24 Април, 2021 09:52 4 236 145

Христо Иванов: Трябва да има правителство на промяната, колкото и да е трудно

  • христо иванов-
  • демократична българия-
  • правителство-
  • народно събрание-
  • парламент

Порочният модел в страната може да се възпроизведе и без Борисов и Пеевски, предупреди съпредседателят на "Демократична България"

Христо Иванов: Трябва да има правителство на промяната, колкото и да е трудно - 1
Снимка: БГНЕС

Трябва да има правителство на промяната. Колкото и да е трудна парламентарната аритметика, трябва да се опитаме да сглобим такъв кабинет. Колегите от "Има такъв народ" трябва да покажат как да се случи това нещо. Това заяви съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов в студиото на „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

Според него хората са гласували за промяна, но партиите на протеста нямат мнозинство в парламента. Това налага търсене на подкрепа от системните партии: „Ние много ясно сме заявили с кого можем и с кого не можем“.

По думите му проблем е дали евентуален съставен кабинет ще може да разчита на мнозинство на промяната: „Такова мнозинство на промяната не може да се очаква“. Той коментира ситуацията с Росенец: „Росенец е материализация на фундаменталния проблем в България: има хора над закона в България, които институциите обслужват“.

„Ние сме първи по корупция в ЕС и последни по доходи. Тези неща са свързани“, заяви Христо Иванов.

По темата с ИК каза: „Въвеждането на дистанционното гласуване по пощенски път или по интернет би било сериозна промяна, но то изисква технологично време. Въпросът е с тези стъпки да произведем доверие“.

Възможно е да се стигне до нови избори, на които избирателят да реши кой да извърши промяната: „Ние ще се явим с искане на мандат за управление. Ние сме единствената формация, която има идеи какво да се направи“. Иванов обаче призова за съставяне на правителство в рамките на този парламент.

Порочният модел в страната може да се възпроизведе и без Борисов и Пеевски, предупреди Иванов.

„Наша отговорност е да направим много сериозно усилие да излъчим кабинет на промяната“, категоричен беше той.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 choki

    67 16 Отговор
    Съдбата на 45-ото народно събрание е в ръцете на Слави ! Ще има ли смелоста да се изправи срещу мутрите и мафията или всичко това е просто едно шоУ ?

    Коментиран от #11, #14, #17, #20, #23, #51, #52

  • 2 fifi

    52 0 Отговор
    Дaли щe имa прeдcрoчeн вoт, ще дa cтaнe cъвършeнo яcнo в мoмeнтa, в кoйтo „Имa тaкъв нaрoд“ пoлучaт втoрия мaндaт. „Aкo тe нe рeaлизирaт прaвитeлcтвo, във вcички cлучaи ce oтивa нa избoри.

    Коментиран от #41, #107, #110

  • 3 Хихи

    27 10 Отговор
    Христо Иванов вчера нещо също се обърка! В новините по Нова се изтърва с партия-Няма такъв народ! Пуснете новините, за тези които не вярват! Тошко сигурно и него ще праща при Крумовите закони!

    Коментиран от #39, #111, #115, #135

  • 4 ха ха ха

    18 26 Отговор
    бе я ходи да го смучкаш на шоршо бе, бойкико 😆

    Коментиран от #112

  • 5 Шансът

    15 30 Отговор
    беше само в случай на формирана широка антигерб коалиция.
    Това не стана, заради плиткоумието на маябабуинхаджигеновците и другите пишманполитци, чиято тактическа позиция беше определена с логото „Стоим далече от БСП“, без те, завалиите, да проумеят истината, че колкото са по-далече от БСП, толкова и са по-близко до пиранята ГЕРБ.
  • 6 Факт

    28 33 Отговор
    Ицето иска да остане и да краде от 80 те млрда еврофондове. Само че няма да стане. На следващите избори ако влезе няма да е фактор.

    Коментиран от #113

  • 7 Жоро

    28 30 Отговор
    И тоя само лае ама на новите избори ще е аут от парламента.
  • 8 НОВИТЕ ДЕПУТАТСКИ ЗАПЛАТИ

    24 26 Отговор
    БЕДНИ ПРОТЕСТЪРИ СТАВАТ МАСТИТИ ДЕПУТАТИ С НОВИТЕ ЗАПЛАТИ....ТОВА ЛИ ВИ Е ПРОМЯНАТА...ДРУГАРЮ БОЙКИН...
  • 9 птрф

    32 21 Отговор
    Правителство на промяната ли? Първо си променихте заплатите. С хубави промени започнахте. Хубави за вас.

    Коментиран от #127, #131

  • 10 fiki

    26 10 Отговор
    ппГРОБ се опитва да БОЙКОтират злощастната си съдба хъхъ
  • 11 Спасението

    16 33 Отговор

    До коментар #1 от "choki":

    на България е само в БСП !
    Вижда се от предложенията на Нинова, на която не могат да опонират нито кюстендилската, нито капонката, тошко дребосъка и ристьо ДБ.

    Коментиран от #16, #25, #31

  • 12 надарена кака

    11 13 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки,какво правителство ще има! България вече потъна безвъзвратно. Също като кораба "Титаник".
  • 13 Johansson

    22 28 Отговор
    Смешник, ако не беше господин Борисов щеше да метеш улиците в oвчe купел.

    Коментиран от #26

  • 14 Радев

    12 9 Отговор

    До коментар #1 от "choki":

    ще даде трети мандат на ДБ, за да угоди на козяк..
    Стратегията на Радев в този случай ще е да спечели гласовете на голяма част от десните избиратели на президентските избори.
  • 15 JEFF

    13 7 Отговор
    Смелост само на думи не означава нищо. Дойде време за смели и отговорни действия. Щом се явяваш на избори, значи си готов да поемеш отговорност за управление. ГЕРБ се отказаха, защото са подлеци. Те искат мнозинство за партията си . Няма да го имат . Сега ще видим ИТН дали са страхливци, или не.

    Коментиран от #33

  • 16 fiki

    25 23 Отговор

    До коментар #11 от "Спасението":

    БСП също е партия от протестите ! Факт

    Коментиран от #29, #85

  • 17 Докато

    8 9 Отговор

    До коментар #1 от "choki":

    търпим разни козяци и юргани да ни определят живота, така ще е, до последния българин. Каквато, впрочем, е целта им. Не че нямат ефективен и бърз начин. Имат опит голям, вкл. около нас. Но засега още им трябваме за триумфа им по пътя към Азия. И то за жива сила, пушечно месо, защото територията си я ползват, без значение с нас или без нас. Ако скоро не ги изринем, барабар с кравите, близкият ни край е сигурен. Къде ги такива държавници? Държавници-поборници, без сметки, без аритметики, без поклони и увъртания. Само „интересите на народа“, в които се кълнат, да им са важни!
  • 18 Няма такъв заспал народ

    21 14 Отговор
    Разбира се че ще искате кабинет 4 год са 48 месеца по 10000 лв заплата колко прави 480000 лв. Ами не е за и спускане господин Иванов прав сте. Нека минималната да няма 1/10 от вашите.Казвате търсим хората преди избори да гласуват и те да ни дадът работа като депутати, а след това вие вече като депутат без хората знаете какво да правите. Евала отново до казахте българина какъв лапни шаран е. Благодаря за лекцията.
  • 19 Българка

    20 12 Отговор
    Демократична България разполагат с експертни кадри, години провеждат последователна политика в името на върховенство на закона, свобода на словото и промяна. С минимализиране на корупцията, парите ще се насочат към българите, т.е. повишаване на доходите. Приветствам и подкрепям мнението, че трябва да се направи опит за правителство на промяната, дори с кратък срок на действие, но да започне изчистване на боклука и решаване на спешните въпроси по време на криза

    Коментиран от #43, #49, #82

  • 20 Къде са

    18 8 Отговор

    До коментар #1 от "choki":

    им експертите във всички области, които Трифонов представи по кабеларката си, къде им са дебатите освен т.потиите на онзи хаджи Тошко Йорданов? Няма такива освен откровените им намеци, че ще има нови избори? Къде са им предизборните обещания след като откровено казват, че май няма да правят правителство след заявките на всички политически партии,че ще ги подкрепят освен тези от ГЕРБ-СДС?
    Къде са им промените които обещаха предизборно? Няма ги и няма да ги има! Ако ПП“Има такъв народ“ не съставят правителство и върнат мандата, излиза, че „Няма такъв народ“, групата им е пълна с шоумени, сценаристи и други позьори.

    Коментиран от #42

  • 21 не става

    10 4 Отговор
    бе, човек. Може да стане само в коалиция. Забрави за правителство на малцинството с нечия подкрепа. Такова пада след месец.

    Коментиран от #44

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Не толкова,

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "choki":

    че „яхнаха“ протеста – двамата от триото, кюстендилската вечно искаща, и морския пехотинец от „Росенец“, колкото страхът на нейното превъзходителство американканката с гаджалското име, вкараха тия измисленяци в Парламента! Структурата му можеше да бъде толкова ясна и чиста, че на първо място щеше да има полза за България и на второ от „Козяк“ кръв щяха да пикаят!
  • 24 Дебилчев

    3 3 Отговор
    Трябва СТАБИЛНОСТ т.е. ПРАВИТЕЛСТВО, носещо отговорност, за да има икономика и ИНВЕСТИЦИИ, без "законотворчество" на сляпо и непрекъснати промени според шоумените на деня, в противен случай няма да отлепим от последното място
  • 25 ти пък

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "Спасението":

    нищо не каза! Те ще изядат отвътре ти говориш за спасение от тях!
  • 26 борисов

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Johansson":

    "господин"! Много го засили, бре!
  • 27 Само да попитам

    8 11 Отговор
    Защо бе Бойкикиев не си кажеш,че ще се гушнете с Импексова,ами се усукваш като мокра връв?
  • 28 Морски

    7 3 Отговор
    Козяци не ,Инджова да

    Коментиран от #32

  • 29 айде беее

    9 2 Отговор

    До коментар #16 от "fiki":

    били на протеста! Колко дни, защо не излезе партията им от парламента, защо телевизията им реСко спря отразяването на протестите! Отговор някакъв?
  • 30 Протест срещу безобразията в България.

    7 3 Отговор
    Протест срещу безобразията в България.
    Колко злоба и подмолни камъни вкарва Боко и с какво грандоманско самочувствие, Боже! Сега тънко и с пиниз прокарва идеята ГЕРБ за сборно правителство с негово участие. Плюе и насъсква, вкарва интриги между партиите и лица в новите партии с цел да ги разедини , май направи и коалиция между партиите от статуквото против партиите на протеста да не могат да прокарат законите , които афишираха преди изборите , постоянно натяква , че те са невежи , не могат и не знаят . А без него България ще загине. И той ще направи всичко възможно това да се случи, усеща се в ехидната му и злорада усмивка с крайчеца на устата. Той вече има план как в следващи избори възкръсва и тогава с една нова коалиция и Парламент ще променят законите така, че да се бетонира диктаторът да управлява пожизнено. Сега е на 61 г.
  • 31 перничанин

    16 3 Отговор

    До коментар #11 от "Спасението":

    Бог да ни е на помощ, ако БСП е единствединствена алтернатива.

    Коментиран от #34, #105

  • 32 стига с тази

    3 4 Отговор

    До коментар #28 от "Морски":

    дърта пияна чанта!
  • 33 перничанин

    0 3 Отговор

    До коментар #15 от "JEFF":

    Не се отказаха, а не получиха подкрепа.Различно е.
  • 34 още малко

    6 3 Отговор

    До коментар #31 от "перничанин":

    и ще разберат, че Нинова е троянски кон в партията. Ще го видят на следващите избори, когато спечелят малко над 10%.

    Коментиран от #45, #56

  • 35 Страничен

    7 0 Отговор
    Трудна работа да се състави правителство в този парламент!
  • 36 !!!?

    15 6 Отговор
    Ние сме първи в Европа по русофилска Мафия и по Андрешковци, и затова ще бъдеме последни. По същия показател бяхме първи и в съветския лагер, и също бяхме последни по стандарт на живот - това е орисията на Троянския кон !!!?
  • 37 Сори,ама

    9 5 Отговор
    Плиткоумието лъха от ИТН.ИСМВ и ДБ се представят доста успешно!ИТН са на принципа на една стара поговорка,че ако си прост и другите имат съмнение,че си прост по-добре мълчи,иначе проговориш ли ще затвърдят мнението си,че си прост.Банкянският тулуп ежедневно затвърждава това поради факта,че е еднокнижник и не ги знае тия поговорки!
  • 38 Gowo

    12 4 Отговор
    Много правилна констатация от Христо Иванов.Порочнив модел на държава ще продължи, дори и да отстранят Пеевски и Борисов.Калинките са плъзнали из цялата държава и я прояждат ежедневно.И ново правителство да им.Саботажите и провокациите ще продължат.Калинките ще правят опити да се хранят и останат.
  • 39 Не ви увряха

    4 10 Отговор

    До коментар #3 от "Хихи":

    главите,че само БСП-то ще ви извади от тинята.По времето на Орешарски бяха в началното училище,но пораснаха и завършиха няколко висши образования.
    Онова БСП е вече история и сега е години напред във визията си за България.Не искате,залагате на крадците и простите кратуни-добре хак да ви е,плацикайте се в тинята.Само излъжете народа,че да се плацикат в тинята е висше удоволствие,докато вие с тез заплати се плацикате в райски дестинации.
    Но скоро ще се усетят и ще играе сопата.

    Коментиран от #53

  • 40 Пич

    9 11 Отговор
    А бе , Ристе , а бе Бойкикев , с Мая ми проглушихте ушите , че трябват нови и чисти хора . Старите ченгета Атанасов и Дончева ли са новите и чистите !!!??? И заедно с кой !!!??? - с пиещите до напикаване Тошковци ...??? Я се дръж сериозно ...
  • 41 Ами то

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "fifi":

    армЕнян, армАнян, БабиКян, ДядоКян, КапоТ и Пре зарватив плюс Раз крачи Майче, Хаджи Генчо и вся остальная мутренска св олоч са о.репки събрани от кол и въже .

    И тази сбирщина Мутрата ще детронира, да бе ама не този век .

    Той Тошкото Лилипута една чалга седянка не може да спретне, та Чалгосания Слави се е оградил с тълпа отбор горили да неби да го изнасилят, та да прави мин.кабинет и министри да отбира .
  • 42 Gowo

    4 6 Отговор

    До коментар #20 от "Къде са":

    Колкото и да е унизително имаш право.Слаеи са неподготвени.Но не в това е проблема.Би могъл да се реши , ако Слави не е такъв егоцентрик.Да .Има експерти.Но от другите партии.С той май дели като Бойко.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Става,става

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "не става":

    Това е единствения печеливш вариант.Ето на:Мая тръгна на проверки и първите,които ще изпискат са БСП,тъй като и те имат свои хора по държавните фирми.Христо ще подлива вода на Доган/Пеевски/Гешев и ДПС ще приривът!Гербаджиите като видят диво ги чака,ония 10 депутата няма да бъдат харизани!Когато ИТН предложат правителство за гласуване ще се види кой кой е!!!!Не предложат ли,те ще са единствените губещи,ще се самозагробят!

    Коментиран от #78

  • 45 Троянският

    9 2 Отговор

    До коментар #34 от "още малко":

    кон в БСП естествено е станишевата пас мина. Ако твърдиш обратното, значи си от тях или техен платен клакьор, но народът си казва мението за всички ви.

    Справка - погледни форумите с мненията на българите относно всичките изцепки на членовете на кохортата на герго-станишеф, които се изреждаха да се изхождат срещу Нинова през последните няколко дни.

    Коментиран от #71

  • 46 Мортос

    3 7 Отговор
    Сте.И с и без умряхте новитеОФ комунистите.Лъснаха Ви червените подкупни З-ци
  • 47 JEFF до 33

    2 2 Отговор
    А нима са очаквали подкрепа ? Би било много наивно и по-скоро грозно, ако след толкова пошли действи и бездейстия, някой ги подкрепи.
  • 48 Ристе ,

    3 7 Отговор
    Ти ли си промяната бе ?!
  • 49 !!!?

    6 6 Отговор

    До коментар #19 от "Българка":

    Кой ще отсъжда кой е "боклука" ? Защо никой от "промяната" не внесе списък на "мутрите" още в първия ден на откриването на Парламента ? Защо никой не аргументира искането на оставката на Гешев ? Не е сериозно да бъде обвиняван, че е "бухалка", защото по презумпция задачата на Главния Прокурор е да бъде "бухалка". В тази връзка защо до сега всички избягват изобщо да споменават името на Черепа - единствената самодоказала се мутра !!!?

    Коментиран от #64, #65, #74

  • 50 Бойко

    7 10 Отговор
    Борисов е най-независин в сравнение с тези олигархични образувания .А лудата Мая е върхът на тъпотиятаВи

    Коментиран от #54

  • 51 Gowo

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "choki":

    Слави мери с два аршина.Ако става дума за неговата телевизия и неговото шоу, то той би взел твърди мерки и не би отлагал.Но за държавничество, не го бива.Защио например не изчака една година без да реализира шоу.А веднага продължи в друга телевизия.Защото знае че времето е скъпо за един бизнес.А сега за държавата в чиито ръце му е се бави.Значи?....
  • 52 Ми ся

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "choki":

    То СЛАВИ си е жива МУТРА , как ще се изправи срещу себе си ??
  • 53 Ще уврат,

    4 3 Отговор

    До коментар #39 от "Не ви увряха":

    ама когато БСП изрита всички богаташи от партията си!!!!Корнелия просто изрита само конкуренцията,както Бойко гони конкуренцията чрез Гешев!

    Коментиран от #83

  • 54 Gowo

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "Бойко":

    Мъдро.Като твоя лидер
  • 55 АМОН

    7 3 Отговор
    ПРАВИТЕЛСТВО НА ПРОМЯНАТА ЗА КОЯТО ГОВОРИ ХРИСТО ИВАНОВ ЩЕ Е ПРАВИТЕЛСТВО НА ПОДМЯНАТА.

    НАСОЧВАТ НИ КЪМ КОЛЕКТИВНАТА ОТГОВОРНОСТ, КОЯТО Е НАЙ ВИСША ФОРМА НА БЕЗОДГОВОРНОСТ.

    ПРИ ТАКЪВ РАЗНОРОДЕН ПАРЛАМЕНТ ИЗХОДА Е ЕДИН - нови избори и СЛУЖЕБНО правителство назначено от РАДЕВ.

    НЕКА РАДЕВ ГО СГЛОБИ , НЕКА ИЗВЪРШИ РЕВИЗИЯ НА СЕГАШНИЯ КАБИНЕТ , А ПОДГОТОВКАТА НА ИЗБОРИТЕ Е ПРОБЛЕМ КОЙТО НЕ Е НАЙ СЪЩЕСТВЕНИЯ.

    ОТКАЗА ОТ РЕВИЗИЯ НА СЕГАШНИЯ КАБИНЕТ е замитането на КРАЖБИТЕ И ГРАБЕЖА!!

    Коментиран от #67

  • 56 БСП дори

    3 1 Отговор

    До коментар #34 от "още малко":

    да стане 10% ще бъде за предпочитане от българите, защото ще се изчистила от вашата тиня.

    А вие сега имате възможност открито да се обедините с господарите си от гроб и да продължите това, което правехте досега - да крадете и да работите срещу БСП и българския интерес.
  • 57 !!!?

    3 3 Отговор
    Шута на "има такъв народ" е сурогат на Барба Ганьос !!!?
  • 58 Тъпия ТОШО

    2 3 Отговор
    Що каза бе РИСТЬО , ПРАВИЛНО И МНОГО ТОЧНО!!!! ЩЕ ИМА ПРАВИТЕЛСТВО , НА ПОДМЯНАТА , НА ПОДМЯНАТАААА !!!
  • 59 бачо

    2 2 Отговор
    Толкова капани има сега,ами я си представете че Слави върне мандата и е логично президента да го връчи на БСП и ако решат да направят кабинет ,нали ви е ясно че герб ще го подкрепи или ако Слави направи кабинет и онези се обединят трите партии на статуктовото и не им приемат след някой месец оставката,толкова объркан стана този парламент че тепърва ще има много изненади

    Коментиран от #72, #79, #87

  • 60 Ей кресльовците

    6 2 Отговор
    Некадърни сте, лъжци сте и си мислите ,че ще клатите народа още през Facebook с измишльотините Ви .Айде управлявлявайте, а ние ще Ви обиждаме за да видите колко е добре да се държите като простаци.И най-важното е ,че сте под лупа и кривнете ли на площада сме

    Коментиран от #76

  • 61 Софиянец

    4 3 Отговор
    Напълно прав е по редица причини. Хората гласуваха за промяна и ще е предателство ако не бъде съставен кабинет. Служебно правителство не е вариант тъй като тиквата това иска и ще обяви всички и най вече Слави че са леви а той ще се пръкне като десен и ще спечели изборите. Единствения вариант е да се направи коалиция между да България и ИТН, да си свършат работата пък то избори е ясно че ще има, но коалицията при този вариант ще качи проценти и в следващия парламент ще може да управлява самосоятелно без необходимата в момента подкрепа. Всичко друго ще върне тиквата на бял кон.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Моляяяя?

    7 1 Отговор

    До коментар #49 от "!!!?":

    Първо прочети Конституцията и се уведоми какъв е процеса за отстраняване на Гешев!НС и МС не може пряко да го уволни!Бухалка,ама за всички,не само срещу конкуренцията,а и срещи "наши" хора!Главен прокурор по смисъла на Конституцията е съветско наследство!Или трябва да бъде разкарана тази длъжност,или правомощията й да бъдат като на Главния прокурор с САЩ!От 8 години се говори за ВНС и промени в Конституцията,ама само се говори...

    Коментиран от #69, #106

  • 65 Gowo

    9 1 Отговор

    До коментар #49 от "!!!?":

    Сега...приятелю.Гешев е бухалка на властта.Която е доказано престъпна.А доказателствата тепърва има да се узаконят.Инсче ще прилича на народен съд.Гешев освен това може да бъде отстранен и за некомпетентност, неспособност и неизпълняващ задълженията си.Тоест.Да разследва и Бойко Методиев.И кой открадна парите на КТБ.Кой стои зад Горанов.Вде неща които той се бави.Дали поради некомпетентност.Дали поради нежелание от страх.От истинските му работодатели.Защито ние сме му работодателите.А истинските вече и бабите на село разбраха кои са.А ти не разбрал ли си.Мноооого лошо
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "АМОН":

    Точно обратното казва закона, но това не пречи да мечтаете.
  • 68 Мордекай

    8 6 Отговор
    Вие вкарахте мутрите в парламента , всики дребни партийки които влязохте сте напазарувани, и тъй нататък са лидерска партия с говорител маймуна. А иванов е ортак с доган плюли са си в устите оче от циркана плажа който спретнаха
  • 69 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #64 от "Моляяяя?":

    Глупости ,нашата конституция е писана 2 години преди руската, но това не пречи да е социалистическата .
  • 70 ТаУмВзе

    6 6 Отговор
    Ква промяна бре ицко плъх, от 1вия ден си вдигнахте заплатите. Лаете и безчинствате и резултат Няма и да има. Резултат и промяна е долния мутропитек в Белене! И не само той.
  • 71 от никого

    5 2 Отговор

    До коментар #45 от "Троянският":

    не съм. Просто смятам две и две. Еднакво съм отегчен и от трите партии на статуквото.
  • 72 Gowo

    3 3 Отговор

    До коментар #59 от "бачо":

    Бойко ще крещи когато го вкарват в затвора.А ти не обиждай народа.Като мутрата Бойко Методиев.
  • 73 боята

    6 5 Отговор
    Слави е мутра, ако някой още не е разбрал и обслужва техните интереси. И тоя мишок Христо за какви промяна говори, видя се каква промяна искат и си я приеха 10к заплата. ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ ХОРА!!!

    Коментиран от #77

  • 74 Българка

    9 3 Отговор

    До коментар #49 от "!!!?":

    Мутрата е нискоинтелигентен човек, който влиза по просташки/силов начин в престъпни схеми. Борисов отговаря на всички критерии, Пеевски , Каракачанов, Марешки, В. Симеонов,Гешев също. Малко по-интелигентни са мутрите с бели якички, които по-завоалирано ограбиха парите и свободите ни- Томислав Дончев- с пропиляни 2 милиарда за несъществуващо електронно правителство, Доган, Домусчиев,директорът Спасов на болница Лозенец, където с фалшиви документи в престъпна схема само за месец източиха от НЗОК над 400 000 лв. по само една пътека и над когото е опънат политически мафиотски чадър и т.н. министри, директори на бордове, институции

    Коментиран от #93, #102

  • 75 Седящият бик

    5 4 Отговор
    Засега само Мая изглежда адекватна на политическата клоунада, с която ни разсмива ББ. Очаквам тя да вразуми всички протестъри в парламента и да се състави правителство. Трябва ИСТОРИЧЕСКИ компромис в името на бъдещето на България. Иначе несистемните партии няма да преминат бариерата на следващите избори, а БСП ще отиде под 10%. Слави, Мая - дайте шанс на България. Нямаме друга Родина!!!
  • 76 Gowo

    5 1 Отговор

    До коментар #60 от "Ей кресльовците":

    Бойко ще крещи когато го вкарват в затвора.А ти не обиждай народа.Като мутрата Бойко Методиев.
  • 77 Софиянец

    2 0 Отговор

    До коментар #73 от "боята":

    Отвори си очите народа, даде шанс на две партии да променят и изчистят статуквото. Въпроса е Слави ще има ли топки или ще се скрие зад Радев и ще изчезне на следващите избори.

    Коментиран от #94

  • 78 хубаво

    8 0 Отговор

    До коментар #44 от "Става,става":

    говориш, но не става. Нали се сещаш, че подкрепящите няма да подкрепят от чисто сърце, а ще извиват ръце. Един път да не удовлетворят исканията им и ще отдръпнат подкрепата си. Тогава? Правителството пада и Боко се завръща на бял кон. Става, ама в коалиция. Тъй де, ама никой не иска такава. Аз виждам служебно правителство на хоризонта.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Леле,леле

    5 3 Отговор
    Носорога и Жабата щели да бутнат Тиквата ! Направо падам.

    Коментиран от #95

  • 81 ПЕЕВ

    2 2 Отговор
    И ТИ ДА СЕ ДОКОПАШ ДО ВЛАСТА ЛИ.
  • 82 Глупости

    5 2 Отговор

    До коментар #19 от "Българка":

    И там са се събрали едни мишоци. Да играеш задкулисно с БСП и Доган, това ли е новия морал. Мен лично ме отвръщават такива двулични хора.

    Коментиран от #86, #91

  • 83 че те

    4 1 Отговор

    До коментар #53 от "Ще уврат,":

    всички са не богати, а пребогати. Начело с лидерката си, която упорито мълчи за богатството си, а баламите я боготворят.
  • 84 Нешо не ми се връзва

    6 4 Отговор
    Христо Иванов, вие луди ли сте?
    Така наречените партии на промяната, практически са съвкупни коалиции от различни движения и бейби партийки, които ако се бяха явили самостоятелно на избори, щяха да са извън Парламента? Вие, всички партии на промяната, събирате гласовете на 1/3 от гласувалите българи, а ако всички с право на глас бяха гласували вие (като общ резултат ИСМВ+ИТН+ДБ) щяхте да сте носители на 1/6 от вота на българите. Кое е общото, което ви обединява, освен омразата към ГЕРБ? Зад каква обща политика можете да застанете?

    Коментиран от #88, #92, #99

  • 85 Да, де

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "fiki":

    едните винаги руси и синеоки, другите черни и гърбави.
    Българинът си заслужава съдбата.

    Тези безпринципни пристрастия ще му изядат главата.

    Още сто години. Поне...
  • 86 Gowo

    3 1 Отговор

    До коментар #82 от "Глупости":

    Кой играе задкулистно.Покажи.
  • 87 НЯМА

    3 3 Отговор

    До коментар #59 от "бачо":

    да връчи мандат на БСП. Запомни го и после ще говорим. би било самоубийство за него. Закъснялата подкрепа от страна на БСП изигра лоша шега на Нинова. Ако не бяха здравите гласове в тази партия и досега нямаше да има подкрепа за Радев. Нинова е властна, злобна и завистлива, които някои наричат "твърда". Жалко за хубавата партия.

    Коментиран от #96, #98

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Gowo

    0 2 Отговор
    Не си играй лигльо
  • 91 Българка

    7 2 Отговор

    До коментар #82 от "Глупости":

    Хайде спи с гробарските опорки! Много е удобно да хвърляш обвинения без аргументи! ГЕРБ си отивате с 200!

    Коментиран от #101

  • 92 Gowo

    2 1 Отговор

    До коментар #84 от "Нешо не ми се връзва":

    Не можах да ти отговоря защото бях изтрит.Не разбрах поради какви причини
  • 93 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #74 от "Българка":

    Стига писа глупости , а с този език : мутра ,тиква , говори че сте по зле и от Борисов.
  • 94 боята

    1 2 Отговор

    До коментар #77 от "Софиянец":

    А в тези две партии, основните герой, дали не сме ги виждали и по рано в парламента? ИТН са нови, но бяха избрани заради тяхната програмна политика, кое от тези неща те правят - нищо. Гласуване по пощата, където едно писмо не искам да изпратя понеже незнам дали ще пристигне и колко още загумени към мен имам. Частни фирми да правят това - поредната машинация. Мажоритарен вот, 120 депутата и 1 лв субсидия. Това трябваше да влезе на първо четене, ама като захапаха баницата искат още и са мнооого гладни. Не това не е промяната коятно народа иска и от която има нужда. Смеехме се на Щатите за Тръмп, че излизал в кеча и по разни филми, при нас гротеската може да се окаже много по гадна. Но сте прав хората това поискаха. Аз се надявам на най доброто, но то е все по далеч.
  • 95 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "Леле,леле":

    Благодаря ти , разсмях се от сърце . Много точно казано .
  • 96 Станишевата

    4 0 Отговор

    До коментар #87 от "НЯМА":

    шайка няма да спре с воплите си, но всуе, както е казал поетът.
    Но за протокола:
    Попитай първия срещнат на улицата / не от гергостанишевите продажници естествено/ кого предпочита в политиката - п л ужека гей станишев или Нинова и ще си отговориш къде се намираш в таблицата на истинност.
  • 97 Начо

    4 3 Отговор
    Ми тя промяната започна,гласуваха си заплати по десет бона.
  • 98 Gowo

    0 0 Отговор

    До коментар #87 от "НЯМА":

    Ще направя опит пак да ти отговоря .Ако по твоята логика всяка партия вземе по 80 процента , нали общите стават240.Такова животно в математиката няма.Затова гласовете на хората от протеста са разпределени в трите партии .И логично е всяка една от тях да е с по малко гласове.Елементарно
  • 99 Gowo

    0 1 Отговор

    До коментар #84 от "Нешо не ми се връзва":

    Ще направя опит пак да ти отговоря .Ако по твоята логика всяка партия вземе по 80 процента , нали общите стават240.Такова животно в математиката няма.Затова гласовете на хората от протеста са разпределени в трите партии .И логично е всяка една от тях да е с по малко гласове.Елементарно
  • 100 Днес 112-ти, догодина 224-ти

    3 1 Отговор
    Ама разбира се, че требва, само вие не сте тупали народа за кинти. Нали ти требват и на теб пари, че една ринопластика не е лев два. И като знам, че в ония дъжд на 04.04. 2021г., се вдигнах заради теб да гласувам, надали ще го направя отново.
  • 101 гост

    3 2 Отговор

    До коментар #91 от "Българка":

    Но вашите аргументи всички ги виждат. Тиква , прост , мутра , това са обиди , не факти и аргументи и цитиране на Бивол. информиран ,нет, Брадва. Убедих се лично в един спор , че вярвате на всичко това , а мисленето ви липсва ,със крясъци не става.
  • 102 !!!?

    4 3 Отговор

    До коментар #74 от "Българка":

    Факти, Факти, факти, а не твърдения....и отново пропускаш Черепа, който е единствената мутра по собственото му признание !!!?
  • 103 Чегевара

    2 2 Отговор
    Радев ще докара мандата до БСП.
    Тогава ще сглобят нещо...експертно,програмно,национално отговорно.....че как се изпускат иначе 10000 заплата.

    Коментиран от #104

  • 104 Панов

    3 3 Отговор

    До коментар #103 от "Чегевара":

    И аз мисля че ще се държат в парламента за десетте хиляди депутатска заплата.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 !!!?

    4 2 Отговор

    До коментар #64 от "Моляяяя?":

    Каква е вината на Гешев, че Конституцията е отредила да бъде недосегаем ? Какъв е критерия за "наш" и "ваш" ? Както се вижда казуса "Черепа" се оказа по-вреден за Борисов & Со отколкото за Зайчарника на Радев и червената русофилска Мафия. Излиза че Борисов е подгонил собствените се мутри, чрез собствената си бухалка Гешев !!!?
  • 107 Oт пaртиитe

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "fifi":

    Aнтигeрб, eдинcтвeнo БCП нe ca били в кoaлиция пoд някaквa фoрмa c Бoйкo Бoриcoв. Мaя Мaнoлoвa му прeтъркa прaгa, зa дa cтaнe oмбудcмaн. Хриcтo Ивaнoв и Aтaнac Aтaнacoв му бяхa кoaлициoнни пaртньoри. И рeвнocтнo гo брaнeхa. Cлaвчo му бeшe пръв приятeл. Cкaрaхa ce зa eднa грaдинкa.Тoвa нe пoпрeчи нa Cлaвчo дa прoбутa рeфeрeндум c нeгрaмoтнo фoрмулирaни въпрocи, кoитo прeдпoлaгaхa oтгoвoри изцялo в пoлзa нa ГEРБ.
  • 108 Знайко

    2 1 Отговор
    Трябват НОВИ ИЗБОРИ, вече 30 години я гледаме промяната, която могат да сътворят ГЕРБ, БСП, ДПС и СДС. Докато партиите на протеста не получите поне 121 депутати. ПРОМЯНА няма са има. Че дори и 121 депутати са малко защото съм сигурен, че има внедрени троянски коне в партиите на протеста. Това вече сме го гледали в края на 1990-те години. Когато разбпахве, че половината СДС депетати се оказаха ченгета.

    "Трябва да има правителство на промяната. Колкото и да е трудна парламентарната аритметика, трябва да се опитаме да сглобим такъв кабинет...
    Според него хората са гласували за промяна, но партиите на протеста нямат мнозинство в парламента. Това налага търсене на подкрепа от системните партии... "
  • 109 БРАВО!!!

    5 5 Отговор
    Много ни харесвате сегашните в Парламента.Разбира се,че ще има спорове,скандали докато веднъж завинаги се сломят ГЕРБ.Мая,в никакъв случай НЕ подавай оставка-народа те одобрява-само така.Гербаджиите от добро не разбират.Засега оправдавате доверието на хората.БРАВО!!!
  • 110 Маестрото

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "fifi":

    Властващата система се определя по въздесъщата си пазарна идеология, завзема едновременно всички пространства и сектори от живота, не проповядва нещо друго, освен необходимостта да се произвежда, да се продава, да се консумира и да се натрупва. Свела е всички човешки взаимоотношения до търговски връзки. Предназначила е цялата планета , за обикновен обект за продан. Функцията, която ни е определила е робския труд. Единственото право, което признава, това е правото на частна собственост. Единствения Бог, на който се кланя, са парите. Монополът е тотален. Показвани са само хо р ат а и из ка з в ания т а , които с а уд о бни на доминирищатата идеология. Критиката на този свят, се задушава в морето от медии, които определят кое е добре и кое зле, какво може и какво не може да се гледа. Въздесъщата идеология, култ към парите, външен монопол, една – единствена партия, маскирана като парламентарен плурализъм, липса на видима опозиция, репресия във всички възможни форми, програма за трансформация на човека и света. Това е истинското лице на модерния тоталитаризъм, което те наричат „Либерална Демокрация”, но вече е време да го наречем с истинското му име: „ТОТАЛИТАРНА ПАЗАРНА СИСТЕМА”.
  • 111 Защо

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хихи":

    Христо Иванов и Мирчев не реват вече пред летище София.

    От няколко дни се чудя, защо Иво Мирчев и Христо Иванов не реват пред летище София. Няма статуси, лайвстриймове и други подобни простотии. Защо ли? Отговорът е прост. Защото им платиха да млъкнат. А как им платиха ли? Елементарно Уотсън.

    Назначиха техни капии на отговорни постове.

    Най-голямата капия е Илияна Цанова, която заедно с Христо Иванов бе в правителството на Георги Близнашки. Посочена лично от настоящия първи гербаджия Росен Плевнелиев, като квота на „умните и красивите“. След това Цанова направи международна кариера с протекцията на друга любимка на Хунтата Кристалина Георгиева.

    Та същата Цанова вчера бе назначена за председател на Надзорния съвет на летище София от собственика „Софт кънект“.
    Със сладък пост се уреди още един приближен до ГЕРБ, който го играе опозиция за пред хората. Това е бившият зам. вътрешен министър Филип Гунев, който асистираше на най-невнятната министърка на вътрешните работи Румяна Бъчварова. След като напусна МВР барабар с Бъчварова, Гунев бе прибран в Антикорупционния фонд, уж да бори корупцията, в която участват доскорошните му авери. А от вчера и той е със запушена уста и голяма западна заплата, като „независим член“ в борда на скандалните концесионери.
  • 112 НАЙ-ГОЛЕМИЯТ

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "ха ха ха":

    ПРОБЛЕМ В БЪЛГАРИЯ Е, ЧЕ 90 НА СТО ОТ ЖИТЕЛИТЕ Й (Не казвам граждани и селяни, почтени и трудолюбиви хора със самосъзнание) НЯМАТ ПОЛИТИЧЕСКА КУЛТУРА, АМА НИКАКВА! Никой не им е виновен за това.

    Също така, у нас НЕ СЪЩЕСТВУВА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО! Всеки се пазари за своя джоб. Когато лекарите излязат на протесг за земеделците, а земеделците защитят правата на болните хора, пенсионери и т.н., когато учителите и родителите на здравите деца излязат на протест за децата с увреждания и ПРЕКРАСНИТЕ ИМ МАЙКИ, когато кръчмарите защитят правата на артистите и обратно, тогава вече ще има някакъв проблясък! ДОКАТО ЗАЩИТАВАШ САМО СВОЯ ИНТЕРЕС, ПЕТ ПАРИ НЕ СТРУВАШ!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Ицето

    9 1 Отговор

    До коментар #113 от "Отегчен":

    Лодкаря тръбеше постоянно – Шиши, Доган, Шиши, Доган. Минаха изборите и спря. Няма смисъл вече. Взе си процентите…
  • 115 Мили Боже,

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хихи":

    не виждаш ли в какви ла. на живеем !
    Ристьо Росенеца шЪ Управя България, да де ама в следващия век .

    Коментиран от #117

  • 116 Параграф 22

    6 2 Отговор
    Какво се правят на ударени всички?!?!?
    Ясно е, че за истински промени трябва да има подкрепа на някоя от партиите ГЕРБ, ДПС или БСП, защото гласовете само на другите не стигат. Да, но за истинска промяна говорят само ГЕРБ, с които никой не иска работи, докато са готови да работят с ДПС и БСП, които обаче се усукват и ослушват за по-радикални промени.
    Отделно, за промени в Конституцията, за които са нужни 75% от гласовете, това няма как да стане без ГЕРБ, с които по дефиниция никой не иска да работи. Истински Параграф 22. Така, че остават някакви дребни, козметични промени.
    Всичко това е ясно на всички, така, че приказки като тези на Хр. Иванов са само чесане на езика и имитация на загриженост и дейност.
  • 117 Сър Пичук

    5 4 Отговор

    До коментар #115 от "Мили Боже,":

    Хр. Иванов трябва да отговори и на казаното от ДПС, че акцията в Росенец е организирана от ГЕРБ и Борисов. Нека каже и да видим кой лъже - той или ДПС.
  • 118 .......

    1 0 Отговор
    ЩОМ СМЕ ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА ТРЯБВАТ 121 ГЛАСА , НЕ СТАВА ЯСНО Е ЗАСЕГА
  • 119 ГЕРБ

    1 0 Отговор
    НЕ НЕТРЯБВА
  • 120 Нормален

    8 3 Отговор
    Хомункулусът на снимката е едно от най отвратителните явления в българската политика. Ако не бяха гласовете на умопобърк@ните софиянци, този щеше да е с 1%! Жална и майка на България, ако Бойкикев и Тошко са и начело. Пред тях Боко ще изглежда като държавнически гений

    Коментиран от #123

  • 121 Христо Иванов

    4 5 Отговор
    Е коректен човек. Казва едно, да видим Нинова дали мисли това което казва. Ново правителство е възможно само с подкрепата на БСП. Ако целта на БСП е да смъкне порочния модел от власт и да създаде условия за нови и честни избори, ще подкрепят такова програмно правителство за период от една година да речем. Ако пак започнат с прогресивно подоходно облагане, парлама за увеличение на пенсиите, при условие че това може да стане само след радикална реформа, значи Нинова е поредната БСП лицемерка, да се докопа до власта пък после ще му мисли.
  • 122 бойчо

    6 3 Отговор
    Българският народ е загубен, в пряк и преносен смисъл. Гласува за всяко ново правителство с цел реваншизъм срещу старите. И като дойдат тия популисти единственото за което мислят е как да заграбят и те, прикривайки се зад приказки как громят старите управляващи. Тъпчем на едно място.

    Коментиран от #125, #130

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Сър Пичук

    7 3 Отговор

    До коментар #122 от "бойчо":

    Това е един от главните проблеми на измислените ни политици. Всички, които се докопат до властта започват:
    1. Да отричат всичко свършено от предишните.
    2. Да започнат реваншистки действия срещу тях.
    3. Да уволняват всички, назначени от предишните и да назначават свои хора
    4. Да отменят или преправят закони наредби, разпоредби и т.н. приети от предишните и да пишат свои собствени.
    5. За да правят всичко това, се създават всякакви комисии и комисийки, за които тези, които са изпратени с определни задачи от народа, а всъщност си вършат техни си партийни неща, получават доста допълнителни пари.
    6. Свършили несвършили, правителството пада, на власт идва служебно, а после и ново, което започва всичко отначало.
    По този начин вече 30г се въртим в един порочен кръг, където по някаква случайност и главно с предизборни или користни цели се прави нещо малко за държавата и народа, а всичко останало, което тези в парламента вършат е, да се окопават, да си назначаваат техни си хора навсякъде, където могат и да си нагаждат законите и всичко така, че те и техни приближени олигарси и фирми да могат да се обогатяват.
  • 126 ДДТ

    4 1 Отговор
    Ристе ,най-трудно се намира четвърти за карти и втори за секс.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 браво

    3 2 Отговор
    В Демократична България са сериозни и отговорни политици, а не популисти. Но народа обича да го лъжат разни популисти и 30 години тъпчим на едно място. То не бяха Царе , Мачовци, сега и Фолк идоли - всички дошли на бял кон с една единствена цел - лични облаги без грам грижа за народа.
    Българина се плаши от истинските политици , защото не иска правила- свикнали сме да поскрадваме, да се уреждаме с връзки ...., но не проумяват че в една законово уредена държава няма да им трябват връзки и крадене , а ще могат спокойно да си живеят дори и от дребен бизнес като в Гърция например. Въпроса е да ги няма репресивните машини които тормозят всеки дребен и среден бизнес.
    Но затова трябва решителна реформа в Съдебната система , тя е стълба на който се крепят корумпирани управляващи.

    Коментиран от #132

  • 129 Лупи

    0 1 Отговор
    Ристю дете на членове на БКП и сега пръв приятел на САЩ твърдо изпълнява заповедите от Козяк, за да продължи традицията да няма и един реален ден трудов стаж.
  • 130 Лупи

    0 1 Отговор

    До коментар #122 от "бойчо":

    ДПС е във властта от как дойде негово невеличество, има няма 20 години. Повечето бизнеси бяха погълнати от Пеевски през тия години, както и парите изтеглени, като кредити и тези дадени от ЕС. Пеевски е маша на Доган и сега най-вероятно ще бъде сменен, че се изхаби. Наш Ристю, Боко, Орешака и всички техни патерици са васали на Доган гиби. Същия Ристю за втори път влиза в парламент, като патерица. Първия път беше и министър на Боко. Ама няма лошо де, гласувайте за него ще ви оправи добре, все пак няма как книжен плъх да не оправи нещата и от тук насетне цялата мафия в държавата да каже "Бат Ристьо, прав си, ние си тръгваме!" Първи ще си тръгнат ТИМ от Варна, дето вече 22 години никой не ги пипа и всички обществени поръчки в обалстта са техни, после ще си тръгне Доган от сараите и ще каже "Ристьо, прав си чедо, аз си отивам в Туркия, земи тоз плаж.", после ще е Маджо, Таки и т.н.
  • 131 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "птрф":

    Стига с тази промяна!!! КОЙТО иска промяна да си смени най-добре половата ориентация и белким се успокои.
    От НЕКЪДЪРНИЦИ, само промяна може да се очаква, защото е лесно, а за РАЗВИТИЕ трябва акъл и бачкане.
  • 132 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор

    До коментар #128 от "браво":

    Браво бе, да ни даваш гешефтарска Гърция за пример!
  • 133 бадженака

    2 1 Отговор
    И АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН НО БЕЗ КОМУНИСТИТЕ АТАНАСОВ ХР ИВАНОВ ДОНЧЕВА МАНОЛОВА ЗА ХАДЖИ ГЕНЧО НЕ ЗНАМ И БЕЗ БСП НО ДС Е НАВСЯКАДЕ И ДЪРПА КОНЦИТЕ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО БЪКА ОТ ТАКИВА
  • 134 пън

    0 0 Отговор
    Греби лодкарю,греби,че Маджо те чака.
  • 135 СойкаПрисмех

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хихи":

    Ми правилно го е казал. Няма такъв пр...т народ никъде по света.
  • 136 007

    1 0 Отговор
    Колко е лесно да се обезличи човек до само една шамандура спещу плажа на Росенец. Cкoрo щe ce oтчeтe, чe зa дa имa възхoд пocлeднитe 10 гoдини eдинcтвeнo e зaрaди oтcтрaнявaнeтo нa диктaтурaтa нa прoлeрaтиaтa и нa рeлигиoзнaтa, eтничecкa диктaтурa, a нe личнocттa Бoриcoв. Oтнoвo нe cмe рaзбрaли и EC щe трябвa oтнoвo дa ни гo кaжe c икoнoмичecки oгрaничeния и изoлaция. Ceгa щe ce прoбвa упрaвлeниe c клoуни, вoeннa хунтa и oтнoвo в изхoднa тoчкa.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Десо

    1 0 Отговор
    Много сериозно си се вкопал в идеята да си част от правителството, ма май май ЙОК :)
  • 139 Gecata

    1 0 Отговор
    Но промяната няма да дойде с манипулатори и спекуланти като теб!
  • 140 Соня

    1 0 Отговор
    То хубаво промяна, ама тая промяна точно от немощна партия като ДБ ли ще дойде???
  • 141 Мартин

    1 0 Отговор
    Никак не му се пуска властта на Христо Иванов!
  • 142 Петър

    1 0 Отговор
    Ако ще има такова правителство, то Христо Иванов не следва да участва, тъй като е бил министър на Борисов.
  • 143 Добрил

    0 0 Отговор
    Христо Иванов е марионетка на олигарха Иво Прокопиев. Не очаквам никаква промяна от него.
  • 144 дияна

    0 0 Отговор
    Какво ще променят хората, които до онзи ден бяха част от статуквото и крепяха ГЕРБ на власт през целия им мандат. Христо Иванов май забрави, че беше правосъден министър на Борисов, но тъй като беше некадърен и го изхвърлиха от правителството. Сега щял да прави правителство на промяната.
  • 145 Гого

    0 0 Отговор
    Само да не са ДБ в това правителство и нещата ше се оправят
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове