Last news in Fakti

21 Април, 2021 09:52 1 917 26

Делян Добрев: Шансът на предложения кабинет е под 1%

  • делян добрев-
  • кабинет

Няма смисъл да се чакат седемте дни, какъвто е разписаният срок

Делян Добрев: Шансът на предложения кабинет е под 1% - 1
Снимка: Архив

Шансът за така предложения кабинет е по-малко от 1% заради омразата към ГЕРБ, заяви в интервю за БНР Делян Добрев, който е номиниран за министър в проектокабинета на Даниел Митов.

Според Добрев няма смисъл да се чакат седемте дни, какъвто е разписаният срок за реализиране на връчения мандат за съставяне на правителство. Трябва в рамките на днешния, утрешния ден и петък ръководството на ПГ на ГЕРБ да се опита да води преговори, но е малка вероятността отнякъде да получим подкрепа, отбеляза той.

Делян Добрев е на мнение, че ако не се получи парламентарна подкрепа, мандатът трябва да се върне в понеделник, без да се подлага на гласуване, защото по думите му е безсмислено.

„Ще преговаряме най-конструктивно и добросъвестно. Може би останалите политически сили в парламента ще се опитат да го превърнат в бутафорни преговори и подигравка, но това няма да е подигравка с ГЕРБ, а с Конституцията“, коментира Делян Добрев.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ново Мвр

    23 4 Отговор
    Да разследва чекмедже
  • 2 гост

    30 3 Отговор
    Според мен имат шанс не под един ами под 0%. Оня са разкарва с един чорап и държи една патерица откъм здравия крак. Циркаджия
  • 3 One

    17 3 Отговор
    Как само изпълзяват от дупките си тези т.нар." специалисти". Вярно е-не чакайте подкрепа вие от Герб-хората се наситиха и преситиха на некадърността ви.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ТаУмВзе

    17 2 Отговор
    Много се кефундрим на гърчовете на куцата герберастия. Смях поне да е, за нас простосмъртните роби.
  • 6 пианистчето

    15 2 Отговор
    Тоя бузурестият пак се е наточил да папка. Май херпесът от Москва още го сърби.

    Коментиран от #26

  • 7 ПЕЕВ

    2 21 Отговор
    КАК НЕ РАЗБРАХТЕ ЧЕ САМО БОЙКО МОЖЕ ДА ОПРАВИ СТРАНАТА.

    Коментиран от #12

  • 8 Жоро

    15 2 Отговор
    Ах ти крадливо псе.
  • 9 ГОРСКИ

    18 2 Отговор
    Хората се чувстват излъгани от вашия вожд и на следващите избори ще имате още по малко гласове, да се научите да уважавате!!!!
  • 10 нннн

    13 3 Отговор
    Този 1 % е преалено оптимистичен, бе !
  • 11 истина е

    12 2 Отговор
    Вие сте кукли на конци ,но не си мислете ,че само боко ще влезе в затвора ,защото ще го последвате !!!
  • 12 БАЙ Х@Й ‼

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "ПЕЕВ":

    Както Симеон я (СЕ) ОПРАВИ‼
  • 13 Вече съм спокоен за Делян Добрев

    12 1 Отговор
    Има безплатно държавно жилище, вече няма да плаща 1200лв наем на майка си.
  • 14 Ева

    12 2 Отговор
    Връщайте мандата простаци, 11 години ви търпяхме. Няма време, още крадете и се назначавате.
  • 15 Българин

    5 6 Отговор
    Винаги съм се чудил, защо са предали Левски, човек дал живота си за България?
    Дали осъзнавате, че в момента единствено Борисов, може да седне на масата с Меркел, с Макрон и те го уважават, като равен, вижте евро фондовете които ни отпускат.
    Единствено Бойко се договори с Ердоган да няма емигранти на границата ни, да прекара руската тръба с газ, да я защити пред Европа като българска тръба, да я защити пред Америка, като част от българския хъб!!!
    Единствено Бойко строи магистрали, за българите но и за стоки и товари на инвеститорите. Бойко възстанови училища, университети, болници, храмове!!! Всеки път, като има проблем, всички в цялата страна се обръщаха към него…, но вече няма към кого… По типично български маниер, политиците го заляха с измислена мръсотия, защото не могат да са на неговото ниво, затова го принизиха на тяхното, за да си крадат на воля. БСП, Корнелия обяви че партината каса е фалирала, парите не се знаело как са похарчени, демек окрадени. Сега се оказа, че имат над 1,7 милиона задължения към банки, отделно над половин милион осигуровки… демек огладнели са за кражба… Мая, Христо Иванов, Бабикян не са новото ни бъдеще, а стари комунисти сеещи разруха, която Русия иска за да си играе спокойно игрите. Помните ли Майкъл Чорни, държеше Мтел, една карта за GSM беше 280лв на промоция. Когато Русия ни спря газта, ние казахме че имаме договор, но Русия каза че не я устройва и вдигна цената двойно, защото нямахме хъба построен от Бойко. Тези цени

    Коментиран от #18, #19

  • 16 Българин

    5 7 Отговор
    Тези цени ги плащахме ние българите, това е за тези дето не харесват Бойко, човекът благодарение на когото имаме ниски цени сега и просперираща икономика, в чакалнята на Еврозоната сме!
    Нищо добро не чака България без Бойко!!!!!
  • 17 Боеко

    1 6 Отговор
    Шансът за подкрепа е 100%. Ако ИТН и ДБ не подкрепят новото правителство пускам чакалите.
  • 18 Меркел и Макрон

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Българин":

    Не искат да си имат работа с Чакалите. ГЕРБ приключи.
  • 19 Помниш ли

    3 2 Отговор

    До коментар #15 от "Българин":

    Кой изгони Майкъл Чорни от БГ? Май се казваше Иван Костов. А кой започна преговори за присъединяване към ЕС и ЕС премахна Визите? Кой? Бойко ли?

    Коментиран от #21

  • 20 Гост

    4 3 Отговор
    С такъв калпав министър на енергетиката, шанса, дори, трябва да е с отрицателен знак
  • 21 Българин

    6 4 Отговор

    До коментар #19 от "Помниш ли":

    Дадох пример какво се случва, когато нямаме силни политици, които да защитят българския интерес! Русия милее да има хаос в България, за да започне отново да прилага практики, които ще оскъпят газта, бензина и всичко върху което има Руска следа!
    Рабирам, че има хора които не харесват Бойко, аз не съм му фен, но този човек работи за да живеем ние добре и спокойно! Аз не искам да го харесват, а да осъзнаят, че сега е много страшно със всички тези превратаджии, водени от Дубай, от Русия начело с Радев, който вместо да обедини нацията, милее за гражданска война, за да постигне политическите си интереси...
    Как си представяте Мая Манолова или Трифонов на масата с Меркел или с Ердоган? Ще му потанцува и ще попоее ли... това е несериозно. Мая дори не си заслужава коментара, тя няма мисъл с която да предложи нещо полезно за българите, иска само да руши, тя друго не може...
  • 22 chi

    0 0 Отговор
    Добрев иска пак грозде да яде, ала няма откъде...
  • 23 Ехааа

    1 0 Отговор
    Мишлето изгонено за семейни далавери пак излезе от дупката!
  • 24 Българка

    1 0 Отговор
    Чудя се на тези журналисти,не им ли се повръща ,докато взимат интервюта от тези?
  • 25 ццццц

    1 0 Отговор
    Малкия зурльо пак се е натопорчил да папка, ама не ще го огрее! Не ти ли стига наема, който ти плаща държавата?
  • 26 Гневен Котарак

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "пианистчето":

    Тоя тлъст хасковски плъх пак ли изпълзя?? Хванете го!! Идвам!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове