Last news in Fakti

28 Април, 2021 14:21 5 240 42

Бабикян: Парламентарен абсурд

  • арман бабикян

Той заяви, че ДПС, БСП и ГЕРБ са отхвърлили програмата за работа на Народното събрание

Бабикян: Парламентарен абсурд - 1

Станахте свидетели на формален парламентарен абсурд. Това каза народният представител от "Изправи се! Мутри вън!" Арман Бабикян пред журналисти след като депутатите отхвърлиха програмата си за работа, съобщи Агенция "Фокус".

Той заяви, че ДПС, БСП и ГЕРБ са отхвърлили програмата за работа на Народното събрание. По думите му, ако това мнозинство гласува така юнашки, вероятно би могло да реализира третия мандат, стига президентът да се обърне към тях.

"Ето някои от тях не искат Комисия за "Росенец", други не искат Комисията за полицейското насилие. Всеки има своите мотиви, за да бъде против този дневен ред и станахте свидетели на този формален парламентарен абсурд. Може би има шанс за трети мандат. Това в рамките на шегата", каза още Бабикян.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Току-що явната коалиция на статуквото ГЕ

    55 27 Отговор
    Току-що явната коалиция на статуквото ГЕРБ/БСП/ДПС провали заседанието на Народното събрание, парламента се изобличава отново и отново.
  • 2 Последния Софиянец

    54 21 Отговор
    Президентът не трябва да дава мандата на БСП защото ще направят тройна коалиция с ГЕРБ и ДПС.

    Коментиран от #9, #17, #30

  • 3 вили цанков

    31 43 Отговор
    Искам Бабикян да е новия премиер !
    Страшно еродирана личност - евала!!!
    Поклон!

    Коментиран от #20, #27

  • 4 kiro

    37 29 Отговор
    този екземпляр какъв политик може да бъде?

    Коментиран от #10, #12

  • 5 ДА ПЛЕСНАТ С

    33 17 Отговор
    РЪЩЕ И СЕ ПРЕГЪРНАТ.КОРНЕЛИЯ И БОКО.КУМЪТ ДОГАН ЩЕ Е ЩАСТЛИВ ОТЗАД
  • 6 Някой май забравят, че преди Костов да д

    30 9 Отговор
    Някой май забравят, че преди Костов да дойде на власт държавата ни беше обявила фалит, а спестяванията ни бяха обезценени и прехвърлени в ръцете на сегашните банкери .Докато не се осъзнае този български избирател и не се смени манталитета на народа няма управия !!!
  • 7 Българка

    37 20 Отговор
    Прав е Бабикян. В това НС няма мнозинство , което подкрепя промяната. Нека ние избирателите си направим изводите и ако искаме да излезем от бойковото блато, да гласуваме с разум

    Коментиран от #16

  • 8 Независим

    16 19 Отговор
    Армене това въобще не е шега и ти го знаеш много добре. На практика БСП и ДПС поддържат правителство на ГЕРБ! Така , че това сие истина!. Жалко за ентусиазма на улицата. Отиваме към ново правителство на ГЕРБ и нови протести!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Разбирач

    10 14 Отговор

    До коментар #4 от "kiro":

    Че от ГРОБ кой става за политик?
  • 11 Нормално

    14 9 Отговор
    От едно котило са и в едно гърне пърдят ! А и шубето е голям страх !
  • 12 Факт

    11 9 Отговор

    До коментар #4 от "kiro":

    Прав си няма джипка за да бибитка!🚙
  • 13 раз

    10 4 Отговор
    СБабичкян: Парламентарен абсурд е в залата да е студ! Бррррр,отивам си,днес не ми се джафка.
  • 14 Поп Кръстю

    19 9 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    ДПС, БСП и ГЕРБ са отхвърлили програмата за работа на Народното събрание. ДПС, БСП и ГЕРБ не са отхвърлили програмата на народното събрание, на поръчковите закони на ИТН и ДеБъ за оневиняване на мафиотите зад граница и промяната в изборния закон.
  • 15 Нов

    13 12 Отговор
    Ако БСП ПОЛУЧИ МАНДАТ курешката ЩЕ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО С ГРОБ. ТОВА Е ДОГОВОРЕНО ОЩЕ МАРТ. РАДЕВ И ПРЕЧИ МНОГО И ДАНО НЕ ИМ ДАВА МАНДАТА, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ... МАЗАЛО.
  • 16 Българка

    22 11 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Не е прав Бибиткян, по някога пиша глупости. Лаком, долен,политически преметач, това е Бибиткян.

    Коментиран от #18

  • 17 психо война

    10 8 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    ако Президента реши да е последователен,би трябвало да даде мандата на бсп и да им гледаме сеира,НО в рамките на няколкото дена,тия трите партии на статуквото,съм сигурен,че ще направят още глупави постъпки и няма да се връчи изобщо третия мандат! следва служебен кабинет!

    Коментиран от #21

  • 18 Българка

    10 9 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Гробарите сте майстори в краденето, но пък се дъните с лъжите си. Нали не смяташ, че някой ще повярва, че твоя пост е написан от моята ръка?
  • 19 ZDF

    16 7 Отговор
    Корнелия Нинова
    2 ч ·
    Днес не подкрепихме програмата на Народното събрание. Втурнали се едните да си уреждат квота в ЦИК, другите секции в Турция, третите се чудят как да замаскират отказа от мажоритарно гласуване, за което ги избраха хората. Всеки си хванал неговия интерес и чакат БСП да им бъде смокинов лист. А нашите закони за пенсии, майчинство, детски стоят по чекмеджетата непипани. Не ги интересува, че хиляди бедни нямат работа и пари, че стотици семейни фирми фалират, че Борисов си прави каквото си иска. Никой не чува разума,че бюджета трябва да се актуализира и да се осигурят пари за хората. БСП няма да е параван и за лична употреба на никого.

    Коментиран от #23

  • 20 Бай той

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "вили цанков":

    Публикувано във факти.бг: Страшно еродирана личност.
    Моля, уточнете-ероЗирана или ерУдирана.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 К Георгиев

    14 5 Отговор
    Точно Вие не искахте подкрепа от тези партии. Сега излиза че ,сте правили цирк. Има една стара поговорка; Щом не можеш да целуваш ръка ,целуваш зад...ник;. Не искате да приемете предложенията от другите т.е. БСП за промени в изборния закон, а се надявате на тяхната подкрепа. С подобно поведение ще се върне Б.Б. на власт на бял кон и тогава майка ни жална.
  • 23 АААААААААААААААаа

    6 3 Отговор

    До коментар #19 от "ZDF":

    няКОЙ интересува ли го! КОЙ какво предлага и да си направи извода!
  • 24 перничанин

    23 2 Отговор
    Промяната на ИК е задължителна, но не и в този вид, предлаган от ИТН и ИМВ. Задължително, фактора УСЕДНАЛОСТ. Не може хара обърнали гръб на България да определят съдбата и. Тези които сме избрали да останем, ще се трепем ли, ще се обичаме ли, ние плащаме данъци, ние казваме кой и как да управлява. Машинен вот ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, за да няма контролиран вот и неграмотните , които не могат да се справят, сори невалиден глас. Един милион изселници в Турция ще казват кой да е министър, лу ди ли сте. Да има хора живеещи в Германия, сори ти плащаш данъци на Ханс, какво искаш от България. Хем така, хем иначе, върни се тука , бачкай и ще казваш, кой да управлява, малко са ти парите тука, отивай в Германия, но нямаш глас това е .

    Коментиран от #26, #28, #29, #32

  • 25 Нормален

    14 2 Отговор
    Ян бибиКян и той иска промяна. Тошко и той? Не разбрах за каква промяна иде реч? Никой не формулира понятието. Единственото, за което се сещам е промяната да махнем едните, че да дойдат другите, които са съвсем същите, че и по-лоши от предните.
  • 26 До перничанин

    10 2 Отговор

    До коментар #24 от "перничанин":

    Браво. Дано повече те разберат.
  • 27 Не е "еродирана"

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "вили цанков":

    личност,както грешно си го написал,неграмотнико,а е ерозирала личност. И мястото му не е там. Да ходи да си съчинява лъжливите новини другаде.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Чичо

    3 4 Отговор

    До коментар #24 от "перничанин":

    А като купи апартамент в България? А като праща ка роднините? А лилавчовците данъци плащат ли или вземат от държавата само?

    Коментиран от #37

  • 30 Широколистнанискостебленагладкомозъчна🎃

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    ДПС да съставят кабинет с министър председател на България Карадая.
  • 31 Стадиона скандираше ...

    3 2 Отговор
    Бойко Борисов ....тра ла ла,тра ла ла !
    Това е явен вот ! Кви машини,кви пощи ?!
  • 32 Истината

    2 4 Отговор

    До коментар #24 от "перничанин":

    "Перничанин" плащам и още как. Плащам данък за недвижимост, плащам за тръби на парно но не ги ползвам, плащам смет без да съм ползвала услугите на общината, плащам етажна собственост и още и още! Тези пари отиват в бюджета и от тях ти плащат заплатата! А като мен са почти ДВА МИЛИОНА българи! Така, че имам права и още как!
  • 33 Що бе бебо

    2 0 Отговор
    Що да не стане правителство. Това не е за шеги. СТАТУКВОТО е на светлинни години пред тебе бебчо. Ти още акаш е памперси
  • 34 БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ

    0 1 Отговор
    Мутрите от ГРОБ и патериците им от ВМРО, които не влязоха в Парламента, готвят ГРАЖДАНСКА ВОЙНА.
    Бъдете бдителни и не се поддавайте на провокациите им.
  • 35 Иво

    3 2 Отговор
    Лойко готви шпицкоманди очакват се провокации!
    Предводител е стъки спонсориран от чекмеджетата.
  • 36 някой

    6 0 Отговор
    Ами я си вижте първо абсурдите които предлагате, и след това се чудете на парламентарния абсурд. За една седмица сте внесли 300/ триста/ законопроекта и изменения на закони.Как и кога смятахте да ги решите? Някога,ама не сега.
  • 37 перничанин

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "Чичо":

    Като купи апартамент и плаща и знае кога са изборите ще си стои 1 година тука. Ти какво искаш Мюмюн да ти е министър председател. Щом това искаш, ходи в Турция.
  • 38 Българин БГ

    3 0 Отговор
    Бабикян,не се намесвай във вътрешните работи на България!Ще те екстрадираме в Армения и то с бой!Престани да се занимаваш с нас!
  • 39 неКомунист

    3 0 Отговор
    Днес бяхме свидетели на формален парламентарен абсурд, а в близките дни ще сме свидетели на реален парламентарен абсурд - невъзможността или нежеланието на този парламент-цирк да излъчи жиснеспособно правителство! Кое е по-страшно?
  • 40 бабикбабин

    3 1 Отговор
    Абсурда си ти...Ако не те е срам, иди при Сашо Диков да си излееш "великите измишльотини", с които пак ще ни оправяш. Той ще ти даде време и го помоли да не ти задава несъгласувани въпроси, за да не объркаме нещо. Ама ти си "печен", знаеш си.
  • 41 нищо ново

    5 0 Отговор
    от 32 години се използува думата ПРОМЯНА и нито казват, нито си помислят да кажат, за какво всъщност става въпрос, какво е съдържанието, оставят стадото да си мисли, това, което си иска. Има и други "загадъчни" думички, например: пазарна икономика (капитализъм, тук див), синя идея (синя мъгла,син балон- може би), преструктуриране(в икономиката-фалиране или приватизиране/присвояване; във фирми и институции- махаме тия, слагаме нашите и т.н.), евроатлантически ценности( загадка...?, а може би- лицемерие, лъжи, изнудване, насилие,...и джендъризъм разбира се...). Стига толкова, че ще станат много. Да му мисли народа, какво точно иска...и ще му се даде.
  • 42 ЧОБАН

    0 1 Отговор
    Абе приятелчета колко процента имате вие от ИТН,ДБ и трите кифли . АМИ ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА НАРОДА БЕ И КАТО ПАК ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ ЛИГАВИТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИТЕ ЗОЛУМИТЕ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове