Last news in Fakti

2 Юни, 2021 16:37 3 417 58

Манолова на протеста: Опитът да се сплаши Бойко Рашков е опит да сплашат всички министри

  • мая манолова-
  • протест-
  • бойко рашков

Тя подчерта, че „Изправи се.БГ“ подкрепя усилията на Бойко Рашков да върне правилата в службите и в МВР

Манолова на протеста: Опитът да се сплаши Бойко Рашков е опит да сплашат всички министри - 1
Снимка: Изправи се.БГ

Опитът да бъде сплашен служебният вътрешен министър Бойко Рашков е опит да бъдат сплашени всички министри, които искат да покажат истината за управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ. Няма да оставим прокуратурата да се опитва да страхува служебното правителство. Това е в интерес на Борисов и на ГЕРБ, за да останат нещата същите.

Това заяви председателят на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова във видео на живо във Фейсбук от протеста пред Съдебната палата днес. Протестът бе срещу нахлуването на прокуратурата в МВР.

Тук сме, за да защитим демокрацията и разделението на властите. Недопустимо е прокуратурата да влиза и да натиска комисията, която проверява дали са подслушвани политици от опозицията, лидери на извънпарламентарните партии тогава и на протестите. Да оставят Бойко Рашков да покаже цялата истина, допълни Манолова.

Тя подчерта, че „Изправи се.БГ“ подкрепя усилията на Бойко Рашков да върне правилата в службите и в МВР и да покаже истината за управлението на Борисов и за подслушванията.

Министрите на икономиката и на финансите започнаха да вадят истината за това къде са изчезнали милиарди левове от държавния бюджет и как са давани кредити в ББР. Защо прокуратурата не влезе да установи истината за „Автомагистрали“, попита Манолова.

Тя бе категорична, че раздаването на милиарди левове публични средства в „Автомагистрали“ е абсолютно незаконно и за това трябва да се носи наказателна отговорност.

Истината как се борави с публични пари в полза на приятелския кръг от фирмите, близки до Бойко Борисов, излезе наяве. Раздавани са аванси на фирми, които не са започнали работа и тези аванси са гарантирани през застраховки, които не покриват такъв риск, обясни Манолова.

Усилията на служебното правителство са такива, каквито българските граждани очакват, заяви още тя и каза, че „Изправи се! Мутри вън!“ подкрепя действията на тези министри, които се опитват да върнат върховенството на закона и правилата в институциите.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    51 27 Отговор
    ОСАТА МАЯ - ПРЕМИЕР!!!
  • 2 Бен Хур

    36 73 Отговор
    Колкото и да се наоъва новият парламент ще е без нея..

    Коментиран от #42

  • 3 Марш

    38 25 Отговор
    Всичко ясно тиквата е за разстрел ама по лошо е че има хора които вярват че Майчето ще оправи нещата заблудени хора ...

    Коментиран от #43

  • 4 Тая пак

    24 31 Отговор
    Й включиха чипа и драмата е в ход
  • 5 1618

    59 13 Отговор
    Борисов пропадна в своя морален позор заедно с цялото си обкръжение включително и специалните служби,които останаха слепи и глухи прикривайки мафиотското управление на Борисов! Истината как се борави с публични пари в полза на приятелския кръг от фирмите,близки до Борисов, излезе наяве. Усилията на служебното правителство са такива, каквито българските граждани очакват.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Анти трол

    22 41 Отговор
    Наведе те се мутри вътре!!!!! Гешев давай наред!

    Коментиран от #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Развийш ли

    27 38 Отговор
    Ама сестро Галевица Този Рашков е за затвора мари Радвайте се че нямаме Правосъдие и правите каквото си искате
  • 10 НАВЕДИ СЕ МУТРИ ВЪТРЕ

    23 37 Отговор
    Я КАК МАНОЛОВА ЗАЩИТАВА ДРУГАРИТЕ.......РАШКОВ ДА НЕ Е НЕПРИКОСНОВЕН
  • 11 Стига!

    45 18 Отговор
    МВР да арестува Борисов и Гешев!

    Коментиран от #24, #25

  • 12 Ха ха

    6 5 Отговор

    До коментар #7 от "Анти трол":

    тоя па си мисли, че е от "фамилията"
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 НАВЕДИ СЕ МУТРИ ВЪТРЕ

    15 17 Отговор
    МАЙЧЕ , не си депутат,...пак ще те пръскат с...газ
  • 15 Пич

    22 25 Отговор
    Тая е една от най ъпите утки в държавата ... Беше фактор в БСП , видя и се малко , и ги заряза . Опита сама да води бащината дружина , но никой не я пожела нея. Съжалиха я и я направиха омбудсман , пак и се видя малко и сама си плюна на късмета . Начина , защото реши че може повече , но отново никой не я пожела ... Сега пак никой я не ще , но тая Мая е нахална селянка , и ни досажда от сутрин до вечер ... Е такива провинциялисти , интересно на какви селяни говорят , в София никой не може да ги понася...
  • 16 Пич

    0 1 Отговор
    Начина- напусна да се чете
  • 17 ама и

    32 16 Отговор
    огромната част от народа подкрепя действията на Бойко Рашков. Лично аз смятам, че е твърде мек даже с тази смрад!

    Коментиран от #19

  • 18 Дебилчев

    15 19 Отговор
    Нито рашков, нито служебното могат да върнат доверие поради това, че зад тях не стои политическо доверие/дава се от суверена на избори/, затова са СЛУЖЕБНО, назначени административно от един човек, могат да обслужват него, нищо повече
  • 19 Дебилчев

    11 11 Отговор

    До коментар #17 от "ама и":

    Дали е огромна частта се показва на ИЗБОРИ, не може едни назначенци да упражняват власт от името на суверена, понеже НЕ им е дадена от суверена, а от един човек, затова са служебно назначени

    Коментиран от #45

  • 20 Ох Баня

    19 9 Отговор
    Щом милите ми те пускат сълзливи писма до ЕНП и ЕК че Рашков им сипва студена супа значи работите вървят. Гат ядаха кебапчета не реваха. ГЕРБ-СДС са продажници от първа класа. Даже от М- мастър класа.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Баня

    16 5 Отговор
    СДС на започна, а ГЕРБ трябваше да на довърши. Ама ква стана тя?
    Ран и Ът
  • 23 Миризлив пор

    12 11 Отговор
    За оня от МВР дето отговарял за културното наследство ли е зора? Я погледнете каква нелегална колекция имаше онзи от Дубай, да не мислите че се трупа без да има протекции? Сега какво е виновна прокуратурата че си върши работата?
  • 24 Гост

    10 10 Отговор

    До коментар #11 от "Стига!":

    . Като ги арестува какво? Нали прокуратурата повдига обвинение? Абе дечковци,я марш на училище, даже устройството на държавата не знаете,седнали сте да драскате простотии.
  • 25 Боже

    12 12 Отговор

    До коментар #11 от "Стига!":

    Престанете,бе и.....оти!!!Държавата да не ви е бащиния!Кои сте вие,че ще нахлувате в съдебната палата!Търпението ни е на предела!Не си играйте с огъня!Накрая ще предизвикате гражданска война!
  • 26 5577

    10 7 Отговор
    Тия които незачитат законите, правят противозаконни действия. Тогава какво прайм, гражданска война ли. Стига те дразни хората. Има достатъчно закони и институции за да се обвиняват и доказват противозаконните действия. Най лесно е да кажеш че те са от другите и да си дрънкаш глупости. Доказателства и в затвора. Какви са тия мутренски номера. Това да не са 90 те години, наемаш си група наши хора и действаш. Вълка козината си мени ма нрава не. Уважавайте държавата си и държавността.
  • 27 Чегърт чегърт

    10 7 Отговор
    Кражбата свърши...сега в затвора
  • 28 оня с коня

    11 8 Отговор
    И да каже Мая:КОЛКО МИНИСТРИ има в Служ. правителство от НЕЙНАТА ПАРТИЯ,което си е Абсолютен Полит. показател за ЗНАЧИМОСТ И ПРИЗНАНИЕ на Президента спрямо "Партиите на протеста4?Да - има МИНЕКОВ,но той е Синекурната длъжност "Министър на Културата" САМО ЗАЩОТО ...по нисша и безгласна Длъжност в Правителството НЯМА.А Е ЛИ минеков от Партията на Мая?Нееее...той е от "Триото".И така:ЗАЩО Мая ръси Хвалебствия за това Служ. Правителство,което буквално +не я брои за бройка"?Ами простичко е- За ПРИЛЪГВАНЕ на Бъдещ Електорат на Предстоящите избори с ясното съзнание,че настоящият НЕ ВЪРШИ РАБОТА поради МИЗЕРНИТЕ СИ РАЗМЕРИ.
  • 29 Ха сега

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Марш":

    Лайкове(+) ли събираш? Прихванал си го от фейсбука, а? Тоя виртуален свят ще те(ви) погуби. 📱+🙂=🤤
  • 30 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    10 16 Отговор
    ВОЕНЕН РЕЖИМ ДА ОБЯВА РАДЕВ ЗА 24 Ч. И АРЕСТ НА ГЕШЕВ ИНАЧЕ НЕ СТАВА!!!ЗА ТОВА ТРЯБВАШЕ БОЙКО РОШКОВ ДА ВЛЕЗЕ В ДАНС И ГЕШЕВ ПАДАШЕ ВЕДНАГА!!!ДА СЕ ПОУЧАТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО КАК СЕ ПРАВИ КАТО ГЛЕДАТ ГЕШЕВ!!!ИНАЧЕ НЕ САМО НИЩО НЯМА ДА СВЪРШАТ АМИ МОЖЕ И ДА ЗАГУБЯТ!!!

    Коментиран от #53

  • 31 Червени боклуци.

    12 14 Отговор
    Другарят Васил Божков-черепа отново развърза кесията.
  • 32 НАВЕДИ СЕ МУТРИ ВЪТРЕ

    10 4 Отговор
    ВДИГАТ ЦЕНАТА НА ПАРНОТО....КЪДЕ СИ..МАЙЧЕ
  • 33 РАШКОВ

    9 10 Отговор
    Не си богопомазан.....
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Иванов

    16 10 Отговор
    Как е възможно субект като Манолова да е в политиката, тя не може и кокошка да управлява, а тръгнала да оправя държавата. За толкова години от нейната уста чуваме само популизъм, уж беше защитник на Майките от системата ни убива, но не самите се отрекоха от нея, а после пак я припознаха в името на парите които си споделят и припечелват, доста статии се написаха по въпроса.
    Кога Манолова е предложила нещо наистина полезно за нацията, никога!
    Много е лесно всеки път уж защитава народа, но тя си преследва амбициите за парламента, а качествата и се ограничават до подривна дейност, както е обучена от БСП.
  • 36 Сестра Галева

    13 12 Отговор
    Рашков и мунчо юмручето са искарали тяхния пудел да се покаже и да лае малко че народа я забрави рашков е кадър на партията майка откаде на каде тоя ще слага на всички места хора на бсп слуги на черепа
  • 37 Варненец

    6 5 Отговор
    Мая, ако махнеш това недоразумение Дончева от коалицията, ще спечелиш доста гласове.
  • 38 Костинбродска

    7 6 Отговор
    Тъкмо заради неприличната си поза все така заканващата се да се изправи и все така наведена Мая схваща всичко наопаки: на подаденото й листче с реплики пишело нещо в защита на Рашков, който сплашва всички, а пък тя го разчела, че всички сплашват Рашков 😁
  • 39 dron

    8 5 Отговор
    Герб тролът да чете/ако може/ изследванията на социолозите- Мая
    влиза с 10%. Толкова ще имат и герберастите.Дори купените по няколко пъти "соц.антрополози" не смеят да публикуват прогнозни резултати за изборите .щото тиквите летят катастрофално надолу.
  • 40 ПЕНКО

    2 6 Отговор
    МЯУАЙЯ Е БАБА !!! ВСЯКА БАБА ДАВА АКЪЛ !!! 0.2 % ОТ ВНУЧЕТАТА СЛУШАТ БАБИТЕ СИ - 100 % ВНУЧЕТА СЕ ПРИМИРЯВАТ И ТЪРСЯТ ИЗХОД, НО САМО 90% ГО НАМИРАТ !!! 10 % МЯУАЙИ ЩЕТИ !!!!!!!!
  • 41 ГЕРБ

    3 7 Отговор
    Гад.а мър.а
  • 42 Тъп

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бен Хур":

    Герберски помак
  • 43 стоян

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Марш":

    До 3 ком -другарю -тая грозна лицемерна крякаща жена теб може да оправи -но мен не-просто не си спомням нищо добро тя да е направила за България а само лоши спомени -да не ги изброявам
  • 44 Някой

    6 4 Отговор
    Мая Манолова и родата й са получили 1,2 млн. лева държавна пара.
  • 45 ха ха

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "Дебилчев":

    Еми нали "суверена" даде власт на пингвина, че на всичкото отгоре след всичките скандали, граждански войни и излагации пак искат да му миришат чорапите?!? Как да го разбираме това?
  • 46 кой

    8 3 Отговор
    Мая, покривай се! Виж там, братя Галеви да ти осигурят коридорче!
    Щото Божков и Пеевски вече и щатите ги признаха за корумпета!
  • 47 Антипротест

    8 2 Отговор
    По поръчка на президента Радев, който иска да узурпира цялата власт в страната
    Шайка маргинали окупираха днес 4-ия етаж на Съдебната палата и крещяха пред кабинета на главния прокурор Иван Гешев с искания за оставката му. Групичката е същата, която преди дни блокира булеварда до ДАНС в час пик и изнерви стотици шофьори. Тогава протестът от десетина души, предвождани от разпопения поп Дионисий, стана повод за уволнението на шефа на ДАНС.
    Днес групичката беше предвождана от тарторите на „Мутрите“ Мая Манолова и Арман Бабикян. Поръчителят е ясен – Румен Радев, който иска да овладее цялата власт в държавата.
  • 48 Наведената Мая

    6 2 Отговор
    Защитава бандити продаващи незаконно национални исторически ценности за милиарди и тя е намазала филиите.
  • 49 Ша повърна

    7 3 Отговор
    На Галева да и повдигнат обвинения за възпрепятстване на ПРОКОРАТУРАТА. Адвокатката на истинските мутри.
  • 50 На Манолова

    9 3 Отговор
    Вече и пари, следващата мутра за арестуване е тя. Галева Божкова.
  • 51 ЕТО Я МУТРЕСАТА

    7 2 Отговор
    КОЯТО ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ, ЗАЩИТНИЧКАТА НА БОЖКОВ. ХОРА С ЗАБРАНИ ОТ САЩ ОТ ДНЕС.
  • 52 МАЧКАЙ ГЕШЕВ

    6 0 Отговор
    Това са истинските мутри.
  • 53 ЧОБИ

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    АМИ ДА ОБЯВИ И ЩЕ ИМА 1990 И ТАНКОВЕТЕ НЯМА ДА ДОЙДАТ КАКТО И ТОГАВА НО ВЪЖЕТАТА ПО СТЪЛБОВЕТЕ ТОЯ ПЪТ НЯМА ДА СЕ РАЗМИНАТ
  • 54 МАЯ ПОЗДРАВИ ОТ САЩ

    6 2 Отговор
    ЧЕСТИТО БОЖКОВ И ПЕЕВСКИ СЪС ЗАБРАНА ОТ САЩ. ПАК ЛИ ЩЕ ГИ ПРЕДЛОЖИШ МАЯ. КОЙ КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ.
  • 55 БСП най крадливата партия

    6 3 Отговор
    МАЯ ТАКА СПЛАШВАШЕ ХОРАТА ПРЕДИ С ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ ВИС-2. И ГАЛЕВИ.
  • 56 така ли

    2 0 Отговор
    На 11.07 ще ги сплашим ние. Този път по-категорично!
  • 57 ясно

    0 0 Отговор
    Изводът от истеричните атаки на Гешев, е че самия Борисов е шефът на задкулисието. Ако на него някой друг мафиот му дърпаше конците, до сега Борисов да беше изчезнал и подменен с ново лице. Фактът, че не само не изчезва, ами брани със зъби и нокти разчистването на неговите хора от службите, повече от ясно показва, че шефът на това задкулисие е самият Борисов. Справим ли се с него, другите ще се разпръснат. Затова, протести и разследване на Борисов и левият му т..ак Гешев! Няма оправия докато тези двамата не са подведени под съдебна отговорност. Но пък това е добра новина, знаем точно кой е задкулисието.
  • 58 Червени боклуци

    2 0 Отговор
    Калинката Мая Галева Божкова ще подсмърча извън парламента, след изборите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове