10 Юни, 2021 08:53 8 392 81

Огнян Стефанов: Поведението на Борисов е цинично – откраднал си милиарди, а се изживяваш като жертва

  • огнян стефанов

Някакви възрастни хора се радват на 50 лева, подадени от джипката, вместо да направят елементарната сметка, че само вече известните откраднати милиарди биха вдигнали пенсиите 2-3-4 пъти

Огнян Стефанов: Поведението на Борисов е цинично – откраднал си милиарди, а се изживяваш като жертва - 1
Снимка: БГНЕС, архив

Решението за санкциите по „Магнитски“, подписано лично от президента на САЩ, показва много ясно, че там тези, които са участвали в разследването и изработването на позицията на Щатите, са много наясно какво се е случило с КТБ. Наличието на първо място в списъка на името Делян Пеевски показва именно това. Не знам как се е оказал Божков в този списък и не искам да коментирам. Но е важен знакът, който ни се дава. Това каза създателят на "Фрог нюз" Огнян Стефанов в ефира на 7/8 TV.

"За един месец се промениха много неща, които аз и много други хора сме очаквали. Това може би са първите стъпки на един дълъг и много труден път, тъй като отсрещната страна, тоест тази, която би трябвало да отстъпи място на следващо поколение политици и управници, не желае дори да приеме мисълта, че ще се раздели с властта. Наясно съм защо те толкова много страдат от раздялата с управлението, с привилегиите и с чувството, че си всесилен и недосегаем. Защото знаят какво са правили през тези години.

Знаят много повече, отколкото нашето въображение може да допусне. На първо четене милиардите, които излязоха показват колосални злоупотреби и съм учуден, че българското общество доста спокойно приема този факт. Някакви възрастни хора се радват на 50 лева, които човекът от джипката им подаваше, едва ли не да му целуват ръка и да му бъдат благодарни цял живот. Вместо същите тези граждани да направят елементарната сметка, че само вече известните милиарди, които са изчезнали в неизвестна посока, а всъщност в много известна дори – те просто са откраднати – биха увеличили пенсиите от 2-3 до 4 пъти. Хората предпочитат да размятат нещата на дребно, а всъщност ние сме ограбени жестоко“, обясни той.

По думите му санкциите по „Магнитски“ не са просто политически акт за заявяване на американската позиция за борба с корупцията, а са акт, който се базира на много проучвания, разследвания, свидетелски показания.

"Данните, които са достигнали до Министерството на финансите на САЩ, са били толкова сериозни и аргументирани, че американските експерти не са могли да не им обърнат нужното внимание. Това е станало преди 4 години. Първият човек в началото на 2017 година, който официално подава сигнал в САЩ, е банкерът Цветан Василев – с името си, с документи, с папки. Няколко месеца по-късно гражданско движение „Ние, гражданите“ също подава. В последващия период, по време на започналото там разследване, са подали сигнали и други български граждани – известни бизнесмени, някои от тях са арестувани. Знам някои от тях. Досега всички те бяха задържани и след това съдът определи като незаконно тяхното задържане, което ни говори, че нещо не е наред“, каза още Стефанов.

"Някои медии, които отдавна наричаме „Пеевски“ и „проправителствени“, изляха някаква жлъч какъв човек бил Магнитски – долнопробни неща. Искам да кажа само, че това е един обикновен юрист, който е имал възможност да напусне Русия, но е останал с убеждението, че в съда ще докаже всички свои тези и разкрития. От там е обявен незнайно в какво. Вкарват го в „Матросская тишина“ и там изчезва. Този човек се изправя срещу една огромна държава, срещу един мастодонт, който може да го размаже. Така и прави накрая. Та, искам да кажа, че един обикновен човек даде един невероятен пример“, разказа журналистът.

Той припомни, че през май 2017 г. "Фрог нюз" публикува първия текст за закона „Магнитски“ и това, че Пеевски ще бъде разследван по него. "След това в един къс порядък сме публикували три или четири материала. И до днес продължаваме. По едно странно „съвпадение“ прокуратурата започна да повдига обвинения срещу мен. Прокурорите признават пред мен, че просто така им е спуснато“, каза още Огнян Стефанов.

"Признавам актьорските способности на Борисов. Би си намерил хубава роля в „Юнаци с умни калпаци“, но поведението му е гротеска и изключително цинично спрямо българските граждани. Ти, който си станал причина или си съчувствал в открадването на милиарди, да се изживяваш като жертва, да претендираш за доверие на част от населението – или влизаш с усмирителните ризи в „Св. Наум“ на 4-ти километър, или присъда и отиваш в затвора. Няма друго. Тяхната мозъчна недостатъчност не включва това да се оттеглят от политическата сцена“, категоричен бе Огнян Стефанов и обясни, че всички, които са зависими от ГЕРБ, гласуват за тях. "

Защото калинките са неконвертируеми на вътрешния пазар“, добави той.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 114 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    57 10 Отговор
    Купето си лае, кервана си върви .. 30+ години
  • 2 асад

    63 16 Отговор
    това е типично държание на долен и подмолен тиняк/боклук - какво се чудиш. Такива не доживяват до старини.
  • 3 ГЕРБ

    34 163 Отговор
    КОЛКОТО И ДА ПЛЮВАТЕ ПО БОРИСОВ И ГЕРБ, НИЕ СМЕ №1 !

    Коментиран от #44, #59, #73

  • 4 мдааа

    39 101 Отговор
    До вчера му лижехте задника на Борисов а сега сте против него и вкупом започнахте да лижете задниците на шайката от протестите.

    Коментиран от #36

  • 5 1212

    94 17 Отговор
    30 години тоя все някой го убива и вся друг е виновен,не е ли ясно, че Борисов е с психични отклонения и то няколко в комбинация би-полярно разстройство, деменция и шизофрения.
  • 6 Малко го биха тоя Шарден

    30 68 Отговор
    Ясно е че му се плаща така да приказва
  • 7 мъкаааа

    38 16 Отговор
    Тераси,веранди,апартаменти,асансьори,къщи ,Барселони,мацки за по 5000,чекмеджета,шкафчета,спални,пищови,Мата Хари,жипчета и накрая ИТН. Щуреят си хората.
  • 8 то е ясно

    87 17 Отговор
    че мозъчната дейност на тези, които гласуват за Борисов е същата като неговата!

    Коментиран от #19, #34, #67

  • 9 ПИЛЕТО

    57 6 Отговор
    ВЧЕРА КАЗА, ЧЕ ИГЛАЛ КАРТИ С ТИКВАТА, ПОСЛЕ КАЗА, ЧЕ НЯМА ТАКОВА НЕЩО. ТАКИВА СА НАШИТЕ МИЛИ РОДНИ „БИЗНЕСМЕНИ“. МЕНЕ ГЛЕДА, ТЕБЕ ВИЖДА.
  • 10 Хихихихии.. хихихихии

    22 57 Отговор
    ОГНЯНЧО...ДОНОСНИКА ОТ ДС/БКП,... Хихихихии.......
    МЧЕ де са тия..."Милиарди", ма... пед'АЛ?!?
    РАЗКРИХА ЕДИНСТВЕНО...МУСТАКА, ФАТ'МАКА И..ЕЛ ЧАПО-ДУБАЙСКИЯ!!
    ...САМО...10 МИЛИАРДА...ГУШНАХА ТИЯ КОМ-БОК'ЛУЦИ
    Хихихихии.......
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Кочинката

    36 7 Отговор
    "В Бългaрия упрaвлявa пocткoмуниcтичecкaтa oлигaрхия. Прeз 90-тe гoдини нa минaлия вeк тя зaгрaби нaциoнaлнoтo бoгaтcтвo, влeзe в дълбинитe нa държaвaтa, пocлe пo врeмeтo нa кaбинeтa Бeрoв зaпoчнa дa излизa нa cвeтлo, мaлкo бeшe притecнeнa пo врeмeтo нa Ивaн Кocтoв и oт пoбeдaтa нa Cимeoн Caкcкoбурггoтcки тя пoe cвoятa рoля кaтo eшeлoнирa дълбoкo в икoнoмикaтa, инcтитуциитe и прaвocъдиeтo".
  • 13 УДРИИИИИИ..БАЦЕЕЕ,ШИ'БАЙ ЯКО

    14 34 Отговор
    ТАА КО'М'УН'Я'ГО ФАТМАШКА ДС-ГНАС..... УУУУДДР'РРИИИ'ИИИИИИ....
  • 14 НЕ ДУМАЙ!

    25 9 Отговор
    Божков: Сега протест до дупка и го мачкаме Бойко. Виж го вчера плачеше, оправдаваше се, лъже, подсказват му лъжите. Давам ти материали какво да пишеш. Моли се. Иска от работодателите помощ.Мъж: Да. Разбира се.Божков: Така че сега трябва докрай! Бойко, Гешев. Нали Бойко имам предвид цялото им правителство и Гешев.Мъж: Да, да.Божков: И после да видим Румен Радев какво Правителство ще направи. Там трябва да се съветва.(12 юли 2020 г. (неделя) обвиняемият Васил Божков провежда разговор с лице, за което са налице данни от справка на ДАНС, че е Огнян Стефанов)
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 12 години

    45 8 Отговор
    ЗА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ БОРИСОВ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ С МАНТРАТА ,....СТАНИШЕВ Е ВИНОВЕН, ПРОДЪЛЖИ С ....ОРЕШАРСКИ Е ВИНОВЕН И ЗАВЪРШИ С ...ВСИЧКИ СА ВИНОВНИ ..... ОСВЕН МЕН...! С ДВЕ ДУМИ ...КРАДЕЦА ВИКА ....ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА !!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Аноним

    9 22 Отговор

    До коментар #8 от "то е ясно":

    За Слави който гласува не му работи малоумницата като на теб
  • 20 Оня

    4 12 Отговор
    ти получавал ли си пари от Бошкуф да раздава на протестиращи, нали чакаше за това да бъдеш прибран, просто никой не те брои за жив оди се плякай
  • 21 фнпх

    16 2 Отговор
    Не знаел как се е оказал Божков в списъка ли, ами той сам Божков тръбеше, че е давал милиони подкуп на Борисов. Това малко ли е. Пеевски пък свързан с КТБ.

    Коментиран от #47

  • 22 гражданин

    19 4 Отговор
    не знам кой е виновен, но с всяка година държавата изглежда по мизерно, и по мизерно, значи се управлява зле, да не говорим за неща като достъп до здравеопазване и образование, социални услуги и адекватност на пенсиите на разходите, приказките и обясненията не могат да променят обективната реалност, която се вижда по улиците
  • 23 Последния Софиянец

    23 11 Отговор
    В 17 часа пред ВСС посрещаме Лаура Кьовеши.Търсим хора с румънски език.Имаме много да и разкажем за мафията у нас

    Коментиран от #48

  • 24 Българка

    24 7 Отговор
    "Пo eднo cтрaннo „cъвпaдeниe“ прoкурaтурaтa зaпoчнa дa пoвдигa oбвинeния cрeщу мeн. Прoкурoритe признaвaт прeд мeн, чe прocтo тaкa им e cпуcнaтo“, кaзa oщe Oгнян Cтeфaнoв."
    Не е съвпадение или изненада. В България прокуеатурата е ОПГ и обслужва мафията. Всяко осветяване на Борисов, Пеевски, Доган и Ко е повод за преследване не на престъпниците, а на тези, които им вадят кирливите ризи. Не е случайно, че обществото иска оставка и съдене на главния виновник Гешев корупцията да е ендемия.
    Мястото на Борисов, Пеевски, Доган, Гешев, Цацаров е в затвора, а не във властта и на държавната трапеза

    Коментиран от #29

  • 25 Анонимен

    17 28 Отговор
    Аз съм на близо 60 години и не съм зависима от ГЕРБ.Поживяла съм доста и мога да кажа,че в последните години тръгнахме напред.На всеки му се иска нещата да стават бързо,но не стават.Понякога трябва едно признание за добрите неща ,които са направени.Да се критикува градивно,а не разрушително.Сега от опонентите виждам само злоба и реваншизъм
  • 26 Буха ха

    22 9 Отговор
    Овчедушното, тъпо стадо, наречено народонаселение спокойно приема чудовищните разкрития от последния месец. Почвам да си мисля че не заслужаваме нищо по добро от Борисов, Гешев, Цацаров, Доган, ПКП, Горанов, Пеевски, Домусчиев, Божков, Ковачки, Гайтански, Ганчев и всички останали политици и "бизнесмени", както и техните лакеи като Севда, Мата Хари, Кошлуков, Недялков и пр.

    Коментиран от #28, #30, #38

  • 27 Отегчен

    17 21 Отговор
    Оги , лойта вече е обхванала и мозъка ти . Къде беше досега бе ?
  • 28 Буха ха

    6 3 Отговор

    До коментар #26 от "Буха ха":

    Уф, забравих политолозите :)
  • 29 УХАН 95

    13 4 Отговор

    До коментар #24 от "Българка":

    Това е предопределено, още от 1990г.Куфарчета с пари, банки никнат като гъби, фалират. Бандитска приватизация, невиждана инфлация. Спестяванията на хората ги няма. После тройната коалиция и пак надолу!! Винаги започваме от нулата. Последните години подем и... отново срив!!
  • 30 Бай Х.Й....

    8 8 Отговор

    До коментар #26 от "Буха ха":

    Като се нашмъркаш от червения кокаин, започваш да бръщолевиш такива глупости.
  • 31 Абе

    15 6 Отговор
    Огняне , всичко знаеш , само за Божков не знаеш , колко си жалък , знаеш ли ?
  • 32 шопендар

    9 8 Отговор
    фрож нюз,или по точно ФЕЙК НЮЗ/ЛЪЖЛИВИ НОВИНИ/този тип ако беше говорил от своята фейк нюз,никой нямаше и да го чете,не че и от 3/8 е по убедителен,предизборно празнодумие
  • 33 Светослав

    13 7 Отговор
    Има прилика с Митьо Пищова🤣

    Коментиран от #39

  • 34 Аз Човек

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "то е ясно":

    А вашата дейност каква е Антита
  • 35 киро

    8 2 Отговор
    Така и не разбрах преди години,пред един ресторант,свърталище на мутрите защо спешна помощ те изчегъртваше от плочките.кой нормален човек има приятели в такова заведение
  • 36 Пипи Чорапчето

    13 11 Отговор

    До коментар #4 от "мдааа":

    Огнян Стефанов специално никога не е лизал задника му.
    И си носеше последиците за това.
    А относно факта, че от 4-5 г. пише за тандема Борисов -Пеевски и зулумите им - ами има си архив, има си интернет, чети!

    Коментиран от #52

  • 37 Шишо Бакшишо

    13 9 Отговор
    Този угоен ДС-агент не го е имал само онзи олигарх, който не го е пожелал 😉
  • 38 Аз Човек

    10 11 Отговор

    До коментар #26 от "Буха ха":

    ИНТ ЗАЕДНО С ДПС ГЛАСУВАХА ЗА БЕЗБРОЙ СЕКЦИИ В ЧУЖБИНА ИДЕ ДОБРОТО МАЯТЯ ДОНЧЕВА ОТРОВИТЕ БОЖКОВИСТИТЕ ХУНТАТА НА ГАДЕВ ВСЕ КОМУНЯГИ ОТ 30 ГОД НАЗАД ТОВА Е ГОЛЯМАТА НОВА ПРОМЯНА СТАРИТЕ АЛЧНИ КОМУНЯГИ РАЗРУШАВАТ

    Коментиран от #45

  • 39 ХАХ аа

    1 4 Отговор

    До коментар #33 от "Светослав":

    Значи може да му се вярва !
  • 40 Гюро Михайлов

    11 11 Отговор
    Тиквата е откраднал от залъка на всеки българин, а вие се занимавате с Карадайъ. Хайде излезте на площадите за възмездие, осъдете ги. Да ама не, защото сте свикнали все някой друг да ви освобождава и други да ви вършат черната работа. Срамувам се вместо Вас.
  • 41 Subaru WRX

    9 8 Отговор
    Борисов, Гишев и ... в затвора!
  • 42 Перо

    14 6 Отговор
    Стефанов е прав! До всичко,до което се докосне човек е прогнило от корупция и друга престъпност. За последното десетилетие престъпността стана държавна политика и обхвана всички сектори от държавата. Всеки ден изниква някакъв значителен случай на кражба.чудя се на селянията,която е заслепена с едни 50 лв.и не може да допусне,че пенсиите могат да са четворни,ако тези,които им определиха 50-те лв.,влезнат в затвора. Вече е събитие,когато няма разкрита престъпност на мутренския режим.Стокхолмски синдром.
  • 43 Вида

    9 15 Отговор
    Оги, по кротко! И теб те засякоха по тел. да уговаряш преврати с престъпник укриващ се в Дубай!?!?!? Цяла България ПОМНИ всичко!
  • 44 Реалист

    13 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕРБ":

    N:1 в кражбите ❗❗❗🤮😡
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Жан Валжан

    2 5 Отговор
    Бати Бойко не е крал той е никои не е взел и 1 стотинка о е Толуп
  • 47 Pilot

    10 4 Отговор

    До коментар #21 от "фнпх":

    Добре Божков е виновен за даване на подкупи,а тиквата, който е създал системата и лично е взимал колосални суми рекет, той трябваше да е първия в списъка на американците или той понеже им брои пари на американците за чертежите и затова е помилван, така ли ?!!!

    Коментиран от #51

  • 48 Тошко

    10 3 Отговор

    До коментар #23 от "Последния Софиянец":

    В село Йоаким Груево има румънски цигани може да ти са от полза
    Ще ти превеждат безплатно!
  • 49 Реалист

    7 7 Отговор
    Очаквам Борисов повече да не бъде във властта.Очаквам също след като вече не се крадат тези милиарди пенсиите да се увеличат 2,3 или 4 пъти в най-скоро време,например до края на годината.

    Коментиран от #69, #72, #81

  • 50 Гербер

    14 9 Отговор
    Колкото Т. Живков ги беше откраднал милиардите, толкова е и Б. Борисов - ха, намерете ги де! - какво чакате? Ще, колкото ги намериха и на Тато. Наивно е да си въпбразявате, че с нещо ще стане по-добре в БГ след Б. Борисов. Гарантирано - Напротив! И повечето от Вас, които квичите като заклани го знаете това много добре........Сега остава да го съсечете някъде Б. Б., както навремето направиха с С. Стамболов, поради същите причини - че управлява България твърде дълго, та никой от Вас не можа да се облажи от властта за 10 години. Негодяи!

    Коментиран от #75

  • 51 Вида

    3 5 Отговор

    До коментар #47 от "Pilot":

    Говориш без доказателства за което могат да те осъдят за "набеждаване" и то веднага, нищо че си "Пилот"!?!?

    Коментиран от #54

  • 52 Пепо

    4 9 Отговор

    До коментар #36 от "Пипи Чорапчето":

    То хубаво пише и все лъжи , и все измислици и после Гешев-Мешев не работели. Като имаш доказателства , тичаш в прокуратурата , а не пишеш измислици .Говорело се, чул бил, както всички знаят и все приказки от сорта, а факти йок. Спрях да му вярвам на агент Академик след случая с пребиването му , съчувствам му, но нещо премълчава в цялата история, лично мнение.

    Коментиран от #55

  • 53 Друтия педал

    3 1 Отговор
    е открал 5 мллярда 💶💶💶💶💶💶💶 трябва да се оскорми до 109 коляно и всичките около него двамат с свинло на шиш без ориз 🤣🤣 опразнете шкафчетата и подкладете огъня с тях
  • 54 Буха ха

    6 2 Отговор

    До коментар #51 от "Вида":

    Има куп доказателства за тези и други престъпления, но прокуратурата и службите ги прикриват.
  • 55 Буха ха

    10 2 Отговор

    До коментар #52 от "Пепо":

    Божков твърди че е бил рекетиран и е давал подкупи, за което представи доказателства. Къде са резултатите от разследването?

    Коментиран от #68

  • 56 Емо

    12 3 Отговор
    Където и да пипне служебното правителство се излива гной, гняс и смрад. Къде живеем???
  • 57 Общо взето мутра Премиер

    9 4 Отговор
    Борисов събира няколко прокурора вкл. Гешев вади списък и започва този да се смачка, този да се бъзика, за този още се чудиме,на този бизнеса, и прокурорите разпределят на ДАНС и МВР кой да се смачка и кой само да тормозят!
  • 58 Гертруд

    8 5 Отговор
    Огнян е прав. Пари няма- любовта си отиде и сега ще го играе разплакана и огорчена Геновева. Много е важна подръжката за ръчичката, сърдечна милувка по плешивата главичка от вярна симпатизантка от младежката организация. Милинкия- жив да го оплачеш. Искат да му вземат касичката и играчките- камиончета, багерчета, влакчета и самолетчета. Трогателна сценка на просълзен сърдитко с препълнената торбичка!
  • 59 Виж си "+" и "-" и анализирай

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕРБ":

    Номер едно сте по лизане на з@дници. Кокала ви се изплъзва безвъзвратно.
  • 60 !!!?

    9 5 Отговор
    Този дебелак си мисли, че това което изтропа са все милиарди...как медиите дават на такива лоени топки трибуна да пляскат дивотии с който обърнаха държавата в зверилник от дебилие и алчност за пари и власт !!!?
  • 61 Истината за

    10 5 Отговор
    На тоя о.лигофрен не мога да вярвам.Тоя дето божков го спонсорираше и му казваше против кого да пише.Този човек забрави как едно време го пребиха мутрите,но сега отново се е навел да им служи.Може би скоро ще яде боя за това ,че мутрите му плащат,а той не може да се справи.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Трезво мислещ българин

    5 4 Отговор
    По телевизия7/8, че кой нормален българин я гледа?
  • 64 овчеубиец

    8 4 Отговор
    Общоизвестно откраднато, една жоена на пазара казала, както всичски знаем, според него и т.н. кьор фишеци. Изобщо има една тенденция на това правителство - пускаш партенка и после всички дружно се позовават на нея. Щом хунтата не може да намери за какво да вкара един, поне за ден в следствието - за какво говорим ? Това, че чистачката е взела метла и за в къщи го има от както има държавни предприятия. Хунтата какво си мисли, че ще го спре ли ? Няма да го спре. Ама пиклата вчера ехидно обясняваше, че след 3 години може и да излезе разрешителното за лота на магистралата. Спряха всичко, а са за 2 месеца. Какво ли ще стане ако мутрата Мая е във властта ?
  • 65 Ташо

    4 2 Отговор
    Като ти чета простотиите стигам до извода ,че на времето много малко са те били.
  • 66 бай Цеко

    6 4 Отговор
    Др.Стефанов,всичко е много просто: вадиш фактите, как Борисов е откраднал милиардите, даваш ги утре на Кьовеши и го заковаш на подсъдимата скамейка!Но ако нямаш доказателства,а само празни приказки,какво правим тогава,др.Стефанов?

    Коментиран от #71

  • 67 ПО ТОЧНО

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "то е ясно":

    ЗА БИБИТКО КОЙТО ГЛАСУВА ИЛИ Е НА ЯСЛАТА ,ИЛИ Е ОКОЛО ТЕЗИ .....НА ЯСЛАТА , ИЛИ Е СЛЯП /не незрящ/ А СЛЯПО ВЯРВАЩ !!!!!
  • 68 Имал бол

    1 1 Отговор

    До коментар #55 от "Буха ха":

    Пари ,дал.Не е луд този,който яде зелника.
  • 69 Ташо

    6 2 Отговор

    До коментар #49 от "Реалист":

    Ти не си реалист а прекомерен оптимист.Наистина ли си мислиш,че комунягите ще ти вдигнат пенсията.И то два три пъти.Щеше да е смешно ако не беше ,толкова плачевно.Комунистите могат да вдигнат единственно и само цените на стоки и услуги.И то е вече реалност само за месец ,от както управляват.
  • 70 гнус

    4 1 Отговор
    Откраднатите милиарди няма да ги върнат едни хора, защото никой няма да им потърси сметка по законния ред, за да ги върнат. Та какви сметки да се правят пенсионерите? Новите няма да повишат МРЗ, нито ще преизчислят пенсиите.
    ББ ще продължи да се изживява като жертва и никога няма да се изживее като обвиняем, щото новите няма да му потърсят сметка по законния ред за стореното. А ти си пиши/ говори за промяната, която идела... на кукуво лято. Зер това ти е работата.
  • 71 питам

    2 0 Отговор

    До коментар #66 от "бай Цеко":

    Наистина ли мислиш, че Кьовеши ще издава присъди?
    Наистина ли мислиш, че някой ще осъди ББ за Барселонагейт или за чекмеджето? ''Няма кой да ме осъди'' беше казал един човек и излезе прав. В Бг се съдят само кокошкарите.
  • 72 гнус

    3 3 Отговор

    До коментар #49 от "Реалист":

    Размечтал си се. Никой няма да увеличи пенсиите до края на годината. Новите показаха, че нямат воля за това. Най- напред започнаха с депутатските заплати и партийните субсидии.
  • 73 Дедо

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕРБ":

    В простотията и лакомията стига е нямате. Номер 1 сте, баце!
  • 74 Абре село

    1 0 Отговор
    Трябва да си в цз забравил си далаверите с Божков а. Не мисли, че е забранено
  • 75 стоян

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Гербер":

    До 50 ком -Браво за точния коментар-много загладняха кумунягите а и олигарсите им спряха да им се отчитат
  • 76 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Така е...
  • 77 Тредстоун

    2 1 Отговор
    Виждаш ли до къде те докара зобането на копейки . Сега тихичко се прибери пак в кочинката и продължавай да си грухтиш тихичко до следващата порцийка , когато пак потрябваш на някой за да погрухтиш на воля пред себеподобни.
  • 78 мисля че

    1 1 Отговор
    малко са те били преди
  • 79 Бибитко трябва

    1 0 Отговор
    да бъде обявен за гьонсурат №1 в ГИНЕС.Идва ВИДОВ ДЕН и толупа не престава със скечовете си.Най-жалък беше в ноща на изборите с монолога си -това е за театър,през колко фази мина и най-гадната беше със заплахата като щял да ни прати неговите чакали.Такива кукумицини мутри са само за затвора -ЩЕ ГО ИЗПРАТИМ С КЕФ
  • 80 Иванов

    2 0 Отговор
    Огнян Стефанов е доста ограничен човек, на когото не е приятно, че той не е успял да открадне поне милиони! Всички знаем как навремето го биха заради лъжи, които пишеше под диктовката на един олигарх!
  • 81 СМЯТАЩ

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Реалист":

    АМИ НАЛИ ВЕЧЕ НЕ СЕ КРАДАТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ ТРЯБВАШЕ ДА СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ СЪС СТОТИНА МИЛИОНА А НОВИТЕ ШМЕКЕРИ ПЛАЧАТ ЧЕ СА НАМАЛЕЛИ /КВО СТАВА ДЕКА СА ПАРИТЕ/
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове