20 Април, 2021 13:11 2 673 38

Кирил Добрев: Не ни избраха, защото в нас виждат едно по-лошо копие на управляващите

  • кирил добрев

На другаря Свиленски лично ще му кажа според мен къде се сбърка

Кирил Добрев: Не ни избраха, защото в нас виждат едно по-лошо копие на управляващите - 1
Снимка: БГНЕС

"Не съм публикувал досега изказванията си от вътрешнопартийни заседания, но явно се налага. Във връзка с поредната лъжа на председателя на БСП Корнелия Нинова, която преди минути в ефира на БНТ заяви, че не съм казал и дума по време на провелия се в събота пленум, публикувам изказването ми от 17.04.2021 г. По темата за конгрес и оставката на председателя се изказаха други колеги. Всичко това може да бъде проверено в записите от заседанието". Това коментира Кирил Добрев от БСП, който публикува и пълното си изказване по време на пленума:

"Уважаеми другарки и другари,

Както виждате аз не се изказах по кампанията, защото имаше много изказвания и то съдържателни, а на другаря Свиленски лично ще му кажа според мен къде се сбърка.

Моето изказване ще бъде по бюджета, който ни е представен. Бюджетът на Позитано и изпълнението му е буквална снимка на бюджета на държавата. Ние от сутрин до вечер правилно критикуваме Борисов за начина, по който харчи парите на държавата. Ако погледнете бюджета на НС, обаче, ще видите, че ние го харчим по абсолютно същия начин, без абсолютно никаква санкция. Ще дам само два примера. Бюджетът на телевизията от 500 хиляди лева, става 1 милион лева. Фондация "ДУМА" от 2 хиляди лева - на 20 хиляди. Сигурно има и други неща. Хубаво е членовете на НС да знаят следното: задълженията на БСП към банкови институции са 1 772 млн. лева. Други задължения, в които влизат и осигуровки - 519 хиляди лева. Задължения към доставчици - 200 412 лв. На прага сме на спряна субсидия. Добре е да го знаем и това. Няма да коментирам задълженията на БСТВ, защото те минават през фондацията и там са на друг "касов апарат". Казвам всичко това, защото може би затова не ни избраха хората. Защото в нас виждат едно по-лошо копие на това, което управляваше до момента."


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаааа

    39 5 Отговор
    Те го и Киро Куфара ....

    Коментиран от #33

  • 2 мулето на пари Кирчо

    43 8 Отговор
    Не ви избраха, защото с Гергов сте на издръжка от ГРОБ.

    Коментиран от #15, #35

  • 3 Уууууууууу

    38 9 Отговор
    Гербаджииска подлога си ти Добрев
  • 4 нннн

    42 8 Отговор
    Скрий се, бе ! Ти за избиране ли си ? Не избраха БСП заради такива като тебе, Гергов, Станишев и т.н.
  • 5 Експерт

    19 29 Отговор
    Не Ви избират, защото никога няма да си признаете зверствата на комунизма в България.
  • 6 Все

    23 6 Отговор
    от червено и мандраджийско котило сте , и те и вие ! Да бачкат други , а вие да грабите с пълни шепи !
  • 7 истина е

    27 2 Отговор
    Ами как да те избера като те хванаха с два куфара пари на сръбската граница , и партията те отърва !
  • 8 електорат

    20 1 Отговор
    Ами достатъчно е, че и този е в партията, те хората заради такива като него съвсем ще спрат да я подкрепят докато такива са в нея. Другият се кълнеше, че нямало да ходи в Брюлсел, а пръв побегна натам. Как да им се вярва на такива. Жалко
  • 9 за коректност

    21 3 Отговор
    Ти не си копие , ти си издание , проект на тулупетата на главния Тулуп.
  • 10 Негра мотник,

    27 2 Отговор
    татьово синче, ти си от най-лошите копия на току-що изританите от властта.
  • 11 ЗАТВОРИ

    16 7 Отговор
    СИ ПЛЮВАЛНИКА И СИ ГЛЕДАЙ ГЕПИТО. МОЖЕ ДА НЕ БЪДЕ ПЪРВА
    СИЛА БСП, НО ЩЕ БЪДЕ ФАКТОР
    ЗА СЕГА. А ПОСЛЕ И ПЪРВА.
  • 12 3,14К

    20 2 Отговор
    И баща му предаде БСП и този не остана по-назад. А започна като обикновен контрабандист.
  • 13 какво очакваш

    14 4 Отговор
    Статукво - трайно установено положение в обществото; липса на промени. Щом успяхте да накарате мене, социалистически ориентирания човек, да гласува за друга партия, значи съм видял и по-лошо копие на управляващите във вас, и пълна еднаквост с тях.
  • 14 Симпатизант

    7 12 Отговор
    Добрев,забрави,че зад този 1 милион лева и ония 20 хиляди лева стои някаква,да я наречем "комисионна",която кака ти Кури прибира.
  • 15 кнаус 485

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "мулето на пари Кирчо":

    Това човече от снимката е изключително противно...не съм от бсп, но като следя нещата виждам ,че трябва да са обединени около Нинова-не е безгрешна ,но е в пъти повече от вътрешната и опозиция....ще бъде жалко за партията им ,ако я оставят на чакалите като това на снимката....
  • 16 Щото

    6 4 Отговор
    Сте куци
    Разпускай те се
  • 17 НАУМ

    5 12 Отговор
    ПРАВ Е КИРИЛ ДОБРЕВ. ТАЯ МАЗНАТА ДЕТО СА Я СЛОЖИЛИ,НЕ Е НИЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТ б.б.ЗА ТОВА И ХОРАТА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП.САМАТА ТЯ МНОГО ЛЪЖЕ И НЕ ЗНАМ КАКВО СИ МИСЛИ ,ЧЕ ПРАВИ. СЪС СИГУРНОСТ ПАРИ.
  • 18 Вълко Червенков

    4 7 Отговор
    Кирчо,ние се радваме и на тебе и на Кака Корнела.Да сте живи и здрави,да довършите Бесепето до последният комундел.Най-обичам когато комунета се замерят с л а й н а,компромати и си вадят кирливите ризи на показ.Айде,наздраве!
  • 19 А кога ще

    6 6 Отговор
    върнете субсидиите в бюджета на държавата?Или искате власт,за да си ги опростите?
  • 20 ХАН КРУМ

    6 2 Отговор
    по теория мн. добър,по практика слаб.ЧОВЕК ДА ВИ СЪБЕРЕ ПА ДА ВИ ХВЪРЛИ ЕДНА ГОРА БОЙ,МЪРЛЬОВЦИ –ПРЕЗ МЕДИИТЕ ЩЕ СИ ГОВОРИТЕ....ДА НЕ СТЕ В СЕЛСКА КРЪЧМА ,МЪРЛЯЧИ С МЪРЛЯЧИ....
  • 21 пройчо

    5 4 Отговор
    яжте ,яжте си един другиму цървулите!!!....Тлъстия Бою,един по един --ще ви изяде с трандафорите,себевгледано Ренде!
  • 22 Българин

    4 3 Отговор
    Руски слуги,крадци
  • 23 Анонимен

    0 2 Отговор
    Добрев.. Бкп са стари и умни. И харесваха, харесват покойният му баща. Но де акъл. Аз съм Левски. Кирил Добрев е на честния Добрев покойник, това сне чували по Живково, също и за Станко Тодоров. Акъл не давам никому. Те са на 80 години. Но с висше, в блока на покойните ни родители. Пак са гласували за стареца. Добре. Не за делян, но герб - сдс си бяха добра двойка. От димитровград в хасково. Много умно. А кмета вдигнал глава на хасково. Който и да е на власт се самозабравя. По добре същите. Отвън чакат гладните. В хасково е зле. Строяли магазин, къде нашият работеха. В пиделението 55430.окей демянчо. Сега нещо и в остров куба. Отдолу луди. Тук сиган. Йок късмет. Р. 1980 Катя, завърши мед сестра, дпс назначаваше от дос, хвърли се от 3 етаж и откачи. И мръсни. Чука вечер. Тук се бият, карат. Кво ми тряжва, кой ще е. Ори ТЖ имаше законност, ред, дисциплина, а с неграмотни и млади трудно се живее в провинциите на дпс.
  • 24 Анонимен

    2 6 Отговор
    За предпочитане е Кирил Добрев пред Свиленски. Кирчо, е начетен. Баща му честен. От всички партии има стойностни хора. Не чакаме на тях. Плюем си и кой къде очи му видят. В бг, ако отгоре нямаш човек, не става.
  • 25 ПЕНКО

    4 1 Отговор
    НАРОДЪТ ВСЕ ПО ЯСНО ВИЖДА В БеСиПи -БУРЖОАЗНА -МИЛИОНЕРСКА ВЪРХУШКА -ФОРМИРАНА ОТ МИНАЛИ ПАРТИЙНИ
    И ДС ВЕЛИЧИЯ И ТЕХНИТЕ ОТРОЧЕТА -МАФИОТЧЕТА !!!!!!!!!!!!!!
  • 26 Анонимен

    2 2 Отговор
    По зле. Маfiята тва чака. Миналата година за гардероб ни искаха 800 лева, а сега 1400 лева. Извода за Вас.
  • 27 ттт

    3 2 Отговор
    Кирлиле, при вашето минало граничи с невъзможното, да вземете властта. Но вие имахте невероятен шанс, по-малък от 1/1000000 и го проиграхте! Става дума за истанбулската конвенция. В нея народът на България (в това число и аз) видя по-голяма опасност отколкото войни, поробвания, епидемии и природни катаклизми. При всичките изброени по-горе беди остава ясно, що е това човек. Истанбулската конвенция ликвидира това понятие! Вие (и депутатите от ПФ) взехте правилното решение и спечелихте уважението на хората (вие повече от тях). Затова на следващите избори, които бяха президентски, вашият кандидат разгроми кандидата на ГЕРБ. Тази вълна вие нямахте право да изпускате! Какво обаче се случи? На изборите за евродепутати партията ви предложи достойни хора като Момчил Неков и после ги замени с едни от най-омразните за българите персони като С. Станишев (най-върлият защитник на ИК) и Р. Гечев. С това действие вие показахте, че не сте партия с идеи, а клика по интереси.

    Коментиран от #28

  • 28 Хаха

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "ттт":

    Волен Сидеров почини си поне един ден
  • 29 Анонимен

    0 1 Отговор
    Поне бойко е разбил къщи с проститутки в Хасково и телефона им.. Биволь. Ето, те са против ББ, не ние. Много печелили, а сега са строители, фирма, но не умеят. Измамници. Зле за народа. Без парламент. Ходят да си виждат заключените жилища. Имат строителни материали. Всеки иска и чака на баби, тати. Глезени.
  • 30 Fate

    4 0 Отговор
    Тоя не беше ли оня социалист с 50те фирми изълняващи общински и държавни поръчки ??
  • 31 Челмето

    4 0 Отговор
    Мръсник
  • 32 Павел Пенев

    5 0 Отговор
    Защо не отидеш на работа при Консула Гергов?
  • 33 Не е ли

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "мдаааа":

    Кире Цоциалисто?
  • 34 big

    3 0 Отговор
    Мошеника пак се изказа! Та ти си една от причините за провала, работеше против БСП и Нинова, причините си ги знаеш най-добре. Досега осребряваше името на баща си, но продаде и предаде всичко!
  • 35 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "мулето на пари Кирчо":

    Жaлнo ми cтaвa зa eлeктoрaтa нa БCП, дoбри ca кaтo хoрa, нo глупaви...COЦИAЛНИ ДEЙНOCТИ МOЖE ДA ПРOВEЖДA CAМO БOГAТAТA ДЪРЖAВA, A БOГAТA ДЪРЖAВA CE ПРAВИ OТ БOГAТИ ГРAЖДAНИ, A НE OТ ТEЗИ РAЗЧИТAЩИ НA COЦИAЛНИТE МEРOПРИЯТИЯ нa г-жa Кoрнeлия Нинoвa.
  • 36 ощипан

    1 0 Отговор
    Ако не млъкнеш и тези, които гласуваха, ще осмърдиш. ГЕрбава подлога до мозъка на костите си
  • 37 Ххх

    1 0 Отговор
    Хората не гласуват за БСП защото не е достатъчно да махнеш само половината ОЛИГАРСИ . Остават М. Миков, Кирил Добрев, Станишев........
  • 38 шопен

    0 1 Отговор
    вие комунистите сте оригинала,който съсипа РОДИНАТА НИ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове