Last news in Fakti

2 Юни, 2021 20:46 2 853 40

Проф. Иво Христов: БСП ще успее да се превърне в незаобиколим фактор

  • проф. иво христов-
  • бсп

Намирам вътрешните конфликти за пагубни за партията, каза той

Проф. Иво Христов: БСП ще успее да се превърне в незаобиколим фактор - 1
Снимка: БСП

„Намирам вътрешните конфликти в БСП за пагубни за партията. Очевидно БСП пречи на много хора. Този сегмент от 500 хил. до 900 хил. гласа - това политическо пространство от последните години пречи и някой иска да го вземе. Поради тази причина са тези атаки. Не казвам, че няма и обективни причини.” Това заяви проф. Иво Христов, водач на листата на „БСП за България” в Пловдив.

Попитан за причините за третото място на левицата на последните избори, проф. Иво Христов посочи, че много от избирателите на „БСП за България” са изпитвали страх да отидат до урните заради разпространението на коронавируса.

„БСП беше подложена на пълен остракизъм в последните 4 години. Много хора забравиха, че през тези години търпяхме всички удари на властта”, подчерта още водачът на листата на левицата в Пловдив.

Той коментира още, че 60 % от българското население е бедно и ако левицата представлява интересите му и привлече естествената си ниша – младите хора, то тогава тя ще бъде незаобиколим политически фактор.

По повод изборите на 11 юли, проф. Иво Христов коментира: „БСП трябва да задейства имунната си защита. Ако успее да се превърне в незаобиколим фактор, което според мен ще стане, може би ще даде решение на основни въпроси. Водачът на листата на „БСП за България” определи действията на служебното правителство като положителни до този момент.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илхан

    19 26 Отговор
    БСП Не е фактор нито Герб.

    Коментиран от #4

  • 2 сектант

    10 6 Отговор
    боче, да ми ядеш к/Ра
  • 3 Митко

    26 24 Отговор
    БСП , ГЕРБ ,ДПС и всички участници в този 30 годишен геноцид , нямат никакво място в парламента
  • 4 СУВЕРЕНЪТ

    32 10 Отговор

    До коментар #1 от "Илхан":

    Граждански арест на мутрите Борисов и Гешев в България!
    Както бе на Николае и Елена Чаушеску в Румъния!
  • 5 Гечо

    17 7 Отговор
    Не отклонявай вниманието от корупцията и нейните руски закрилници.
  • 6 ДОЛУ БСП

    21 23 Отговор
    НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ВИ ЗАЛИЧИМ ЗА ВИНАГИ БАНДИТИ И КРАДЦИ.

    Коментиран от #14

  • 7 Аззззз

    21 25 Отговор
    Ако гласуват всички българи и не се правят измами с вота БСП няма и не трябва да влиза в парламента
  • 8 русенец

    14 19 Отговор
    Аз лично не се надявам някога БКП да е повече от креслива опозиция. Просто няма да е добре да Бг.
  • 9 То от дедо Благоев си е така

    11 3 Отговор
    Ама онуй,Дългото,него как ще заобиколите?!
  • 10 Мъдю

    8 11 Отговор
    Кой век ще стане това, баце!?
  • 11 Тиквун

    18 20 Отговор
    Абе този Иво Христов уж е българин и националист по приказките , а какво прави при БСП , доказата престъпна партия , партия участник в унищожението на държавата и народа

    Коментиран от #19

  • 12 ГЕШЕВ ДА

    9 16 Отговор
    ДА ГИ ПРИВИКА ВСИЧКИТЕ ОТ БСП В ПРОКОРАТУРАТА. ЕДИН ЧИТАВ НЯМА.
  • 13 ЧОБИ

    6 5 Отговор
    С 15 % СИГУРНО

    Коментиран от #17

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Аферим

    5 7 Отговор
    Колко изпълзели от пещерата!!!!
  • 16 БСП и ДПС КОАЛИЦИЯТА

    11 11 Отговор
    Кой предложи Пеевски. Манолова се прави на луда калинката. 🐞
  • 17 Корупция

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "ЧОБИ":

    По - скоро под 10%
  • 18 Възраждане

    8 14 Отговор
    Жалко за професора - стана част от партия на статуквото, която 10 години го игра опозиция, а всъшност не изнесе нито едно доказателство срещу мутрокликата на герб! Никой няма да повярва, че тази партия не е вързана с олигарсите и тяхното обслужване, при евентуално нейно участие в управлението. Всеки може да се сети за местните бизнесмени, които се пишат в нейните листи... ами не са от най честните типове. Лявата идея просто се изпозлва за набиране на гласове, Както и такива като Атака и вмро които използват гласовете на истинските патриоти от народа, това важи и за дпс - използват вота на турското население, Демонократите - те са си на дирекно назначение от посолството на ФАЩ. Тва е. И Сестра Галева е ясна.. остава Слави, но и там няма мяста за мн оптимизм
  • 19 Гост

    8 14 Отговор

    До коментар #11 от "Тиквун":

    "Социален учен" от съветската школа, рисуващ картини на бъдещ апокалипсис в България и света. Откъснат от реалния свят, повтаря едни и същи неща ако слушаш повече от 4-5 интервюта.

    Коментиран от #28

  • 20 Сделано в СССР

    6 11 Отговор
    През последници седмици излезна много документирани факти, доказващи , Буда и ГЕРБ са крали в огромни размери българския народ в полза на бандата в Кремъл, с мълчаливото съучастие на "опозицията " БСП и ДПС. Пак гласувайте за "русофили " , за агенти от ДС, майкопродавци!

    Коментиран от #25

  • 21 Фашагите са вечно против Русия

    10 3 Отговор
    През турско предадоха Левски,Ботев,Бенковски,всичко предадоха.Кел файда от тях,полза нулева.Погром след погром.Сега тъпата Тиква им развява байрака..
  • 22 mi6osp

    14 9 Отговор
    БСП е незаобиколим фактор и ще остане такъв. Заслужи го, защото не стана патерица нито на Борисов 1, нито на 2, нито на 3, а нямаше да е и на 4.
  • 23 1235

    11 7 Отговор
    БСП е единствената нормална партия макар и с много вътрешни проблеми
  • 24 dfu

    9 12 Отговор
    Много уважавам проф. Иво Христов, с удоволствие гледам интервютата му, само не ми харесва, че е в листата на БСП. Разбирам го, че това е единствения сигурен шанс да влезе в парламента и да вилияе положително на политиката, но ми се искаше да ме е в партия на статуквото.
  • 25 mi6osp

    9 2 Отговор

    До коментар #20 от "Сделано в СССР":

    Сега вдигаш лозунги, за да не си спомним, че Борисов и шайката са крали в огромни размери единствено в своя полза, с дейното съучастие на техни патерици като теб.
  • 26 Иво Христов,

    5 11 Отговор
    ти си предател!!!
  • 27 Дебилчев

    1 1 Отговор
    А дано, ама надали
  • 28 Това му е номера

    4 6 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Пета колона.Сделан в СССР.Ниско качество.Брътвежите му не се отличават от тези на Бялта Златка.Презрение към този.
  • 29 Абе,овчи

    2 4 Отговор
    Суверена не го интересува и не се влияе вътрешните конфликти на БСП!На изборите се видя.На следващите-пак така.Суверена не иска повече заплата 5 $,пенсия 2,5$ ,майчински ЕДИН( !($.Суверена не уска спрени еврофондове.Суверена д.биле гласува с...джоба си.
  • 30 Не споделям

    1 1 Отговор
    Когато се кача на самолет и аз не псувам пилота, може да е суеверие, но от него завися. Господин Христов вече е в листите, вероятно първа класа...
  • 31 Иван Грозни

    6 4 Отговор
    Един от малкото гениални хора в България заслужили званието професор. Би следвало да бъде избран и за академик. Защо хората го обичат и хулят? Едните защото се възхищават от аналитичния му ум, а другите защото му завиждат. Най важното защото разплете кошницата на ГЕРБ. Пък Боко е на светлинни години от интелекта му.
  • 32 Знайко

    6 5 Отговор
    Откъде накъде болшевишката олигархическа и популистка БСП и московския лакей Иво Христов ще монополизира гласовете на хора в България със социалистически възгледи. Откъде накъде ще претендират да се техен обединител и единствени социалисти. Аз съм социалдемократ по убеждение и не смятам, че действията на БСП в изминалите 30 години когато са управлявали държавата или когато са били "опозиция" са на истинска социалистическа партия. Нито пък законотворството им в Народното събрание е социалистическо. То винаги е било болшевишко, популистко и НЕКАДЪРНО, каквито са и повечето бесепари. Типични примери са Корнелия Нинова и Мая Манолова. БСП и съюза им с ДПС също имат вина за създаването на чудовищата Пеевски, Цацаров, Гешев, те не са рожба само на мутрата Борисов и ГЕРБ. Конституцията и законите, които дават огромна власта и 7 годишна недосегаемост на главния прокурор са дело именно на БСП. Никога не съм гласувал за БСП. Гласувал съм за д-р Петър Дертлиев(Социалдемократическата партия, които бяха част от СДС). На България и трябват поне една или две истински социалистически партии, които да се кункурират с БСП за гласовете на избирателите. А не монополна менте социалистическа мафия като БСП. БСП трябва да бъде прочистени от куминистите, олигарсите и рубладжиите и техните деца и внуци. Това може да стане само когато изборния резултат на БСП спадне под 8% и местните структури сами започнат да бият шутове от листите на такива като Корнелия Нинова, Сергей Станишев

    Коментиран от #35

  • 33 Знайко

    5 4 Отговор
    БСП трябва да бъде прочистени от куминистите, олигарсите и рубладжиите и техните деца и внуци. Това може да стане само когато изборния резултат на БСП спадне под 8% и местните структури И що годе честните хора в тях сами започнат да бият шутове от листите на такива като Корнелия Нинова, Сергей Станишев, Румен Гечев и "парашутиста" Иво Христов.
  • 34 бай Даньо

    3 1 Отговор
    БСП 4-та на изборите на 11 юли. Сами си го направихте защото гласувахте задно с тошко-славовите талибани и евроДеБилите неограничени секции в чужбина , което ще направи разлика само в гласуването в Турция. ДПС ще са 3-ти. Да ви е честито! Изобщо е уморително да се гледа българския политически цирк където никой не разбира правилно интересите си.
  • 35 бай Даньо

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "Знайко":

    Напълно съгласен. Също съм по разбиране социалдемократ , но никога не съм си помислял да гласувам за тия руски лакеи , измекяри - предатели , който освен това нямат нищо общо с левите идеи. По линия на защита на червената олигархия ( тя е предимно такава по генезис) БСП са си дясна партия . Дългата агония на БСП само се противопоставя на появяването на истинска лява партия в България.
  • 36 Анонимен

    0 0 Отговор
    Дпс ви го каза, искаме 2 оставки. Като не можете да се разбрете, те не че не са в уоравлението, но всички са виновни, или отвън. Кой работи е ок, но има и млади, за 380 пазач няма да му работя. Всеки сам да се спасява. Нинова кво ще ти помогне тя. Няма работни места, освен строител, но и там се иска да умреш и са умни турците, запусват техникум строителство, геодезия.. И след това висше. И езиковата. То икономика няма, те учат икономика. Излишно. Може, но ако усоех 6,висше 6.така може, но иначе не нинова, а и бог след висше не може да ти помогне. Същото е и със завършилите право. Наемат ги и като нотариус няма доходи ги освобождава в провинции, в София нямам на идея. Проф. Иво да каже, ако не аз. Затваряй новия Бойко Университети по села и провинции, остави 5 елитни университети и всички на полето при деоесето
  • 37 гост

    0 1 Отговор
    Герб е ЕНП. Имат гръб. Кой иска новочек, нинова и у Русия. Байдън сме и европата. Избор богат. Гласувай народе, кой за кого. Има неуки българи. В центъра, във всеки град и села машини, да се учат, но не могат български, а са българи, не шега работата.
  • 38 1234

    1 0 Отговор
    Имат среща Путин и Байдън. Кво кажат ТЕ. Бб го командват отвън
  • 39 7777

    1 0 Отговор
    Професоре не си глупав човек, ама правиш глупави работи. Всички знаят кой е виновен за неуспешния 30 годишен преход, партиите на статуквото БСП е основна партия на статуквото от тук нататък можеш да говориш каквото си искаш няма кой да те чуе.
  • 40 ЛУДИЯТ МАКС

    0 0 Отговор
    Кога ще стане това........няма опозиция да е незаобиколим фактор
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове