18 Април, 2021 09:18 10 893 104

Цветан Василев: Трябва да прекратят правомощията на Гешев

  • цветан василев-
  • иван гешев-
  • бойо борисов

Бойко Борисов е господар на душите на неговите депутати. Като гледам интелектуалното им ниво, се хващам за главата, каза той

Цветан Василев: Трябва да прекратят правомощията на Гешев - 1
Снимка: БГНЕС

Първо трябва да се разпусне ВСС и да се прекратят правомощията на Иван Гешев. И второ - да се направят промени в Изборния кодекс. Това казва банкерът в интервю за „Истории от прехода“ в youtube. Ето какво още каза той:

Имиджът на ДПС пострада заради Делян Пеевски. Той има червен картон от Турция и то от много отдавна заради контрабандата на цигари от „Булгартабак“. Това не пречеше обаче да си разиграва коня в България, защото очевидно е бил удобен на задкулисните кукловоди.

Известно е, че Пеевски има проблеми в Америка, а вече и в Брюксел, където дълго време Борисов го покриваше с всички свои контакти. По моя информация и там вече текат разследвания.

Името на Пеевски е споменато 5 пъти в доклада на Държавния департамент на САЩ, което досега не се е случвало. Според мен кукловодите имат изпреварваща информация, затова бе предприета тактика по намаляване на щетите. Каква ще е съдбата му – това ще зависи от „жегата“ към него отвън. И от очакваните промени в структурата на съдебната власт и в частност от прокуратурата. Там има десетки, ако не и стотици основания за разследване на Пеевски.

Очакваните промени са най-малкото персонални. Мандатът на главния прокурор може да бъде прекратен. За да има воля за тази промяна, трябва да се смени съставът на ВСС. Говоря за махането на всички хора, зависими от един център на задкулисието. Всички се кланят на главния главния прокурор, а той на този център. Докато това не се промени, аз не виждам никакъв шанс България да се промени.

Вижте колко е квотата на парламента в този ВСС. Ако сложите и квотата на прокуратурата, където всичко е вертикално контролирано, ще видите как това действа като юмрук. Ако всичко това се промени, ще има друг главен прокурор. Не зная на кого му е дошло такава глупост – някой друг главен прокурор да разследва главния?! След това трябва да сложат още един, който ще разследва този, който трябва разследва главния. Няма съвършена съдебна система. Но от нейната независимост се определя в каква степен държавата е демократична и до каква степен е диктатура. В България съдът е овладян през прокуратурата чрез ВСС.

Има ясен протестен вот срещу статуквото и Слави Трифонов е обрал не малка част от този вот. Ако той подведе тези, които са му гласували доверие, този балон ще спихне. Ясно е, че статуквото има около 30-40 процента в лицето на ГЕРБ, ДПС и БСП. И то при положение, че имаме 50 процента активност на избирателите. Ами ако стане активността 60-70 процента? Това означава, че ще има реформистко мнозинство срещу статуквото.

Бойко Борисов е господар на душите на неговите депутати. Като гледам интелектуалното им ниво, се хващам за главата. Готовността на ДПС да подкрепи ИТН ще се изпари в мига, когато вторите посегнат на тяхната светая светих в лицето на ВСС и главния прокурор. Най-доброто сега е програмно правителство на малцинството, с мандатоносител който ѝ да било - дали Слави, ДБ или формацията на Манолова и Хаджигенов.

Първо трябва да се разпусне ВСС и да се прекратят правомощията на Иван Гешев. И второ - трябва да се направят промени в ИК, който да даде възможност на българите в чужбина да гласуват, защото там е големия резерв. Това са свободни българи, не мачкани, не натискани, не бити. Ако ДПС искат да подкрепят ликвидацията на най-силното оръжие на дълбоката държава - нека да го подкрепят. Но аз не вярвам. ГЕРБ трябва да падне до неговото реално маргинално ниво – аз го оценявам на 5-10 процента. Те обаче трябва да бъдат извадени от властта.

Вие мислите ли, че тези фирми, които сега са зависими от Бойко Борисов, ще отидат за гласуват за него, ако знаят, че той вече не е на власт и текат разследвания?!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 88 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мастагаркова

    75 125 Отговор
    Мутрите и чалгарите в парламента искат да свалят Гешев и да амнистират мутрите Василев и Божков.

    Коментиран от #12, #18, #80, #81, #83

  • 2 Пучо Капучо

    125 26 Отговор
    Гешеф много тих е станал, по-тих и от отпускарчето даже, да не повярва човек...

    Коментиран от #33, #57, #62, #69, #78

  • 3 ТаУмВзе

    45 12 Отговор
    Дългата броеница на Доган ефенди, те първа ще ни нареди. Хайде по сериозно.
  • 4 истина е

    66 23 Отговор
    Гешев и о ще легне на пангара .Ако бяха тарикати ,поне луксозни килии щеше да си поръча на време ,но мислеха ,че ще пият народна кръв до живот !!!

    Коментиран от #104

  • 5 Майна.

    70 11 Отговор
    Няма как да има разследване и възнездие без това!аТрябва да е приоритет. ВЪЗМЕЗДИЕ!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ПатрЕотът

    46 38 Отговор
    хахаха, щети се, боклук крадлив, ограбихте държавата мрисни гадове !!
  • 8 ГешеФ

    54 27 Отговор
    Жалка 0трепка !
  • 9 Ку-ку

    53 37 Отговор
    Айде и тоя изпълзя! Да очакваме завръщането му и започване на спонсориране на т.н. "умни" и "красиви"..... А и да не забравяме и Божков, разбира се! Те двамата са най, най, най.... според "умния" български народ...

    Коментиран от #92

  • 10 choko

    47 16 Отговор
    И като махнат Геша ще дойдеш ли ?
  • 11 перничанин

    57 45 Отговор
    Ти защо не си в затвора? Щом престъпниците искат нечия оставка, значи той им е НЕУДОБЕН. Гешев може да е всякакъв , но ме кефи, че насмете безоблачното съществуване на големите кърлежи Черепа и тоя демерджия.

    Коментиран от #46

  • 12 хъхъ

    28 17 Отговор

    До коментар #1 от "Мастагаркова":

    Мастагаркова, много си надебеляла, явно добре ти плаша шефа нИдялко.
  • 13 БСП....ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    34 36 Отговор
    ЦВЕТАНОВ, ЕЛА ИМ ГО КАЖИ ЛИЧНО.....ГЕШЕВ ТЕ ЧАКА ДА ТИ СЛОЖИ...ПРАНГИТЕ

    Коментиран от #19

  • 14 Васил

    35 31 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца каква идилия.
  • 15 Ахаххах

    19 14 Отговор
    Най-смвшният герберски депутат е този, дето беше по тиймз с бяла риза и гащи и като се заклеваще стоеше като един истински бай Ганьо. Пълен дебилен ръб. Седеше на дивана и гласуваше ахахах. Егати тъпира
  • 16 Стоян, София, 46г

    33 21 Отговор
    Гсподин Гешев, сега е момента да покажете, че сте независим професионалист и повече няма да се подчинявате на кукловодите, арестувайте тиквоча и палячовците му, имате достатъчно материали да се самосезирате, източен е брутално фискалния резерв, само обърнете внимание как при договор за магистрала Хемус за 600 милиона, точно преди изборите преведоха авансово 200 милиона на изпълнителя, вероятно Вие знаете, че парите вече ги няма, данс, боркор, бнб и бфр са ви докладвали, но не са похарчени всичките за изборите, повечето са превод навън, нали знаете? Извинете за правописа, но пиша от телефон скрит зад бюрото си в Данс, да не ме видят колегите, моля ви, все още има шанс да се измие срама, предотвратете тези кражби, занете, че с тези пари може да се спасят хиляди хора, а не да ги откраде толупа!

    Коментиран от #50

  • 17 Матей

    22 15 Отговор
    Да,може да се използва моментното стъписване на боко и герберите и да загубят още позиции.Смяната на Гешев с читав прокурор е от съществено значение.В НС вместо да се занимават с простовати крамоли,по-добре да направят тия важни кадрови и организационни промени.Щели да разследват золумите на боковци,ами нали трябва да назначите подходящи хора,на възлови постове.Не можем на тоя етап да се измъкнем от цялостната ситуация поради американското владичество,но някои значими подобрения можем да постигнем.Сега американците правят смяна на караула,назначават нови мекерета,по тяхни,антируски съображения.И докато не дотропат тук руските полкове,бял ден няма да видим,това съм твърдял многократно.И все пак,в суматохата по пренареждането на новия караул,може да се постигнат някои облекчения за народа.

    Коментиран от #30, #41

  • 18 врага

    16 7 Отговор

    До коментар #1 от "Мастагаркова":

    на моя враг е мой приятел ! я ти предложи как и кой да реформира дъжавата щом според тебе тези не са достойни а не само да критикуваш. по думите ти излиза -дай да остаавим сегашните , че и другите са маскари
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Червени боклуци.

    29 27 Отговор
    Черепът, мустака и фатмака влизат в пандиза.
  • 21 Мутрите

    37 17 Отговор
    В парламента като Мая Галева, Хаджидупев, Пинокио, Дончевата Татяна ще гласуват за амнистия за най красивите и умните бандите Василев и Божков да ви са живи и здрави но надали

    Коментиран от #53

  • 22 3683

    5 9 Отговор
    Май всички ги дразни да няма недосегаеми фигури в държавата! Това че разследващия прокурор на главния прокурор го няма в други съдебни системи НЕ ЗНАЧИ ЧЕ Е ГРЕШКА. Супер прокурора трябва да бъде назначаван при определени ситуации от НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. Както премиера се отчита пред парламента за свършената работа по социалната и икономическа среда в страната така и народното събрание ТРЯБВА ДА МОЖЕ ДА РЕАГИРА ПРИ НУЖДА.

    Коментиран от #43, #51

  • 23 Българин

    25 12 Отговор
    Гешев "ловецът на руски шпиони" стана по-тих от водата и по-нисък от тревата. Явно се надява сините люспи в новия парламент да помогнат да се забравят действията и бездействията му.

    Коментиран от #89

  • 24 8239

    11 7 Отговор
    Супер прокурора ще разследва главния при нужда и корупция. ЗАЩО ДА Е ЛОШО? Само за олигархията и мафията е страшно народа да контролира дейността на съдебната система т.е ДА НЕ СА КОРУМПИРАНИ И ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА СПОРЕД МОРАЛА И ДОСТОЙСТВОТО.
  • 25 Импийчмънт

    15 19 Отговор
    Фигурантът на черепа отива в затвора. Доживотен. За държавна измяна.
  • 26 ийхт

    20 5 Отговор
    Цялата прокуратура трябва да се реформира според Европейското право. Оставиха 30 год. старата съветска, сталинистка прокуратура. А уж Бг е член на ЕС. Със съветска система.
    У форума много милиционер, много нещо.
  • 27 Дааааа

    25 19 Отговор
    НЕ само Цветан Василев , А Всичките от коалиция Антигерб, Хаджигеновци и останалите адвокати на Божковци, Галеви и защитници нa най едрите олигарси и прecтъпни мутри по разграбването на България, притиснати сега от правителството на Борисов искат оставката на Гешев, защото арестува и заплашвa с бъдещо разследване, всичките червени мутри и крадци на прехода...?!!!

    Коментиран от #49

  • 28 бай Иван

    17 2 Отговор
    Какво е ограбването на банка, в сравнение с основаването на банка?
  • 29 Тъно

    21 10 Отговор
    Гешев трябва да е разследван защо не предприе действия по разговори и снимки с евро на когото трябва, незаконни строежи, хотели и какво ли не, а не да гони кокошкори по селата, докато Герб и приближените им обираха милиони от народа.
  • 30 6 точки

    9 7 Отговор

    До коментар #17 от "Матей":

    Много хубав и точен коментар, браво!
  • 31 МОЧА трябва да се разруши!

    16 9 Отговор
    Съветската ни прокуратура не разследва десетилетния грабеж от Лукойл, Газпром, Белене, Козлодуй, ремонта на МИГ-овете ... , терористичните дейности на руските агенти срещу български граждани
  • 32 Тошко

    21 17 Отговор
    Тоя сръбски циганин още ли е жив бе? Той е крадеца на века!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ганьо

    20 11 Отговор
    Грабежа е започнал с руската окупация и все още продължава....

    Коментиран от #64

  • 35 народ

    9 5 Отговор
    Много верен коментар!
  • 36 ТАКА Е,..

    21 15 Отговор
    НАЙ-СЕТНЕ ЧЕР'ВЕНАТА КО'М'УН'Я'ГО-ФАТМАШКА МА'ФИЯ ОГРА'БИЛА И ФАЛИРАЛА БЪЛГАРИЯ Е НАПЪТ ДА СИ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО!
    ЧЕРЕПИ,МУСТАЦИ, ФАТМАЦИ,МАДЖОВЦИ,ГАЛЕВИ ВЕЧЕ ПОТРИВАТ КРАДЛИВИ РЪЧИЧКИ И СЕ НАДЯВАТ ДА СИ ПОСТАВЯТ.. СВОЙ ГЛАВЕН ПРОКУРОР!
    К*Р ЗА БКП

    Коментиран от #39

  • 37 Цветанееее,Цветане

    13 4 Отговор
    И на теб ти изиграха "номера на китайката",имаше един анекдот навремето в тая връзка!
  • 38 Дебилчев

    13 10 Отговор
    А ти какво трябва да направиш, да даваш обяснения, крадец
  • 39 5780

    11 2 Отговор

    До коментар #36 от "ТАКА Е,..":

    И всичко това с намесата на дпс с продукта си итн
  • 40 Амед Азнавур

    17 11 Отговор
    много страх от гешето вижте кой реве и става ясно на кой пречи
    знак даде чорапа като му изловиха 3 мутри...
  • 41 Амед Азнавур

    6 4 Отговор

    До коментар #17 от "Матей":

    ко значи подходящи? трябва чужденци само тогава но се изриват съдиите Всички!
    внос на съдебен борд от чужбина...съдиите са главните престъпници ням даже 1 заплют

    прокурора обвинява съдията пуска...

    Коментиран от #44

  • 42 Реалист 2

    12 11 Отговор
    Първо да чуем колко милиарда държавен заем са взели сините щатско-турски крадци на български гръб.
    После да изслушаме и Василев за банката.
    Да преценим после кой е по-голям крадец, дали Василев, дали натовското правителство с назначения от тях прокурор.
  • 43 Верно ли?

    14 6 Отговор

    До коментар #22 от "3683":

    Къф "суперпрокурор",къф "Супермен",бре,направо разцепиха въздуха с акъл гербаджиите-уникалните тъпънари!Такава длъжност няма на тая планета освен във футуристичните филми на Боливуд!Главният прокурор трябва да бъде разкаран от длъжност или ако не да има силно ограничени права да контролира прокурорите.И в двата случая всеки прокурор без да се страхува за кариерното си израстване ще може да го разследва или да разследва колега такъв от другия край на България,и същевременно всеки прокурор трябва да си има едно наум,че всеки друг прокурор може да бъде разследван от останалите прокурори!
  • 44 Реалист 2

    11 6 Отговор

    До коментар #41 от "Амед Азнавур":

    Много зависи как "прокурора обвинява". Може да го направи по такъв начин, че съдията да е принуден да пусне.
    Например разследването срещу Плевнялиев за замъка му на Халкидики.

    Коментиран от #65

  • 45 Хахаха..

    8 8 Отговор
    Герберските пожарогасители пускат пяна нон стоп,пък пожарът се разраства.Що така ве,красавци умни ранобудни?!
  • 46 Smart

    11 9 Отговор

    До коментар #11 от "перничанин":

    Перничанина си е перничанин - по-далече от голф 2 и винкел не може да погледне.
    Нямам нищо за кефене у мародера гешеф - в случая с Василев и Божков беше използван като бухалка срещу тях от Боко-тиквата и Шиши.
    Теб това какво те грее, та си се зарадвал, като че ли си намазал добре реставрирана голф двойка?!

    Коментиран от #66

  • 47 Бико

    16 11 Отговор
    Разбрахте ли сега защо бяха протестите и кои личности ги спонсорираха да махнат Бойко и Гешев и да отпаднат обвиненията. Истинските и доказани мутри викаха "Мутри вън". Да не забравяме, че пРезидента беше с тях. Та замислете се само за кого гласувате на предстоящите избори. Анархията в държавата започна.
  • 48 граматика

    7 8 Отговор
    гербер и затворник са синоними

    Коментиран от #52

  • 49 Кси

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Дааааа":

    Ами да, това беше ясно
  • 50 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "Стоян, София, 46г":

    Много прост и ограничен индивид си, явно не разсъждаваш, а повтаряш тъпотията на някой малоумник защото нивото ти стига само до там
  • 51 Йоэцо

    6 3 Отговор

    До коментар #22 от "3683":

    кога видя прлемиера да се отчита в НС??? Сънувал си наявЕ

    Коментиран от #55

  • 52 4688

    9 4 Отговор

    До коментар #48 от "граматика":

    Синоними: червен олигарх-затворник, затова бяха протестите, за да не се случи
  • 53 Сър Пичук

    16 4 Отговор

    До коментар #21 от "Мутрите":

    Дончева и Галева имат опит в гласуването на закони оневиняващи престъпници, както и вкарването на престъпници в сърцето на държавата.
  • 54 ГЛАС НАРОДЕН

    8 8 Отговор
    ВАСИЛЕВ ГО ЧАКА ЗАТВОР, КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.

    Коментиран от #58

  • 55 Неграмотен

    2 1 Отговор

    До коментар #51 от "Йоэцо":

    Научи се да пишеш първо, от маймунски не разбираме.
  • 56 Комунивирис

    10 9 Отговор
    Искам да попитам тук папагалите на чекмеджетата какво престъпно деяние видяха в снимки на пачки от банкноти или техни ксерокопия в чекмедже представено като това на Бойко. Съдът работи по доказателства. Хайде вие сте съдия и трябва да повдигнете обвинения. Дават ви снимка на пачки и кюлчета не се знае какъв метал. И какво правите? Мили ми тролчета,когато има данни за престъпления се подава сигнал, извършват се действия като претърсване и изземване с поемни лица, изземват се доказателствени материали, назначават се експертизи. Само ми кажете може ли да се дадат снимки със задача да отговори експерта от снимката истински банкноти ли са, каква е сумата, кюлчетата от какъв метал или сплав са.Капиш.

    Коментиран от #70, #71

  • 57 Перо

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Пучо Капучо":

    Тихият тихичко прави рокади в службите. При последваща проверка всичко ще се замете от поставените предварително калинки.
  • 58 6799

    6 4 Отговор

    До коментар #54 от "ГЛАС НАРОДЕН":

    Не бъди сигурен, напъните лятото за какво бяха, да не ги разследва Гешев
  • 59 Брей, че нагъл

    13 11 Отговор
    Смешко, я, се върни в България да те видим дали ще си докажеш невинността за фалирането на КТБ.
    Защо си толкова страхлив и се криеш в държава извън ЕС като си невинен?
    Големия "родолюбец" Божков и той в Дубай.
    Гешев ви стана виновен след като започна да ви натиска всички един след друг. - Баневи, Ветко Арабаджиев, Божков - все милионери на прехода, забогатяли от приватизацията и фалирали и разпродали една камара предприятия, изкупени на безценица, с цел източване на пари. Искате "у родината", защото при този хаос, който се опитвате да създадете пак ще има лапане на корем, ама Гешев все още ви пречи.
    Хайде марш в затвора , безсрамници такива.
    Че и тръгнал да коментира. Откъде тази наглост, бе?
  • 60 четящ

    7 7 Отговор
    вярно е! Гешев ще бъде махнат и разследван за атаката му срещу президента и др. невинни граждани! както и ББ ще си намери мястото което му се полага, знае къде е...
  • 61 Протестърът.

    17 9 Отговор
    МНОГО ГИ Е СТРАХ ОТ ГЕШЕВ И ГЕРБ, ЯВНО ИМА ЗАЩО МОЖЕ ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА. И ТОЗИ ЦЕЛИЯ ЦИРК С ПРОТЕСТИТЕ ПРЕВАТИЗАТОРИ И ОЛИГАРСИ КАСИЧКИ НА БСП МУТРИ И РУСКИ ШПИОНИ ХАРЧЕЩИ ТИХО НАРОДНИТЕ ПАРИ.
  • 62 😁😁😁😁

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Пучо Капучо":

    ..хвърли каскета...сега и бейзболната шапка...😁... спасението е в килимявка...😁...
  • 63 Бире

    14 10 Отговор
    Защо скочиха протестърите за оставка на Гешев? Защото вкара мутри и олигарси в ареста,защото влезе в президентството и извърши обиски. Само по себе си дори от гледна точка на "кристално чистия" президент не би било обидно ако е такъв. Няма да намерят нищо противозаконно. Но се оказа, че намериха и сега какво правим с имиджа на президента и неговите съветници и служители?

    Коментиран от #67

  • 64 😁😁😁😁

    7 2 Отговор

    До коментар #34 от "Ганьо":

    ... Дънди Прешъс е съветска компания нали...😁...изнасят златцето ни за Москва...😁...

    Коментиран от #100

  • 65 Биволъ

    13 4 Отговор

    До коментар #44 от "Реалист 2":

    Плевнелиев беше богат преди да стане президент и вилата му е купена със законни пари. А сега ми отговори за хотела на Иван Костов на Синеморец, двата апартамента на символични цени на "Златните пясъци" и хотелите на Георги Първанов на името на сина му.Тези двамата преди да станат държавни величия бяха бедни и безработни.

    Коментиран от #88

  • 66 перничанин

    12 9 Отговор

    До коментар #46 от "Smart":

    Разбирам, че си от феновете на Бибиткян и Галевица, та да те питам? А, теб какво те дразни, че Гешев влезе в президентството и насмете руските продажници, които шушукат на фърчилото?
    Тебе какво те грее, искането на Галевица за промяна на изборния закон, изобщо какво ни грее всички вкупом решенията и комисиите произведени от първите два дни на НС. Да ти кажа ли?!!? Грее ги само и единствено тях , захванаха се веднага да се бетонират, да си измислят службички (за тях си) за повече пари, Захванаха се да сменят всичко и всеки за да лапат те , нито едно от исканията на протеста не е започнато да се изпълнява, даже това за мажоритарни избори вече се отрича, видиш ли не сме дорасли за такова. Коне с капаци сте, Матросовци, вместо да искате действие ОТ ПЪРВИЯ ДЕН, вие ги хвалите . Прав е Явор Дачков с думите си "отвратителна опозиция , плюе по отвратително управление"
  • 67 Сър Пичук

    12 7 Отговор

    До коментар #63 от "Бире":

    Точно така.
    Всички предишни главни прокурори бяха удобни и никога не посегнаха на никой затова и никой не им поска оставката. Най-очакваното нещо, когато се посегне на олигарсите и мафията, е те да реагират и да се защитят и те го направиха, като разкриха част от тези, които работят за тях. А те са на първо място резидента и след това активистите-хулигани от протестите - вонящите, галева и т.н. Те поискаха и искат оставката на Гешев, те манипулират честните протестиращи граждани, те си поставят като задача номер едно свалянето на Гешев, пред пандемията, икономическите мерки, плана за възстановяване и др. въпроси от жизнено важно значение.
    По делата ще ги познаете.
  • 68 СЛОНА

    3 5 Отговор
    МНОООООГО ПРАВИЛНО ИЗКАЗВАНЕ ПРАВИШ БЕ ЦВЕТАНЕ ,НО НИКЕДЕ НЕ СПОМЕНАВАШ ЗА РФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНСТВОТО ЕС И НАТО ,А СЪРБИТЕ ЗАТОВА НИ ПСУВАТ НА ПЪТ И НА КРЪСТОПЪТ
  • 69 Лаура Кьовеши

    8 6 Отговор

    До коментар #2 от "Пучо Капучо":

    Каскета незабавно да бъде арестуван и обвинен в ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ!!! Заедно с Чекмеджето!!!
  • 70 чичо

    10 3 Отговор

    До коментар #56 от "Комунивирис":

    Има един призрак и той броди из Европа.....призрака на комунизма.Цитат от български филм.Явно още броди из България ,щом комундел каже виновен си,значи си виновен и точка. Комунетата реват в хор : чекмеджета,кюлчета,виждали са те кюлче и какво представлява ама някой друг път.
  • 71 перничанин

    6 0 Отговор

    До коментар #56 от "Комунивирис":

    Няма как да ти отговорят , пред истината се мълчи.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 мнение

    7 6 Отговор
    Страната ни е във владение на мафията и това са го признавали дори управляващите. Много от казаното от Василев е истина. Ние бяхме превърнати от Парламентарна република, в някакъв мафиотски вилает, в които задкулисни олигарси дърпаха конците на властта! А власт имащите източваха обществените и европейските фондове чрез нагласени конкурси и обществени поръчки.
  • 74 777777

    7 0 Отговор
    Трима селяни се надлъгвали кой е отгледал най-големи ябълки:

    - Аз като сложих една ябълка на кантара и тя го счупи!

    - А аз като сложих една на кантара и тя го счупи заедно с масата!

    - А аз като я сложих на каруцата...

    - И ти счупи каруцата ли? - попитали първите двама.

    - Не, излезе един червей от ябълката и ми изяде коня!
  • 75 Българка

    10 8 Отговор
    Този човек трябва да бъде в затвора по обвинение за престъпна небрежност, престъпен заговор за ограбване на финансова институция, престъпно раздаване на средства от поверените му. Колкото и да е неудобен, Гешев е прав. Прав е и за разследването срещу съветниците на президента Радев. Прав ще бъде и да разследва Р.Радев, когато вече не е президент и няма имунитет, дано да е още тази година. Не разбирам, какви хора поставят минуси под постовете на хора които искат един престъпник да бъде съден. Нали искаме да живеем в правова държава.
  • 76 Иван Славков

    8 7 Отговор
    Много му се иска на банкера-крадец-беглец в чужбина
    Живея честно, открито, без да пристъпвам закона и прокурорът Гешев не ми пречи
  • 77 chi

    5 0 Отговор
    ВСС трябва да се разпусне, всичко тнръгна от там!
  • 78 Антимафия

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "Пучо Капучо":

    Тих е станал ,защото дойде ред ,
    да арестува Борисов ,Доган и Пеевски ?
    А мачканите като нас , възкръстнаха!
    Дойденаистина " Великден " ,
    за много невинни и съсипани хора,
    от Прокуратурата и Калинките на Иван Гешев?
    Цветан Василев ,Васил Божков,Братя Бобокови,
    и още стотици бизнесмени със съсипан бизнес,
    са най-добрия пример за Диктаторската Дейност,
    на Гглавния Прокурор и Хунтат в България!
    Очаквам и Цветан Василев и Васил Божков ,
    най-скоро в България за да започне разследване ,
    на Аферата на века,
    срещу безчинствата на Хунтаа т и нейния личен състав?

    Коментиран от #82, #84

  • 79 АДВОКАТ

    6 4 Отговор
    AБЕ ДОНЧЕВА КОГА ЩЕ РЕАБИЛИТИРАТ АРАБАДЖИЕВ .
    ЧЕРЕПА , ЦВЕТАНОВ, БАНЕВИ / ЗА КАКВО ДАДОХА ТОЛКОВА ПАРИ ХОРАТА/

    Коментиран от #97

  • 80 Папи

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мастагаркова":

    Точно така
  • 81 Тъпи болшевики

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мастагаркова":

    Точно така...!!!
    А защо не се говори за Шиши нищо в момента, ами защото акцията беше режисирана от ДПС...много хитър ход и тези мерзаеци ДъБъ лолучиха 10%....
  • 82 Ти си мозъчен труп

    1 1 Отговор

    До коментар #78 от "Антимафия":

    ... И, като такъв нямаш право на коментaр!!!

    Коментиран от #85

  • 83 Търсим прокурор

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Мастагаркова":

    Обединение на Всички мачкани бизнесмени ,
    от Хунтата , в едно общо ,
    мега- разследване, срещу Иван Гешев и ВСС ,
    за изясняване
    на схемата и сумата от милиарди ,
    за които бяха съсипани Българския бизнес ,
    и собствениците му?
    Всички Синдици и ЧСИ ,и Прокурори,и
    СЪДИЛИЩА
    УЧАСТВАЛИ В ГРАБЕНЕТО НА АКТИВИ ,
    ОТ ОСЪДЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ ФИРМИ И БИЗНЕСМЕНИ?!
    Това е начина, да се тръгне по пътя на Кьовеши и ЕО?
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Антимафия

    3 1 Отговор

    До коментар #82 от "Ти си мозъчен труп":

    След като те те боли ,
    значи и ти си в кюпа от,
    сътрапите на Хунтата?
    Иначе, защо ще реагираш на истината????
    Търсим престъпниците ,
    по "високите" етажи на властта ????
    Някои хора, знаят и са "видели" много неща ,
    от там и прекия език на справедливостта?
  • 86 Реалист

    4 2 Отговор
    Самозабравил се боклук докато беше облечен във власт не ревеше а ?
  • 87 Няма лошо

    5 1 Отговор
    Няма лошо Василев и Божков да се върнат и да пораскажат и свидетелстват за Мутрата,Шиши и Гешефта.
  • 88 Свидетел

    6 2 Отговор

    До коментар #65 от "Биволъ":

    Недей говари глупости, за Плевнелиев?
    От какъв зор сложиха един,
    "спящ по гарите" в Германия ,
    за президент на България?
    Отговора е ?
    Заради общия му бизнес с Ббойко Борисов, когато
    беше кмет на София.
    Нали не си мислиш, че 10 мега- бизнесгради в кв.Младост,
    се построяват от един такъв, като ПЛЕВНЕЛИЕВ,
    с две голи ръце и една фалшива усмивка??????????

    Коментиран от #91

  • 89 Неудобен

    5 3 Отговор

    До коментар #23 от "Българин":

    Няма как да забравя,
    как ми ликвидираха бизнеса?
    Та ако ще и под земята да се скрие?
    Само общ , колективен иск ,
    от пострадалите Бизнесмени и граждани,
    могат да опишат Престъпноста на ОПГ на Иван Гешев и Хунтата?
  • 90 Gowo

    4 2 Отговор
    Хахахаха...като гледам интелектуалното им ниво се хващам за главата.Колко ли се смее Цветан , гледайки ги по телевизията и изявите им.Може да е мошеник, но поне от класа.Пък тия каскетаджии направо будят умиление
  • 91 Gowo

    2 2 Отговор

    До коментар #88 от "Свидетел":

    И с два леви крака.Като е бил в казармата са го побърквали като са му викали....леви, леви, леви.Горкия.Не знае с кой по първо да съпи
  • 92 Знаещ

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ку-ку":

    Да стига Делян Пеевски,
    да проговори , в съда
    много ще се появят.... ?

    Коментиран от #94

  • 93 ОТВРАТ

    5 1 Отговор
    този СРАМ няма ли?
    Всички мутри се страхуват от Гешев!
  • 94 Ще Ще

    0 0 Отговор

    До коментар #92 от "Знаещ":

    идва! Няма да е никак красиво! Народът както винаги ще е много учуден, как е възможно.
  • 95 Бай Шиле

    3 0 Отговор
    Бай Цветане,не ми обяснявай кой да е прокурор,а кажи КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ КТБ.

    Коментиран от #96

  • 96 Gowo

    2 1 Отговор

    До коментар #95 от "Бай Шиле":

    Само ти ли не разбра де са парите от КТБ.В Бойко и Доган.А Гешев беше фигурант на кънки.За заблуда на такива като тебе.Все едно има разследване
  • 97 Другия с коня

    1 1 Отговор

    До коментар #79 от "АДВОКАТ":

    Ами сега,като махнат Бойко и получават половината от обещаните пари,адвокатките на Мутрите,а ако махнат и Гешев и ще ги Позлатят - Мая Божкова,Дончева,ДБ и Славчо....Десет Олигарха от ареста чакат този момент и двама избягали милиардери....По килограм злато дават на Живо тегло за всеки...Бъдете Смели!!!

    Коментиран от #99

  • 98 МАЛКА пенсИЯ

    1 0 Отговор
    Да бе,Цв.Василев,чака,на Калотина,а божката,на летище Дубай.
  • 99 АДВОКАТ

    0 0 Отговор

    До коментар #97 от "Другия с коня":

    ЗАБРАВИХ АВЕРИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА БАРАБОНКОВИ И СМЕЛИТЕ НО ЕФТИНИ РУСКИ РАЗУЗНАВАЧИ
  • 100 БазаДанни

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "😁😁😁😁":

    Правилно си се досетил. Браво !
    Има доста подробносто в нета.
    😁😁😁😁😁😁😁
  • 101 Христо

    0 0 Отговор
    Поредният политолог и разбирач се изказА! То и от пандиза може да си анализираш май :)
  • 102 Бобо

    1 0 Отговор
    На тоя крадец на милиони кой му е дал правото да говори?!
  • 103 Деа

    0 0 Отговор
    Абееее, точно Василев ли ще казва какво трябва и какво не трябва?!
  • 104 Мечта

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "истина е":

    Еха василев много мечтаеш но заложи на Куц кон / христо иванов/ също като него говориш Едни книги четете и едно училище учиш как с този акъл стана милионер все гешев ви е виновен а не чуваш какво казва народа Ела си миличък немил недрах по чужбина
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове