Last news in Fakti

17 Април, 2021 19:40 3 815 55

Нинова: Ще подкрепим "Има такъв народ", но ...

  • корнелия нинова-
  • подкрепа-
  • има такъв народ

Тя подчерта, че на заседанието не е бил поставен въпрос за свикване на Конгрес

Нинова: Ще подкрепим "Има такъв народ", но ... - 1
Снимка: БГНЕС

БСП ще гласува против правителство на ГЕРБ, ще подкрепи „Има такъв народ“, но под условия. Това обяви на пресконференция след заседание на Националния съвет на БСП председателят на партията Корнелия Нинова, съобщи Блиц.

„Националният съвет прие следната позиция. При предлагане на правителство в мандата на ГЕРБ ПГ на „БСП за България“ да гласува против.

При предлагане на правителство в мандата на „Има такъв народ“ да се проведат консултации и БСП да даде подкрепа, въпреки че няма да участва в него при условие, че кандидатът за министър-председател и излъчилата го партия публично заявят готовност за следното.

Първо, бързи и последователни действия за овладяване на пандемията и за прилагане на мерки за смекчаване на нейните социални и икономически последици. Второ, борба с корупцията, укрепване на независимата съдебна система и медиите и възстановяване на парламентаризма.

Трето, обективна и задълбочена ревизия на състоянието на бюджета, на задълженията на България, на европейските ресурси и системата за управление на оперативните програми, реализацията на инвестиционните проекти в инфраструктурата, енергетиката и отбраната“, заяви Нинова.

Тя посочи, че четвъртото условие е свързано с прозрачността на процеса на договаряне на оперативните програми с ЕС за програмния период 2021-2027 г. и представяне на преработен Национален план за възстановяване и устойчивост.

„Пето, изменение в изборното законодателство с цел да се осигурят гаранции за достоверно отчитане на гласа на всеки избирател и предприемане на оперативни мерки за рязкото ограничаване на купения и корпоративния вот.

И сега още едно условие – ако партията, която предлага правителство или излъчения от него кабинет, смятат да осъществяват действия по своя инициатива или на свои коалиционни партньори, които противоречат на основните политически ориентири или предизборни ангажименти на БСП, тя няма да получи подкрепа от страна на ПГ на „БСП за България“, категорична бе Нинова.

"При положение, че се стигне до проучвателен трети мандат на БСП, Националния съвет заедно с парламентарната група в спешен порядък ще вземат решение по този въпрос", добави тя.

"Националният съвет разгледа доклада от резултатите от изборите и политическия доклад за причините и за необходимите действия от тук нататък. Взе решение – в срок до 30-ти април да се проведат заседанията на общинските и областните съвети, където да се направят анализите на местните структури за резултатите от изборите. Те да бъдат предоставени в Националния съвет.

Изпълнителното бюро да ги обобщи в срок до 15-ти май и да внесе в Националния съвет план за действие от тук нататък", съобщи Нинова.

Тя подчерта, че на заседанието не е бил поставен въпрос за свикване на Конгрес.

„Вече знаете, че Националният съвет изрази позиция за подкрепа за втори мандат на президента Радев и вицепрезидента Йотова. Предстои Националният съвет да одобри предложения от Изпълнителното бюро обхват на тези политики за разговори с тях.

Издигането и утвърждаването на кандидатите за президент и вицепрезидент ще се осъществи по реда на нашите уставни изисквания“, коментира още тя.

„Отчетохме като наша обща грешка, че по време на кампанията не издигнахме кандидатурата за президент и вицепрезидент на Радев и Йотова. Да, това е отчетено като грешка. Не, не съм се извинявала. Нито от мен някой е искал това днес на заседание на Националния съвет, нито смятам, че това е решение на проблема“, каза тя.

„Много обективно, много разумно и с аргументи обсъдихме всички причини за загубата, както и какво трябва да предприемем оттук нататък“, добави Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Врачка

    19 30 Отговор
    Другарко Нинова,подкрепете ГЕРБ —Комунисти и изпратете Учиндолският чалгаджия в Левски Г да си маа кючек с Кукувиците и да гледа лошо по 7/8 канал

    Коментиран от #6

  • 2 пожелание

    35 15 Отговор
    Не смачкате ли тиквата заедно, той ще ви затрие Съединението прави силата !!!
  • 3 Дъртият

    15 7 Отговор
    Някой от депутатите ще се заразят с К19 в най скоро време в този пренаселен парламент. Срок 7 дни. Вируса мачка като валяк няма друг такъв свиреп вирус.

    Коментиран от #16

  • 4 Шуши

    30 7 Отговор
    Задача първа смяна на всички Гербави калинки в дъежавната администрация, шефове на МВР, СДВР, РДВР, Областни Управители и тн
  • 5 Софиянец

    18 10 Отговор
    Леле тези колко са клекнали, след години вероятно ще изтъкнат че промените в съдебната реформа са по тяхна инициатива ;)
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Последния Софиянец

    12 21 Отговор
    Като видях в зала Арена Армеец как БСП заедно с ГЕРБ и ДПС откраднаха гласовете на партиите на протеста разбрах че и трите партии на статуквото са едно.Отвратително лицемерие.

    Коментиран от #13, #15, #46

  • 8 дявола

    4 5 Отговор
    Най-много да ги натиснете на долу
  • 9 хъхъ

    21 8 Отговор
    Много условия поставяш, другарко.

    Условието трябва да е едно - пълна и безусловна деГЕРБеризация.

    Коментиран от #28

  • 10 розово

    12 3 Отговор
    Загуба има виновни няма и така до нищото.
  • 11 Sociolust

    15 10 Отговор
    С тази политика БСП ще мине под чертата от 4% при следващите съвсем скоро избори за НС. Сега се сетиха да подкрепят Радев, сега се сетиха да се прави намсикво разследване на управлението на герб. Но преди и по време на последните изборите бяха синджир марка с дпс и герб.

    Коментиран от #19, #24

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 чалгафен

    8 12 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Затова Слави Учиндолски премиер, финансов министър Годжи !!!!
  • 14 Хахаха

    17 7 Отговор
    Тази предлага общи приказки. Страшна кокошка е. И ГЕРБ могат да ви предложат ревизия на бюджета, укрепване на съдебната система и прочее празни приказки и да си ги подкрепите. Просто Корнела не става и за чеп за зеле.
  • 15 Пръц

    10 12 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Трифоновата партия е проамериканска и ще ни вкара във война с Русия.Да не мислиш ,че цветната революция в която и ти участва е за благото на Българският народ?Будала!

    Коментиран от #33, #55

  • 16 На бас

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Дъртият":

    Че ще са от ГЕРБ

    Коментиран от #27

  • 17 до # 7

    3 0 Отговор
    Кой от БСП си видял?

    Коментиран от #22

  • 18 ама че

    7 5 Отговор
    въртиопашка. Отначало щеше да подкрепя безрезервно, сега пък с условия. Я кажи , Нинова, защо потърси проф. Иван Илчев и го моли да издига кандидатурата ти за президент. От алчност и амбиция за власт ще натикаш партията в ъгъла. Не се чуди защо е този отлив от партията. Ти си единствената причина. Докара млади социалисти днес да те подкрепят, а те ти поискаха оставката. Няма разлика между теб и Боко по отношение на алчността ви за власт.

    Коментиран от #23

  • 19 Това няма значение

    11 2 Отговор

    До коментар #11 от "Sociolust":

    В партия ГЕРБ са истинските наследници на БКП.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 юрист

    7 11 Отговор
    БCП ce гoтви дa въвeдe прoгрecивнo пoдoхoднo oблaгaнe. Тo щe зaceгнe 120 000 бългaри- ИТ cпeциaлиcти в рaзлични ИТ ceктoри, кoитo ca пoчти EДИНCТВEНИТE в Бългaрия, кoитo плaщaт дaнъци въру 100 прoцeнтa oт РEAЛНИТE cи прихoди- зa рaзликa oт рecтoрaнтьoри, хoтeлиeри и вcякaкви тути-квaнти. Цeлтa й e дa ce ocвoбoдят oт дaнъци вcички c минимaлнa рaбoтнa зaплaтa, кoeтo дe фaктo e мултиплицирaнe нa бeднocттa и нa рaбoтeщитe бeдни пoрaди увeличaвaнeтo нa брoят им cлeд въпрocнoтo измeнeниe. Знaчи- дa ce взeмe oт oнeзи, кoитo c гoдини ca учили и рaбoтили, и дa ce дaдe нa oнeзи, кoитo нe иcкaт дa учaт, зa дa рaбoтят пo-дoбрa и пo-зaплaтeнa рaбoтa- нe чe нe мoгaт, a прocтo НE ИCКAТ. НE, НИНOВA, НЯМA ДA CТAНE. a aкo cтaнe- ГРЪБНAКA НA CРEДНAТA КЛACA, КOЙТO ПЪЛНИ ДЪРЖAВНИЯ БЮДЖEТ- тeзи 120 000 ИТ в Бългaрия, cрeд кoитo e и cъпругът ми, ВCИЧКИ ТE щe минaт вклупoм и извeднъж в cивия ceктoр и тoгaвa в бг. държaвнa хaзнa щe пocтъпвaт oт тях дaнъци в рaзмeр '' Хвaнeтe нa бocия цървулитe''.ИМA НAЧИНИ и вcякo cчeти ги знae. Тaкa, чe- Нинoвa - или НЯМA дa имa прoгрecивнo пoдoхoднo oблaгaнe, или aкo бcп и итн гo въвeдeтe, ЩE РAЗРУШИТE НA 100 ПРOЦEНТA CРEДНAТA КЛACA В БЪЛГAРИЯ, КOЯТO ПЪЛНИ ДЪРЖAВНИЯ БЮДЖEТ. Тoгaвa щe ce нaлoжи дa изцeдитe МИЛИOНEРИТE в пaртиятa бcп и oт тях дa cи изкрънкaтe дaнъци зa бюджeтa, нo oт ИТ-тaтa щe пoлучитe eдин oгрoмeн ШAМAР.

    Коментиран от #29, #36, #44

  • 22 Последния Софиянец

    3 10 Отговор

    До коментар #17 от "до # 7":

    Една трета от крадците в Арена Армеец бяха от БСП.Там отиваха трима.По един от БСП,ДПС и ГЕРБ.Мене ме взеха да нося чувала с бюлетините,че тежеше 50 кила.Иначе аз като безпартиен и редови член на секционна комисия нямам право.
  • 23 Младите социалисти

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "ама че":

    Са доведени от ГЕРБ.

    Коментиран от #30

  • 24 Последния Софиянец

    8 10 Отговор

    До коментар #11 от "Sociolust":

    Реалния вот на БСП беше 10 процента.ЦИК и Мишо Константинов им добавиха още 5 процента.Затова не искат нови честни избори.
  • 25 Георгиев

    5 6 Отговор
    Слави Трифонов е пещерен Русофоб, нещо което той прикрива. Но когато излезе наяве, ще загуби много. Той върти мантрата, че уважава руския народ, руската култура, но мрази диктаторския режим. Очаквам да внесе декларация в защита на Навални.
  • 26 това

    2 1 Отговор
    е добре.Хубаво е да се работи с мир и добър тон.Ако се държите почтено хората ще ви обичат.Аз мога да дам за пример себе си,като човек който последните 10 години е положил огромно количество умствен и физически труд.За жалост управниците които бяха досега не държаха на добрия тон и само ми спъваха всичко.Надеждите ми са с вас.Това е просто обикновен пример за някой който иска почтено да преживява.Успех в работата на правителството.
  • 27 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "На бас":

    Ковид-19 е по-умен от теб и не закача ГЕРБ...
  • 28 Някои хора

    8 4 Отговор

    До коментар #9 от "хъхъ":

    никак не слушат "какво им пее радиото" . За да поставяш условия трябва да си в позиция за поставяне на условия. С приказки за пандемии и ваксини загуби изборите и пак същото си знае.
  • 29 Теоретически

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "юрист":

    е вярно, но на практика нямаш си и на идея за нивото на заплащане в различните сфери, което не е обвързано с образованието. ИТ са в частния сектор.

    Коментиран от #34

  • 30 не не са

    4 3 Отговор

    До коментар #23 от "Младите социалисти":

    Тя днес призна, че са младите социалисти. Каквито ги е дробила зад гърба на президента, такива да ги сърба. Подлеци никой не обича.
  • 31 САТЪРА НА ХАНА

    5 0 Отговор
    ВЪПРОСА Е ЧЕ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЯСНА ОПОЗИЦИЯ СРЕЩУ РАПОНА ,
    СА СИ СЪЩО ПРЕСТЪПНИЦИ
    ......... И ОБИЧАТ ДА КАРАТ ФЕРАТИТА , ДЖИПКИ И Т.Н
    ................. КАК ДА СТАНАТ ХРИСТИЯНИ ?
  • 32 Кака

    4 1 Отговор
    "БСП ще гласува против правителство на ГЕРБ, ще подкрепи „Има такъв народ“, но под условия. " Госпожо, не сте ББ и никога няма да бъдете. Това ,за което говорите, се казва диалог
  • 33 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 4 Отговор

    До коментар #15 от "Пръц":

    Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим! Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата ни...
  • 34 юрист

    1 6 Отговор

    До коментар #29 от "Теоретически":

    Toчно защото са в частният сектор, плащат 100 процента от данъците си върху РЕАЛНОТО си възнаграждение. Всеки има правото да гледа данъците - респ. размера на облагаемата си данъчна основа от своята си камбанарийка. България НЕ Е НРБ, НЕ Е държава, в която има само нискоквалифицирани работници и селяни, в нея има хора, които създават услуги с висока добавена стойност и те плащат данъци върху 100 процента от реалните си приходи- за разлика от почти всички други сектори на бг. икономика, включително и ревящите с глас '' хотелиери''...Социалната държава няма право да отнема на един висококвалифициран служител 45 процента от неговото нетно възнаграждение, защото ако това се случи, този човек няма да е бг, данъкоплатец, и България го губи като такъв.

    Коментиран от #39, #45

  • 35 Тиква

    2 2 Отговор
    Славуца вдига свадба с нинова, честито на чалгарите и боковистите....
  • 36 А сега какво е подоходното облагане?

    5 3 Отговор

    До коментар #21 от "юрист":

    И сега е прогресивно. Колкото по висока ти е заплатата толкова по големи са ти одръжките. БСП предлага премахване на плоският данък печалба на фирмите, който в момента е 10% и въвеждането на прогресивен данък печалба. Трябва да се забрани офшорни фирми да оперират на българският пазар

    Коментиран от #37

  • 37 юрист

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "А сега какво е подоходното облагане?":

    Грешка, в момента данъчното облагане е пропорционално - т.е. имаме плосък данък.

    Коментиран от #40

  • 38 sam66

    3 1 Отговор
    Четири условия и никаква конкретика.
    Типично за БСП. Трябва ясна позиция за да върнат част от симпатизантите си.
  • 39 Е добре де

    5 1 Отговор

    До коментар #34 от "юрист":

    В Германия се търсят ИТ специалисти. Мажо ти що не бачка там? И що още няма електронно правителство, след като имаме най яките ИТ специалисти? Скъпо бачкат ли, кво? Толл системата що ни я правиха Австрийски ИТ специалисти от КАПШ, де Чехия ги изгони?

    Коментиран от #43

  • 40 А сега какво е подоходното облагане?

    0 2 Отговор

    До коментар #37 от "юрист":

    Колко % е? Не е 10.
  • 41 Бай Ганьо

    4 1 Отговор
    Стоп на злобарщината и омразата !!!
  • 42 7042

    3 2 Отговор
    Какво условие, Ма, ти си в партер, а ще поставяш условия.
  • 43 юрист

    2 2 Отговор

    До коментар #39 от "Е добре де":

    Съпругът ми работи хоум офис, ремуут, а така може да се работи от всяка точка на България- дори от най- малката селка паланка, за германска фирма. Предпочитаме да работи за фирма, която не е немска, а например- нидерландска- именно заради данъците. Аз написах ясно, че това е другия законен начин да не се плащат дабъци в България- заради спогодбата за избягване на двойното данъчно облагане и тогава България ГУБИ приходите си в държавния си бюджет от това БЪЛГАРСКО ИТ, защото то няма да работи за бг. фирма, която е българско данъчно задължено лице и няма да плаща данъци в България.Така, че- варианти има, въпросът е дали бсп ще прокара тази промяна. Прокара ли я- нека видим как законно ще напълнят бюджета итн и бсп;0

    Коментиран от #49

  • 44 Точно това е целта..

    4 6 Отговор

    До коментар #21 от "юрист":

    Да се взима от всички можещи, образовани, кадърни и предприемчиви хора, и да се раздават пари на мързеливци, некъдърници, неграмотни и на всякакви лузъри. Сега като причетох това изказване на Нинова, си казах, дано на следващите скорошни парламентарни избори БСП да не прескочат 4%та бариера, каквито и да са от ИТН мисля че няма да се съласят на тези икономически безумия. Прогресивното подоходно облагане може да се приложи в БГ, но при определени условия, първо трябва да отшуми пандемията, трябва да имаме бърз темп на въстановяване от порядъка на 4,5% до 5% на годишна база, увеличение на БВП поне двойно, голямо увеличение на местните и чужди ЧИ, доходи на населението сходни с със средните в ЕС, като вЧехия и Полша, но в близките двадесет години това е невъзможно. За това..да не се пипа плоският данък и ДДС, и задължително приемане на еврото след четири или пет години.

    Коментиран от #48

  • 45 Пандемията показа друго

    5 0 Отговор

    До коментар #34 от "юрист":

    В частния сектор много малко фирми плачат осигуровки на работниците си на реалният им доход.

    Коментиран от #47

  • 46 АБЕ

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Отиди да се прегледаш , пишеш все едни и същи ПРОСТОТИИ!
  • 47 юрист

    1 3 Отговор

    До коментар #45 от "Пандемията показа друго":

    Точно така- но аз пиша за ИТ сектора, а в него 99.999 процента от работещите в него се осигуряват и плащат данъци върху РЕАЛНИТЕ си приходи, а не върху минималната работна заплата. Пиша САМО ЗА ИТ сектора.
  • 48 юрист

    2 4 Отговор

    До коментар #44 от "Точно това е целта..":

    Относно дали итн ще клекнат на това ОСНОВНО искане на бсп, което прогласиха още в предизборната им кампания, нямам никакво мнение. Мисля, че те нямат и идея от видовете системи на данъчно облагане, в платформата им- доколкото може да се нарече така- няма изобщо загатнато такова нещо- че са за оставането на плоския данък. Аполитичен човек съм и зачеквам въпроса единствено защото пряко засяга едно възможно намаляване на доходите на семейството ми, а не защото принципно ме вълнува политиката на една или друга политическа партия, В България няма партия, която да защитава икономическите и социалните интереси на ИТтата и докато не възникне такава, семейството ми не гласува на избори.

    Коментиран от #51, #52

  • 49 Е добре де

    2 3 Отговор

    До коментар #43 от "юрист":

    Няма как да работиш за Холандска фирма без да имаш най малко Холандска адресна регистрация. Послъгваш ама яката. И що мажо то бачка за холандка фирма след като може да бачка за българска и да плаща по ниски данъци:) Нинова още не е станала премиер, а БСП не са спечелили изборите. У БГ ИТ спецовете къртят яко кинти:) Кажи на Мажо ти че се е прекарал яко.:)

    Коментиран от #50

  • 50 юрист

    3 2 Отговор

    До коментар #49 от "Е добре де":

    ''....Публикувано във факти.бг: Няма как да работиш за Холандска фирма без да имаш най малко Холандска адресна регистрация...'' Има начин- ако си напр. доктор по киберсигурност и работиш хоум офис от България по позиция от средния или висшия мениджмънт. Пиша специално за ИТ. Не знаете ли, че има много българи, които имат договори- обичайно са около 30-40 страници- с фирми от други ЕС държави за работа онлайн от дома си в България или просто това не Ви се вярва... Не пиша за берачи на ягоди или селскостопанска продуция...
  • 51 Мисля че..

    0 2 Отговор

    До коментар #48 от "юрист":

    Слави е един вид бизнесмен, с неговото шоу той спечели добри пари. Би трябвало да е наясно с видовете системи на данъчно облагане..но и аз не съм им чел програмата. Колко до доходите, според мен на всички семейства ще намалеят, при това печатане на пари в ЕС за въстановяване от пандемията ще има по висока инфлация в Еврозоната, с плавно повишение на данъците, планираната и контролирана инфлация в ЕС е между 4% и 5%, в БГ вероятно ще е по висока и повишение на данъците, това неминуемо води до намаляване на доходите, дупката в платежният баланс и фиска е сериозна. Права сте че трябва да се помисли за данъчни стимули в секторите на икономиката които произвеждат високо технологични продукти с висока добавена стойност.
  • 52 Не знам

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "юрист":

    Но като проследявам ясната,гладка и точна мисъл,поднесена от Вас, направо завиждам на шефовете ,който са ви наели,за ИТта- каквото и да означава..Един ,също така ИТта,ни изпрати CV- за определена длъжност.На срещата- разговор се опули,остана слисан,когато го помолих да напише кратка Автобиография.С химикалка....Но аз съм ви пуснал по мейл, моето CV- в европейски формат? - Чудесно! Ние сме запознати с нея,затова и разговаряме днес,и тук! Но моля,напишете ми собственоръчно кратка автобиография! Резултат- плачевен.Не искам да цитирам " бисери" . Толкова за " каймака на бизнеса- ред до ред- ИТта.
  • 53 СЕКСОЛОГ

    3 3 Отговор
    НИНОВА СТИГА ШИКАЛКАВИ ОТИВАЙ ЗА ЛУБРИКАТ И ПОВДИГАЩ СУТИЕН
  • 54 Иван

    0 1 Отговор
    Да правят каквото искат БСП но без условия Ако не им изнася да не подкрепят ИТН БСП имат същата вина за обедняването на народа На тях /БСП/ мандат да не им се дава Те окрадоха България така както и Борисов я доограби
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове