Last news in Fakti

19 Април, 2021 19:51 1 529 29

Христо Проданов, БСП: Склонни сме за разговори с „Има такъв народ“, но няма да се молим

  • христо проданов-
  • бсп-
  • правителство

Oколо ИТН може да се състави мнозинство, което да е против ГЕРБ

Христо Проданов, БСП: Склонни сме за разговори с „Има такъв народ“, но няма да се молим - 1
Снимка: бТВ

„Не сме разговаряли с „Има такъв народ“, но сме казали, че сме склонни за такива разговори. От тяхна страна няма покана. Не възнамеряваме да се молим на никого. Ако сметнат, че с наша подкрепа могат да направят правителство, естествено следвайки и съобразявайки се с важните за БСП политики, бихме ги подкрепили“.

Това каза в предаването „Лице в лице“ по бТВ зам.-председателят на парламентарната група на „БСП за България“ Христо Проданов.

По думите му формацията на Слави Трифонов е партията, „около която може да се състави някакво мнозинство, което да е против ГЕРБ и досегашното управление“.

„Ние държим тези разговори да бъдат открити, пред обществото. В тази безпрецедентна здравна и последващата след нея икономическа криза, незабавно трябва да бъдат предприети мерки, за да може наистина държавата да тръгне в правилна посока. За това обаче е необходимо веднага да се направи ревизия на финансовото състояние на държавата, защото всяка една мярка струва определени средства. Във вариант, в който няма съставено от парламента правителство и има служебно правителство, кой ще направи актуализация на бюджета?“, коментира депутатът.

Проданов отговори и защо проверката на БСП на „Автомагистрали“ не беше проведена по същество.

„За да има някакви резултати, трябва да има ново правителство, което да не е подчинено на ГЕРБ. Тогава Пътната агенция няма къде да отиде – ще даде това разрешение. Ние ще помогнем, ако трябва, и с лабораториите, защото имаме разговори с европейски такива. Те ще дойдат, ще направят изследвания и ще стане ясно, че се е крало от там“, каза още депутатът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 готин софиянец

    3 5 Отговор
    "Пocлeдния coфиянeц" пaк мързeлувaш oтивaй дa нocиш кaфeнцa в миризливaтa cи кръчмa.Cтигa cи пиcaл кoмeнтaри aми cи изрaбoти хлябa пo чecтaн нaчин и дa дaвaш кacoви бeлeжки ,чe трябвaт пaри нa нoвoтo прaвитeлcтвo.
  • 2 Факт

    6 7 Отговор
    Безспорен факт е, че само две политически партии официално са против генерал Румен Радев. Това са ДПС и ГЕРБ, защото той застана на страната на народа и се противопостави на модела Борисов-Доган-Беевски-Гешев... Сами си направете изводите...

    Коментиран от #11, #12

  • 3 гого

    6 5 Отговор
    Нe хрaнeтe нaдeждa зa прaвитeлcтвo пoдкрeпeнo oт 5 пaртии. Cлaви гo e cтрaх ,зaщoтo знae ,чe нe e кoмпeтeнтeн зa упрaвлeниe и пoрaди пoпулиcткитe cи oбeщaния,кoитo ca нeвъзмoжни зa изпълнeниe.Другитe ca тoлкoвa aлчни зa влacт ,чe щe ce изпoкaрaт oщe прeди дa имa прaвитeлcтвo.Вceки щe зaпoчнe дa пocтaвя уcлoвия и никй нямa дa гo интaрecувa Бългaрия.Щe ce cринaт пocтъплeниятa в бюджeтa .Пocлe фигурaнтa щe cи нaпрaви втoрoтo нeуcпeшнo прaвитeлcтвo и щe изчeзнaт oтнoвo eдни 100 милиoнa oт митницитe.A някoи cи миcлят,чe cлeд избoри oргaнизирaни oт прeзидeнтa щe имaт пo-дoбри рeзултaти ,aмa имaшe мeждунaрoдни нaблюдaтeли имaшe пaрaлeлнo прeбрoявaнe oт пaртиитe .Eдинcтвeнoтo,кoeтo хoрaтa щe видят зa тeзи 3-4 мeceцa e кaк бeз ГEРБ вcички ce прoвaлят и тo cъc гръм и тряcъкe щe cпрaт вcякaкви пoмoщи и нaдбaвки щe нacтaнe хaoc в държaвнитe cтруктури.Тaкa ,чe нe бързaйтe дa ce рaдвaтe oт фaктa ,чe щялo дa имa cлужeбнo прaвитeлcтвo.

    Коментиран от #8

  • 4 ИТН

    6 2 Отговор
    Да си опичат акъла, че ще се върне бацо

    Коментиран от #17

  • 5 Смотаняци 2

    7 4 Отговор
    Абе жалкари мамини, всичките не можете на бат Бойко на левото м. до да стъпките и след няколко месеца ще се молите да го изберем да ви оправя бакиите.

    Коментиран от #9

  • 6 Лош ход

    12 3 Отговор
    Е много сте нахални от БСП.Те ви не искат,но вие се натискате.

    Коментиран от #23

  • 7 българин

    6 4 Отговор
    Стегнете се и работете за народа ,а не като герб - само за джоба , защото на хората им писна и ще ви пометат !!
  • 8 Бацо

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "гого":

    Иска да буха пачки още 4 ри години а 😂
  • 9 Чичо

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Смотаняци 2":

    Бат бою при Ставри да му разследват пачките

    Коментиран от #19

  • 10 Чичо

    0 6 Отговор
    Най добре кабинет Дофиянски, той вече веднъж извади България от кризата, а и ще мушне бацо при Ставри 😂
  • 11 Някой

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Ти на тия улични л-умпени и жълти книжки,как може да ги наричаш народ.
  • 12 Дългият

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Защо говориш от името на народа,нещо бъркаш.Фигуранта имаше Личен конфликт с Борисов,и беше кандидат за партизански командир...ама нещо е позакъснял.Той не обедини а разедини нацията.Той трябваше да остане неутрален, просто защото от него нищо не зависи.Има предостатъчно маши които можеха да подклаждат огъня..

    Коментиран от #21

  • 13 среднощен

    5 1 Отговор
    Ако от ИТН се нагърбят да сглобят кабинет - отиваме на избори 2в1 на есен... Ако откажат мандата - отиваме на избори след три месеца... Просто им е бедна фантазия на тези хора - в какво "шоу влязоха"...
  • 14 ваню

    7 3 Отговор
    Най-радостното от изборите е че БСП се срина и вече се вижда краят им. Сега се мъчат да изглежда ,че нещо зависи от тях ама вече са наизчезване.Който и да управлява няма да е толкова некадърен както БСП фалирала три пъти държавата.
  • 15 нннн

    8 3 Отговор
    Господа другари бесепари, не ви ли омръзна да повтаряте, че сте склонни за разговори. И не ви ли омръзна да получавате... мълчание.
  • 16 и вие

    5 3 Отговор
    се разкарайте. Няма луд, който да заложи на статуквото. Добре си бяхте в оня скучен парламент с почти нулево доверие в него, нали! И лидерката ви тази вечер говори, че е безотговорно да минаваме през предсрочни избори. Кажете ѝ като не знае да говори да се научи да мълчи, че следващия път и четвъртото място ще ви е много.
  • 17 Стрелата

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "ИТН":

    От Къдя на кадяя бацо ше бягааа
  • 18 колю

    2 2 Отговор
    Стягайте се ,че Бацо да не оседлае белия кон,ама с такива смешници всичко е възможно.
  • 19 ваню

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Чичо":

    Вече за пачките питайте Сестра галева ,ама ако не ги намери не знам как ще се оправдава после.
  • 20 ГЕРБ

    4 1 Отговор
    Пумяри за кокал и майките ще си продадете
  • 21 Sss

    2 7 Отговор

    До коментар #12 от "Дългият":

    Единственият свестен политик за последните 30 години безспорно е генерал Румен Радев. Единственият противник на СТАТУКВОТО!!! Когато Гешев нахлу в президентството се държа мъжки и се противопостави на Пеевски и Борисов. Всички медии покорни на Пеевски и правителството хвърлят кал по президента и семейството му.. И въпреки всичко, той си остава с рекорден рейтинг....Народа е с него, въпреки всичко!!!
  • 22 САТЪРА НА ХАНА

    1 0 Отговор
    БСП ТРЯБВА ЯСНО , ВСЕКИ ДЕН ДА КАЗВА ЧЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА ЛЯВА КОАЛИЦИЯ В БЪЛГАРИЯ
    ......................
    ................. ЧАЛГАДЖИИТЕ , МУТРИТЕ , МАЯ КРАДЛИВАТА И СУДЖУЦИТЕ ЗА И ПРОТИВ ДОГАН СА СИ ДИВИ МУТРО-КАПИТАЛИСТИ
    .................... ............................. А ДПС СЛЕДВАТ ОРИЕНТАЛСКИЯ ФЕОДАЛИЗЪМ :)))
  • 23 пешо

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Лош ход":

    четенето с разбиране се усвоява в началния курс. явно си го прескочил и са те записали директно в средния. резултатите са неутешителни.
  • 24 007

    3 1 Отговор
    Получи се така, че вече никой не се стреми да води червената дружина и малко случайно, но КН я получи за дълго време, ако не и за винаги в случай, че се заличи от политическата карта; най-после успя, макар остатъци, да я води с гордост и блаженство. Както се определя, трябва да имаш сърце да си социалист (полит-синоним на идеалист) и е редно младите да си създадат нащо ново, а старицата да си отмине със своите старци, които няма как да са идеалисти.
  • 25 Киро

    3 1 Отговор
    БСП на изборите които идват скоро ще вземе под 10 процента. Те не са никакви социалисти нито идеите им са социалистически нито нищо. Да си направят няколко пленума конгресчета съвещаниица и да ги няма тези. Има нужда от лява партия но с нови лица . БСП не може да е в ролята на лява партия изобщо. Жалка история са БСП.
  • 26 Чудя ви се

    1 0 Отговор
    На акъла, ако го имате...Уж щяхте да сваляте Бойко, Гешев, Пеевски и Доган и не знам какви юнаклъци още, а пък гледам все се занимавате с БСП. Ясно, така каза шефа, значи трябва да е така...Българийо мила, страна на герои...
  • 27 Николай

    0 0 Отговор
    Вие вече се молите, най много приказки от вашата партия се чуват. Като няма да се молите мълчи си, те ако имат нужда сами ще ви потърсят.

    Коментиран от #28

  • 28 един друг

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Николай":

    Гладнички са, как да си мълчат.
  • 29 Васил

    0 0 Отговор
    Ама ще искат постове министри и облаги както до сега защо не се откажат от охрана коли субсидии и безплатните апартаменти за живеене.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове