Last news in Fakti

27 Април, 2021 10:14 2 137 40

ГЕРБ: Това шоу започва да струва твърде скъпо

  • герб-
  • радомир чолаков-
  • итн

ГЕРБ е в глуха защита, ударите се сипят отвсякъде - обиди, обиди, обиди, каза Чолаков

ГЕРБ: Това шоу започва да струва твърде скъпо - 1
Кадър БНТ

В момента наблюдаваме шоу. Колегите, които дойдоха от улицата, очевидно не могат да излязат от тази роля. Само че това шоу започва да струва твърде скъпо и на българския народ, и на парламентаризма. Така в "Денят започва" по БНТ коментира политическата ситуация депутатът от парламентарната група на ГЕРБ Радомир Чолаков.

По думите му хората, които са влезли "на вълната на шоуто", са започнали да усещат, че въпросът с управлението на държавата е по-сложен. И разбират, че им трябва ауфтакт, за да премислят и да опитат по-добре следващия път.

Според него ГЕРБ няма проблем с предсрочни избори.

"Ние винаги сме искали да има стабилно правителство, защото знаем колко важно и колко отговорно е в този момент страната да има стабилно действащо правителство. При положение обаче, че в момента парламентът, изключвайки ГЕРБ, не може да произведе правителство, а то е видимо, че без ГЕРБ няма как да стане, логичната следваща стъпка е да се отиде на нови избори. Идва вторият акъл на българина, дано той да е по-добър", коментира Чолаков.

Той изрази сигурност, че и на следващите политически избори ГЕРБ ще бъде първа политическа сила. По думите му преди тези избори са се изговорили много червиви приказки и страшно много мостове са били изгорени.

"Има някакъв дух на безотговорност и на анархизъм, който витае не от днес. От много години. И този дух руши устоите, изгаря мостовете, което го видяхме в първите действия на сегашния парламент. Струва ми се, че трябва да седнем и да помислим кой къде сбърка, да се покае, ако иска пред себе си. В този мандат ГЕРБ не е сбъркал, той е в изолация. ГЕРБ е в глуха защита, ударите се сипят отвсякъде - обиди, обиди, обиди", каза още Чолаков.

Според него резултатите от изборите са показали, че българският гласоподавател е изразил желанието си ГЕРБ да бъде в управлението, но подложен на много строг контрол. Чолаков смята, че епохите на революциите са минали и трябва да се управлява с консенсуси.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъх

    18 28 Отговор
    Славчо осигури четвърти мандат на ГРОБ, айде честито.

    Коментиран от #9, #10, #23, #35

  • 2 Стигаа бе

    30 4 Отговор
    Стига вили на умряло бе аман, кокала се изплъзва, ще ядете дървото

    Коментиран от #40

  • 3 Гоуст

    34 6 Отговор
    Така е. Скъпо ви е. Слави ви развали рахата. По техни планове вече трябваше да има сформирано правителство и поръчките да стартират
  • 4 Обиди обиди обиди

    23 5 Отговор
    А в Чекмеджетата ви - пари пари пари..
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Майна

    19 4 Отговор
    ЖИВОТЪТ НА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ШОУ, ТОВА Е БОРБА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ БЕ...., НЕЩАСТНИЦИ
  • 7 ЧАЛГА КАБИНЕТ

    9 17 Отговор
    ЧАЛГАРЯ ВДИГНАЛ КРАК КАТО ЖАБАТА? ВСЯКА ЖАБА ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА. ЯВНО ПАРЛАМЕНТА НЕ Е ТЕХНИЯ ГЬОЛ. Я КАКВО ИМ БЕШЕ ХУБАВО НА УЛИЦАТА?

    Коментиран от #36

  • 8 ДемократЪ

    19 3 Отговор
    Власт не на всяка цена , страшно дразни цялото статукво, те са свикнали на премятания , игрички а отказа от власт направо ги застреля.Това по различно поведение ги дразни яко, защото ако хората разберат намека и изхвърлят от властта досегашното статукво, ще настъпи нов истински демократичен начин на управление. Той ще отвори вратите на България и българите не да я напускат а да работят за нейното благо тук .Очертава се пълен крах на статуквото. От тях сега започва да излиза вонята, която им е присъща вече 30 години . Дотук беше.
    Красивата ни България заслужава добра съдба и за нея си струва усилието!

    Коментиран от #24

  • 9 честен ционист

    3 11 Отговор

    До коментар #1 от "хъх":

    Не само мандат номер 4, а и ще отнесе вината за фалираната държава, също както Орешарски 2013г
  • 10 русенец

    4 10 Отговор

    До коментар #1 от "хъх":

    Очевидно такава е била и задачата на Трифонов.:) Да е мюре - да привлича гласоподаватели.
  • 11 Мой

    24 1 Отговор
    Престоят на ГРОБ във властта ни струва цяло поколение.
  • 12 КТБ

    20 1 Отговор
    Не е като десетките милиарди щета от ГЕРБ.
  • 13 Пучо Капучо

    15 1 Отговор
    То щото ваш'то шоу беше евтино - ГЕП-ане на поразия...т'ва клюлчета, т'ва чекмеджета с пачки евра, вили на Лазурния бряг, апартаменти със собствени асансьори и т.н...
  • 14 икономист

    15 2 Отговор
    нови избори ще излязът по-евтино на България,отколкото,ако вие гербави ,бесепарски и депесарски крадци останете на власт!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 юрист

    2 4 Отговор
    Чecтнo кaзaнo, мeн нe мe интeрecувaт oбидитe, кoитo cи cипят eдин нa друг cтaри и нoвoизлюпeни пoлитици- интeрecувa мe oбaчe имa ли упрaвлeниe нa здрaвнaтa кризa при cлужeбeн кaбинeт или нe. Aкo НC ceгa нe приeмe някaкъв зaкoн, c кoйтo дa ce урeди въпрoc пo врeмe нa упрaвлeниeтo нa cлужeбния кaбинeт, тo щe нacтъпи здрaвнa кaтacтрoфa- никoй нямa дa cпaзвa прoтивoeпидeмичнитe мeрки, a тoвa oзнaчaвa cмърт зa мнoзинcтвoтo бг. грaждaни. Виждaм oбaчe, чe в 45 НC никoй нe миcли пo тoзи въпрoc, хaджигeЙoв , aмнoлoвa, дoнчeвa, изoбщo нe ce нaпъвaт дa миcлят, въпрeки,чe ca длъжни дa прoизвeдaт рeшeниe нa НC пo тoзи въпрoc. Зaщoтo нaзнaчaвaнe нa cлужeбeн кaбинeт oзнaчaвa РAЗПУCКAНE нa 45 НC, a тoвa знaчи, чe cлужeбният кaбинeт пo кoнcтитуция НE МOЖE дa приeмa и cъздaвa нoви зaкoни, нe мoжe дa измeнявa cтaритe. Дeпутaтитe прeдпoчeтoхa дa cи глacувaт увeличeниe нa зaплaтaтитe, нo нe виждaм дa ca cвършили рaбoтa дoри зa 500 лeвa, кaквo ocтaвa - зa 10 000 лeвa. C тaкъв мaтрял- тoлкoвa...Мoжe би пък e пo-дoбрe зa Бългaрия дa ce cлучи тoчнo рaвитиe нa здрaвнaтa кризa, зa дa уврaт някoи плaтeни тикви пo oтнoшeниe нa прeвeнциятa oт кoвид- дa видим кaк щe cтoи въпрocът c гoрeнeтo нa мacки и cпaзвaнeтo нa прoтивoeпидeмичнитe мeрки....
  • 18 Софиянец

    5 2 Отговор
    Без пари е, в сравнение с трите милиарда похарчени от ГЕРБ подарък за пут кин.
  • 19 вой от страх

    7 1 Отговор
    А не ни ли бяха скъпи 5 - те милиарда за 4 месеца хвърлени от вожда Бибитко от прозореца на една ЖИПКА - право в джобчетата на "неговите" толупи? Затова виете - Слави Трифонов ви развали схемите за крадене и сега трябва да му дадем пълно мнозинство за да ви прати и при бай Ставри! Затова се тресете, нали?
  • 20 умират от

    8 1 Отговор
    умират от страх,че ще изчезнат завинаги.
  • 21 Чичо

    5 1 Отговор
    Ония 5 млрд заем за 6м, по-евтини ли бяха? Ни аз ни децата видяхме от тях нещо само ще връщаме
  • 22 Шуши

    2 0 Отговор
    Мухахайа служебни правителства до Нова Година, щото след предсрочните пак, кой сега е фигурант 😂🙈😂
  • 23 път към ставри

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "хъх":

    Осигури друг път - осигури на ГЕПП път към бай Ставри....само да не си забравят вазелина...С толкоз кюлчета и милиарди колко вазелин можеш да си купиш...
  • 24 pit

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "ДемократЪ":

    Точно!
  • 25 Светослав

    7 3 Отговор
    Гледам и чета, само пубери пишат тук. Мамо, той ме удари и аз повече няма да играя с него. Това звучи от всички без ГЕРБ! Вкарвате страната в голяма криза. Искате да управлявате, правете го! Къде са вашти симпатизанти да стачкуват, защото не правите правителство! Майките от системата ни издуха, да не са тръгнали нещо друго да Правят, тези които скачаха срещу полицията и ги замярваха с яйца сега да раздадат за Велик ден! Къде толкова акъл или Божков не отпуска яйца за баба и дядо!
  • 26 Обидите

    0 0 Отговор
    са най-малкия ви проблем...
  • 27 Чолаков ГЕРБ?? Защо не направихте

    7 2 Отговор
    Правителство?? Всички бягат от вас, вие сте потъващ кораб, Плъховете Бягат,!! На следващите избори ще бъдете 20-30 депотати, и това е края ви, Идва време за СЪД!!!
  • 28 Смехория

    3 1 Отговор
    Вече не се чуват какво говорят, "на България и трябва стабилно правителство", а предлагат Слави да направи правителство с 41 депутата. Колко стабилно щеше да бъде такова правителство?
  • 29 123

    3 0 Отговор
    Кражба кражба кражба мотото на гроб сега боли нема чекмеджета боклуци
  • 30 Разбирач

    1 0 Отговор
    Тили ми говориш да ни идва акълат или какво? Ей смешко ако те набарам на улицата ще те...абе сещай се.
  • 31 Наблюдател

    4 1 Отговор
    Цената на "Шоуто ГЕРБ" обаче трудно ще бъде задминато!
  • 32 огои жгие

    4 0 Отговор
    скъпи са само усвоените пари от мафия гроб
  • 33 шопен

    3 1 Отговор
    имало една страна в която живота си течал спокоен и скучен,бизнеса се позакрепил,народа се позамогнал,държавата се поуспокоила,НО някакви хора си измислиха разни думички-статукво.токсични,чекмеджета,колбаси,крадци,мародери,диктатор,диктаторски режим,и подреждайки ги по различен начин,създали хаос.от хаоса се възползвали други хора,които се включили в управлението за да извлекат облаги ,и полека се разбрало,кой работи за държавата,и кой иска да я плячкоса за пореден път
  • 34 Шах и мат

    2 3 Отговор
    Никога повече мутри във властта, НАРОДА ИСКА ПРОМЕНИ НЕЗАБАВНО И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ. Тиква, прасе, домуза, Стъки стъпки, всички трябва да влезнат за дълго на топло за ограбването на държавата и изземване на бизнеси на успели хора. ВИЕ СТЕ НА ХОД ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ.
  • 35 ахмет

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "хъх":

    Шиши го сюляха у Дубай кадировците, главатаря ви е наред. Бий сина да се сеща снаата се вика. Толупа е с разтройство, сериозно и тежко, буквално и ментално. Ха ха ха ха хааааа, оле!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Бай Коста

    2 1 Отговор
    а това шоу 11 години управление на Герб знаеш колко струва до сега тридесет милиарда външен дълг пацоранко айде чао че си имам работа
  • 38 войводата

    1 0 Отговор
    всички бандити ограбили държавата в затвораа до един вярваме ти генерале до един и кмететовете милионери и те в дранголника до един
  • 39 гешев

    1 0 Отговор
    Защо да е скъпо? Баце да извади малко пачки от шкафчето и готово.
  • 40 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Стигаа бе":

    ГЕРБ и Бойко - значи ХЛЯБ И РАБОТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...Всичко друго е "пунта мара"....Некадърниците се дразнят от Бойко, заради строежа на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове