Last news in Fakti

12 Юли, 2021 10:20 15 262 25

Над 20 километра задръстване между Чирпан и Стара Загора

  • задръстване-
  • трафик-
  • чирпан-
  • стара загора-
  • ам тракия

Засилен трафик към Черноморието

Над 20 километра задръстване между Чирпан и Стара Загора - 1
Снимка: БГНЕС

Силно затруднено е движението в района на старозагорското село Ракитница заради засилен трафик по обходния маршрут на участъка в ремонт на автомагистрала „Тракия“, предаде БНР.

В посока Бургас колоните от автомобили и камиони започват още от магистралата край пътен възел "Чирпан-изток" край село Свобода.

От "Пътна полиция" призовават за внимание, както и да се използват алтернативни маршрути през магистрала "Марица" и Димитровград и Подбалканския път.​


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БРАВО

    55 2 Отговор
    Защо магистралите започват да се ремонтира през лятото?Докога ще е тази простотия!

    Коментиран от #6

  • 2 Отпускар

    16 37 Отговор
    Къде отиват тия хора?!:) На лайноморието ли?!:) Да хващат пътя за Гърция и Турция!:)

    Коментиран от #21

  • 3 Те баба и дядо

    23 4 Отговор
    все на море са одили..

    Коментиран от #9

  • 4 realist

    35 3 Отговор
    Ако бяхме бяла държава, нямаше да има нужда от ремонт, ако пък се наложи - отдавна да беше приключил. Тези от пътното май не са чували за денонощна работа /явно не искат да 'усвоят' толкова много пари за толкова кратко време/

    Коментиран от #16

  • 5 Уж гладен

    29 1 Отговор
    Народ пък всичко е задръстено от коли.

    Коментиран от #11, #17, #20

  • 6 Слави

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "БРАВО":

    Докато не дойде демокрацията!
  • 7 БИБИТКО

    30 4 Отговор
    ВЕЧЕ НЕ Е У ДЖИПКАТА И ТАПИТЕ
    СЕ ОБРАЗУВАХА. ТОЗИ РЕМОНТ ТРЯБВАШЕ ДА ЗАПОЧНЕ ПРЕДИ ГОДИНА ДВЕ. НО БИБИ ОТЛАГАШЕ
    ЗА ДА НИ БЪДЕ ТЪПО. ЗАПОЧНА СЕ
    ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. И ЩЕ СЕ ПРОТОЧИ СИГУРНО ДО ЕСЕНТА. ДОБРЕ, ЧЕ ВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА УПРАВЛЯВА.

    Коментиран от #18

  • 8 Голям Слон

    25 2 Отговор
    Няма управленски кадри. Това е голямата беда. Че се краде е ясно и на децата. А че не може да се управлява май е ясно на всички. Толкова просто беше южното платно да се остави за морето. А обходът да беше за тези, които се връщат. И със сигурност нямаше да има тези проблеми, които има в момента. В петък следобед минах пред Димитровград - беше много спокойно. Вчера на връщане също. Е, малко повече бяха колите, но със сигурност инфарктното чакане от Ракитница го нямаше. Маршрути иначе има. Просто народът е свикнал да не мисли. Той също е виновен за трафика..
  • 9 Бургазлия

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Те баба и дядо":

    Те, мойте там са си живяли!:)
  • 10 ИНЖ

    14 2 Отговор
    Тиквата трябваше да "реже лентичката" на ремонта, ама вече е втори и изпадна от борда. За нас/обикновените хора/ остава висенето в задръстванията. Цяло лято!!! Ето защо трябва да се отделят бизнесът и политиката.
  • 11 Изгладнял

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Уж гладен":

    Няма да гладува народа само в София!:) Сега отива да гладува на морето!:)
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Джоко

    15 1 Отговор
    Преди 15 години най- натоварения път на Балканския полуостров- отсечката от дввайсетина километра в Кресненското дефиле не е мръднал. Това е така защото участъка беше строен от италианска компания по истински стандарти. Затворени магистрали за ремонт след пропадане, порои и атмосферни амплитуди ще има всяка година от тук на сетне поради качеството на изпълнение. Но това си бяхме избрали и ще трябва да свикваме с екстрите и бонусите!
  • 14 Милен

    15 1 Отговор
    И след цялата тази галемация ще бъде дадена гаранция от 2 години на ремонтирания участък!!! Да, правилно чухте -2 години! Кой идиот подписа този договор!? Печката ми вкъщи е с по-дълга гаранция!
  • 15 Петко

    10 0 Отговор
    Тъпанари, точно я активният сезон ще ремонтират, зъбите да им изпопадат,по един да им остане и той да ги боли
  • 16 сноу

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "realist":

    В тия държави дето имахме предвид като "бели",мн-ого отдавна няма нищо бяло..
  • 17 сноу

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Уж гладен":

    Разгледай бегло всичкото народ дето казваш гладен и ще видиш, че е гладен само от час,защото тия тумбаци , баджаци и вратни бърдуци не се правят за ден и два.Иначе си прав че тоя народ е на път да постигне и абсурдно невъзможното ,един да подкара и по три коли едновременно
  • 18 Дедо

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "БИБИТКО":

    Ааа то от Стара Загора до малко преди разклона за петолъчката "магистралата" която направиха с планината от пепел до Димитровград цялата вече е на вълни и до другият сезон ще е същата като Чирпан - Стара Загора преди ремонта!Както казват хората - тури му пепел...буквално!
  • 19 вие сте

    5 4 Отговор
    най-тъпите коментиращи новина!Стига сте плюли всичко и всички,вижте се вие какви сте мрънкачи!Вчера минах по този ужасен участък и стигнах с половин час само закъснение,все едно на магистралата съм карал с 20км/ч с по-ниска скорост!
  • 20 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Уж гладен":

    Ами навсякъде почти първи проиритет е колата. Може да нямаш зъби, ама кола трябва да имаш, това е мисленето на млади и стари. Ето, имам познати, 3 члена на семейство, 3 коли, две от които не се използват или употребата им е ненужна (500м се изминават и без кола), третата я кара момчето, което е безработно и я е изкарало някой лев, я не. Но въпреки това коли се купуват, може да са опасно износени, изпочупени, кърпени, димящи смрад, купуват се и всеки е останал с впечатлението, че има моралната отговорност да се снабди с кола при първа възможност. Не разбирам защо е така, честно.
  • 21 Adi be

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Отпускар":

    То пък в ГРЪЦИЯ ПРЪЦИЯ И ТЪРЦИЯ МЪРЦИЯ МНОГО ХУБАВО. С ТОЯ ЧЕРЕН ЧАКЪЛ ПО ПЛАЖА.
  • 22 Пешов

    2 0 Отговор
    Старият път София - Бургас е толкова пуст, че чак е скучен.
  • 23 Maleee

    6 0 Отговор
    Това не е магистрала! По стандартите на Европа е разбит селски път. Милиардите от Европа са в чекмеджетата. Днес с часове висяне в задръствания и тапи по тази 'магистрала" си мислех само за едно. Всеки метър от нея е пачка в чекмедже. Тук не се строи. Тук се ремонтира и краде.
  • 24 Малеее

    1 0 Отговор
    И защо? за ремонт от 10 метра в едното платно! Това в нормалните държави го правят вечер за час! Тук се подиграват с хората. Стоят и се подпитат на лопатите цял ден. Видях го и в едната и в другата посока! А да не говотим за полицията, която си лафеше с всички които не спазват правилата и препускат в аварийната лента. Барабар с чужденците! Мислех си, че ще ги спрат и глобят. Нама такова нещо. Лафмоабет! Що за полиция е това! Трагедия!
  • 25 Иван

    0 0 Отговор
    Тапи се получават защото много шофьори се тъпчат един в друг
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове