Last news in Fakti

16 Юли, 2021 05:49 4 531 37

Хаджигенов: Вече имахме един диктатор, втори такъв няма да допуснем

  • николай хаджигенов-
  • слави трифонов

Поведението на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов все повече напомня на това на Бойко Борисов, заяви адвокатът

Хаджигенов: Вече имахме един диктатор, втори такъв няма да допуснем - 1
Снимка: БГНЕС

"Поведението на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов все повече напомня на това на Бойко Борисов. Ако искаш да си сериозен политик обаче, не постъпваш по този начин."

Така Николай Хаджигенов от коалицията "Изправи се! Мутри, вън" коментира пред "Хоризонт" на БНР решението на Трифонов да оттегли кандидатурата на Николай Василев за премиер и да предложи нов състав на евентуално бъдещо правителство:

“Ще има ново 20, което е като старото 20! Сега вождът ни е сърдит - такъв прекрасен кабинетен кабинет ни е събрал, пък ние не го щем! За съжаление приликите с поведението, политическото, на Борисов стават все по-видими. Още една прилика с поведението на Борисов - все някой друг му е виновен. Извинете, това не се прави така и не трябва да е така! Защото ние вече имахме един диктатор, втори такъв няма да допуснем”.

От "Демократична България" отказаха коментар за обрата в позицията на Трифонов. Пред "Хоризонт" Христо Иванов заяви, че ще изчакат да чуят новите предложения.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    42 29 Отговор
    Все пак Слави Трифонов чу народа и оттегли предложението за правителство.Има чуваемост.При предишните нямаше.Сега остава да чуе и другото народно желание.Да предложи Служебното правителство за Постоянно.

    Коментиран от #3, #15

  • 2 Въй Въй

    21 9 Отговор
    Ние диктатор ли имахме? Нали Ердоган е диктатор, а ние сме европейци
  • 3 глупости

    56 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Борисов действаше по същия начин. Днес реши нещо, утре хората недоволстват и той вдругиден вече е променил решението си. Бягай си пий хапчето, може и да прогледнеш

    Коментиран от #5, #33

  • 4 Един

    5 20 Отговор
    Ей драскачи сън не ви лови
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 глупости

    19 13 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Господар, служители? Ние сме парламентарна република, народа е направил своя избор, депутатите са в парламента на работа, марш и ти на работа
  • 7 Много

    16 27 Отговор
    е жалко, че ти хаджигенчо, се оказа една подлога, обслужваща задкулисни интреси! Хубавото е, че не издържа в бързането си и лакомията и си показа истинското лице!
  • 8 Сссс

    15 8 Отговор
    Довечера мрънкахме, че ники плямпалото е най неудачния избор за премиер, когато Трифонов го смени пак мрънкаме, че бил едно към едно като Боко! Ами такъв в! Избирателите му не могат да го видят въпреки, че 25 години е пред очите им, явно не познавайки поведението или пък им харесва някой егоцентрик. Добре е че го смени, по добре да извади някой непознат пред стари и компрометирани муцуни.
  • 9 РЕАЛИСТ

    32 10 Отговор
    Тоя палячо-Слави се подиграват с целия български народ/ то па един народ щом го избира, де/. Преди ни шокира с предложението на Антоанета Стефанова за премиер, после с това корумпе Николайчо и сега чакаме, като зрители в зала, какъв жокер ще извади от ръкава.

    Коментиран от #14

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Маке

    22 5 Отговор
    И сега кой ще ни води на Марс. Славуца май се консултира само с извънземните.

    Коментиран от #12

  • 12 Бойко Разбойко

    15 3 Отговор

    До коментар #11 от "Маке":

    Аз вече построих 500 000 000 км магистрала до Сатурн.
  • 13 РЕАЛИСТ

    7 10 Отговор

    До коментар #10 от "Тони":

    Объркал си се нещо. В статията става въпрос за Слави, а не за Радев. Иначе общото между двамата е , че са баджанаци и се возиха в един самолет.

    Коментиран от #16

  • 14 Прав си

    16 7 Отговор

    До коментар #9 от "РЕАЛИСТ":

    Несериозно отношение. Тръгнал държава да управлява. Циркаджийските му номера са за шоуто му.

    Коментиран от #17, #20

  • 15 Николай

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Помисли си какво си пожелаваш!
  • 16 Николай

    3 4 Отговор

    До коментар #13 от "РЕАЛИСТ":

    Те и с Георги Свиленски са баджанаци, те май баджанаците там станаха много....
  • 17 Николай

    7 7 Отговор

    До коментар #14 от "Прав си":

    Нищо не управлява, спускат му парашутисти...
  • 18 Българин

    10 7 Отговор
    Ако се съберат агитките на левски,цска,локо пл,ботев и перничани,пред офиса му, тоя дългия бастун ще избяга на луната пеша и няма да видите тошковци мошковци на политическата сцена .
    Много са страхливи тези америконоподмазвачи...
  • 19 Чичо

    8 13 Отговор
    Добре ще да е тоя креслив адвокат да млъкне за малко! Ясно е, че се е виждал в ролята на министър, но... На бодлива крава Бог рога не дава!
  • 20 РЕАЛИСТ

    9 6 Отговор

    До коментар #14 от "Прав си":

    Той дори няма намерение да управлява, пък те гласуват за него. Тъмните сили използваха името му, за да си назначат тяхно правителство. Подозирам, че са същите, които ни натресоха Бойко преди и сега просто го сменят, като се компрометира.
  • 21 Мустафа

    2 6 Отговор
    Най добре един диктатор и нула феодали, отколкото много феодали, без диктатор.
  • 22 България

    2 2 Отговор
    Под купола на цирка
  • 23 Аспарух

    6 2 Отговор
    Ако се ориентираш по хорските реакции,този става- този не става,народа не ти е шахматна дъска!!! Кукловодите винаги ги ,,убиват" !!! Доверието с което си избран,не означава,че ще ти простят- политиката не е шоу!!! Остава варианта- да си ходиш!!!
  • 24 РадеВ

    0 3 Отговор
    А тоя като го гледате на какво Ви прилича?
  • 25 Миризлив пор

    3 9 Отговор
    Хаджи Генчо изпуска нещо - колко е резултатът на Слави на изборите и колко е неговия?

    Коментиран от #27

  • 26 Подкрепа за Борисов

    3 9 Отговор

    До коментар #10 от "Тони":

    Радев Импийчмънт Радев ОСТАВКА Радев се дави в собствената си злоба омраза жлъч Направи Преврат Върна комунизмът Потъпка Демокрацията Само и само да го преизберат Балъците че му хареса властта и лесната пара
  • 27 Подкрепа за Борисов

    3 7 Отговор

    До коментар #25 от "Миризлив пор":

    Тези мръсни Божковист и отровите вместо да отговарят пред закона за безобразията които сътворяват те са завзели властта е затова България здраво се граби здраво се разрушава
  • 28 Подкрепа за Борисов

    3 8 Отговор
    Радев Импийчмънт Радев ОСТАВКА Радев се дави в собствената си злоба омраза жлъч Направи Преврат Върна комунизмът Потъпка Демокрацията Само и само да го преизберат Балъците че му хареса властта и лесната пара
  • 29 Подкрепа за Борисов

    2 8 Отговор
    Радев Импийчмънт Радев ОСТАВКА Радев се дави в собствената си злоба омраза жлъч Направи Преврат Върна комунизмът Потъпка Демокрацията Само и само да го преизберат Балъците че му хареса властта и лесната пара
  • 30 122333

    4 0 Отговор
    Слави предложи служебното правителство да си свърши работата и герб ще напусне сцената. Имаш пример за подражание, използвай го. Поели отговорност и реализирай мандата, не бъди това, което пишат за теб!
  • 31 Кака Мара

    3 3 Отговор
    Като не щете Никито ще ви дам Миленчо и шат на патката главата.
  • 32 Наблюдател

    3 2 Отговор
    Колко ли му платиха на наглото адвокатче(адвокатчетата си ги знаем, че за пари правят всичко), че да се обърне срещу Слави. Иначе до онзи ден споделяха еднакви интереси. За пари станахте егати клоуните.
  • 33 gggw

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "глупости":

    не само това, ами го играе сърдит... видиш ли някой друг му е виновен

    Коментиран от #35

  • 34 !!!?

    4 4 Отговор
    Диктатор имаме, и това е Радев ! Който не вижда е сляп. В момента цялата власт е в негови ръце, точно както при Путин и Ердоган. Има недосегаем имунитет и сега коли и беси без някой да може да го контролира. Той дори надвишава възможностите на диктаторите Путин и Ердоган, защото дори влияе на съдбата на нашата съседка Македония, на Западните Балкани и дори на ЕС с магарешкия си инат с блокиране на разширението му. С Радев Президентството ни се превърна в най-мракобесническата институция !!!?
  • 35 asdf

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "gggw":

    Сърдит е, защото някой му иска отчет. Когато си свободен и не те харесват, можеш просто да се оттеглиш.
  • 36 Тоя тъпанар Хаджигенов

    1 1 Отговор
    Пак се изказва неподготвен. Имали сме били диктатор ????? Тъпако, Хаджигенов ( даже ме е гнус да ти напиша името) но ако сме имали диктатор на власт, както плямпаш, според теб след цялата помия, която изляхте с онова пиянде Бабикян, против ГЕРБ ???? Ако Борисов беше диктатор, къде трябваше да сте вие а ?????? Май по диктаторските мерки, трябваше да сте в търбусите на прасетата в Белене. Ама не сте и продължавате да бълват е помии, което, ако може да го осмисли празната ти кратуна, означава, че в България няма диктатори отдавна. Стига бълва глупости.
  • 37 Абе

    0 0 Отговор
    Новият премиер,който ще бъде предложен от Тошето- името му започва с буквата *Г.*
    Дамският състав във възловите позиции,ще остане.Такава е заповедта на Мастер Шеф. А премиера в сянка ще си остане царския Мук.Възловите" са на къс повод от царския Мук.Те ще бъдат само фасадата,програмите ще ги задава той.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове