Last news in Fakti

23 Юли, 2021 09:17 22 211 162

Румен Радев иска кабинет, от ИТН готови за нови избори

  • румен радев-
  • президент-
  • итн

Държавният глава започна консултациите за връчване на проучвателен мандат

Румен Радев иска кабинет, от ИТН готови за нови избори - 1
Снимка: БГНЕС

Устойчивото парламентарно мнозинство е най-важната задача, в нея „Има такъв народ“ има водещата роля. Това каза президентът Румен Радев по време на консултациите за съставяне на правителство с „Има такъв народ“.

„По силата на Конституцията започвам консултации за съставяне на правителство. Искам да ви поздравя за изборната победа и да ви напомня за голямата отговорност, която идва с нея. Следва да връча първия проучвателен мандат на най-голямата парламентарна група - това сте вие. Страната ни е изправена пред редица предизвикателства във вътрешен и външен план. Българският парламент и правителство имат за решаване важни задачи – да продължи процеса по укрепване на държавността и гарантиране на предсказуема правна рамка за българския бизнес, инвеститорите, за важни социални въпроси, за дълбока съдебна реформа, за актуализация на бюджета. Всички чакат. Категорично трябва в най-скоро време да се актуализира, другата седмица ще бъде внесен“, посочи Румен Радев.

„Искам да чуя готовността ви за връчване на мандата, как виждате подкрепата от другата политически сили. Направих всичко възможно по-най бързия начин да свикам НС и да започнат консултациите. От вас очаквам информация кога да се връчи проучвателния мандат. Важно е диалогът, който започвате с партиите да доведе до устойчиво управление. Тук мога да си позволя да не бързам с мандата. Ще държа на връзка с вас за обратна информация как вървят разговорите“, отбеляза държавният глава.

„Растат и изискванията . ЕК постави ясни условия в дебата по съгласуване на Плана за устойчивост, настояват и обвързват плана с дълбока съдебна реформа, формулата е ясна – средства срещу реформа. Това изисква формиране на устойчиво парламентарно мнозинство“, посочи той.
„Това е най-важната задача пред българския парламент, в нея вие имате водещата роля. Приветствам ви затова, че вече подхождате по различен начин от предишните опити за съставяне на правителство. Приветствам решението ви да се отворите за диалог, така че да се търсят общите пресечни точки по отношение на приоритети и цели, области на възможен компромис“, допълни държавният глава.

Председателят на парламентарната група от ИТН Тошко Йорданов посочи, че партията е готова за нови избори, защото не всичко зависи от нея.

"Всички разбираме, че отговорността е наша като победители в отминалите избори. Ние сме наясно, че трябва да се опитаме да съставим кабинет и Парламентът да работи, защото от всичко, което изредихте огромна част се случва вътре в парламента, не е функция на МС. Искрено се надявам и останалите политически партии, изключвам разбира се ГЕРБ, с които ние контакти няма да имаме под никаква форма, също да надскочат някои свои партийни цели, защото ние сме различни политически субекти и всеки от нас има приоритети, а понякога те се разминават.

Истината е че има някои основни неща, по които аз лично не виждам противоречие с останалите политически партии. Ако всеки един политически субект надскочи някои свои партийни пристрастия и точки в програмите си, които видимо са несъвместими с останалите би трябвало, опирайки се на общите ни цели да успеем да съставим достатъчно стабилно парламентарно мнозинство което, дори да е плаващо по определени въпроси, все пак да може да излъчи кабинет, каза заместник-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 85 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    42 101 Отговор
    коалиция от партиите на протеста би била много добър вариант при нови избори. тогава може и да вземат 2/3 в парламента и да не се занимават с глупости
  • 2 Българка

    78 191 Отговор
    Иска кабинет,защото тия служебните го закопават.

    Коментиран от #3, #5, #53, #130, #135

  • 3 Тиквата

    61 122 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    И той сам се закопава.
  • 4 Пич

    76 182 Отговор
    Резидента още си мисли , че е старшина в казармата... Иска , ама няма... Мечтае той да реже баницата и да дава порциите... По добре предсрочни избори , че сега положението е " майка плаче , грамофон свири " ...

    Коментиран от #18

  • 5 Не кради!!!

    189 67 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Всички знаем, че крадците и лъжците са от герб!

    Коментиран от #7, #13, #50, #52, #109, #124, #125, #143, #147

  • 6 БАЙ Х@Й ‼️

    65 13 Отговор
    Ами кой ще насрочи изборите за Президент , ако няма работещ парламент !

    Коментиран от #106, #136

  • 7 Тиквата

    25 12 Отговор

    До коментар #5 от "Не кради!!!":

    Другите получават "подаръци".

    Коментиран от #11

  • 8 Ти си

    63 45 Отговор
    Ако чалгаджиите отидат на не и избори то тогава тиквата наистина ще се върна на бял кон ! И ми се струва че май това е врътката - ИТН играе е полза на ГЕРБ и ДПС !
  • 9 САТЪРА НА ХАНА

    56 24 Отговор
    ЧАЛГАШИЯНИТЕ СА ЧАЛГАТА НА МИНАЛОГОДИШНИТЕ ПРОТЕСТИ
    ................. ................ ВМЕСТО ПРОМЯНА , ПОЛУЧИХТЕ ПОДМЯНА
    ........... ДА Е ЖИВ И ЗДАРВ ХОДРОИНЖЕНЕРА АХМЕТ - МЕРАК МИ Е АЗ ДА ГО ДАМ КУРБАН ЗА ВЕЛИКДЕН ( ХРИСТИЯНСКИЯ НИ КОЧ-БАЙРЯМ)
  • 10 НЕ Е ВАЖНО КВОИСКА РАДЕВ

    24 57 Отговор
    ВАЖНО Е КВО ИСКА...СЛАВИ...И КОЙ РЕАЛНО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ СЕГА....
  • 11 Там пишеше

    34 33 Отговор

    До коментар #7 от "Тиквата":

    и лъжците от герб! Значи сме наясно, че освен крадци, са и лъжци! Чети! То го пише!
  • 12 бачо

    21 48 Отговор
    И къде е проблема,щом трябва ще има пак избори до пълна победа,много има за изчегъртване,така че смело напред до пълна победа

    Коментиран от #28

  • 13 Българка

    11 15 Отговор

    До коментар #5 от "Не кради!!!":

    Докажи ! Тука сме 5 които пишем с този ник.

    Коментиран от #19

  • 14 One

    72 30 Отговор
    Поне 4-ма от сегашното служебно правителство са кадърни хора, които могат да продължат да работят с новите. Ако сега не се състави кабинет, ще е огромна грешка- лятото ще свърши и есента ще е страшно-безработица, нови щамове на вируса, сметките ще растат, а кой и как ще ни управлява-неизвестно. Толкова ли няма в тази наша държава някакви 15-20 човека, които да запретнат ръкави и да вършат работа...

    Коментиран от #21, #23

  • 15 JEFF

    35 54 Отговор
    Сега е подходящия момент за изхвърля на ГЕРБ от властта . ИТН трябва да го осъзнаят.
  • 16 КОЙ ГО БРЪСНЕ РАДЕВ ЗА С......

    24 36 Отговор
    КВОТ КАЖАТ ДЕПУТАТИТЕ, ТОВА ЩЕ ДА Е

    Коментиран от #137

  • 17 Псевдоним

    86 13 Отговор
    ИТН дават заявки, че с тях се работи трудно и в съмнения за задкулисни игри. Такъв политически субект не може да бъде водещ, въпреки най-високия си изборен резултат.
  • 18 recovery

    39 46 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    За гербаджиите е така.Няма лапане вече!Оттекохте в канала!

    Коментиран от #30

  • 19 Ти си живото доказателство!

    34 42 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Като денят и ноща! Кражбата и лъжата, е лицето на герб и банкянският боклук, плащаш на глупаци по форумите, за лъжи и манипулации!

    Коментиран от #35

  • 20 САТЪРА НА ХАНА

    39 16 Отговор
    НА ЗАЙЧАРЯ ОТ БАНКЯ И НА ХОДЖАТА ОТ ДРЪНДАР НЕ БИХ ИМ ДАЛ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА МОИТЕ ПАРИ И ЗА ПАЗЯТ КОЛЕКЦИЯТА МИ ОТ НАПИТКИ
    ........................ НА СЛАВИ ЧАЛГАШИЯН НЕ БИХ МУ РАЗРЕШИЛ ДА БЪДЕ БЛИЗКО ДО ДЕЦА , ДРОГА, И МОИТЕ ПАРИ

    Коментиран от #25

  • 21 БАЙ Х@Й ‼️

    53 4 Отговор

    До коментар #14 от "One":

    Проблемът не е да се намерят 15 човека за министри . Проблемът е , че лесно могат да ги бламират, а и всеки вот на доверие може лесно да ги свали !
  • 22 NikNay

    52 20 Отговор
    При евентуални нови избори ИТН ще изгуби изборите и ще върнат Бойко отново на власт- ние сме явно племе от алитерали и интелектуални мазохисти ...
  • 23 Българка

    45 37 Отговор

    До коментар #14 от "One":

    Нито един не става, а и няма да го вземат. Компроминтирани са, защото хората ги слагат под общ знаменател. Рашков и оня на здравеопазването са катрана в кацата с мед. Единия корумпиран, другия некомпетентен. Като за последно се изложи и оня правосъдния комунист, и сложи черна точка на Радев. Изложи се , защото раздуха съвсем неподготвен уж импиичмънт на Гешев. Сега Гешев е още по-цетониран, а и може да се пише жертва на политическа репресия.
  • 24 САТЪРА НА ХАНА

    21 22 Отговор
    ЧАЛГАШИЯНИТЕ ИМАТ САМО ЕДИН ВАРИАНТ ...........
    СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СТАВА РЕДОВНО ......... И ПРОГРАМНО ....... ПАРТИИТЕ СЕ ДОГОВАРЯТ ЗА ПРОГРАМА ОТ 10-12 ТОЧКИ КОИТО ДА ПРИЕМАТ И ПРОКАРАТ ПРЕЗ НС - БЮДЖЕТА , ПЕНСИИТЕ , СЪДЕБНА РЕФОРМА ...... И Т.Н ... И АПРИЛ МЕСЕЦ 2022 ПАК ИЗБОРИ

    Коментиран от #40

  • 25 Е колко да са тия пари?

    26 19 Отговор

    До коментар #20 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Тя подлата нинова стотинки ви хвърля за тия простотии! Само не плюй по доган, че от там идват средства към нинова и копейката за платените глупаци по форумите! Та знаем задкулисните подлеци! Не се напъвай да ни показваш!

    Коментиран от #31

  • 26 ИНЖ

    32 10 Отговор
    На Бг, както и на всяка друга държава, ѝ е необходимо правителство. Тая безкрайна игра на избори не може да продължава.
  • 27 Келифарево

    54 32 Отговор
    ЛИЦЕТО РУМЕН РАДЕВ-"ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА" ТРЕПЕРИ ОТ СТРАХ ДА НЕ СЕ ПРОВАЛИ ИЗБОРА НА НОВО ПРАВИТЕЛСТВО,ЗАЩОТО ТОВА ОЗНАЧАВА ЗАГУБА НА ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ,ПАДАНЕ НА ИМУНИТЕТ И ПОВДИГАНЕ НА ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ НЕГО!

    Коментиран от #141

  • 28 ТИ ЛИ ШЕ ГИ ПЛАШАШ

    16 8 Отговор

    До коментар #12 от "бачо":

    БЕЗКРАЙНИТЕ ИЗБОРИ......

    Коментиран от #83

  • 29 цербер

    31 6 Отговор
    Президентът Румен Радев иска нов кабинет, но от ИТН са готови за нови избори.
  • 30 Пич

    62 24 Отговор

    До коментар #18 от "recovery":

    Когато казвах , че таргета на протестърите и комунистите , са селяндурите и нискоинтелигентните , съм бил много прав... Дори не усещате , че вече врите в казана... Още плещите идиотизми , че сте победили... Какво победихте бе ...!!!??? Това , че ви вдигнаха цените на всичко , това , че не ви вдигнаха доходите , това , че ви врътнаха , и доведохте ДПС и БСП на власт ли...!!! Егати идиотите сте , дори не разбирате какво става...!!!

    Коментиран от #41

  • 31 САТЪРА НА ХАНА

    9 13 Отговор

    До коментар #25 от "Е колко да са тия пари?":

    НЕ БЕ - АЗ СЪМ ОТ ИДЕЙНИТЕ - ХРИСТИЯН КОМУНИСТИ - НИЕ ПЪРВО ВИ ТРЕПЕМ КАТО КОМУНИСТ ФАШИСТИТЕ И БЕЙОВЕТЕ И СЛЕД ТОВА УТРЕПАНИТЕ ВИ ГОРИМ НА КЛАДИ КАТО ХРИСТЯНСКИ СВЕЩЕНИЦИ

    Коментиран от #37

  • 32 коалиция

    26 12 Отговор
    влезнахте ли в мръсната политическа игра на бсп и дпс? новата тройна коалиция итн-бсп-дпс, итн лие новото герб? Покажете че не сте, обаче с оглед на случващото се. Как очаквате да работите с бсп и дпс, когато са компрометирани?
  • 33 РАДЕВ, СТИГА ВДИГА ЦЕНИТЕ

    22 16 Отговор
    ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО КВОТО КАЖЕ ПАРЛАМЕНТА..........А ТИ САМО СИ....НАБЛЮДАТЕЛ
  • 34 Страх и немощ

    55 6 Отговор
    Къде е Славиту?! Докога Тошко маймучето ще се прави на хуманоид😂😂😂За кого гласувахте, за тошето или за славето😂😂😂😂
  • 35 Българка

    11 9 Отговор

    До коментар #19 от "Ти си живото доказателство!":

    Глупаци казваш, това е неоснователна обида. Пиша безплатно и развенчавам повярвали си особи, че са някакъв фактор.

    Коментиран от #42

  • 36 Всичко

    54 13 Отговор
    това което пишете са пълни глупости,че ГЕРБ са проблема на България и като ги махнем ще си решим проблемите.Те са част от проблема,но трябва да си бил пълнолетен преди повече от 12 години за да го знаеш това.Повечето от политиците на тъй наречените партии на протеста са били в политиката и властта доста преди Б.Б. и ГЕРБ и имат не малка вина за състоянието на страната,но 12-тина години останха встрани от софрата,за това станаха активни протестъри в последно време.

    Коментиран от #44, #49

  • 37 Абе

    13 7 Отговор

    До коментар #31 от "САТЪРА НА ХАНА":

    ние пределно ясно знаем чии подлоги сте!
  • 38 Ха ха ха

    34 23 Отговор
    фатмакът-нищоправеца, абсолютно нищо не зависи от него ! Българският Ал Бънди, олицетворението и събирателен образ на Бай Ганьо в 21-ви век !
  • 39 САТЪРА НА ХАНА

    25 16 Отговор
    ИГРАТА НА СЛАВИ ЧАЛГАШИЯН - СИНА НА ДОГАН ....... ...... ПРОТЕСТИТЕ УТИХНАХА ...... НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ..... БУШОНА БАЦЕ ГО НЯМА .... ЦЕНИТЕ РАСТАТ ...... ...... СЕГА СРЕЩУ КОГО ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ? ...... СРЕЩУ РАДЕВ ЛИ ? .......УДАВИХА ПРОТЕСТА И СЛЕД РАДЕВАТА ЗИМА КОТАРАЦИТЕ ЩЕ ВЪРНАТ БОЙКО РАПОНА ПАК НА ВЛАСТ .....
  • 40 перничанин

    25 8 Отговор

    До коментар #24 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Няма да стане. Орел, рак и три гладни щуки. Няма начин.
  • 41 recovery

    14 10 Отговор

    До коментар #30 от "Пич":

    Cвиквай пич!Така ще бъде вече!
  • 42 Пишещите

    12 23 Отговор

    До коментар #35 от "Българка":

    безплатно, имат мнение, а не жълти опорки от догановите медии или от ежедневните изцепки на банкянското недоразумение! Дори лъжите са ви глупави като на банкянският подлец! Супер елементарни са гербавите глупаци, водени единствено от кражби и лъжи! Срам за България!

    Коментиран от #46

  • 43 Реалист

    6 4 Отговор
    Подвеждащо заглавие . Не това беше важното което каза Йорданов . Нормално е да го каже при липса на компромиси от другите субекти.
  • 44 перничанин

    13 4 Отговор

    До коментар #36 от "Всичко":

    Много точен коментар.

    Коментиран от #67

  • 45 САТЪРА НА ХАНА

    15 6 Отговор
    ЧАЛГАШИЯНА ПРЕЗИДЕНТ, БАЦЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ , ДОГАН - ХОДЖА НА РЕПУБЛИКАТА
    ........... ТОВА ВИ ЧАКА
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Ха ха ха

    32 7 Отговор
    абе, къде е Мунчо ФатмакОФФ, РешетникОФФ го търси да му дърпа ушаците !?
  • 48 КРОКОДИЛА

    18 5 Отговор
    НЕКАДЪРНИК НОМЕР 1 УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
  • 49 вярно

    12 3 Отговор

    До коментар #36 от "Всичко":

    да, но винаги насочват погледа на хората към даден обект/субект и го представят като форма за омраза, винаги ги насочват последните няколко години, но отпреди това също има история. И като споменеш нещо от историята за наложения престъпен не български режим 44 година, вирус започнал да се разпространява още преди тази дата, ти казват къде ни връщаш чак. Ами всичко си има история за проблема в мисленето на хората. Били сме здрава държава, така ли се разпада една здрава държава? Вижте поляците, унгарците, чехите, литовците. Просто слугите на един чужд режим бяха наети за слуги от запада. Така задкулисието си продължава играта и държи всичко в себе си. Но проблемът е много по-обширен, създаван и поддържан десетки години.

    Коментиран от #57

  • 50 психиатър

    29 3 Отговор

    До коментар #5 от "Не кради!!!":

    Лудите са в състояние да повтарят едно и също, докато не им излезе пяна на устата!
    Само да попигам- преди 12г кражбата и лъжата бяха непознати в България?
    Ако ти не си крал и лъгал, покажи се, може и да ти издигнем приживе паметник!

    Коментиран от #60

  • 51 КРОКОДИЛА

    24 8 Отговор
    ЗАТВОР ЗА ПРЕДАТЕЛЯ .............................РР.
  • 52 Който и да съм

    8 7 Отговор

    До коментар #5 от "Не кради!!!":

    Ти не говори от името на всички!
    Говори от твое име!

    Коментиран от #63

  • 53 И ОТНОВО8434

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОИ ПАРТИИ НЕ ИСКАТ ИЗБОРИ
  • 54 КРОКОДИЛА

    13 5 Отговор
    ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ ОТ ЗАПЛАТИТЕ КОЙТО Е ПОЛУЧАВАЛ - ПРЕЗ ГОДИНИТЕ - ДА ГИ РАЗДАДАТ НА БЕДНИТЕ ХОРА .......
  • 55 стига избори

    28 5 Отговор
    Тошко Африкански пак за нови избори говори. Ако сега не съставят правителство, на нови избори ще гласуват 20%, а за "народа" не повече от 10% от тези 20%.

    Коментиран от #61

  • 56 Ташо

    37 14 Отговор
    Предстои ни голямо шоу.Комунягите се оплетоха ,като пате в кълчища.Единственно ,което са направили досега е да вдигнат цените до небесата. Уж Борисов им е бил виновен.Сега Борисов го няма но положението от ден на ден става все по трагично.
  • 57 ето го

    27 7 Отговор

    До коментар #49 от "вярно":

    проблема е този"Публикувано във факти.бг: Агентите на ДС в 46-то Народно събрание са от ИТН, БСП и ДПС"
  • 58 ЪРП

    37 4 Отговор
    КОЛОСАААААААЛНО СЪМ РАЗОЧАРОВАН ОТ ПАРТИЯТА НА ТРИФОНОВ - ИТН!!!!!!.......И ОТ КОЛЕГИТЕ МУ ,КАТО ТОШКО И ДРУГИТЕ ОТ КОИТЕ ДАЛЕЧ НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ ТАКАВА ГАААААААВРА С ИЗБИРАТЕЛИТЕ!!!!!!

    ТАКАВА ГАААВРА, ДА НАТРЕСАТ НА БЪЛГАРИТЕ ПАРАШУТИСТИ-МИНИСТРИ ДИРЕКТНО СПУСНАТИ ОТ ТРИБУКВЕНИЧКОВЧЕТАТА И РЕДЕНИ ДО ЕДИН ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ГОЛЯМАТА ЛОКВА!!!!!

    ТАЗИ ГАВРА НЯМА ДА СЕ ЗАБРАВИ ОТ БЪЛГАРИТЕ!!!!! ТОВА ЯСНО ЛИ ТИ Е ВЕЧЕ НЕУВАЖАЕМИ ТРИФОНОВ И ЙОРДАНОВ!!!!!!!!!!!

    НА ДРУГИ ИЗБОРИ, ВИЕ ОТИВАТЕ В КУЧИЯ ГЪ*З!!!!!!!

    Коментиран от #73

  • 59 МАЛКА пенсИЯ

    13 13 Отговор
    ИЗБОРИ,ДО ДУПКААААААААААААААААААААААААААААААААААААА.

    Коментиран от #65

  • 60 Не мога

    4 5 Отговор

    До коментар #50 от "психиатър":

    да ти помогна, че се дразниш от истините! Сори!

    Коментиран от #108

  • 61 Правителство

    6 20 Отговор

    До коментар #55 от "стига избори":

    ще се състави! А ако не се приеме, отговорността ще е на тоя дето не им изнася! Итн няма да има грам вина затова!
  • 62 БЪЛГАРОФИЛ

    39 13 Отговор
    ФАТМАКА е ВИНОВЕН за СЪСТОЯНИЕТО на СТРАНАТА !
    НАЗНАЧИ ЕДНО РЕВАНШИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО с ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ ДА РУШИ ВСИЧКО СЪЗДАДЕНО ДО ТУК и РАЗЧИСТИ НЕОВИЯ ПЪТ ЗА ВТОРИ МАНДАТ !
  • 63 А като се

    8 5 Отговор

    До коментар #52 от "Който и да съм":

    напъваш да защитаваш лъжите и кражбите, къде видя да говоря от друго име? 😀
  • 64 0808

    13 15 Отговор
    ... стига с тези нови избори! Ще гласуват вече 15-20%. А завчерашните избори ни струваха 132 милиона лв. По предните 150 Милиона лв. С тези профукани 300 М лв можеха да се построят болници, училища , домове за възрастни хора! + 9 милиарда лв подарени от гербови сволочи на приятели!?! Абе вкарайте поне един в пандиза за крадени пари!!!!!!
  • 65 Пенсио

    1 4 Отговор

    До коментар #59 от "МАЛКА пенсИЯ":

    До коя дупка
  • 66 ПУТИН

    17 12 Отговор
    ПРАВ Е ТОШКО АФРИКАНСКИ - НИКАКВИ КОАЛИЦИИ! НЯКАКВИ ПАРТИИ ВЛЕЗЛИ С 30 ДУШИ В ПАРЛАМЕНТА ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ НАРАВНО С ПЪРВИТЕ? ДАГО ДУАТ! ИЛИ ПОДКРЕПЯТ ИЛИ ПАК НА МАШИНИТЕ.
  • 67 И сто

    6 5 Отговор

    До коментар #44 от "перничанин":

    процента верен!
  • 68 ПУТИН

    15 7 Отговор
    ИТН СЕ ПАЗЯТ ДА НЕ ГИ ЯХНАТ ПО-ДРЕБНИТЕ БОКЛУЦИ И С ПРАВО. ЧЕ НЯМАТ ОПИТ - НЯМАТ, АМА ДПС И БСП СА СТАРИ ЛИСИЦИ, МАЯ И ТАНЯ, СЪЩО. САМО ПИНОКИО И ГЕЬОВЕТЕОКОЛО НЕГО СА ТЪПИ ПАРЧЕТА. ТРИФОНОВ ДА СИ ПАЗИ ПАРТИЯТА ОТ ИНФЕКЦИЯ ОТ ТОКСИЧНИТЕ!
  • 69 Незнам

    33 13 Отговор
    ФАТМАКА СЕ ВЗЕ НА СЕРИОЗНО МИНАЛОТО ЛЯТО ,И СЧУПИ ДЪРЖАВАТА ,САМО И САМО ДА ИЗКАРА НЯКОЙ ЛЕВ ЗА ДЕСА ОТ БОЖКОВ И ДРУГИТЕ ОЛИГАРСИ НАТИКАНИ ПО АРЕСТИ .БЪЛГАРИЯ СЕ РЪКОВОДИ ТРУДНО ,ОГРОМНО ПРЕПЛИТАНЕ НА ИНТЕРЕСИ ВЪНШНИ И ВЪТРЕШНИ ,И МНОГО ПРОСТ НАРОД ,СИЕРДЖИИСКИ И ЗАВИСТЛИВ .ТОВА Е ПОДМЯНА И ПАК ТОЗИ НАРОД ЩЕ СТРАДА.ПИСНА НИ ОТ БОРИСОВ ,ЗАЩОТО ЗАБРАВИХМЕ ХУБАВЦИТЕ ПРЕДИ ТЯХ .
  • 70 РАДЕВ, КОЙ ТЕ ПИТА ТЕБ

    14 13 Отговор
    НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ КВОТО КАЖЕ ЧАЛГАРЯ, ТВА СТАВА....И КОЙ УПРАВЛЯВА СЕГА
  • 71 Гласувал

    22 4 Отговор
    На какво отгоре са толкова важни чалгарите, че всички трябва да се съобразяват с тях, по-точно със Слави? Една четвърт от гласувалите са за тях, другите не сме ли суверен/любимата му дума на чалгаджията/?
    От сега прозира, че искат само те да управляват, главите им са дебели и нагли като на отиващата си мутра! Нищо добро не ни чака!
  • 72 ПУТИН

    16 12 Отговор
    ФАТМАКА, НИНОВА, ПИНОКИО И МУТРИТЕ, ВСИЧКИТЕ КОИТО НАРОДА НЕ ГИ ИСКА ДА ГО УПРАВЛЯВАТ СЕГА СЕ НАТИСКАТ НА ИТН ЗАЕДНО ДА ЛАПАТ ОТ БАНИЦАТА? ЕВАЛЛА НА ИТН И НА ТРИФОНОВ - ДАНО ДА ИЗДЪРЖАТ. НАКРАЯ МАЙ ГЕРБ ЩЕ ГИ ПОДКРЕПИ БЕЗРЕЗЕРВНО.
  • 73 Пенчо

    10 27 Отговор

    До коментар #58 от "ЪРП":

    За 12 години управление, посочи ми един читав/компетентен министър от ГЕРБ ?

    Коментиран от #75, #80

  • 74 Да питам

    36 11 Отговор
    Защо Радев не поздрави ГЕРБ като победители на миналите избори? А беше длъжен да го направи. Не , че ГЕРБ са цвете, но и той не е обединител.

    Коментиран от #76

  • 75 ПУТИН

    25 10 Отговор

    До коментар #73 от "Пенчо":

    ЩОМ ВДИГНАХА ДВОЙНО СТАНДАРТА НИ ЗНАЧИ СА БИЛИ КОМПЕТЕНТНИ ГОРЕ ДОЛУ. ПРЕДИ ТЯХ ЕДНО ПАВЕ НЕ БЯХА ПОСТАВИЛИ 20 ГОДИНИ - САМО ГЕПЕНЕ!
  • 76 дада

    7 12 Отговор

    До коментар #74 от "Да питам":

    МУТРИ ВЪН, е достатъчно ясно, че обединение с корупцията не може да има

    Коментиран от #95

  • 77 ПУТИН

    30 11 Отговор
    ФАТМАКА 5 ГОД. ИГРА "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ", СЕГА ГО ДАВА ОБЕДИНИТЕЛ, АМА ТОЙ ДА ДЪРПА КОНЦИТЕ? ПОД НЕГОВО РЪКОВОДСТВО ДА СЕ СФОРМИРА КАБИНЕТ И ЗА БЛАГОДАРНОСТ ДЕБИЛИТЕ ДА ГО ИЗБЕРАТ ОЩЕ 5 ГОДИНИ ДА МУ ГЛЕДАМЕ ТЪПАТА ФИЗИОНОМИЯ!
  • 78 Гоце

    18 12 Отговор
    Румен Радев говори като държавник, а Тошко Йорданов-като Тошко Африкански. На следващи избори ще види на опашката си от някой клон в Борисовата градина. Няма следващи избори, Тоше! Тия са ти последните. И ние се уморихме да даваме доверие на вересия. Правете кабинет или си бавайте мам.ата. Завинаги!
  • 79 Анонимен

    21 12 Отговор
    Искаме Бойко Президент

    Коментиран от #129

  • 80 ЪРП

    17 9 Отговор

    До коментар #73 от "Пенчо":

    АЗ НЕНАВИЖДАВМ ЧЕКМЕДЖЕЕ*ГЕРБЕРАСО*ПИТЕЦИТЕ-БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!!!!

    КАЗАХ МНОГО ЯСНО ,ЧЕ СЪМ РАЗОЧАРОВАН ОТ ПАРАШУТИСТКИЯ КАБИНЕТ РЕДЕН ДИРЕКТНО ОТ ТРИБУКВЕНИЧКОВЧЕТАТА!!!....А, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЯТ ПАРАШУТИСТ НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ, ЧИИТО ДЕЙСТВИЯ АНТИБЪЛГАРСКИ И БРУТАЛНО ЛОБИСТКИ, КЪМ ЧУЖДИ КОРПОРАЦИИ СМЕ ГИ ГЛЕДАЛИ С ГОДИНИ!!!!!!!

    2 ПЪТИ ГЛАСУВАХ ЗА ИТН И НЕ ОЧАКВАХ САМО НЯКОЛКО ЧАСА СЛЕД ИЗБОРИТЕ, ДА МИ СЕ "ИЗПЛЮЯТ В ЛИЦЕТО"!!!!!!!! ЯСНО!???
  • 81 Адолф

    26 14 Отговор
    А защо президента иска от едни партии кабинет а от други не?!?!?Нали уж трябваше да бъде надпартиен?Или за другаря Радев надпартийността не важи?
  • 82 РАДЕВ, КВИ КОНСУЛТАЦИИ

    22 10 Отговор
    КВИ ПЕТ ЛЕВА......КОЙ ТЕ ПИТА ТЕБЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО........ДАВАЙ МАНДАТИТЕ И ДА СЕ ВИДИ КОЙ, КОЙ Е.......
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 РАДЕВ, КЪДЕ СЕ НАВИРАШ

    16 10 Отговор
    В ШАМАРИТЕ НА ПАРЛАМЕНТА.......КВИТО И РАЗГОВОРИ ДА ПРАВИШ, ШЕ СТАНЕ ТОВА, КОЕТО КАЖЕ ЧАЛГАРЯ....И КОЙ УПРАВЛЯВА СЕГА....
  • 86 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    21 8 Отговор

    До коментар #84 от "бачо":

    НЕ НИ ОБИЖДАЙ....НИКОЙ НЕ КРАДЕ ПОВЕЧЕ ОТ.....НАС
  • 87 РАДЕВ, ВИЖ ЦЕНИТЕ

    14 9 Отговор
    ПРАВИТЕЛСТВОТО Е РАБОТА НА...ПАРЛАМЕНТА
  • 88 Георги Илиев Митев

    9 5 Отговор
    Поема за Петър-Емил Митев : П-Е е като дядо си мил. Препънат в гората, върви по тревата. П-Е е признат активист: турист, комунист, социалист. Доктор на тоталитарните науки. Не е като някои неуки. За всеки проблем ще реши коя партия не греши. Неговите ученици вече са в редици. Те проблемите си ги решават с песента на витошаря:"Само от спортист в планината ти ще се спасиш, защото долу е полиция, горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация.". Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2014).
  • 89 Спасов

    11 5 Отговор
    Май ИТН искат да върнат ГЕРБ...жалко!
  • 90 Анонимен

    18 10 Отговор
    Искаме Бойко Президент.

    Коментиран от #105

  • 91 ожгт

    21 10 Отговор
    Тоя разцепи нацията,сега се прави на загрижен защо ли?

    Коментиран от #102

  • 92 Никакви избори до дупка

    4 8 Отговор
    Иначе краварските фашисти ще използват следващото редовно правителство за ковид фашизма
  • 93 Георги Илиев Митев

    10 2 Отговор
    Епиграми : 1 . След Девети заспа комунист , след Десети се събуди реформист . 2 . Престори се на десидент - за пост висок е претендент . 3 . От рублата отървани - за еврото заковани . Лъвът балкански залиня , но ни пораснаха крила . Автор: Георги Илиев Митев . Трето поколение репресиран . Потърпевш от милицията , военните , военните медици , полицията, медиците, институции и граждани .
  • 94 Никакви избори до дупка

    6 8 Отговор
    Иначе краварските фашисти ще използват следващото редовно правителство за ковид фашизма
  • 95 Да питам

    18 7 Отговор

    До коментар #76 от "дада":

    За каже един държавен глава ,,мутри вън,, трябват доказателства, а не празни приказки.
  • 96 РАДЕВ, НЕ РАЗБРАЛИ ЧЕ СИ

    15 9 Отговор
    БЕЗГЛАСНА БУКВА ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО.........ВИЖ ЦЕНИТЕ....ТАМ Е ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИТЕ
  • 97 Хората са го казали

    8 4 Отговор
    Двама се карат, а третия печели.
    Или казано по-модерно - петима се карат, шестакът печели!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Тракиец

    2 2 Отговор
    Защо ми търкате коментара?
  • 100 София

    10 3 Отговор
    И тн за нови и последни за тях избори!
  • 101 Тракиец

    20 4 Отговор
    Защото вкарахме мутрите пак в парламента.
    Прост народ.
  • 102 обаче

    8 2 Отговор

    До коментар #91 от "ожгт":

    нацията е разцепена от клептокрацията и корупцията
  • 103 Тредстоун

    16 8 Отговор
    Най слабия и неадекватен прецидент , мароинетката на решетников и сие
  • 104 124

    8 18 Отговор
    Президентът състави преди два месеца най-доброто правителство от 30 г. Не е нужно друго...

    Коментиран от #115

  • 105 Страхливият

    6 16 Отговор

    До коментар #90 от "Анонимен":

    престъпник Борисов няма да се яви на избори за президент, знае, че няма шанс. Ще прати смешника Стъки! Освен това Борисов няма и акъл за това, а и в президентството няма какво да се краде. Тепър мутрата ще бъде разследвана...

    Коментиран от #113

  • 106 Българка

    7 5 Отговор

    До коментар #6 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Много ясно кой. Прокопиев и Костов.

    Коментиран от #107

  • 107 Бацо Гацов

    9 2 Отговор

    До коментар #106 от "Българка":

    Ти добре ли си? Или си на наркотици. Има си законов ред и конституция.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Бацо Гацов

    23 5 Отговор

    До коментар #5 от "Не кради!!!":

    Много добре написано. Преди ГЕРБ нямало ли е кражби? След ГЕРБ няма ли да има кражби? Иди на доктор.

    Коментиран от #114

  • 110 Мимси

    13 2 Отговор
    Бива подигравка с народа за съжаление,те ще се наместят,ние да му мисли,отново на приказки едно,на дела друго,всичките са маскари както е казал писателят!!!Обединителят си е добре,дреми му на.......
  • 111 Биби Тривонов

    8 4 Отговор
    Пембен Мразев да прави колибето шо за зиме че е падарин на славеновските бостане! Че ги пази да ги не отапчат елените на дедо Мраз, чича мо од Лапайландиа!
  • 112 иво

    16 7 Отговор
    ГОЛЕМ ЦИРК ! радефф ГО БЕРЕ ГОЛЕМ СТРАХ ! ИСКА КАБИНЕТ ОТ БИВОЛИЦАТА ! ДОГАН /слаф4о/ ГО ОТРЯЗА ! Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т А НА НАРОДА !!!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Защо

    9 1 Отговор

    До коментар #109 от "Бацо Гацов":

    Не ти харесват фактите ли? Ами не мога да ти помогна!

    Коментиран от #127

  • 115 НЕМА ТАКЪФ

    6 3 Отговор

    До коментар #104 от "124":

    ЕГА ТИ ШЕМЕТА !
  • 116 иво

    16 7 Отговор
    Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т А НА НАРОДА !!!
  • 117 !!!?

    15 8 Отговор
    Фигуранта усеща, че със служебния кабинет започна неговото изчегъртване !!!?

    Коментиран от #118

  • 118 Аха

    8 16 Отговор

    До коментар #117 от "!!!?":

    Затова се крие в Банкя лъжеца! Днес се появи по селата пак, да събира дивиденти с нашите пари и неговите манипулации и лъжи!
  • 119 898011

    7 7 Отговор
    Кой е този от снимката?

    Коментиран от #120, #138

  • 120 На снимката е

    12 17 Отговор

    До коментар #119 от "898011":

    Президента на РБ Румен Радев! Един достоен и смел мъж, без който нямаше да имаме шанс да си върнем държавата!
  • 121 ККК

    10 4 Отговор
    Боклук, брачет ОСТАВКА, ОСТАВКА.....!
  • 122 КРОКОДИЛА

    12 6 Отговор
    МАЛЧУГАНА / РАДЕВ КАТО МАЛКО ДЕТЕ ГЛЕДА И ТЪПЕЕ .......... НЕГРАМОТЕН Е ЗАТОВА .......................
  • 123 КРОКОДИЛА

    12 6 Отговор
    РАЗЕДЕНИТЕЛ НА НАЦИЯТА НОМЕР 1 .......УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
  • 124 Патриот

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "Не кради!!!":

    Вече не само там - поставянето на Никито Василев беше еднозначен знак.

    Коментиран от #134

  • 125 ПротесЪр

    3 7 Отговор

    До коментар #5 от "Не кради!!!":

    Ти не си добре,кой ти плаща.

    Коментиран от #133

  • 126 КРОКОДИЛА

    8 3 Отговор
    АКО СЪМ НА НЕГОВО МЯСТО ЩЕ МЕ Е СРАМ ДА ГЛЕДАМ ХОРАТА ВЪВ ОЧИТЕ ................................УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
  • 127 Бацо Гацов

    10 2 Отговор

    До коментар #114 от "Защо":

    Фактите са си факти. Не съм казал, че ГЕРБ не са крали. Не съм казал, че другите преди него не са крали. Не съм казал, че сега не се краде, Не съм казал, че вбъдеще няма да се краде. Навсякъде се краде и лъже... Разбира се, че не ми харесват фактите, че се краде без да се спира, лъже се без да се спира и има много фенове на крадците... Знам че не можеш да ми помогнеш, и не съм ти искал помощта. Помогни си сам и тогава предлагай помощ. Това са фактите.

    Коментиран от #132

  • 128 Интелигентен

    9 4 Отговор
    Тия от ИТН,- на Слави,нямат кадри, а........искат.
    Какво искат ?
    А, " Кадрите решават всичко"(В.Ленин).
    Оказа се, че НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ НАЙ- ТЪПАТА НАЦИЯ в СВЕТА, и с най-ТъъъъъъъъъПИТЕ " политици???!!! Ей ги,....!! Вижте ги...в Парламента...-- брадясали простаци - ВЕЛИЧАЕЩИ се нищожества.
    Еййййййййй, ТаранКольовци.. --- БРЪСНЕТЕ СЕ !!!- това е нашата СВЕТИНЯ - Парламентът. Не е селска кухня, за да може и така- мърляви вонящи и смърдящи мърлячи -- от всички партии
    На кой не му е ясно вече; - че тази избирателна система ВЕЧНО и ВИНАГИ,ще ВЪЗПРОИЗВЕЖДА и " избира !!!??? ", винаги едни и същи хора за депутати. И,..........90 милиона + 90 милиона+ 90 милиона ,......и все ще РАЗПИЛЯВАМЕ до безкрай, да угодим на надеждите на доста ПРОСТАЦИ -( ВЕЛИЧАЕЩИ се нищожества), - (сравнявайки ги с Мен,- моята Личност,) - да бъдат вечно в Парламента.....Щатни и като..........??????? Богоизбрани.
    Хайде да видим дали ще се повтори изборът, ако:
    1. Променим избирателната система в чисто МАЖОРИТАРНА ?
    2. Заедно с това/ с нея/ с тази промяна, в СЪЩОТО ВРЕМЕ, много бързо и СПЕШНО да се приеме Закон за ЛУСТРАЦИЯТА на остатъчните кадри от Държавна сигурност, на техните наследници - деца и внуци.
    Които, сега, днес в Парламента са около 60 депутати и задълженията им са само и единствено ДА ПРЕЧАТ и спъват процесите по ПРОМЯНА на СТАТУКВОТО, тъй като те са консерватори, защитници на ТодорЖивковият
  • 129 щом искате

    2 12 Отговор

    До коментар #79 от "Анонимен":

    Бойко за президент, направете го президент на "бистришките тигри" и по цял ден да бие дузпи на празна врата.
  • 130 Така е.

    10 5 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Ако служебното правителство остане още малко на власт ще донесе само негативи на президента. Ще се пукнат надутите балони и ще започнат да излизат белите, които тези сътвориха за два месеца.

    Коментиран от #148

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Ами аз хубаво ще си помогна!

    0 1 Отговор

    До коментар #127 от "Бацо Гацов":

    Но не желая драги да си помагам, за да не казвам истината! Та не знам, защо толкова те дразни истината! 😄 Иначе, докато в коментарите, не ползваш лъжи, не ми пречиш! Но като ги ползваш, ще има много да ме увещаваш да си помагам! Ай със здраве сега и не се оставяй да те водят за носа, за да не те дразни после истината!
  • 133 Ти кой мислиш ми плаща!

    3 2 Отговор

    До коментар #125 от "ПротесЪр":

    Че да знам кой е тоя достоен човек, дето плаща за истина! Иначе подлеците плащащи за лъжи, сме ги научили поименно до един! 😄

    Коментиран от #139

  • 134 Е за

    0 2 Отговор

    До коментар #124 от "Патриот":

    феноветена догановите жълти медии, не мога да коментирам! 😄
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Бунтата

    0 9 Отговор

    До коментар #6 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Ти не бери грижа за президента!!!
    Той го е измислил и най-хубавото е,че банкянския ви циганин го няма никаде?!!
  • 137 Бунтата

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "КОЙ ГО БРЪСНЕ РАДЕВ ЗА С......":

    Още малко им остава на дупетатите!!!!!
  • 138 карамбата

    1 1 Отговор

    До коментар #119 от "898011":

    Урко
  • 139 ПротесЪр

    0 0 Отговор

    До коментар #133 от "Ти кой мислиш ми плаща!":

    А ти от къде знаеш истината.

    Коментиран от #157

  • 140 АЗ КАЗАХ

    9 1 Отговор
    ПРОСТИТЕ ЧАЛГАРИ ЩЕ СЪСИПЯТ БЪЛГАРИЯ
    ЧЕСТИТО.

    Коментиран от #149

  • 141 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 2 Отговор

    До коментар #27 от "Келифарево":

    БРAВO НА РAДEВ..........
    1."БЛAГOДAРEНИE" НA НЕГО....минимaлнaтa Рaбoтнa зaплaтa нaрacтнa:
    2009 г.- 220 лв.
    2020 г.- 650 лв!
    УВEЛИЧEНИE ТРИ ПЪТИ!
    2. CРEДНA рaбoтнa ЗAПЛAТA:
    2009 г. - 520 лв!
    2020 г. - 1371 лв!
    Пoвишeниe ДВA и ПOЛOВИНA ПЪТИ!
    3.Минимaлнaтa пeнcия -
    2009 г - 140 лв.
    2021 г. - 300 лв. + 50 лв
    УВEЛИЧEНИE ДВA ПЪТИ и ПOЛOВИНA!
    4.Бeзрaбoтицaтa:
    2009 г - 14.8%!
    2019 г.- 3.8%!
    НAМAЛEНИE ТРИ ПЪТИ!
    5. БРУТEН ВЪТРEШEН ПРOДУКТ нa Бългaрия
    2009 г - 52 млрд. лв!
    2020 г - 128 000 000 000 лв.
    Зa 10 гoдини Бългaрия e cтaнaлa ДВA ПЪТИ ПO БOГAТA !
    6.Зa 70 г при ДРУГИТE ПРEЗИДEНТИ ПРEДИ НЕГО ce пocтрoихa EДВA 360 км мaгиcтрaли!!!
    ТОЙ зa 12 гoдини ПOCТРOИ 560 км мaгиcтрaли!
    ДВA ПЪТИ ПOВEЧE oт кoлкoтo вcички ocтaнaли зa 70 г !
    8.Зa 12 г ce пocтрoихa ПOВEЧE Мeтрo-път и ПOВEЧE Мeтрo-cтaнции oт кoлкoтo зa 80 г, oт кoгaтo e нaпрaвeн Първият "Прoeкт зa Мeтрo нa Coфия"!

    Коментиран от #156

  • 142 РАДЕВ

    9 0 Отговор
    МИЗЕРИЯТА Е НАЙ ГОЛЯМАТА НАГРАДА ЗА ПРОСТОТИЯТА НА ЕДИН НАРОД
  • 143 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Не кради!!!":

    НЕ НИ ОБИЖДАЙ...НИЕ СМЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ...ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА ДО ДНЕС

    Коментиран от #155

  • 144 1356

    7 0 Отговор
    Радев Радев ти разедини нацията, сега си сърбай попарата.
  • 145 Матей

    1 4 Отговор
    Има редица признаци ,че итн ще поемат инициативата,заедон С ДБ и ИБНИ. Герб и дпс ще проявят мълчаливо съгласие,с тайно споразумение да не ги закачат.неведоми източници упорито твърдят ,че така е директивата на херото.Американците са намислили нещо,иначе защо се запъват толкова и се месят почти открито в българския парламент.

    Коментиран от #160

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Отговори

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Не кради!!!":

    Защо Лъжеш нагло Моля не ДРАСКАЙ от името на всички Раздвоение на личността ли имаш

    Коментиран от #154

  • 148 Отговори

    5 1 Отговор

    До коментар #130 от "Така е.":

    Време е за ревизия на Служебните Превратаджии Разрушители Грабители на България Къде са Парите за Хемус Защо изхвърляне ваксини защо спряхте развитието на България Защо мразите България Защо Гадев нарушава конституцията Защо допусна разделение на българите Гадев разследван си
  • 149 Отговори

    5 0 Отговор

    До коментар #140 от "АЗ КАЗАХ":

    Че Чалгарите вече съсипват България заедно с Комундетатя п.евратаджии на Гадев Разследване на тези Грабители Но по важното е Защо има Българи които и се хващат на въдицата
  • 150 Отговори

    2 0 Отговор
    Че Чалгарите вече съсипват България заедно с Комундетатя п.евратаджии на Гадев Разследване на тези Грабители Но по важното е Защо има Българи които и се хващат на въдицата
  • 151 Отговори

    4 0 Отговор
    Че Чалгарите вече съсипват България заедно с Комундетатя п.евратаджии на Гадев Разследване на тези Грабители Но по важното е Защо има Българи които и се хващат на въдицата

    Коментиран от #153

  • 152 марони

    3 2 Отговор
    Комуниста Радев е национален предател,реваншист и разсипник,заедно с дресираните си кучета ит служебния кабинет!Разбичкахте държавата и насмацахте тъпи комунистически ретрогради във всички учреждения!Искате и Гешев да смените!Но,льотчик,Гешев,чака да паднеш от власт и ще те разбие,предател кремълски!
  • 153 марони

    2 0 Отговор

    До коментар #151 от "Отговори":

    Ами защото имат само първа сигнална система!А на втория етаж няма никой!А затова са виновнивинаги някои други-бог,космоса,дъждовете,сушата,Исус!
  • 154 Не драскам

    0 0 Отговор

    До коментар #147 от "Отговори":

    а пиша истината от мое име! Ти кое не разбра? И това, че не ти харесват фактите, си е твой проблем! Оставаш дребните, поработваш над себе си и ценностите си и може и да си го решиш! 😃
  • 155 Нищо не

    0 0 Отговор

    До коментар #143 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    мога да направя, щом те обижда истината! Проблема е в твоя телевизор драги! Излез от леглото на банкянското недоразумение и може и да спреш да се обиждаш!
  • 156 РЕАЛНОСТТА

    3 0 Отговор

    До коментар #141 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    БРАВО НA БОРИСОВ..........
    1."БЛАГОДАРЕНИЕ" НА НEГO....минималната Работна заплата нарастна:
    2009 г.- 220 лв.
    2020 г.- 650 лв!
    УВЕЛИЧЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    А АКО НЕ КРАДЕШЕ, МОЖЕШЕ И 5 ПЪТИ!
    2. СРЕДНА работна ЗАПЛАТА:
    2009 г. - 520 лв!
    2020 г. - 1371 лв!
    Повишение ДВА и ПОЛОВИНА ПЪТИ!
    А АКО НЕ КРАДЕШЕ, МОЖЕШЕ И 4 ПЪТИ!
    3.Минималната пенсия -
    2009 г - 140 лв.
    2021 г. - 300 лв. + 50 лв
    УВЕЛИЧЕНИЕ ДВА ПЪТИ и ПОЛОВИНА!
    А АКО НЕ КРАДЕШЕ, МОЖЕШЕ И 4 ПЪТИ!
    4.Безработицата:
    2009 г - 14.8%!
    2019 г.- 3.8%!
    НАМАЛЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    5. БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ на България
    2009 г - 52 млрд. лв!
    2020 г - 128 000 000 000 лв.
    За 10 години България е станала ДВА ПЪТИ ПО БОГАТА !
    А ВЪТРЕШНИЯТ ДЪЛГ НА ДЪРЖАВАТА Е НАРАСНАЛ
    НЯКОЛКО ПЪТИ ЗАРАДИ КРАЖБИ! ПРЕСМЕТНАТО ПРЕЗ НЕГО,
    СМЕ ОБЕДНЕЛИ! А АКО НЕ КРАДЕШЕ, МОЖЕШЕ И ДА СМЕ ЗАБОГАТЕЛИ И БВП ДА Е 200 МИЛИАРДА!
    6.За 70 г при ДРУГИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ ПРЕДИ НEГO
    се построиха ЕДВА 360 км магистрали!!!ТOЙ за 12
    години ПОСТРОИ 560 км магистрали!
    ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ от колкото всички останали за 70 г !
    А АКО НЕ КРАДЕШЕ ЕВРО СРЕДСТВАТА, БЪЛГАРИЯ
    МОЖЕШЕ ДА Е ЦЯЛАТА В МАГИСТРАЛИ!
    8.За 12 г се построиха ПОВЕЧЕ Метро-път и ПОВЕЧЕ Метро-станции от колкото за 80 г, от когато е направен Първият "Проект за Метро на София"! А АКО НЕ КРАДЕШЕ, МОЖЕШЕ ДА ИМА И ОЩЕ ДВА ЛЪЧА!
    ДА БЛАГОДАРИМ НА КРАДЕЦА БОРИСОВ И ПРИЯТЕЛИТЕ МУ ОТ ДПС, ЧЕ НИ ОЩЕТИХА!

    Коментиран от #159

  • 157 Откъде

    0 0 Отговор

    До коментар #139 от "ПротесЪр":

    знам истината? Ами от ценностите които имам! Въпрос като от първолак!
  • 158 Дебилчев

    0 0 Отговор
    За какво му е на радев кабинет, тъкмо ще си продължи служебното, я как добре работи🙂
  • 159 Дебилчев

    0 0 Отговор

    До коментар #156 от "РЕАЛНОСТТА":

    То затова пък ДПС пак ще управляват, тъй че успокой топката🙂

    Коментиран от #161

  • 160 Дебилчев

    1 0 Отговор

    До коментар #145 от "Матей":

    Интересно защо не подават следващата порция по магнитски, кога?
  • 161 РЕАЛНОСТТА

    1 0 Отговор

    До коментар #159 от "Дебилчев":

    Е ще "управляват"! Във всичките опорки на платените от банкянското недоразумение не само ще "управляват", ами ще са в коалиция и с галактическата партия! 😃

    Коментиран от #162

  • 162 Дебилчев

    0 0 Отговор

    До коментар #161 от "РЕАЛНОСТТА":

    Галактическа партия, добре казано, то само фантасмагории от тях, кво да очакваш от сценаристи, бълват продукция🙂
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове