Last news in Fakti

26 Юни, 2021 08:57 2 114 13

Отново опашки на "Кулата", автомобилите преминават бързо

  • кулата-
  • гкпп кулата-
  • гкпп илинден

От 1 юли ще бъде отворен за леки коли и ГКПП „Илинден – Ексохи“

Отново опашки на "Кулата", автомобилите преминават бързо - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

В съботната сутрин на 26 юни ситуацията на ГКПП „Кулата“ е по-спокойна в сравнение с предходните уикенди. Желаещите да преминат в Гърция се отбиват от полиция на два километра от пункта, за да не се получава струпване на границата.

По информация на bTV в 7:00 ч. на пункта е имало колона от 30 автомобила, но те са преминавали относително бързо. Тази събота, за преминаване на границата, освен отрицателен PCR тест, преминаващите могат да представят и антигенен тест от оторизирана лаборатория.

От 1 юли ще бъде отворен за леки коли и ГКПП „Илинден – Ексохи“, което се очаква да облекчи трафика на ГКПП „Кулата“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 електрошок

    3 2 Отговор
    Моята мацка също има опашка. Черна и отдолу е хваната с ластик.

    Коментиран от #2

  • 2 Аз съм без ластик

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "електрошок":

    Имаш ли вътрешен порив да ме хванеш за "опашката"?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 за опашките

    4 3 Отговор
    за опашките не само на кулата а на всички ГКПП е следствие от лошата работа на герб , искат от години да контролират трафика на стоки затова и се създават опашки за тировете, леките коли по преинцип не ги проверяват но пак има опашки. Господа като искате по строг контрол е редно и да инвестирате в техника и много добър интернет а не да се обяснявате как нямате интернет или системата е забила и т.н.. И още нещо гранична полуция защо не е на на нашата територия а стоят в гръцко? отговора е понеже минават някакви 400 метра и се водят "комнадировани" тези комнадировки струват на данъкоплатеца , същия който се реди на тези опашки по 30 евро на полицаи на смяна става въпрос за страшно много пари на ден на една смяна сметнете го за месец или година. А народа си чака по опашките.....
  • 5 Хотел

    4 2 Отговор
    Проблема е системен.Капитала и ЕС са неадекватни ,а ни убеждаваха в обратното.Трудна,бавна и мудна реакция на системите,по зле от социализъм.А мож и даа е умишлено създаван проблем,въпреки ,че туристите отиват да си оставят парите ,с което пряко подпомагат икономиката на Гърция.Лично аз не бих чакал повече от 20/39 минути.

    Коментиран от #7

  • 6 Ахахаха

    5 2 Отговор
    А някой знае ли какво точно се случва на магистралата от Чирпан до Стара Загора? Знаете ли как се пътува до Бургас? Колко часа се виси там?! Къде предпочитате да висите на Чирпан или Кулата?!

    Коментиран от #12

  • 7 Ахахаах

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Хотел":

    А не бих чакал и минутка на магистралата за да се добера до смотаните Черноморски хотели на калноморието при "хотелиери" от мутренско ниво. Всеки построил къща на плажа вече се води хотелиер! Ами не, има си университвти по обслужване в туризма! Вие сте на светлинни години от тива нешо! РаКарайте се и не дразнете с дебилизма си!

    Коментиран от #8, #10

  • 8 Хотел

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Ахахаах":

    Всичко е въпрос на личен избор.Всеки е свободен да реши кое му харесва и какво иска да прави!Аз ходя на нашето море,такава ми е заетостта,че не мога да отсъствам и ходя 15 дни за по един ден.Пътувам грубо 300 км в двете посоки и всичко ми се вързва на 120/150 лв за ден.Ходя на един плаж,звънвам сутринта да ми пазят чадър и два шезлонга и така.

    Коментиран от #9

  • 9 Приморско

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Хотел":

    цени шезлонги и чадъри на Перлата - 15 лева, отделно плащаш за тоалетна, отделно за напитки и тн. Явно в цената е включено ползване на медузи и щипалки. Такива цени няма в Гърция и таква мутренска гадост няма! По целия път от паркомястото до плажа оградата е облепена със снимки на клуб33, а именно с мутропроститтутки! Колкото и да се напъват, черномоеието си е мутренско и това е! Трагедия! Отивайте си на Гръцкото крайбрежие. Не се занимавайте с глупости. Половин час на Кулата и след това всяко напрежение изчезва! За мутрочалгията напомнят само някои прелитащи мутромобили с бг регистрация!
  • 10 Госあ

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "Ахахаах":

    Точно сега не трябва да бъде въпрос на личен избор. Границата трябва да бъде затворена за туристи.
  • 11 АЗ ПЪК ЩЕ ХОДЯ В ИНДИЯ

    0 0 Отговор
    ИНДИЙЦИТЕ ИМАТ ГОЛЯМИ „ЩИПАЛКИ”♋ ВАШ БУЛГАР ТУРИСТ😇
  • 12 въри на турция

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ахахаха":

    Там е супер
  • 13 Аз ше ида на беге море ама некъде

    0 0 Отговор
    На пусто местенце и пуст плаж знам такива места
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове