17 Юли, 2021 07:15 3 175 32

Симов: Не вярвам, че някой от гласувалите за Слави е гласувал за Николай Василев

  • александър симов-
  • бсп-
  • слави трифонов-
  • николай василев

БСП е в много лошо организационно състояние, поради много причини. Ние подценихме медийната атака срещу БСП и това сега ни се отразява, коментира социалистът

Симов: Не вярвам, че някой от гласувалите за Слави е гласувал за Николай Василев - 1
Снимка: БГНЕС

"Няколко неща определено смущават. След телевизионния анонс на първия кабинет, обявихме, че няма да го подкрепим. Не вярвам, че някой от гласувалите за Слави е гласувал за Николай Василев и за политиката, която днес видяхме на пресконференцията", заяви в студиото на "Денят ON AIR" Александър Симов от БСП.

"В политиката е важен диалогът. А Трифонов и компания за пореден път го отказват", добави той.

По думите му сме сменили управлението от джипа с това от телевизора.

"Няма как да се получи подкрепа за това. Приоритетите пред България са съвсем различни. Най-смущаващото е, че днес в цялата комедийна програма аз не чух нещо за социална политика", коментира още Симов.

Социалистът подчерта, че ако дойде мандатът при БСП, от партията няма да го обявяват по Facebook.

"БСП е партия, която има демократични процедури. Ще обсъдим какво правим и как действаме в тази ситуация на заседание на Националния съвет", коментира още той пред Bulgaria ON AIR.

Симов попита дали всъщност има демокрация в ИТН. И добави, че има усещането, че някой е спуснал един текст, който е бил просто прочетен.

"Три месеца живяхме с една медийна легенда за партиите на протеста. За трите нови партии. С обявяването на кабинета по този начин - по телевизията, с тропане по масата, тази илюзия беше разрушена. Има три партии, които не знам дали някога са комуникирали по темата за управление. За да гледаш в обща посока, се изисква да направите един диалог. Партиите на протеста, като голямо количество, очевидно никога не е имало", каза още социалистът.

Симов е категоричен, че БСП е партия, отворена за диалог.

По думите му цялата пресконференция днес е имала един основен замисъл.

"Те жертваха кандидат-премиера, за да запасят и да лансират крайнодясната си програма. Това е основната опасност пред България", добави той.

Относно загубата на 100 000 гласа за БСП в неделя, социалистът каза, че голяма част от проблемите, които са ударили партията на 4 април, е нямало време да бъдат разрешени.

"БСП е в много лошо организационно състояние, поради много причини. Ние подценихме медийната атака срещу БСП и това сега ни се отразява", коментира още Симов.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    5 25 Отговор
    пък за вас който гласува все е за някой друг -я ШИШИ , я Доганя

    Коментиран от #21

  • 2 Да,бе

    33 5 Отговор
    В България точно,когато си мислиш,че не може да стане по-зле и се оказва,че може.Нашето дъно е бездънно
  • 3 хаберих

    12 1 Отговор
    Трябва да умееш да казваш "НЕ!".
    - Искаш ли парче пържола?
    - Не, искам две парчета и бира...
  • 4 ХПХ

    5 14 Отговор
    То за него по-има но за теб и Нинова няма.
  • 5 МяуМяу

    22 2 Отговор
    Аз гласувах за балерините на Слави,а те ми натресоха Малкия Мук и баба Мика.
  • 6 като

    6 20 Отговор
    чуя социална и настръхвам !! социална значи с чужди пари помен правиш ! определено бсп не са това от което се нуждаем...нито ще направят бюдбета без дефицит , нито ще оптимизират администрацията и ще уволнят поне 30 % от ние а за съдебна реформа и тази на прокуратурата да не говорим
  • 7 Симов, вярваш ли, че Н Василев е имал

    6 8 Отговор
    Намерение, някой даго прави Премиер?? Оборот на фигура в Сценария, в Сряда Парламент, а Василев беше дъвка за Мисирки и някой Политици!! Някой бяха наясно за какво става дума!!
  • 8 Балъциииии

    25 4 Отговор
    хахаха, гласуваш за славуц, получаваш милен велчев и слугата василев ...............
  • 9 Дългия

    5 27 Отговор
    Абе за сетен път се убеждавам колко е завислив и..... народа. Ники Василев е бил министър в два кабинета. Как комунистите и другите тогава го харесаха та го назначиха в две правителства а сега не. Да не говорим, че беше министър в две министерства. Истината е, че ви е яд, защо Слави да управлява без вас.

    Коментиран от #10, #11, #28

  • 10 слави

    12 4 Отговор

    До коментар #9 от "Дългия":

    на следващите избори едва ли ще получи 10 % . просто хората се умориха от такъв тип еднолично управление . освен това управлява парламента а не правителството , камо ли един човек. правителството само изпълнява програмата одобрена от парламента
  • 11 Рашавия

    17 5 Отговор

    До коментар #9 от "Дългия":

    Истината е че ни е яд, защото слави е поредната кукла на конци а управляват едни и същи от 44-та.
  • 12 Ташо

    7 6 Отговор
    Симов ,как не вдяваш че хората не ви искат.Каква медийна атака ви е виновна.На калпавия и т.н.

    Коментиран от #29

  • 13 Бе то и ние

    3 4 Отговор
    уж гласуваме за Курнелка ама получаваме Гергов и други цоциалисти.
  • 14 СИМОВ, ПИШЕТЕ ЛИ С НИНОВА ОСТАВКА

    4 3 Отговор
    НЕ СЕ ОСЛУШВАЙТЕ.....ЗА ТРИ МЕСЕЦА ДВА ПЪТИ ВИ ТРЕСНАХА.....ЗАКОПАХТЕ Я ТАЯ ПАРТИЯ БЕ СИМОВ....ЗАКОПАХТЕ Я

    Коментиран от #26

  • 15 dfu

    12 1 Отговор
    Вчера гледах клип на Цанов за Слави. Прочетох малко от коментарите, и още повече се убедих, колко много млади хора го обожествяват и са слепи за реалната същност на неговите изяви и на самия него. Израстнали са с неговото просташко шоу и смятат всичко негово за нещо нормално.
  • 16 JEFF

    5 1 Отговор
    Слави си помисли, че всичко в българската политика е шоу. Сбърка много. Гласуваш за Слави, после гладуваш до следващите избори. Ако има малко чест и достойнство ще откаже мандат.
  • 17 xaxa

    1 3 Отговор
    Като гледам тук е пълно с червени!:)))

    Коментиран от #22

  • 18 избираТела

    1 1 Отговор
    ШоУТО
    на
    СЛАВИ...

    Как е по-правилно: ШУТА или ШУТО?
  • 19 СИМОВ, НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ

    1 1 Отговор
    КОМЕНТИРАШ ПОБЕДИТЕЛЯ, АКЪЛ РАЗДАВАШ....ЧЕ БАЦО И СЛАВУЦА ЗА ТРИ МЕСЕЦА ДВА ПЪТИ ВИ ТРЕСНАХА......С ВИГЕНИН БЯХТЕ ШЕФОВЕ НА ПРЕДИЗБОРНИТЕ ЩАБОВЕ...ОКАКАХТЕ СЕ......ТИ, ВИГЕНИН И НИНОВА...ПИШЕТЕ ОСТАВКИ, ЧЕ ЗАБИХТЕ ПАРТИЯТА В ТРЕТА ГЛУХА....
  • 20 СЛАВУЦА Е ПОБЕДИТЕЛ..

    2 2 Отговор
    ПРЕДЛАГА ПРАВИТЕЛСТВО...КОЙТО ИСКА ДА ГО ПОДКРЕПЯ, КОТО ИСКА ДА ГО БЛАМИРА.....ПРАВО НА ИЗБОР...НО ЗА ЕДНО СЛАВУЦА Е ПРАВ...НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ С БИВШИ И СЕГАШНИ БСП СОЦИАЛИСТИ.......ХОРА, ПОЛИТИЧЕСКИ И МОРАЛНО ИЗХАБЕНИ, ЗАТЪНАЛИ ДО ГУША В КОРУПЦИЯ.....ТЕ ЛИ ЩЕ НИ ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ ДА НИ УПРАВЛЯВА
  • 21 Хаха

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    То затова е тоя рев срещу ИТН, защото не са, като останалите и не искат договорки с никого.Статуквото,в това число всички, които ревнаха срещу Слави са свикнали на задкулисие и постове.

    Коментиран от #24

  • 22 Художник

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "xaxa":

    Има и жълти и сини!:) Ти, кой цвят предпочиташ?!:)
  • 23 Жоро

    1 2 Отговор
    Симов, ти си толкова негатив за нас колкото и кънтрито от село Крушовица, корнелия нинова
  • 24 rule

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Хаха":

    Пич! Слави спечели с мижавите 0, 55%!:) Ти, на това ли викаш победа?!:)
  • 25 СВИЛЕНОВ

    1 2 Отговор
    ЗА ТРИ МЕСЕЦА ВИ ТРЕСНАХА ДВА ПЪТИ.....МОЖЕ И НА ЕСЕН...ТРЕТИ ПЪТ....ГОЛЕМИ СТЕ ГЬОНСУРАТИ.....ПОДАВАЙТЕ ОСТАВКИ И СЕ СКРИЙТЕ, ЧЕ СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ....И ЗАКОПАХТЕ БСП ДО ТРЕТОРАЗРЯДНА ПАРТИЙКА
  • 26 Посетител

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "СИМОВ, ПИШЕТЕ ЛИ С НИНОВА ОСТАВКА":

    Ти кажи Баце ти кога ще подаде своята оставка! Такъв провал - да загуби изборите... Оставка за него и цялото ви политбюро!!!
  • 27 Васил

    0 0 Отговор
    Министерство на ромите да си ви честити новите държавни служители как Американците не са сетили и те да направят такова министерство. На това ли му вика Слави намаляване на държавната администрация?
  • 28 asd

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Дългия":

    Елементарен си като малките деца. Не са го назначили защото го харесват, а защото направиха компромис да управляват заедно и си поделиха министерствата. И когато се справяш добре с едно министерство, защо да ти дават друго?
  • 29 www

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Ташо":

    Ташо, гледайте себе си и вие вървите все надолу!
  • 30 бсп

    0 0 Отговор
    злобни интернационалисти и предатели
  • 31 Жоро

    1 0 Отговор
    Симов, ти си толкова негатив за нас колкото и кънтрито от село Крушовица, корнелия нинова. Прегърнете се с Нинова и Вагинин и изчезвайте
  • 32 Жан Клод ( с двата ножа)

    0 0 Отговор
    А дали тези дето са гладували за БСП ще бъдат щастливи ако бяхте прегърнали Слави?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове