Last news in Fakti

14 Юли, 2021 11:23 3 830 54

Бабикян: Покупката на лаптопи и строежи на училища са коледни подаръци

  • арман бабикян-
  • слави трифонов-
  • правителство

Не може 2 млн. да са се изселили, ние да се занимаваме с царските чешмички. Някой чу ли нещо за правосъдна реформа? Някой може би има желание да ходим на избори и това ще доведе до дълбока икономическа криза", отбеляза той

Бабикян: Покупката на лаптопи и строежи на училища са коледни подаръци - 1

От формация "Изправи се. Мутри вън“ категорично отказаха да подкрепят проектокабинета на Слави Трифонов. Защо отказват да подкрепят този състав за кабинет и какво друго ги притеснява в предложенията на Слави Трифонов?

"Аз не виждам нищо, освен коледни подаръци. Покупката на лаптопи и строежи на училища са коледни подаръци, това не е политика, изисква се малко повече професионализъм. Ние не сме отказали да подкрепим, то няма внесен кабинет, няма нищо. Този субект трябва да получи мандат, да внесе този кабинет в НС за обсъждане.

Нищо не сме отказали, при този вид липса на политики, това са разговори по телевизии. Ако искаш да върнеш парламентарната република, го правиш по надлежен ред, а ние не видяхме това, видяхме друго телевизионно управление, вече видяхме едно.

Поздравления за успеха, аз много се надявах това да се случи, а не ГЕРБ да са първа политическа сила", заяви пред Bulgaria ON AIR Арман Бабикян от "Изправи се. Мутри вън".

Той коментира и отказа на Слави Трифонов да прави коалиция с останалите формации. "Че коалиция е мръсна дума, кога стана новина? Сега пак нямат 121, което означава, че не си говорят с никого, 63 души са достатъчни ли? Единият вариант е да се изправи някой гордо, там от екипа, и да каже: "Ах, вие мръсници, не получихте министерства, искахте да лапате баница, искахте постове и понеже не ви ги дадохме, ще ходим трети път на избори", каза още Бабикян.

И допълни, че имат да се решават много важни въпроси, но липсва конкретна политическа програма.

"Имаме да решаваме много тежки въпроси, подхвърлят ми лист хартия, в който няма нищо за "зелената сделка", за Плана, за образованието - освен за едни лаптопи, друго няма. Когато представяш политическа програма, нека е политическа програма, с приоритети", категоричен е той.

И посочи какъв кабинет биха подкрепили. "Труден кабинет със силни личности. Ние сме в трудно време, не в комфортно време. Затова трябват хора с воля и много сериозна програма.

Не може 2 млн. да са се изселили, ние да се занимаваме с царските чешмички. Някой чу ли нещо за правосъдна реформа? Някой може би има желание да ходим на избори и това ще доведе до дълбока икономическа криза", отбеляза той.

Представителят на "Изправи се. Мутри вън“ изрази своето мнение за последващите събития.

"Накрая този, който има най-много пари, той ще издържи, а кой има най- много пари, който е крал най-много. Нежеланието на политиците да седнат и да говорят за важните неща. Правенето на сериозен политически продукт е правенето на програма", обясни Бабикян.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 КОЙ ТЕ ПИТА ТЕБ

    18 45 Отговор
    С ТИЯ 5% СИ БЕЗГЛАСНА БУКВА.....
  • 4 Дръндьо

    19 13 Отговор
    Слаби ще ви купи на всички по едно Ферари, за да има с какво да се придвижвате до работните си места.
  • 5 Хухуху

    18 41 Отговор
    Сбабикянчо изтърва кокала,а толкова скача по площадите

    Коментиран от #42

  • 6 ПОБЕДИТЕЛЯТ ПРЕДЛАГА

    12 31 Отговор
    ПОБЕДЕНИТЕ СА В ШАШ....НЕ ЗНАЯТ КВО ДА ПРАВЯТ.......

    Коментиран от #27

  • 7 честен ционист

    46 10 Отговор
    Учиндолецът, колкото и да е богат си остава селянин, също като банкянската мутра. При тях всяко лепене на тапети в пещерата се води ремонт.
  • 8 ХХХ

    45 6 Отговор
    Тиква II-Слави ще хапне дръвцето ако продължи да
    упорства с тоя кабинет и особено ако го подкрепи
    Тиква I.Тогава и 7/8 ще отиде на кино.

    Коментиран от #15

  • 9 ТаУмВзе

    20 28 Отговор
    Арменчето, да си каже за срещите с депесе, че локума се яде със влияния. После останките от тавата. Защото баницата, вече се изяде 1000 пъти.
  • 10 гостенин

    41 9 Отговор
    прав е Бабикян
  • 11 Става страшно

    8 25 Отговор
    Утре огладнелите "питбули" на Борисов като осъжданата мутра Стъки, трошачите Георги Валентинов и Даниел Илиев , мутрите от Търново като Мартин ( бай Курти), Таньо рекета ,Нацо грабежа и подобни обграждат следствието в подкрепа на тиквун: Изявление на Стъки: ВАЖНО!!!

    Скъпи приятели,

    Както знаете аз бях първата жертва на сатрапа Румен Радев и неговия кръвожаден питбул Бойко Рашков, които се уплашиха от активната ми гражданска дейност и от моята кандидатура за президент, като стовариха цялата държавна машина върху мен.

    Съсредоточаването на цялата власт в ръцете на Радев позволи развихрянето на неговите деспотични методи на управление и върнаха страната ни във времената преди 1989г, когато българските граждани се притесняваха да изказват на глас мислите си.

    Днес, 32 години след падането на оня режим, властта отново привиква на разпит политическите си опоненти.

    Произволът на Радев и Рашков стига дотам, че утре (четвъртък) бившия премиер Борисов е привикан да дава обяснения по обвинения в ЧОВЕКОЯДСТВО!!!

    Смятам че трябва да се сложи край на самозабравилото се болшевишко управление.

    Не съм член на ГЕРБ, но утре в 9:30 ще бъда пред ГД Национална полиция в подкрепа на гражданина Бойко Борисов.



    Призовавам всички български граждани, независимо от политическите си пристрастия да отидем в четвъртък в 9:30 пред ГД Национална полиция (бул. Александър Малинов 1) и да защитим демокрацията.



    Нека кажем НЕ НА РЕЖИМА НА РАДЕВ!
    НЕ НА ПОЛ

    Коментиран от #17

  • 12 НАВЕДИ СЕ МУТРИ ВЪТРЕ

    13 25 Отговор
    АКЪЛ ШЕ ДАВАШ КОГАТО ПОЛУЧИШ КОЛКОТО БАЦО И СЛАВУЦА.......СЕГА СИ БИТА КАРТА В ПАРЛАМЕНТА.....

    Коментиран от #16

  • 13 Става страшно

    11 19 Отговор
    Продължавам...Изявление на Стъки : НЕ НА ПОЛИЦЕЙЩИНАТА! НЕ НА ТЕРОРА НАД БОРИСОВ! Нека върнем демокрацията! Нека върнем управлението в ръцете на единствената демократична партия ГЕРБ !Затова всички пред ГД "Национална полиция" в подкрепа на гражданина Бойко!
  • 14 Мъка ,мъка

    13 21 Отговор
    Арменския толуп ,чакаше постове.А получи среден пръст.

    Коментиран от #43

  • 15 АКО БАЦО ПОДКРЕПИ СЛАВИ

    11 17 Отговор

    До коментар #8 от "ХХХ":

    БСП СА АУТ ЗА ОЩЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ........ТАМ ИМ Е МЯСТОТО...ИЗБИРАТЕЛЯ ГИ ПРАЩА В ТРЕТА ГЛУХА

    Коментиран от #24, #32

  • 16 Стойко

    11 5 Отговор

    До коментар #12 от "НАВЕДИ СЕ МУТРИ ВЪТРЕ":

    Смешкооооо, я кажи пак как Бaцето си пие yзото в Банкя и никой не го закача аааа...А утре какво ще прави в полицията? И както каза и показа вчера призовката ще се радвал ако излезел жив хахаха

    Коментиран от #28

  • 17 гост от село

    15 6 Отговор

    До коментар #11 от "Става страшно":

    ето за това Слави тр да направи подкрепено и силно правителство , Му*трите трябва да бъдат изметени иначе скоро ще се регенерират!... а стакито е добре да бъде прибран в ареста ведна, за негово добро
  • 18 Centurion

    3 1 Отговор
    Дааааа,подписвам се под всичко.
  • 19 Българка

    25 4 Отговор
    Бабикян е прав. В посочените от Слави преоритети няма реформи и промяната,която иска гражданското общество. За какви концесии на пътища говори Дългия? Ами милионите прахосани за тол система? Остана сега и пътищата да раздадат и за всеки да си плащаме винетки? И от какъв зор държавната ББР да се приватизира? Тъкмо се създадоха правила за нея и как да помага на дребния и среден бизнес! Вече има купувач ли? И КОЙ го определи- Доган или Пеевски?
    Искаме съд и конфискация за Борисов, Доган, Пеевски, Гешев, Цацаров!

    Коментиран от #22

  • 20 Ахахахахай

    7 9 Отговор
    Излиза, че всички партийки се борят за власт и постове. Слави предложи кабинет, понеже няма как да съберат 121 депутата без старите партии на статуквото. Хем да ме се коалира с тях, хем да състави правителство. Ами това е единственият начин да бъде честно! Кпйто иска гласува, който не иска отива на избори! Просто е! В Народното събрание решавайте, не ни заливайте денонощно с помияя!
  • 21 Гербер

    8 7 Отговор
    Ами така е като не знаете как да гласувате. Сега ще духате супата.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ние

    5 12 Отговор
    Тоя пък - жалък жалък та чак посмесище. За какво е заревал, нали искаше да свали Бойко, заради народа разбира се. Ама и тоя реве за парче от баницата като всички останали.
  • 24 ХХХ

    4 8 Отговор

    До коментар #15 от "АКО БАЦО ПОДКРЕПИ СЛАВИ":

    Тука отдавна не иде реч за БСП-те са аут отпреди 10-12
    години и сега са умрял кон.
  • 25 ИНЖ

    10 4 Отговор
    Като не мине правителството на Славчо Учиндолски - още по-добре. Служебният кабинет си продължава. Разтрива ги герберастите като валяк.
  • 26 1618

    13 2 Отговор
    Спокойно, Слави Трифонов не вземе ли правилно решение по отношение на състава за нов кабинет ще бъде унищожен!

    Коментиран от #44

  • 27 така ли

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "ПОБЕДИТЕЛЯТ ПРЕДЛАГА":

    В парламента не винаги първият е победител. ВЕЧЕ ГО ВИДЯХМЕ!

    Коментиран от #29

  • 28 гост

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "Стойко":

    Смешкото ,и то голям,си ти.Знаеш ли въобще защо го викат в МВР? Ясно е че не знаеш,както и останалите тролчета. А че бацето ви прави театри и ако сте риби ,ще ви ловят с бастуни.

    Коментиран от #31

  • 29 ИЗБИРАТЕЛЯ РАЗПОРЕДИ

    3 7 Отговор

    До коментар #27 от "така ли":

    БАЦО И СЛАВУЦА ДА УПРАВЛЯВАТ...ИМАТ ОБЩО 128 ДЕПУТАТИ.....НАРОДА РЕШИ...НЕ НЯКОЙ БСП ГУРУ.....
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 КОЙ, БАЦО ЛИ

    4 6 Отговор

    До коментар #28 от "гост":

    ДЕТО ЗА ТРИ МЕСЕЦА РАЗКАЗА ИГРАТА НА БСП ДВА ПЪТИ.....
  • 32 не е баш така

    6 7 Отговор

    До коментар #15 от "АКО БАЦО ПОДКРЕПИ СЛАВИ":

    Ако Бацо ти подкрепи Слави, идваме пред Народното събрание и оставаме там, докато капитулирате. Обединените идиоти са последните, които си позволиха подмяна!

    Коментиран от #45

  • 33 пешо

    9 3 Отговор
    лесно е да си убедителен, когато правдата е на твоя страна. не съм му фен на бабикян, нито на политическата сила, която представлява. но случаят е точно такъв.
    а безхаберието на някои от феновете на учиндолеца направо плаши.

    Коментиран от #46

  • 34 Гост

    3 4 Отговор
    Изчезни бе базедов.
  • 35 мда

    6 3 Отговор
    Ми то, добре се скарахте точно сега. Вместо да работят заедно за България, малките партии имат зор за договорки... Голямо разочарование.

    Коментиран от #38

  • 36 Бабаян

    5 2 Отговор
    Под 40 процента гласуваха, ИСМВ успяха да си вдигнат процентите твърде скромно. Дали причината не е, че оставихте да ви яхнат отдавна известни червени лица? Хаджигенов е прав да не харесва Мая. Ако бяхте сами - сега щяхте да сте със същите проценти, но без диктата на старите политически хиени!
  • 37 Аз Негодника

    3 8 Отговор
    Партията на ИТН са в правилната посока,кабинета е добър,много правилно че го излъчиха веднага,след изборите... А също че се разграничиха от останалите КОРУМПЕТА...Министъра без портофейл по ромските въпроси,също е много добър ход,гарантирано това са минимум 200 000 отгоре,на едни следващи избори...В момента всички партии,и ГЕРБ ги е старх от нови избори,с президентските...Спада на всички партии ще е огромен,повечето гласуват и ,за свойто си кариерно развитие,в момента в който раберът че тяхната партия няма да е във власта...и...

    Коментиран от #39, #53

  • 38 млъквай бе

    2 5 Отговор

    До коментар #35 от "мда":

    Малките партии са партиите на протеста, ИТН само яхна вълната.

    Коментиран от #47

  • 39 111

    4 1 Отговор

    До коментар #37 от "Аз Негодника":

    Куха лейко, 200 000 не ви греят, ако загубите 600 000.

    Коментиран от #48

  • 40 Арнолд

    2 4 Отговор
    Прегледах кооментарите. И какво се забелязва ? Разумните хора трябва много да внимават, защото "питбулите" на Б.Б. са буквално разярени и настръхнали !Тоя Стъки и други "герои" няма да се поколебаят "да действат"при определена ситуация и подаден знак ! Те нямат друго в главите си освен неистовото желание да използват бойните си умения по заповед на господаря си !
  • 41 Алооо

    1 1 Отговор
    Точно казано на място...
  • 42 Доходите

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Хухуху":

    на хората са важни и овладяване на инфлацията,че гладни и боси ще ходим. Не ни трябват още тъпи и безсмислени реформи и Истанбулска конвенция ! Сбъркани сте и народа ви поряза яко на изборите.
  • 43 Славчо

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Мъка ,мъка":

    директно ги изчегърта тези стари и вредни муцуни! Браво, Славчо, боклуци не ти трябват.
  • 44 И как така

    4 3 Отговор

    До коментар #26 от "1618":

    ще го унищожите с вашите нищожни 5 процента ? А на следващите избори сте аут от парламента. Платените протестъри! Ха ха. Изчегърта ви Славчо! Браво!

    Коментиран от #49

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 И какъв

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "пешо":

    е случаят,троле? Петият и с най-слаб резултат от всички да управлява? Няма как да стане. На следващи евентуално избори ще бъдете напълно изчегъртани! Слави ви насади добре.
  • 47 Уточни -

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "млъквай бе":

    на платения протест. Такива хора нямат място в управлението !
  • 48 Не се притеснявай,

    3 2 Отговор

    До коментар #39 от "111":

    следващия рунд арменчето, Мая Галева и адвокатчето ще се оттечете в канала с помията. Чао !
  • 49 1618

    3 2 Отговор

    До коментар #44 от "И как така":

    Изправи се мутри ще се издигне още по- нагоре заедно с Демократична България !Има такъв народ ще паднат много надолу, а персонално Слави Трифонов ще си получи заслуженото, за предаденото доверие и за подмяната на вота!Как ще стане това ли?Срещу рептил не заставайте и не предавайте доверието му, защото сме отмъстителни до жестокост!Само гледайте и чакайте! Така, ще се подредят събитията около Слави Трифонов, че ще гледа вместо към небето ,към Земята!
  • 50 Щом я

    1 2 Отговор
    Докарахме дотам ,някакъв арменски толуп да ни дава акъл,значи сме много зле.Между другото арменец миньор няма.
  • 51 До коментар 13

    1 0 Отговор
    Гражданина Толуп,каквото дроби да си го сърба.Хич не ми дреме за крадеца,лъжеца и рекетьора и милиардерБОРИСОВ.Самовлюбения диктатор е най-големия крадец и мафиот в държавата за всички времена.Това,че направи богати играчите на карти ,играчите на тенис и други мутри покрай себе си да му бранят дъртия,крадлив г-з.Но само е за затвор .ЧАКАМЕ.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Ти негодника

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Аз Негодника":

    Второ ДъПъСъ ли ще става Славейчо?Отсега за ромски гласове бленува.Не че чалгата е за някой друг.
  • 54 Димитров

    0 0 Отговор
    Реалистичен,точен анализ на ситуацията!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове