Last news in Fakti

12 Юни, 2021 19:04 3 240 53

Чолаков, ГЕРБ: Кирил Петков е симпатичен млад човек, но е лош управленец

  • радомир чолаков-
  • герб-
  • идбори

ЦИК постави България в унизително положение с машините за вота, смята представителят на бившите управляващи

Чолаков, ГЕРБ: Кирил Петков е симпатичен млад човек, но е лош управленец - 1
Снимка: БГНЕС

"Най-големитят противник на ГЕРБ в предизборната кампания е служебното правителство. То има голям кошмар - че има проблем с машините за изборите", коментира Радомир Чолаков пред NOVA NEWS.

Според него има хора, които правят скандали, за да си вдигнат рейтинга, има и такива, които искат да заглушат бъдещи неприятности, свързани с изборите.

Чолаков определи като предатели хората, които се уплашат от тръгнали слухове и оттеглят подкрепата си за ГЕРБ.

"Скандал започва да запушва скандал, защото от предния не е излязло нищо. След като министър Петков не може по закон да уволни Надзорния съвет на ББР, тръгна по язовирите, за да търси нарушения, но нищо няма да излезе", сподели той.

"Кирил Петков е симпатичен млад човек, но е лош управленец. Трябва да му се помогне, има амбиции да блесне, затова има действия с публичен ефект. По-кротко да кара, да не излиза всеки ден със скандали", посъветва Чолаков.

Той раздели на 3 типа министрите от служебното правителство - тези, които разбират от управление - на правосъдието и на образованието; тези без управленски опит или с недостатъчен такъв; както и хора с комплекси, реваншистки настроения и милиционерски манталитет.

По думите му в момента се води предизборна кампания срещу ГЕРБ, но обвиненията няма да бъдат доказани.

"Финансовото министерство иска да разшири кръга на санкционираните, но ще е необходима законодателна инициатива за това, служебното правителство не може произволно да решава и да публикува списъци. Може да има съдебни дела от лица, които смятат за неправомерно разширяването на санкциите", коментира Радомир Чолаков.

Чолаков смята, че ЦИК е поставила България в унизително положение по въпроса с машините за вота.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САНДОКАН

    71 5 Отговор
    КРАДЕНЕ,КРАДЕНЕ,КРАДЕНЕ

    Коментиран от #35

  • 2 А ти

    93 10 Отговор
    си не само несимпатичен , но и много прост !
  • 3 Мислещ

    76 10 Отговор
    Е, пак е някакъв напредък. Гробаджиите стре крайно гнусни и "несимпатични" мутри, но това съвсем не ви пречи да сте "лоши управленци"
  • 4 ХАН КРУМ

    76 10 Отговор
    ПОРЕДНИЯ МЕРЗАВЕЦ НА АМБРАЗУРАТА.

    Коментиран от #25

  • 5 НЯКОЙ

    70 6 Отговор
    Все по-ясно се очертава "интелектуалният" капацитет на бившите управници, по скоро липсата на такъв! Какъв кошмар е да властват глупави, нагли, безидейни и крадливи безличности! Никога повече!
  • 6 JEFF

    64 9 Отговор
    Тоя Чолаков за първи път го виждам и чувам. Надявам се да е и за последен. Та той какъв е , освен гербаджия, че се опитва да коментира министър Петков?

    Коментиран от #52

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ИМПЕРИАЛИСТ

    12 54 Отговор
    Цeлтa бeшe, чрeз прoвoкaции oт „прoтecтирaщитe“ дa ce прeдизвикa въвeждaнe нa вoeннo пoлoжeниe oт пРEЗИДEНТA. Плaн "A" нe cрaбoти, прeминaха към плaн "Б"...Нe e cлучaйнo , чe 45 НC бe eдин фaрc.

    Коментиран от #22

  • 9 Уйке

    44 7 Отговор
    Абе п. дал долен, ами вие сте хем не симпатични, а и лоши, и крадливи управленци!

    Коментиран от #24

  • 10 истината

    46 8 Отговор
    Защо бе Чолаков, жащото ви извади герберските безобтазия на светло ли. Ами нормално да не ти харесва това. Чувствате се застрашени.
  • 11 титаник

    41 7 Отговор
    млад другарю работата на петков не е да блести а да разбере какви ги вършите през последните 15 години..проблема е че много скоро не само албанците и македонците ще ни се смеят но и циганите от махалата нали си наясно ??
  • 12 джаба

    31 7 Отговор
    мухль000000,та еvа у т@пото прасе
  • 13 Логика

    34 7 Отговор
    Защо пък ЦИК? Те си изпълняват закона.
  • 14 АЛИ ПАРЧЕТО

    20 5 Отговор
    този ми е давал
  • 15 Харесвам 🎃, само сготвени

    40 6 Отговор
    От видяното по време на визитата на министър Петков се разбра че: няма ремонт, няма вода, няма ги и 2 300 000 лева... Ге.п - #видимирезултати
  • 16 А х ти

    29 6 Отговор
    М. /та, колко си Нагла Мутра.. Ще ви Изчегъртаме скоро!
  • 17 Случайно минавайки през прайда...

    30 7 Отговор
    И какво да видя...Стъки преоблечен като...
    ПРЕЗИДЕНТ се целува с Бойко Борисов,
    преоблечен като ПРЕМИЕР! Сладурани !
  • 18 Голям бостан

    29 6 Отговор
    Тиква до тиква! Майнолю !
  • 19 Свиня 🐷,милиционер 👮.....

    22 7 Отговор
    Листа на ГРОБ !
  • 20 това

    32 8 Отговор
    изчадие кой е? На малкия пръст на Кирил Петков не може да се закачи. Кирил Петков не само е симпатичен млад човек, но е и много образован и добър управленец. Лош е за ГЕРБ, че им вади на показ всичките далавери. Кирил Петков трябва да е министър и в редовното правителство. И не само той, а всички от служебното, за да може тази кочина да се изчисти. Фактът , че са активирали необразования си електорат да плюе, измисля и инсинуира е добър показател. Страх, голям страх!
  • 21 хаааа

    26 4 Отговор
    Тази мищка пък коя е та се изказва
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Много нагли,бе, много....

    23 4 Отговор
    Тези герберасти....
  • 24 пък какви

    20 3 Отговор

    До коментар #9 от "Уйке":

    подозрителни устнички има....

    Коментиран от #45

  • 25 Гост затворник

    23 3 Отговор

    До коментар #4 от "ХАН КРУМ":

    Споко, от последните е. Съслите нощем под юргана вече бистрят с жените си как да избягат от бойко
  • 26 София

    6 30 Отговор
    Така наречения "министър" кирчо петков е абсолютно неграмотен и некомпетентен,обикновен комедиант.

    Коментиран от #32

  • 27 В тоя герб се шопари...искат само

    16 3 Отговор
    Да крадат пари ...Но Кьовеши ги попари....
    Вече ще минат на попари....
  • 28 Мишо Бирата

    18 4 Отговор
    Шайката е в делириум. Мутрите не разбират, че са вече с единия крак в затвора
  • 29 Какъв

    17 5 Отговор
    опит имаха от енергетика счетоводителката Теменужка,от екология хореографа Емил,завършилата няколко ПУЦА Сачева.Големи смешници сте -като крадете сега ще отговаряте.Как нямате срама да говорите ,направихте ни най-бедните в ЕВРОПА.ВИЕ СТЕ ЗА ЗАТВОРА-ОПГ ГЕРБ.Когато видете човек с капацитет скачате срещу него ,защото сте прости ЦЪРВУЛИ.
  • 30 Този

    6 3 Отговор
    Сиелеца,случайно да не е от групата" наш човек",а? Коя фирма със толкова специфична дейност ще изпусне милиони ,ей така.Нещо което струва максимум като изработка,софтуер и всичко останало,не повече от 1500 , а вие почти четири пъти повече печелите.И ще изпуснеш такава поръчка,и то на четири години веднъж.За в бъдеще,ще имате само дребни подмени при дефект.Нещо друго ми навява това, Да поставиш всички пред свършен факт.Без един!
  • 31 българин

    17 4 Отговор
    Радомире, Радомире ден след ден, час след час истинската картина на кражбите и продажната политика на твоята партия излизат на яве. И още много неща ще излезнат, хората добиват смелост и започват да говорят, а ти си тръгнал да ни говориш за военно положение. Та вие съсипахте армията, разпродадохте имотите и оръжието й, платихте самолети на хартия,въобразявайки си , че НАТО и ЕС ще поемат ангажимент да ни защитават, но уви, ще станеме плацдарм за евентуален конфликт,без да сте поискали мнението на народа. Крихте, мазахте, протакахте за да покриете всичко, което сте "сътворили", но не можете, защото някой беше казал "следите остават"
  • 32 Морски

    19 2 Отговор

    До коментар #26 от "София":

    Неграмотна е май..кати гербераст крадлив
  • 33 www

    15 4 Отговор
    Той вече е министър и всички го познават, а ти кой беше?
  • 34 Магистрала

    13 1 Отговор
    Този ще е любимец на турските тиражи и.
  • 35 GitHub

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "САНДОКАН":

    Всъщност зад прокуроро-мутренско-милиционерският симбиоз стоят Русия и Турця. Представителите на тези две разузнавания за България изобличиха санкцийте по магнитски. Участниците в това задкулисие като Е. Русинова, С. Немска, Сийка и почти всички обвързани с милиционерите прокурорки и съдийки са участнички от страх и за пари. Мога да ги изброя до една и респективният им партньор милиционер. Без тъпкач милицифайка или дърт прокурор в тази система не мърдаш на горе. Гешев, Еврото преди тях Шиши и прочее са просто участници. Това е среда умишлено създадена в правораздаването от две конкуриращи се разузнавания - Туското и Руското. Затова и тези две крила воюват вътре в системата, но споделят обща цел - унищожението на държавата. Участниците в системата - горепосочените прокурорки, съдийки и милиционери са корумпета по неволя. Вина нямат, ако не са те ще ги смачкат и ще турят други. Така създадената система култивира страх и алчност, зависимости. Целта и е чрез унищожение на България - Турция да зашлеви ЕС а Русия - НАТО. И двете държави са много далеч от свободни и проспериращи граждани. Елитите им, най-много ги е страх от просперираща свободна и демократична България, член на НАТО и ЕС. Просто защото ако във в пъти по-малката и слаба неядрена България се живее очевидно по-добре от в претендиращите за велияие Турция и Русия само защото е член на клуба НАТО-ЕС, собствените им режими се разклащат. Вътрешната им опозиция расте а стремежа на хората към свободният
  • 36 Лудия Макс

    16 5 Отговор
    Кирил Петков е много симпатичен, умен и образован млад мъж и определено знае какво прави!!
  • 37 Ч А Г Ъ Р Т А Н Е ! ! !

    14 5 Отговор
    Му е майката......
  • 38 Гръч

    7 3 Отговор
    Стържи стържи до дупка чегъртай после тъпчи скачай на пети
  • 39 Ревът Гербери те, техен ред е!! Народа

    6 4 Отговор
    Рева от тях 12год!!ще по ревът па ще спрът, ще се Уморът!!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Мешерето

    5 2 Отговор
    Много е лош ще ви прати при бай Ставри 🎃🤣
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Доцент Мангъров

    6 5 Отговор
    А ти си продажна на рекетьора-пожарникар-кмет софийски, измислен генерал. Боже, спаси България от ГЕРБ и Сик.
  • 44 Майн

    6 3 Отговор
    Пловдивски доносник ортак на мамин Тотев подсъдимия с делата без движение??? Марешки в затвора - кога???
  • 45 Уйке

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "пък какви":

    Евала пич! Наблюдателен си, забелязваш детайлите!
  • 46 БиБи Кинг

    0 1 Отговор
    Шо бе мой, виждал сме го да кара текерлек, добре се справа деа!
  • 47 Белите якички

    4 4 Отговор
    Ceгaшнитe кирилпeткoвци, aceнвacилeвци и aтaнacпeкaнoвци дocтa нaпoмнят зa пoдoбнaтa им кacтa нa крадцитe с бели якички още от правителството на Кобургота – рaзнитe миленвелчевци, николайвасилевци, пламенпетровци и т.н., които заедно с кобурготската лисица и тe c ocлeпитeлни хaрвaрдcки уcмивки изпoтарашиха де що можаха в държавата, па сетне се оттеглиха на тъмно в бърлогите си зa да храносмилат необезпокоявани oт никoгo...

    Коментиран от #48

  • 48 qwerty

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "Белите якички":

    А главния му секретар на кого ти прилича сега?
  • 49 То видяхме

    4 2 Отговор
    колко добри "управленци" бяха ГЕРБ - срутище цялата държава. Верно, управлявахте си добре собствените далавери
  • 50 инчхай

    1 1 Отговор
    чолак гербак много ви боли МУТРИ
  • 51 Pepe

    0 1 Отговор
    Много симпатичен тоз човек..
    Да не се окаже педал като немските педали в Каолин от където идва..
  • 52 дичо

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "JEFF":

    ...Човека от СДС беше едно време... Жалко че късно хвана влака на герб. Иначе е умен образован и интелигентен човек.
  • 53 А ти драги...

    1 0 Отговор
    ...нито си млад...,нито си симпатичен...,нито си добър управленец...!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове