Last news in Fakti

26 Юли, 2021 14:41 3 556 37

Адвокат Грета Ганева: "Има такъв народ" дължат обяснение за условие на ДПС

  • герб-
  • христо иванов-
  • дпс-
  • слави трифонов правителство

Вярвам в искреността на Христо Иванов

Адвокат Грета Ганева: "Има такъв народ" дължат обяснение за условие на ДПС - 1
Снимка: БГНЕС

"...Държавният апарат да не се използва срещу гражданите и срещу бизнеса" било единственото условие на ДПС, от което нямало да се откажат, за да дадат подкрепа за следващо правителство, казва Карадайъ след консултациите с ИТН.
Защо ми звучи като държавният апарат да не се занимава с гражданите от списъка Магнитски и с почетния гражданин- "инструмент на властта, който разпределя порциите за финансирането в държавата"?

Предстои да видим и дано не разберем твърде късно, отново някъде след десетина години", пише адвокат Грета Ганева във Фейсбук.

"При всички случаи ИТН дължат отговор на този въпрос СЕГА и не бих приела премълчаването по него като добър знак. Не защото съм прекалено мнителна, а защото проследих въпросите към двамата министри- активността на ИТН по жизненоважните теми за демокрацията и правовата ни държава беше съмнително ниска, което възприемам като втора сигнална лампа след дългата ръка на ДС, която прозираше в проекта им за правителство.

"Изчегъртването" на Борисов и герб от властта не е достатъчно, ако не върви заедно с "изчегъртването" на схемите, заложени от ДС чрез ДПС от преди Баце изобщо да си е помислил за власт сериозно.

Вярвам в искреността на Христо Иванов да влезем в Обещаната земя на върховенство на правото, също както вярвам, че тази висока цел няма да му позволи да се отклони и заблуди.

И понеже това е така, въпреки отреденото четвърто място от избирателя, за онези, които сега са в процесите и редят пасианса на следващите в изпълнителната власт, е изключително примамливо да вземат неговото блоговоление, за да покрият действията си с общоприемливи за обществото дрехи. Това е изключително хлъзгаво за голямата цел.

Оставам в молитва за мъдрост Свише."


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    21 8 Отговор
    Чудесен въпрос и позиция на адвокатката! Наистина ИТН дължат повече разяснения за поставените от ДПС условия и най-вече с какво са се съгласили от ИТН. Още повече след вчерашните разговори за ДПС разговорите са приключени
  • 2 Патриот

    7 10 Отговор
    Намерила църква да се прекръсти!
  • 3 Мари адвокатке

    6 17 Отговор
    Кой те нае да "питаш" безплатно? Никой никому нищо не дължи до доказване на противното..
  • 4 русенец

    23 1 Отговор
    Ако някой гражданин или фирма се издънят, държавата да не реагира, така ли? Или мисирките пак не са разбрали нещо, или ДПС са станали съвсем безочливи.
  • 5 гадно

    22 2 Отговор
    Поредната добре звучаща уловка, както винаги фесовете са хлъзгави като медузи.
  • 6 А дали

    12 5 Отговор
    избирателят, не ви е отредил четвърта позиция, именно заради подобно явно и платено "не явно" тролене по форумите? Помислете! Избирателя вижда подлост и напъни! Нищо, че всеки мисли избирателя за глупав и лесно манипулируем!
  • 7 Адолф

    13 3 Отговор
    Много точно го е казала госпожата ама Славунчо и Тошко Африкански не могат, или не искат да разберат, че схемите за източване и задкулисие не са направени от Бойко Борисов а от хора управлявали в сянка преди него.Бойко Борисов само се е възползвал от тия схмеи.Така че не е важно да се изчегърта ГЕРБ и Бойко а да се махнат схемите.Само че много е вероятно на Славунчо да му трябват тия схеми и да не иска да ги махне за да може и той да се възползва от тях заедно с някой бивши управляващи от задкулисието. Ама народа нали е щастлив че имаме нов месия....както се казва в библията - блаженни са верующите!
  • 8 Дабаба

    3 5 Отговор
    Костовисти соросоиди техните реформи аз ги знам викат им преватизация
  • 9 ДПС КГБ

    8 5 Отговор
    И децата вече са на ясно,че ДПС е проблема на България !
    А българските "политици"-НЕ !
  • 10 патка

    0 0 Отговор
    Политиката е само за такива като мене - като питате много и ще ви лъжат много.
  • 11 Българин

    1 3 Отговор
    Нищо итн не може да направи. Те са по министерства, заможни, ела, живей, сред тях над 44 години и ще се уверите. Ръце няма как. Те са майстори в ръцете. Златни са им. Много богати, единни. Не стават другитебгеднокъмедно. Ще работите на тях. На частните им фирми. Държавната софра е заета от 2001 от бобчо ви
  • 12 хоу

    7 2 Отговор
    " Държавният апарат да не се използва срещу гражданите и срещу бизнеса" а гражданите и бизнеса са Ахмет и Делян. Дебело подчертан намек.
  • 13 Пинокио

    5 2 Отговор
    Вярва на Христо Иванов. Как няма да вярва? Нали я пусна в листите ма ДъБъ. А с тая дълга ръка на ДПС и ГЕРБ са смешни. Особено Мяамата и отровните.
  • 14 Българка

    7 3 Отговор
    Срещу чий бизнес да не се използва държавния апарат- законния или незаконния на обръчите им от фирми, Пеевски, Доган, Домусчиеви, Влади Горанов, Гайтански- Вълка, Лукойл ли? ДПС и ИТН да са наясно, че обществото иска СПРАВЕДЛИВОСТ, ВЪЗМЕЗДИЕ И ВРЪЩАНЕ НА ОГРАБЕНОТО!

    Коментиран от #19

  • 15 добър въпрос

    8 1 Отговор
    Харесва ли ни или не, ДПС- то си плетат здраво кошницата!
    Все още не мога да си отговоря, гласуването за "прецедател" на НС не беше ли някаква показност? Щото без гласовете на ДПС, нямаше Митева да бъде избрана!
  • 16 магнитски

    8 1 Отговор
    всички лица по магнитски и обвързаните с тях лица, трябва да бъдат разследвани, имуществото ѝм конфискувано и ефективно осъдени!

    Коментиран от #22

  • 17 АМОН

    6 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "...Държавният апарат да не се използва срещу гражданите и срещу бизнеса" казват от ДПС.

    КЪДЕ БЯХА ТЕЗИ БОРЦИ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ , КОГАТО СЪЩИЯТ ТОЗИ ДЪРЖАВЕН АПАРАТ МИНАЛОТО ЛЯТО МАЧКАШЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, КОГАТО ГИ ПРЕБИВАШЕ ОТ БОЙ ?!!

    КЪДЕ БЯХТЕ БЕ БОРЦИ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ?!

    ГЛЕДАХТЕ СЪПРИЧАСТНО И МЪЛЧАХТЕ ГРОЗНО ЗЛОВЕЩО.

    БОЯТ НАД МИРНИТЕ ГРАЖДАНИ ВИ ДОСТАВЯШЕ САДОМАЗОХИЧНО УДОВОЛСТВИЕ!!!

    ПРАВИ СТЕ ДА МЪЛЧИТЕ.
    ДА НЕ БИ ДА БИЯТ ЧЛЕНОВЕ ОТ ВАШАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА.
    Защо да се намесвате. Бият чужди!! БИЯТ БЪЛГАРИ, А ТОВА ЗА ВАС Е УДОВОЛСТВИЕ!!!

    СЕГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТЪРСИ ОТГОВОНОСТ ОТ ШИШИ!!!
    "МРЪСНИТЕ" АМЕРИКАНЦИ НЕ СА ПРАВИ!!

    Не е ли САЩ страната на демокрацията , или дивите анадолски нрави наложени в ОТЕЧЕСТВОТО ни ще продължават да се налагат от ВАШАТА ПАРТИЯ ЗА ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ САМО НА ВАШИТЕ ХОРА , НО НЕ И НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ?!!

    Коментиран от #26, #31

  • 18 хах

    6 1 Отговор
    Не ги ли изритат тези наглеци от ДПС, ще им затънат в блатото.
  • 19 После Софиянец

    9 2 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Много "удобно" пропусна да споменеш имената на Черепа, Цв.Василев, Бобокови, братя Галеви, сигурно защото са спонсори на фатмака Радев.
  • 20 ГруЮ

    4 1 Отговор
    Абе ванче костовски га чете лекции за по милион при братята хамериканци де продаде ини тецове и ся плащаме по десет не е корупция викате иска и лодкаря и генералчето да четат. Чичко шорши плаща
  • 21 Румен

    4 3 Отговор
    Махайте това ДПС бе . Ако влязат пак ще има кражби.Малееее, малоумници. Доган- патуран затри България.

    Коментиран от #29

  • 22 Българка

    7 2 Отговор

    До коментар #16 от "магнитски":

    Да, прав си, на това означава да се разследва Черепа и свързаните с него. Всички знаем, че това няма да се случи, докато е този президент. Все пак Черепа му е основния спонсор, на него и на партията му "Изправи се .!. Ние идваме.

    Коментиран от #24

  • 23 адв Грета Ганева??? Кой и за какво

    3 0 Отговор
    ти дължи обяснение точно на теб??
  • 24 И като

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    открадна ник и сътвори някоя лъжа и простотия, промени ли нещо? Аха, промени! Каза ни, онуй в Банкя е подло, крадливо и лъжливо! Плаща на деца да лъжат и крадат! Ами благодарим, но това видно вече всеки го знае и видно го изхвърлиха банкянското недоразумение! 😃
  • 25 гласоподател

    11 3 Отговор
    Госпожо Грета Ганева,
    А кой е Христо Иванов, Атанас Атанасов, Радан Кънев...? Нима те не са сродни души и съратници на онзи КОМАНДИРА дето изпрададе България за 1 лев? Само за десетина години Иван Костов успя да се скрие и да накара всички да забравят за него и поразийте му срещу България. Ако някой с турско име беше направил това което Иван Костов постигна за 4 години може би сега нямаше да бъде сред живите. Но той се казва ИВАН КОСТОВ, не Ахмет,Мехмет или Хасан. Само дивата и неоправдана надъханост и омраза към турчина подтиква такива като Вас "образови и дипломирани" хора да се изявявате. Ние знаем и помним, че тези които стреляха на месо срещу нас, караха да ни мачкат с танкове и БТР-и също имаха дипломи, даже мнозина от тях сега са адвокати или нотариуси в България- също като Вас прависти. Колко турци, роми, арменци, власи има избрани от листите на ДБ в българския парламент? Колко такива бяха на избираеми места? Колко са в управленските органи на партията? Прозорците в една къща са на няколко страни, погледнете и от другата страна за да видите Иван, Костов, Прокопиев и сие. До скоро НЕ ГЛАСУВАХ И НЕ ПРОДКРЕПЯХ ДПС, но от както започнахте да изисквате тоталното унищожение на тази партия съзрях задни мисли и планове за моето бъдеще в Република България. Няма как да се осланям и да се доверя изцяло на българина. От 140 години АЗ ПЛАЩАМ ВСЯКО УНИЩОЖЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА И НАЦИОНАЛНИТЕ КАТАСТРОФИ. За това Ви моля недейте да изпадате толкова в патос, първ
  • 26 ДПС

    4 3 Отговор

    До коментар #17 от "АМОН":

    Много злоба, мъст и ненавист има в редовете Ви. А АМОН РА е Бога на слънцето и покровител. За да разберете ДПС трябва да изкорените от душите си онази дива, неоснователна омраза към турчина и да го приемете равен сред равни в Република България. Защото турчинът в Р.България през годините е платил много с кръвта , имота и парите си за да живее в мир и разбирателство и въпреки всичко е бит,убиван,затварян,гонен,интерниран, изселван. В затвора трудно ще видиш турчин убиец или крадец. Но преди 1989 година имаше много турци затворени в Белене, Софийския централен затвор,Пазарджик, Стара загора, Варна и други поради политически причини. Само през последните 70 години има два големи погромо над това население и ограбване на труда имуществото и спетяванията му 1950-1989.Вас ви боли на за това,че някой си е позволил да вкуса от забранената ябълка, вас ви боли,че това си е позволил ТУРЧИН. Ето това ви боли. Иначе сега трябваше да си спомните,че Христо Иванов, Атанас Атанасов,Радан Кънев и сие са просто съмишленници и редови войници на разорителя и първия грабител на България -Иван Костов. Но омразата ви прече дори и тази истина да видите.

    Коментиран от #30, #33, #34

  • 27 РИСТО НУЛАТА

    3 0 Отговор
    В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ДА НЕ СТАВА ГЛ ПРОКУРОР НАРОДА НЕ ГО ОБИЧА ЗАЩОТО МЕЧТАЕ ЗА ТОЗИ ПОСТ И ДОВЕДЕ ХИЛЯДИ БЕДИ А ПЪК ЗАД НЕГО КОСТОВ И АТАНАСОВ СА ЗА ЗАТВОРА КАК ДА МУ ВЯРВАШ В ДОБРИТЕ НАМЕРЕНИАЯ
  • 28 ДПС

    1 1 Отговор
    ДРЕМЕ ИМ НА К РА ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА ТЕ ОТ ТОКА ДОЯТ ЦЯЛА РБ Е ИСКА ДА КАЖЕ ДА НЕ ВЗЕМАТ ТОКА НА ДОГАН АМА ТО ТОЙ Е КЛЮЧА КЪМ УСПЕХА НА НОВИТЕ СТАРИ КАТО ВЗЕМАТ ТОКА И ГО ПУСНАТ НА ПО ТЪНКИ ЦЕНИ ЕТО ТИ ВЛАСТ ЗАВИНАГИ ХОРАТА ИСКАТ ПО ВИСОКА ЗАПЛАТА И ПО НИСКИ ЦЕНИ ТАВА Е
  • 29 Турчин

    5 1 Отговор

    До коментар #21 от "Румен":

    Ами ако дойде Иван Костов ? Радан Кънев, Атанас Атанасов, Иван Христов цвете за мирисане ли са? Или те са БЪЛГАРИ и могат да крадат, да се краде е забранено единственно на турчина. Той трябва да работи на нивата, да гледа животни, да строи жилища и пътища и в държавните работи много-много да не се меси. Нали така? Тези от които чакате помощ и спасение веднъж ви обраха. Изчакаха да забравите за първия обир и сега когато България се посъвзе и натрупа малко за крадене пак изпълзяха от хралупите си. Не ви очаква нищо по-добро от 1997-2001, запишете си го някъде. Пак ще поговорим след 12 месеца.

    Коментиран от #32

  • 30 емигрант

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "ДПС":

    Аркадаш тези които си изредил и тези, които гониха и тормозеха турците и тези, които създадоха ДПСто са едни и същи. Проблема и на българи и на турци е в обявения със закон комунистически режим в България за престъпен. Докато има и един, който да е служил и вярва
    в тази партия покой няма да има в това червено блато.
  • 31 Чудя се

    3 3 Отговор

    До коментар #17 от "АМОН":

    Кого искаш да убедиш,че е имало репресирани на протестите.Може би себе си.Или така ти казаха,че трябва да пишеш.Аз видях само терор над полицаи.Отровните отрепки само крещяха, врещяха и СИМУЛИРАХА.
  • 32 Будна съвест

    5 0 Отговор

    До коментар #29 от "Турчин":

    Много точен коментар.Живяла съм в Родопите.Работила съм с турци--много точни,добри и свестни ,във всяко едно отношение.На някого му е изгодно да насъсква хората един срещу друг.
  • 33 АМОН

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "ДПС":

    МНОГО ТЕ МОЛЯ,
    Не ме вкарвай в омраза с най добрите ми приятели които изповядват исляма. ТЕ, КАКТО И АЗ СЕ СТРАХУВАМЕ ОТ БОГА И СЕ СТАРАЕМ ДА НЕ ДОПУСКАМЕ ДА БЪДЕМ ПРОТИВОПОСТАВЯНИ ОТ ХОРА КОИТО СА СЛУГИ НА ШЕЙТАНА.

    НИМА НАМИРАШ НЕЩО НОРМАЛНО В ПОВЕДЕНИЕТО НА ТОЗИ КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА. Нищо против дръндарския циганин Доган, но истински съм възмутен от това, че СЛУЖБИТЕ които създаваха разделителни линии между българи и турци стоят зад АГЕНТИТЕ : САВА , АХИЛ, ГОЦЕ , БУДА ...

    ТУРЦИТЕ са напълно наясно, че Доган , Местан Осман .... са изцяло под ръководството на служби които нямат нищо общо нито с България , нито пък с Турция.

    Да не би да си с впечатлението, че ДЕМИР БАНК е на ФУАТ ГЮВЕН , а не да кажем подолние на една близкоизточна банка като АПОАЛЕМ на руски богоизбрани другари от които вдигнаха ръце и в Израел.

    Давам ти пример с ДЕМИРБАНК,Защото с кредита получен от нея агент САВА стана собственик на ТЕЦ ВАРНА!!

    ПРЕДПОЛАГАМ ОТ БИЗНЕСА С БЕЗМИТНИ ГОРИВА НА ТЕБ НЕ ТИ ВЛИЗА НИЩО В ДЖОБА , НА ТЕЗИ КОИТО СТОЯТ ЗАД ФУАТ ГЮВЕН СЕ БЛАЖАТ ОТ ТОВА БЕЗАКОНИЕ.

    ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО УБИЙСТВАТА И КРЪВТА , нека забравим миналото защото аз също не желая да си спомням това което сътвори СОЛОМОН ИВИШ ЛЕВИ /Сюлейман паша/ в ЕСКИ ЗАГРА.

    АКО ИМА НЕЩО КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ, ТО Е ЧЕ НЕ БИВА ДА БЪДЕМ МАНИПУЛИРАНИ КАТО ИДИОТИ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ КОИТО ПЕЧЕЛЯТ ОТ НАШЕТО И ВАШЕТО НЕЩАСТИЕ.

    ИНАЧЕ СЪМ ЗА ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА НА ЛЕВСК
  • 34 АМОН

    2 3 Отговор

    До коментар #26 от "ДПС":

    „Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение:
    било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в
    каквото и да било. Всички ще спадат под един общ закон, който по
    вишегласие на всички народности ще се изработи.” - ЗАПИСАЛ ГО Е В ТЕФТЕРЧЕТО СИ ДЯКОНА ЛЕВСКИ.

    КАКВО ПО ТОЧНО ОТ ТОВА?!!

    И ОЩЕ НЕЩО ОТ ДЯКОНА:
    "СВОБОДА И ВСЕКИМУ СВОЕТО" !!!!

    МИНАЛОТО ЛЯТО БЪЛГАРИТЕ ИЗЛЕЗНАХА ДА ИЗРАЗЯТ ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ МИЛИЦИОНЕРА ГЕШЕВ И МУТРАТА БОРИСОВ.

    КЪДЕ БЯХТЕ ВИЕ ОТ ДПС?!! КЪСЕ СТЕ СЕГА?!
    ПОДКРЕПЯТЕ ГЕШЕВ И БОРИСОВ?!!

    ЩОМ СМЯТАТЕ, ЧЕ ВАШИТЕ ПРАВА И СВОБОДИ НЕ СА НАРУШЕНИ , НЕ ПОДКРЕПЯТЕ ПРОТЕСТА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЖИМА НА ГРАБЕЖ ИЗВЪРШЕН НЕ САМО ОТ ПЕЕВСКИ , НО И ОТ КОМПАНИЯТА НА ПРИНЦ КИРИЛ И МИЛЕН ВЕЛЧЕВ.

    ЯВНО ИМАМЕ РАЗЛИЧНА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА И ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТОВА КОЕТО ДЯКОНА ЗАВЕЩА И НА БЪЛГАРИ И НА ТУРЦИ И НА ЕВРЕИ - ВЪРХОВЕНСТВОТО ПРЕД ЗАКОНА НЕЗАВИСИМО ОТ РАСА , ВЯРА И НАРОДНОСТ.

    Коментиран от #35, #36

  • 35 ДПС

    5 0 Отговор

    До коментар #34 от "АМОН":

    Отностно ценностите нямам никакви различия. Както нямаме различия с въжделенията на Апостола на Свободата Васил Кунчев Левски(към когото винаги съм имал уважението и симпатий) също различия нямаме. Нека законът бъде еднакъв за всички, ама за ВСИЧКИ...Но няма да бъде. Защото сега в момента наблюдавам и се чудя какъв гьонсурат трябва да имаш за да се назоваваш "честен,чист и вода непита" след като си бил в редовете на 2-3 партий изиграли ключова роля в разоряването на България. Стигнахме до там,че тези които ни докараха до просешка тояга сега ще ни спасяват. И в този процес всеки и всички говорят само и единственно за ДПС. А някои наричат нас "анадолийци", "фесове", рязани карабини" и т.н. И аз питам само ДПС и Ахмет Доган ли са виновни за това състояние на държавата или всички заедно крадоха но днес гласът на едните излиза по-буйно и високо от другите? И пак повтарям, ако Ахмет беше Александър примерно щеше ли да се помни толкова дълго? Защо толкова бързо забравихте примерно Иван Костов и приближените му именно които днес се явяват като спасители на целокупния български народ-съзнавайки,че народът мрази едните и така има къса памет...Защо само ДПС е виновният? А СДС? А ДСБ? А ГЕРБ? А БСП(За която няма и една лоша дума а тя е носителката на злото през цялото си съществуване). Защо? Аз пък се съмнявам тук,че чрез стремежа за демонизирането на ДПС се иска турците да останат и без това оскъдното покровителство и малката защита която имат днес. А времената на б
  • 36 ДПС

    4 0 Отговор

    До коментар #34 от "АМОН":

    ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПРЕДИШНИЯ КОМЕНТАР: А времената на Балканския полуостров И РЕГИОНА НИ СА МЪТНИ И ТЯГОСТНИ. Не искам пак да оставя всичко на съседа ми и да си тръгна . А когато се върна от границата той да е заклал телетата и кравата и дори да не ми плати и 50 лева. С цялото си безсрамие и дързост да реди суджуците на вън. Ти ми говориш за Сюлейман паша, дето не си го видял и не си живял през неговото време. А знаеш ли колко "Сюлейман паши" имах аз през живота си? И да ти кажа една стратегическа истина която я знаят всички военни7 Настъпващата армия не подпалва села и градове защото не иска безпорядък в момента и трябва да разквартирува войската си, да я храни и т.н. , селата и градовете се палят от отстъпващата армия за да не може настъпващата да задоволи нуждите си и да не намери никакви провизий и подслон. Провери в военната стратегия и ще разбереш за какво иде реч. Защо една настъпваща армия ще пали един град който и без това е негов и където живея и техни сънародници? Историята винаги се пише от победителите. Хубаво е да помниш и това.Спокойна вечер. За днес приключвам.
  • 37 Анри

    2 0 Отговор
    Аз пък нямам никаква вяра на Христо Иванов, който е кукла на конци в ръцете на олигарха Иво Прокопиев.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове