Last news in Fakti

12 Май, 2021 13:07 2 148 27

Янаки Стоилов: Правителството има амбиция да покаже почтеност, прозрачност и професионализъм

  • янаки стоилов-
  • служебен кабинет-
  • служебно правителство

Служебният министър на правосъдието заяви, че претенцията за справедливост на обществото трябва да бъде задоволена

Янаки Стоилов: Правителството има амбиция да покаже почтеност, прозрачност и професионализъм - 1
Снимка: БГНЕС

Това министерство се свързва със справедливост, а това само по себе си е една твърде голяма претенция, която дано да бъде задоволена като основателно очакване на българските граждани, заяви служебният правосъден министър Янаки Стоилов който коментира кабинета, поемащ страната до предсрочните избори през юли.

"Това правителство има амбицията да покаже почтеност, прозрачност и професионализъм", каза Стоилов на излизане от Министерския съвет след положената клетва.

По думите му това включва да се отчете напълно обективно реалното състояние без предубеденост, без тенденциозност и с необходимата задълбоченост.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Решетников

    12 28 Отговор
    Бе я ходи се грамни почтеност и прозрачност от кумунисти няма такова животно

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 2 Васил

    21 10 Отговор
    Браво г-н Стоилов , имаме вяра във вас и президентът , ако може изкарайтенякоя гербава гадорийка , някой злодей закопчейте , ей така да надъхате още народа за 11 юли.
  • 3 коко

    19 6 Отговор

    До коментар #1 от "Решетников":

    Само като ти видя граматиката и разбирам, че само Винету си чел. Двата тома.

    Коментиран от #6

  • 4 ПРАВ СТЕ

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Решетников":

    КОЛЕГА , ЗАТОВА НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ , ТО БИВА БИВА АМА БКП - 2 НАПРАВО НИ ОГРАБИ ЕВРОПЕЙСКОТО БЪДЕЩЕ! МНОГО СТЕ ПРАВ ,БРАВО!
  • 5 Еи Трол

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от "Решетников":

    Че то по голям комунист,лъжец и крадец от вожда ти Б.Б няма бе.

    Коментиран от #10

  • 6 хензел 5

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "коко":

    Много му давате колега , цели два тома!!!! До Ран Босилек е стигнал , максимум според мен , дано греша.

    Коментиран от #12

  • 7 Лилов

    12 9 Отговор
    Браво на Янаки, мъжко момче е той!

    Коментиран от #17, #18

  • 8 Българка

    14 7 Отговор
    В българия няма правосъдие, но има министър и министерство на правосъдието. Янаки Стоилов може да започне с придвижване на делото за грабежите на Иван Ангелов- Пилетои доколкото закона му позволява да поиска проверка защо е спряно от прокуратурата делото за грабеж 10 милиона ДДС от фиктивен износ на " Градус"

    Коментиран от #16

  • 9 БРЕЙ

    11 10 Отговор
    Тоя наостина е професионалист.30 години депутат.Мани ами и най-после се изказа.Браво Янаки! Дано стигнеш 60 години дремещ на столче в парламента,както и до сега.Паразит

    Коментиран от #23

  • 10 НАТО ВЕЦ

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Еи Трол":

    Даже партийния "билет" не си даде. Истински партиец.
  • 11 Гооолям си

    6 5 Отговор
    Янаки.Настоявай за наказание на Борисов.Народа това чака и ако се отърве Борисов всички ще ви заплюем
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Путин

    10 7 Отговор
    До къде стигнахме,комунисти да ни управляват след 30 години демокрация.Става дума за Радев и компания-ще ви изчегъртаме резиденти нагли-малоумни измекяри.

    Коментиран от #21, #22

  • 14 мунчо

    1 2 Отговор
    Янаки, на Кого ще го показваш Това?!? Значи /ПО ТВОЯ ИЗКАЗ/ Приматите ще си останан неразследвани! /без ?/.
  • 15 демократ

    5 0 Отговор
    Янаки, търси "компетентността и почтеността" при Нищожеството от Долни Дъбник - владко Тъпото и чичо му "великия бюджетар" киро вратаря от Пернишко!
  • 16 Същия

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    България с малка буква, а българка с голяма... Това едно изречение ли е дето си написала? Уфсъ
  • 17 Стойтагледай

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Лилов":

    За обективния наблюдател е абсолютно ясно, че с това си действие президентът всъщност забива нож в гърба на БСП и лидера Корнелия Нинова, тъй като за предстоящото фиаско на служебния кабинет отново негативите ще паднат върху БСП, а пък президентът ще може да се измъкне от създадената от него ситуация с думите „Аз дадох шанс на онези, които ме избраха“.

    Реално обаче, едно подобно твърдение би било крайно лицемерно и напълно невярно. Вкарвайки хора от вътрешната опозиция на БСП в служебното правителство, Радев напълно осъзнато доубива и увеличава разделението в Социалистическата партия точно преди новите парламентарни избори.
    Едва ли някой има съмнение, че през следващите два месеца ние ще станем свидетели на куп скандали, интриги и провали на поредния служебен кабинет на Радев, а в крайна сметка като основен виновник за неговия провал ще бъде посочена именно Столетницата.

    Време е за проглеждане. Радев не е и никога не е бил президент на БСП. Радев е един неопитен в политиката мъж, който се бори за власт и всячески бленува за втори мандат. И това не е гледната точка, от която идват атаките към Радев от страна на ГЕРБ. Там „играта“ е друга и в някакъв смисъл дори логична. На фона на Борисов и ГЕРБ Радев би могъл да изглежда като морален и загрижен за всички български граждани политик. От гледна точка на БСП, обаче, неспиращите предателства и интриги на Румен Радев към социалистическата партия го карат да изглежда единствено като поредния властолюбив пр
  • 18 Видно е че

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "Лилов":

    пред БСП стои огромно предизвикателство, а то е да успее да постави точните и ясни граници между себе си и действията на президента Румен Радев и да убеди своя електорат, че Радев е мимикрия, но не и истина. Време е симпатизантите на БСП да излязат от паралелната реалност на това какво искат и на това какво действително имат. Именно от това действие ще зависят и резултатите на предстоящите парламентарни избори, и резултатите от последващите президентски избори, и бъдещето на БСП като партия, и нормалното развитие на България като суверенна държава.
  • 19 NeXu s

    4 3 Отговор
    Комунисти и почтеност? Това са взаимноизключващи се понятия.
  • 20 Шаран БГ

    3 1 Отговор
    Това служебно правитилство ще ли може да преустанови варварската сеч на българската гора ??
    Всекидневно се товарят огромни лесовози - около 60 кубикови и заминават в неизвестна за мен посока. Ни Горски стопанства, ни горски, ни лесничеи, ни полиция - никой не може да спре тая идиощина!! Тя продължава години наред, в делник и в празник, всекидневно вече години наред!! Аман бе, спрете се От хората нямате страх и срам - от Господа се бойте !! Това е нечувана гавра с целия български народ !! Д О К О Г А ???
  • 21 Запознат

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Путин":

    Още след встъпването си като държавен глава, Румен Радев започна да дава сигнали, че търси постепенна, но крайна еманципация от хората и партията, които го поставиха на една от най-високите длъжности в държавата. С времето, а и особено през последната една година, този факт стана видим за почти всички наблюдатели, с изключение единствено на твърдите привърженици на БСП. Те и до днес убедено вярват, че Радев е техният президент, че той е ляв човек и русофил, че той е страстно загрижен за бъдещето и просперитета на левите хора в България.
  • 22 Видно е че

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Путин":

    в политиката Румен Радев разпознава като „свои хора“ аморфната маса от избиратели, подвизаващи се днес под името „Има такъв народ“. Нещо повече – според хора от близкия кръг на президента, Радев не крие тази своя симпатия, а дори разказвал, че на последните парламентарни избори не бил гласувал за БСП, а за партията на Слави Трифонов.
  • 23 Гавра

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "БРЕЙ":

    с опита за вкарване в бъдещото служебно правителство на лица от вътрешната опозиция на БСП, всъщност Радев се опитва да забие последния пирон в ковчега на разядената от интриги и скандали социалистическа партия. Интриги и скандали, зад които прозира дългият пръст на държавния глава.
  • 24 Лустрация

    5 0 Отговор
    За комунисти като Стоилов и всички от тази предателска партия.Съд и затвор.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Бай Бошо

    0 0 Отговор
    Този дърт московски комсомолец нищо няма да направи и герберчетата ще си харчат паричките спокойно
  • 27 някой

    0 0 Отговор
    Какво ревете бе?
    Не се ли уядохте?
    Питам всички: и от дясно и от ляво!
    И фашисти и комунисти, демократи и социалисти!
    През почивните дни задръствате КПП- та с лимузините си!
    Босовете пък това Дубай, Малдивите, Карибите за нищо ги нямате!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове