27 Юни, 2021 07:30 8 529 82

Бенатова за протеста в "Пирогов": Внушават чувство за вина с жив щит, както правеше Цветанов

  • пилогов-
  • проверка-
  • протест-
  • миролюба бенатова

И терористите пускат жените и децата напред. Нищо ново - коментира журналистката

Бенатова за протеста в "Пирогов": Внушават чувство за вина с жив щит, както правеше Цветанов - 1
Снимка: БГНЕС

"Да извадиш пациенти на протест е в стилистиката на Цветан Цветанов от най-мракобесния му период. Той обичаше да защитава нарушаването на човешките права по дела и арести с разкази на жертви на престъпления или техните близки. Обграждаше се с болката на хората като с жив щит и внушаваше чувство за вина на всеки, който дръзне да попита за действията на МВР по същество. Всъщност и терористите пускат жените и децата напред. Нищо ново".

Това написа във Фейсбук журналистът Миролюба Бенатова по повод протеста срещу проверките в УМБАЛСМ "Пирогов" в София и в защита на доц. Петър Атанасов и COVID отделението.

Здравните власти съобщиха, че проверяват лечебното заведение за фалшиви хоспитализации и пациенти фантоми. Шефът на COVID-отделението доц. Петър Атанасов заяви, че става дума за лечение на хора с пост-COVID синдром и отрече категорично да има пациенти фантоми, припомня Евроком.

"Но е важно да се има предвид, че нищо добро не ни чака, ако имаме обществена търпимост към източване на здравната каса и смесваме благодарността към лекарите с оправдание на финансови злоупотреби. Ако системата е недофинансирана, темата трябва наистина да излезе на дневен ред. А не да се правят опити за "страхуване" на Кацаров и касата, дръзнали да инициират проверка в Пирогов. Трябва да ни е важно да знаем дали, за да се компенсира липса на пари във вътрешното отделение, на пациентите са надписвани неслучили се усложнения от ковид във вид на цироза и бъбречна недостатъчност. Толкова. И трябва да се знае, че опитите за смяна на порочни практики не е "реваншизъм и посегателство срещу държавността", написа още Бенатова.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 137 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    140 21 Отговор
    Брсво! Добре казано. Много не само са за затвор, а направо за отлъчване... прогонване и замеряне с каманЙе и ДървЙе

    Коментиран от #45

  • 2 Пациент в бг болница

    117 11 Отговор
    е равносилно на сталински лагерист по член 58.Хората предпочитат да си умират в къщи или на тротоара,само не и Там!

    Коментиран от #79

  • 3 Няма

    15 52 Отговор
    Такава болница която Данев вписва фиктивни пациенти
  • 4 Само да попитам

    43 123 Отговор
    Хубаво де,тая последно каква го играе,мисирка или таксиджийка?

    Коментиран от #18, #51, #57, #62, #77

  • 5 нннн

    125 2 Отговор
    Какъв е проблема? Елементарно и нормално е да се провери, дали някой, вписан като лежал в болницата, всъщност си е бил у дома или на работа даже.

    Коментиран от #59

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ХАН КРУМ

    108 12 Отговор
    В ГЕРБ ИНТЕЛЕГЕНТНОСТТА СЕ СЧИТА ЗА ПОРОК. НА ПОЧИТ И УВАЖЕНИЕ СА ПРОСТАЩИНАТА И НАГЛОСТТА.
  • 8 Зайко Байко многознайко много стар архив

    73 7 Отговор
    От както гербавите са на власт, все сме на прага на Шенген, всичко е "изпълнено" , но винаги отлагат за следващата година и така осем години. Иде Тиквата на екскурзия почукат го по зелената балка и казват, догодина ще узрее, да ама не, пустото все не е узряла. Така ни влачат на дънна въдица с празни обещания, като шарани. Сега и до чаршафите опря, да проверят и те дали узряла ли е таз глава. За всеки случай е взел и Симо айдука от време на време по главата да го чука.Правилно другарко Мастурбаркова, бетонирайте пътя с цветя и рози, че Тиквоций Първи и без това не знае две думи на кръст от който и да е чужд език! " Всички тук парле ву франсе" , тази фраза още звучи в ушите ми от времето на посещението на бабое@а МакАрон и е върхът на лингвистичната гносеология на банкяския макак!Оперетен генерал и Цар Айдук поканени да забавляват група чаршафи и да се правят на маймуни. Невиждан цирк. Падам от смях.Не обичам комунистите а още повече гербавите, не съм дежурен хейтър по форумите, искам да ви питам следното, по-добре ли щеше да ни представи оня с некоординираните движения, като хиперактивно дете, без жена наречен прецедент мистър Бийн? Криво седете право съдете. Льотчика бърка с боксова ръкавица в някои области на гербавите и това ми доставя неизмеримо удоволствие! Naturalia non sunt turpia! , преведено," Естествените неща не са срамни" Ужасни сте ПИК, това си е живо окепазяване на президентската институция. Жлъч, завист и лизане на Тиквата от а@уса, през пери
  • 9 Санитар

    54 2 Отговор
    Пациента докато е в болницата на лечение е в постоянна благодарност,ако ще и дявола да го лекува все тая готов е на всичко
  • 10 Зайко Байко многознайко архив 2020

    53 6 Отговор
    Бацето от Барселона се появи с бели гащи на балкона! Народът под проэорците дойде депеша бърэа да му принесе! Окаэва се че цялата страна не ще да го вижда вече във власта! Эа единадесет години раэграбиха страната и се окаэа, така,че герберите са по опасни от червената метла! Всичко лошо Баце на комунистите отреди а себе си иэдигна в строител с народните пари! Машинации, врътки, иэмами эа милиярди Евра, на народът му остава да пие по една студена вода! Милиони напуснаха страната да иэбягат от едноличния терор, че Родината ни эаприлича на раэкулачен обор! Патриотарите грабливи эа да останат във власта пристанаха на Бойковия сатана! Марешки от " Вяра" така ни иэлъга ,че накрая ни остави със цървули във ръка! Баце горе, Баце долу вика целият народ и не иска да го види в тоя си живот! Гешев го играе "велик мъдрец" и ни убеждава, колко "братя" эатворил, но эа крупни далавери обраэа на дядо Йоцо той е придобил! На борецът със эвука му хрумна идея гениялна сега, ДДС ето намалява туриэма да спасява! Наиграхте се, време е да си вървите с добро, че следващото действие е със сопа по гърбо!
  • 11 anonimen

    46 5 Отговор
    Правилеца на изкълчени глезени Балтов,заедно с цялата му клика,трябва да бъдат изчегъртани с мистър Пропър и яка гъба.Те са полепнала гранясала сланина по тялото на Пирогов.Кой знае колко пари са източили и са си поделили от нашите здравни вноски и данъци.Съд и затвор!
  • 12 БКП=герп=сдс

    62 10 Отговор
    Браво за словата г-жо Бенатова!
    В милиционерската държава не може да се очаква нещо по-различно.
    Държава с най-много милиционер на човек от населението, с най-голям държавен бюджет и нищо не правещи мильовци!
    Няма такава държава!
  • 13 Болен

    51 6 Отговор
    Пирогов е клоака на смърт, корупция, безхаберие и липса на елементарна медицина и хуманност .
    В издадените им документи и а откровени неистини с цел източване на здравната каса

    Коментиран от #15, #80

  • 14 Женската

    11 49 Отговор
    Божков TV женската пак заработва!
  • 15 В Пирогов

    27 5 Отговор

    До коментар #13 от "Болен":

    Точно там ме спасиха два пъти!Поклон на всички лекари,лошо не съм видяла,върнаха ми живота никога няма да кажа лоша дума!Човек трябва да е благодарен!
  • 16 123

    35 6 Отговор
    Разследване на ковид измамата. Много хора въобще не са били в болница, а само са писани че са били.
  • 17 Миризлив пор

    24 4 Отговор
    Ако знаеш че има фалшиви хоспитализирани тихо и кротко събираш документи и никой нищо не може да каже. Ако си решил да правиш внушения да насадиш "наши хора" правиш както сега - внушения без доказателства. Лошото е, че демотивираш много професионалисти.

    Коментиран от #39

  • 18 Банго Васил

    16 1 Отговор

    До коментар #4 от "Само да попитам":

    Кух си като гъдулка!
  • 19 Парламенти менти менти

    24 3 Отговор
    Вече 30 години изборните списъци са с имената на умрелите а никой не прави проверка и не актуализира изборните списъци в държавата при гласували 30-40% процента от гласоподавателите парламентарните места се запълват 100% се едно са гласували 100% имащите право на глас от изборните списъци заедно с умрелите
  • 20 666666

    39 1 Отговор
    Преди години майка ми лежа в Пирогов за операция.Тя по професия е фармацевт.При приемането искаха да си купи определени скъпи лекарства ,които болницата нямала. След като е изписали отива да си вземе епикризата и с изненада установява,че в нея били описани купените от нея лекарства като предоставени от болницата за нейното лечение.По тоя начин Пирогов също източва здравната каса.Купуваш си лекарствата ,а после ги пишат ,че те са ги изписали за твоето лечение пред касата. За това напълно вярвам в фиктивните пациенти.
  • 21 Кака Мара

    10 29 Отговор
    Ти кажи нещо за Мутафчийски,че беше много приказлива тогава на интервюто! Куха лейка, трябваше да се кандидатираш за депутат! Повече народ щеше да научи колко багаж има под къдравото руно,мила таксиджийке..
  • 22 Що ли??

    8 10 Отговор
    Та майките на Мая друго ли правеха?????
  • 23 Аз съм Веска

    23 3 Отговор
    Много е странно, че жертвите излизат в защита на грабителите.
    Ако не се регистрира проблема, как ще бъдат наложени мероприятия за оздравяване.
    И при мен се е случвало, да ме уведомяват най културно, че ме водят хоспитализиран 5 дни, без да отговаря на истината.
  • 24 Аз съм Веска

    13 5 Отговор
    Много е странно, че жертвите излизат в защита на грабителите.
    Ако не се регистрира проблема, как ще бъдат наложени мероприятия за оздравяване.
    И при мен се е случвало, да ме уведомяват най културно, че ме водят хоспитализирана 5 дни, без да отговаря на истината.
  • 25 Папи

    12 7 Отговор
    На мутрите протестите са ОК а на хората от пирогов са терористични протести !?
  • 26 на истина

    7 22 Отговор
    Старо моме като коментираш за"Пирогов" същотото коментирай за имотите на Бою Рашков. Цветанов и имаше един с голяма тераса на покрива на блока, събрани имотно заедно са като бебета пред имотите на временния министър.
  • 27 123

    17 3 Отговор
    Недостиг на финанси в системата няма, има изнудване на пациенти и явни измами и кражби от добре свързани доктори и управители от касата.Много им е голяма жаждата за лесни пари и висок стандарт на живот на медицинскит кадри.
  • 28 Недей

    6 2 Отговор
    да сервилничиш тъпо !
  • 29 Бенатова за

    10 3 Отговор
    протеста в "Пирогов": ----- А ОНЗИ - БИЗНЕСМЕНЪТ ОТ СИМИТЛИ, КОГОТО ОТ ПИРОГОВ ГО ИЗПРАТИХА ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР И ТОЙ ЛИ ЩЕШЕ ДА ДА ПРОТЕСТИРА В ПОДКРЕПА НА БЯЛАТА ИМ МАФИЯ?
  • 30 Магистралка

    8 19 Отговор
    Бенатова отдавна се продаде на магистралата. Няма нужда от нейната "журналистика".
  • 31 оня с коня

    10 19 Отговор
    Бенатова ОТДАВНА не е Журналист защото бе Изхвърлена от една Телевизия поради Злоупотреба с името на Медията и Уронване на престижа й ,защитавайки Престъпленията на Цар Киро срещу Заплащане.В момента работи като Таксиджийка/"Бакшиш"/ и интересното са не Глупостите които е написала във фейсбук,а ОТКЪДЕ и КАК й остава време затова,след като непрекъснато трябва да върти геврека!най-интересното обаче в случая е КАКИ КОЙ е решил да препечата Бенатовите умозаключения във Факти и защо е решил че Аудиторията изобщо се нуждае от Бенатов Акъл?
  • 32 Тогава

    7 13 Отговор
    що мълча за Цветанов , ма , като пръднала в трамвай , а сега ми го вадиш за глупаво сравнение ? Дрънкаш необективно и излишно , супер недостойно - за някой лев !
  • 33 Илия

    6 8 Отговор
    Човек дакато е в болница трябва да е болничен (ако не е базработен).
    Съмнявам се да са правени такива измами особено без знанието на фиктивните пациенти.
    Дори и да са правени такива измами, то нищо няма да открият защото и "пациентите" трябва да са в схемата и ще казват, че са лежали в болницата.
    Какво ще се спечели от подобна измама - повече пари за болницата ? Съмнява ме някой да си слата главата в торбата заради болницата. А "болните" какво ще спечлят? Няма да работят и ще получат по-малко пари (държавата дава 90% от това на което се осигуряват).
  • 34 Засрами се ма

    6 13 Отговор
    Бенатова, още ли "няма вирус" ма? 20000 (регистрирани) починаха от настинка нали?
  • 35 По течението

    6 14 Отговор
    Бенатова пак се опитва да си пусне фърчилото по "вятърът на промяната". Не иска вече да е бакшиш, по лесно е да пускаш скалъпена "документалистика" според това кой колко и е платил. "Божков е невинен" и тем подобни умопомрачителни разсъждения.
  • 36 Правило на Леон без жени и деца

    6 3 Отговор
    Тези които имат жени и деца са терористи а тези които нямат деца са антитерористи
  • 37 Дърт Гларус

    4 13 Отговор
    мноо грозна таа ве, боко как я е праскал навремето, егати и писюра .........
  • 38 Мдаааа

    2 11 Отговор
    Мисирка-бакшиш... особено добра комбинация...
  • 39 Пациент

    12 4 Отговор

    До коментар #17 от "Миризлив пор":

    Къде ги видя тия професионалисти че не знам. Професионалистите отдавна минаха през Терминал2. В територията останаха само отрепките и мафиозите с бели престилки. Затова и не плащам здравни, а се лекувам в Гърция. И досега ми излиза в пъти по-ефтино. Мога не само да говоря, а и доказателства да дам. Как така, едно и също лекарство е в ПЪТИ по-евтино там, отколкото в Територията? Питам аз и отговорът го знам.

    Коментиран от #47

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Яшар

    11 1 Отговор
    Ххихихии..много вият нещо герберастчетата. Явно Бенатова им го вкара до раменете...хихихиии. На прав път си, Бенатова. И като им завреш отзад чадъра, после го разтвори. Ххихихихииии....удрииии...рееев и сълзииии....
  • 42 Разбира се!

    12 1 Отговор
    Така е - не просто жив щит от пациенти, / а ние на практика няма как да знаем всички ли протестиращи са били пациенти/, а от плачещи, със сълзи на очите, разказвайки как нямаше да бъдат живи, ако не е била грижата точно в Пирогов, колко са благодарни и т. н. Което, между впрочем вероятно е вярно, но груба грешка е да се бърка благодарността с вероятно несъществуващи диагнози и хоспитализации. Тези пациенти стават съучастници в това нарушение на закона, вместо да контролират къде отиват парите им от здравни вноски.

    Коментиран от #44

  • 43 БТВ

    3 13 Отговор
    Тая Бенатова не я ли бяха изчагъртали от медите, защото лъжеше и манипулираше
  • 44 Миризлив пор

    5 3 Отговор

    До коментар #42 от "Разбира се!":

    Май това е целта, да се раздели народа и да се посее съмнението. Ако имаше документи щеше да е лесно. Иначе това е може би най-модерната и достъпна за простолюдието болница. Постоянно се спасяват човешки животи и има много благодарни пациенти.

    Коментиран от #52

  • 45 Браво

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Миролюба ! Ти си еталон за журналист!

    Коментиран от #49, #67

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Risk

    0 2 Отговор

    До коментар #39 от "Пациент":

    Дрън , дрън ярина.
  • 48 4883

    3 0 Отговор
    ДО ОНЯ С МНОГОТО ШЕСТИЦИ:НЕГРАМОТНИК ПРЕД "В" И "ф" СЕ ПИШЕ "ВЪВ",А НЕ "В"АМА ТОВА СЕ УЧИ В УЧИЛИЩЕ,НО ЯВНО ТИ НЕ СИ БИЛ НА ТОЗИ УРОК!ТАКА НА ВРЕМЕТО ПЛАМЕН ГЕТОВ ВИКАШЕ НА ЕДИН ДРУГ ФУТБОЛИСТ,КОЙТО БЕШЕ С ДВА ЛЕВИ КРАКА,А ИГРАЕШЕ ДЯСНО КРИЛО!!!
  • 49 хаха

    0 6 Отговор

    До коментар #45 от "Браво":

    хаха не талкова грубо с иронията. Тя все пак е жена. Трябва по нежно с подигравките
  • 50 4883

    3 10 Отговор
    За таа БЕНАТОВИЦА Волен Сидеров на времето казваше,че клечала пред чакалнята с отворени крака на гл.редактор на "168 часа"!!След това като си мина по реда я иЗхвърлиха като:МРЪСНО КОТЕ ОТ КЕБАПЧИЙНИЦА!!Та до ТАКСИДЖИЙКА !ТАМ СА НАЙ ТЪПИТЕ И ПРОСТИ ХОРА,КОИТА СА КАРАЛИ САМО ШЕСТ МЕСЕЦА ШКОЛА ЗА ШОФЬОРИ!!Е,Т,ВА Е ТЯ!!"МНОГО УМНА И МНОГО НАЧЕТЕНА"!!!!!!!!
  • 51 И аз така...

    3 8 Отговор

    До коментар #4 от "Само да попитам":

    На кой телефон, мога да си поръчам таксиБенатова?

    Коментиран от #53, #61

  • 52 Точно

    9 1 Отговор

    До коментар #44 от "Миризлив пор":

    Документи има, касата проверява именно документите, които се съставят от болницата за всеки един пациент, за всяка една клинична пътека, за която е заплатила. Предстои да разберем резултатите.
  • 53 Много умно

    9 2 Отговор

    До коментар #51 от "И аз така...":

    И защо е този сарказъм? Има ли нещо срамно в това да караш такси? Явно според теб - да. Би ли споделил кое е то? Бенатова, уважаеми, направи страхотен удар с разследването за мнимите пациенти в една друга болница още през зимата, ако си спомняш. И именно от там изскочи голям заек. Бившият здравен министър нищичко не направи по случая, въпреки че хората излязоха с лицата и имената си да кажат, че не са лежали в болницата и нямат извършени операции. Обаче, трябва да не си кон с капаци, за да разбираш това. За теб е по-лесно да се подиграваш...
  • 54 ХАРИ

    6 1 Отговор
    Някога в Пирогов работиха най-способните лекари сега е нещо ужасно там корупция и нищо друго
  • 55 Уфффф

    8 1 Отговор

    До коментар #40 от "Бенатова":

    Бенатова изкара много кирливи ризи. Постовете й също са право в десетката. Помним много добре на един сутрешен брифинг, когато попита здравния министър Ангелов за едни други пациенти, в една друга болница, които нито бяха лекувани, нито опериран, а касата беше платила над 3000 лв.на болницата. За всеки един пациент! Та, помним как мълчаха всички от щаба и се правеха, че не разбират въпроса. Така че, много си е харна Бенатова, но на много хора не им изнася. Явно си от тях, щом роптаеш, вместо да й признаеш професионално свършената работа. Точно така трябва да работи един разследващ журналист,както и всеки, наричащ себе си журналист. Защото има и едни други т. нар. журналисти, които за нищо не стават. Достойно защитават даденото им име от Борисов - мисирки.
  • 56 Аз Негодника

    2 5 Отговор
    КАЦАРОВ БИВШИЯ ЗАМ.ЗДРАВЕН МИНИСТЪР...А ТОВА ДА ПРАВИШ ПРОПАГАНДА.НА ГЪРБА НА БОЛНИТЕ И ЛЕКАРИТЕ...ЗА ДА ПОМПАШ УМРЕЛИЯ ИМИДЖ НА ПАРТИЯТА ДОНОР. ИТН .ЧРЕЗ КОЯТО ДА ДОЙДЕ КОСТОВ НА ВЛАСТ...КАКВО Е ...ЕДИН ДОКАЗАН КОРУМПИРАН ПОЛИТИК КАТО КОСТОВ...МИ ГО ВКАРВАТ ПРЕЗ ЗАДНАТА ВРАТА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА...ЧРЕЗ ИЗМАМА...ТОВА НЕ Е ЛИ ТЕРОРИЗЪМ...А ЖИВИЯТ ЩИТ НЕ СА ЛИ БОЛНИТЕ...И ХОРАТА КОЙТО НЕ СПИРАХА ДА ЛЕКУВАТ БОЛНИТЕ С ЦЕНАТА И НА ЖИВОТА СИ...КАЦАРОВ ЗА КАКВО СЕ БОРИ...А...ДА ГО ОСТАВЯТ МИНИСТЪР И В КАБИНЕТА НА ИТН...ТОВА НЕ Е ЛИ ЛИЦЕМЕРИЕ И ЕГОИЗЪМ...А ТИ ЗАЩО БЕНАТОВА...НЕ ГОВОРИШ ЗА СПЕЦОВ...ЗА РАШКОВИТЕ ИМОТИ...ЗА ИЗТОЧЕНИЯ ЯЗОВИР...ЗА ИНСПЕКЦИЯТА НА ПАРКИНГИ ВМЕСТО НА МАГИСТРАЛА...КОЛКО УДОБНО ПРОСПИВАШ...И ДРУГИ ТЕРОРИСТИ...ИЛИ И ТИ СИ НА ЗАПЛАТА ПРИ ПРОКОПИЕВИТЕ МЕДИИ...
  • 57 Провинция

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "Само да попитам":

    Много оригинално! Ще те разочаровам - нито едно от двете. Бъркаш я вероятно с Ива. Бенатова направи брилянтно разследване в друга една болница. Поздравления за нея!
  • 58 моляяя?

    7 1 Отговор
    Протест срещу проверките в УМБАЛСМ "Пирогов" ???!!! Моля? Кой нормален може да ПРОТЕСТИРА срещу разследване на престъпление. Тези протестиращи да ги съдят за съочастие в престъпление.
  • 59 :D :D :D

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "нннн":

    тези хората може би са ок да се краде касата. И протестират че това се наказва.
  • 60 мдааа

    9 2 Отговор
    Погледнете какви сбъркани ценнсти имат хората в България, да излезеш ти с гърди да браниш престъпността. На това какво му викате. И после се чудим защо престъпници с кюлчета злато, пачки и пистолети ни управляват.
  • 61 хаха

    1 5 Отговор

    До коментар #51 от "И аз така...":

    038484. но внимавай защото е копърка, поноже не я искат в никоя такси фирма
  • 62 да отговоря

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от "Само да попитам":

    Абе преди, в годините ,когато Боко бе силен и вилен ,тая му бе свирачка ...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Поклон

    2 3 Отговор
    "Пирогов" не е само болница а институция. През изминалите десетки години атаките срещу най-добрата ни болница вече не могат да се преброят. Останалите болници пооткраднаха някой и друг специалист от "Пирогов" но пак си остават на светлинни години като съвкупност от специалисти в една болница. Типичен пример е Военна болница която цица от касата, МО и НАТО и въпреки няколкото добри специалисти включително откраднати от "Пирогов" си остава един полулуксозен пансион с посредствени специалсти предимно деца на активни борци. Нищо против активните борци, но лекар се става по призвание и качества а не по произход. Ето защо "Пирогов" е трън в очите на посредствените. Единствената болница в България където по всяко време на денонощието ще ти бъде оказана помощ не от лекари а от факири. Дори се злоупотребява с тази неотложна помощ от страна на някои пациенти.
  • 65 Отвращение

    2 5 Отговор
    Поръчковата журналистика и проституцията са двете страни на една монета дадена на журналиста. Крайно време е който публично лъже и уронва престижа на една народна болница да бъде съден до дупка независимо, че е журналист.Не й пожелавам на тази "журналистка" да има нужда от спешна помощ и да тръгне по другите болници.

    Коментиран от #66

  • 66 Как пък не!!!!!!

    4 1 Отговор

    До коментар #65 от "Отвращение":

    Толерирането на престъпления, както и затварянето на очите за такива неща трябва да буди отвращение и нетърпимост, а не разследването и изобличаването им!!!!!!! Странно разсъждение, меко казано
  • 67 Естет с опит

    3 2 Отговор

    До коментар #45 от "Браво":

    Миролюба е красива жена с неотразим сексапил!! Схващате ли бе тикви, плюещи я???

    Коментиран от #71

  • 68 Естет с опит

    3 2 Отговор
    Миролюба е красива жена с неотразим сексапил!! Схващате ли бе тикви, плюещи я??? И кои я мразят?? Мошениците, крадците и престъпниците от шайката на Боко Чекмеджето!!

    Коментиран от #69

  • 69 Баце

    2 3 Отговор

    До коментар #68 от "Естет с опит":

    Тая мирише отдолу !

    Коментиран от #70, #75

  • 70 гост

    0 2 Отговор

    До коментар #69 от "Баце":

    А на теб отдолу само кожата е останала, та затова знеш, че мирише. Ама то и езика е инструмент

    Коментиран от #72

  • 71 Баце

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "Естет с опит":

    За дудушки става !
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    ВЪПРОСЪТ ВЕЧЕ Е : " КОЯ Е ТАЯ БЕНАТОВА " ???? " ОТ КОЙ ОТВОР Е РОДЕНА ТАЯ " ??? МИРИШЕ ЛИ - НЕ МИРИШЕ ЛИ ??? КОЙ И ПЛАЩА ?

    Коментиран от #76

  • 74 Бибиан

    1 1 Отговор
    Таа ако ми е вкъшти само с храна втора опотреба че а раниме деа!
  • 75 Естет

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "Баце":

    Правилно!! Мирише на хубаво!!
  • 76 Гюро

    0 1 Отговор

    До коментар #73 от "ПЕНКО":

    Кой и плаща? Ами Благой бе тикво!!
  • 77 Каквато

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Само да попитам":

    Си поизка тебе какво те брига.Има журналистическо образование и понеже не пожела да стане мисирка стана такиметров шофьор.Много ви боли от изтината тролчета.
  • 78 Милен

    2 3 Отговор
    Бенатова ти и с Мутафчийски отиде да се подиграваш, но човека се оказа прав, за разлика от твоето нагло държание. Това че пациентите подкрепят болницата се нарича ДЕМОКРАЦИЯ всеки да може свободно да изразява своето мнение!!!
  • 79 Свен

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пациент в бг болница":

    Ама звъниш на 112 като те жегне някъде, а?
  • 80 Свен

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Болен":

    Ама звъниш на 112 като те жегне някъде, а?
  • 81 Балтов за какво го возеха в джипката!!

    1 0 Отговор
    Проверка, Раздухваха Истерия та, такива като Балтов, Проверка, и Пак Проверка!! Той вършеше Услуга, на Борисов, да Опсихясва, народа, а, той е "Работил" яко и за себеси!!!
  • 82 Бенатона си върши работата като

    2 0 Отговор
    Журналист!! Похвално!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове