Last news in Fakti

17 Юни, 2021 15:03 1 711 32

Христо Проданов: БСП е единствената партия с управленска платформа

  • христо проданов-
  • бсп-
  • автомагистрали

Ние, с крадливия ГЕРБ, 12 години стоим и тъпчем на едно място, даже копаем надолу към дъното, коментира социалистът

Христо Проданов: БСП е единствената партия с управленска платформа - 1
Снимка: БСТВ

Най-големият бич в България е бедността. Ако не откраднат от държавни пари, тези хора не могат да живеят. Ние се борихме да спрат да се дават пари без обществени поръчки, създаването на "Автомагистрали" ЕАД през 2018-та беше наложително, 2021 г. още нищо не е свършено, а парите ги няма. Ние от БСП подкрепяме напълно действията на служебното правителство. Освен истина трябва да има и справедливост за българските граждани и техните откраднати пари. Престъпниците трябва да бъдат затворени. В България е най-скъпо строителството на километър от цяла Европа, може би.

Истината е, че ако институциите започнат да си вършат работата, няма да получаваме доклади от Европа, в които отвън ни казват какво се случва в България. Тези, които управляват, организират кражбите и си пълнят чекмеджетата на гърба на българския гражданин. В последните няколко години се разпределят по 2-3-4 милиарда за автомагистрали. Идеята на БСП е "Автомагистрали" ЕАД да закупи нужната техника, да назначи инженери и работници, които да изпълняват поръчки. С много по-малко пари ще се правят много по-качествени пътища. Това кометира Христо Проданов, водач на листата на "БСП за България" в 23-ти МИР – София, в "Актуално от деня" по БСТВ.

Кандидатът за депутат от БСП изказа мнението си по повод управлението на ГЕРБ от влизането ни в Европейския съюз до момента и изкритикува остро модела, който се следва: Ние нямаме национална цел, по която да вървим. Имахме цел, когато трябваше да станем член на Европейския съюз и НАТО. Оттогава няма план за развитието на страната, има само мисъл за това как европейски средства да бъдат крадени. Румъния ни изпревари във всяко едно отношение. Ние, с крадливия ГЕРБ, 12 години стоим и тъпчем на едно място, даже копаем надолу към дъното. Младите хора нямат избор, те бягат от малките населени места, всичко се опира до това дали има печалба да съществуват дадени институции, като училища и здравни служби. Ние от БСП настояваме и се стремим водещото да не е пазара. Това е свързано с националната ни сигурност и демографската криза. Необходима е радикална промяна в политиката на правителството. Всяка година сивата икономика, паралелната държава крадат между 10-12 милиарда лева.

Проданов бе категоричен по темата за належащите проблеми в 23-ти МИР София:

"Актуален проблем е приемът в детските градини и ясли. Пак хиляди деца останаха без място. И от там се краде. Какво се случва? Изникнаха чисто нови квартали, там няма зеленина, няма градинка, улиците са тесни, не говоря дори за липсата на училища и детски градини. В съседните квартали се получават проблеми. Това се получава когато няма планиране, община и държава. БСП е единствената партия с управленска платформа. Ние истински желаем промяната на модела на Борисов. Нека на 11-ти юли с бюлетина №4 да подкрепим сигурната промяна за България."


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    9 5 Отговор
    Егати платформата!

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Умен

    6 7 Отговор
    Правилно, но народа е прост !
  • 4 заличавай

    10 7 Отговор
    БСП е масонска партия, не че ГЕРБ и те не са същите.

    Коментиран от #18, #24

  • 5 Извинете се бе

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Защо моралът на повечето българи днес е,
    да са лъжливи, страхливи и крадливи?

    Заради 9-ти септември!

    9-ти септември обърна наопаки животът!
    9-ти септември промени всичко, защото Световната война която заобиколи България,
    не донесе почти никакви щети!
    С изключение на някои ограничения в снабдяването.

    9-ти септември завари българите свободни, с магазини, търговия, пазари.
    Българите свободно приказваха, свободно пътуваха.

    9-ти септември заличи всичко.

    От тези, които управляваха България, под диктовката на Москва.
    От тези, които не можеха да си намерят работа, поради некадърност.

    9-ти септември промени животът.
    Комунистите, след като завзеха цялата власт
    сложиха на колене български народ!

    Хората не бяха в безопасност на работата и на улицата.
    Не бяха в безопаснтост дори в собствените си домове.

    Иззе се всичко с което хората можеха сами да се изхранват.
    На село-животни, земя, инвентар!
    В града-дюкяни и инструменти!


    Започна национализиране на индустрията!
    Последва масово изселване на способни хора,
    масово изпращане на хора в концлагери.

    На 9-ти целият народ се почувства заплашван от всякъде.
    Всяка дума казана срещу комунистите, водеше към концлагер.
    Мълчанието и лицемерието на хората стана правило.
    От страх и ужас за последиците.

    И до днес властва моралът на комунистите!
    Лъжливи, страхливи и крадливи!

    И до днес държавата е дълбоко завладяна от потомците
    на комунистическата номенклатура.
    Примерно фамили

    Коментиран от #8, #25

  • 6 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    6 5 Отговор
    Бе то и аз имам тука една управленска платформа, но трябва и да ме изберат.........което очевидно няма да се случи с БСП.
  • 7 Спомени

    10 5 Отговор
    Не, не им искаме "платформата". Виждали сме "платформите" им в действие - Луканов, Виденов, Орешарски, съюзите с ДПС и царя.
  • 8 Браво

    3 5 Отговор

    До коментар #5 от "Извинете се бе":

    Напълно подкрепям ! Заставам зад всяка ваша дума.
  • 9 Българка

    2 13 Отговор
    Най-добрата платформа е на ДБ-номер 23. Те разполагат с експерти и са последователни в политиката. Те са гарант за съдебна реформа. За нея се бори Христо Иванов от години. Само след съдебна реформа ще има правосъдие, законност ,намаляване на корупцията, наказани виновници за разрухата и тласък в развитие на икономиката. Сега се повишават заплатите на държавните служители и чрез минималната заплата на по-нискоквалифициран персонал.Малкият бизнес е съсипан.

    Коментиран от #12

  • 10 аз моля

    11 4 Отговор
    само за един отговор. За 30 години преход взехте властта три пъти. Пълен мандат изкарахте само в тройната коалиция. Къде ви беше платформата тогава, въпреки, че пак много говорихте. И какво стана! Надолу и надолу.
  • 11 Точен

    9 4 Отговор
    Ти си болен до 5 години пенсионерите Ви ще фърлят фира и Вие ще спрете да съществувате като партия, не Ви ли стигна това, че когато и да дойдете на власт сривате народа до дъното мразя Боко но Вие сте по голямо зло от него
  • 12 Пенсионер

    2 7 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Подкрепям напълно
  • 13 Гаргамел

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "11 юли":

    още повече флшификации ще има с машинното гласуване, само да припомня, че във Венецуела се гласува машинно от времето на Чавес ;)
  • 14 Браво1

    3 13 Отговор
    Единствената разумна партия е БСП, успех им пожелавам!
  • 15 Кой кой е

    1 9 Отговор
    Не голосуйте за №1, 4, 6, 7, 8, 9, 11, 15, 22 и 23. Ето большевики !
  • 16 Спрете кражбата

    4 3 Отговор
    Източена, разпарчетосана, с тройно свалена цена – кмет на глутницата ГЕРБ продава болница (ето как става кражбата)
    Кмет на ГЕРБ продава болница, която предварително е източена по време на 10-годишното крадливо управление на глутницата, а сега е на тезгяха на двойно по-ниска цена, научи Narod.bg.

    Трагикомичен сюжет се разиграва с болница „Д-р Димитър Чакмаков“ в управляваното от ГЕРБ Раднево.

    Както „Сега” писа преди три седмици, местната управа тръгна да продава опосканото през нейните мандати здравно заведение по чуден начин. Приватизацията стартира след появата на конкретен купувач, на стойност двойно по-ниска от оценката, а за капак на тезгяха бе сложен атрактивен доболничен център, защото е пожелан от купувача.
    Но най-новото развитие на ситуацията е, че този единствен купувач не внесе депозит за участие в търга. Целта му е да издейства още по-добри условия за себе си. Днес в Раднево е насрочена извънредна сесия на общинския съвет – единствените точки в дневния ред са стартиране на нови приватизационни процедури на болницата и центъра.

    Реклама

    Кандидат-купувачът е бизнесменът Ибрям Алиев, който има медицински заведения в Сливен и Ямбол. Пред старозагорския сайт „Дивидент” той обяснява, че при огледа на болницата установил, че в активите й не са включени сграда, отдавана на доболничния център, а и парка наоколо. Той ги иска в капитала, за да може да реализира инвестиционните си намерения. Пред няколко медии той потвърждава, че не се отказва

    Коментиран от #17

  • 17 Спрете крадеца

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Спрете кражбата":

    Кандидат-купувачът е бизнесменът Ибрям Алиев, който има медицински заведения в Сливен и Ямбол. Пред старозагорския сайт „Дивидент” той обяснява, че при огледа на болницата установил, че в активите й не са включени сграда, отдавана на доболничния център, а и парка наоколо. Той ги иска в капитала, за да може да реализира инвестиционните си намерения. Пред няколко медии той потвърждава, че не се отказва от сделките.

    Успоредно с това се говори, че е възможно на сесията днес цената на болницата да бъде смъкната още – до около 450 000 лв., при първоначални 682 000 лв. и оценка 1.28 млн. лв., от по-рано, тоест, тройно намаление на цената. Мотивът – дълговете са се увеличили още.

    И друго интересно се случва през последните седмици със затъналата МБАЛ – общинското ръководство е назначило нов управител, работил досега в района на Сливен. БСП подозира конфликт на интереси. „Познават ли се и в какви взаимоотношения са той и единственият до този момент кандидат инвеститор г-н Ибрям Алиев?”, попита в социалните мрежи лидерът на БСП – Раднево Красимир Куртев.

    Сагата с радневската МБАЛ е сюжет и от националната политика. Заради нея и болницата във Велинград Корнелия Нинова поиска при краткия парламент мораториум върху продажба на общински здравни заведения.

    Заради Раднево Нинова навести и служебния здравен министър Стойчо Кацаров.
  • 18 Само БСП

    5 8 Отговор

    До коментар #4 от "заличавай":

    ДПС е най-масонската партия , на мен масоните не ми пречат, някои даже ми харесват, но има и турска масонска ложа, която не е от ЕС и е много мощна в България и е петата колона на Ердоган!

    Гласувайте за БСП! Или за ОП,Възраждане,това са пробългарски партии
  • 19 Тредстоун

    8 3 Отговор
    Забравил си ти глада и лопането на тигани и тенджери по ваше време , долар по 3000 лв. фалита на 17 банки за ден .... , какво ми говориш сега червена маймуна такава , пак ще сте просто пълнеш , необходимите статисти в парламента , от вас по големи крадци за сега няма , виж новите варвари на славчо може и да ви задминат , но засега сте вие , божееее , щях да забравя и ортака на фатмака от дубай , той със сигурност ще ви задмине.
  • 20 шопендар

    6 3 Отговор
    платформата на комунистите е била винаги една,ПРИ ВСЯКА ВЪЗМОЖНОСТ ДА БЪДЕ ПЛЯЧКОСВАНА СТРАНАТА,ДЕ ЩО ИМА МАНДРА,ДЕ ЩО ИМА ЗАВОД,ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ
  • 21 перничанин

    4 2 Отговор
    На каквато и платформа да се качите, ако ще и на балкон се качете, все същите червени б о к л у ц и ще си останете. Вие в управлението и следва НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.
  • 22 Centurion

    5 2 Отговор
    Въпроса е ,че ако дойдете на власт нищо няма да изпълните от този проект и платформа.Програмата ви звучи добре,но е популистка,защото е невъзможна за реализация.Просто няма да има необходимата обезпеченост за нейното изпълнение!От къде ще дойдат парите???
  • 23 гост

    2 2 Отговор
    Всичко това е много добре,но как ще ни убедят,че те няма да крадат,като имаме опита от до сегашните им правителства.Не сме толкова безпаметни да не помним ширещата се корупция от техните управления и нама как да повярваме,че корупцията е създадена последните десетина години,ако някой вярва в това или е голям наивник или е пораснал наскоро.Ще променят модела Борисов,добре но с какво,с модела К.Нинова ли.Нещо като приватизация на Техноимпекс или на Пловдивския панаир или куп други такива.Десетина години останаха без подобни възможности и сега са доста нахъсани да се върнат на софрата на всяка цена.

    Коментиран от #26

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ФАКТИТЕ

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Извинете се бе":

    Демокрация по комунистически!

    Сталин излъга Рузвелт и Чърчил,
    че в СССР и в Източна Европа
    ще се провеждат демоккратични избори.

    Ето как "демократично" БКП са се разправили
    с 23 годишната юристка Мара Рачева.
    Внучка на опълченец и секретарка на Никола Петков и на Г.М.Димитров.

    От София полковник С. В. Бейли
    изпраща съобщение до Министерството на външните работи на Великобритания:
    „ ...Уведомен съм от лекаря, който е обслужвал майката на момичето, че когато е бил отворен ковчегът,
    освен рани от куршум и нож, са били установени и следните наранявания:
    1. Всички нокти и на двата крака са били отскубнати.
    2. Трите пръста на лявата ръка са били отрязани до втора става.
    3. Двете уши са били отсечени.
    4. Дясната гръд е била нарязана.
    5. Езикът е бил раздран и всичките зъби извадени.
    6. Одрана е била широка ивица кожа на кръста...”

    Демокрация по комунистически!

    Днес ГЕРБ и комунистът Борисов
    са от най-долната утайка на БКП!
  • 26 Просто е

    5 1 Отговор

    До коментар #23 от "гост":

    Комунистът Борисов и ГЕРБ са от най-долната
    некадърна и крадлива утайка на БКП!
  • 27 neno

    3 0 Отговор
    И сикаджии за министри

    Коментиран от #28

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Бе Кра Де

    4 0 Отговор
    Да чухме ви: вие ще ни "оправите" и пак е задухал "вятърът на промяната", пак ще "градим демокрацията", и вече ще "борим корупцията". Щото корупция през социализма нямаше, тогава и викахме просто крадене.
  • 31 Бре бре

    0 0 Отговор
    Ало балоните, дай по-полека. Помним как подкрепихте ВСС и избрахте ГЕШЕВ. Или как гласувахте с ГЕРБ Закона за спасяване на редник Киро (Домусчиев). Да не станете от трета на четвърта "сила" на изборите.....
  • 32 Куку бенд

    1 0 Отговор
    Комунистите родината затриха, комсомолците благодарят! Пенсионери, пенсионери дълъг път ви чака ГЛАДЕН път!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове