Last news in Fakti

12 Юли, 2021 17:51 7 702 80

Дончева за проектокабинета на Слави: Такива ходове водят до под кривата круша

  • татяна дончева-
  • слави трифонов правителство-
  • слави трифонов

Нощес Ива Митева и Слави Трифонов са прозвънели на някои от служебните министри - това е много екзотично

Дончева за проектокабинета на Слави: Такива ходове водят до под кривата круша - 1
Снимка: БГНЕС

"Какви идеи има някой за кабинет, дали е реалистично с 25% от парламента да слагаш на масата кабинет като първа и последна инстанция, дали това някъде е прието, това го оставям настрани. Но това е предварително блокирано. В политиката такива хазартни ходове водят до под кривата круша. Независимо че Слави е афиширал нещо, то е извън контекста на парламентарната процедура... Нощес Ива Митева и Слави Трифонов са прозвънели на някои от служебните министри, за да ги питат дали ще се включат в правителството. Това ми се видя много екзотично".

Това каза пред БНР Татяна Дончева от коалиция "Изправи се! Мутри, вън!".

Според нея е важен въпрос да се направи правителство и да има ясен мандат.

"Парламентът ще излъчи работещо правителство. Въпросът е във формулата и в политическата сръчност. Грубите действия и налагането на диктат не водят до нищо в политиката... Опасявам се да не ме накарат да подкрепям кабинет от несъстоятелни хора, които освен глупости, не могат да правят друго, които нямат подготовка и квалификация... В проектокабинета на Трифонов намерих зам.-министърка на Емил Караиванов от правителството на ГЕРБ, намерих съветничка в президентството, намерих човек на СИК от варненската листа. Трябва да използваме времето да разберем кои са хората в проектокабинета, кой става, кой не става".

Ще направим правителство сами, без коалиция". Това каза по-рано през деня лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в първото си изявление след изборите.

Изявлението му започна с думите, че "Има такъв народ" няма да прави коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС.

От друга страна, протестните партии не събират мнозинство от 121 гласа и именно затова те ще поемат цялата отговорност за съставянето на кабинет.

"Подкрепата, която получи "Има такъв народ" е изумителна. Благодаря ви, оценяваме вашето доверие. Съзнаваме, че вашите очаквания към нас са да изпълним с политическо съдържание тези решения и начело на държавата да бъдат излъчени почтени хора с морал, които говорят езици и да са експерти в своята област. Правителството ще бъде съставено от експерти, които ще имат приоритети", каза Трифонов.

"Всичко това ще се случи във възможно най-кратки срокове", обяви още той и представи проекто-кабинета си.

Николай Василев е предложението на "Има такъв народ" за премиер. Той бе вицепремиер и министър на икономиката (2001-2003 г.), зам.-министър-председател и министър на транспорта и съобщенията (2003-2005 г.) и министър на държавната администрация и административната реформа (2005-2009 г.).

Останалите членове на правителството са: Николай Василев - министър-председател Мария Бойчинова – министър на финансите. Любомир Дацов – министър на икономиката Наталия Митева – министър на образованието Красимир Ненов – министър на енергетиката Велислава Петрова – министър на здравеопазването Михаела Лашола - МРРБ Христо Алексиев – информационните техлогии и съобщенията Ивайло Кожухаров – министър на туризма Пламен Абровски – министър на земеделието Теодора Генчовска – министър на отбраната Лилия Иванова – министър на труда и социалната политика Станислава Армутлиева - министър на културата Петър Илиев - министър на правосъдието Радостин Василев - спортен министър Антония Валентинова - министър без портфейл по ромските въпроси Ради Найденов - вицепремиер и външен министър.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 101010

    88 17 Отговор
    Слави Трифонов прочете списъкът на новото правителство което ще предложи и който списък любезно му беше предоставен от госпожа Херо
  • 2 Слава не става

    66 16 Отговор
    за управничка.Отново Румен ще гласи нещата.Евала за Рашо!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Па ти

    6 26 Отговор
    една чанка червива
  • 5 мислещ

    40 7 Отговор
    За нас - да, но за задкулисието и задокеанието са си златна мина.
  • 6 Ходове

    50 6 Отговор
    на психопати , до къде могат да водят ?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дааа

    69 14 Отговор
    Права си Дончева, ама сега са на ход децата на чалга поколението... Страааах, голям, те са опростени от чалгаря Слави, тежко му на тоя робски народ.... Идва новото турско робство.

    Коментиран от #71

  • 10 Наблюдател

    61 5 Отговор
    Колко пъти вече ви казвах че предстоят нови предсрочни избори
  • 11 ЪРП

    63 7 Отговор
    РАЗОЧАРОВАН СЪМ ОТ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ ОТ СТАНИСЛАВ ТОДОРОВ ТРИФОНОВ!!!!!!!!!!!!!!!

    КРАЙНО РАЗОЧАРОВАН!!!!!!!!!!!!..........."Тoвa, кoeтo ce нaричa зaдкулиcиe, e прaвилo, бeз кoeтo нe мoжe. Имa фигури, кoитo живeят нa Зaпaд, нo ce пoявявaт дeжурнo, кoгaтo прaвитeлcтвaтa ce фoрмирaт. Пoзнaвaм тaкъв чoвeк, кoйтo oтнoвo e тук", дoпълни д-р Михaйлoв.

    Коментиран от #17

  • 12 Служебния кабинет

    84 7 Отговор
    Беше най добрия от 31 години
  • 13 asd

    57 6 Отговор
    Е и? Откри топлата вода ли?
    Още 3 месеца служебното правителство...кеф!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Уюдлив

    9 19 Отговор
    Вие нали все сте си под кривата круша, поне ще си имате компания.

    Коментиран от #51

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 60 ГОДИШЕН

    40 7 Отговор
    Как става така, че съдбините на държавата се решават от най-големите бклци? Само на този въпрос искам отговор. И понеже знам, че никой няма да ми отговори, си запазих и аз еднопосочен билет за Т2.
  • 19 мислещ

    36 5 Отговор

    До коментар #17 от "asd":

    Май вече задкулисието усилено почва да набира тролове на чалгаря, като гледам. Някак странно изведнъж и троловете на тиквата се покриха...или май не са, а просто ги преназначиха.

    Коментиран от #22, #23, #69

  • 20 Даааа

    15 2 Отговор
    Много съгласен
  • 21 Аз Херо Мустафата

    16 18 Отговор
    съм новия премиер министър на България Чалгаря,Фърчилото и Тиквата сами подчинени. Америка над всичко питеци
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 asd

    16 14 Отговор

    До коментар #19 от "мислещ":

    Тъпите неграмотни ТИКВИ отдалеч се познавате. Хахахахаха. Едно и също нещо млещи като пълен имбецил. Нали така бе геп-ераст нископлатен?

    Коментиран от #26

  • 24 БОЛШЕВИК

    37 6 Отговор
    Слави с това правителство сложи кръст и зачерта и съдебни реформи, подгонване на престъпниците управлявали доскоро, а за социални реформи и придобивки трябва да забравят тия къде си го избраха. А точно тия които имаха нужда от социални реформи и придобивки, избраха сатанисти и вещици да ги довършат!

    Коментиран от #30

  • 25 Браво Слави!

    12 31 Отговор
    Добър ход! Срещу мафията, трябва да се играе така,че да е вечно изненадана и сама да решава как да се закопае! Дали ще приемат това правителство и ще бъдат изчегъртани или ще отидат на нови избори и ще останат още по малко, ще похарчат още пари за манипулации и лъжи, ще си решат сами! Демек избора им е сведен до това дали да ги изчегъртат или сами да се изчегъртат! Добър ход Слави! Продължавай в същият дух и за тази територия, ще има надежда!
  • 26 мислещ

    4 9 Отговор

    До коментар #23 от "asd":

    Нещо си много превъзбуден, май; не ти четох последните 2 излияния, но щом си пуснал 2 подред, това е достатъчно потвърждение, че явно съм уцелил.
  • 27 Отчаяние

    35 6 Отговор
    Мен доста ме притеснява здравната министърка... Някаква западна подлога, която е по карантини, маски и всички други доказано вече безмислени фашистки приоми да се бори "зараза" стил настинка...

    Направо славунгера ни го заби и той с 200.. На следващите избори и за тях няма да гласувам...

    Коментиран от #29

  • 28 Николай Василев е малкия Крадлив

    34 1 Отговор
    Пуек от Жълтото ОПГ!!! Кой се Упражнява с неговото име за мин Председател!! Тоя е една крадлива Шушомига!! Освен ако няма, някаква Идея в по далечен план, да играе ала Дани Митов, Бушон??? Тогава става, за Бушон!!
  • 29 мислещ

    31 4 Отговор

    До коментар #27 от "Отчаяние":

    Защо все така бавно загрявате, защо? Не ходи ли чалгарят при Херо на инструктаж? Не каза ли на 2 пъти поне, че ще е подлога на западните сили? За ДПС не беше казвал, ама то малко трябва да се мисли, преди да се гласува. На протестите не се мерна. Не каза и не направи нищо. Гласувахте за него, защото така. Най-добре повече изобщо не гласувайте, не само за него.

    Коментиран от #33

  • 30 Антитрол

    26 7 Отговор

    До коментар #24 от "БОЛШЕВИК":

    А бе още един не разбрал че това е проформа кабинет който няма да мине - още един не разбрал че ще има още едни избори за парламент и че служебния кабинет ще управлява още 3 месеца.

    И бай Иван от Горно нанадолнище да предложи за министър-председател ефекта ще е същия - няма да има редовно правителство защото някои предпочитат да ходят на море и не ги интересува кой ще ги управлява.

    Коментиран от #31

  • 31 мислещ

    17 4 Отговор

    До коментар #30 от "Антитрол":

    И какво ще стане, ако е така? Чалгарят се срива, тиквата пак първа политическа сила, ДПС и "евроатлантиците" - пак доволни.

    Коментиран от #36

  • 32 Тъпу тролче

    19 1 Отговор
    Ами како ние от толкова години все тръгваме на някъде, а накрая винаги си се озоваваме под кривата круша!
  • 33 Антитрол

    8 15 Отговор

    До коментар #29 от "мислещ":

    Що бе кой не е подлога на "големия" брат.
    - герб ли или пък Пинокио от ДБ или пък "патрЕотите" които дадоха 3 милиарда народни пари за тоз дето клати гората. А кака ти корнелия е такава "опозиция" че бат ти Бойко живот си живя при тях - по добре да бяха се писали коалиция защото повече го подкрепяха отколкото му пречеха - даже и от Румен Радев се отрекоха когато той беше единствената реална опозиция на мафията - него даже не подкрепиха.

    Та кой - за сега Слави въпреки многото плюене по него си изпълнява обещанията - то не беше бойкова патерица, то не беше други плюенета - важното е че бойко не е на власт и се разруши статуквото.

    Коментиран от #35

  • 34 един

    22 2 Отговор
    Подлогата на УСА предава БГ за задължения за ток.....да да телевизийката му не си плаща тока....Жална и майка на България....Учндолски некадърник държава се спретнал да управлява...смях...подигра се на всички протестъри с новия стар "министър-председател"....този е по-лош и от Бойко...НАРЦИСИСТ-Накоман
  • 35 мислещ

    19 4 Отговор

    До коментар #33 от "Антитрол":

    Първо, да, всички изброени са подлоги. Някой да ви е карал да гласувате за тях? Имаше избор от 23 партии/коалиции (А можеше и изобщо да не гласувате) и тези са само 7 от тях. Второ, не, не си изпълнява обещанията. Обещанието му беше, че няма да играе с партиите на статуквото. Сега му спуснаха кандидатии на НДСВ и други боклуци. НДСВ не бяха ли статукво? Освен това, за да мине това правителство, няма ли да разчита именно на гласовете на партията на статуквото? Това си е де факто коалиция, както и да го въртим.

    Коментиран от #40, #41

  • 36 Антитрол

    9 7 Отговор

    До коментар #31 от "мислещ":

    Нищо не можеш да направиш освен да ходиш да гласуваш пак и наистина не само да се пишеш "мислещ" - пък дали "чалгарят" ще се срине зависи и от твоят глас но такива като теб обикновено гласуват без да мислят.
  • 37 Иванов

    18 3 Отговор
    Тези министри сякаш са предложени и съгласувани с Доган и тиквата. Изглежда тиквата си издействал свободата да не го разследват. Славуна е човек на Доган.
  • 38 Лошо

    20 2 Отговор
    Много лошо стана.

    Коментиран от #59

  • 39 wgw

    7 15 Отговор
    Тази май иска да е министър председател , а М.Манолова Министър на финансите, правосъдието и еврофондовете
  • 40 Антитрол

    9 10 Отговор

    До коментар #35 от "мислещ":

    Ако знаеш какво е статукво (нещо постоянно) НДСВ не е от тях защото не са едни и същи вече 30 години (герб от 12).

    Второ няма смисъл да гласуваш за партия която даже не се доближава до 4%-та бариера защото гласът ти отива на халос и това подпомага партиите на статуквото - сега е по важно него да разрушим.

    Та както казах пишеш се "мислещ" но си далече от това.

    Коментиран от #45

  • 41 Абе

    11 9 Отговор

    До коментар #35 от "мислещ":

    не ви ли писна да се излагате с тролене! Изчезнаха гербавите тролове, да четем простотията на троловете на възраждане! Все една и съща подла паплач!
  • 42 СЛАВЕЙ ТРИФОНОВ

    23 3 Отговор
    НОВИЯ БЪЛГАРСКИ КОСМОНАВТ С ОБИЦА НА БОС КРАК😠
  • 43 СТИГА СТАРИ КОРУМПИРАНИ МУЦУНИ

    6 13 Отговор
    ТРЯБВАТ МЛАДИ, НЕОБРЕМЕНЕНИ ХОРА......ДЪРТИТЕ ПРЕСЪХНАЛИ ЧАНТИ...В ПАРЛАМЕНТА....ДА СИ ПРИДАВАТ ВАЖНОСТ И ДА СЕ КАРАТ ПО МЕЖДУ СИ....

    Коментиран от #57

  • 44 ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ИТН

    3 18 Отговор
    УДАР ПО БСП КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ ПРОИЗВОДНИ......НИНОВА В ШОК....НЕЗАОБИКОЛИМИЯТ ФАКТОР НИКОЙ НЕ ГО БРЪСНЕ ЗА......
  • 45 мислещ

    6 8 Отговор

    До коментар #40 от "Антитрол":

    Гениално умозаключение. Да не гласуваме за малки партии, защото сме малки, ама така ще борим статуквото. И как малките партии да станат големи, ако не ги подкрепим? Нали се сещаш, че още н на брой хора са си казали като теб и ако не го бяха направили, тогава щяха да влязат в парламента? Пак стигаме до извода, че огромно мнозинство не можете да мислите и действате първосигнално. Затова аз лично не смятам повече да гласувам. На последните 2 избори беше моментът да се даде сериозен отпор и заявка за промяна. Вместо това вие вкарахте в парламента само партии-подлоги.
  • 46 ДРАГАН ЦАНКОВ 28

    4 10 Отговор
    НАС ЩО НИКОЙ НЕ НИ ПИТА ЗА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО.....ДА СЕ ЯВИ НИНОВА НА...СПЯВКА
  • 47 Абе,

    27 1 Отговор
    Никито василев и той изпапка едни милиони за дигитално правителство ! И той ни обясняваше как всичко ще вършим на едно гише,ама.... А за продажбата на БТК ,в последният ден от правителството им,за без пари,да не говорим !
  • 48 ХАЙДЕ В КИРЕЧА

    5 15 Отговор
    АДВОКАТКИТЕ НА МУТРИТЕ В КАНАЛА. СБОГОМ ЛЮБИМА.

    Коментиран от #70

  • 49 Явор

    16 4 Отговор
    Мутрата Борисов го изгони народът на площадите, миналото лято, за да има върховенство на закона и да няма корупция, каквато имаше при него. Слави явно изгони Бойко, за да се разпорежда и да вкарва държавата в избори. Записите „Ало Ваньо“, „Ти си го избра Цацаров“, ПКП и др. явно Слави ги забрави и си играе своите игри. Властолюбието и несигурността му лъсват и иска да се насрочват избори отново и отново, независимо, че това е рисковано и неизгодно.
  • 50 Другия с коня

    4 12 Отговор
    Все още не си отговорила на въпроса " Защо внесе в пленарна зала като член на правната комисия законопроекта за поправката на НПК Ванко 1 от Мая Манолова.Кажи си Татяна Дончева....После разтягай Локуми кой кво вършил...Кажи ти ква я свърши в 40 то Народно събрание!!!!Поправката Ванко 1 .

    Коментиран от #52

  • 51 хе хе

    5 4 Отговор

    До коментар #16 от "Уюдлив":

    Под крушата е малко тясно за всички, затова те ще излязат, а вие ще се намърдате там!
  • 52 БСП на Бунището

    4 5 Отговор

    До коментар #50 от "Другия с коня":

    Мълчи като комунист на Разпит тази Татяна Дончева....Признай си бе...Ще ти олекне...Кажи - младанбях,неопитна,Брендо ни плати да отървем дилърите му от затвора Законово - на мен и Мая Манолова ми платиха Мутрите на Брендо.... Ще ти олекне Дончева...Поправката Ванко1 в НПК!!!!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ДОНЧЕВА, НАМЕРИХТЕ СИ МАЙСТОРА

    5 4 Отговор
    ВСИЧКИ СТАРИ МУЦУНИ ГЛЕДАТЕ САМО ДА СЕ НАГУШИХМЕ......
  • 55 Мутри вън

    4 3 Отговор
    Мутресите вън от парламента, пълен провал. АДВОКАТКИТЕ на мутрите, вън вън вън.
  • 56 НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО....

    3 4 Отговор
    СКРИТА ПОКАНА КЪМ БАЦЕТО ЗА ОБЩО УПРАВЛЕНИЕ....БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК....
  • 57 5545

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "СТИГА СТАРИ КОРУМПИРАНИ МУЦУНИ":

    Младите първо да ги видим в НС!
  • 58 454545

    2 2 Отговор
    ... но никога до старата крива ушмулана слива,

    Коментиран от #61

  • 59 111

    7 1 Отговор

    До коментар #38 от "Лошо":

    Опитват се да откажат хората от изборите, но не са познали. Новият кандидат-премиер, ще активира нов протестен вот. ;-D
  • 60 Анонимен

    4 3 Отговор
    Танче,тишината в спалнята ти се отразява зле.
    Как пък никой не се сети да ти предложи някое министерство.

    Коментиран от #63

  • 61 пффф

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "454545":

    Политиката не е кооперативен пазар. Сливи и мушмули на пазара!
  • 62 бай Даньо

    5 3 Отговор
    Ако има нещо хубаво е че Слави ще "оправи" освен електората (който си заслужава) също и сините и червените люспи който се готвеха да седнат на масата покрай него. Слави ще състави правителство на малцинството което автоматично ще получи подкрепата на сините и червените талибани за да провежда реформи което само ще е параван за краденето което идва между Славун и Доган ... ГЕРБ вероятно също ще подкрепят Салвун по определени теми като получават на час по лъжичка индулгенция за делата си докато се разбере че никакво изчегъртване няма да има ... Хубавото на това е че тая игра ще лъсне много бързо ( едно от причините е че ГЕРБ ще бъде много ефективна опозиция) и така след година така наречените парии на протеста няма да могат да се гледат , най вече да гледат Славун защото не им е подхвърлил ни един фъндък докато лапа с Доган и никакви реформи-чудеса не са се случили ... И после , после всеки сам да се сети.... Аз лично бих предпочел ГЕРБ без Бойко , но ако талибаните се издънят много бързо ( и не успеят да протекат ферментационните процеси ) ще е ГЕРБ с Бойко . Ай да е хаирлия и на тая българска революция! Българина има невероятно чувство за революции - когато не трябва ги прави безоткатно, но когато трябва революция е под полата на жена си.
  • 63 111

    3 2 Отговор

    До коментар #60 от "Анонимен":

    Едва ли ще е съгласна на нещо по-малко от главен прокурор. А за спалните дори не отваряйте дума, че Мата Хари винаги ще наднича от там.
  • 64 КЪДЕ Е МАНОЛОВА

    4 1 Отговор
    НАВЕДЕНАТА ДА Я ЖУЛНАТ С КУПЕНИЯТ ВОТ ДЕТО ПРЕДЛАГАХА 50 ЛВ АКО ГЛАСУВАШ ЗА 8 НАЛИ СА МНОГО ЧЕСНИ, ДРУГ ПЪТ.
  • 65 ужас

    6 3 Отговор
    Никога не съм предполагал, че Слави е толкова тъп.
  • 66 Копелдачки

    4 5 Отговор
    Политически трупове, другият път ще гледате народното събрание отвън. Подлоги на мафията.

    Коментиран от #67

  • 67 ммм

    5 2 Отговор

    До коментар #66 от "Копелдачки":

    за кои "подлоги на мафията" говориш?? За слафчовците главорези ли? Ами нормално е, нормално беше, тях изобщо да ги няма сега. Но овцете пак го избраха. И ще страдат.
  • 68 Гандалф

    5 3 Отговор
    Що, дончева, мая, хаджи и компания, няма да докопат парче от баницата...
  • 69 Верно ли

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "мислещ":

    Хм, тоя не го знам къв трол е, само плюе и псува тука (тиквопитеци, бантустанци) - толкоз голям капацитет, може него да го пратим за НАСА с комшията :)))
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Николай

    8 2 Отговор

    До коментар #9 от "Дааа":

    Поне най-после избирателите Му разбраха ,че зад 5 патриотични песни стоят парите на Царя и предстои връщане 20 / двадесет / години на зад . Последният проект на Царя ,успоредно вървящ в началото заедно с проекта Герб - Б Борисов . Двата проекта са от едно място и от едно задкулисие +ДПС. Интервюто , започване с приватизация на безлихвените заеми на народа дадени за пандемията . Нещо за живота на хората и облагаем минимум на доходите ? Минимална заплата по-малка от повечето пенсии на администрация ,облажени полицаи с право на работа , военни и ред приближен антураж ? Не- хора в космоса ще пращаме и един македонец. Разбрахме поне на къде духа вятъра и кой отново ще го отнесе. Тези дето не са избягали в чужбина.

    Коментиран от #72

  • 72 Всеки

    0 8 Отговор

    До коментар #71 от "Николай":

    път като прочета подобна платена глупост, разбирам колко подлеци се борят за кокала и колко е достоен Слави! Благодаря за поредното убеждение!
  • 73 даааа

    5 0 Отговор
    преоблякал се илия погледнал се пак в тия.
  • 74 Павел Пенев

    6 2 Отговор
    Политико агентурната комбинация между Борисов,Доган,Пеевски,Гешев и Трифонов проработи. Всички тези са кукли на конци,а кукловодите са в американските и турските специални служби имащи своите резиденти в посолствата у нас. Така Славчо на практика предварително казва че няма да състави правителство, което пък ГЕРБ казват че са готови да съставят с премиер Даниел Митов, т.е. връщаме се в изходна позиция.Честито на тези които гласуваха за подлеца чалгар у нас и в чужбина.

    Коментиран от #75

  • 75 Днес

    2 4 Отговор

    До коментар #74 от "Павел Пенев":

    прави впечатление, че троловете на възраждане са изключително активни! Чий интереси настъпи Слави с този ход, че наляха пари на продажният и подъл копейкин, за тролене!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ЧАЛГАР ДОЛЕН

    6 3 Отговор
    ОЩЕ ЕДИН ПРЕДАТЕЛ ИЗСВЕТЛЯ , ТОВА Е ХУБАВОТО , ЛОШОТО Е ЧЕ ТРУДНО ЩЕ Е ДА ГО ИЗЧАГЪРТАМЕ ОСВЕН С КАМЪНИ И ДЪРВЕ ........ОГЪН И МЕЧ

    Коментиран от #78

  • 78 Гената

    5 1 Отговор

    До коментар #77 от "ЧАЛГАР ДОЛЕН":

    Ха-ха-ха, голям рев долу от коневръза! Абе защо всеки софийски тЕрикат е убеден, че от него по-ербап за министър няма ? Е, това са министрите, ако не ги щете , остават си служебните министри на Радев. Ей на това у пандиза му викат безисходица - Нож на врата ти, к-р на г-за ти ! Ни да се наведеш, ни да се изправиш."
  • 79 Анализатор

    6 1 Отговор
    Парламентарните избори в България от 11 юли 2021г. освен всичко друго бяха и оглушителен шамар за кадровата политика на янките в България.
    Всички тия нови-стари муцуни в БГ-политиката, назначени от янките са пълен провал и резил!За нищо не стават, компрометирани и изложени отвсякъде!
    Това е положението!
  • 80 По добре

    4 4 Отговор
    да остане служебното правителство поне 3 години да свърши започнатото.Тези стари муцуни като Николай Василев,защо не въведе електронно правителство тогава,когато беше на власт и получи190 млн.лв. за целта .Слави разочарова ни завинаги.Разбираш ли какво означава това,в следващи избори си аут.Първо проучи кого предлагаш???????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове