от "Мимчят":

    Не говори глупости.Ония бяха по краядливи.97-мва докараха държавата до банкрут.Това си го забравил.Долара стигна 3000 лева, а майките си скубеха косите пред празните магазини. За пладнешкият грабеж на юпитата и това се забрави. Юпито МАРИЯ КАПОН от партията на Манолова се завърна на бял кон. Как не ви е срам.

    Коментиран от #59

  • 58 Стига вече

    3 1 Отговор
    Стига с тези 50 лв.за пенсионерите.Герб да връщат всичко заграбено.Пълна конфискация и затвор.Тогава ще има пари.Може би не изведнъж, може и да не доживеем този момент, но децата и внуците ще живеят по- добре един ден.ЕНП трябва да престане да командва България, чрез нейните послушници.Битката ще е трудна, но ние българите ще се справим.
  • 59 Мимч

    2 0 Отговор

    До коментар #57 от "Пенсионер":

    Е ония,като са били по крадливи,да са им търсили отгосорност,те досегашните пак бяха от тях или едни и същи са,така че сега трябва да им се потърси сериозна лтговорност....
  • 60 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    Е КАК ЩЕ ГО БЪДЕ .ДЕСИСЛАВА РАДЕВА ПОЛУЧИ НЕРВЕН СРИВ , КАТО ГО ПОГЛЕДНА ОТВИСОКО ,.И ТОЛКОВА И ПРИЗЛЯ , ЧЕ Я НАСТАНИХА В БОЛНИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ .
    КАКВО ВИДЯ ДЕСИСЛАВА .
    ЕДНА ЗАПЕЧАТАНА С ВЪЗЛИ КОЛА .
    ЛЮБОВНИК , ЛЮБОВНИК , БИВШ СЪПРУГ , И СЪПРУГ.
    ХАЙ ДА НИ Е ЧЕСТИТА КОЛАТА , КОЯТО Е СТОПИРАНА С ВЪЗЛИ .
    ЩЕ ГО БЪДЕ ЛИ .
    ТАКА ЗАПЕЧАТАНА - НЕ .
    ГОРДИЯТ ЩЕ ДОЙДЕ , ЩЕ ПОМЕТЕ СВИНСКИТЕ ЧЕРВА , И ЩЕ СЕ НАСТАНИ В ТРОН .
    ОБАЧЕ , СВИНСКИТЕ ЧЕРВА СА НА РОДЕНИЯТ ПРЕЗ 59 ГОДИНА .
    СВИНСКИ ЧЕРВА , СЪЗДАДЕНИ ОТ СВИНЩИНИТЕ МУ .
  • 61 Пенсионер

    2 1 Отговор
    Бойкооооо, къде си Бащицо. Даваше ни по 50 лева. С тия на жената станаха 100. Сега при тия новите край, свърши се. Жесток живот.
  • 62 Не мълчи изобщо

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Антигерб":

    Ясно споделя че трябва да се придържаме към нато и ес. Те са нашето семейство ! Не амееика нито еусия
  • 63 Иван

    2 0 Отговор
    Христо Иванов веднъж вече беше вицепремиер на Борисов... сега стана и депутат, нека се порадва малко и това ще му е... хората ще видят ясно, че е въздух под налягане...
  • 64 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ТЕ НАИСТИНА СА ВАСКСИНА ДБГ /ДБ/-ДБГ - ГРУПА ЗА ВАКСИНИРАНЕ- БЕЗ ИМЕНА -НЕ КАЗВАЙТЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ !!! И ДБ НЕ Е КОСТОВ- ТЕ СА НЕЗАВИСИМИ И СА ... !?!?!?!?!?
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 НаМКВИПТКТА

    2 0 Отговор
    на всички шопи дето ги избрахте тия!
  • 67 Асен

    1 0 Отговор
    Иванов не е факторът, от който зависи това, и никога няма да бъде!
  • 68 Патето Яки

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пенсионер":

    Минаха изборите и сеги няма нужда да се купуват гласовете на пенсионерите. Получаваш 1000лв пенсия и оти плечеш за 50 лв.
    Бегай на село да сееш марулята.
  • 69 Тони

    0 0 Отговор
    То парламентът ще го бъде, но не е ясно с какво точно Иванов ще допринесе
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове