8 Юни, 2021 16:16 8 081 108

ВМРО излизат на протест, възмутени от изказване на Карадайъ

  • вмро-
  • протест-
  • мустафа карадайъ

Нека защитим Родината си и да покажем, че саможертвата на Левски и Ботев, на априлци, на войводите, били се за Македония и на стотиците хиляди, дали живота си в освободителните войни, не е била напразна, пишат от партията

ВМРО излизат на протест, възмутени от изказване на Карадайъ - 1
Снимка: БГНЕС

„Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“, организират протест на 09.06.2021 г. (сряда) от 12.00 ч. пред централата на ДПС на бул. „Александър Стамболийски“ №45А, съобщиха от ВМРО.

За нас, като български патриоти, е недопустимо лидерът на една регистрирана и действаща на територията на Р България партия, да прави изказвания, които поставят националната идентичност и териториалната ни цялост под съмнение.

Припомняме думите на Мустафа Карадайъ по време на посещението му преди дни:

„Турция е нашата родина. Останахме в България след Османската империя. Тази земя /явно България/ е нашата земя. Ние не сме имигранти там. Нашата борба е да защитим турската си идентичност. Да защитим нашия език, религия и обичаи. Истински.“

Според Конституцията, Република България е еднонационална държава с официален език – български. България е независима и суверенна страна и никой няма право да прави внушения, че нашата земя, извоювана с кръвта на дедите ни принадлежи на друга държава.

Изказването на Карадайъ е национално предателство и квалифициран състав по смисъла на Наказателния кодекс, ОСОБЕНА ЧАСТ, Глава първа, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА.

С протеста си искаме отново да призовем прокуратурата да се самосезира. Подобни изказвания, придружени и с щедри обещания за удвояване на гласовете за ДПС в Турция, по настояване на един диктатор като Ердоган, са опасни за етническия мир и са пряка намеса във вътрешната политика на страната ни.

Ето защо призоваваме всички честни, достойни и родолюбиви българи да се присъединят към нас. Нека защитим Родината си и да покажем, че саможертвата на Левски и Ботев, на априлци, на войводите, били се за Македония и на стотиците хиляди, дали живота си в освободителните войни, не е била напразна.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 30 г извинения

    100 3 Отговор
    Всички чувстващи се турци да върнат бг ЛК никой не ги задържа тук! ТЖ ги помоли веднъж, не щат да си ходят в Родината искат БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ НАСЛЕДСТВО ИМ ОТ ОСМ АНСКАТА ИМПЕРИЯ. докато не вземат официално Кърджали българите ще блеят като о
    фсе и нама да реагират, гяу рс ки стар обичай!

    Коментиран от #26, #48

  • 2 Гошо

    26 47 Отговор
    Пак ни подкараха по изпитаната схема. Ушанките вън!!!
  • 3 Псевдоним

    96 15 Отговор
    ВМРО не играеха ли комбина с ДПС?

    Коментиран от #45, #65

  • 4 НА ОРУЖИЕ

    22 19 Отговор
    БОЙ ПО МАКЕДОНИЯ , ПО ДПС.СМЯХ ГОЛЯМ.ОЧАКВАМЕ ГИ ДА ЗАПЕЯТ В ЦЪРКОВНИЯ ХОР САМО ДА ГИ ХАРЕСАТ
  • 5 Ами хайде прав ви път

    95 5 Отговор
    Моля ви не оставайте в България! Пари ще ви дадем само се махайте голям чеиз ви обещавам, само най сетне след 650 г се махнете и ни освободете от вас, като на Мухамад ви се моля! Кърлежи нещастни
  • 6 Фърфалак

    41 17 Отговор
    Сърдят се щот не са ги взели и тях на срещата с Ердоган.
  • 7 Патеричко

    24 7 Отговор
    Власите от Врмо ли щото там няма Македонци, ми той Яни Янев е три пъти повече Македонец
  • 8 Лъжко

    43 6 Отговор
    Нищо чудно д(С) пс нарочно да инциираха това изказване, та да се вдигне шум и да има повече гласосове за идотите/патриотите.

    Коментиран от #15

  • 9 Някой си

    70 9 Отговор
    МВРО право на такъв протест НЯМАТ!
    До вчера управляваха и с ДПС!
    Само народа може да протестира, не и турските подлоги от МВРО!

    Коментиран от #67

  • 10 А питам

    83 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Турция е нашата родина. Останахме в България след Османската империя.
    ....
    Да излезе някой от турчеещите се и обясни, защо Тракийските българи не останаха след Османската империя в Турция.

    Коментиран от #22, #32

  • 11 Дани

    61 1 Отговор
    Грешно сме разбрали,човека трудно говори на Български език.

    Коментиран от #37

  • 12 Последния Софиянец

    51 13 Отговор
    Предизборна война между МВРО и ДПС за стягане на редиците.Иначе заедно крадат.Не им се хващайте!
  • 13 dfu

    25 5 Отговор
    То и Бойко щеше да дезертира, ако ни нападнели и задумкали ракети и бомби, но тогава май ВМРО не протестираха срещу това предателство от най виш ранг?
  • 14 Луков

    43 6 Отговор
    Пак плъзгат народа по позната пързалка. ДПС отива в Турция, веднага си активират пионките от ВМРО и българския народ им вдига гласовете, като уж заплахата от Турция расте.

    Коментиран от #44, #89

  • 15 Лилипут

    29 2 Отговор

    До коментар #8 от "Лъжко":

    ДПС са го правили много пъти това.Още навремето Доган с две приказки вкара Сидеров в парламента.А после той му върна жеста като запали едно килимче пред софийската джамия.
  • 16 човека

    42 5 Отговор
    Cпoрeд Кoнcтитуциятa, Рeпубликa Бългaрия e eднoнaциoнaлнa държaвa c oфициaлeн eзик – бългaрcки. Бългaрия e нeзaвиcимa и cувeрeннa cтрaнa и никoй нямa прaвo дa прaви внушeния, чe нaшaтa зeмя, извoювaнa c кръвтa нa дeдитe ни принaдлeжи нa другa държaвa.
    Съд за тоя рязан мухал


    Изкaзвaнeтo нa Кaрaдaйъ e нaциoнaлнo прeдaтeлcтвo и квaлифицирaн cъcтaв пo cмиcълa нa Нaкaзaтeлния кoдeкc, OCOБEНA ЧACТ, Глaвa първa, ПРECТЪПЛEНИЯ ПРOТИВ РEПУБЛИКAТA.
  • 17 Ася

    51 3 Отговор
    Тая етническа партия разделя и вреди на България. Трябва да се закрие

    Коментиран от #106

  • 18 перничанин

    33 6 Отговор
    Както ви казах, сега ВМРО ще върнат жеста на ДПС. Тия взаимно се подхранват.
  • 19 Сделано в СССР

    12 19 Отговор
    Московския цирк на скачените съдове продължава . Ако има "патриоти" ще има и ДПС и опратно. "лявото" срещу "дясното" БКП ....
  • 20 1-20

    25 6 Отговор
    Не се притеснявайте. Утре пак ще има турски новини по БНТ, а на Мустафа никой не смее нищо да му направи. Сами сме си виновни че турските свинe си правят каквото пожелаят в България.
  • 21 ивайло

    32 0 Отговор
    Цялата съдебна система е кадри на ДПС ... Затова ще има много доклади за Корупция... ДПС и КОРУПЦИЯ е едно и също понятие...Сега му времето да бъдат ликвидирани.
  • 22 Журналист

    32 2 Отговор

    До коментар #10 от "А питам":

    Сега Б Рашков да излезе и попита ДПС зашо тракийскитр българи не останаха в Османската кочина а ги натириха в България????? Чакам смислен отговор от Карагъзъ! За което турция още не е платила обезщетение което е признато!
  • 23 Васил Ботев

    42 0 Отговор
    Изказването на Карадъйъ беше унизително и за това да се накаже както трябва. Да се затрие партия ДПС. Марш от роддината ни .
  • 24 Асан

    6 19 Отговор
    Бийте са не са карайте 😁🎃🇻🇳🚾

    Коментиран от #27

  • 25 Баня

    25 3 Отговор
    Тоя калмар по родопски не знае ле че Кемал Ататюрк е БЪЛГАРИН? А Ердоган е с украински корени? Да се изгони веднага от България.
  • 26 Карло

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "30 г извинения":

    Еми реалността е такава че близнака на доана , сянката който е милиардер от момчилград ударно купува земи в кърджали , хасково..Незнам колко тъп трябва да си да гласуваш за тази партия, говоря за измъчените хорица от турската етнос.
  • 27 киро японеца

    17 1 Отговор

    До коментар #24 от "Асан":

    А пък ти си хапни свинска мас рязана мърш.
  • 28 Дебилчев

    21 0 Отговор
    Помак от Борино, прави се на турчин карадая
  • 29 БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    21 5 Отговор
    АБЕ ДОКАТО ТЕЗИ НЕ СИ ЗАМИНАТ В АНАДОЛА ,МНОГО МИЗЕРИЯ ЩЕ ПРАВЯТ НА БЪЛГАРИЯ , ДА ДА КАЗВАМ ВИ ГО НАЙ ОТКРОВЕНО , КАКТО И ЕВРЕИНА СОЛОМОН ПАСИ , АЗ ЗА КАКВО ГИ ИЗСЕЛИХ НА ВРЕМЕТО , ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕШЕ И ПО ЛОШО ДА СТАНЕ , АКО СЕГА НЕ СЕ ВЗЕМЕТЕ НА СЕРИОЗНО , ТЕЗИ ЩЕ ВИ НА ДЯНАТ ЧАЛМИТЕ И ШАЛВАРИТЕ !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️!!!.

    Коментиран от #56

  • 30 Само факти за ДАНС

    26 0 Отговор
    какво според ДАНС означава в едно изречение думите на Карадая, Родина, Турция, земя България???? ОЗНАЧАВА ЧЕ ШЕФ НА БГ ПАРТИЯ РАБОТИ ЗЕМЯ ОТ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ НЕГОВА РОДИНА КАКТО ТУРЦИЯ! Ако не разбирате ще ви преведа на гяурски, току що Турция предяви териториални претенци чрез представителството си в България!
  • 31 Българка

    25 0 Отговор
    Карадайъ на съд за измяна на България, а ДПС забранена като противоконституционнйа етническа партия! Това, че защитавам българщината и конституцията ни, не значи, че подкрепям псевдопатриотите. За мен те си остават шайка хулигани, национал-социалисти-фашисти!
  • 32 Мария

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "А питам":

    Няма да ти обяснят, защото са индоктринирани, нагли, неблагодарни, отвратителни..
  • 33 Чалгапитеци

    18 2 Отговор
    07.06.2021, Истанбул – Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред прeдceдaтeля нa турcкия пaрлaмeнт Мустафа Шентоп: “Турция е нашата родина, България е нашата земя !” (И нашата земя България скоро ще стане отново изконна част от нашата родина Турция !)
    ********************************
    Тази разгърната формулировка разкрива истинската и единствена кауза на ДПС само в десетина думи.

    А пък лицето, което съвсем наскоро и на пожар осигури на цяла Турция да гласува без ограничения на предсрочните парламентарни избори в България на 11.07.2021 се казва Станислав Тодоров Трифонов – Слави Трифонов, който издевателски е нарекъл своята парламентарно представила се партия "Има такъв народ", след като в действителност самият той работи точно за обратната цел – повече да “няма такъв народ”. Неслучайно ДПС високо цени тази негова подкрепа за турската кауза чрез неотдавнашното знаково изказване на депесарския царедворец Йордан Цонев : “Г-н Ахмед Доган уважава Слави Трифонов.”

    Хубавичко ще си го припомним всичко това, когато се събудим ошашавени на 12 юли !
  • 34 българка

    17 0 Отговор
    ДПС прилагат стратегията - най-добрата защита е нападението!
    Понеже ТЕХНИЯТ ПАТРОН Делян Пеевски се оказа голяма издънка, те опитват да запушат дупката преди обвиненията в корупция и грабежи, за да имат право да кажат: "Вие ни обвинявате за свързаност с Пеевски, заради изказването за "родина/наша земя"!
    МОЖЕ ДА СЕ МИСЛЯТ ЗА МНОГО УМНИ, НО ТОЗИ ПЪТ НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ УЧАСТИЕТО В ГОЛЯМОТО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КОЙТО ПО ТЕХНИТЕ ДУМИ НЕ Е ТЕХНИЯТ НАРОД!
  • 35 Сан Стефано

    5 3 Отговор
    България пада под турско при султан БаяЗид сега БаяЗидария се прави и банките поробват българите с непосилни ипотечни кредити
    урците като видяха каква хава става и се презастраховаха с посещение в Турция и направиха това изявление интереса клати феса Захари Стоянов оцелял от засадата на турците като останал в гората защото се усъмнил как така турците построили мост в пущинака другите четници минали по моста радостни че има мост и били застреляни от засада от турците из записки по българските въстания
    Нещеме ни богатства нещеме и пари искаме свобода човешки правдини Стефан Стамболов
  • 36 Rusnaka

    14 1 Отговор
    Всичко това се случва защото сте едно безкрайно тъпо стадо овце, което жално блее докато го доят, стрижат и колят, в очакване някой да дойде отнякъде и да го спаси. Овце, не разбирате ли че който ви спаси той ще ви дои, стриже и коли.
  • 37 Мнение

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Дани":

    Той и турския сигурно го владее толкова добре.
  • 38 Анонимен

    7 3 Отговор
    Турците и комунистите разиграват отново романа време разделно и възродителния процес както по времето на соца когато бяхме в СССР сега сме в ЕС и отново време разделно след като много българи са напуснали България

    Коментиран от #51

  • 39 Този дали е ползвал субсидий

    14 0 Отговор
    Или негови хора.
    Аййй , айййй. Ваййй.
    Той плюе срещу вятъра.
    Какво е РОДИНА ?
    И децата го знаят. ТАМ КЪДЕТО СИ СЕ РОДИЛ , ТАМ Е ТВОЯТА РОДИНА.
    Чети тълковни речници , речник на чуждите думи Учи бе , пръч.
  • 40 ЪРП

    21 1 Отговор
    СГАН АНТИБЪЛГАРСКА!!!!!!!!

    ЗАКРИВАЙТЕ БЪРЗО ТАЗИ АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ ОТ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И МЕКЕРЕНЦАААААА!!!!!!!

    Коментиран от #72

  • 41 123

    19 0 Отговор
    "Турция е нашата родина. България е нашата земя!". Боже прости му! Той не знае какво говори. А, ако знае - накажи го!

    Коментиран от #76

  • 42 Перо

    16 3 Отговор
    И какво става сега,бай Тошо май е бил прав за покръстването!

    Коментиран от #47

  • 43 ДПС

    10 9 Отговор
    Радваме се когато националистите вият като бесни кьопеци
  • 44 Гражданин и Българин

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "Луков":

    Абсолютно правилно си го написал
    Това ако не е идея на квадратната капацуна от сараите, на!
  • 45 хъхъ

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Псевдоним":

    Според мен изказването на Карадайъ е активно мероприятие с цел да живнат малко така наречените патриоти, че нещо се позагубиха.
  • 46 Сан Стефано

    7 1 Отговор
    Руснаците имат една песен С него начинается родина....
  • 47 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #42 от "Перо":

    И какво, кръстил, правил-струвал и вече е ИЗЯДЕН от червеите, а ефекта е:0
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 кака

    6 4 Отговор
    Уважаеми патриоти,вие хубаво ни призовавате,но както винаги бездушният народ ще си остане в къщи и няма да реагира по никакъв начин.Явно му харесва това което се случва.А истина е че ДПС не би трябвало да съществува отдавна.Не знам кой и защо им го позволява.

    Коментиран от #58

  • 50 бай Даньо

    1 2 Отговор
    Ганчо е много хитър. Вижда сламката в окото на Каракачанов но гредата в окото на Крадайънов не. Много хитър е Ганчо той знае е Каракачанов е лош лош с торбички от Била толкова лош ...

    Коментиран от #53

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Сан Стефано

    1 2 Отговор
    Турците разиграват око за две зъб за чене защото руснаците окупираха Крим който беше подарен на Украйна от Никита Хрушчов а царска Русия е победила в кримската война 1856 османската империя която е била въоръжена с западно оръжие
  • 53 Чичко Гугъл

    3 3 Отговор

    До коментар #50 от "бай Даньо":

    Каракачанов е комунистически ДС/КГБ агент "Иван".
    Национален предател!
  • 54 МММ

    5 2 Отговор
    Тея що не ги забранят вече 30 и... години. За какво е този конституционен съд??? Що не се направи и една проверка на тея в конституционния съд???

    Коментиран от #63

  • 55 ПИТАМ

    10 2 Отговор
    КРAЙНO ВРEМE E ТAЗИ ТУРCКA EТНИЧECКA И ВEРCКA ПAРТИЯ ДA БЪДE ЗAКРИТA И ЗАБРАНЕНА.



    КЪДE E ГЛAВНИЯТ ПРOКУРOР? ЗA НEГO ТOВA ИЗКAЗВAНE НA ПРEДCТAВИТEЛИ НA ДПC, ЧE ТУРЦИЯ ИМ E РOДИНAТA НИЩO ЛИ НE OЗНAЧAВA?

    ТOВA НE E ЛИ ПРECТЪПЛEНИE И НAЦИOНAЛНO ПРEДAТEЛCТВO?

    КЪДE CE КРИE ГЛAВНИЯТ ПРOКУРOР?

    НИЩO ЛИ НЯМA ДA ПРEДПРИEМE CПРЯМO ТAЗИ ПAРТИЯ ?

    AКO НE ПРEДПРИEМE ЗA КAКВO НИ E?

    МAЙ ТEЗA C ПAЛAТКИТE CA ПРAВИ И ТРЯБВA НE ЦЯЛA COФИЯ, A ЦЯЛA БЪЛГAРИЯ ДA ИЗЛEЗE И ДA ГИ ПOДКРEПИ.

    Коментиран от #84

  • 56 Хъшове и хъшки, красни !

    2 6 Отговор

    До коментар #29 от "БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО":

    И да чатладисате и да патладисате, Турция веке е велика държава и не мое да я гътнете. И ненаглядните ви рашки, пред които денонощно сваляте фуражки и гащи, не могат да задоволят желанието ви да видите крушението на турците- нашите първи, лични и обични дружки и братушки в НАТО.
  • 57 Магарешки

    7 0 Отговор
    "Патриотите" доста закъсняха с реакцията, защото бяха заети с крадене и слугинаж! Къде го Веселинчо?
  • 58 Бате

    11 0 Отговор

    До коментар #49 от "кака":

    Ще реагира народът!
    Ще ги замеря с яйца, камъне и дърве!
    А на изборите 11 юли-
    ДПС-под 5%
    ГЕРБ-под 3%
    ОП-под 0,3%

    Коментиран от #62

  • 59 бай Даньо

    1 4 Отговор
    Ганчо смята че ДПС се издънило пък аз го виждам втора политическа сила за учудване на Ганчо ... Ганчо няма да спре мрази Каракачанов ( защото имал торбички от Била) дори когато ДПС станат първи ...
  • 60 Лапан

    3 5 Отговор
    Лидерите и на ДПС и на ВМРО са агенти на местния клон на КГБ -ДС, тоест слуги на Русия. Всеки, койтото има IQ поне колкото на табуретка, може да си направи изводите от тези бутафорни активни мероприятия и да прозре истинските им мотиви.
  • 61 jeevs

    6 3 Отговор
    Нито ДПС представляват малцинството от турски произход,нито ВМРО българския патриотизъм.Трудно вече някой ще се върже на жалката пропаганда на тези ЦЪРВУЛИ!
  • 62 бай Даньо

    2 4 Отговор

    До коментар #58 от "Бате":

    Бате ДПС 15% . Помни ми думите.

    Коментиран от #64, #66

  • 63 Миииииииии

    4 2 Отговор

    До коментар #54 от "МММ":

    Колкото и циркаджълъци да разиграват българските патриоти-кремълски идИоти, вече никой не им се връзва!
    ОП и ДПС са като скачени съдове
    А ГЕРБ,ДПС и ОП са една кремълска шайка!

    Комунистът Борисов на каишка на Путин,
    за пачки и кюлчета в чекмеджето,
    построи с български милиарди руско турски газопровод за Сърбия.

    Обществена тайна е, че Гешев е човек на Пеевски и Доган!
  • 64 Бате

    2 1 Отговор

    До коментар #62 от "бай Даньо":

    Прав си!
    Печатна грешка!
    ДПС под 15%
    ГЕРБ под 3%
    ОП под о,3%

    Амуджите все още вярват, че ДС/КГБ "Сава" Доган, им е защитник...
  • 65 Аз Човек

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Псевдоним":

    Бъркаш ИТН са заедно с ДПС Гласуваха безброй секции в чужбина

    Коментиран от #69

  • 66 Аз Човек

    1 3 Отговор

    До коментар #62 от "бай Даньо":

    Благодарение на ИТН Заедно С ДПС
  • 67 Аз Човек

    0 3 Отговор

    До коментар #9 от "Някой си":

    Благодарение на ИТН Заедно С ДПС
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Ако не живеех в чужбина щях веднага

    4 2 Отговор
    Да отида на протест срещо ДПС турската партия ако имам възможноста да патувам веднага ще отида време е да се обединим и да излезем на протест за доброто на България и българите срещо новините на турски по БНТ 1 и турската партия в Българския парламент
  • 71 Призовавам цяла България да излезе на

    3 1 Отговор
    Протест защото прокуратурата не се сезира това е предателство на карадая трябва да му се отнеме Българския паспорт веднага Българи ЩЕ СПИТЕ ЛИ? Знаете ли за партията ДПС и турците в неа които са се заклели че са Българи и ще служат на България а те правят точно обратното те са турци които сами си признаха и защитават турския интерес и искат България да стане Турция
  • 72 Трябва да излезем на протест иначе нищо

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "ЪРП":

    Няма да направят депутатите даже 10г ги търпят и се коалират те им позволяват това и продадоха България те сами се продадоха Българина е пред изчезване а София е наѝ бедниа град в Европа

    Коментиран от #102

  • 73 На 12 това е денят жалко че го организир

    2 0 Отговор
    ВМРО които не защитават България на 12 всички на протест сега е момента както при росенец Доган така и не го наказват за валшифициране на документи
  • 74 Нека всички Българи да научат че ще

    2 2 Отговор
    Има протест на 9 пред бул.Алехсандар Стамболийски номер 45

    Коментиран от #80

  • 75 Да се организира протест в събота

    1 2 Отговор
    Когато хората могат да излязат или да пристигнат в София
  • 76 Няма прошка за турчина

    1 2 Отговор

    До коментар #41 от "123":

    На 9 протест бред булевард алехандар Стамболийски в събота пак
  • 77 българин

    3 1 Отговор
    Този що не си остане в родината, що ще тука? Да се спазва Конституцията, а там се забранява създаването на партии на етническа основа. ДПС е такава партия. България съществува много преди неговите "деди" да стъпят на сегашната територия на "неговата родина".
  • 78 Гюро Михайлов

    4 1 Отговор
    Каква саможертва на Левски и Ботев , като самите българи ги убиват според най новите исторически проучвания.
  • 79 Snake

    0 3 Отговор
    А Радев няма ли да каже нещо по въпроса?
    Или от "двореца" не дават?
    Както не дават за случая в Чешнегирово, гей-парада в Бургас и др. български градове, провеждащи се без съгласието на жителите им и т.н, и т.н.

    Коментиран от #91

  • 80 Гюро Михайлов

    2 0 Отговор

    До коментар #74 от "Нека всички Българи да научат че ще":

    Първо научи българския правопис, па после се прави на националист бай Ганьо .
  • 81 Snake

    1 0 Отговор
    Сега видях, че Радев е заел позиция по въпроса.
    Браво, и моите извинения, не го очаквах, понеже не каза нищо за станалото в Чешнегирово.
  • 82 Snake

    2 0 Отговор
    Тоя пак почна да се заиграва с етнос и география.
    Докога прокуратурата ще бездейства?
  • 83 КОЙ

    2 0 Отговор
    В тая държава няма никакви институции.След такова изказване не трябва ли данс прокуратура да заработят или там е пълно с техните и не могат.

    Коментиран от #85, #87

  • 84 българин

    1 3 Отговор

    До коментар #55 от "ПИТАМ":

    Излезте с палатките пред централата на ДПС! Не ми се правете на герои като клечите пред прокуратурата! Много добре знаете, че там с пръст няма да ви пипнат! Всички дето сте против патриотите, сте едни потомци на Кириак Стефчо!

    Коментиран от #88

  • 85 Който и да съм

    2 1 Отговор

    До коментар #83 от "КОЙ":

    В тази държава няма институции защото няма истински българи!
  • 86 Долу ДПС

    2 0 Отговор
    Никъде в ЕС и Европа няма етническа партия, само у нас Буулгаристан! Той Данчо ментата вече се има за турчин и чувства Турция за негова родина, камо ли ония дето още не може да говори както трябва български Карадъйъ !!
  • 87 Който и да съм

    1 1 Отговор

    До коментар #83 от "КОЙ":

    А иди ти в някоя институция, да те видим какво ще направиш! То да не е като да чоплиш клавиатурата и да си бъркаш в носа! Мрънкачи!
  • 88 ПИТАМ

    1 1 Отговор

    До коментар #84 от "българин":

    И, за какво хората да излизат c пaлaткитe си прeд цeнтрaлaтa нa ДПC ?

    Нима очакваш, че по този начин ДПС ще се самозакрие или ще се самозабрани?

    Точно на правилното място са си застанали хората. Това зависи от правораздавателната система която трябва да свърши тази работа.

    Ей от къде ви изкопават такива вдлъбнати чутури ?

    Ако си българин, в което се съмнявам си доста задръстен. Подозирам обаче, че си радикален ислямист и поради това ръсиш мозък.
    Нема нужда пази го за себе си, че явно ти е в дефицит.

    Коментиран от #92

  • 89 Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Луков":

    Е то ний доматите да не ги ядем с колите?Тоз филм сме го гледали!
  • 90 Чичо

    0 0 Отговор
    Власите от Врмо, закривай патеричака
  • 91 Някой

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "Snake":

    Каза човека, възмутен е от такова изказване и се надява прокаратурата да се за действала. И че като чувствали Турция като своя родина да
    бъдат така добри да я посетят завинаги :))
  • 92 българин

    0 1 Отговор

    До коментар #88 от "ПИТАМ":

    Пиши за това за което се коментира! Не да ми слагаш разни личностни определения! Ако съм ислямист, ще те призовавм ли на протест срещу ДПС?

    Коментиран от #93

  • 93 ПИТАМ

    0 0 Отговор

    До коментар #92 от "българин":

    Аз съм писал точно по темата, но на теб явно четенето не ти е силната страна, защото вместо да обърнеш това ти си се съсредоточил върху краткия текст отнасящ се за твоята личност.
  • 94 Роки

    5 0 Отговор
    На прибиране в България на границата да му се отнеме дипломатическия паспорт и гражданството,накратко казано - да не се връща, че тук ще го заобичат малко повече от необходимото!
  • 95 Петко

    2 2 Отговор
    Турците в Турция България за българите
  • 96 Конспирацията

    2 2 Отговор
    Е следната: изказването на този читак е съгласувано отнапред. Това изказване води до сегашната куха реторика на "патриотите", която мобиризира лумпените и гласевите се вдигат както на тях, така и на дпс. Това е целта. Дпс иска "патриотите" в парламента, за да се коалират с Тиквата и да съставят правителство, а дпс отново да управлава чрез тях. Дпс нямат друг шанс до управляват освен чрез "патриотите" и герб.

    Коментиран от #105

  • 97 Алоо Радеф

    4 0 Отговор
    Веднага му отнемай Българското гражданство и да си хваща пътя за Анадола
  • 98 Разберета

    2 0 Отговор
    Дпс и "патриотите" са като скачени съдове - играят заедно, а целта е да си вдигнат гласовете и да съставят заедно с герб правителство. Докога ще има хора, които да се връзват на тези тъпи номера, не знам.
  • 99 БабаИТ

    2 0 Отговор
    Те кучетата също лаят след автомобилите,ако се спираш да ФъргаШ камани по всеки кога ще стигнеш, за кадето си тръгнал?
  • 100 Спомнете си

    3 0 Отговор
    Какво направиха ОП срещу противоконституционната дпс, след като четири години бяха във властта. Ще ви припомня - мирно и тихо обслужваха интересите на дпс.
  • 101 Селянин

    2 1 Отговор
    Колко е прост народа ни не е истина. С тоя елементарен подход набраха гласове на всички "патриотични" измислени формации за да може да си направят добро мнозиснтво с ДПС и Боко, както до сега. Толкова са прости гласоподавателите им, че чак е тъжно. Абе ахмаци дето гласувате за т.н. патриоти та те управляваха с Боко и ДПС до сега бе...
  • 102 Стефан

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "Трябва да излезем на протест иначе нищо":

    Е нали бехме 100 дни бях там няма смисъл
  • 103 Месечкова

    0 1 Отговор
    Прайдът сега "протест на ВМРО" ли му викат?! Начело с Джамболина МОМЕ?! "Комити" с многоцвтни байраци?!
  • 104 Pilot

    1 0 Отговор
    Мисля,че е крайно време българи с двойно гражданство да нямат право да гласуват !!! Те български не знаят !!!!!!
  • 105 Хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #96 от "Конспирацията":

    Явно си млад. Винаги бсп са управлявали като бспидпс. Дори Станишев се извини на дпс за възродителният процес. Точно герб намалиха мощта на дпс, но те са сила и всеки се съобразява с тях. След подобно изказване ТРЯБВА ДА ИМА ПРОТЕСТИ.
  • 106 Херо Мустака

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ася":

    Армяни се активираха след войната
    :Армения -Азербейджан !
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Тракиец

    0 0 Отговор
    След Илинденското въстание българите в Одринска Тракия са изселени в България и земите им са иззети беззаконно. Още тогава съществува прецедента че който какъвто се определя да си ходи при "Майка си" по желание( собствено или на Правителството на България)а имотите да се конфискуват. Ще трябва да се премахне двойното гражданство- тогава ще се види кой какъв е..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове