Last news in Fakti

30 Май, 2021 10:21 11 232 80

Боряна Димитрова от "Алфа рисърч" е смутена от "новата бомба" на Бойко Рашков

  • боряна димитрова-
  • алфа рисърч-
  • бойко рашков-
  • бойко борисов

Според социолога сигналът на анонимен свидетел, заплашван от Бойко Борисов, че близките ще ядат месото му, трябва първо да бъде даден на прокурор и едва когато има доказателство, да се изведе

Боряна Димитрова от "Алфа рисърч" е смутена от "новата бомба" на Бойко Рашков - 1
Кадър: БНТ

Служебното правителство стартира с високи очаквания след тази силна поляризация, след конфронтацията да покаже какво може да се направи макар и в един макар и ограничен период - грубо около 30 на 100 са неговите безапелационни поддръжници, около 20 на 100 неговите безапелационни критици, и всеки втори или има противоречиво отношение, или казва, че не може да даде мнение. Това заяви в неделния сутрешенн блок на Българската национална телевизия социологът от "Алфа Рисърч” Боряна Димитрова.

На въпрос на агенцията "Ще повторите ли вота си?" около 53-54% от хората казват, че със сигурност ще повторят вота си, 25% казват, че няма да гласуват, но останалите казват, че следят много внимателно какво се случва и ще решат в зависимост от ситуацията.

"Първите реакции за служебното правителство бяха позитивни, хората очакваха промяна, десет години на власт е доста дълъг период, едни и същи лица, един и същ тип поведение, желанието за промяна беше нещо позитивно и хората очакват да има такъв тип промяна", коментира социологът.

Първите противоречиви сигнали при хората по думите ѝ са дошли от назначенията, от смяната. Започнаха колебания около противоречиви личности. В назначенията има смяна, но има и съмнение, има противоречиви сигнали. Второто нещо, което е по-съществено, е голямата заявка, която се даде - да сменим модела. Да няма съсредоточие в една партия, в една личност и да им ефективно разпределение на властите.

"Някои от нещата, които будят противоречие, на първо място, е доста сериозното съсредоточие на изява на властови ресурс, включително за формиране на общественото мнение, от страна на вътрешния министър. Сериозно смущение изпитвам и от новата бомба, хвърлена в общественото пространство - за този анонимен свидетел. Това е вътрешен министър, който има огромна власт, има много ресурси и достъп до информация. Хвърлянето в общественото пространство на фрази от анонимен свидетел, които категорично целят да формират мнение, защото доказателства нямаме, това е толкова тежко обвинение, че ако то съществува, моето лично разбиране на гражданин е, че трябва да бъде разгледано, дадено на прокурор, и когато има доказателство, тогава да се изведе", коментира Димитрова.

Според нея това е много силен хейт (бел. ред. омраза), много силно бомбардиране на общественото мнение, което не ни подсказва, че вървим към модел, който да уравновесява различите позиции. По този начин по думите ѝ е бил сатанизиран и демонизиран Иван Костов.

Това, че имаш силни анонси за злоупотреба, личностни обвинения, не дава никакви гаранции, че моделът ще бъде сменен, а няма да има друг тип концентрация на власт, която да води друг такъв тип политика", каза още социологът.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 93 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е кой манипулирате?

    120 17 Отговор
    С такива коментари! 😂

    Коментиран от #36

  • 2 Един

    35 90 Отговор
    Анонимни свидетели смях!!!
  • 3 Демократична България

    155 31 Отговор
    Герб е токсична партия и е по опасна от КОВИД-19
  • 4 Йосиффф

    175 19 Отговор
    ГЕРБАВИ ПОДЛОГИ КОГАТТО ЦВЕТАНОВ И ГЕШЕВ ЗАЛИВАХА ЕФИРА И ОБВИНЯВАХА ДИРЕКТНО БЕЗ ГРАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗАЩО НЕ СИ ОТВОРИХТЕ ГОЛЕМИТЕ И МИРИЗЛИВИ УСТИ?

    Коментиран от #39

  • 5 Последния Софиянец

    49 157 Отговор
    Бойко Рашков няма да докаже нито едно негово твърдение.Само внася смут и паника в държавата.Трябва да бъде съден за клевета и набеждаване.

    Коментиран от #10, #18

  • 6 tate

    124 22 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Боряна Димитрова от "Алфа рисърч" е смутена от "новата бомба" АУУУУУУУУУ ЛЕЛЕ колко е възмутена тази мисирка !! Че народа се възмущаваше 12 години от Тикви и Кратуни !! АААУУУУ ЛЕЛЕЛЕ Тази Мисирка ще ме начовка до смърт
  • 7 Ха ха ха

    27 123 Отговор
    Права е жената , във всяка дума ,която е казала .

    Коментиран от #60

  • 8 Мишки

    99 15 Отговор
    Значи ако ме съдят мен. На свидетелските показания на двама и съм в панделата. Ама г-н боко трябва цяла държава да свидетелства и пак ще вика всичко е манипулацуя.
  • 9 Демократична България - Пловдив

    93 9 Отговор
    Живеем в държавата на мутрите от години. Така наречените бизнесмени, които мачкат дребния човек, който се опитва да изкарва прехраната си по скромен начин. Поредната нагла постъпка от един самозабравил се индивид, който си мисли, че щом има възможности, може да унижава всеки по пътя си. Поздравления за жителите на град Пловдив, които подкрепиха Митко, така се прави! Но гледката, която се разигра през изминалия ден я виждаме всеки ден.

    Обикновения човек постоянно е мачкан, унижаван, заплашван, нима не живеем в такива общество от години? Нима досега управляващите не са се държали по този начин с тези, които не искат да са марионетки и да играят по правилата им? Време е да се сложи край на държавата на мутрите, нека сложим начало на държавата на честността, на справедливостта, на законността, на сигурността ! Скоро предстоят нови избори, ти сам решаваш дали искаш още от същото, или исках промяна, искаш сигурност, искаш бъдеще!

    Коментиран от #49

  • 10 Doni Brasko

    46 5 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Знаем, че това не е Последният Софиянец
  • 11 Нейното

    79 8 Отговор
    платено "мнение" изобщо не ме докосва !
  • 12 Пич

    21 87 Отговор
    Промяната се състои от служебно правителство съставено от алкохолизирани комунисти , културисти - анаболисти , некадърни свинчета и дъщерички , мафиотски креатури като лидерката на Божковта партия , и секакви д-р. селяни без култура , но с желание да са " най " нещо си. И се чака от не много умен народ , който предпочита да мрази , вместо да мисли...

    Коментиран от #45

  • 13 мунчо

    80 12 Отговор
    Хей мисирки, хей ги две /едната Боряна / с боко им е най-добре.
  • 14 basil

    75 9 Отговор
    Поредната ГЕРБАВА М.....ША е смутена .......
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Деймос

    74 8 Отговор
    Плач за СТАБИЛНОСТТА на МУТРИТЕ ..., и пълната паничка на Борянка !
    Първо Б.Рашков е двеста пъти по компетентен и умен от Гешев и Борисов . Това бомбандиране на обществото с ХЕЙТ е от една година . ..Над 66% от хората смятат Борисов за крадец , а Гешев за укриващ тези неща . Това е социологията . Пак там смятат Божков за "говорещ истината" , а бандата около Борисов Пеевски ,Гешев за ... След като за една година БОЖКОВ е могъща сила създаваща бели за правителството . Някой да е замервал отношенията на хората ...?
    Фичерова може да е директор дирекция "Човешки ресурси" при Цацаров - КНОПИ , в МВР не може , защото...:))
    По ГЕРБ има СРИВ , а не свиване . Не хората на ГЕРБ , а мафиотския модел трябва да се разкара окончателно - компромиси с МАФИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА
  • 17 Помнещ

    16 22 Отговор
    Така,ще е с бившите кадри на БСП,че и по-зле ще става.
  • 18 Стига краде никове бе

    40 8 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    И се пише"последнияТ" пълен член,неграмотно герберче,поне 10 страници от"Винету" прочети..

    Коментиран от #21

  • 19 ПРОКЛЕТИ

    42 6 Отговор
    МИСИРКИ.....................................НА ОПГ ГЕРБ!
  • 20 free man

    16 31 Отговор
    Не харесвам мутрата,трубадура на мутрите,социалистите/комунисти,свръхамбициозните жени,напиращи за кокала,фатмака,реваншистите...Но не харесвам и ченгетата,изкарващи някого канибал без доказателства.Ако има такива,пръв ще грабна сопата!Но ако ме обвини напразно,ще го съдя до дупка.Хора,помислете, преди да вземате страна.
  • 21 Последния Софиянец

    7 21 Отговор

    До коментар #18 от "Стига краде никове бе":

    Ти си Хасан или Бъргарка спокойно бе брачед
  • 22 Фактъ

    49 12 Отговор
    Нямам никакви съмнения , че Боко е отправил такава заплаха . Това е неговият стил на поведение и говорене . И в герб го знаят това , но са продажни кариеристи , затова са там . А ,тази социоложка просто си заработва трийсетте сребърника .

    Коментиран от #26

  • 23 Буха ха

    42 9 Отговор
    Борянка, а нещо така беше ли смутена от “бомбите” на Каскета преди да му заповядат да се сниши?
  • 24 ХАН КРУМ

    36 9 Отговор
    арестите са пълни с хора без обвинения, без доказателства , но арестувани.започни от н.цонев и карай до сега.властта беше у бандитите и все още е у тях.чудно е защо е тази платена амнезия?от записите на бойко ,не беше смутена, а сега си?що за хамелиони сте?през тези над 30години–СПАХТЕ ЛИ,слепи у глухи ли бяхте?
  • 25 Тази толкова смутена

    34 8 Отговор
    Не можеше да намери думи как да угоди на герберите, акаше и амкаше през цялото интервю.
  • 26 Буха ха

    35 9 Отговор

    До коментар #22 от "Фактъ":

    И аз вярвам че Тулупа не само го е казал, а и го е поръсил обилно със звучни псувни.
  • 27 хтррхгтх

    27 10 Отговор
    Значи била смутена от гръмките фрази на новия вътрешен министър за вероятните заплахи на бившия премиер към бизнесмен, а не беше възмутена от безпрецедентната акция на държавното обвинение след въпрос на Радев за Пеевски и Доган!!!
  • 28 ЛаТераЛен ТУУЛ

    26 6 Отговор
    Колко ли още неща ще излязат за ДЕМОКРАТА , антиКОМУНИСТА и интелектуалец Борисов ? Държавата досега му беше бащиния. Той даваше , плащаше , казваше , правеше. Сега народа го изрита и какво ли ще стане с БОЖЕСТВЕНАТА му НЕПРИКОСНОВЕНОст ? Ще се срине ли КУЛТА към ЛИЧНОСТТА на простака ?
  • 29 Просто човек

    25 7 Отговор
    Тази е още една гербаджийска калинка 🐞
  • 30 Еееее!

    29 8 Отговор
    Защо е възмутена тази госпожа? Досега как беше? Първо арестуват, после почват да търсят в какво да обвинят! Досега защо не беше възмутена?
  • 31 Никаква изненада

    24 8 Отговор
    Нищо друго не може да се очаква от една мутра. Закани в типично негов стил за справяне с неудобни и непослушни. Помним и други закани, например за изгорен евродепутат.
  • 32 Йордан

    21 7 Отговор
    На кой прокурор?На Бойковите каскети ли?Гербаджийска подлога си ти!
  • 33 ВЕНГРИЯ

    17 6 Отговор
    А КОГА ЩЕ РАЗСЛЕДВАТЕ БАНДАТА НА БОЙКО КОЯТО КРАДЕШЕ КОЛИ В ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ - РОДИНАТА НА КЬОВЕШИ , ТЯ ВСИЧКО ЗНАЕ !
  • 34 БОКО КРАДЕЦА

    18 6 Отговор
    Ченалова: Жертвите на Борисовото управление са хиляди
    Може би трябва да се върнем на площадите, смята бившата съдийка
  • 35 Анджело

    8 9 Отговор
    Алфа Рисърч от сега предсказва голяма победа на ГЕРБ.
  • 36 Цеко

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "Е кой манипулирате?":

    тая Пача не е ли чувала за Камен от Бургас да й махне бенката
  • 37 Да бе

    20 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: 53-54% от хората казват, че със сигурност ще повторят вота си, 25% казват, че няма да гласуват

    Много празни приказки, голямо въртене и усукване на Алфа ГербРисърч, само и само да не се каже истината, че герб потъва много бързо и наближава чертата от 4% за изборите...

    Коментиран от #40

  • 38 Фери

    13 5 Отговор
    Ама вярно ли е,?
    Леле Бойко ако това е вярно бягай в Сиера Леоне.
    Министърът трябва да има много силен свидетел
  • 39 Щото

    21 5 Отговор

    До коментар #4 от "Йосиффф":

    лапаха, като за последно. Агенция патерица е това, обслужваща ГЕРБ!
  • 40 Тепърва

    15 5 Отговор

    До коментар #37 от "Да бе":

    ще излизат много истини за тяхното управление, които са аргументирани с факти и доказателства. Те го знаят това, знаят какво са правили и сега вият и реват. Виждат, че и з тях идва време за равносметка, и знаят каква ще е тя...
  • 41 Gowo

    19 6 Отговор
    Ето една гербава калинка.Нищо казването е приор при тях.Трябвали при прокурора да се оплаче????....На нашия, Гешеф , да се оплачел.....??
  • 42 Даката

    7 16 Отговор
    Като проследим прогнозни резултати и действителни,това е най достоверната социологическа агенция.
  • 43 Чоко

    11 14 Отговор
    Комично е какво е казал един алкохолик и колко лапнишарани има
  • 44 Конспиратор

    8 22 Отговор
    Тоя човек Б. Рашков е чугунен комунистически идиот – Радев не случайно сви юмрука! Ако в тази държава живееха нормални хора, тези щяха да бъдат разкъсани и кучетата щяха да ги разнасят из цяла София!
  • 45 Nedelialko pika

    15 4 Отговор

    До коментар #12 от "Пич":

    Къв пич си ти ве?? Ти си просто едно неграмотно селендурче. Е такива като теб трябва да се заличават веднага

    Коментиран от #69, #70

  • 46 Верно ли

    20 5 Отговор
    Хвърлянeтo в oбщecтвeнoтo прocтрaнcтвo нa фрaзи oт aнoнимeн cвидeтeл, кoитo кaтeгoричнo цeлят дa фoрмирaт мнeниe, зaщoтo дoкaзaтeлcтвa нямaмe, тoвa e тoлкoвa тeжкo oбвинeниe, чe aкo тo cъщecтвувa, мoeтo личнo рaзбирaнe нa грaждaнин e, чe трябвa дa бъдe рaзглeдaнo, дaдeнo нa прoкурoр, и кoгaтo имa дoкaзaтeлcтвo, тoгaвa дa ce извeдe", кoмeнтирa Димитрoвa. На кой прокурор??? На оня, дето "хвърляше" в общественото пространство СРСта, ама тогава си кютахте като мишки!

    Коментиран от #75

  • 47 Биби Кинг

    5 14 Отговор
    Пембените гагамуги само од бой одбират под звуците на интернацеонала! Че ви изплюскаме с парцалете ей, пемберуги вартоглави!
  • 48 Хлъц..

    15 4 Отговор
    Ако бъдещият Парламент се изпълни със истински Държавници, първото което би трябвало да направят освен до изчистване на изборния закон,да се включи и параграф: Пълна забрана на Публикуване ,на социологични агенции за проценти,индекси на одобрение ДВА МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ИЗОБОРИТЕ.НЕЗАВИСИМО ОТ ТЕХНИЯ ВИД.Това са чиста проба " сервитьор с молив" Колкото му трябва,такава сметка пише! Защото на масата липсва Ценоразпис! А сметката плюс як башкиш,е плаща с удоволствие,всеки който има осемцифрена сметка. И тази е сервитъор на повикване.Тук съм роден,тук съм израсъл.За 30 години,абе нито един Рисърч не ме спря на улицата.Не ми звънна на случаен принцип .И нито един от онези,който познавам не ми е казал,за подобно нещо.А познавам хиляди хора.Това са манипулатори на изборния процес,под булото на обективни данни.При хора,който се колебаят( не твърдите привърженици) точно такива Рисърчки могат да променят вота,от една в друга посока.На приципа: Абе щом Този е със никакви шансове,ще подкрепя друг.Или изобщо няма да гласува.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Сори, Сорос!

    18 6 Отговор
    Къде се намира тази агенция "Алфа рисърч" На нов адрес? Зад зайчарника в Банкя?
  • 51 МисиркаПродажна

    21 8 Отговор
    Абе мисирко Гербава.Бобоков и другите подсъдими как са вкарани в следствения арест без да има и едно доказателство и сега ги освобождават.Да вкарат вътре и банкянската гад докато намерят доказателство.Той е убиец и ако седи навънка,ще избива свидетелите,както го е правил досега.Мата Хари я намериха в кладенц застреляна а за по сигурно избиха и цялото и смейство от децата та до бабата.
  • 52 Бегай Газим

    11 22 Отговор
    Тоя клоун рашков докога ще се изявява като новият месия, бе. Хвърлят предизборни бомби, хвърлят кал наляво и надясно и почти минава за мъдрец някакъв, професионалист...абсолютен хашлак, скрит зад белите си косички и дълбокомислената си физиономия. Не съм по личните нападки, но този е толкова прозрачен, посредствен и злобен...А ако има доказателства за престъпления за когото и да е, да се действа пи закон! Но такъв див популизъм...
  • 53 Павел Пенев

    20 7 Отговор
    Тази беше една от тихите подмазвачки на ГЕРБ,но също толкова гнусна.
  • 54 !!!?

    8 21 Отговор
    Радев извика "мутри вън", което отговаря напълно на следдеветосептемвриският слоган - "смърт на кулаците". С цел да даде гражданственост на партийните чистки по ключовите министерства и служби той включи по най-подъл начин нищо подозиращи наивници завършили Харвард и други престижни университети. !!!?
  • 55 Дебелян Първи

    15 4 Отговор
    Значи не се е смутила от канибала Баце, а от сигнала за него?
  • 56 БОРЯНА

    12 3 Отговор
    БОРЯНА ОДИ СЕ ХВАНИ ЗА НЕКОИ
    БОР И СЕ СЪЕДИНИ СЪС НЕГО ВЪВ
    ВЕЧНОСТТА. НО НЕМА ДА СТАНЕ ДЪРВЕТАТА НЕ ОБИЧАТ ХОРАТА
    КАТО ТЕБ. И ДЪРВО СЕКАЧИ.
  • 57 Мерки и тег

    10 2 Отговор
    лилки. За боряна тези новини са бомби, за други- ежедневие, което не се забелязва от социолозите. Е за тва не им вервам.
  • 58 chi

    11 2 Отговор
    Боряна Димитрова е смутена щото и спряха субсидията...
  • 59 вижте и

    11 3 Отговор
    снимката на тая....уплашена герберастия.
  • 60 Ами не е права!

    8 3 Отговор

    До коментар #7 от "Ха ха ха":

    Борянчето освен да си гледа стъкмистиката,пък няма право да коментира криминални престъпления!!!!!!
  • 61 така така

    7 3 Отговор
    Ти нищо не можеш да кажеш, на Бойко Рашков, ма!!
  • 62 Българка

    3 2 Отговор
    По коментарите им ще ги познаеш! Не народ, а мърша! Злобни и прости хора, защо не се засрамите от това, което говорите? Нищо добро не очаква България с такива хора, а само много зло и нищета!
  • 63 пешо

    3 1 Отговор
    какво почтено лице ни гледа от снимката!

    Коментиран от #76

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 социолог

    4 4 Отговор
    Ама тая е от НБУ, което е показателно!!! "Публикувано във факти.бг: ...трябва първо да бъде даден на прокурор и едва когато има доказателство..." Каква дълбока мисъл! И на кой прокурор - на Иванчо ли? Не бях се смял от сутринта!!!
  • 66 Гражданин

    8 3 Отговор
    Вътрешният министър реагира с агресия, защото няма как да признае, че назначенията в МВР, включително и шефката на кабинета му, не идват от него, а са му спускани от президентството. И по точно от един масонски кръг от Пловдив, чието лице е президентския съветник по антикорупцията Пламен Узунов.

    В МВР и спецслужбите цари истински хаос. В сградата на „Шести септември“№29 всеки ден се свалят от постовете им хора, преназначават се на по-ниски позиции, местят се отдели, пристискат се служители, заплашват ги с уволнения. Причината-били назначени от предишни министри на вътрешните работи. По тази логика Бойко Рашков като бивш комунистически следовател изобщо няма работа в МВР. И в управлението на страната.
  • 67 Защо

    6 1 Отговор
    Хора,българи...спрете се бе ..тази омраза,тази всекидневна гнус..Защо!?!?
    На 28 съм имам завършени две специалности,владея три езика...защо ме гоните. Всички са безкрайно озлобени и разделени...Нещата щяха да бъдат комични ако не бяха трагични,!
    Моля не използвайте клишето "млади и хубави",които да работят на полза Роду...аз заминавамМного други също имат еднопосочни билети...
    Гнус ме е от цялата злоба и скодоумие в народа..Ще останете само старците вечно мразещи се,завиждащи си в тая клета страна.Продължавайте омразата!

    Коментиран от #68, #73

  • 68 free man

    5 3 Отговор

    До коментар #67 от "Защо":

    Миличка,ще те цитирам:"гнус ме е от цялата злоба и скодоумие в народа"!Мислиш ли,че хора,живели по време на"социализма"и основно пищещи тук ще те разберат?!Болшинството са нискоинтелигентни,мързеливи и завистливи, и"обичащи да мразят"!Прочети какво съм написал в пост№20 и се запитай защо има толкова минуси.Аз няма да свикна никога с неграмотността и простотията!Затова бягай бързо от тука!Успех!!!!!!!!!!

    Коментиран от #71

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Защо!?!

    4 3 Отговор

    До коментар #68 от "free man":

    Бягам....това не е моят път,не мога да понасям как всички са озлобени и изнервени.Не понасям насилието в каквато и да е форма,отвращава ме идеята да бесиш някой на площада или да го линчуваш.Отвращава ме,че това е подкрепяно и от жени,тези които създават живот.Тотална липса на страх от Бог.!
    Quo Vadis domine!?!?!?
    Тази държава не е моята държава,аз не съм част от озверели глутници на хиени!

    Коментиран от #72, #74

  • 72 Пич

    2 2 Отговор

    До коментар #71 от "Защо!?!":

    Знаеш ли кого цитираш на латински !!!??? Ако знаеш , защо ще бягаш !!!???
  • 73 Бомбето

    5 0 Отговор

    До коментар #67 от "Защо":

    Да не мислите ,че злобата е от вчера и на вашата възраст ни е било по мед и масло - само за привилегированите. Тук , ако говориш тихо и културно , не те чуват
  • 74 Верно ли

    0 2 Отговор

    До коментар #71 от "Защо!?!":

    Мхм, и сигурно по голяма нужда не ходиш :))) Най-лесно е да се бяга, а не да се бориш и да градиш! Бегай, и сълза нема да пусна. Там те чакат с отворени обятия едно много мили хора.
  • 75 И аз да кажа

    3 2 Отговор

    До коментар #46 от "Верно ли":

    Тъй де, ама СРС-тата нещо показваха, а тези приказки на едро само внушават! Ама след като клъвнахте на шкафчетата с кюлчетата, що пък сега да не ви разкажат за човекоядец?
  • 76 Луди всякакви

    3 2 Отговор

    До коментар #63 от "пешо":

    Е не може да са все "красавици" като Дончева, Йончева, Нинова и Манолова. Сякаш Фелини ги е подбирал с кастинг за вещици
  • 77 Обикновен човек

    1 1 Отговор
    Госпожо, назначаването на други лица, които трябва да изчистят "авгиевите обори" на старата власт е спешна необходимост за всяко служебно правителство. Как искате, със стари кадри да стане? това е невъзможно. Само новите хора могат да прочистят Държавния апарат от калинки и злоупотребявали с власта за лични цели.
    Вие неможете да видите това, защото сте свързана със стария апарат, най-малкото симпатизирайки му.
  • 78 Електра

    1 0 Отговор
    НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ПРИТЕСНИТЕЛНО, ЧЕ КАУНА РАДЕФ, НАПРАВИ ТОЯ ЖАЛЪК БИВШ ЧОВЕК МИНИСТЪР, ПО ЖАЛКОТО Е, ЧЕ ДОСЕГА Е БИЛ ПРЕПОДАВАТЕЛ В УНСС. Представяте ли си, какви сталинистки кадри тип Берия, е подготвил тоя болшевишки изруд...
  • 79 Електра

    2 0 Отговор
    НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ПРИТЕСНИТЕЛНО, ЧЕ КАУНА РАДЕФ, НАПРАВИ ТОЯ ЖАЛЪК БИВШ ЧОВЕК МИНИСТЪР, ПО ЖАЛКОТО Е, ЧЕ ДОСЕГА Е БИЛ ПРЕПОДАВАТЕЛ В УНСС. Представяте ли си, какви сталинистки кадри тип Берия, е подготвил тоя болшевишки изруд, сиганина Рашков...
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове