Last news in Fakti

13 Юли, 2021 12:05 4 307 36

Нидал Алгафари: ГЕРБ, БСП и ДПС имат интерес да подкрепят Слави

  • нидал алгафари-
  • герб-
  • -
  • бсп-
  • дпс

Единият е Слави Трифонов да работи вече за следващите избори, а другият – по-конспиративен – че вече има договорки с някого, каза пиар специалистът

Нидал Алгафари: ГЕРБ, БСП и ДПС имат интерес да подкрепят Слави - 1
Снимка: БГНЕС

Има няколко варианта да погледнем към ситуацията. Единият е Слави Трифонов да работи вече за следващите избори, а другият – по-конспиративен – че вече има договорки с някого, каза в интервю за БНР пиар специалистът Нидал Алгафари.

„Има и един трети вариант, при който да има карашък: да гласуват за това правителство примерно 10 души от БСП, 10 души от ДПС и 10 души от ГЕРБ.“ Нидал Алгафари смята, че „по-скоро ще се случи 10:10:10, защото вече всеки гледа в собствената си паничка – ако се отиде на трети избори, какво би се случило“.

ГЕРБ има нужда от спокойствие, да си поемат дъх от електоралните шамари и от натиска на Бойко Рашков, БСП има нужда да си стегне редиците и да потърси причините за „този ужас, в който са в момента“, а ДПС след загубата на много гласове трябва да се преподреди. ДБ също има интерес да допривлече още гласове на следващ вот, поясни Алгафари.

„За всички ще бъде изключително изгодно сега да има малко спокойствие, да се даде един мандат от 4-5-6 месеца, една година, да се актуализира бюджетът, да се приемат някои много важни закони.“ В анализа си на вчерашното изявление на лидера на ИТН Слави Трифонов, с което той обяви състав на проектокабинет Нидал Алгафари посочи:

„Със сигурност са го написали сценаристи, но не сценаристите. Най-вероятно не са сценаристите на Шоуто на Слави. Според мен има някаква друга намеса.“ Според Алгафари така представения запис подсказва, че не е направен „в последните два-три часа или за един ден“. Той подчерта, че е щяло да бъде по-добре, ако този кабинет е бил изваден преди изборния ден, което би донесло допълнителни гласове за „Има такъв народ“.

Нидал Алгафари открои предизборната кампания на „Да, България“ като единствената проведена професионално и по учебник. В България лидерите не са подготвени за качествени публични дебати и все още се харесват друг тип дебати, изтъкна пиар специалистът. В политиката е като в бягането – всички се опитват да стигнат първи до финала и се борят по всякакъв начин, а БСП в момента като чели тича в обратната посока, след като е даден сигнал, коментира още Алгафари в предаването „Преди всички“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами твоя интерес?

    18 7 Отговор
    Що си Тук и чий го дириш?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Джамбаза

    19 4 Отговор
    Този беше ПР на БСП.
    Сега е на хранилка при пСевда.
    Помним!
  • 5 Механик

    16 4 Отговор
    Дори и не си направих труда да чета мнението на тоя .... намкъФси.
    Въпросът ми е, тоя като какъв се изживява, та дава оценки? Да си бега там в Сирия ли беше, Либия или израел ли, да не се меси в нашите работи.
    п.п.
    Изобщо, тоя какво работи?!
  • 6 vvvvv

    15 4 Отговор
    Доган излезе наяве. Чуваше се от месеци за договорки, но ЧАГАРЯТ си е чалгар. Нарцис.
  • 7 Конспиратор

    11 1 Отговор
    хари потър и бащаму са зависими от една Голяма Групировка
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 СталинкаКалинка

    12 2 Отговор
    Да-имат интерес: един зависим човек със замъглен от множество болести мозък е удобен за всички тях.
    За неизвестно колко дълъг период те ще си правят "игрите", а накрая той ще обере вината.
    Страхувам се, че Алгафари е прав.
    Надявам се само Здравната Министърка да не е малката соро*со*идна чуммма, която са му натресли от Световната Банка ( кака му Сталинка) и от Козяк. Това моме е опасен краен елемент
    Бог да пази от такива недоносени "спИциалис'ки*
  • 10 Хе хе

    14 0 Отговор
    ама че смях.
    и какво да кажат на своите избиратели останалите партии - видите ли вие сте гласували за нашите програми, ама сте сгрешили щото те не стават за нищо, ама вижте на слафчо от ку-ку и чиновникът му тошко им дошло на акъл правилно да ви пратят в космоса, та затуй ще ги подкрепим. пък на следващите избори недейте гласува за нас, щото не си изпълняваме програмите.
  • 11 !!!?

    7 11 Отговор
    Кресльовците от жълтите павета останаха с пръст в уста, а Фигуранта се провали !!!?

    Коментиран от #20

  • 12 Гошо

    5 0 Отговор
    А сега даите и какво е мнението на Йоло Денев по въпроса и на де що има мераклия да се изкаже
  • 13 За овце

    8 2 Отговор
    Нидалчо, аре стига глупости. Единствено ГРОБ има интерес да подкрепи това славчово начинание. За останалите тава е харакири. Изключвам ДПС разбира се, които са ментори на Славчо, но ще се снишкат у сенките.

    Коментиран от #16

  • 14 Мдаа

    11 0 Отговор
    Господи, ний ли криво ти се молим, ти ли грешно ни разбра, ама за толкоз години не можахме да случим на учен, образован и културен месия. Все такива второ, трето качество ни пращаш.
  • 15 Верно ли

    10 1 Отговор
    БСП на Станишев да, но БСП на Корнелия - съмнявам се, Нидалчо :)))
  • 16 Верно ли

    7 0 Отговор

    До коментар #13 от "За овце":

    То затова беше и самото начинание - договорки за спасяване на потъващата гемия!
  • 17 сценаристо

    5 0 Отговор
    Къде ще му излезе края, да подкрепяш на пионката пионките?...
  • 18 лъжете

    6 2 Отговор
    БСП нямат никакъв интерес!
  • 19 царо

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Стани богат":

    бегай в НДСВ
  • 20 гответе се

    1 5 Отговор

    До коментар #11 от "!!!?":

    Кресльовците от жълтите павета идат!

    Коментиран от #23

  • 21 Centurion

    10 4 Отговор
    БСП от това по надолу няма на къде да ходи,а вината за това е най малко в Кури.Тези които ще и искат оставката заради тях тази партия стигна до тук.Та БСП не е в тази група.Турците и те не направиха нищо ,и при тях е отлив и явно вече не са в състояние да строяват електорат.Пивечето мюсюлмани разбраха истината ,че Доган и бандата му въртят всичко в личен интерес а за Бай Хасан един гол морков.Те не можаха! И с Турция да направят 300 хиляди гласа.Герб от тук нататък ще се срива още,с разкритията които предстоят най вероятно.За мен остават съмненията че Слави е мюрето на задкулисието,което е зад ДПС.И ако това така,то ще стане ясно много скоро от действията на евентуалното правителството.Слави не говори за социална политика,няма и дума за енергетиката и Мариците,имам в предвид зелената сделка.Хауса в Енергетиката и строежа на магистралите обслужва ДПС.Тези неща ме карат да бъда с подозрения,че се извърши една перфектна заблуда относно избирателя.
  • 22 Г-н Христо Иванов, усешам колебанеия и з

    3 5 Отговор
    Г-н Христо Иванов, усешам колебанеия и затова Ви казвам. Отидете ли при Слави, свършено е с ДБ. Ако ДБ прояви патриотичен парактер и интелигентно водене на политиката, не след дълго ще бъдете първа политическа сила.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 охрана

    6 2 Отговор
    Алгафари,написали са го сценаристите на Доган в сарайте нали и ти ходиш там виждам те с колата да прекосяваш

    Коментиран от #30

  • 25 седесар

    7 1 Отговор
    казвам ви го честно истинските партийй в момента са БСП,ДБ и Мутри вън другото е пунта мараааа абеее а разберетее го бееееее
  • 26 Бай Коста

    2 1 Отговор
    Герб и ДПС ще покрепят това правителство да го знаете другите не
    ДУБРУУТРО
  • 27 перничанин

    1 3 Отговор
    Напълно естествено е части от ГЕРБ, ДПС и БСП , да подкрепят правителство на ИТН. Доводите са много, първо трябва да се гласува бюджет, да се организират избори за президент, да се сменят "отново" едни директори и комисии. След това ще се поставят условия и ще има опити за "извиване на ръце", тука вече ще зависи , който е гладен ще подкрепя правителството, защото може и да няма после. Това ни чака, със сигурност никоя от партиите влючително и БСП не желае служебно правителство.
  • 28 Нидал

    4 2 Отговор
    е абсолютно прав. Слави изолира партиите на протеста и се съюзи със старите измамници. Чухте ли да говори нещо за корупция, Гешев, съдебна система, доходи и пенсии? Не. Говореше глупости, които прилягат на общинска програма, а не на правителство.
  • 29 АМОН

    4 1 Отговор
    ДОРИ НЕ ТИ ПРОЧЕТОХ КОМЕНТАРА ГЛУПАКО.

    ЩЕШЕ ДА Е ПО РЕДНО ДА КАЖЕШ, ЧЕ СЛАВИ КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЦАРСКАТА ПАРТИЯ НДСВ Е ПРЕДЛОЖИЛ ЧЕТВОРНА КОАЛИЦИЯ В КОЯТО ДА УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ПАРТИИ.

    СЕЩАШ ЛИ СЕ АЛГАФАРИ, КОЙ БЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ПО ВРЕМЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СТАНИШЕВ?

    СЛЕД СТАНИШЕВ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ГАВАЗИНА НА КОБУРГА, А СЕГА НА ВЛАСТ ЩЕ Е НЕГОВИЯТ ШУТ.

    КАКВА ЖАЛКА ДЪРЖАВА СМЕ.

    РЕПУБЛИКА С ЦАР , ЦАРЕДВОРЦИ КЛАНЯЩИ СЕ НА РОЖДЕННИЯТ МУ ДЕН , ПАЗВАНТИТЕ МУ И ШУТОВЕТЕ МУ.

    ТОВА ЛИ ОСТАНА ОТ ЗАВЕТИТЕ НА ЛЕВСКИ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА.

    ЕХ, НАРОДЕ .......????
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Трябва

    5 1 Отговор
    Да го подкрепят и след това да му гледат сеира. За 2 седмици дългия наркоман ще е приключен.
  • 32 пешо

    1 0 Отговор
    оди си у сирия и не се обаждай тука .
  • 33 Павел Пенев

    1 1 Отговор
    Този работеше добре с българските специални служби до 1990 год. но след това се превърна в демократично недоразумение и накрая в гербаджийски политически лакей.Време е да си ходи в Сирия,където ще бъде прекрасен експерт по европейските въпроси.
  • 34 Пиар Специалист Бил Алгафари??

    1 1 Отговор
    В ъв Всяка кръчма има по няколко такива Пиар Специалисти, на Пазарите още повече такива!!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 чекмедже 2

    0 0 Отговор
    пак ли? нидал ни взел.бъдете господари на мълчанието..кой те пита ..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове