Last news in Fakti

26 Април, 2021 15:44 17 043 98

Илиян Василев: Прав е Слави Трифонов

  • слави трифонов-
  • кабинет-
  • правителство

Ако трябва да бъда точен не виждам много хора, замесени от тесто за премиери сред тези, които са на предна линия в политиката

Илиян Василев: Прав е Слави Трифонов - 1
Снимка: Фейсбук

Не приемам начина по който Слави прави политика, но в случая е прав. Деборисовизацията изисква мандат от избирателите и чисто мнозинство, а не такова което "виси" на косъм и може да те свали от власт всеки момент. Забележете - правиш правителство с крехка подкрепа, обираш негативите на властта и могат да те свалят във всеки момент.

Хайде да ми обясните смисъла от това. Това коментира във "Фейсбук" Илиян Василев.

Както посочих след 4 март това е оптималния план - промяна в избирателния закон, сега трябва да сменят ЦИК и нови избори.
По отношение ехидните бележки за "премиера" Антоанета Стефанова - ей, хора. 12 години ни управлява охранител!? и ми говорите че умно момиче като Антоанета е достойно за подигравки?!

Ако трябва да бъда точен не виждам много хора, замесени от тесто за премиери сред тези, които са на предна линия в политиката.
Така че, до тук добре.
Избори през лятото са правени, да не лъжат. 25 юни 2005 година ми подсказаха колегите. Ами Джипко на коя дата се проведоха изборите с които той спечели властта през 2009 - на 5 юли!?

Един допълнителен бонус, че много българи ще се върнат от чужбина и ще гласуват.
Няма логика ДБ изобщо да се хваща с тази задача. Но виж при БСП партиите на статуквото ще имат възможност да направят национално отговорно правителство. Вчера писах по тази тема.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 118 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    205 43 Отговор
    ХАРЕСВА МИ ПОЗИЦИЯТА НА СЛАВИ!!! ТЯ Е ДОБРА И ДОСТОЙНА!!! АБСОЛЮТНО ВЯРНО Е ,ЧЕ ДПС И БСП ДРАПАТ ДА ПРЕДЛАГАТ ПОДКРЕПАТА СИ НА "ИМА ТАКЪВ НАРОД", САМО ЗА ДА ОТЪРВАТ КОЖАТА!!!

    Коментиран от #47, #51, #64, #74, #94

  • 2 Gowo

    100 29 Отговор
    Слави може и да постъпва логично.Но с ченгета не се играе логично.И при положение че са ни управлявали 31 години

    Коментиран от #12, #17, #26, #98

  • 3 честен ционист

    20 87 Отговор
    Да бяхте сложили Васил Божков председател на НС и веднъж да сте Парламентарна република. Можеше да спести на данъкоплатеца още 300млн лв за избори, щото новите ще са много скъпи, още от сега ви казвам.
  • 4 ПОСЛАНИЕ-АПЕЛ СЪМ СЛАВИ ТРИФОНОВ...ХХХ

    38 111 Отговор
    СЛАВИ, НАРОДА ТИ ГЛАСУВА КОЛОСАЛНО ДОВЕРИЕ!!! НО ТИ СЛАВИ, С ТАЗИ ПОДКРЕПА ,КОЯТО СИ ЗАЯВИЛ КЪМ ГОВЕДАРОКРАВАРСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ, КОИТО УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ!!!...МНОООГО СИ СЕ ОБЪРКАЛ, СЛАВИ!!! МНОООГО СИ ЗАБЛУДЕН!!! АКО, ПРОДЪЛЖИШ ПО ТОЗИ НАЧИН, СЛАВИ, ЩЕ ОТИДЕШ, ТАМ КЪДЕТО СА НФСБ И АТАКА!!! НЕ ПРЕДАВАЙ ВОЛЯТА НА НАРОДА, СЛАВИ!!! АЗ СЪЩО ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ!!! НЕ НИ ПРЕДАВАЙ!...БЪДИ ДОБЛЕСТЕН БЪЛГАРИН БРАНЕЩ БЪЛГАРИЯ ОТ ГРАБИТЕЛИТЕ!!! ВЕДНЪЖ ТЕ ЧУХ ДА ОБЯСНЯВАШ В ШОУТО ТИ, КАК СИ СЕ ВЪЗХИЩАВАЛ НА ЯПОНЦИТЕ ЗА ТЯХНАТА ПРЕДАНОСТ, ДОБЛЕСТ И ЧЕСТ КЪМ РОДИНАТА И НАРОДА ИМ.....И СИ КАЗАХ, ЧЕ ЧОВЕК, КОЙТО ЧУВСТВА И ТОЙ ТОВА, ТРЯБВА ДА Е ЧИТАВ БЪЛГАРИН!!! НЕ НИ ПРЕДАВАЙ СЛАВИ И НЕ СЛУГУВАЙ НА ГОВЕДАРИТЕ, КОИТО САМО ОГРАБВАТ КОЛОСАЛНИ КОЛИЧЕСТВА ЗЛАТО И КАПИТАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!

    Коментиран от #21, #34, #37

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кучето Борко

    17 91 Отговор
    Иван Костов трябва да е премиер на служебното правителство.

    Коментиран от #53

  • 7 Gowo

    12 36 Отговор
    Ако Слави не покаже Антиборисова позиция.Не мисля че такова ще е разпределението на гласовете

    Коментиран от #82

  • 8 12345

    16 22 Отговор
    Ако е тактик можеше да води Бг.
  • 9 малко хора

    57 14 Отговор
    мислим по този начин, но важното е, че има единомишленици. За БСП се прав. Партиите на статуквото - БСП, ГЕРБ и ДПС. Като нищо ще го направят. Пази Боже и варди!
  • 10 Слави

    16 60 Отговор
    Предлага протежето на Божков за премиер😄😄

    Коментиран от #27, #67

  • 11 3333

    115 17 Отговор
    Най големия кошмар за герберите идва - служебно на Радев. Нямам търпение

    Коментиран от #55

  • 12 Gowo

    21 10 Отговор

    До коментар #2 от "Gowo":

    Правилно каза Капон.Слави смята че ,,царя" се е предал.
  • 13 гост

    30 73 Отговор
    Горката Антоанета! Да стане слуга на новата мутра Славчо!!Куриерка,пощальон на един едва завършил!!!

    Коментиран от #91

  • 14 1618

    36 87 Отговор
    Слави Трифонов тотално провали себе си и цялата партия! Той предаде доверието на хората, които чакаха с часове за да гласуват, които пътуваха километри за да гласуват за промяната?И да, българският народ е мъдър и отговорен! Той се лъже само веднъж! Сега на следващите избори всички, които са гласували за Слави Трифонов ще гласуват за Демократична България и Изправи се мутри вън, защото те за кратко време показаха отговорност и решителност за промяната , която очаква народа.Те бяха най- активни в парламента, за това Борисов трепери от гняв и ужас от Мая Манолова и от Демократична България! Защото знае , че ще бъде разследван! Слави Трифонов показа тотална политическа недалновидност като за премиер посочи млада и неопитна жена, която е свързана с Божков! Какво като знае пет чужди езика, това не я прави компетентна за премиер да не говорим, че е получавала спонсорство от Божков! Така, че изобщо няма да се учудим , ако партията на Слави Трифонов остане под чертата на следващите избори!
  • 15 хахахахха

    81 16 Отговор
    Хора , наистина ИТН имат право , само с ДБ няма да стане и ключът към държавната стабилност да е ДПС ?! Е кво е това?! Най-добре промени в изборния К. и нови избори , а и Радев малко да се изгаври с клоунът от село Банкя , все пак......

    Коментиран от #22, #90

  • 16 ГЕРБ

    52 22 Отговор
    На следващите избори такова дърво ще яде че свят ще му се извие

    Коментиран от #93

  • 17 горски

    48 7 Отговор

    До коментар #2 от "Gowo":

    В сблъсък със корумпирани ченгета и дс-та/статукво/,наистина трябва да се играе асиметрично...
    Пусни ги на пързалката с два-три избора подред и парите за купуване на гласове ще свършат...А през лятото чинвниците са по почивки,и в същото време много мразят да ги изкарват под строй разни кметчета...

    Коментиран от #29

  • 18 глоги

    45 14 Отговор
    "12 години ни управлява охранител!" БОЙКО НЕ Е ВЕЧЕ ОХРАНИТЕЛ,А ЖИПКАДЖИЯ. НЕ НИ УПРАВЛЯВА ТОЙ,А НЕГОВИТЕ НАЧАЛНИЦИ ОТ САЩ.ТОЙ Е САМО ПТЕХЕН ПОСЛУШНИК.КОНГРЕЧУЛЕЙШЪН!
  • 19 ХХХ

    15 30 Отговор
    БЛАГОДАРЯ НА ГОВЕДАРБОЙС, ЧЕ ДЕЖУРНО МИ ЦЪКАТ БЕЗЧЕТ МИНУСИ ВЪВ ВСИЧКИ СТАТИИ, В КОИТО СЪМ ПУБЛИКУВАЛ НАПИСАНОТО В КОМЕНТАР (4) ТУК "ПОСЛАНИЕ АПЕЛ КЪМ СЛАВИ ТРИФОНОВ" !!!
    НАИСТИНА ЛИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ТОООЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНО ЩЕ МАНИПУЛИРАТЕ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ???
    НАИСТИНА ЛИ НИ МИСЛИТЕ ЗА ПО-ПРОСТИ ОТ вАС???

    Коментиран от #25

  • 20 Стига бе

    24 23 Отговор
    Защо ще обира негативи ако направи правителство.Да обере позитивите като управлява добре.Нали е много лесно от дивана в студиото.
  • 21 Ами

    24 7 Отговор

    До коментар #4 от "ПОСЛАНИЕ-АПЕЛ СЪМ СЛАВИ ТРИФОНОВ...ХХХ":

    Е напъни се малко де! Цял ден с една и съща глупост! Не вярвам, че ви плащат за да ни убедите да гласуваме за Слави! А аз като гледам, че някой плаща за простотия срещу него и направо ме сърбят ръчичките да си дам гласа за него! 😂
  • 22 Gowo

    18 13 Отговор

    До коментар #15 от "хахахахха":

    Вариантът който от ИМВ предложиха.Првотелстео колкото до зимата за да бъде легитимно и борба до дупка с престъпниците.А след това саморазпуска е не беше лош.Но за това се иска капацитет и дупе.Нещо което Слави не разполага

    Коментиран от #39

  • 23 демократ

    21 7 Отговор
    "ФАКТИ" да направят кабинет - нали Много държат на Боко Рапона.
  • 24 Кочо

    23 4 Отговор
    Там имат повече информация и дано да знаят какво правят! Все пак, не е добра идея да се нацепиш в минно поле с 10 сапьори подарени от Бойко! Знам ги такива подарени сапьори - върви напред ти, да видим дали ще настъпя мината аз!
  • 25 Ами

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "ХХХ":

    Ами не е нужно да те мислим ние! Ти така ни казваш за себе си! 😂
  • 26 Антигерб

    44 7 Отговор

    До коментар #2 от "Gowo":

    Слави прави най-правилното за момента - или ще е победител на следващите предсрочни избори и няма да излъже избирателите си като пишман патриотите (Бойко е пу.ка викаше един а после станаха патерици) или няма да управлява.

    А на избори неконтролирани от герб ще се провалят - те сега с хилядите измами, купен и контролиран вот едвам направиха 25%.

    А и на тези избори пропагандата на герб плюеше по Слави че щял да бъде новата патерица на тиквата - е това не стана и сега за Слави ще има много повече избиратели.

    Коментиран от #32

  • 27 кой ги каза

    14 4 Отговор

    До коментар #10 от "Слави":

    че е протеже на Божков! Помогнал ѝ преди мноого години и най-вероятно е забравил. Помагаше на много хора.
  • 28 Слави постъпва правилно!!! Факта, че

    49 4 Отговор
    Толкова Реват срущу него е доказателство, че постъпва Правилно!!! Шах и Мат на Мутрите!!!
  • 29 Gowo

    7 5 Отговор

    До коментар #17 от "горски":

    Парите от шкафчето скоро няма да свършат.Много са.Но има друг момент.Никой не ги обявява за незаконно придобити....ето тук е ключът.Ченгетста не очакват прям удар.В това ги изненадай.

    Коментиран от #45

  • 30 ИМА ТАКЪВ НАРОД с този си акт обезмислих

    10 16 Отговор
    ИМА ТАКЪВ НАРОД с този си акт обезмислиха протестите, спасиха Борисов ли? Кое е полезното от това, което направиха?Ива Радева изрежда негативните последици. Например осигуряване на време на НС
    да се изпрати Планът за Възстановяване и развитие и в движение да се коригира;
    - Възможност да се прокарат някои закони и поправки, които отчасти да нормализират икономическата, здравната и социалната ситуация в държавата;
    - Възможност да се доусъвършенства Изборния Кодекс;Възможност да се изчистят структурите на МВР и някои основни държавни регулатори;
    - Възможност наистина да се направи някаква ревизия на управлението и да се огласят големите злоупотреби на властта.
    И основното, да се даде възможност на ГЕРБ да се разпадне.
    Сега те са най-силни и мотивирани. Ухапани и настървени.
    С решението си Слави Трифонов дава втори шанс на Борисов (а дано не е и предварително замислен сценарий). Силно се надявам да греша.
    На хората не се даде възможност да преосмислят избора си, а без дистанционно гласуване, лятото не е най-доброто време за избори.
  • 31 Торбалан

    13 13 Отговор
    Ами, че това е политика другарю Василев. В тази ситуация да овладееш, консулидираш и оправляваш чрез правителство. Ами какво точно иска Славчо - всички да гласуват за него и тогава вече няма да сложи шахматистката ами Тошко сценариста. Суверена не е единен и няма да бъде. Ще има и комунисти и социалисти и гербаджии и мутри и ДПС. Това е политиката, а не сценарий на 7/8.
    Чакайте иначе до второто пришествие.
  • 32 Gowo

    16 1 Отговор

    До коментар #26 от "Антигерб":

    Да.Но до изборите има много време.Ченгетата и Бойко не ще стоят .31 години все ни излъгаха.Намираха начин..Най вече чрез разцепване и компрометиране.Кой владее медиите.Трвбва незабавно натиск и по тази линия.Трябва да ги злепоставят.
  • 33 ГЕРБ=БСП=ДПС

    20 3 Отговор
    "12 години ни управлява охранител!?" Не е охронител, не и пожарникар... Истината е, че 12 години ни управлява шофьор на коли на НСО(УБО). А до 1990 г. ни управляваха козари, овчари и орачи. Които имаха менте дипломи за висше от РАБФАК. "РАБФАК БЕ ЗА ВЕРНИТЕ НА ПАРТИЯТА. СЛАВА БОГУ, БЕЗ МЕДИЦИНА. ЩОТО СЕГА ЦЕЦКА МОЖЕШЕ ДА Е ХИРУРГ!"
  • 34 Стефан

    16 3 Отговор

    До коментар #4 от "ПОСЛАНИЕ-АПЕЛ СЪМ СЛАВИ ТРИФОНОВ...ХХХ":

    Ако можеш да осмислиш това което си написал ще разбереш че вместо мозък в главата ти има боза, но от най рядката и резлива, как така партия с 27 процента не може да направи правителство, а такава с 17 може, днеска гласуват за тебе след 2 месеца ти искат вот на недоверие, на ДПС или на БСП ще имаш доверие, накрая ще измият ръцете с него и хора в твоето положение ще ревнат че за нищо не става.

    Коментиран от #40, #43

  • 35 Хахаха

    8 7 Отговор
    Свако ми, стар коцкар казваше - Някой ако много се перчи, пусни го на дансинга да го видят всички како представлява! Никога не съм гласувал за Костов, но си спомням как всички се възхищавахте на Слави как го направил дармадан в шоуто си! Дори се скарах с едни номенклатурчици, всичките бивши спортни деятели с оперирани менискуси в Дианабад при Шойлев! Бяха в една стая! Викам им - добре, де! Костов носи огромна отговорност! Слави вместо да се лигави, да отиде и поеме държавните дела! И ето - дори не ще да се покаже на ,,дансинга"!
  • 36 Кучето Борко

    2 11 Отговор
    Тайпи да пуска аскера. По добре Ердоган от колкото Приятеля му Тиквата.
  • 37 спри се бе

    15 7 Отговор

    До коментар #4 от "ПОСЛАНИЕ-АПЕЛ СЪМ СЛАВИ ТРИФОНОВ...ХХХ":

    трол! Оцвъка форума с копи-пейст на глуповетината си. То е ясно , че си гласувал за ГЕРБ, ама напук на идиоти като тебе този път ще гласувам за Слави.
  • 38 пародия

    10 19 Отговор
    С нищо не е прав Слави, с нищо. Нито че влезе в политиката без да знае защо, нито че излъга най-яко избирателите за мажоритарния вот, нито че крие от къде му идват парите и кои са му спонсорите, нито за сегашните простотии и задкулисни договорки, нито за какво и да е. Каква е гаранцията, че ще има пълно мнозинство в следващия парламент - никаква. Даже е възможно да има и по-малко гласове, защото хората масово се разочароват от него и най-вече от Тошко Африкански. Да не говорим, че за две седмици пародии на парламент и несигурност най-важните цени на горива и храни литнаха нагоре и хората вече съжаляват за това, което беше вчера. Едни се връщат от чужбина, но други заминават пак там или на море. БСП ще се срине още повече, мутрите няма да влязат в парламента и нищо чудно резултатите на ГЕРБ да са по-добри. Да не говорим, че патериците им от ПФ вече ще са в парламента. Така че всеки, който участва в изборите, трябва да е готов на разумен диалог със всички, и най-вече с победителя. Идеята първо да унищожиш тотално другите, пък после да властваш, е типична за комунистите от 45 година и няма как да стане реалност днес.

    Коментиран от #44, #49

  • 39 Антигерб

    19 6 Отговор

    До коментар #22 от "Gowo":

    Е нали ще има служебно правителство бе герберче за "борба до дупка с престъпниците.А след това саморазпуска" - номерцата ви не минават а.

    Голям страх ви тресе от служебен кабинет и нови избори.

    Коментиран от #41

  • 40 Gowo

    1 9 Отговор

    До коментар #34 от "Стефан":

    Много просто.Тези с 27 процента имат двама експерти.С тези с 17 петнадесет.Ако тези от 27 са по умни е не така самовлюбени.Ще дадът възможност на тези от 17 , и пълна подкрепа
  • 41 Gowo

    3 5 Отговор

    До коментар #39 от "Антигерб":

    И ти ли не разбра че ...служебно правителство има едни правомощия.А легитимно такова пълни....Толкова е просто.Като за тебе уж.Ама си от наивните патриоти

    Коментиран от #48

  • 42 ЕДХ

    23 3 Отговор
    Тролчетата се скъсаха да нахъсват народа преди изборите, че Слави бил патерица на Бойко. Сега пък бил страхловец, безотговорен и т.н. Не познавам шахматистката, но предпочитам такъв човек да ме представлява в чужбина пред изключително интелигенния бивш пожарникар, охранител, псуващ и неговорещ нито един чужд език. До тук Слави действа добре. Това, че той е лидер на една партия не означава, че би се справил с работата на премиер на държавата, за този пост е по-удачно да се назначи друг човек.

    Коментиран от #46

  • 43 Чук и Гек

    9 6 Отговор

    До коментар #34 от "Стефан":

    Ти представяш ли си каква карикатура ще е Стефан Караджа на влашкия бряг на Дунав,да се почесва по главата и да мрънка - Ама, не мога, етои Хаджията и той не ще.... Какво ще правим само със 125 четника!? Другите обещаха, но не дойдоха...! Дай да се откажем сега, па да минем пак по кръчмите и спалните на чокойките да ги помолим да се запишат в четата....!? Аллооуууу! Свободата не ще екзарха.....! Никой не го кара да бъде мъж, щом явно не е! Откак е с напълно гла глава, знаеш ли на какво ми прилича? Ай да не казвам! то се вижда!
  • 44 Антигерб

    17 3 Отговор

    До коментар #38 от "пародия":

    Публикувано във факти.бг: Така че всеки, който участва в изборите, трябва да е готов на разумен диалог със всички, и най-вече с победителя

    Ще ви се на герберчетата - никакъв диалог не може да има с мутри ограбили България - само затвор за вас. Той Радев чрез служебния кабинет може да го уреди а след това нови избори неорганизирани от вас.

    Мъка, мъка - герберска мъка.
  • 45 горски

    10 2 Отговор

    До коментар #29 от "Gowo":

    Те може да са много,ама само луд може да харчи в кауза която е с неясен изход.Статуквото се пропука..С този прокурор,чакай някой да ги барне.50млн били едни избори-то тия окрадоха и разсипаха милиярди.Един ден на депутат да не е на стола и веднага си личи.
    Утре ще започнат прегрупиранията на клиентелистите...и ще подядат твърдете ядра на старите партии...

    Коментиран от #50, #56

  • 46 Gowo

    5 0 Отговор

    До коментар #42 от "ЕДХ":

    Е чужбина е едно .Тук е друго приятелю.Там при вас има правила.И ви е трудно да го разберете че тук се играе не по правилата.
  • 47 да ама не

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХХХ":

    Не БСП, а именно ДПС и ГЕРБ драпат!
  • 48 Антигерб

    17 2 Отговор

    До коментар #41 от "Gowo":

    Кой ти каза - разследването на мутри е в пълните правомощия на служебното правителство - няма никакви ограничения. Парламента и той няма никакви ограничения до новите избори.

    Опорките не вървят както и да го сучете и за каквито и да се представяте герберските тролчета.

    Коментиран от #54, #65

  • 49 Сърп и чук

    7 4 Отговор

    До коментар #38 от "пародия":

    Минуса е, че си писала как БСП ,,ще се срине още повече" ! Може! При толкова загубен народ. Какво още трябва да стане, Пайнер ли да влязат в парламента, че някой на този фон да види, колко достойно е поведението на БСП и Корнелия!

    Коментиран от #61

  • 50 Gowo

    8 1 Отговор

    До коментар #45 от "горски":

    Не само пари.Имат и активи.Ти не чуваш ли къде се окопаха престъпниците.В земеделието.Енергетиката.Това са крепости Все едно да превземаш държава , да подминаваш крепостите.Такава тактика историята не познава
  • 51 С кое ще

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "ХХХ":

    Отърве кожата, конкретно БСП,бе кратун? Били ли са в управлението,на каквото и да е ниво? Не! Кой от всички останали в миналия парламент,скачаше директно на Борисов,освен Нинова и БСП? Кой предложи на днешния Парламент да се стиковат,да се създаде веднага Правителство,което автоматично изхърля ГЕРБ от цялата власт.Кой предложи при създаден Кабинет,спешни мерки за доходите,пенсиите и дребния бизнес? Нещо подобно да си чул от Славуц? Нито дума.В Програмата им,всичко е ЩЕ със хоризонт от 1 година,до 4- тата.В края на мандата.Освен за едър бизнес,нишо друго не се пише.Този,ако получите пълна власт,такъв натопорчен ще ни нахендри,че и Царо,и Боко ще ни се сторят мил спомен.
  • 52 реяв3

    4 5 Отговор
    Ако БСП не вземе властта,тогава Слави да я взима, в краен случай - Мая!
  • 53 ГЕРБ=БСП=ДПС

    5 5 Отговор

    До коментар #6 от "Кучето Борко":

    Ще ни се смее цял свят Иван Костов е пенсионер и такъв трябва да си остане. Не съм съгласен да ни управбяват мумии. Както е при американците и руснаците. Вижте германците как си махат баба Меркел. Примиера трябва да е от 45 до 60 годишен, когато встъпва на власт. Кандидат депутатите трябва да са до около 60-65 годишни. Това с 80 годишната Мика Зайкова депутат е грешка. Тя живее още в 80-те години на миналия. Мисленето и е много остаряло. Изцепката и, че ПЕТДЕСЕТОЛЕВКИТЕ за бедните пенсионери с 250-350 лева месечно било подигравка е СКАНДАЛНО. ПОДИГРАВКА СА ПЕТДЕСЕТОЛЕВКИТЕ, за по-заможните пенсионери с 1200-1400 лева месечна пенсия. Защото тези ПЕТДЕСЕТОЛЕВКИ се взимат от млади хора с 650-1000 лева месечна заплата и се дават на пенсионери с 1400 лева месечна пенсия.
  • 54 Gowo

    5 2 Отговор

    До коментар #48 от "Антигерб":

    Правилно каза.Разследване на мутрите.Но преди това трябва да докажеш че са мутри.Иначе.....,,противоконституционно е" да наричаш някой мутра.А Бойко най обича да апелира за ,,правата на човека".

    Коментиран от #58

  • 55 Иесссссссс!

    8 4 Отговор

    До коментар #11 от "3333":

    Служебно на Радев със служебен председател - Бойко Рашков
    Иесссссссс!
  • 56 Антигерб

    8 4 Отговор

    До коментар #45 от "горски":

    Точно - държавната администрация която гласува за тиквата веднага ще обърне палачинката при други министри - те ще са най-оплюващите Бойко.

    Тъкмо служебен кабинет и нови избори са най правилното - а новите избори може да са чак есента и хубавото е че това не зависи от герб.

    Правителство при сегашния парламент си е самоубийство - герб плюс ДПС плюс БСП имат мнозинство а те са партии на статуквото и могат да спънат всичко.
  • 57 Стигаааа

    8 11 Отговор
    Искаме БСП да управляваааааа!
    Най-разумната и социална партия,която реално мисли за страната
    е БСП!
    Стига с тези бандити от други партии!
  • 58 Антигерб

    8 1 Отговор

    До коментар #54 от "Gowo":

    Ами думата "разследване" какво значи според теб - нали разследването е събиране на доказателства че мутрите са мутри и да бъдат осъдени след това.

    Бойко да си апелира за каквото си иска а служебното правителство има достатъчно правомощия да го вкара в кауша особено след като той се отказа и да е депутат и няма имунитет.

    Коментиран от #88

  • 59 мародер

    10 5 Отговор
    Господине Василев, имате ли парите да платите разходите за едни нови избори? Защо работещите българи трябва да плащат капризите на един телевизионер без никаква програма за управление а само с празни обещания? Ако Слави не поеме отговорност сега, то на следващите избори дали ще влезе в парламента??

    Коментиран от #62, #66

  • 60 Дебилчев

    6 6 Отговор
    Не те е управлявал само охранител, а главен секретар на МВР, кмет на София, но това го пропуска московският червен посланик, така му изнася
  • 61 ГЕРБ=БСП=ДПС

    7 3 Отговор

    До коментар #49 от "Сърп и чук":

    "При толкова загубен народ... " Да народа е толкова ЗАГУБЕН, защото вече 30 години гласува все за едни и същи мошеници - БСП, ДПС и ГЕРБ-СДС(гласува за бивши комунисти, техните деца, шофьори, сервитьори и за ченгета като Шкембе Воевода и агент Буда). А не защото веднъж е гласувал за чалгари, сценаристи и актьори. Понеже алтернативата(БСП, ДПС и ГЕРБ-СДС) на чалгарите е много по-лоша. Не е глупак тази, който сбърка веднъж или два пъти. Глупак е този, който бърка безброй пъти вече в продължение 30 години. Глупав е този, който прави една и съща грешка(БСП, ДПС и ГЕРБ-СДС) постоянно вече 30 години и все очаква да се случи нещо по-различно и по-добро. Еднаквите начални условия(гласуване за ГЕРБ, БСП, ДПС ...) в математиката, предполагат еднакъв краен резултат(КАТАСТРОФА). Вече сме го виждали толкова пъти 1996-7г. Жан Виденов; 2009 г. Сергей Станишев; 2014 г. Пламен Орешарски; 2013 г. и 2020-1г. Бойко Борисов. Нима забравихгеэбунтовете от 2013 г. срещу ГЕРБ=Бойко Борисов или бунтовете 2014 г. срещу БСП=Сергей Станишев.
  • 62 ГЕРБ=БСП=ДПС

    3 2 Отговор

    До коментар #59 от "мародер":

    Да не би ти да си ги плащал изборите. Плащаме ги всички ние заедно. Като не ти харесва спри да гласуваш за ГЕРБ, ДПС и БСП. Ще плащаме докато ни дойде акъла и възкресим България. Или пък докато унищожим България от алчност и глупост. Това е, от нас зависи какво ще направим ново ВЪЗРАЖДАНЕ или поредната НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА и ПОРОБВАНЕ от "великите" сили на Изток или на Запад или на Юг.
  • 63 Георги v.

    7 3 Отговор
    За кое е прав? Затова, че разиграва всички нас. Затова, че хората му гласуваха доверие, а той им се подиграва под формата на популистки изявления. Затова, че с това си поведение ще върне Б.Б. на власт.
  • 64 12345

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "ХХХ":

    Слави да си гледа чалгата не става за политик излъгамного народ. Прост чалгаджия, с Винету най издирваните хора.
  • 65 ГЕРБ=БСП=ДПС

    4 4 Отговор

    До коментар #48 от "Антигерб":

    Много сте прости. Кога ще го разберете? Разследва прокуратурата, а не правителството или Народното събрание. Присъдите ги издава съда, а не Народното събрание или Мая Манолова. Мая Манолова е със същия е манталитет като Борисов. НОРМАЛИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, не е да се замени Бойко Борисов с Мая Манолова или Корнелия Нинова. Или пък Сотир Цацаров с нищожеството Иван Гешев. НОРМАЛИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ е да се замени системата на столичната власт на примиера тиква, безконтролния главен прокурор с неограничена власт, задкулисието, ченгетата, лакеите, рубладжиите, доларджиите, евробюрократите ... Със система на разделена ограничена власт подлежаща на контрол.
  • 66 Петьо Петров

    5 4 Отговор

    До коментар #59 от "мародер":

    Извинете,но едни избори са 50-60 млн. Парите които пръскаше Борисов само за купуване на пенсионерите са 125 млн НА МЕСЕЦ! 2.5 млн х 50 лв са точно толкова. Ако бяха дадени за преизчисляване на пенсиите е разбираемо,но така?!?

    Коментиран от #85

  • 67 Дедовия

    8 3 Отговор

    До коментар #10 от "Слави":

    Ало,Василев !! Голяма тиква се извъди!! Смисълът е ,че народът трябваше да види с какъв управленски и кадрови потенциал разполага Цигулката Трифонов и какви смята да ги върши!! Схващаш ли бе тикво??
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Сър Пичук

    5 4 Отговор
    Ами значи деборисовизацията няма подкрепа, бе готин!
    830 000 души гласуваха за ГЕРБ и въпреки спекулациите, че имало купен, корпоративен и нам-къф си вот, това са много, много повече хора за ГЕРБ, отколкото за самоназначилите се за реформатори. Една шепа кресливи и крякащи по площада и кръстовищата, не са народа. Сори! $% и малко от една сюрия провалени политици с техните партийки и движенийца, един шоумен който забърква тюрлюгявеч от чалга и политика за да му върви шоуто, позабравени партийки от миналото в коалицийка, които са си сменили козинката не са народа и не стават.
    Нека съберат достатъчна подкрепа по нормален начин, а не с лъжи, опорни точки и маймунджилъци на протестите и ще имат и подкрапа и всичко. Нито водачите на протестите бяха стока, нито методите им, нито целите им. Народа не е тъп и си задава въпроса "ЩЕ бутнете ГЕРБ, а после? Вие не сте по-добри и не сте алтернатива".
    Народа вижда недъзите на ББ, но вижда и плюсовете на неговата политика. А такива има и те не са малко. Тотталното отричане е тъпо. Нека поработят първо върху себе си, после върху методите си и накрая да бъдат и по-убедителни и тогава ще имат нужната им подкрепа. Сега само изгубихме 3 месеца в момент на сериозни кризи и предизвикателства.
  • 73 И тоя нафталин

    3 2 Отговор
    Изтрещя
  • 74 ФАКТ

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "ХХХ":

    ,,да СЛАВИ е прав че правителство с тези партии няма как..НО..има едно голямо "НО"...ТОЙ С КОЙ СМЯТА ДА УПРАВЛЯВА,,,сам няма как да управлява,,това е 10000 процента сигурно..и 1000 процента е сигурно че ще е в коалиция,,,и пак 10000 процента е сигурно че ГЕРБ БСП И ДПС...дори и при следващи избори..те пак ще си имат кажи речи същите гласове..това няма как да се промени..Герб си има твърд електорад който е доволен от управлението им..и то доста сериозен електорад..близо Милион..факт..КОМУНИСТИТЕ също си имат определен твърд алекторат..Дпс също...тези хора няма да се обърнат в която и да е друга посока..та въпроса е..че при следващи избори..дори и всички от слави да се насочат към Декомкратична България,или обратно всички от ДБ СЕ НАСОЧАТ КЪМ СЛАВИ..ТЕ ЩЕ СЪБЕРАТ ОКОЛО 28 ПРОЦЕНТА..НО ТЕ ПАК НЯМА ДА МОГАТ ДА ИМАТ МНОЗИНОСТВОТО ЗА КОЕТО СЛАВИ СИ ФАНТАЗИРА..ТА ПРОСТО ПИТАМ СЛАВИ..ЧОВЕЧЕ..ТИ КАК ВЪОБЩЕ СИ ПРЕДСТАВЯШ УПРАВЛЕНИЕТО..БЕЗ КОАЛИЦИЯ С ТЕЗИ "ВРЕДНИТЕ"...НЕ СТАВА..ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ТИ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ НЕ СЕ ПОЯВИ НИКЪДЕ ПОНЕ ДА КАЖЕШ..ДВЕ ДУМИ НА КРЪСТ..ПОКРИЛ СИ СЕ..АЙДЕ ДА НЕ КАЗВАМ КАТО КАКВО..ХОРАТА НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЕБ ..ЗА ДА ИМ КАЖЕШ..ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА УПРАВЛЯВАШ.ЗАЩОТО ЕДИ КАКВО СИ...АМИ ЩОМ НЕ МОЖЕШ...ЗАЩО СЕ БУТАШ В ПОЛИТИКАТА..В ПОЛИТИКАТА ИСКАШ ИЛИ НЕ..ТРЯБВА ДА СИ ЗАВИСИМ ОТ НЯКОЙ..ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО..И БОРИСОВ ТИ ГО КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ.....И ТОЙ НЕ Е ИСКАЛ ДА ПРАВИ КОАЛИЦИИ С ВМРО И ДРУГИ ..НО ТО ДРУГ НАЧИН НЯМА..ВСЕКИ ИСКА ДА СИ УПРАВЛЯВА САМ..А

    Коментиран от #76

  • 75 ФАКТ

    3 1 Отговор
    .....ВСЕКИ ИСКА ДА СИ УПРАВЛЯВА САМ..АМА НЕ МОЖЕ ТАКА..А И НЕ Е РЕДНО..ЗАЩОТО УТРЕ НАРОДА ЩЕ КАЖЕ..ТИ КРАДЕШ БЕЗ НИКОЙ ДА МОЖЕ ДА ТИ ДЪРЖИ СМЕТКА.,,ТАКИВА СА ПОЛИТИЧЕСКИ НАГЛАСИ В МОМЕНТА НА БЪЛГАРИТЕ..АКО НЕ ТИ ХАРЕСВАТ ПРОСТО НАПУСНИ ПОЛИТИКАТА..НЕ СИ ИЗБРАЛ МОМЕНТА В КОЙТО ДА УПРАВЛЯВАШ ЕДНОЛИЧНО..НАВРЕМЕТО ПАРТИИТЕ КОИТО СА УСПЕЛИ ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО ЕДНО ЛИЧНО УПРАВЛЕНИЕ..Е БИЛО ЗАЩОТО НЯКОЯ ПАРТИЯ НИ Е ДОКАРАЛА ДО ФАЛИТ..НЕ Е ИМАЛО С КАКВО И КЪДЕ ДА СИ КУПИ ХЛЯБ БУКВАЛНО...И ТОГАВА НАРОДА СЕ Е ХВАЩАЛ ЗА ПЪРВИЯ СРЕЩНАТ ДА ГО СПАСЯВА....В МОМЕНТА НЯМА ТАКЪВ МОМЕНТ..НЯМА ФАЛИТ..И ХОРАТА НЕ ЧАКАТ С ДНИ ПО МАГАЗИНИТЕ ЗА ЕДИН ХЛЯБ.....ДОРИ НАПРОТИВ..ХОРАТА КАРАТ ПО 10 КОЛИ..ХОДЯТ ПО ЕКСКУРЗИИ ПО ГЪРЦИЯ ПО ТУРЦИЯ ВСЕКИ МЕСЕЦ,, И КАТО ИДАТ В МАГАЗИНА НЕ ПО ЕДИН ХЛЯБ АМИ СИ КУПУВАТ ЧАНТИ ЧАНТИ С ХРАНИ...А ТОВЕ НЕ ГОВОРИ ЗА ФАЛИТ..ИЛИ ЗА БЕДЕН НАРОД..,,ТАКА ЧЕ...ТОВА ЧЕ ТИ ТВЪРДИШ ЧЕ ГЕРБ Е "ЕДИ КАКВА СИ ПАРТИЯ"..АМА СРЕЩУ ТВОЕТО МНЕНИЕ ИМА МИЛИОН ХОРА..НЕ ЖИВОТНИ А ХОРА..КОИТО СМЯТАТ ЧЕ ГЕРБ СИ УПРАВЛЯВА ЗАДОВОЛИТЕЛНО..,ТАКА ЧЕ..ПРОСТО ТОВА ДЕТО ИСКАШ ТИ..КРИЕЙКИ СЕ НЯКЪДЕ СИ....НЯМА КАК ДА СТАНЕ..А И С ПОВЕДЕНИЕТО СИ НА СТРАХ МЕ Е ДА УПРАВЛЯВАМ ЩОТО МОЖЕ ДА МЕ ПРЕЦАКАТ...НЕ ГОВОРИ ДОБРЕ ЗА ТЕБ..АКО СТАВАШ ЗА УПРАВНИК ЩЕ ЗНАЕ КАК ДА НАПРАВИШ ТАКА ЧЕ ДА НЕ ТЕ ПРЕЦАКАТ...В МОМЕНТА ПРОСТО РЕАЛНО ТИ СИ ТЪРСИШ ОПРАВДАНИЕ..ЗАЩОТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ..ЧЕ И 100 ПЪТИ ДА ИМА ИЗБОРИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА..НЕЩАТА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ ОСОБЕНО..ОНЕЗИ ДЕТО ГИ НЕЩЕШ ТИ..ТЕ ПАК ЩЕ С
  • 76 КуКу Къш

    7 3 Отговор

    До коментар #74 от "ФАКТ":

    Политиката е изкуство и не всеки има таланта за нея. Кич, чалга, порнография, наречете го както искате, но това е думата за бездарниците, които пробутват боклуци, като качествена стока и това е реалността с голяма част от измислените ни политици.
    Да, но народа ни вече се поопари и понаучи и вече започва да различава оригиналите от ментетата. Още повече, когато са поръчкови. То не беше Жорж Ганчев, на Беше Симеончо, не беше Сидеров, не беша Бареков, та сега и Станиславчо.
    Хайде кафа!
  • 77 ФАКТ

    6 2 Отговор
    ,,,И ФАКТА ЧЕ КАЗВАШ ЧЕ НЕ ИСКАШ ДА УПРАВЛЯВАШ В КОАЛИЦИЯ С ЕДИ КОИ СИ ПАРТИИ ЗАЩОТО ЩЕ СИ ЗАВИСИМ ОТ ТЯХ..ИЛИ ЩЕ ТЕ ПРЕЦАКАТ..ГОВОРИ ЕДИНСТВЕНО ЗА СТРАХ В ТЕБ..СТРАХ ДА НЕ ТЕ ПРЕЦАКАТ ИЛИ СТРАХ ДА СИ ЗАВИСИМ...СЪС СТРАХ НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ПИЧ...ЕТО ЗА ТОВА ХОРАТА ХАРЕСВАТ БОРИСОВ..ЗАЩОТО НЕ ГО Е СТРАХ ОТ ТЕЗИ И ОНЕЗИ...НЕ СЛУЧАЙНО СМЕНИ 50 МИНИСТРИ..КАТО ВИЖДАШ ЧЕ НЯКОЙ НЕ СТАВА И ТЕ МАМИ МАХАШ ГО..ТАКА СЕ УПРАВЛЯВА..А НЕ ДА КАЗВАМ СТРАХ МЕ ДА НЕ МИ ГО.....КАТО ТЕ Е СТРАХ КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ ДА СЕ БУТАШ В ПОЛИТИКАТА..САМАТА ДУМА ПОЛИТИКА...ОЗНАЧАВА..ДА ЗНАЕШ И ДА МОЖЕШ ДА ПРАВИШ ПОЛИТИКА..А НЕ ДА СЕ КРИЕШ ОТ СТРАХ..."НЕ ИСКАМЕ ДА НИ ПОДКРЕПЯТ..НЕ ИСКАМЕ И ДА ПОДКРЕПИМ" НИКОЙ..АМИ ТИ КАКВО ИСКАШ БЕ ПИЧ....?:)ТОВА НЕ ТИ Е ТЕЛЕВИЗИЯ ДА СИ СТРОЯВАШ ТАМ 10 ЧОВЕКА..ТОВА Е ДЪРЖАВА С МИЛИОНИ НАРОД..И С РАЗЛИЧНИ ВИЖДАНИЯ....ОТ ТВОЕТО....И НЕ СИ ИМ РАБОТОДАТЕЛ..ЧЕ ДА ТЕ СЛУШКАТ..,ТОВА МОЖЕ ДА ГО ИСКАШ ОТ ТВОИТЕ ПОДЧИНЕНИ..НЕ ОТ НАРОДА...ТЕ НЕ РАБОТЯТ ЗА ТЕБ....ТЕ ИСКАТ ТИ ДА РАБОТИШ ЗА ТЯХ..А НЕ ТЕ ЗА ТЕБ...А ТИ МАЙ СИ СВИКНАЛ НА ОБРАТНОТО..!!!

    Коментиран от #80

  • 78 Гост

    3 1 Отговор
    Е няма такова правителство,слава Богу.
  • 79 Христо Сантулов

    8 3 Отговор
    Г-н Василев, вие сте твърде циничен. Г-н Борисов е доктор по психология, а не охранител. Да знаеш няколко чужди езика съвсем не означава,че ще можеш да управляваш държава.
    Нека ви попитам ,г-н Василев,защо не оценихте постъпката на г-н Трифонов,който е Председател на партията си? Вие сте опитен и знаете,че по вековни традиции Председателят е този,което поема отговорността да състави правителство. Защо Трифонов не го направи?

    Коментиран от #84

  • 80 ФАКТ

    7 2 Отговор

    До коментар #77 от "ФАКТ":

    ..А БЕ ПИЧОВЕ..КОГАТО МИ ПИШЕТЕ МИНУСИ НА КОМЕНТАРИТЕ..ДАЛИ СИ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСА...СЛЕД КАТО НЕ ИСКА ДА УПРАВЛЯВА В КОАЛИЦИЯ..СЛАВИ..ТОГАВА КАК ИСКА ДА УПРАВЛЯВА..И НАЙ ТОЧНИЯ ВЪПРОС Е...КАК СМЯТА ДА СЕ СЛУЧИ ТОЗИ ФИЛМ...ТОЙ ИЛИ ВИЕ..ДА НЕ БИ ДА СМЯТАТЕ ЧЕ АКО ИМА СЛЕДВАЩИ ИЛИ ПО СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ..НЕЩО ПО РАЗЛИЧНО ЩЕ СТАНЕ В ПАРЛАМЕНТА...И КАК СМЯТАТЕ ДА СТАНЕ ТОВА...ДА ИСКАШ ДА СИ ПИЛОТ..И ДА СИ ПИЛОТ СА РАЗЛИЧНИ НЕЩА НАЛИ ЗНАЕТЕ...А И НАЧИНА ДА ПЕЧЕЛИШ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ..НЕ Е КАТО СЕ КРИЕШ..АКО ВИЕ ГО РАЗБИРАТЕ ТАКА АЗ НЕ ГО РАЗБИРАМ...ЕЛЕКТОРАТА ТИ ТЕ Е ИЗБРАЛ..ДА ПРОМЕНИШ НЕЩО..А ТИ СЕ КРИЕШ...СПОРЕД ТЕБ ЗА ТОВА ЛИ ГО ИЗБРА НЕГОВИЯТ ЕЛЕКТОРАТ...ЕДИН МЕСЕЦ ДА НЕ МУ ВИДИ ЛИЦЕТО...???????,,АЗ СЪЩО СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА СЛАВИ..И НЕ ЗАЩОТО СЪМ НЕДОВОЛЕН ОТ ГЕРБ..НАПРОТИВ..МИСЛЯ ЧЕ СПРАВЯТ ЗАДОВОЛИТЕЛНО..ПРОСТО СИ МИСЛЕХ ЧЕ СЛАВИ ЩЕ НАПРАВИ НЯКАКВА ПРОМЯНА.ВСЕ ПАК,ОБЕЩАВАШЕ ПО ВИСОКИ ДОХОДИ ПО ВИСОКИ ПЕНСИИ ПО МАЛКО КРАЖБИ...АМИ ЧУДЕСНО..НО НЕ ОЧАКВАХ ОТ НЕГО ДА СЕ СКРИЕ..ПОНЕ НЕ НА ТОВА СЕ НАДЯВАХ АЗ..И ПРОСТО ПРИ СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ НЯМА НАЧИН ДА ГЛАСУВАМ ЗА СЛАВИ..ТОЙ ЛИЧНО СПОРЕД МЕН МЕ ПРЕДАДЕ..И ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е ЧЕ ЩЕ СИ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ...ЯВНО ПО ДОБРЕ И ПОВЕЧЕ..ИМА САМО НА ДУМИ..ЗАД ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ЕКРАН..АЗ ТАКАВА ПРОМЯНА НА ДУМИ НЕ ИСКАМ..
  • 81 Селянин

    3 0 Отговор
    Едно време какви посланици в москва от тъпи по тъпи Но затова пиши утре
  • 82 Неотрален

    2 4 Отговор

    До коментар #7 от "Gowo":

    Слави си е показал позицията от 2010 г. насам, няма човек който да не знае на каква позиция е Слави. Всичката истерия е затова, че на новите избори системните партии ще покажат доста по-ниски резултати, за тях има опасност да бъдат отстранени от политиката за дълго време за това е този вой.
  • 83 100% повторение на Тройната коалиция

    4 0 Отговор
    Слушайте ми думата!!!Като вместо НДСВ ще е ГЕРБ!Статуквото остава,Доган пак ще разпределя порциите!Дерзайте Ганьовци!
  • 84 Тъй ли?

    3 1 Отговор

    До коментар #79 от "Христо Сантулов":

    То заради таквиз "вековни традиции" сме на туй дередже я!Аман от козметични промени.Време е за радикални промени,за дълбоко рязане на тумори до здраво месо!
  • 85 Верно ли?

    4 2 Отговор

    До коментар #66 от "Петьо Петров":

    Че то само за март любимеца ти изхарчи 5 млрд,нЯщо да усети?Щото аз не!
  • 86 хихихо

    4 3 Отговор
    Прав е - ако състави правителство, неизбежно ще почнат да го изнудват.
  • 87 MIG

    7 0 Отговор
    Стига вече!
    Смешно е.
    Всеки има право на глас!
    Смешно е.
    ГЕРБ - първи!
    Смешно е.
    ИТН - втори!
    Смешно е.
    Няма ново правителство 22 дни, а уж искаме!
    Смешно е.
    Няма да има правителство. Ще пропадне бюджета. Ще има служебно правителство, но без реален и уродлив новизборен кодекс!
    Смешно е.
    Това е най- повърхностното, без същественото!
    Смешно е!
    И краткият извод би бил:
    Шоу! Слави успя - нема такава държава!
    Сценаристите на Слави си заслужиха депутатските заплати!
    Евала!
  • 88 Gowo

    0 1 Отговор

    До коментар #58 от "Антигерб":

    А нещо да кажеш за Главен Прокурор.Държаве обвинител
  • 89 БиБи Кинг

    0 0 Отговор
    Стига чети за галагтическио стопажиа бе Ильчо! Земи барем претговора на Венету прочети и че обрагнеш за големата политика дее! Тамна има и един твой адаш, на Венету кониа мо се казва Илчи! Интересно е и че имаш полза. Е го ,я друго не сам чел, па од мене по голем не се е поиававал след бае Тошо у Бойковина!
  • 90 ТИ ДА ВИДИШ

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "хахахахха":

    Да се гласува само за партиите на протеста ИМВ и БСП това са истинските борци против ШАЙКАТА, това са протестърите.... Славе с ИТН не са участвали в протеста само се качват по гребена на вълната, както статуквената партия ДъБъ на комсомолските гаргамелчета на приватизатора Костов!!!!!
  • 91 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    г÷жа Стефанова една достойна българка с пет езика Гордост и мечта за всяка майка
  • 92 XAAXAAAXA

    1 0 Отговор
    Слави, ако си размислил, още може да управляваш ! Кажи че вчера си бълнувал от високата температура заради ковида ! Ша ти повярват, отново.
  • 93 Я па тоА

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "ГЕРБ":

    Чалгарите скоро ще ядат дървото!
  • 94 прав е тоя агент Nr.00

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХХХ":

    На Славча му требват 280 дупетата от 240 възможни.....
    А иначе.... На новите избори да се гласува само за партиите на протеста ИМВ и БСП това са истинските борци против ШАЙКАТА, това са протестърите.... Славе с ИТН не са участвали в протеста само се накачулват по гребена на вълната, както и статуквената партия ДъБъ на комсомолските гаргамелчета на приватизатора Костов окрадали половин България!!!!!
  • 95 батето

    0 0 Отговор
    Василев, ти си пълен смешник! За кое е права Славуца бе, за това, че се прави на ощипана мома и мълчи, като първокласник ли!?
    Кво значи всички са статуково, само ние не сме!?
    Е, точно сега Слави доказа, че е статуковото, защото не си мръдна пръста да направи нещо, да обедини, да управлява!
    Знаеш ли защо?
    Защото е кукла, кукла на конци, а конците дърпа Бойко!
  • 96 Херо Мустака

    0 0 Отговор
    Продавам дъвки със портрети на Ф-16.На лодки
    предстои и ша ва привикамммм !!!!!!!!!!
  • 97 Електра

    1 0 Отговор
    Ха ха ха, Чалго-мутринския и Импексово-османския модели се сгромолясаха завинаги. Сега Кому-османлиите и чалго-мутринските еничари, ще сменят съдията на мача, и ще се молят за десетина дузпи белкем победят Борисов най накрая. А дано а ма надали, от тая ситуация Кауна Радеф, ще най доволен, защото ще е господин за един ден, и с много софри за сметка на народа ни...
  • 98 333

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Gowo":

    Другия вариант е да играе с вързани ръце, което срещу другите е също толкова нерезултатно.
    Преди троловете разправяха, че само иска властта, пък то се оказа, че не я ще нито с мандата на ББ, нито с неговия като втора политическа сила. А вероятно щеше да му е доходоносно. Никога не съм го харесвал, не съм гласувал за него, няма и да гласувам, но ми се издигна в очите и не предаде избирателите си, като не се съгласи да направи кабинет с някои от ГЕРБ/БСП/ДПС или да разчита на тяхна подкрепа.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове