Last news in Fakti

2 Юни, 2021 09:55 3 165 117

Даниел Митов: Радев връща модела Орешарски

  • даниел митов-
  • румен радев

Този кабинет е на БСП. С малки партизански отряди те превземат властта, заяви зам.-председателят на ГЕРБ

Даниел Митов: Радев връща модела Орешарски - 1
Снимка: БГНЕС

„За нас не е важно да драматизираме ситуацията в държавата. Важно е да разкажем на гражданите какво се случва. Опитваме се да действаме политически зряло и да показваме реалността. Всяко нещо, което беше казано вчера, бе подкрепено от факти. Този кабинет е на БСП. С малки партизански отряди те превземат властта. Очевидно Радев връща и модела Орешарски”. Това заяви в Сутрешния блок на Нова ТВ зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

Той коментира и рокадите в службите:

„Подобно уволнение като това на Недялков е толкова скандално, колкото уволнението на шефа на ДАНС. Едно такова уволнение не може да оборва фактите, които изнесохме вчера. Това с калинките започва да ми идва в повече. Уволняват се професионалисти, които са си вършили работата през годините и които никой не е могъл да обвини в каквото и да било. Сега те се махат и едва ли не всички са калинки“, допълни той.

Според него действащото служебно правителство е сбъднат кошмар за България.

„Гледайки действията им започвам да си мисля, че в България се извършва преврат. Не може един служебен кабинет, чиято задача е да организира избори, да се занимава с нещата, с които се занимават те към този момент. И не става въпрос само за уволненията. Говорим за едни дългосрочни политики, които те залагат”, каза още Митов.

Той изрази притесненията си, че подозренията за сценарий за оставане на служебното правителство по дълго време, може да се окажат и легитимни:

"ЦИК изобщо ще могат ли да приложат гласуваното изборно законодателство? Това може да доведе до провал и касиране на изборите", предупреди още Даниел Митов.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    107 7 Отговор
    В 12 часа всички пред Съдебната палата.

    Коментиран от #80, #82, #83

  • 2 Алооо

    120 6 Отговор
    От този парцал, мнения неща.

    Коментиран от #60

  • 3 МОДЕЛА

    109 6 Отговор
    Оришарски ще ви се види нато
    Приказка. ЩЕ ви излезат всички
    КИРЛИВИ РИЗИ.

    Коментиран от #43

  • 4 Орешарски

    78 5 Отговор
    Беше наистина един недостоен човек..


    До няма такъв модел като сегашния, твоето трябва да се измете и такива като Митов също
  • 5 мъкаааа

    85 2 Отговор
    Я,къдравата Сю пак се из..такова по въпроса!
  • 6 onq bez konq

    52 4 Отговор
    Тифлиският банков обир, наричан също Тифлиска експроприация, е въоръжен грабеж, извършен на 26 юни (13 юни стар стил) 1907 година в Тифлис (днес Тбилиси).Грабежът е организиран от група високопоставени болшевики, сред които Владимир Ленин, Йосиф Сталин, Максим Литвинов, Леонид Красин и Александър Богданов, а преки извършители са банда грузински революционери, водени от близкия сътрудник на Сталин Камò. А Бойко? Премиерът на България, Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешката република през 1990 г. Прекарал е в този пандиз 8 месеца по обвинение, че е участвал в организирана престъпна група за кражби на автомобили! Борисов е бил съпроцесник с Иво Карамански и още 6 лица от шайката му автоджамбази. След като търкал 8 месеца наровете в затвора в Панкрац, Борисов с цялата банда е екстрадиран със самолет в България, за да бъде съден у нас.В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност, който изпълнява заръката на Луканов. Но процес срещу Борисов и останалите автоджамбази няма. На никой от тях не е образувано съдебно дело.
    След като става Главен секретар на МВР, първото пътуване на Бойко Борисов е до Чешката република, където натиска и успява да издейства досието му да бъде заличено. И успява да издейства унищожаването на данните за престъпното му минало от архива на чешкото МВР.

    Коментиран от #12, #22, #32, #37

  • 7 а това

    73 3 Отговор
    нахлуване на прокуратурата посред нощ в МВР и обиските по кой модел са, а! Иначе си прав. Служебното правителство е сбъднат кошмар , но не за България, а за вас!
  • 8 SH BG

    59 2 Отговор
    КъдравелкатаСю пак доказа че е естествено руса... :::)))

    Ха, ха, ха... :::)))
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 DRIS

    45 2 Отговор
    колко ти даде баце митов
  • 11 арестЗа тиквата

    52 1 Отговор
    смешни са ти опорките Сю
  • 12 Bai Nudals

    7 26 Отговор

    До коментар #6 от "onq bez konq":

    И повече от теб го мразя Боко ама съм за истината. Боко не е бил в затвора в Чехословакия тогава.

    Коментиран от #50

  • 13 танас

    46 2 Отговор
    на всичко е готов този продажник, за да се хареса на бокото...
  • 14 хи хи

    44 1 Отговор
    Абе Митюв, кво те корка чий е кабинета. Същественото е, че не твой.
  • 15 Бай Байдън

    43 1 Отговор
    Митов, в американското посолство търсят хигиенисти, местата са ограничени.
  • 16 Хахаха

    42 1 Отговор
    Важното е моделът на Тиквената Шайка да изчезне
  • 17 нм8и6

    3 18 Отговор
    Кабинетът по- скоро е тип Герджиков2, когото държахте на къса каишка с папка за синдици.
  • 18 Ала Бала

    17 4 Отговор
    Факти, съвсем мисирки станахте с тези опорки!
  • 19 Трезво мислещ българин

    6 23 Отговор
    Всички знаем какво се случи с Орешарски, така че е въпрос на време.

    Коментиран от #96

  • 20 XYZ

    38 2 Отговор
    Пуделчето на бате! Нахраниха ли те тази сутрин?
  • 21 Българка

    35 2 Отговор
    Явно Митев е чел доста партизански книжки и е компетентен в тази област! Какви професионалисти са шефове на служба, проспала опит за убийство на трима българи от руски служби, взривове на военни складове, внедряване на руски шпиони. И да не забравяме, че най-големият еуски шпионин се казва Бойко Борисов ограбил от народа си 3 милиарда в услуга на Русия с рудки газопровод.
    Нещо да кажат уволнените"професионалисти" за сговора между бойковото правителство и Путин за реакторите, които са излезли от употреба в Русия, но са доставени за АЕЦ Белене. Нещо за сговора да подари един милиард и двеста за тези реактори и да загубим арбитражното дело? Нещо за вече огласените документи за поредния грабеж от Борисов в услуга на Русия. Е взел е ститици милиони комисион.......

    Коментиран от #107

  • 22 Господине

    3 15 Отговор

    До коментар #6 от "onq bez konq":

    Вярвам на всичко написано от теб но щом като всичко е заличено ти откъде имаш информация

    Коментиран от #38

  • 23 Subaru STI

    26 1 Отговор
    Подлога - съд и затвор!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 карерас

    25 2 Отговор
    АААА БЕЕЕ ПЕДЕ РАСТЧЕНЦЕ, ВИЕ УДАРИХТЕ ДЪНОТО БЕ, ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО ЗЛЕ СТЕ ОТ МОДЕЛА ОРЕШАРСКИ. МОДЕЛА БОРИСОВ Е ЧИСТА ФОРМА НА ОПГ
  • 26 Чичо

    31 1 Отговор
    Само да не се връща модела бацонс пачки в шкаф
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ССсс

    27 2 Отговор
    Отврат герберска!!!!Няма значени кой модел се копира,дали на Орешарски или на Бадемов,въпроса е че (мръсни гадове )като вас,никога няма да дойдат на власт.И да печелите и да не печелите вие сте аут,а скоро и пътници към следствения арест.Да ви се направи персонално, пълен одит и на вас и на цялата ви рода и да ви вкарат в затвора след като ви конфискуват откраднатото
  • 30 кондуктор

    24 2 Отговор
    митов винаги си бил , една наведена хоботина.типично за индивид като теб е да се наведе пред хобота на тулупа. страх ви тресе герберастите, затова ежедневно изпълзявате като хлебарки и плюете президента. започна да лъсва крадливото некадърно и корумпирано управление на тулупа и грухтите като свинчовци пред заколение. народа не ви вярва, наясно е какви крадци и аморални индивиди сте.
  • 31 къдрава Сю

    27 2 Отговор
    Този нахален гербераст, дето се разписва в посолството на кравария на ведомост, всяка сутрин взе да досажда. Надмина по лъжи вожда си и май не е разбрал че се е качил на Титаник. Ограбиха българите и както винаги се чудят на кого да припишат некадърността си. Сега са им виновни служебните, нищо че няма и месец от както са на власт. Важното е да лъжат.
  • 32 Миризмата

    14 8 Отговор

    До коментар #6 от "onq bez konq":

    Абе на кой му пука бе (цървул),какъв е бил Ленин.От теб се разнася неприятна миричма на банкянски гербопиотек.
  • 33 2323

    22 1 Отговор
    По-добре от модела Лукашенко. Гешев пак се е правил на шериф
  • 34 А ти

    7 1 Отговор
    се връщаш в първи клас !
  • 35 До Сю

    28 2 Отговор
    И какво му беше на модела Орешарски? Само че Мести го изпика. Помним как искаше да вземе кредит от 1 милиард и Боце се разцепи от гняв как внуците му ще го връщат. После той изтегли 20 милиарда и една трета открадна

    Коментиран от #47

  • 36 Мутри ВЪН!!!

    34 2 Отговор
    Тоя Митов е политическа П Р О С Т И Т У Т К А и неграмотна ПКП!!! Ако се кандидатира за президент ще получи 0 % от гласовете!!!
  • 37 Вярно е

    17 4 Отговор

    До коментар #6 от "onq bez konq":

    Всдичко което си написал е верно но не ни занимавасй с Ленин и болшевиките.Те са история а банкянския толуп е настоящ престъпник,който трябва да вкараме в затвора.В Панкрац е заличен но не и в главния регистър на Чешката република а там си пише черно на бяло-8 месеца ефективна присъда за ОПГ за кражба на коли,на лицето престъпник Бойко Методиев Борисов.

    Коментиран от #51

  • 38 onq bez konq

    26 3 Отговор

    До коментар #22 от "Господине":

    14.07.2020
    Македонецът Сашо Миялков извадил Бойко Борисов от пражкия затвор „Панкрац”
    Сашо Миялков е завършил в Чехия. По времето на соца заедно с баща си Йордан Миялков са отговаряли за голяма чешко-македонска текстилна фабрика.В първите години на демокрацията Бойко Борисов се подвизавал в Прага с пистолет и бухалка в ръце, крадейки коли.
    Стига се до неговия арест, при което бъдещият премиер на България попада в затвора „Панкрац” в Прага.
    Фамилията Миялкови имали тесни контакти с чешките служби, затова помогнали, по молба на хора от българската Държавна сигурност, на Бойко да излезе от затвора в Прага.
    Бащата Йордан Миялков е бил МВР шеф на Македония, а синът започва работа първо в Военния отдел на македонското контраразузнаване, а по-късно оглавява и тайните им служби.
    Но сега се оказа, че записките от затвора в Панкрац, където е лежал, са останали. Миналата седмица архивът на втория най-голям пандиз в Чехия беше разсекретен и информацията за хиляди източноевропейски бандити, сред които и любимият на мнозина българи банкянски премиер, изтече като поток.

    Коментиран от #46, #115

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Ахаххах

    23 0 Отговор
    Къдрава Сю, вече не знам кой модел е по-корумпиран и крадлив, кой е по-опасен и тоталитарен този на Орешарски или този на Борисов. Мисля, че Борисов вече стана символ за това, как не трябва да се управлява и кой трябва да иде в затвора моментално! А ти Сю си пример за простотия!
  • 41 Пази боже

    12 0 Отговор
    Ако връщат модела "Орешарски", точно ГЕРБ трябва да е най-доволен. Именно поради начина на управление от правилтелството на Орешарски, ГЕРБ успя да се върне на власт. Най-некадърното правителство в история.
  • 42 гост

    18 0 Отговор
    Ку-Кууу!Ку-Кууу!Дебилче - качило си се на грешното вагонче!
  • 43 Данъкоплатец

    2 11 Отговор

    До коментар #3 от "МОДЕЛА":

    Кога Русия ще върне на България
    тоновете злато
    от плячкосаният на 9.9.1944г.
    трезор на БНБ?

    Коментиран от #45, #72

  • 44 Гост

    21 1 Отговор
    ПРИМАТА ОТ БАНКЯ и ,,КЪДРАВАТА СЮ,, СИ МИСЛЯТ ЧЕ ХОРАТА ПАК ЩЕ ИМ СЕ ВЪРЖАТ НА ЛАКАРДИИТЕ ЗА ,,ОРЕШАРСКИ И КОМУНИСТИТЕ,, ЧЕ ИСКАТ ДА ,,ПРЕВЗЕМАТ,, ДЪРЖАВАТА.......И ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ КРАДАТ.....Но,НАРОДА ,,ПРОГЛЕДНА,, ВЕЧЕ...................ИЗРОДИ ПРОСТИ.

    Коментиран от #48

  • 45 А кога

    11 1 Отговор

    До коментар #43 от "Данъкоплатец":

    Кога Русия и Лукойл ще внесат в НАП,
    неплатените милиарди данък печалба на Нефтофим?

    След три мандата на Борисов и ГЕРБ,
    българите са най-бедните в ЕС!
    Изостанали, вече много далече от Румъния!
    На дъното, с руска енергийна примка на шията!
  • 46 гост

    13 2 Отговор

    До коментар #38 от "onq bez konq":

    ......Първото посещение на тиквун като премиер беше в Чехия и позамаза работата но са го спрели до достъп в "Панкрац" и архива остава непипнат до днес.
  • 47 ами да

    6 0 Отговор

    До коментар #35 от "До Сю":

    има за внуците.
  • 48 ФАКТ Е

    13 0 Отговор

    До коментар #44 от "Гост":

    ОПГ-ГЕРБ и комунистът Борисов
    са от най-долната червена утайка
    на БКП!
    За разлика от Борисов,
    Нинова никога не е бела член
    на БКП!
    Факт е!
  • 49 Иво

    15 0 Отговор
    Пълна дивотия .На тия само партизани и преврати са им в главата .
    Митов освен безработен за друго не ставаш!!!
  • 50 Да ама не

    13 2 Отговор

    До коментар #12 от "Bai Nudals":

    Бил е заедно със Карамански и още няколко мутри.Хващат ги на границата с Унгария в крадени автомобили и ги връщат обратно,където ги съдят по бърза процедура.Има го в досието на Тиквата а Ген.Бриго Аспарухов,е наблюдавал целия му възход от крадец на коли,до кмет на София.Можеш да го прочетеш навсякъде в интернет ако си грамотен,

    Коментиран от #54, #56

  • 51 Bai Nudals

    4 5 Отговор

    До коментар #37 от "Вярно е":

    Чехословакия до 31.12.92. нищо не пише там...
  • 52 Перо

    14 0 Отговор
    Къдравата Сю могла да квичи като тиквата,когато разбра,че си е купил фабрика на 08.09.и е заложил на куц кон. Другият тарикат Йорданов,поне успя да закачи нещо от парсата като евро-депутат,но Сю само духа супата,като слуша Костов.
  • 53 мафия

    13 0 Отговор
    Какъв беше моделът Орешарски? Орешарски управлява 1 година, а Борисов 12! И създаде мафия, която превзе цялата държава. Г-н Митов, вие къде живяхте през тези 12 години?
  • 54 Bai Nudals

    3 2 Отговор

    До коментар #50 от "Да ама не":

    Да речем че аз съм бил в тази група...

    Коментиран от #57

  • 55 ПСР

    12 0 Отговор
    Нищо не връща Р.Радев.
    Най-важното е вашият "модел"-Бойко Борисов да стои мнооого далеч от Властта,завинаги.Всичките"служби",бяха едни придворни послушковци,пазещи моделът"Кражба,Корупция,Олигархия,Безконтролна власт".Това е вашият модел.
  • 56 Bai Nudals

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "Да ама не":

    Напиши ми от кой град си,ще ти кажа човек който може да попиташ стига да е имало човек от там в групата.
  • 57 Да ама не

    5 2 Отговор

    До коментар #54 от "Bai Nudals":

    Ами като си бил разкажи случката.Аз съм го чел поне 10 пъти.Занам му биографията на този престъпник,още от 10 години.И като се правиш на отворен,и си участвал с него,кажи само първото име на Мата Хари,защото аз мога да ти разкажа цялата случка с нея.

    Коментиран от #59, #62, #63, #65

  • 58 Bai Nudals

    9 0 Отговор
    Друго за групата,беше от 32 човека. И беше задържана в затвора "Рузине" прага 6. Задържана беше есента на 91.г. Екстрадирана пролетта на 92г.без осъдени само с забрани да посещават Чехословакия за 5г.
  • 59 Bai Nudals

    5 3 Отговор

    До коментар #57 от "Да ама не":

    Говоря само за неща които знам от първо лице единствено число.

    Коментиран от #66

  • 60 Николайчо

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Алооо":

    Младенов е гинетично ченге и комунист!

    Николай Младенов е роден на 5 май 1972 г.
    Баща му, Евтим Младенов, е щатен служител на Първо главно управление на Държавна сигурност и посланик.
    Чичо му Младен Младенов е посланик в редица държави преди 1989 г.

    Галеничето на социализма Николай Младенов, расте и учи в държавите, където баща му е посланик-Сирия, Холандия)и др.
    Накрая завършва Първа английска гимназия в София.
    По това време е активен виден комсомолец.
    Естествено, Николайчо коли и беси
    в Ученическия комитет на ДКМС на гимназията...

    За всички вече е безпределно ясно,
    че ОПГ-ГЕРБ и комунистът Борисов
    са от най-долната червена утайка
    на БКП!
  • 61 Спри се Митов

    12 0 Отговор
    Засрамете се, покайте се!
  • 62 Bai Nudals

    5 7 Отговор

    До коментар #57 от "Да ама не":

    От десет години се бориш с Боко,а как ти звучат моите 26г. Казвам ти не е бил там Боко през тези години,това е истината.
  • 63 бла бля

    10 1 Отговор

    До коментар #57 от "Да ама не":

    Ами разкажи за Мата Хари, де?
  • 64 Бияч

    4 0 Отговор
    Искарайте ни на протест🪓🪓🪓🪓
  • 65 Bai Nudals

    4 0 Отговор

    До коментар #57 от "Да ама не":

    Млъкна нещо.

    Коментиран от #69, #77

  • 66 Да ама не

    8 3 Отговор

    До коментар #59 от "Bai Nudals":

    Аз ги знам от досието,защото генерала имаше идея да го направи двоен агент и да контролират мутренските организации.Мутрата работеше за себе си и беше доносник на службите.Цялото му издигане се дължи на тях.Иначе виждаш колко му е мозъка и интелекта и да се издигне самостоятелно ще е най големия виц.Царя го направи МВР секретар,по настояване на службите и Бр.Аспарухов.Как от бодигар на царя се издига на такъв пост.

    Коментиран от #71

  • 67 марк

    13 0 Отговор
    Докзания п**рас известен с прякора къдравата Сю и хрантутник на Америка(за) България най накрая си намери мястото в крадливата шайка ГЕРП. Това стана след като къдравата Сю като к((рва на повикване премина през ДСБ,Синята коалиция,България на гражданите на Меглена Кунева .Къдравата Сю е типичен пример за(морала )на това дето наричаме ГЕРБава калинка
  • 68 ежко

    11 0 Отговор
    И какъв беше модела Орешарски?Какво по-точно направиха?Модела Орашарски?!?Абе Митов, що за клишета повтаряте?Модела Борисов е различен от досегашните правителства защото рекетира бизнесмени с помоща на държавни органи -бухалки!Тава е практика, ккоето никое друго правителство не си е позволявало!На правителствено ниво става дума!Останалите дето са ни управлявали през годините са все едни и същи, ГЕРБ обаче са нещо различно.
  • 69 Да ама не

    1 4 Отговор

    До коментар #65 от "Bai Nudals":

    Защо да млъквам.Имам си и друга работа а чата тук е междудругото.

    Коментиран от #74

  • 70 Фактъ

    8 0 Отговор
    Този си лакира ноктите !
  • 71 Bai Nudals

    3 7 Отговор

    До коментар #66 от "Да ама не":

    Ставаше дума че не е бил с групата в Чехословакия. Ченгеджийски братвежи за досиета и прочие не ми се слушат.

    Коментиран от #108

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Още малко ви остана

    11 0 Отговор
    Модела Борисов хленчи нещо за модела орешарски...
  • 74 Bai Nudals

    3 1 Отговор

    До коментар #69 от "Да ама не":

    Разбрах те между другото ръсиш глупости и небивалици.
  • 75 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    11 0 Отговор
    Боковото пуделче пак каза бау-бау
    и очаква да си получи пържолката...
  • 76 Сорош

    10 0 Отговор
    На безмозъчния парашутист Сю, спуснат от еврейското лоби преди 5 месеца "да се лекува в България", му идвали в повече калинките?!? Що за наглост, не на теб, на нас ни дойдоха в повече калинките като теб, но на 11. 07 ще ви изхвърлим на политическото бунище!
  • 77 Да ама не

    11 2 Отговор

    До коментар #65 от "Bai Nudals":

    Премиерът на България, Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешката република през 1990 г. Прекарал е в този пандиз 8 месеца по обвинение, че е участвал в организирана престъпна група за кражби на автомобили! Борисов е бил съпроцесник с Иво Карамански и още 6 лица от шайката му автоджамбази. След като търкал 8 месеца наровете в затвора в Панкрац, Борисов с цялата банда е екстрадиран със самолет в България, за да бъде съден у нас.В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност, който изпълнява заръката на Луканов. Но процес срещу Борисов и останалите автоджамбази няма. На никой от тях не е образувано съдебно дело.
    След като става Главен секретар на МВР, първото пътуване на Бойко Борисов е до Чешката република, където натиска и успява да издейства досието му да бъде заличено. И успява да издейства унищожаването на данните за престъпното му минало от архива на чешкото МВР.
    Но сега се оказа, че записките от затвора в Панкрац, където е лежал, са останали

    Коментиран от #79, #84, #86, #90

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Bai Nudals

    4 2 Отговор

    До коментар #77 от "Да ама не":

    На себе си ли да вярвам или на преписите от книжки на Г.Стоев.

    Коментиран от #92

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ДЖОТО

    11 0 Отговор
    ПИТАМ:ДО КОГА ЩЕ СЕ ДАВА ТРИБУНА НА ТЕЗИ КАНИБАЛИ ОТ ГЕРБ?
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 11 юли

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    На 11 юли
    всички да гласуват!
    И всеки да гласува,
    както лично той
    за когото си желае!

    Спокойно!
    Без да се страхувате от нищо!
    Тайната на вота е още по-добре защитена!

    Невъзможно е даже "купувача" да разбере,
    как е гласувал продалият гласа си!

    Разни "експерти" по медиите и социологически агенции,
    умишлено с "експертни" лъжи разколебават избирателите!
    За да гласува само твърдият електорат на ДПС, БСП и ГЕРБ!

    Коментиран от #85

  • 84 асад

    9 0 Отговор

    До коментар #77 от "Да ама не":

    Не ме интересува това къде е лежал тоя тиняк. Просто да му вкарват един между очите и да се приключва с тази сага

    Коментиран от #87

  • 85 11 юли

    9 0 Отговор

    До коментар #83 от "11 юли":

    Нa 11 юли Бoриcoв и ГEРБ щe ce бoрят дa прecкoчaт 4%!
    Зaщoтo при мaшиннoтo глacувaнe нe e възмoжнa нитo eднa мъртвa душa!
    И няма да има "кoригирaни" прoтoкoли!
  • 86 Bai Nudals

    3 1 Отговор

    До коментар #77 от "Да ама не":

    Само това за Иво ти е вярно той беше,определен за ръководител на групата,другото ти е свободно съчинение.
  • 87 Bai Nudals

    2 0 Отговор

    До коментар #84 от "асад":

    Сложих ти +
  • 88 Додо

    9 0 Отговор
    Най ме кефи твърдението , че Митов го е яд , защото си е купил фабрика на 8ми септември .
  • 89 Хайде,хайде

    13 0 Отговор
    всички на улицата,на протест.Този път прокуратурата влязла в МВР за саморазправа.Народе,всички навън,да изметем Гешев
  • 90 Bai Nudals

    8 3 Отговор

    До коментар #77 от "Да ама не":

    От цялата група само Карамански оставиха в затвора. И Боко не е бил там. Той нямаше ценз да бъде тогава с нас. Сигорни още си е бил охрана на Тошо,или милиционер или пожарникар кой го знае.
  • 91 Десет години

    11 0 Отговор
    Ни занимавате с некакъв Орешарски, дето е бил една година на власт. Толкова за десет години ли не гербери не можахте да измислисте друго оправдание за далверите и некадърността си?! Ами вече не мога да ви понасям!
  • 92 Да ама не

    7 2 Отговор

    До коментар #79 от "Bai Nudals":

    Виж.Не знам кой си и на какъв се правиш а едва ли ми интересува.Интересувал си се от Бойко 26 години а не ми отговори на един обикновен въпрос,след като си в час.Питах те как е малкото име на Мата Хари,тази която е направила снимките.Знаеш ли кой е Пею Благов.Ако ми отговориш правилно,ще се съглася, че всичко в интернет е лъжа и не е имало досие в българските тайни служби(не се знае дали още ги има),на мутрата от Банкя.И тогава трябва да се съглася,че този примат с айкю на кокошка е изключитъелно умен и интелигентен,за да се издигне от обикновен бодигард до 12 години диктатор и притежател на България.

    Коментиран от #101

  • 93 Орешарски

    13 0 Отговор
    Г-н Орешарски е достоен човек и това че го изиграха ДПС с публично набутване на Пеевски не омаловажава факта , че той добър финансист и е направил добри дела за България. Защо не ревахте когато Пеевски официално гпацеше с борисов???
    Кой има интерес да клевети достоен българин и да матипулира???
  • 94 Гост

    8 0 Отговор
    Даниел Митов: Какво ще правя като махнат калинките ни от администрацията?
  • 95 Нее

    8 0 Отговор
    Нека поне на деня на Ботев да не се дава трибуна на националните предатели, като тази продажна американо-еврейска подлога Сю...
  • 96 Пиянде

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "Трезво мислещ българин":

    Тиквата накара земеделците да изкарат тракторите а вожда ти орева площада за 16 милиона лв. кредит а сега колко кредит направиха гербавите? Явно ти не знаеш или хитруваш но нали знаеш "с двата".
  • 97 янг сари

    4 2 Отговор
    А вие върнахте модела Пол Пот,вашата .....!!!
  • 98 Мутри Вън!! Каза Радев!! Ина 11 06 2021

    8 0 Отговор
    Ще се случи!!! Мутри Вън!!! Дойде Видов ден!!!
  • 99 Bai Nudals

    5 1 Отговор
    Ако е от Пазарджик го знам. А и Мата Хари не е никак важна,и стига с това на къв се правиш,дръж се прилично.

    Коментиран от #105

  • 100 Генаа

    6 0 Отговор
    Тоя смеешшник Добри гееяя защо не вземе да се скрие Боко в задднникка?
  • 101 Bai Nudals

    5 1 Отговор

    До коментар #92 от "Да ама не":

    Това беше дан,за това което свърши за да се върне царя. И като кочияш на царя започна да ни цака.
  • 102 титаник

    8 0 Отговор
    кой си ти ве митов ??..кой е гласувал за тебе че да казваш какво да се случва и какво не в държавата ??
  • 103 митко

    7 0 Отговор
    Съд и затвор за Боко тиквата и Гешев.Довечера в 19 ч.-всички пред Съдебната палата.Време е за метене.
  • 104 Митов, Митов, Влака замина преди 5минути

    3 0 Отговор
    Не си го изпуснал с много, само 5 минути!!!
  • 105 Да ама не

    4 3 Отговор

    До коментар #99 от "Bai Nudals":

    Мата Хари не била важна.Ами това е най жестокото избиване на цялото и семейство като почнеш от децата,нея самата и и стигнеш до баба и заради 3 снимки и едно видео.Така действа мутрата а убийството го приписаха на невинен човек.Пею Благов е последния,който е публикувал документи от Чешката република за затворника Борисов през април 2021..Ммного поздрави от Кингсли ако въобще знаеш кой е.

    Коментиран от #106, #109

  • 106 Bai Nudals

    3 1 Отговор

    До коментар #105 от "Да ама не":

    Знам,това е едно негърче...
  • 107 Ха ха

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Булгаристанке,а колко шпиони щатски разкриха същите служби? И по чия заповед Баце спря Южен поток,Белене и Бургас- Александруполис?Не забравяй,че сам се хвалеше пред Козяк ,че е изпълнено.Стига троли против Путин. Не той с..а в гащите .
  • 108 Само питам

    3 3 Отговор

    До коментар #71 от "Bai Nudals":

    Знаеш ли колко апаши български бяха изловени в Австрия,Испания,Италия?Това,че не си бил в група с Боко не означава,че той не е лежал в Чехия.Не всички се знаеха и се познаваха .Но като си така добре информиран напиши спомени,издай ги,осведоми простолюдието,стани звезда .Все пак 26 г.се "бориш" с Тиквата.Или така по чата е по интересно,убиваме скуката ,а и развиваме въображението си .

    Коментиран от #113, #114

  • 109 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #105 от "Да ама не":

    Браво.Искърското клане не е забравено.Но Гешефт спи,а всичко е нарисувано.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Просто бледо копие

    1 1 Отговор
    За разлика от Бойко Борисов, който е баш майстор в "разлайване" на кучетата, този господин не е в състояние да реализира такова. Банални приказки елементарно и с бели конци прищито към менторски тон. Чиракуването му ще е дълго, до края.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Bai Nudals

    3 0 Отговор

    До коментар #108 от "Само питам":

    С всеки изминал ден приятелите и познатите от ония години остават все по малко и по малко. Някой трябва да разкаже но аз не днк ми е такова,не казвам. И помни първо беше Буда Пеща след това Прага.
  • 114 Bai Nudals

    3 0 Отговор

    До коментар #108 от "Само питам":

    Групата от Чехословакия беше само една 32човека и Боко не е бил в нея,сега отиде по други държави и в други времена.
  • 115 Bai Nudals

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "onq bez konq":

    Познавах двамата братя Владо и Сашо. Бяха ми колеги боксьори,купуваха крадени коли от Българите и ги караха в Македония. Говориш за друг човек беше от Перник отдавна е покойник. Помня че бащата на тия двамата беше загинал при катастрофа. Те се съмняваха че е убит от албанците.
  • 116 0001

    2 0 Отговор
    ОРЕШАРСКИ И БСП ГИ НАГЛАСИ ДПС/ ДОГАН ЗА ДА БЕТОНИРА БОЙКО НА ТРОНА. НЕ ДПС Е ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ, А ГЕРБ Е РОЖБА НА ДПС.
    ТОВА Е СЦЕНАРИЯ НА АХМЕД. РАЗБЕРЕТЕ ГО ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ.
  • 117 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 2 Отговор
    Цeлтa бeшe, чрeз прoвoкaции oт „прoтecтирaщитe“ дa ce прeдизвикa въвeждaнe нa вoeннo пoлoжeниe oт пРEЗИДEНТA. Плaн "A" нe cрaбoти, прeминaха към плaн "Б"...Нe e cлучaйнo , чe 45 НC бe eдин фaрc.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове