Last news in Fakti

13 Май, 2021 10:18 2 595 21

Коалиционното правителство да изглежда като служебния кабинет и край на една епоха

  • служебен кабинет-
  • росен карадимов-
  • юлий павлов

Президентът ясно формулира целите на това правителство

Коалиционното правителство да изглежда като служебния кабинет и край на една епоха - 1

Президентът ясно формулира целите на това правителство. Трябва да видим едно връщане на доверието в институциите. Естествено, основната задача на този кабинет е да проведе едни честни избори. Това заяви пред Bulgaria on air политологът Росен Карадимов.

"Най-тежката задача пред това правителство е преодоляването на здравната и икономическа криза. Това правителство е съставено от хора в ляво, дясно и център, а ако то проработи - така може да изглежда и коалиционно правителство", каза още той.

"В служебния кабинет имаме експерти, които са от различните политически спектри", смята също социологът Юлий Павлов.

"Партиите на протеста нямаха мнозинство, но партиите на промяната имаха 135 гласа – Слави Трифонов се оказа, докато всички други бяха готови на подкрепа", допълни социологът.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    14 11 Отговор
    Тези престъпници, финансирани от олигархията ще ми говорят за честни изббори - СРАМ!

    Коментиран от #14, #16

  • 2 Чудесен

    29 6 Отговор
    и балансиран избор на Президента ! Като хора от друг свят , в сравнение с това , на което до сега ние , българите , бяхме свидетели и потърпевши ! Респект и успех в новото начало !

    Коментиран от #7, #15, #18

  • 3 Да разнищем

    16 4 Отговор
    Шкафа

    Коментиран от #17

  • 4 Е ЗА ТОВА

    18 7 Отговор
    ВИ ГОВОРИХ. ЛЯВО ДЯСНО ЦЕНТЪР.
    ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ ПРЕДИ
    МЕСЕЦ. НО И СЛУЖЕБНОТО Е
    МНОГО ДОБРО. ЖАЛКО, ЧЕ ЩЕ
    ПРОСЪЩЕСТВУВА САМО ДВА
    МЕСЕЦА. РАДЕВ Е МЪДЪР.

    Коментиран от #19

  • 5 Тъпу тролче

    13 5 Отговор
    Питайте нашите герберисти да ви обяснят, че всички са комунисти! Според тях, който не е гербер е комунист!
  • 6 Бойко Разбойко

    7 1 Отговор
    Рибата се вмирисва откъм главата.
  • 7 Радев

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Чудесен":

    Урааа!:)
  • 8 ИЕЖ452Щ54

    4 9 Отговор
    На Росен Сульов Пульов не му е ясно,или така му се иска,да направим от партиите тюрлюгювеч,под ръководството на ДС и БКП! Той ,завалията,не може да разбере,че между орел,рак и щука,не може да има обединение! А неговото и на БСП желание,да ръководят каращисването между лявото и дясното,е отколешна мечта на ДС агентите им,за да представят това,като свой катарзис за 60 годишните им престъпления! За щастие,това не зависи от желанията им,а от волята на народа,ДА НЕ ЗАБРАВЯ НЕОСЪДЕНОТО ИМ МИНАЛО...
  • 9 Българин

    5 16 Отговор
    Защо не кажете за големия гаф на хвърчилото,Велислав Величков Минеков за служебен министър на културата?!Тоя от отровното трио,които издигахте бесилки,носехте ковчези,осквернявахте националните символи на България,замеряйки герба на България и културните ни паметници с боя,яйца ,домати и какво ли още не.Ние Българите се срамуваме от вас и сте за съд и оттам за затвора!И сега тоя осквернител на културните ни паметници-културен министър.Това може би е отплатата на малкото юмруче към нарушителите на българските закони."БРАВО" резиденте!

    Коментиран от #10, #12

  • 10 Някой

    6 6 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    Както навремето е казал Радой Ралин: „Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра.“ И тъй като стана дума за култура, ето го и него!
  • 11 sagittarius

    12 2 Отговор
    Много е хубаво коалиционното правителство да изглежда като служебния кабинет, но не е за вярване като се има предвид какъв антагонизъм цари в парламента. За да се състави такова правителство, народните избраници трябва да са толкова образовани, умни и начетени като хората в служебния кабинет - нещо, което е невъзможно да се случи като ти гледам и слушам как грачат по време на заседанията. Хич не ми се вярва, че и след изборите през юли ще се състави правителство.
  • 12 къде

    12 1 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    скрихте оня с черната униформа, който директно ни заплашваше с чували с трупове и ковчези. В случая на Минеков не си разбрал символа. А и да си го разбрал как ще го признаеш, троле!

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Добър ход

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    на американската амбасада, от сега започват да подготвят Радев за втори мандат!
    Плювните срещу него целят да запазят реномето на президента пред русофилите!
    За мен малко наивно , но и де.илите България са към 80%!
    Ще сработи!
    Боже, колко мъка има по земята (разбирай прос то тия)!
  • 15 Иван

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "Чудесен":

    Оффцете от ста дото на пастира Радев не разсъждават, те само блеят колко велик е той.
  • 16 Колкото

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    и да се обяснява на празно главите фенове на натовския генерал РР, че той защитава американските интереси, защото само с тяхна помощ ще има втори мандат, те продължават да козируват на измамника.
    Ако не са русофили, е нормално, но ако са русофили и вярват на льотчик Радев, значи са ид.оти.
    И да повторя, че в съобщението на сайта на президентството умишлено е скрита информацията от декларацията на форума на НАТО, която Радев е подкрепил, че НАТО осъжда руските саботажи в Чехия и България.
    За да не разберат избирателите му чии интереси защитава.
  • 17 Иван

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Да разнищем":

    Само в едно не могат да бъдат обвинени Българските правителства -
    че са про-български!!!
  • 18 Очевидно

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Чудесен":

    Американците взеха властта. При Борисов – платноходки и газопровод, при Радев – есминци на ВМС на САЩ в Черно море и „тюлени“ край Варна.

    Генералското правителство на президента Румен Радев не е знак за диктатура и хунта, а военен кабинет по време на военно учение на НАТО.
  • 19 ИЗРАЕЛСКИят

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Е ЗА ТОВА":

    президент Рубен Ривлин звънял разтревожен на БГ президент РАДЕВ пише ДИР бг от 12май.
    Интересно, КАКВО иска мошето от Радев? ЗАЩО точно от БГ президент, а НЕ от унгарския, румънския, полския или бразилския

    В този напечен за Израел/Палестина момент да не би да стартира операцията “ Моисей “ за преместване на големи компактни маси израелско население с военно транспортни самолети С4, Херкулес, Спартан в празните кооперация и апарт хотели край Варна и Бургас?

    Коментиран от #20

  • 20 КОЛКО

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "ИЗРАЕЛСКИят":

    СПАРТАНА ТРЕБЕ ЗА ДА СЕ ИЗНЕСАТ
    ПЪК И ИЗРАЕЛЦИТЕ НЕ СА ТОЛКОЗ
    СТРАХЛИВИ. И ТУК ВЕЧЕ НЕ ИДВАТ.
    ТУК Е ПО ОПАСНО ЗА ТЯХ. АТЕНТАТА
    САРАФОВО. ТУК ВЕЧЕ НИНОЙ НЕ ИДВА НИ БИЗНЕС НИТО ПОЧИВАЩ.
    БИБИТКО НИ ОБРЕЧЕ. ДОБРЕ, ЧЕ ОТ
    СОЦА ИМА ОЩЕ ТА СКЪРПВАМЕ ПОЛУЖЕНИЕТО.
  • 21 4INGIZ

    0 0 Отговор
    Аве еййй,малоум....ния,ти как мислиш Путин да допусне и то след МАЙДАНА УСА-рийска военна база под нося си??УСА-рийците ореваха орталъка когато рашъните туриха ракети в Куба??Тва помниш ли бе безмо...зъчния??
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове