Last news in Fakti

10 Май, 2021 15:11 6 289 46

И НАП започва проверка на данните, изнесени от Светослав Илчовски и Иван Ангелов

  • светослав илчовски-
  • иван ангелов

В зависимост от резултатите от проверките е възможно да се стигне до ревизия, посочват от Агенцията

И НАП започва проверка на данните, изнесени от Светослав Илчовски и Иван Ангелов - 1
Снимка: БГНЕС

Националната агенция за приходите проверява оповестените данни по време на заседанията на парламентарната комисия за ревизии, съобщиха за БНР от ведомството.

В зависимост от резултатите от проверките е възможно да се стигне до ревизия, подчертават още от приходната агенция.

Вчера стана ясно, че и прокуратурата проверява казаното пред депутатите от бизнесмените Иван Ангелов и Светослав Илчовски.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айдее

    70 5 Отговор
    Герберасти идва видов ден!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Да бе

    87 4 Отговор
    Чак сега? А срещу Хиполенд можахте за един ден да ударите с бухалката!
  • 4 Последния Софиянец

    71 6 Отговор
    Един приятел собственик на верига магазини наскоро го тормозиха много НАП.И си признаха гадовете че са пратени отгоре защото човекът много се бил разраснал.А на мен ги пращаха три пъти във всички мои заведения през септември защото участвах в Протеста.

    Коментиран от #13, #31, #34, #37

  • 5 Майна

    61 3 Отговор
    ТИЯ ИНСТИТУЦИИ СА ИЗЦЯЛО ГЕРБАДЖИЙСКИ, БУХАЛКИТЕ ИМ....КАКВИ ПРОВЕРКИ ОЧАКВАТЕ ОТ ТЯХ...ЩЕ ПОДПРАВЯТ ВСИЧКО...НЕ СТАВА ТАКА, БЕ...

    Коментиран от #46

  • 6 Да изметем ГЕРБ

    56 4 Отговор
    Със служебното правителството ще изчезнат послушковците на Борисов в министерствата, но трябва ГЕРБ да не управляват, че да има трайна промяна.

    Коментиран от #20

  • 7 Боко тъпото

    43 3 Отговор
    Ангелов какъв е тия троянски кон дето ми довлече дома ?!? Свършен си Ангелов!!!

    Коментиран от #10

  • 8 А кой ще проверява НАП

    37 1 Отговор
    ''В зависимост от резултатите от проверките е възможно да се стигне до ревизия, подчертават още от приходната агенция.'' Възможно е, ама надали.
  • 9 САКАМ ДАННИ

    15 6 Отговор
    ААА КО СТАНА С КАРОЛЕВ ДЕКА СРЕЩНАЛ МЕЧКАТА ГЕРБ В ПИРИН???? ДА НЕ Е ПУКЯСЪЛ???
  • 10 Дельо Хайдутин

    27 2 Отговор

    До коментар #7 от "Боко тъпото":

    Защо им трябваше да връщат Ангелов 🐔 от Турция!?
  • 11 проверка

    36 2 Отговор
    Проверката на НАП ще бъде като тази на Цв.Цв. - нулев резултат и пълно замитане на следите. И да не забравяме, че от проверката на Цв.Цв. се разви устремната кариера на Милена Кръстанова и компания. Сега сигурно ще "оглави" НАП, а може и като покровителя си Бойко Атанасов да стане зам.министър на финансите. Горанов има много "подготвени" хора в НАП.
  • 12 Боко

    33 1 Отговор
    Ангелов виж какво си ми донесъл само това ли ти се откъсна от сърцето, пиле ?
  • 13 Е, и ?

    9 4 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Как беше? Тръгнаха ли си сити и доволни?
  • 14 Жалко за човечеца

    2 5 Отговор
    Наивно повярва
  • 15 XXL

    25 1 Отговор
    А ревизия на шкафчетата кога?Сумата платена за "обслужването " на Винету -5000 лв,с касова бележка ли е или на фактура за приспадане на ДДС-то?
  • 16 мая манолова

    18 2 Отговор
    Нужна си в парламента! Има още желаещи да се явят пред комисията!
  • 17 dfu

    27 1 Отговор
    Гледам го Англеов с тия развалени зъби на пенсионер и се чудя дали наистина е милионер или нечия кукла.
  • 18 Градус

    27 1 Отговор
    Кое ли е момичето легнало с тиквата и знаело ли е че отива при този сумист, кой знае буци какво е направил за да го снима за отмъщение.
  • 19 bandita

    7 32 Отговор
    затвор за измамника илчофски - изключително вреден и естествено точно преди изборите със жалките компромати стил костинброд. бойко трябва да обяви военно положение и да вкара всичките тези вмирисани протестъри в зандана

    Коментиран от #21, #23

  • 20 оттам

    23 2 Отговор

    До коментар #6 от "Да изметем ГЕРБ":

    идва страхът на Борисов. От служебното правителство, което може да повтори мандата си в случай, че пак не се сформира правителство!
  • 21 mafiota

    3 18 Отговор

    До коментар #19 от "bandita":

    точно така колега и ще може и ние като едно време да си обикаляме с джипките, колкото до нашия генерал най-удачно би било да стане президент и да направи България президентска република!!!

    Коментиран от #25

  • 22 Дългият

    1 7 Отговор
    много мераклий да гледат нецензурни гейклипчета
  • 23 1212

    12 2 Отговор

    До коментар #19 от "bandita":

    Гербер с прякор bandita... то е ясно, ти колко успя да откраднеш bandit
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Вашият

    15 2 Отговор

    До коментар #21 от "mafiota":

    Генерал го чакат черни патки в пандиза!
  • 26 миш

    14 3 Отговор
    Представете си примерно тоя от Градус при Бай Тошо,кво ,ще работи?Ще ,иде у Монако,ама лани,най-много да пасе крави до селото.А,тия демократите и гербаджии,кви ли да са тогава,дали ,ще им знае устата?

    Коментиран от #41

  • 27 Извод

    17 2 Отговор
    Просто не купувайте продукцията на Градус. Птичето месо мирише на курешки, а другите продукти са с много ниско качество. Проверете и ще се убедите. Собствениците са Лука и Иван Ангелови са необразовани роми от Панагюрище.
  • 28 Behemoth

    12 2 Отговор
    Цялата администрация да се прочисти и да заминават да правят фафли,найлонови торбички магистрали да ги ее.ба и боклуците...
  • 29 Става страшно

    10 2 Отговор
    Бившия служител на ДАНС Росен Миленов
    който бе публикувал в публичното пространство записите с Мишо бирата в петък се срещна с вътрешния министър от Герб Младен Маринов..Срещатз бе интересна...

    Коментиран от #32, #35

  • 30 гражданин

    11 2 Отговор
    НАП са ГЕРБерасти слуги, но поне да започнат ,а ние гражданите ще им оказваме граждански контрол(съобразно законите).Сетне може като им сменят началниците наистина да се провери всичко както трябва!
    Добре е, че ГЕРБ залязват и лятото ще акустират едвам-едвам до 2рото место,а пък техните патрЕотични патерици ВМРО и Далавери,Магарешки и Москов само по телевизията ще "заседават" не прескачайки бариерата!
    Новите партии идват с истинската сила на българския Суверен !
  • 31 нНЯКОЙ СИ

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    ША ТИ ПРАЩАТ Я, КАТ РАБОТИТЕ НА ДВА КАСОВИ АПАРАТА! Я КАЖИ НА ЗА РАБОТНИЦИТЕ СИ НА КОЛКО ЧАСОВИ ДОГОВОРИ СИ ГИ НАЗНАЧИЛ, И ДАЛИ НЕ СА НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА.
  • 32 ужАсен

    8 2 Отговор

    До коментар #29 от "Става страшно":

    Видяхте ли как бившия вътрешен министър Маринов, бившата охрана на ВИСаджията Мето Илиенски и сега депутат от ГЕРБ си криви устните когато Миленов му каза че ще лежи в затвора заедно с Борисов и Гешев и Пeeвcки ще им прави компания. Накрая жена от протестиращите му казва " иска да се биете " а Миленов й отговаря "Нали ще му откъcна глaвaта"...За радост факти често сте предоставяли преди гледната точка на Миленов във вашето студио
  • 33 стоян георгиев

    1 5 Отговор
    така и не разбрах ,какво каза толкова тоя илчовски дето сега щели да го проверяват?каза че цоло вутов дал кюлче злато на борисов ама ни е видял ни е бил там пр даването,после обясни че пилето взем к..ва на борисов за 5 бона,което пилето отрече плеимеитката също,после каза че миньо бил изнасилван ,миньо също отрече,накрая обвини бившия си ортак пилето че му е купувал евтино царевицата,което също не е престъпление.та кво ще се разследва хич не е ясно.иначе цирка дето направи не беше хич лош!
  • 34 Уса

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Тези ми прецакаха бизнеса преди 10 години,защото видяха заплаха за техните бизнеси с боклучиви храни
  • 35 Стойко

    9 2 Отговор

    До коментар #29 от "Става страшно":

    Като гледам колко мирни са станали вече полицайчетата и как уплашено гледат ...Няма и помен от агресивността им при ГЕРБ когато пребиваха мирните граждани..Станаха по ниски от тревата откакто Манолова и Хаджигенов внесоха в парламента са се разгледа полицейското насилие по време на протестите и да се установи самоличността на полицаите участвали в него
  • 36 ПСР

    6 1 Отговор
    НАП ще установи пълна данъчна белота и невиновност.Всичко е осчетоводено и налозите са платени.Особено пък онзи внос,за който бившият Премиер,бил помогнал.НАП няма правомощия да следи,какво се случва,докато се играе бридж белот нЕкъде.На градусите им били вдигнати градусите на фондовата борса...може.Пенсионните фондове,от тези най-яките,им изкупили сериозен пакет акции.И както "Градус-1"били на печалба 1мнл.,следващата година им скочила на 23 милиона....И с останалите дъщерни градуси,се случило същото.Помощ от бившия Премиер?Оди пеша бе,пък го доказвай,а и не е работа на НАП.На една конкурентна фирма,БАБХ им избила едни 174 хиляди кокошки,че имали салмонела.И вече не била конкурентна.Нищо общо с НАП,също.Терца майорна,извадил Иван.
    На едни други аджамии,им заклали десетки хиляди прасета,че имали били чума.Може.Защото,пък близки на градусите,чакали с десетки хиляди килограма бразилско свинско,вече на самата ни граница....купено и докарано за без пари.И много други нещица,които са главно за прокурорите.Ама кои прокурори?!
  • 37 Последния Софиянец

    2 8 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Почна се ! Връщаме се в 90-те и мутренските времена! Само генерал Бойко Борисов ще ни спаси!
  • 38 мисирка

    0 0 Отговор
    Я виж Ти!?!
  • 39 Уса

    2 1 Отговор
    Изчаквам да видя,че наистина полиция, съд и прокуратура работят и завеждам дело или ставам свидетел по други дела за пране на ддс от техните малки партиики либерали и др.Всичкото е перач и крадец
  • 40 безпартиен

    2 0 Отговор
    Ако е този НАП дето проверяваше Цв.Цв.-не!Благодаря!Така и не можаха да установят как със заплата от бюджета могат да се придобият няколко скъпи апартамента,да се изучат деца и внуци в престижни ПЛАТЕНИ западни университети,да се поддържа висок стандарт на живот!А за проверка има толкова много лица все на държавна хранилка,но милионери по стандарт на живот!
  • 41 Оня

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "миш":

    Тия същите при Бай Тошо щяха да са партийни секретари ! Факт !
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Биби Кинг

    0 0 Отговор
    Бацо го нема и хранениците зеа да си вадат очите един на друг! Ма квото таково, два месеци че требе да траиат! После че видиме, кво покаже долапа тва че е!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    Не могат да подправят всичко,остават следите в борсата!Такова увеличение на капитал би трябвало да е разследвано,ноо чак сега ще го разследват!Като гледам ...физиономиите,и виждам как големите Частни предприемачи са поставяни така,както борисов от една сила,да прибират парите на европа!Тази мафия се създаде от Дявола при царското управление и се разви при толупа!това е Големия бизнес в бг,респективно капиталовия пазар!Сега ме разбирате,когато казвам,че нямащите право на онаследяване са едни прошляци,като тези дет им прехвърлят фалирали фирми с Благословията на власта!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове